Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
169 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 169 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 42]

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΠΑΘΕΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟΝ 2 ΜΗΝΑ...ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝ ΝΟΣΟΚΟ ΣΤΟ ΝΙΚΑΙΑ Κ ΜΕ ΕΙΔΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΥΧΗΧΩ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Κ ΔΝΕ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΗ,ΝΑ ΒΑΖΩ ΜΠΕΤΑΤΙΝ Κ ΓΑΖΕΣ...ΠΦΦΦΦ Κ ΑΝ ΔΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΡΑΨΑΝ..ΧΙΛΙΑΔΥΟ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΙΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΚΟ ΡΑΨΙΜΟ,ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΔΝΕ ΕΠΟΥΛΟΝΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΑΛΛΑ

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακια μουυυυ!!!!που χαθηκατε σημερα?να σας ρωτησω..
ο μπεμπης πλεον κανει κωλοτουμπες και απο τη μια ακρη βρισκετε στην αλλη δεν μπορω να τον αφηνω μονο του μην πεσει απο το κρεββατι στο λικνο του δεν του αρεσει τι να κανω?μηπως να τον βαλω στο πατωμα με ενα παπλωμα ?εσεις τι κανετε?

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσιαα!!τι κανετε??εμεις αυτες τις μερες εχουμε υπνηλιες,ξυπναει και σε πιο λιγο απο δυωρο θελει να κομηθει..
και εμενα δεν ειναι για μονος του ουτε λεπτο απο την μια ακρη παει στην αλλη...λογικο να μην του αρεσει στο λικνο θελει απλα!!καλη ιδεα αλλα και παλι θα πρεπει να τον προσεχεις μην σου χωθει πουθενα η χτυπησει!!αχ σ λιγο καιρο και εμεις τα ιδια θα κανουμε...εγω τον εχω στο κρεβατι μου και παιζει για να μην τον εχω αγκαλια συνεχεια..
οι υπολοιπες τι κανετε???

mariameint

mariameint
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γειά σας κορίτσια.
Εμένα το βράδυ ακόμα κοιμάται στο λίκνο στο δωμάτιό μας αλλά λέω από βδομάδα να την πάω στο δωμάτιό της. Έχει αρχίσει να μικραίνει το λίκνο για τα κυβικά της Very Happy
Την ημέρα είτε την βάζω στην κούνια της στο δωμάτιό της με τα παιχνίδια της, είτε σε ένα παρκοκρέβατο που έχω στο σαλόνι.

http://www.something-special.gr

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω του στρωνω στο πατωμα ενα μεγαλο παλωμα απο το κρεββατι μου αλλα ποτε δεν τον βρισκω πανω ολο κολοτουμπες φερνει βεβαια σημερα μου εκανε κατι πολυ επικυνδυνο πηγε στο τραπεζακι του σαλονιου και τραβηξε το πετσετακι που εξειχε μη του φωναζω και παω και το παιρνω κατευθειαν το πετσετακι θα εφερνε ολα τα πραγματα τουμπα πανω του μετα πηγε στις κουρτινες και τις τραβαγε εχει γινει πολυ επικυνδινος θα του παρω παρκο δεν παει αλλο

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το παρκο νομιζω κοριτσια ειναι καλη λυση!!!!!!

tomaraki

tomaraki
Γεια σας!!!!!!!
Αχ Αναστασια εγω κανω αυτο που κανει και η Σουζαν ενα μαγαλο παπλωμα με τα παιχνιδια πανω !!!!Αλλα εχουμε ξεκινησει το μπουσουλημα και βρισκομαστε εκτος παπλωματος καποια στιγμη !!! Εχουμε παρει παρκο αλλα δεν ο νεαρος τσαντιζετε !!!!!!!Εμενα σουζαν εκανε να πιαστει απο το ριχταρι του καναπε πηγε να σηκωθει και δεν αντεξαν τα ποδαρακια και εκατσε ευτυχως με τον πισινο !!!!Πολυ γελιο!!!Και επισης εχουμε βολευτει την στρατα μας ειπε και η παιδιατρος οκ αλλα οχι πολυ 20 λεπτο!!!Αλλα αυτην την ωρα ο νεαρος δινει τα ρεστα του!!!!!!!!!!!!!!!!
Γεωργια οντως ειναι η καλητερη περιοδος τωρα αρχιζουν να θελουν να κανουν διαφορα αλλα θελουν και την μαμα !!!!! Εμεις κοριτσια εχουμε αλλο θεμα δεν μπορω να απομακρυνθω!!!!γινεται χαμος!!!!!!

τατιανα

τατιανα
Καλησπέρα κορίτσια μου!
Βλέπω ζωηρεψανε τα παιδάκια μας, τα ίδια κ η δικιά μου στο κρεββατι μου πια δεν την αφήνω μονη στην κούνια της μόνο που της αρέσει αρκετά κ σε ρηλαξ κτλ παντααα δεμένη!
Είμαστε ακόμα πολυ αγκαλια αλλα τουλάχιστον τώρα δεν γκρινιαζει τόσο όσο ήταν μωρο κ την απασχολω κάπως κ κάθεται στην κούνια της φισερ πραις κ στο καρεκλακι του αυτοκινήτου όσο την απασχολω δεν κλαίει αλλα ποτεεε κ πουθενά μονη Πανω απο 15'.
Γεωργία εμένα κάθε δυο ώρες κοιμάται εδω κ κανα μήνα αλλα μόνο μαζι μου έτσι κ σηκωθω ξυπνάει, νομίζω πως τρομάζει τι να πω.. Να κ τώρα κοιμάται κ εγω άρρωστη απο το κινητό!
Ευη μεγάλωσε το αντρακι σου!αχ κ εμένα απο τώρα δείχνει σημάδια προσκολησης να δω τι θα κάνω αργότερα!

Μαρινα περαστικά σου κοπέλα μου!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Γ@#!#Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΠΗΚΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΜΕΝΗ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΙΜΗΣΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΠΑΩ ,ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΝΟΣ Κ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΚΑΠΟΙΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΚΑΝΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ Κ ΣΤΟΝ ΑΜΦΑΛΟ ΤΟΥ....ΠΗΓΑ ΤΡΕΧΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΧΕΙΡΟΥΕΓΙΟ Κ ΗΡΘΑ ΠΑΛΙ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΜΟΥΤΖΑ ΦΑΓΑΜΕ

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ρε μαρινακι μου περαστικα να ειναι..κανε κανενα ευχελαιο!!!!!φαση ειναι θα περασει λογικα..
ο Θεος μαζι σας!!!!!!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ βρε μαρινα περαστικα..τι επαθε μωρε μηπως ειναι σκωληκοειδιτης??μακαρι να πανε ολα καλα,θα περιμενουμε νεα!
ναι κοριτσια εχουν ζωηρεψει τα ατιμα,εμενα οποτε τρωμε με κοιταει και ζηλευει το κακομοιρο το καταλαβαινω.και εγω παντου δεμενο τον εχω αλλιως...
καλα και εμενα στο παρκο δεν καθεται...κανενα δεκαλεπτο,πιο πολυ του αρεσει στο κρεβατι αλλα πρεπει να ειμαι και εγω εκει.
τατιανα εμενα παντα μεχρι τωρα γυρω στο δυωρο ξανακοιμαται..εμενα δεν ξερω αλλα ειναι πολυ γελαστο παιδακι οποιος του μιλησει του κανει χαρες καθεται σε ολους μας αμα τον απασχολουν αλλα για κανενα τεταρτο μετα αρχιζει και θελει αγκαλιες η αμα με δει ξεσηκωνεται στη μαμα μου καθεται και να λειπω εγω την εχει μαθει πιο πολυ..τωρα δεν ξερω αν μεγαλωσει λιγο και δεν μπορω να κανω βημα..

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια δεν εχω καταφερει να διαβασω ολες τις σελιδες απο αυτο το θεμα οποτε και δεν γνωριζω πολλα για εσας.Απο τα λιγα που διαβασα Μαρινακη σου ευχομαι περαστικα και μην ανυσηχεις θα δεις θα πανε ολα καλα.Εμενα ο γιοκας μου ειναι 5 μηνων τωρα και κατι κ ξεκινησαμε το ρυζαλευρο σταδιακα.Σημερα ηταν η 3η μερα.Μπορω να πω οτι τα πηγε συμπαθητικα.Γενικα ειναι πολυ πεισματαρης αμα δεν θελει αλλο να φαει δεν μπας να κανεις τουμπες αυτος δεν θα φαει.Τωρα ειναι στο σταδιο που μαθαινει να μπουσουλαει σιγα σιγα και τον ενοχλουν τα ουλα του πολυ εντονα και γιαυτο πολλες φορες ειναι γκρινιαρης.

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια!τι κανετε??γεια σου φασολις καλως ηρθες και να χαιρεσαι το μπεμπακι σου!!ελπιζω να τα λεμε συχνα!!
ρε κοριτσια θελω να γυρισω σπιτι μου εκτος οτι βαρεθηκα μου την δινει η πεθερα μου..να σας πω ο μικρος μοιαζει πολυ στον αντρα μου δεν με νοιαζει ουτε ζηλευω αλλα ρε κοριτσια 5 μηνες δεν ειναι κουραστικο να ακους ολη μερα αυτο το πραγμα..??τι να ζηλεψω δλδ το παιδι μου αληθεια δεν με νοιαζει γερο να ειναι αλλα αυτο με εχει κουρασει ολη μερα σας λεω ειδικα τωρα που ειμαστε εδω,οπως και τα κλασικα πως μεγαλωνε αυτη τα παιδια της να το βγαζω συνεχεια στην αυλη,οτι το εχω συνεχεια πανω(καλα αν δεν ηταν πανω κατω το σπιτι δεν ερχομουνα ουτε για μια μερα...)μολις ξυπναει το μωρο ρε κοριτσια το ταιζω το αλλαζω και κατεβαινουμε κατω να το δουν αλλα και να μην ειμαι και εγω ολο πανω.τον παιρνει του μιλαει τον παιζει και λιγο...με ολο αυτο εχει περασει πανω απο μια ωρα καιμετα αρχιζει και κουραζετε ε δεν θα τον παω πανω να ηρεμησει και μετα απο λιγο να κοιμηθει???τι τον εχω ολο πανω>?τι ειναι κουκλα να τον εχω κατω να τον βλεπει ολη μερα??το μεσημερι βαζουμε το κλιματιστικο και ειμαστε πανω μετα κοιμαται απο τις 5 μεχρι τις 7.30..να αλλαξω δλδ το προγραμμα του??αμαν βαρεθηκα ευτυχως την κυριακη θα παμε αθηνα για 3 μερες και θα ηρεμησω υπομονη δυο μερες ειναι..αχ θα παω στη μανουλα μου!!και μετα θα ξαναερθουμε αλλα του ειπα του αντρα μου το πολυ μεχρι 20 του μηνα καθομαιμετα αντε γεια ας κατσουν αυτοι οσο θελουν αλλιως φευγω κια μονη μου..ολο λεει τι να κανετε στην αθηνα εχει ζεστη..δεν λεω εχει δικιο σε αυτο αλλα τι να απαντησω οτι με εχει ζαλισει...ειμαι υπερβολικη ρε κοριτσια??
αυτα...
μαρινα μου περιμενουμε νεα σου πως πηγε η εγχειρηση???ελπιζω ολα καλα

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΦ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΡΘΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ..ΗΤΑΝ ΥΣΗΧΟΥΛΗΣ ΤΟ ΧΟΥΖΟΥΝΗ ΜΟΥ ΕΥΤΗΧΩΣ...ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Κ ΙΣΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΣΥΓΟΥΡΑ,ΠΟΝΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ Η ΚΥΛΗ .ΕΦΑΓΕ ΚΑΤΙ ΦΡΟΥΤΑ Κ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΞΥ ΜΑΛΛΟΝ Κ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΗΓΕ ΝΩΡΙΣ Κ ΔΝΕ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ Κ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ,ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ,ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝ ΕΠΑΘΕ ΑΥΤΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΝΕ ΘΑ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Κ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ,Κ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΛΟΩ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ Κ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ Κ ΟΛΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΦ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΧΟΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mpempakos7 έγραψε:καλημερα κοριτσια!τι κανετε??γεια σου φασολις καλως ηρθες και να χαιρεσαι το μπεμπακι σου!!ελπιζω να τα λεμε συχνα!!
ρε κοριτσια θελω να γυρισω σπιτι μου εκτος οτι βαρεθηκα μου την δινει η πεθερα μου..να σας πω ο μικρος μοιαζει πολυ στον αντρα μου δεν με νοιαζει ουτε ζηλευω αλλα ρε κοριτσια 5 μηνες δεν ειναι κουραστικο να ακους ολη μερα αυτο το πραγμα..??τι να ζηλεψω δλδ το παιδι μου αληθεια δεν με νοιαζει γερο να ειναι αλλα αυτο με εχει κουρασει ολη μερα σας λεω ειδικα τωρα που ειμαστε εδω,οπως και τα κλασικα πως μεγαλωνε αυτη τα παιδια της να το βγαζω συνεχεια στην αυλη,οτι το εχω συνεχεια πανω(καλα αν δεν ηταν πανω κατω το σπιτι δεν ερχομουνα ουτε για μια μερα...)μολις ξυπναει το μωρο ρε κοριτσια το ταιζω το αλλαζω και κατεβαινουμε κατω να το δουν αλλα και να μην ειμαι και εγω ολο πανω.τον παιρνει του μιλαει τον παιζει και λιγο...με ολο αυτο εχει περασει πανω απο μια ωρα καιμετα αρχιζει και κουραζετε ε δεν θα τον παω πανω να ηρεμησει και μετα απο λιγο να κοιμηθει???τι τον εχω ολο πανω>?τι ειναι κουκλα να τον εχω κατω να τον βλεπει ολη μερα??το μεσημερι βαζουμε το κλιματιστικο και ειμαστε πανω μετα κοιμαται απο τις 5 μεχρι τις 7.30..να αλλαξω δλδ το προγραμμα του??αμαν βαρεθηκα ευτυχως την κυριακη θα παμε αθηνα για 3 μερες και θα ηρεμησω υπομονη δυο μερες ειναι..αχ θα παω στη μανουλα μου!!και μετα θα ξαναερθουμε αλλα του ειπα του αντρα μου το πολυ μεχρι 20 του μηνα καθομαιμετα αντε γεια ας κατσουν αυτοι οσο θελουν αλλιως φευγω κια μονη μου..ολο λεει τι να κανετε στην αθηνα εχει ζεστη..δεν λεω εχει δικιο σε αυτο αλλα τι να απαντησω οτι με εχει ζαλισει...ειμαι υπερβολικη ρε κοριτσια??
αυτα...
μαρινα μου περιμενουμε νεα σου πως πηγε η εγχειρηση???ελπιζω ολα καλα
Καλημερα κοριτσια.Εγω παντος μπεμπακος δεν σε βρισκω καθολου υπερβολικη.Και μενα το μωρο μου μοιαζει του αντρα μου και ολοι αυτο μου λενε και κανα 2 ατομα που ειπαν οτι μου μοιαζει τους ειπαν ελα μωρα που το βλεπεις.Τελοσπαντον το προσπερναω αυτο.Εγω ειχα παει στα πεθερικα μου μαζι με την μανα για μια βδομαδα χωρις τον αντρα μου με το μωρο και η μονη βοηθεια που μου προσφερε ηταν να τον κραταει οποτε δεν θα ελειπε για μπανιο η για βολτες στην γειτονια για χαδακια και γελακια.Κατα τα αλλα ολα η μανα μου τα εκανε εκει παρολο που ηταν φιλοξενουμενη μεχρι και φαι και ψωνια σουπερμαρκετ εγω και η μανα μου τα καναμε.Βοηθεια ειναι αυτο?Τα πηρα πολυ ασχημα και το ειπα στον αντρα μου και τωρα που θα ξαναπαμε που εχει ο αντρας μου αδεια θα της την πει.

tomaraki

tomaraki
Γεια σας κοριτσακια μου!!!!!!!!!
Φασολις καλως ηρθες !!
Πιασαμε πεθεροσυζυτηση ???????? Αχ γεωργια μου ποσο σε καταλαβαινω !Εγω 7 μηνες τωρα ακουω πως ειναι ετσι το κεφαλι του και οτι αμα κανω 2ο θα ειναι και αυτο αγορι !!!!!!!!!!Ασε που το κεφαλακι του οποτε βρει ευκαιρια το πατα για να ισιωσει λεει!!!!!!!!!Δεν αντεξα χθες και της το ειπα να μην τον ξαναγγιξει !!2εκει !!!!!!!Και να λες να ειναι γερο!!!! Υστερα αποωοτι περασεμε καθεσαθ και κοιτας το κεφαλι του !!!!!!!Μα θα τρελλαθω !!!!ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥΝΕΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ !!!!!Η γυναικα ειναι γεια σου!!!!!!!!Ευτυχως που τα πιανει ο αντρας μου και την βαζει στη θεση της!!!!!!!!

Μαρινακη κανε κανα ευχελαιο κοριτσακι μου!!!!!Περαστικουλια να ειναι !!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχαχα ναι ρε ευη το θυμαμαι αυτο!!τι ηταν αυτο?ειναι καλη και σκιζεται για ολους αλλα με το μωρο εχει ξεφυγει..καλα και εμενα αν τα παρει ο ντρας μου της ριχνει κανενα μπινελικι..υπομονη θα κανω οσο ειμαστε εδω και μετα δεν θα μας πολυβλεπει ευτυχως χιχιχι..

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
περαστικα βρε μαρινακη μου τι παθατε παλι οντως κανε ενα ευχελαιο δεν παει αλλο σου προτεινω να παρεις και ενα βιβλιαρακι το ψαλτηρι και καθε φορα που συμβαινει κατι ασχημο η δεν αισθανεσαι καλα να διαβαζεις ενα ψαλμο και θα ηρεμεις εγω ετσι κανω και μου φερνει γαληνη.
Απο πεθερες βλεπω πανω κατω τα ιδια ολες εμενα το καλο ειναι οτι μου ψωνιζει για το σπιτι και τα παιδια πραγματα αλλα καποιες φορες τις ξεφευγουν κατι κουλα παναγια μου αφηστε που οταν εμεινα εγκυος στο πρωτο μου παιδι ειχαν φρικαρει γιατι ημασταν μικροι ειδικα ο πεθερος μου αστα να πανε μας ειχαν πρηξει και μετα που με βοηθαγε η μαμα μου και μου κραταγε το παιδι για να βγαινουμε ειχε ερθει εδω και εκλαιγε οτι δεν τους παμε το παιδι και δεν το βλεπουν αντε καλα λεω τραγικοι τωρα ενταξει εχει στρωσει γιατι ειμαι νευρικη και αν μου πει κατι ξερει οτι θα φωναξω και θα το πω στον αντρα μου και θα τησ μιλησει και εκεινος παντως Γεωργια εγω δεν θα πηγαινα Σαλαμινα αν ηταν και αυτοι εκει αντε για κανα 2μερες καλα και αυτοι δεν μπορουν να φυγουν για λιγο να μεινεται μονοι σας μπαστακες δηλαδη?
οταν μεγαλωσουν τα παιδια μου και θελουν να πηγαινουν διακοπες στο εξοχικο με τις φιλες τους σιγα μην πηγαινω και εγω μαζι

τατιανα

τατιανα
Αα Γεωργία αυτο το σε ποιον μοιάζει πολυ σπαστικοο!κ μένα όταν γεννήθηκε όλοι έλεγαν ίδια ο άντρας μου κ η Πεθερα έλεγε έτσι έτσι ήταν ο Δημήτρης μωρο ολοιδιος.
Ε στην αρχη δεν με πειράζε αλλα μετα το πήρε Πανω του κ όλο έλεγε κοιτα ίδιοι δεν είμαστε;; Ε τώρα η περισσότεροι λένε σε μένα ότι μοιάζει κ άλλοι κ στους δυο κ βασικά κ απο τους δυο πήρε δεν αδίκησε κανέναν!
Την Πεθερα πριν έρθει εδω την είχε πει η φιλενάδα της μην τυχόν κ λες ίδιος ο γιος μου θα σε μισισει η νύφη, κ έλεγε μετα πχ αχ έχει ίδια χείλη με τον Δημητρη αλλα τι χρώμα των ματιών της τατιανας...χαχαχα η διπλωματίσα.
Σπαστικοο είναι το υπερβολικο ενδιαφέρον αλλα κ η αδιαφορία δεν είναι καλη, εμένα ήρθαν δήθεν για το εγγόνι κ όλο θάλασσες κ βόλτες ήταν ξοδεψαν 300€ σε μια βδομάδα κ του παιδιού του πήραν ένα παιχνίδι τζαμπο την τελευταία Μετα με ότι περισεψε μάλλον.. Ο άντρας μου απο τα νεύρα του ήθελε να το πετάξει!!

Αχ Ευη η δική σου είναι κορυφή.. Να πατήσει το δικο της κεφάλι!!

Μαρινα περαστικά στον άντρα σου γλυκιά μου!!
Κ ο πατέρας μου αυτο έχει κ πρέπει να το εγχείρηση άμεσα.

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ε ενταξει πεθερες ειναι και εχουμε ολες θεμα ...
σουζαν αυτοι ηταν ηδη εδω για διακοπες και ηρθαμε και εμεις εγω δεν πολυηθελα γιατι με το μωρο ουτως η αλλως κλεισμενη ειμαι αλλα ειπα τουλαχιστον να παιρνει καθαρο αερα διπλα στη θαλασσα,τις περισσοτερες ωρες δεν ειμαι μαζι τους ειμαι πανω.δεν ειναι κακια αλλα εχει τα δικα της και εμας μας βοηθαει πολυ δεν μπορω να πω ψεματα...πως και πως περιμενω την κυριακη το απογευμα να ηρεμησει λιγο το κεφαλι μου..
αν ηταν λιγοπιο μεγαλος ο μπεμπης και μπορουσε να ειναι περισσοτερες ωρες εξω και να μην γκρινιαζει θα πηγαιναμε κερκυρα αλλα τωρα του χρονου!!

mariameint

mariameint
Γειά σας κορίτσια.

Μαρινάκι περαστικά στον άντρα σου. Ελπίζω αυτό να ήταν και το τελευταίο που σας συνέβει.

Γεωργία κουράγιο. Θα πας στο σπίτι σου για λίγες μέρες και θα συνέλθεις. Ευτυχώς που είσαι και σε διαφορετικό όροφο! Εμείς από αύριο και μέχρι την δευτέρα το βράδυ θα είμαστε στο χωριό μου, στους γονείς μου. Από βδομάδα, όταν με το καλό ξαναέρθετε, θα κανονίσουμε να βγούμε καμιά βολτίτσα.

Καλά Εύη, τι άλλο θα ακούσουμε από την πεθερά σου Rolling Eyes Τι έχει το κεφαλάκι του παιδιού και το πατάει; Αν είναι δυνατόν. Όσο για το ματζούνι με τα μυαλά του λαγού, το κάνουν ακόμα μερικοί. Ο άντρας μιας ξαδέρφης μου πηγαίνει για κυνήγι και τον πληρώνουν για να τους δίνει τα μυαλά των λαγών που πιάνει. Όταν ρώτησε τι τα κάνουν, του είπανε γιατροσόφι για τα ούλα των μωρών! Rolling Eyes

http://www.something-special.gr

tomaraki

tomaraki
Καλημερα !!!!!!
Ειδες μαρακι μου οτι το ξερουν και αλλοι!!Ειναι επικυνδινο ομως !!!!!
Ειναι λεει στραβο !!Ειδικα στην αρχη ειχε 2 καρουμπαλακια απο την πιεση στην γεννα !!Εεεε να τα πιεζει συνεχεια!!!Εμενα παντος ειναι παντελως αδιοφοροι αφου ο πεθερος ηρθε να δει το εγγονι του αφου σαραντησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ευτυχως που ειναι και η μανουλα μου !!!Αλλιως δεν ξερω πως θα τα καταφερνα !!Αχ!!Κοριτσια σημερα θα παω για συνεντευξη μετα απο πολυ καιρο και ευχομαι να με παρουν!!!!!!!!!!Επισης αααααυν στιγμη γενναει η καλητερη μου φιλη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια τι κανετε??εμεις ειχαμε ψιλοανησυχο υπνο ξυπνησε τεσσερις φορες την μια εκλαιγε και λιγο..
ευη μακαρι να πανε ολα καλα!!!οσο για τα πεθερικα αφου δεν τους νοιαζει χεστους και εσυ...

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΝΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΛΑΙΑ ΜΑΙ ΕΜ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΑΣ ΠΗΓΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΙΣΩ ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΙΣΟΤΕΡΑ ΔΝΕ ΝΙΟΘΩ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΤΡΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,ΜΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΝΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ..ΠΦ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΩ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΦΟΡΤΙΘΕΙ ΠΟΛΥ

τατιανα

τατιανα
marinaki <3 <3 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΝΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΛΑΙΑ ΜΑΙ ΕΜ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΑΣ ΠΗΓΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΙΣΩ ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΙΣΟΤΕΡΑ ΔΝΕ ΝΙΟΘΩ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΤΡΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,ΜΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΝΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ..ΠΦ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΩ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΦΟΡΤΙΘΕΙ ΠΟΛΥ

Μαρινακη σου πέσανε όλα μαζι λογικό είναι να αισθανεσε έτσι κλαψε για να σου φύγει η ένταση!
Κανε υπομονη κ θα περάσει κ αυτη η δυσκολία, θα γίνει κ η βάφτιση όλα καλα θα πανε!!
Μακάρι να είμασταν κοντά να σε βοηθουσα σε κάτι!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις