Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
131 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 131 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 42]

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια βοηθηστε με.Ο μικρος μου σημερα δεν ηθελε να φαει με τιποτα το ρυζαλευρο και εκνευριστηκα και του φωναξα και ολη την ωρα ειναι μεσα στην γκρινια ουτε κοιμαται ουτε τωρα θελει να φαει το γαλα του.Μαλλον ειναι απο τα ουλα του αλλα ειναι και πολυ πεισματαρης.Τι να κανω?

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαρινα μου μην στεναχωριεσαι ολα θα γινουν λογικο να εισαι ετσι κουκλα μου αλλα εχε πιστη και ολα θα πανε καλα!!!θα κουραστεις λιγο παραπανω αλλα μετα θα γινει και η βαφτηση και ουτε που θα τα θυμασαι..
φασολις πως σε λενε??
μηπως ειναι και η ζεστη??οντως με τα δοντακια τους εχουν πολυ γκρινια υπομονμη και αυτα ταλαιπωρουνται μωρε..

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μαρινακη μου υπομονη!!!!!Εχεις δικιο τι να κανεις???? Οτι θες εδω ειμαστε!!!!
Φασολις μην τον πιεζεις ειναι ακομα αρχη μετα απο κανα μηνα θα σου τρωει ολο το πιατο !Γιαυτον ειναι ακομα κατι καινουργιο!!!!!Μωρο ειναι !

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κατερινα λεγομαι και οντως με τα δοντια του ταλαιπωρειται εδω και καιρο.Αλλα τοση γκρινια και να του φταινε ολα μονο σημερα μου το εκανε.Σκεφτομαι μηπως επηρεαστηκε που του φωναξα.Το θεμα ειναι οτι αν δεν θελει να φαει να τον αφησω χωρις να τον πιεσω?Αλλα και οταν τον πιεζω εκνευριζεται περισσοτερο.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛ ΕΧΩ Κ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΠΟΥ...ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 6 ΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΑΖΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΚΑΘΗΣΑ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 3 ΩΡΟ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΕΦΑΓΕ ΕΞΩ Κ ΓΥΡΙΣΑ 11'30 ΣΠΙΤΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ-ΕΠΕΞΕ ΛΙΓΟ ΧΟΥΖΟΥΡΕΥΕ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ Κ ΝΑΝΙ ΔΝΕ ΕΙΧΕ Κ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΟΛΟ ΧΕΡΕΣ ΗΤΑΝ,Κ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΣΑΜΕ Κ ΕΦΥΓΑ...ΠΣΣΣΣΣ ΞΕΡΕΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΕΣΤΟ Κ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΠΡΟΥΝΟ ΠΡΟΥΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ Κ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ,Κ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΣΟ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,Κ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΝΙΟΘΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣΣΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝ ΔΝΕ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ

tomaraki

tomaraki
Καλημερα !!!Τι καλη !!!Ο μικρος χθες εδωσε ριταλ κλαμματος !!!!  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 35 911307  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 35 911307  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 35 911307  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 35 911307 Τι ο αντρας μου τι εγω τι η μαμα μου και να μην ηρεμει !!!!!!!Με τα πολλα μετα απο ωρα ηρεμησε με το ζιζι !!!!!!!Κλαμα μετα εγω και αυτο να γελα!!!!!!!!!!!!!!
Σημερα ειναι πανσυγχαρος αλλα εγω κουδουνι !!!!!!
Μαρινακη ευχαιλεο !!!Αντε κοριτσακι μου !!!!
Κατερινακη μην τον πιεζεις ...τωρα δεν ξεκινησατε την κρεμουλα ???? Για εκεινο ειναι κατι καινουργιο ...πρεπει να μαθει να καταπινει κατι διαφορετικο εκτος απο γαλα!!!Εχει και τα δοντια !!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια!!για μπανια λειπετε ολες???εμεις τωρα κοιμομαστε κατα τις 11+ για βραδυ και ξυπναμε καται τις 9 αλλα το βραδυ ξυπναει πολλες φορες και αυτο γινεται 20 μερες..και εγω ευη τα πρωινα κουδουνι ειμαι με τοσα ξυπνηματα αλλα τι να κανουμε υπομονη..
μαρινα μπραβο ολα καλα θα πανε..θα δεις!!!!!!!!

τατιανα

τατιανα
mpempakos7 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!για μπανια λειπετε ολες???εμεις τωρα κοιμομαστε κατα τις 11+ για βραδυ και ξυπναμε καται τις 9 αλλα το βραδυ ξυπναει πολλες φορες και αυτο γινεται 20 μερες..και εγω ευη τα πρωινα κουδουνι ειμαι με τοσα ξυπνηματα αλλα τι να κανουμε υπομονη..
μαρινα μπραβο ολα καλα θα πανε..θα δεις!!!!!!!!

Γεωργια ιδια συμπτωματα εχουμε καλε..χαχαχα και εμενα ετσι ενω κοιμαται νωρις κατα της 10 ξυπναει 7 αλλα ενδιαμεσα ολο κουνιεται θηλαζει αχ δεν ξερω τι εχει..εχει κανει και πιπιλα το στηθος και ετσι και της το βγαλω κ παω να δωσω πιπιλα κανει εναν σαματα αλλο πραγμα, εμαθε τωρα και μου σπρωχνει κ το χερι η τσουπρα!
Αντε να περασει και αυτος ο μηνας να αρχισει να τρωει γιατι την βλεπω πανετοιμη για στερεα.
Εβλεπα ενα βιντεο πια ειναι τα 5 σημαδια που δειχνουν ενα μωρο ετοιμο για στερεα και ελεγε 1ο δεν εχει τοσα πολλα σαλια που σημαινει οτι εμαθε να τα καταπινει, 2ο εχει αρχισει να καθεται χωρις υποστηριξη, 3ο παρακολουθει εμας να τρωμε και δειχνει ενδιαφερον, 4ο μιμειται μασιτικες κινησεις και 5ο αν του δωσεις ενα μικροσκοπικο κομματακι μπανανα πχ το καταπινει χωρις να φτυσει!Λοιπον εμεις τα εχουμε ολα εκτος απο το 2!

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας μανουλες!Τι κανετε?
Καλο μηνα να εχουμε κ να φυγει γρηγορα το καλοκαιρι γιατι μας εκαψε φετος Mad
Μαρινακι περαστηκα στον αντρα σου κ κρατα γερα κοριτσακι μου.Εισαι πολυ αξια κοπελα κ σου αξιζουν πολλα μπραβο.Εχεις την συμπαρασταση απο ολες μας,κ οπως ειπε κ η τατιανα μακαρι να ειμασταν κοντα να σε βοηθουσαμε ευχαριστως!
Γεωργια κ Τατιανα κ εγω ομοιοπαθουσα με εσας,με την διαφορα οτι δεν ξυπναει τοσες φορες μεσα στην νυχτα.Εδω κ 4 βραδια περιπου την βαζω για υπνο κ ενω ετρωγε κ κοιμοταν τωρα θα ξυπνησει στανταρ στο τεταρτο με κλαμματα.Αφου την βαλω ξανα στο στηθος θα αποκοιμηθει κ μετα απο λιγο παλι θα ξυπνησει.Αυτο γινεται απο τις 11 μεχρι τις 1-1:30 το βραδυ.Ο αντρας μου εχει πλακα,βαζει ενα μαξιλαρι στο κεφαλι του για να κοιμηθει γιατι ειναι πτωμα.Μετα θα ξυπνησει μια φορα ακομα για να φαει κ μετα το πρωι.Αλλα γενικα πολυ ανησυχο υπνο,ολο κουνιεται κ στριφογυρναει.
Εγω λεω η' δοντια θα ειναι η' κανα αλμα.
Ευη για ρωτησε την πεθερα σου για κανα γιατροσοφι για τα δοντια?χαχαχααχαχαχαχ Shocked

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια επιτέλους απο το σπιτάκι μου...αχ τι καλα...ο μπεμπης με το που μπήκαμε το κατάλαβε και γελαγε .
Τατιανα και εμενα δεν κάθεται ακομα αλλα ουτε μπανάνα του έχω δόσει αλλα όταν τρώμε μιμείται και ανοίγει το στόματακι του.αυριο πάμε για εμβόλιο για να δούμε...
Α και εμενα το κάνειι πιπιλα αλλα όταν κοιμηθει του βάζω πιπιλα και δεν ξυπναει.
Ηρα και εσυ ε? υπομονη θα κάνουμε μεγαλώνουν γρήγορα και μετα θα μας λείπουν αυτα...

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ...ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑΙΣΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ Κ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΧΑΡΟΥΛΕΣ Κ ΔΝΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ,ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΞΩ ΟΜΩΣ Σ Ε ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ,ΕΚΛΑΙΓΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ.....ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Κ ΣΕΝΑ ΗΡΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΤΑΤΙΑΝΑ ΛΕΣΣ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΤΡΩΩ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΕΚΕΙ,ΑΛΛΑ ΣΑΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ,ΠΟΤΕ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ....ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΠΡΩΤΟ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΑΠΑΣ......2 ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΡΙΘΜΗΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ,Κ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΩ Κ ΤΕΛΕΙΟΣ ΞΑΠΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΣΠΑΣΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΜΑΞΙΛΑΡΗ ΑΛΛΑ ΤΠΤ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΧΘΕΣ ΕΣΠΑΣΕ ΓΤ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ,ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΗ ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΕΔΩ Κ ΑΣ ΗΤΝΑ Κ ΑΚΡΙΒΩ,,Κ ΟΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΤ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ,ΤΙ ΚΑΡΟΤΣΙ ΝΑ ΠΑΡΩ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΗ Κ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΗ ΓΤ ΕΧΩ ΣΚΑΛΕΣ,Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΟΥΛΑ...ΒΑΛΤΕ ΜΟΥ Κ ΣΑΙΤ ΝΑ ΔΩ ΦΩΤΟ...ΑΑΑΑ Κ ΝΑ ΚΛΕΙΝΗ ΕΥΚΟΛΑ ΓΤ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΙ Κ ΓΤ ΑΥΤΟ ΕΣΠΑΣΕ

τατιανα

τατιανα
Μάρινα μια πρόταση που έχω να σου κάνω είναι να δεις σε αγγελίες για μεταχειρισμένο αλλα απο καλη μάρκα εγω έτσι πήρα κ είναι σαν καινούργιο.
Επίσης αν θέλεις θα ρωτήσω μια Φιλη μου η οποία μου έδινε το καρότσι της αλλα ήταν αγοριστικο χρώμα κ δεν το προτίμησα, αν δεν το έδωσε κ το θες.
Εσυ απο τι εξωτερικό το πήρες; Δεν είχε εγγύηση; Μήπως φτιάχνεται ή δεν συμφέρει;

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τατιανα έγραψε:Μάρινα μια πρόταση που έχω να σου κάνω είναι να δεις σε αγγελίες για μεταχειρισμένο αλλα απο καλη μάρκα εγω έτσι πήρα κ είναι σαν καινούργιο.
Επίσης αν θέλεις θα ρωτήσω μια Φιλη μου η οποία μου έδινε το καρότσι της αλλα ήταν αγοριστικο χρώμα κ δεν το προτίμησα, αν δεν το έδωσε κ το θες.
Εσυ απο τι εξωτερικό το πήρες; Δεν είχε εγγύηση; Μήπως φτιάχνεται ή δεν συμφέρει;
ΤΟ ΠΕΙΡΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΕΝΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΘΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΩ Ε ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ..ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ,ΗΤΑΝ ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΘΕΛΕΙ Κ ΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΓΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΔΝΕ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΡΘΙΟ Κ ΟΥΤΕ ΑΝΟΙΓΗ ΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ

τατιανα

τατιανα
marinaki <3 <3 έγραψε:
τατιανα έγραψε:Μάρινα μια πρόταση που έχω να σου κάνω είναι να δεις σε αγγελίες για μεταχειρισμένο αλλα απο καλη μάρκα εγω έτσι πήρα κ είναι σαν καινούργιο.
ΤΟ ΠΕΙΡΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΕΝΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΘΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΩ Ε ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ..ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ,ΗΤΑΝ ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΘΕΛΕΙ Κ ΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΓΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΔΝΕ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΡΘΙΟ Κ ΟΥΤΕ ΑΝΟΙΓΗ ΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ

Εγω θα σου ελεγα να επικοινωνησεις μαζι της να δεις τι θα σου πει, οσο φτηνα και να το πηρες δεν ειναι δυνατον να αντεξε τοσο λιγο!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?εμεις σε. Λίγο πάμε για το εμβόλιο...πολυ ζέστη!!
Μαρίνα κανε υπομονη λίγο ακομα και ολα καλα θα πανε...
Και εμενα το καρότσι μου είναι μεγάλο αλλα το αφήνω κάτω..ρωτα την κοπέλα που το πήρες

tomaraki

tomaraki
Γεια σας !!! Κοριτσια σημερα εχουμε μια γρινια αλλο πραγμα !!!Παει στον μπαμπα κλαει ερχεται σε μενα κλαει πουθενα δεν ηρεμει τι θα κανω ?????????Πως θα τον κανω καλα να ηρεμησει !!!!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα γυρίσαμε απο τον γιατρο είμαστε 6700 πήραμε οπως πάντα σταθερά 700 γρ και 3 πόντους,είμαστε 65. Κλαψαμε ελάχιστα δευτερόλεπτα στο τσίμπημα αλλα ολα οκ.μου είπε αν θέλω κατα τις 15 του μήνα να ξεκινήσω σιγα σιγα κρέμα,φρουτοκρεμα.εσεις που έχετε ξεκινήσει ήδη επειδη δεν θυμάμαι ποτε ξεκινήσατε??και τι δώσατε στην αρχη??σιγουρα παντως το Σεπτέμβριο ξεκινάμε χόρτο σούπα.
Ευη υπομονη κανε και εμενα έχει όχι τόσο πολυ γκρίνια μου είπε οτι είναι τα ουλα του πολυ πρησμενα θα βγάλει και άλλο δόντι μάλλον,κανε υπομονη αν και σε έχει ταλαιπωρήσει έχει καιρο γκρίνια εσένα..

despoina_vaggelhs

despoina_vaggelhs
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
μια καλησπερα κ απο μας κοριτσια!!!!! κ μεις σε λιγο κλεινουμε τον 6ο κ θα ξεκινησουμε φρουτοκρεμα.... καλο μας κουραγιο σε ολες!!!!
5 μηνων κ 10 ημερων ημασταν 8050 κιλα και 66 εκατοστα Smile , πολλα σαλακια κ αρκετη γκρινια κ μεις κατα καιρους!!!κατα τάλλα ολα υπεροχα!!!!
φιλακια σε ολες!!  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 35 417472

tomaraki

tomaraki
Πωπω κατι αντρες!!!! Γεωργια εμεις ξεκινησαμε 5 και κατι με κρεμα ρυζαλευρο-βανιλια για 10 μερες απογευμα και μετα βαλαμε πρωι την φρουτοκρεμα στην αρχη με αχλαδι μεχρι να φτασει 10 κουταλιτσες μετα μηλο ξεχωριστα και αυτο να φτασει τις 10 κουταλιες και μετα τα ενωσαμε και τα 2 δηλαδη μετα απο κανα 20ημερο φαγαμε 2 φρουτα και αυτο οσο ηθελε και οταν λεμε 2 εννοουμε1 αχλαδι και μισο μηλο! Και μετα βαλαμε χορτοσουπα στον 6ο και προσθεσαμε και αλλα φρουτακια .....μην αγχωνεσε σιγα σιγα και κυριως μην τον πιεσεις !

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια κ μενα εχει πολυ γκρινια ο δικοσ μου,ξαφνικα εχει γινει αληταμπουρας ολο φωναζει νευριαζει χτυπιετε κ σερνεται προσ τ πισω με τον ποπουδακι του,κ προχθεσ τον βρηκα απο την κατω μερια τησ κουνιασ εχει γινει μεγαλος αλητησ,βγηκαμε βολτα τον πειρα στα χερια μου πεσε η μεση

τατιανα

τατιανα
Γεωργία μια χαρα βάρος πήρε το αντρακι σου!
Εγω θα ξεκινήσω στερεα όταν κλείσουμε τον 6ο έτσι μου είπε κ η Παιδιατρος, έτσι κ αλλιώς στερεα θα τρώει μια ζωή ας θηλασει λίγο ακόμα γιατί είναι κ ανωριμο το γαστρεντερικο τους σύστημα (αν κ με έχει ξεζουμισει αλλα ένα μήνα αντέχω!)
Όταν λες κρέμα φρουτοκρεμα φρέσκα ή σκόνη;
Εγω αν μου πει κρέμα θα δώσω της holle που είναι βιολογική κ όχι τιγκα στην ζάχαρη!

Ευη εμείς αβ κ δεν έχουμε ακόμα γκρίνια λόγω δοντιών θα μου φέρει ο αδερφός μου απο Γερμανία ένα ομοιοπαθητικο για τα δόντια αν κάνει δουλεια μπορείς να το παραγγειλεις μεσω Ίντερνετ

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια.Απο διαβασα δεν ειναι μονο ο δικος μου γκρινιαρης.Λιγο πολυ ολα τα μωρακια γκρινιαζουν.Εμενα ο δικος μου τουλαχιστον κανει καλο υπνο εδω και κανα μηνα.Τον κοιμηζω κατα της 10-11 το βραδυ και θα μου ξυπνησει γυρω στης 5 η 6 θα τον θηλασω λιγο και θα ξανακοιμηθει ως τις 8-9.Μετα τον περνω στο κρεβατι και κοιμομαστε παλι ως της 10-11.Αλλα δεν κοιμαται πολυ το μεσημερι.Λιγο μπερδευομαι με τα ονοματα σας οσες δεν τα εχετε στο προφιλ αλλα θα την βρω την ακρη.

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρινακη σου ευχομαι κουραγιο και υπομονη και ολα θα στρωσουν με τον καιρο.Ευη εχεις δικιο μωρο ειναι ακομα και ειδα που δεν μου βγαινει σε καλο να τον πιεζω αντιδραει αρνητικα.Εξαλλου εδω και μια βδομαδα ξεκινησαμε και τρωμε.Ο δικος μου ειναι 5μηνων και 10ημερων κ ξεκινησαμε ρυζαλευρο βανιλια το απογευμα για 6 μερες και μετα ξεκινησαμε φρουτοκρεμα το πρωι μια μερα αχλαδι την αλλη μερα μηλο μετα μπανανα και τελος πορτοκαλι.Ολα χωριστα για να δουμε αν θα κανει αλλεργιες σε κανενα.Αυριο παμε στην μπανανα.Ως στιγμης δεν τρελενεται για κανενα αλλα πιστευω νωρις ειναι ακομα αφου τωρα μαθαινει τι θα πει στερεα τροφη.Παντος τρωμε λιγο με τα χιλια ζορια.Και μετα αφου τα δοκιμασουμε ολα αυτα θα παμε και στην χορτοσουπα.

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευη και εμενα κάπως έτσι μου είπε?σκονη κρέμα ε?ποια δίνεις εσυ?και μάλλον έτσι θα κάνω.θα ξεκινήσω απο την άλλη βδομάδα λίγο και βλέπουμε πρώτα με την βανιλια και μετα με τα φρούτα.
Τατιανα ποια είναι αυτη η κρέμα δεν την ξέρω που την πουλάνε??τυχερη εισαι που δεν έχει ακομα γκρίνια με τις ζεστές...εμενα τα ουλακια του είναι πρησμενα πολυ παντως..
Κατερίνα ολα έχουν γκρίνια κάποια ώρα για κάποιον λόγο...και εμενα πριν λίγο είχε γκρίνια δεν ήθελε το στήθος μουγκριζε για λίγο και μετα αποφάσισε οτι το θέλει και έπεσε ξέρος...εγω είμαι η Γεωργία.
Α κορίτσια επειδη λέω τωρα που θαξαναφυγουμε να τον βάλω στη θάλασσα εσεις με τι τα βάζετε για να ξέρω αν είναι να πάω να ψωνίσω..

τατιανα

τατιανα
Γεωργία την πουλάνε στα καταστήματα με βιολογικά έχει διάφορα όπως το ρυζαλευρο που είναι απο καστανο ρύζι χωρίς ζάχαρη είναι κρίμα να δώσεις αυτές τις κρεμες τύπου βανιλια που είναι μέσα στην ζάχαρη απο τόσο μικρο που είναι.
Επίσης έχω διαβάσει που βάζουν στην φρουτοκρεμα κ στο ρυζαλευρο κτλ λίγο μητρικό γάλα για να έχει μια γνώριμη γεύση κ να φάει πιο εύκολα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις