Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
38 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 38 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 42]

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Petrini έγραψε:kalhspera koritsia Smile

mpempakos ; emeis thn apolamvanoume thn kounia... kathetai kai milaei me tis wres sta dyo arkoudakia pou kremontai apo panw... kai ama laxei koimatai kiolas... to thema einai oti den tha kounietai gia poly akomh... paei mexri 9 kila.. kai emeis ta plhsiasame .. hdh trizei.. xaxaxaxaxaxa

kata ta alla.. h gkrinia kala krata... poly ponos mwre... rixnei ena klama... pwpwpwpw panagitsa mou!

A, kai exw asxhma nea... to dikasthrio mas apo 6 septembriou phge 20... ase pou mas evale xeri giati eixame kanei thn aithsh xwris na exoume ta xartia ths proneias... egw ftaiw pou den kouniountai aftoi???

Tha xronisei to paidi kai den tha xw teleiwsei... ouuuuuuuuuuuuuuuuf eleos!

Thelw to paidi mou na einai kai epishma paidi mou... zhtaw polla re mmt??????

Αν σκεφτεις η να τν πουλησεις η να την χαρισεις πες μου!Ημαστε 5μηνων πια,αλλα η μικρη ειναι μικροκαμωμενη κ αδυνατη,περιπου 6κιλα ειναι.
Αν παντως το σκεφτεις πες μου

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Petrini έγραψε: ; emeis thn apolamvanoume thn kounia... kathetai kai milaei me tis wres sta dyo arkoudakia pou kremontai apo panw... kai ama laxei koimatai kiolas... to thema einai oti den tha kounietai gia poly akomh... paei mexri 9 kila.. kai emeis ta

kata ta alla.. h gkrinia kala krata... poly ponos mwre... rixnei ena klama... pwpwpwpw panagitsa mou!

A, kai exw asxhma nea... to dikasthrio mas apo 6 septembriou phge 20... ase pou mas evale xeri

Κ εμείς την έχουμε κ είναι το μόνο μέρος που κάθεται λίγο παραπάνω!φυσικά όχι Πανω απο 15-20' αλλα σε σχέση με το ρηλαξ που κάθεται 5' καλα είναι.

Για τα δόντια θα μου φέρει ο αδερφός μου το οζανιτ λέγεται αν δεν κάνω λάθος απο Γερμανία το ξέρεις;

Όσο για το δικαστήριο κρίμα αλλα Ελλάδα ζεις οπότε.. Υπομονη φαντάζομαι την αγωνία σου όσο ναναι.

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια..τι κανετε???εμεις καλα χθες ηταν καλουλης ο μπεμπης τον ειχα στο καροτσι να καθεται λιγο να μαθαινει να μην ειναι ολο αγκαλιες γιατι τωρα εδω ειμαστε πολλοι και θελουν ολοι να το παιρνουν αλλα τους το ξεκοψα λιγο,και ευτυχως τον ξεγελαγαμε και καθησε αρκετα παλι καλα!!και η νυχτα μας καλα πηγε εκτος οτι διπλα εχουμε ενα σκυλι και μας εχει ζαλισει δεν μας αφηνειουτε να κοιμηθουμε..
μπραβο μαρια μια χαρα η μπεμπα,να δουμε και εμεις σε δεκα μερες...
καλα τατιανα κουκλες ειστε ανυπομωνω κι εγω να παμε για μπανιο να δω πως θα ειναι!!!
πετρινι κουκλα μου στην ελλαδα ειμαστε και δυδτυχως ολα ειναι σκατα υπομονη κοπελα μου και θα γινει και τυπικα δικο σου το παιδακι.
μαρινα εσενα τριτωσε το κακο αμαν...προσεχε μην αγχωνεσαι θα βρεις φορεμα να το παρεις μονο αν εσενα σου αρεσει ασε τους πωλητες να λενε αν δεν αισθανεσαι εσυ ανετα στο φορεμα!!!

tomaraki

tomaraki
Γεια σας !!!!
Πετρινι μου δεν νομιζω ενα χαρτι να σε κανει μανουλα του ....εισαι και με το παραπανω και τον αγαπας οσο τιποτα αλλο !!!!!!Υπομονη κανε γραφειοκρατια for ever !!!!!!!!!!!Τι 6/9 τι 20/9 παλι δικος σου ειναι και δεν αλλαζει !!!
Μαρινακη ψαξτο λιγο ακομα εχεις μερες μην αγχωνεσε!!!
Κατα τα αλλα με την στρατα βρηκα την υγεια μου τερμα η αγκαλιες και τα κλαματα για να με βρει τρεχει και ερχετε να με βρει χαμογελαστος και περηφανος οτι να σε βρηκα !!!!!!!!!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ,ΤΑΙΖΩ ΤΟ ΜΩΡΟ 5 ΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Κ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Κ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΩΣ ΕΔΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΝ ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ,Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΧΕ ΚΟΙΜΗΘΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ,ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΟΛΟ ΧΑΡΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΕΣΥ Κ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ 20 ΛΕΠΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Κ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΝ ΠΕΙΡΕ ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΓΤ ΕΚΛΑΙΓΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΝΟΥΣΕ,ΛΙΓΟ ΠΙΠΙΛΑ ΛΙΓΟ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΒΟΥΡ ΚΛΑΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΟΒΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΕΡΝΩ ΤΗΛΦ ΕΛΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ 4 ΩΡΕΣ ΝΥΣΤΙΚΟ Κ ΕΙΧΕ ΛΥΣΑΞΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ Κ ΔΝΕ ΗΡΕΜΟΥΣΕ ΕΠΕΡΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΝΕ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕ ΑΡΧΙΣΑ Ν ΑΝΥΣΙΧΩ ΓΤ ΛΕΩ ΟΧ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ Κ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ Κ ΜΑΚΡΥΑΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΛΑΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ,ΕΥΤΗΧΩΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Κ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ Κ ΕΦΥΓΑ ΤΡΟΧΑΔΗ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕΛΑΝΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΡΤΟΝ ΔΝΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩΩ Ε ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΓΑΛΑ Κ ΑΡΧΙΣΕ Κ ΗΡΕΜΟΥΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΣ,Ε ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΥ ΛΕΩ ΣΕ ΠΕΡΝΩ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΗΛΦ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΤ ΘΑ ΠΙΝΑΣΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΦΟΥ ΔΝΕ ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ Ε ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΦΩΝΑΞΩ ΛΕΩ ΟΚ ΔΝΕ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΒΟΛΤΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΔΝΕ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ,,ΕΤΡΕΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ...ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΔΝΕ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣΣΣΣΣΣΣ..ΠΟΠΟ ΜΟΛΛΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΩ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

τατιανα

τατιανα
Ευη στρατα ή περπατουρα; Η στρατα δεν είναι αυτο που κρατιέται κ περπατάει ενω η περπατουρα που είναι σαν κάθισμα; Για το δεύτερο έχω διαβάσει πως δεν κάνει καλο κ οι περισσότεροι παιδιατροι την απαγορεύουν, εγω δεν ρώτησα αλλα θα την ρωτήσω την άλλη φορα.

τατιανα

τατιανα
Αα Μαρινα δεν τον έχεις εκπαιδεύσει καλα μου φαίνεται!!
Εμένα ξέρει ότι αν κλαίει άρα ή πειναει ή αλλαγμα ή νυσταα!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΑΛΛΑ Τ ΕΧΑΣΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΧΤΥΠΙΟΤΑΝ Κ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ Κ ΔΝΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΑΛΑ,Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΚΑΙΓΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΛΥ ΠΦΦΦ ΤΟ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ Κ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΤΠΤ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΙΣΜΕΝΑ Κ ΚΟΚΚΙΝΑ Κ ΣΤΟ ΠΡΟΣΟΠΩ Κ ΔΝΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ..ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ .....ΤΑ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ Κ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΕ Κ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΑΝ Η ΧΕΛΩΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια τι κανετε??εμεις καλα ο μπεμπης κοιμαται ξυπνησε στις8 εκανε κακα εφαγε και ηταν τυφλα...
γενικα ειμαστε ησυχουληδες μπορω να πω,αλλα τα ουλακια μας πονανε..
βρε μαρινα ενταξει ετυχε τωρα θα ξερει οτι μολις ξυπναει πειναει και οτι εκει που γελανε και καθονται απο την μια στιγμη στην αλλη γκρινιαζουν,εμενα αυτα τα εχει εμπεδωσει...
κι εγω για την στρατα ετσι εχω ακουσει ,αλλοι λενε οτι μεχρι ενα τεταρτο την ημερα δεν πειραζει..κι εδω οι αποψεις διαφερουν!!

tomaraki

tomaraki
Γεια σας !!!!!!
Κοριτσια στρατα ειναι αλλα δεν τον αφηνω πολυ κανα 20 αλλα ειναι ευτηχης!!!!!
Παραγγειλα και εγω το σωσιβιο για την θαλλασσα!!!
Βρε κοριτσακια που πηγατε για βουτιες με τα νινια σας τι πηρατε μαζι ?????????????
Λεμε να παμε σκ για μπανιο και θελω να ξερω!!!

τατιανα

τατιανα
Ευη εγω για την θαλασσα περνω κανα 2 κορμακια 2 πετσετες, πανες μωρομαντηλα
καπελακι, αντηλιακο...αυτα!
αα και φωτογραφικη..βασικο!

tomaraki

tomaraki
τατιανα έγραψε:Ευη εγω για την θαλασσα περνω κανα 2 κορμακια 2 πετσετες, πανες μωρομαντηλα
καπελακι, αντηλιακο...αυτα!
αα και φωτογραφικη..βασικο!

Ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!Και εγω αυτα σκεφτομουν .....αλλα εβαζα ενα σωρο αλλα οτι επρεπε να κουβαλησω και αγχωθηκα λιγακι!!!!!!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια τι κανετε??εμεις χθες χαλια τον επιασε μια γκρινια απο νωρις...πηγαμε βολτα και γκρινιαζε ενταξει εκατσε λιγο στο καροτσι,αλλα μετα αρχιασαμε...γυρισαμε σπιτι εφαγε και μετα παλι τα ιδια κατα τις 11 ξεκινησα να τον κοιμησω και εκλαιγε για σχεδον μια ωρα τι αγκαλια τι παιχνιαδακια τιποτα.τον κοιμησα διπλα μου αλλα εγω δεν κοιμηθηκα..πως γυρνανε ετσι τα ατιμα...ολο τον χωρο επιανε ο ατιμος.τελικα εδω που δεν κανω και τιποτα μαγειρεμα και τετοια...πιο πολυ κουρασμενη ειμαι!!!!

tomaraki

tomaraki
mpempakos7 έγραψε:καλημερα κοριτσια τι κανετε??εμεις χθες χαλια τον επιασε μια γκρινια απο νωρις...πηγαμε βολτα και γκρινιαζε ενταξει εκατσε λιγο στο καροτσι,αλλα μετα αρχιασαμε...γυρισαμε σπιτι εφαγε και μετα παλι τα ιδια κατα τις 11 ξεκινησα να τον κοιμησω και εκλαιγε για σχεδον μια ωρα τι αγκαλια τι παιχνιαδακια τιποτα.τον κοιμησα διπλα μου αλλα εγω δεν κοιμηθηκα..πως γυρνανε ετσι τα ατιμα...ολο τον χωρο επιανε ο ατιμος.τελικα εδω που δεν κανω και τιποτα μαγειρεμα και τετοια...πιο πολυ κουρασμενη ειμαι!!!!

Πικρη ιστορια το να κοιμηθει μαζι σου ξαφνικα μπορει να βρεθει η πατουσα στη μουρη σου και να λες απο που μου ηρθε !!!!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πω πω ευη τι αντρακι ειναι αυτο?μεγαλωσε μωρε και εμεις εχουμε αλλαξει καθε μερα μεγαλωνουν τα νινια μας!κοιτα πρωτη φορα τον κοιμησα μαζι μου η μαλλον δευτερη η πρωτη ηταν δυο μερες μετα το νοσοκομειο που ηταν ανησυχο!και εχθες βλακεια μου γιατι μετα απο τοση γκρινια επεσε ξερος ξυπνησε βεβαια δυο φορες για μαμ αλλα για πεντε λεπτα.ασε σου λεω δεν κοιμηθηκα δεν μπορουσα να κουνηθω και πιαστηκα δεν θα τον ξαναβαλω διπλα μου χιχι...ασε που απο χθες με δυσκολευει λιγο στον υπνο που δεν ειχαμε μεγαλο προβλημα..
τατιανα φτου φτου δεν εχω λογια..απιστευτη η μπεμπα!!!!να σε ρωτησω ποση ωρα την κρατας στην θαλασσα???της φορας και πανα μεσα απο το μαγιο??αγκαλιτσα σου την βαζεις??σορυ για τις ερωτησεις..αλλα εισαι πιο εμπειρη θελω και εγω να τον παω

tomaraki

tomaraki
Γεωργια και εγω την ιδια απορια εχω φοραμε μεσα απο το μαγιο την πανα ή το βγαζουμε ???????????????????Πλακα θα εχει !!!Το πηρα και εγω αυτο το σωσιβιο το περιμενω σημερα !!Ζηλεψαμε και εμεις !!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κι εγω θα το παραγγειλω ευη πιστευω οτι ειναι πολυ καλο!!!αχ αντε ανυπονωνω να παμε για μπανακι...
λογικα με πανα απο μεσα αλλα την κανονικη δεν ξερω δεν θα μουλιασει????

mariameint

mariameint
Γειά σας κορίτσια.
Εμείς λέμε να πάμε σήμερα να κάνουμε το πρώτο μας μπανάκι. Στην αρχή θα μπούμε αγκαλίτσα και μετά θα φορέσουμε το σωσιβιάκι μας Very Happy
Κάπου είχα διαβάσει ότι στα σουπερ μάρκετ υπάρχουν και αδιάβροχες πάνες. Εγώ πάντως θα την βάλω χωρίς. Μόνο με το μαγιουδάκι της Very Happy Εαν κατουρίσει δε χάθηκε και ο κόσμος. Όσο για τα κακά, εαν δω τα κλασικά σημάδια (σφίξιμο κ.τ.λ.) θα την βγάλω έξω και θα της βάλω πάνα. Μην κάνουμε και την παραλία χάλια Very Happy
Ας μείνουνε και λίγο τα καημένα ελεύθερα χωρίς αυτό το πράγμα στον ποπό τους.

http://www.something-special.gr

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα!εγω στον νικολα του εβαζα swimpants γιατι μου ειχε πει η γιατρος να μην κατουραει μεσα στην θαλασσα επειδη εχει πολλα μικροβια και οταν τελειωνει η ουρηση και κλεινει η ουρηθρα εισχωρουν μεσα στην κυστη το ιδιο ισχυει και για εμας κοριτσια μου ποτε μεσα στην θαλασσα Very Happy

tomaraki

tomaraki
souzan έγραψε:καλημερα!εγω στον νικολα του εβαζα swimpants γιατι μου ειχε πει η γιατρος να μην κατουραει μεσα στην θαλασσα επειδη εχει πολλα μικροβια και οταν τελειωνει η ουρηση και κλεινει η ουρηθρα εισχωρουν μεσα στην κυστη το ιδιο ισχυει και για εμας κοριτσια μου ποτε μεσα στην θαλασσα Very Happy

Και που υπαρχουν ?????

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
manoula_24xr έγραψε:
Petrini έγραψε:kalhspera koritsia Smile

mpempakos ; emeis thn apolamvanoume thn kounia... kathetai kai milaei me tis wres sta dyo arkoudakia pou kremontai apo panw... kai ama laxei koimatai kiolas... to thema einai oti den tha kounietai gia poly akomh... paei mexri 9 kila.. kai emeis ta plhsiasame .. hdh trizei.. xaxaxaxaxaxa

A, kai exw asxhma nea... to dikasthrio mas apo 6 septembriou phge 20... ase pou mas evale xeri giati eixame kanei thn aithsh xwris na exoume ta xartia ths proneias... egw ftaiw pou den kouniountai aftoi???

Tha xronisei to paidi kai den tha xw teleiwsei... ouuuuuuuuuuuuuuuuf eleos!

Αν σκεφτεις η να τν πουλησεις η να την χαρισεις πες μου!Ημαστε 5μηνων πια,αλλα η μικρη ειναι μικροκαμωμενη κ αδυνατη,περιπου 6κιλα ειναι.
Αν παντως το σκεφτεις πες μου

Tha rwthsw thn aderfh mou kai tha sou pw... giati apo ekeinh thn daneistikame ... molis kserw tha sfyriksw!

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kalhspera koritsia mou Smile

ti mou kanete?

emeis edw ta klasika, zesth, gkrinia, ta oula mas... ouf...

Avrio erxetai h manoula mou apo germania, kai tha paw na katsw mazi tous merikes meres... ax mwre thn pethymhsaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Isws kanoume kai kamia apodrash gia thalassa monohmeres.... Smile

Skeftomaste kai gia diakopoules merikes meres ton avgousto... alla tha doume pws tha katsei... to fovamai poly me ola afta pou prepei na kouvalhsw me to mwro....

Na sas rwthsw? Exei kanei kamia sas xortosoupa se vazaki gia na krathsei perissoteres meres????
An telika pame diakopes, lew an ginetai na ta kanw etsi, apo to na kouvalaw mazi mou katsarola kai ta synafh.....

Filia sta mwrakia sas!!

τατιανα

τατιανα
Γεωργία αγκαλιτσα την βάζω στην αρχη την έβαλα 5' κ προχθές γύρω στα 10' μόνο με το μαγιό δεν το ήξερα αυτο που λέει η σουζαν θα το ψάξω κ εγω!
Μετα την ξεπλενω με καθαρό νερο κ την ντυνω
Απο μέσα Αυγούστου που θα κοντεύει 6 μηνών θα την βάζω πιο πολυ πιστεύω.

τατιανα

τατιανα
κοριτσια δειτε αυτο

http://www.biologisch24.com/advanced_search_result.php?keywords=holle&x=14&y=12

Ειναι η κρεμες της holle πηγα σε ενα μαγαζι με βιολογικα και ειδα τα συστατικα και δεν εχουν καμια προσθηκη ουτε ζαχαρη ουτε τιποτα, για παραδειγμα ειχε ρυζαλευρο απο ολικης αλεσης ρυζι βιολογικης προελευσης.
Αυτη η σελιδα τα εχει πιο φτηνα απο ελλαδα και στελνει μεχρι 20κιλα με 10 ευρω.Εχει και χιλια δυο αλλα bio απο καλλυντικα σαμπουαν κτλ εχει και weleda πολυυυ φτηνα!
Για οσες δινουν φορμουλα εχει και βιολογικο γαλα με 10ευρω τα 600γρ!!!

Επισης οποια ασχολειται με αγορες απο ιντερνετ το iherb.com εχει δωρεαν μεταφορικα μεχρι 31/7 με 40δολαρια παραγγελια και εχει και κουπονι -5δολ οποια θελει!

tomaraki

tomaraki
Petrini έγραψε:Kalhspera koritsia mou Smile

ti mou kanete?

emeis edw ta klasika, zesth, gkrinia, ta oula mas... ouf...

Avrio erxetai h manoula mou apo germania, kai tha paw na katsw mazi tous merikes meres... ax mwre thn pethymhsaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Isws kanoume kai kamia apodrash gia thalassa monohmeres.... Smile

Skeftomaste kai gia diakopoules merikes meres ton avgousto... alla tha doume pws tha katsei... to fovamai poly me ola afta pou prepei na kouvalhsw me to mwro....

Na sas rwthsw? Exei kanei kamia sas xortosoupa se vazaki gia na krathsei perissoteres meres????
An telika pame diakopes, lew an ginetai na ta kanw etsi, apo to na kouvalaw mazi mou katsarola kai ta synafh.....

Filia sta mwrakia sas!!

Εγω πετρινι το κανω και το βαζω στο ψυγειο γιατι τωρα η ποσοτητα δεν μπορει να βγει για μια μερα ! Οποτε εαν φτιαξω κραταω και για την επομενη μερα .......για ποσες μερες θελεις ???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις