Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
40 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 40 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 42]

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:Kαλημερα κοριτσια δν πολυμπαινω γτ δν ειμαι πολυ καλα τελευταια ισως φυγουμε εξωτερικο μονιμα,κι ειμαι καπως,κι νευριασα επισης γτ εγραψα σοτ τι σκεφτομαι κι ουτε ενα μηνυμα παρηγοριας,μονο μια κοπελια.Κι μετα λενε οτι δν υπαρχει κλικα...τεσπα
φιλια
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΠΗ ΜΟΥ ,Κ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩΩ ΒΡΕ ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΆΓΑΠΑΜΕ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΚΟΙΤΑΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΤΟΤΕ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΕΔΩ ΜΕΙΝΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΕΔΩ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΕΣΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙΣ Κ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ Κ ΜΝ ΤΟ ΣΚΕΥΤΕΣΑΙ ΓΤ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΗ ΖΩΗ Η ΑΛΗΤΕΣ Κ Η ΚΛΕΦΤΕΣ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Για εδω εννοείς ποπη??εγω πάντως δεν πρόσεξα να είπες κατι αν το είχα δει θα σου έγραφα εννοείται όπως και σε όλες τις κοπέλες.μακαρι να καταφέρετε και να μην φύγετε αν δεν το θέλεις.αλλα αν δεν έχετε επιλογή τότε κάντε οτι καλύτερο θα ήταν για εσας και φυσικά τα παιδιά σας.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mpempakos7 έγραψε:Για εδω εννοείς ποπη??εγω πάντως δεν πρόσεξα να είπες κατι αν το είχα δει θα σου έγραφα εννοείται όπως και σε όλες τις κοπέλες.μακαρι να καταφέρετε και να μην φύγετε αν δεν το θέλεις.αλλα αν δεν έχετε επιλογή τότε κάντε οτι καλύτερο θα ήταν για εσας και φυσικά τα παιδιά σας.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΙ ΣΚΕΥΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗΕΓΡΑΨΕ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:
mpempakos7 έγραψε:Για εδω εννοείς ποπη??εγω πάντως δεν πρόσεξα να είπες κατι αν το είχα δει θα σου έγραφα εννοείται όπως και σε όλες τις κοπέλες.μακαρι να καταφέρετε και να μην φύγετε αν δεν το θέλεις.αλλα αν δεν έχετε επιλογή τότε κάντε οτι καλύτερο θα ήταν για εσας και φυσικά τα παιδιά σας.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΙ ΣΚΕΥΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗΕΓΡΑΨΕ

Α οκ δεν το ήξερα χαχα

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δυσκολα τα πραγματα για ολους και εγω πιστευω οτι εδω δεν υπαρχει μελλον αλλα εχω ακουσει οτι και αυτη η οικονομικη κριση θα εξαπλωθει σε ολον τον κοσμο α ρε που μα ςκαταντησανε να ξενιτευομαστε απο την πατριδα μας κριμα γιατι κακα τα ψεμματα οπου και να εχω παει εκτος ελλαδας το λεω και το ξαναλεω σαν τον τοπο μας πουθενα αλλα τι αλλο να κανεις ετσι οπως τα εκαναν.
Εκει που θα πας σε τι κατασταση ειναι τα πραγματα?απο θεμα δουλειας εχετε κατι στο νου σας?

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κορίτσια!!
Εμείς εκτός της μοναξιάς χωρίς τον μπαμπά μας, είμαστε τέλεια κοιμάται 2-3 φορές την μερα 2ωρα κ 3ωρα θηλαζει όπως παλιά τέρμα το κλάμα τέρμα το συμπληρώμα σούπερ!
Χθες πήγα για καφέ με μια παλιά συμμαθητρια κ είχε κ άλλη μανούλα με συνομιλικο μπεμπεκακι κ περάσαμε σούπερ!(της άλλης κοπέλας ήταν μια βδομάδα μικρότερο μας 60εκ 7 κιλαααα μόνο με θηλασμοοο το παιδάκι της μισελιν χα αχαχα)

Ποπη εγω στο τι σκέφτεστε δεν γράφω άλλωστε εδω η ομαδουλα είναι σούπερ (3η φορα που λέω σούπερ).
Εμένα ο σύζυγος είναι Γερμανία σε αναζήτηση εργασίας ούτε εγω θέλω να φύγω το σκέφτομαι κ σφιγγεται η καρδιά μου αλλα δεν ξέρουμε τι να κάνουμε πια!
Απο την μια λέω μακάρι να μην βρει να μείνουμε εδω απο την άλλη βλέπω την κορούλα μου να μου χαμογελά κ σκέφτομαι της λέω αν μου ζητάει ένα παιχνίδι ή ένα παγωτο κ εγω να μην μπορω να της το παρεχω...δεν συζητώ για πιο μελλοντικά ασε!!!

Μαρινάκης μακάρι να μεναμε κοντά να κάναμε παρέα φαινεσε πολυ γλυκιά κοπέλα όπως κ όλες εδω που μιλάμε κρίμα που είμαστε μακριά!!(αναφέρομαι στο θέμα που ανοιξες για την βάφτιση).

mariameint

mariameint
Καλησπέρα κορίτσια.
Βλέπω σχεδόν όλες συζητάτε να φύγετε εκτός Ελλάδας...
Εμείς δεν έχουμε κανέναν στο εξωτερικό αλλά και να είχαμε δεν ξέρω αν θα μπορούσα να φύγω.
Ο άντρας μου δεν έχει κανένα πρόβλημα, από παλιά έλεγε να σηκωθούμε να φύγουμε αλλά και αυτός σκέφτεται τους δικούς του που θα πέσουν να πεθάνουν.

http://www.something-special.gr

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαλοου μανουλες!
Ζεσταινεστε?Εγω εχω παρει τον ανεμιστηρα αγκαλια!Το αφεντικο του αντρος τον τσιμπησε μαλλον η μυγα τσε τσε κ του ειπε να παρει ρεπο ενα απογευμα(τοσο πολυ!) κ τοτε θα παμε για μπανακι.Αντε να παμε κ οικογενειακως μια βολτα γιατι ολο μονη μου νιωθω σαν εγκαταλελειμενη συζηγος χαχαχα Laughing

Μαρινακι διαβασα πιο πανω τα ευχαριστα για τον μπεμπη σου κ χαρηκα πολυ!Ειδες το αντρακι σου?Μια χαρουλα πανε ολα!Εσενα οι εξετασεις σου βγηκανε?
Οσο για την βαφτιση σημαντικο ειναι να κανεις νονο καποιον που θα αγαπαει το παιδι κ θα το νοιαζεται.Αυτη τη σημασια εχει ο νονος ,ειναι πνευματικος γονιος.Κ αν το οικονομικο ειναι θεμα πιστευω πως με πολυ λιγα χρηματα μπορεις να κανεις μια βαφτιση,κ αν ειστε εσεις καπως καλυτερα οικονομικα βαζετε εσεις τα πιο πολλα χρηματα.Μπομπονιερες κ προσκλητηρια μπορεις να τα κανεις κ μονη σου Very Happy

Ποπη τι στεναχωριεσαι βρε?Οπου γης και πατρις λεει ο λαος.Δεν ξερω που εχεις μεγαλωσει αλλα ξερω οτι οπου περνας ωραια σου αρεσει για να μεινεις.Κ απαραιτητα για να περνας καλα ειναι το κ@%#χρημα.Να σκεφτεσαι τα παιδακια σου κ το μελλον τους,μπορει για σενα τωρα να ειναι δυσκολα αλλα τα παιδακια σου μια χαρα θα μεγαλωσουν κ θα κοινωνικοποιηθουν εκει.Θελεις μετα απο χρονια να σου λενε:α ρε μανα γιατι δεν φυγατε αφου μπορουσατε?Εμας δεν μας σκεφτηκατε?
Κοριτσια κ εμεις ετοιμαζομαστε να την κανουμε για Αμερικη οπως σας εχω πει.Θα πρεπει να κατεβουμε Αθηνα για μια μερα να παμε στην πρεσβεια κ κοριτσια φοβαμαι τοσο πολυ με ολα αυτα που ακουω  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 9 534787
Κατα τ'αλλα η μπεμπα κοιμαται μπρουμητα το βραδυ κ εγω τρομαζω γιατι δεν μου πολυαρεσει αυτη η σταση.Αλλα κ να την γυρισω παλι μπρουμητα τη βρισκω την σκατουλα.Τι λετε κ εσεις?Ειναι ασφαλες?

Τατιανα ολα τελεια?χαχα γελασα πολυ οπως το ειπες!Μια χαρα η μικρουλα σου,ηρεμησατε!Αληθεια καθεται οταν πατε για καφε?Θελω κ εγω να παω με μια φιλη αλλα δεν ξερω αν θα ενθουσιαστει η μπεμπα με την ιδεα να κατσει καμια ωρα σε ενα κοριτσι...

τατιανα

τατιανα
Παπαρουνα πως σε λένε;;
Α όχι σε καρότσι, αγκαλια παρακαλώ αλλα κάθησε ήσυχα
μόνο που κουνιοταν σαν φιδακι Μετα κοιμήθηκε λίγο Μετα θηλασε αλλα εντάξει το φοβόμουν πιο πολυ κ τελικά καλα ήταν!το άλλο της κοπέλας που έλεγα μόνο ματιά κουνουσε μα τι ήσυχο μωρο!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
souzan έγραψε:δυσκολα τα πραγματα για ολους και εγω πιστευω οτι εδω δεν υπαρχει μελλον αλλα εχω ακουσει οτι και αυτη η οικονομικη κριση θα εξαπλωθει σε ολον τον κοσμο α ρε που μα ςκαταντησανε να ξενιτευομαστε απο την πατριδα μας κριμα γιατι κακα τα ψεμματα οπου και να εχω παει εκτος ελλαδας το λεω και το ξαναλεω σαν τον τοπο μας πουθενα αλλα τι αλλο να κανεις ετσι οπως τα εκαναν.
Εκει που θα πας σε τι κατασταση ειναι τα πραγματα?απο θεμα δουλειας εχετε κατι στο νου σας?

Eυχαριστω ρε κοριτσια,για την υποστηριξη,ξενερωσα γτ 2-3 φορες εγρψα στο αλλο θεμα κι οχι απαντηση αλλα μια αγνοια νααααα,τι εγραψα τι οχι..Τεσπα...
Ευτυχως εδω τουλαχιστον εχω μια συμπαρασταση...

Η μαμα μου που λες μενει μαζι μας,δν μενει πανω,εδω ειναι.Θα φυγουμε ομαδικως εμεις κ εκεινη κι ο αδερφος μου,τα αλλα μου 2 αδερφια μενουν μονιμα πανω ηδη.Ο αδερφος μου εφυγε τελη Μαρτιου κ ηδη δουλευει κ σπουδαζει.

Δουλεεις εκει υπαρχουν,ποσο μαλλον που παω με πτυχια ΕΕ.Κι μιλαω 3-4 γλωσσες,οποτε ειναι αρκετα ευνοικα για μας τα πραγματα,κι ο παππους μου ειπε μεχρι να ορθοποδησουμε θα μας φιλοξενει κ θα μας καλυπτει ολα τα βασικα εξοδα(στεγη σιτιση λογαριασμους σπιτιου.)

Απλως ειναι αυτο το γαμωτο,γτ επειδη αλλοι φταινε εμεις να ξεριζωθουμε???Οκ θαμαστε με ολη μας την οικογενεια μαζι,αλλα δν εχει σχεση,μεγαλωσα εδω ολη μου την ζωη,πως να φυγω ετσι ξαφνικα.

Ουφ να σκασω ειμαι.

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:Παπαρουνα πως σε λένε;;
Α όχι σε καρότσι, αγκαλια παρακαλώ αλλα κάθησε ήσυχα
μόνο που κουνιοταν σαν φιδακι Μετα κοιμήθηκε λίγο Μετα θηλασε αλλα εντάξει το φοβόμουν πιο πολυ κ τελικά καλα ήταν!το άλλο της κοπέλας που έλεγα μόνο ματιά κουνουσε μα τι ήσυχο μωρο!

Με λενε Ηρα,το βαφτιστικο μου ειναι Σπυριδουλα οπως θα εχεις δει να με λενε οι κοπελες εδω,ακουω κ στα δυο αλλα προτιμω το Ηρα!
Πω πω ενα παιδακι ενος φιλου του αντρα μου ηταν τοσο ησυχο μωρο,θυμαμαι ειχαμε παει για μπανιο στην θαλασσα κ οχι κιχ δεν ειχε κανει αλλα καθοταν ξαπλωμενο αγκαλια στον μπαμπα του κ μετα κοιμοταν!Η δικια μου κανει σαν κομπρεσερ δεν ειναι να κατσω κ να την εχω αγκαλια αλλα ουτε στα γονατα Razz

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
paparouna έγραψε:Χ

Θελω κ εγω να παω με μια φιλη αλλα δεν ξερω αν θα ενθουσιαστει η μπεμπα με την ιδεα να κατσει καμια ωρα σε ενα κοριτσι...

Εγω την βγαζω καθε μερα για καφε,παω με μια φιλη μου σε καφετερια στη θαλασσα την παιρνω με το καροτσι η το καθισμα αυτοκινητου κ το συνηθισε!Την θηλαζω κι την βαζω για υπνο,κι τωρα καθομαστε σε κατι καναπεδακια,κι στρωνω το σεντονακι της εκει,κι η κυρια κοιμαται μια χαρα!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα τι κάνετε?εμεις πήγαμε στην πεθερα μου.εκατσε λίγο και μετα γκρίνια.φυγαμε στο αμάξι πάλι γκρίνια δεν καθόταν στο κάθισμα μονο αγκαλια. Και μετα για μισή ώρα μια γκρίνια άλλο πράγμα...εφαγε και τώρα τεζα ουτε έξω δεν του αρέσει ρε κορίτσια...πονάνε τα χέρια μου και το πόδια μου απο την πολυ αγκαλια...

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΜΟΥ,ΗΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΧΑΡΗΚΕΣΣΣ....ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΕΜΠΙΝΙΑ ΣΑΣ !!ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΑΣΕΙΙΙΙ ΕΙΔΗΚΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕ ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΗ ΔΝΕ ΜΩΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΑΛΛΑ ΜΟΛΛΙΣ ΠΑΕΙ 10'30 ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΒΡΑΔΑΚΙΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ Κ ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΑΓΜΑ Κ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΑΑΑΑΟΥΜ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ Κ ΜΟΛΛΙΣ ΜΠΕΙ Η ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΟΙΜΑΤΕ,,,ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩΣΑ ΟΥΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΑΡΩ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Κ ΜΑΚΑΡΗ ΝΑ ΜΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ,ΘΑ ΚΑΝΩ Κ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΙΧΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ Κ ΟΥΡΟΔΟΧΟ ΚΥΣΤΗ Κ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΕΚΛΕΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΕΙ Κ ΦΟΒΑΜΑΙ

τατιανα

τατιανα
mpempakos7 έγραψε:Καλησπέρα τι κάνετε?εμεις πήγαμε στην πεθερα μου.εκατσε λίγο και μετα γκρίνια.φυγαμε στο αμάξι πάλι γκρίνια δεν καθόταν στο κάθισμα μονο αγκαλια. Και μετα για μισή ώρα μια γκρίνια άλλο πράγμα...εφαγε και τώρα τεζα ουτε έξω δεν του αρέσει ρε κορίτσια...πονάνε τα χέρια μου και το πόδια μου απο την πολυ αγκαλια...

Μηπως ζεστενετε? ή ειναι τα δοντακια?
Εγω χθες πηγα στην μαμα μου και απο το μεσημερι μεχρι αργα το απογευμα που εφυγα ειχε γκρινια ηθελε να κοιμηθει αλλα σε 10 λεπτα ξυπνουσε, μου λεει η μαμα μου θελει το σπιτι της εκει που εχει συνηθισει και οντος μολις ηρθαμε σπιτι την εκανα μπανιο εφαγε και τεζαρε απο της 21.00. θελουν και αυτα την ρουτινα τους και αν της χαλασεις αναστατωνονται..
Επισης εμεις στο καρεκλακι παντα τσιριζουμε σπανια δεν κλαιει..αλλα την αφηνω αλλιως δεν θα μαθει, βεβαια τωρα που ειμαι και μονη δεν εχω και αλλη επιλογη αλλα και παλι λεω καλυτερα ας κλαιει τωρα παρα να συμβει κανα ατυχημα και...

neamanoula

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπέρα σε όλες! Μόλις πρωτογράφτηκα στο μπλογκ και νιώθω κάπως πιο ανθρώπινα σκεπτόμενη ότι δεν είμαι η μόνη που τα περνάω...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
souzan έγραψε:
Να σας πω κατι να το βγαλω απο μεσα μου γιατι εχω πολλα νευρα εξαιτιας του μετα απο τοσο καιρο απο την γεννα ακομα δεν ειμαι ενταξει μας παιρνει μια ωρα μεχρι να γινει η δουλεια επειδη ποναω παρα πολυ και νευριαζω ολο νευρα εχω νοσταλγησει τις παλιες καλες μερες ο γυναικολογος μου ειπε οταν μου ερθει η πρωτη περιοδος θα ξαναφιαξουν ολα παρακαλαω να μου ερθει αλλα τιποτα

Εγω έκανα σχεδόν χρόνο για να απόλαυση έρωτα,ετσουζα του σκοτωμου...

Μαρινακι σούπερ τα νεακια σας,πολυ χαίρομαι!!!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
souzan έγραψε:
Να σας πω κατι να το βγαλω απο μεσα μου γιατι εχω πολλα νευρα εξαιτιας του μετα απο τοσο καιρο απο την γεννα ακομα δεν ειμαι ενταξει μας παιρνει μια ωρα μεχρι να γινει η δουλεια επειδη ποναω παρα πολυ και νευριαζω ολο νευρα εχω νοσταλγησει τις παλιες καλες μερες ο γυναικολογος μου ειπε οταν μου ερθει η πρωτη περιοδος θα ξαναφιαξουν ολα παρακαλαω να μου ερθει αλλα τιποτα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑΤΙ ΜΟΥ!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatijana έγραψε:
souzan έγραψε:

ωχ παναγια μου τρελο τσουξιμο οντως πως παει η εγκυμοσυνη σου?

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια απο οτι βλεπω γκρινια εχουν τα μπεμπακια μας τα κακομοιρα ζεσταινονται πιο πολυ απο εμας.
Μαρινα διαβασα τα ευχαριστα γιατο μωρο σου τι καλα ολα δεξια να σας πανε απο εδω και περα.
Ποπη τι να σου πω εχεις απολυτο δικιο που στεναχωριεσαι γιατι εδω μεγαλωσες καταλαβαινω οτι παρολο που εχεις συγγενεις εκει ειναι δυσκολο να φυγεις απο εδω ισως να ειναι καλυτερη η π οιοτητα ζωης εκει και να αρεσει και στα παιδια σου πολυ αλλωστε εχω ακουσει καλα ολογια για την βραζιλια και μακαρι να μπορεσω καποτε να την επισκεφτω

τατιανα

τατιανα
souzan έγραψε:

αχ τζηζ θεμα..εμεις ακομα ουτε προσπαθεια δεν καναμε..τετοια να ακουω κ δεν θελω που δεν θελω..καλα που εχω υπομονετικο αντρα αλλος θα...

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΙΝΙΑ ΣΑΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΜΑΚΑΡΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ....ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΜΙΛΑΜΕ!!!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:
souzan έγραψε:

αχ τζηζ θεμα..εμεις ακομα ουτε προσπαθεια δεν καναμε..τετοια να ακουω κ δεν θελω που δεν θελω..καλα που εχω υπομονετικο αντρα αλλος θα...
αχ καλα που μου λετε και εσεις ετσι γιατι νομιζα οτι ημουν η μονη και νομιζα οτι ειχα προοβλημα αφου τον εχω τρελανει τον ανθρωπο μου μου λεει οποτε θες εσυ εγω πλεον φοβαμαι γιατι σε ποναω και στεναχωριεμαι¨"τον εχω τρομαξει τον καημενο Very Happy

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
souzan έγραψε:
τατιανα έγραψε:
souzan έγραψε:

αχ καλα που μου λετε και εσεις ετσι γιατι νομιζα οτι ημουν η μονη και νομιζα οτι ειχα προοβλημα αφου τον εχω τρελανει τον ανθρωπο μου μου λεει οποτε θες εσυ εγω πλεον φοβαμαι γιατι σε ποναω και στεναχωριεμαι¨"τον εχω τρομαξει τον καημενο Very Happy
ΧΑΧΑ ΟΥΤΕ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ!!!ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ Κ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΓΤ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ!!ΘΥΜΑΣΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ Κ ΤΗΣ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΤΙΝΕΙ ΕΝΑ ΛΙΝΚ Ο ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ!!!ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΣΤΥΛΕΙ ΜΝΜ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ Κ ΜΕΡΙΚΑ ΑΦΟΡΕΤΑ,ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΣΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ Κ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΟΥ ΕΣΤΥΛΕ ΜΝΜ ΕΠΙΔΗ ΔΝΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ Κ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ,Κ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ ΞΑΝΑ Κ ΓΙΝΑΜΕ Κ ΦΙΛΕΣ ΣΤΟ ΦΒ,ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΚ ΛΕΩ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ Κ ΒΛΕΠΩ Κ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ Κ ΣΤΕΛΝΟΥ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ,Κ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΟΥ ΣΤΥΛΕΙ ΜΝΜ Κ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ,ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΝΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΔΩ ....ΠΡΟΣΟΠΙΚΟ ΑΥΤΟ

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σουζαν παίρνω ουντρογκεσταν και έχω περισσότερη υπνηλια...Λέω ευτυχώς που έχω την μάνα μου κ την αδερφη μου αλλιώς δεν υπήρχε ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να τα καταφέρω,έκλειναν τα ματια....Έχω κ σαν σύμπτωμα την υπνηλια κ την κόπωση κ μαζι με τα χάπια περισσότερο...
Όσο για την γκρίνια κ εμείς έχουμε γκρίνια κ τον κάνω συχνά ντουζακια...Δεν τρώει κ πολυ τώρα οπότε ΣΙΓΟΥΡΑ είναι η ζέστη κορίτσια....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις