Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
24 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 24 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 42]

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αα κ εγω ανυπομονω να αρχισουμε να τρωμε, μετα μπορει να αγανακτω αν δεν τρωει αλλα θα εχει πλακα!
παντως κατι εχει το νινι μου, κοιμαται μισαωρακι κ ξυπναει κατι την ενοχλει.
Ειναι κ ο ποπουλης λιγο κοκκινος κ προσπαθω να την κραταω κ γυμνουλα λιγο.

σημερα πολυ ζεστη..να΄ναι καλα το κλιματ. αλλιως δεν θα αντεχα..να δουμε την φαρμακερη απο την ΔΕΗ μετα χχαχαχα

Σουζαν περαστικα!

mariameint

mariameint
Καλησπέρα κορίτσια.

crazymama27 έγραψε:
σιγουρα δεν κανει να το 'χτυπαει' το μωρο ουτε ανεμιστηρας ουτε κλιματιστικο να πηγαινει πανω του καλα πως ζειτε χωρις κλιματιστικο εγω θα πεθαινα στο 2 ρακι που μενουμε εχω 2!!!!!ουφ!με το καλο...

Άσε crazymama! Εγώ ζεσταίνομαι πάρα πολύ αλλά τα καταφέρνω με ανεμιστήρα. Το κλιματιστικό δεν το πολυαντέχω. Με πιάνει ξερόβηχας. Αλλά για το μωρό θα κάνω τα πάντα η δόλια μάνα!!! Very Happy Άντε να δούμε πότε θα το πάρουμε. Τελικά σήμερα δεν πήγε ο άντρας μου. Να δούμε αύριο...

elbar έγραψε:Απο που παραγγελνετε πανες? Ποσο κανουν κ ποτε ερχονται?με αντικαταβολη γινεται?ουφ

Elbar, εγώ είχα λάβει ένα mail που με παρέπεμψε στο παρακάτω site
http://www.welovebabies.gr/
Έχει μια προσφορά για πάνες pampers. Κοίτα το δεύτερο διαφημιστικό στην αρχική σελίδα. Εγώ και η Γεωργία (mpempakos) παραγγείλαμε 3 κούτες που λέει και μας ήρθε και το δώρο της Braun.

Κορίτσια, πως τα πάτε με την τριχόπτωση; Είχα διαβάσει ότι κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν πέφτουν τα μαλλιά οπότε πέφτουν μαζεμένα μετά τη γέννα. Εγώ νιώθω όμως ότι σε λίγο καιρό θα μου μείνουν μόνο πέντε τρίχες Rolling Eyes
Κάποιες κοπέλες εδώ στο forum γράφουν ότι κατά τον 6-7 μήνα καλυτέρεψαν τα πράγματα. Εσείς πως είσαστε με αυτό το θέμα;

http://www.something-special.gr

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariameint έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.

crazymama27 έγραψε:
σιγουρα δεν κανει να το 'χτυπαει' το μωρο ουτε ανεμιστηρας ουτε κλιματιστικο να πηγαινει πανω του καλα πως ζειτε χωρις κλιματιστικο εγω θα πεθαινα στο 2 ρακι που μενουμε εχω 2!!!!!ουφ!με το καλο...

Άσε crazymama! Εγώ ζεσταίνομαι πάρα πολύ αλλά τα καταφέρνω με ανεμιστήρα. Το κλιματιστικό δεν το πολυαντέχω. Με πιάνει ξερόβηχας. Αλλά για το μωρό θα κάνω τα πάντα η δόλια μάνα!!! Very Happy Άντε να δούμε πότε θα το πάρουμε. Τελικά σήμερα δεν πήγε ο άντρας μου. Να δούμε αύριο...

elbar έγραψε:Απο που παραγγελνετε πανες? Ποσο κανουν κ ποτε ερχονται?με αντικαταβολη γινεται?ουφ

Έχει μια προσφορά για πάνες pampers. Κοίτα το δεύτερο διαφημιστικό στην αρχική σελίδα. Εγώ και η Γεωργία (mpempakos) παραγγείλαμε 3 κούτες που λέει και μας ήρθε και το δώρο της Braun.

Κορίτσια, πως τα πάτε με την τριχόπτωση; Είχα διαβάσει ότι κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν πέφτουν τα μαλλιά οπότε πέφτουν μαζεμένα μετά τη γέννα. Εγώ νιώθω όμως ότι σε λίγο καιρό θα μου μείνουν μόνο πέντε τρίχες Rolling Eyes
Κάποιες κοπέλες εδώ στο forum γράφουν ότι κατά τον 6-7 μήνα καλυτέρεψαν τα πράγματα. Εσείς πως είσαστε με αυτό το θέμα;
η αληθεια ειναι οτι και εγω εχω ενα θεματακι που και που με το λαιμο μου...αλλα απο κει που να σκαω χαλαλι...
εμενα τα μαλλια μου παντα ιδια ηταν πιο λαμπερα στην εγκυμοσυνη και μετα κανονικοτατα...

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να σας πω την αλήθεια και εγω δεν το πολυσυμπαθω το κλιματιστικο γι αυτο και δεν είχα άλλωστεαλλα τώρα με το μωρό αναγκαστικά απο το να ζέστενεται...θα το βάλω στο σαλόνι πάντως στη κρεβατοκάμαρα έχω ανεμιστήρα και δεν έχουμε πρόβλημα το βράδυ εδω δροσίζει λίγο.
Αχ βρε σουζαν περαστικα και γρήγορα τι επαθες πάλι...θα περάσει ομως

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΓΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΕ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΒΑΖΕΤΑΙ Κ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΝΤΥΜΕΝΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΤΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ Κ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΠΕΙΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΗ ΚΑΘΕΤΑΙ  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 16 534787

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε: ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΓΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΕ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΒΑΖΕΤΑΙ Κ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΝΤΥΜΕΝΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΤΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ Κ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΠΕΙΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΗ ΚΑΘΕΤΑΙ  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 16 534787
εγω κλιματιστικο στο ιδιο το δωματιο που ειναι το μωρο δεν ανοιγω η αληθεια ειναι στην κρεββατοκαμαρα περναμε την περισσοτερη ωρα οποτε του σαλονιου το εχω αναμενο σχεδον ολη μερα τις ζεστες μερες στο 21 τον μπεμπουλη τον εχω με εσωρουχακι μονο στο δωματιο...δεν παει πολυ κρυο μεσα ειναι κανονικη η θερμοκρασια ...

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε: ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΓΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΕ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΒΑΖΕΤΑΙ Κ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΝΤΥΜΕΝΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΤΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ Κ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΠΕΙΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΗ ΚΑΘΕΤΑΙ  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 16 534787

Κοιτα μαρίνα απο έχω διαβάσει γύρω στους 25-26 βαθμούς νομίζω αν κοιμάται καλο είναι να το σκεπαζουμε με ένα σεντονακι.εγω όταν θα το βάζω θα του φοραω ένα ζιπουνακι με μανίκακι κοντό.αντε να το βάλετε μαρίνα μην κάθεται στο μπαλκόνι,,,,

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymama27 έγραψε:
εγω κλιματιστικο στο ιδιο το δωματιο που ειναι το μωρο δεν ανοιγω η αληθεια ειναι στην κρεββατοκαμαρα περναμε την περισσοτερη ωρα οποτε του σαλονιου το εχω αναμενο σχεδον ολη μερα τις ζεστες μερες στο 21 τον μπεμπουλη τον εχω με εσωρουχακι μονο στο δωματιο...δεν παει πολυ κρυο μεσα ειναι κανονικη η θερμοκρασια ...

Κι εγω γι αυτο δεν το εβαλα στην κρεβατοκάμαρα,ΑΣΕ που και να είχα δεν θα μπορούσα κι εγω να κοιμηθώ με αυτο όλη νύχτα.καλα αν δεν είναι το μωρο στο δωμάτιο μια χαρα είναι στους 21.αλλα αν είναι νομίζω γύρω στους 25 καλα είναι.

tomaraki

tomaraki
Elbar kai crazy και εμεις τρωμε πρωι φρουτοκρεμα και απογευμα βανιλια -ρυζαλευρο !!!Μεταξυ μας χαλια η απογευματινη !!Ουτε εγω θα την ετρωγα!!Τι φρουτακια βαζετε???Και εμεις το πιατο δεν το αδειαζουμε αλλα τρωμε.....εμεις κλιματιστικο στους 27 βαθμους και ειμαστε οκ!!Σουζαν περαστικα!!!!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Elbar kai crazy και εμεις τρωμε πρωι φρουτοκρεμα και απογευμα βανιλια -ρυζαλευρο !!!Μεταξυ μας χαλια η απογευματινη !!Ουτε εγω θα την ετρωγα!!Τι φρουτακια βαζετε???Και εμεις το πιατο δεν το αδειαζουμε αλλα τρωμε.....εμεις κλιματιστικο στους 27 βαθμους και ειμαστε οκ!!Σουζαν περαστικα!!!!!

χαχαχαχα πικρη ιστορια ολα τα φρουτα του τα δοκιμασα βρε ακομα και μπισκοτακια εβαλα πουυυυυ να τα φαει..την κρεμα εμποριου κανουμε καποια βηματα κ φαινετε να του αρεσει!

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dinaki o mikros mou gennithike 22 opote eimaste konta. o dikos mou genithike 3500 kai 53pontous kai 3on minon eftase sta 5750 kai 64pontous (metraei polu kai to ipsos). mipos ta koritsakia einai poio poli tou fagitou kai pernoun poio poli varos... san ti mikri sou itan i megali mou, enw vlepw edw ta agorakia einai poio adinatoulia Razz

marinaki i eteries klinoun ton augousto pote an einai na kaneis tipota prepei na ta paragileis noris na prolavis...

mariameint mpravo gia to taksidaki. twra na pate poio sixna. makari na eixame kai emeis ena xorio na pame.... gia ta malia pou les emena den mou pesane oute tin prwti fora oute twra. mipos prepei na pareis ligo sidiro??? min perimeneis na pesei olo Razz

tatiana mipos einai kolikous? i megali mou eixe mexri 5 minwn!!!! an einai dontia ligo depon kai tha iremisei amesos. min tin afineis na upoferei. i megali mou eftane se simeio na xtipaei to kefali tis sto patom apo ton pono. teleutaia xtipiotane toso polu mexri na tin piasei to depon pou eklega mazi tis... autixos vgikane ola kai iremisame. se ligo arxizoume pali....

klimatistiko den vazoume polu emeis. to domatio tou mikrou einai to poio drosero tou spitiou. ekei tin vgazei to perisotero xrono. koimatai sto domati tou apo 20 imeron giati pouthena allou den tou arese...

emeis exoume akoma 3 mines mexri na ksekinisoume kremoula... pantos sti megali kaname xilia dio gia na mathei na faei. grimatses, xorous, tragoudia kai posa akoma. eimastan gia youtube Smile))) elpizw twra na einai poio efkolo.

auto gia simera Smile filakia s'esas kai sta mwra sas.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anna μου ευχαριστω που μου το ειπες το ειχα ξεχασει τελειος δεν το ειχα σκευτι οτι κλεινουν.....κοριτσια βλεπω στο telemarketing μια κρεμα για ραγαδες το rezene λεει οτι εξαλιφη τησ ραγαδες κ μετα απο πολλα χρονια κ μετα την εγκυμοσηνη

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια μου σημερα ειμαι ξενυχτισμενη ξυπναγε το μωρο ολη την ωρα και γκρινιαζε του εδινα την πιπιλα και κοιμοταν μετα απο καμια ωρα αντε παλι τα ιδια ωχ παναγια λεω δεν αντεχω αλλο.
Σας ευχαριστω κουκλες για τα περαστικα σας λεω με εχουν μουτζωσει δεν μπορει μια το ενα μια το αλλο αντε πια κουραστηκα.
Αυριο θα παω να δωσω προκαταβολη για τις μπουμπουνιερες και ειμαι ενταξει το μονο που μου εχει μεινει ειναι να ψωνισουμε ρουχα στον αντρα μου και εγω ενα ζευγαρι παπουτσια κατα τα αλλα ειμαστε πανετοιμοι για τις 15 που θα βαφτιστει ο Αντωνακης

Ποπη που χαθηκες?

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε??ευτυχως σήμερα δροσισε κάπως.εμεις καλα είμασταν και χθες.εχει βρει ένα προγράμμα ο μπεμπης μέχρι να το αλλάξει πάλι.κοιμαται λίγο για μεσημέρι και μετα θέλει κατα τις 6 να κοιμηθει και ξυπναει 8 τρώει πάμε βόλτα κάθεται περίπου μια ώρα στο καρότσι και μετα γκρίνια καθόμαστε στην πλατεία λίγο τον κοιμηθώ εννοείται αγκαλια και το βάζω στο καρότσι για να κάτσουμε κι άλλο έξω κατα τις 10.15 γυρνάμε και κατα τις 12 κοιμάται.
Μπραβο βρε σουζαν τι ωραία,ανυπομωνω να έρθει και η δικιά μας ώρα εμεις μάλλον τον Απρίλιο θα την κάνουμε...μου το ζήτησε και η νονα για να μαζέψει κάποια λεφτά και το καταλαβαίνω γρ τώρα όλοι τσιμα τσιμα είμαστε.

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariameint έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.

crazymama27 έγραψε:

Ποσα βατ ειναι το δωρο της Μπραουν? Οσο για την τριχοπτωση....χαμοοοοος! Γεμιζω το σπιτι, το σκουπιζω σφουγγαριζω, ξανα τα ιδια...Ουτε το Σεπτεμβρη τετοιο χαλι.Νομιζω οτι θα μεινω φαλακρη παροτι εχω γενικα πολυ μαλλι. Τωρα η κοτσιδα εχει λεπτυνει.Τι να πω?Ορμονες, χαμηλος σιδηρος?

mariameint

mariameint
elbar έγραψε:
Ποσα βατ ειναι το δωρο της Μπραουν? Οσο για την τριχοπτωση....χαμοοοοος! Γεμιζω το σπιτι, το σκουπιζω σφουγγαριζω, ξανα τα ιδια...Ουτε το Σεπτεμβρη τετοιο χαλι.Νομιζω οτι θα μεινω φαλακρη παροτι εχω γενικα πολυ μαλλι. Τωρα η κοτσιδα εχει λεπτυνει.Τι να πω?Ορμονες, χαμηλος σιδηρος?

Γράφει 600 watt turbo. Είναι το baby, ιδανικό για την προετοιμασία των γευμάτων του μωρού. Έχει και συνταγές μέσα.

Για την τριχόπτωση ανησυχώ λίγο, αλλά όπως λένε και άλλες κοπέλες, στον 6-7 μήνα μετά τη γέννα φτιάχνουν τα πράγματα. Ορμόνες είναι αυτές. Τι να πω! Ίσως να σταματήσει όταν έρθει και οι περίοδος. Όλα αυτά είναι αλληλένδετα.

http://www.something-special.gr

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΟΥΖΑΝ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ!!Κ ΕΜΕΙΣ ΧΘΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΥΠΝΑΓΕ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ Κ ΟΛΟ ΜΑΜ ΗΤΑΝ ΜΕ ΑΡΠΑΞΕ ΜΙΛΑΜΕ Κ ΜΕ ΚΡΑΤΑΓΕ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΕΝ ΜΕ ΤΠΤ ΠΟΛΥ ΛΕΜΑΡΓΟΣ,,,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΟΠΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ ΕΧΩ,ΠΡΙΝ ΓΕΛΑΓΑ ΕΓΩ ΔΥΝΑΤΑ Κ ΑΥΤΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΓΕΛΑΓΕ Κ ΜΕ ΚΟΙΤΑΓΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Κ ΒΟΥΡ ΤΑ ΓΕΛΙΑΑΑ ΒΓΑΖΕΙ Κ ΚΡΑΒΓΑΙΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΧΕΙ Κ ΝΕΥΡΟ ΠΟΠΟ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ....ΣΟΥΑΝ ΜΟΥ ΤΙ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΕΙ

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια!τι κανετε?
ουφ εβαλε λιγο αερα σημερα κ ανασαναμε!
Κλιματιστικο εχω κ εγω κοριτσια στο δωματιο κ το αναβω συχνα,ομως ειτε εχω την μπαλκονοπορτα ανοιχτη ειτε το εχω χαμηλα γυρω στους 25.Το βραδυ δεν το μπορω γιατι παγωνω κ εχω ανοιχτο ανεμηστηρα αλλα ποτε να φυσαει το παιδι.
Μαρινακι ειδα το μοναστηρι που θα γινει η βαφτιση σας,πολυ ομορφο μερος,θα ειναι πολυ συγκινητικη μερα Very Happy Θα σου πω κ εγω να αρχισεις οσο πιο νωρις γινεται τις ετοιμασιες για να μην αγχωθεις κ να το απολαυσεις ετσι.
Διαβαζω που λετε για τριχοπτωση κ ειμαι κ εγω ομοιοπαθουσα.Ειδικα τωρα στα τελευταια λουσιματα τουφες βγαινουν τα μαλλια μου.Εγω πηρα σιδηρο μπας κ κανει τιποτα αλλα πολυ στεναχωριεμαι γ%μ#τ&,μια χαρα ειχε γινει στην εγκυμοσυνη το μαλλακι μου...
Πηγαμε χθες παιδιατρο για το τριτο μας εμβολιο κ για ζυγισμα.Η μπεμπα δεν πηρε καθολου βαρος κ επεσα να παιθανω.Η παιδιατρος μου ειπε να κανουμε μια καλλιεργεια ουρων για να δουμε μηπως ειναι ουρολοιμωξη γιατι λεει οτι μπορει το οτι δεν πηρε βαρος να οφειλεται εκει.Δεν θελω με τιποτα να δωσω μπουκαλι,αλλα ειμαι κ βεβαιη πως δεν θα το θελει κ η μπεμπα,ηδη την πιπιλα την φτυνει.Ολη τη μερα τη βαζω πολλες φορες στο στηθος οπως την εβαζα αλλωστε μονο το βραδυ δεν τρωει που κοιμαται συνηθως 7-8 ωρες.Δεν ξερω τι να σκεφτω...Θα κανω κ την καλλιεργεια κ βλεπουμε.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
paparouna έγραψε:Γεια σας κοριτσια!τι κανετε?
Κλιματιστικο εχω κ εγω κοριτσια στο δωματιο κ το αναβω συχνα,ομως ειτε εχω την μπαλκονοπορτα ανοιχτη ειτε το εχω χαμηλα γυρω στους 25.Το βραδυ δεν το μπορω γιατι παγωνω κ εχω ανοιχτο ανεμηστηρα αλλα ποτε να φυσαει το παιδι.
Μαρινακι ειδα το μοναστηρι που θα γινει η βαφτιση σας,πολυ ομορφο μερος,θα ειναι πολυ συγκινητικη μερα Very Happy Θα σου πω κ εγω να αρχισεις οσο πιο νωρις γινεται τις ετοιμασιες για να μην αγχωθεις κ να το απολαυσεις ετσι.
Διαβαζω που λετε για τριχοπτωση κ ειμαι κ εγω ομοιοπαθουσα.Ειδικα τωρα στα τελευταια λουσιματα τουφες βγαινουν τα μαλλια μου.Εγω πηρα σιδηρο μπας κ κανει τιποτα αλλα πολυ στεναχωριεμαι γ%μ#τ&,μια χαρα ειχε γινει στην εγκυμοσυνη το μαλλακι μου...
Πηγαμε χθες παιδιατρο για το τριτο μας εμβολιο κ για ζυγισμα.Η μπεμπα δεν πηρε καθολου βαρος κ επεσα να παιθανω.Η παιδιατρος μου ειπε να κανουμε μια καλλιεργεια ουρων για να δουμε μηπως ειναι ουρολοιμωξη γιατι λεει οτι μπορει το οτι δεν πηρε βαρος να οφειλεται εκει.Δεν θελω με τιποτα να δωσω μπουκαλι,αλλα ειμαι κ βεβαιη πως δεν θα το θελει κ η μπεμπα,ηδη την πιπιλα την φτυνει.Ολη τη μερα τη βαζω πολλες φορες στο στηθος οπως την εβαζα αλλωστε μονο το βραδυ δεν τρωει που κοιμαται συνηθως 7-8 ωρες.Δεν ξερω τι να σκεφτω...Θα κανω κ την καλλιεργεια κ βλεπουμε.
MN STEΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΧ Κ ΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΛΟΥΖΟΜΕ ΜΟΥ ΠΕΥΤΟΥΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΔΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΗΡΑ ΜΟΥ,ΑΚΟΜΑ Κ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΗΣ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ...Κ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ,ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙΣ ΟΥΡΑ??

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:
paparouna έγραψε:Γεια σας κοριτσια!τι κανετε?
MN STEΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΧ Κ ΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΛΟΥΖΟΜΕ ΜΟΥ ΠΕΥΤΟΥΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΔΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΗΡΑ ΜΟΥ,ΑΚΟΜΑ Κ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΗΣ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ...Κ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ,ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙΣ ΟΥΡΑ??

Αχ Μαρινα μου ταλαιπωρια σκετη.Πηρα σημερα το μικροβιολογο κ τον ρωτησα,καθαριζουν καλα την περιοχη γυρω απο το πιπι δηλαδη κ βαζουν ενα σακουλακι εκει που ειναι η ουριθρα κ μετα την πανα απο πανω.Θα την θηλασω κ θα περιμενουμε να κανει πιπι.Ελπιζω να κανει γρηγορα μην περιμενουμε κ ποση ωρα.

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα!
Βρε Σπυριδουλα μην στεναχώριεσαι και μην απογοητεύσαι ολα καλα θα είναι ,συμβαίνει καμια φορα να μην πάρουν βάρος,μπορει να είναι και ουρολοιμωξη,μπορει και να μην τρώει καλα λόγω ζέστης η μηπως είχε πάρει πιο πολυ τις άλλες φορές γιατι είναι και μια χαρα η μπεμπουλα σου?υψος πήρε?

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mpempakos7 έγραψε:Καλησπέρα!
Βρε Σπυριδουλα μην στεναχώριεσαι και μην απογοητεύσαι ολα καλα θα είναι ,συμβαίνει καμια φορα να μην πάρουν βάρος,μπορει να είναι και ουρολοιμωξη,μπορει και να μην τρώει καλα λόγω ζέστης η μηπως είχε πάρει πιο πολυ τις άλλες φορές γιατι είναι και μια χαρα η μπεμπουλα σου?υψος πήρε?
και εμενα ο μπεμπης μου κοριτσια δεν πηρε το αναμενομενο βαρος αλλα το ειχε παρει σε υψος...οποτε ολα καλα!τι να πω...

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Γεωργια μου σ'ευχαριστω!Ειχε παρει πολυ βαρος κ υψος τους προηγουμενους μηνες η αληθεια ειναι,τωρα ειναι 6730 κ 66 εκατοστα.Αλλα εμεινε εκει στασιμη ενα μηνα περιπου.Εσεις ποσες πανες με πιπι εχετε καθημερινα?

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymama27 έγραψε:
και εμενα ο μπεμπης μου κοριτσια δεν πηρε το αναμενομενο βαρος αλλα το ειχε παρει σε υψος...οποτε ολα καλα!τι να πω...

Σας ειπε κατι τετοι η παιδιατρος?Μπορει να συμβει αυτο δηλαδη?
Παρεπιπτοντως Αναστασια πολυ ωραιο το μαλλι σου!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΜΠΕΜΠΜΑ ΣΟΥ.....ΝΟΜΙΖΩ 1-2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΟΣ 5400ΓΡ Κ ΥΨΟΣ 59ΕΚΑΤ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ Σ ΕΣΥΓΚΡΙΣΕΙ ΜΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΜΑΣΤΕ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ 2 ΔΙΟΦΟΡΑ ΓΤ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις