Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
100 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 100 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 42]

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?πολυ ζέστη σήμερα!!και δεν έχουμε κ κλιματιστικά.αλλα ευτυχώς μέσα στο σπίτι είναι ακομα οκ.
Τατιανα μια χαρα η μπουμπούκα σου μπραβο!
Ευη να ζησετεεεεεεεε!
Μαρίνα φάτσα παιδάκι μου και φάε κ για μένα!χαχα

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δινεται νερο στα μπεμπινια σασ!!ρωτησα τον παιδιατρο κ μου ειπε να του δωσο λογο ζεστησ αλλα δεν το πινει μολλισ το βαζω το σπρωχνει με την γλωσσα του κ ξυνιζει την φατσα κατευθειαν...οποτε θα φαω κοριτσια α και για θαλλασα ποτεεεε ξεκιναμε μπανιο τι σασ εχει πει ο γιατροσ εσασ στα μεγαλυτερα μωρα,την τριτη θα παμε για εμβολιο κ θα ρωτησω για πειτε μου....

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

τι κανετε βρε κοριτσια μου ?μας πιασαν οι ζεστες χτες πηγαμε θαλασσα μετα τις 19.00 αλλα και παλι ειχε πολυ ζεστη σημερα λεμε να παμε κατα τις 20.00 τον μπορω καθολου τον ηλιο μου προκαλει πονοκεφαλο το καλο ειναι οτι εχω ξανααποκτησει την σιλουετα μου και εβαλα το μαγιο9 μου και αισθανομουνα πολυ σεξυ η ψωναρα Very Happy
Ευη να ζησετε να τα εκατοστησετε τα χρονια μαζι και να κανετε και αλλα παιδακια σας ευχομαι ποσα χρονια εισαστε μαζι?
εμεις εχουμε επετειο τον σεπτεβρη κλεινουμε 7 χρονια γαμου και τον φλεβαρη που μας περασε κλεισαμε 9 χρονια σχεσης
Ταταιανα να περασει ο καιρος γρηγορα να επιστρεψει ο αντρας σου στεναχωριεσαι που λειπει ε?εγω θα τα ειχα βαψει μαυρα

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marinaki <3 <3 έγραψε:δινεται νερο στα μπεμπινια σασ!!ρωτησα τον παιδιατρο κ μου ειπε να του δωσο λογο ζεστησ αλλα δεν το πινει μολλισ το βαζω το σπρωχνει με την γλωσσα του κ ξυνιζει την φατσα κατευθειαν...οποτε θα φαω κοριτσια α και για θαλλασα ποτεεεε ξεκιναμε μπανιο τι σασ εχει πει ο γιατροσ εσασ στα μεγαλυτερα μωρα,την τριτη θα παμε για εμβολιο κ θα ρωτησω για πειτε μου....

Πριν τους 6μηνες απαγορευεται.Εμεις τελη Αυγουστου θα κανουμε μπανιο.Κι κυριως γτ σε τετοια ηλικια δν κανει το αντιηλιακο,ασε που πανω λενε για βρεφη ειναι ακυρο αυτο δν ισχυει.Πριν τους 6 μηνες δν κανει να εχουν καμια επαφη αμεση με τον ηλιο.Δν μιλαω για λιγο μεχρι να το βαλεις στο καροτσι κτλ,μιλαω για να καθεται στον ηλιο αμεσα.

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marinaki <3 <3 έγραψε:δινεται νερο στα μπεμπινια σασ!!ρωτησα τον παιδιατρο κ μου ειπε να του δωσο λογο ζεστησ αλλα δεν το πινει μολλισ το βαζω το σπρωχνει με την γλωσσα του κ ξυνιζει την φατσα κατευθειαν...οποτε θα φαω κοριτσια α και για θαλλασα ποτεεεε ξεκιναμε μπανιο τι σασ εχει πει ο γιατροσ εσασ στα μεγαλυτερα μωρα,την τριτη θα παμε για εμβολιο κ θα ρωτησω για πειτε μου....

Μαρινακι, τον δικο μου τον μικρο, που γεννηθηκε 23 Μαρτιου 2010, τον ειχα παει στη θαλασσα τελη Ιουνιου, 3 μηνων. Του ειχα παρει βρεφικο αντηλιακο, καπελακι εννοειται για οσο ημασταν μεσα στο νερο - κανενα 10λεπτο, μη φανταστεις περισσοτερο, εξαλλου ηταν πολυ μωρο για να κατσει σε σωσιβιο και τον ειχα αγκαλια μεσα στη θαλασσα. Και φυσικα ουτε στην αμμουδια μπορουσε να κατσει, τον ειχαμε στο ρηλαξ κατω απο την ομπρελα. Επίσης του φορουσα και μπλουζακι μεσα στη θαλασσα, το οποιο εννοειται του το αλλαζα οταν βγαιναμε απο το νερο.
Πηγαιναμε στη θαλασσα ειτε νωρις το πρωι 9-12 οχι αργοτερα, ειτε αργα το απογευμα, 6-8.
Ειχα ρωτησει το γιατρο και μου ειχε δωσει το οκ παντως, οποτε θα σε συμβουλευα να κάνεις το ιδιο.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:

Πριν τους 6μηνες απαγορευεται.Εμεις τελη Αυγουστου θα κανουμε μπανιο.Κι κυριως γτ σε τετοια ηλικια δν κανει το αντιηλιακο,ασε που πανω λενε για βρεφη ειναι ακυρο αυτο δν ισχυει.Πριν τους 6 μηνες δν κανει να εχουν καμια επαφη αμεση με τον ηλιο.Δν μιλαω για λιγο μεχρι να το βαλεις στο καροτσι κτλ,μιλαω για να καθεται στον ηλιο αμεσα.
ΝΑΙ Ε!ΜΠΩΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!!ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΑΛΑ ΜΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΑΝ ΠΙΝΕΙ ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΟΥ ΙΣΑ ΠΟΥ ΒΡΕΧΩ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΓΤ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΝΕΙ..ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ....ΑΧΧ Κ ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ 3 ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΣ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ Τ ΑΤΙΜΑ....Κ 29 ΙΟΥΛΗ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ 2ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΑΜΕ ΑΧ

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:

Μαρινακι, τον δικο μου τον μικρο, που γεννηθηκε 23 Μαρτιου 2010, τον ειχα παει στη θαλασσα τελη Ιουνιου, 3 μηνων. Του ειχα παρει βρεφικο αντηλιακο, καπελακι εννοειται για οσο ημασταν μεσα στο νερο - κανενα 10λεπτο, μη φανταστεις περισσοτερο, εξαλλου ηταν πολυ μωρο για να κατσει σε σωσιβιο και τον ειχα αγκαλια μεσα στη θαλασσα. Και φυσικα ουτε στην αμμουδια μπορουσε να κατσει, τον ειχαμε στο ρηλαξ κατω απο την ομπρελα. Επίσης του φορουσα και μπλουζακι μεσα στη θαλασσα, το οποιο εννοειται του το αλλαζα οταν βγαιναμε απο το νερο.
Πηγαιναμε στη θαλασσα ειτε νωρις το πρωι 9-12 οχι αργοτερα, ειτε αργα το απογευμα, 6-8.
Ειχα ρωτησει το γιατρο και μου ειχε δωσει το οκ παντως, οποτε θα σε συμβουλευα να κάνεις το ιδιο.
ΝΕΝΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ ΕΜΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΚΛΕΙΝΗ ΤΟΝ 3 ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΝΗ ΤΟΝ 5 ΓΙΑ ΤΟΤΕ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΘΑΛΛΑΣΑ ΓΤ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Κ ΕΝΝΕΙΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΛΙΑΚΟ Κ ΚΑΠΕΛΑΚΙΙΙΙΙΙ Κ ΟΜΠΡΕΛΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΕΝΟΥΚΑ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΠΕΝΩ Κ ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ Κ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
souzan έγραψε:

εμεις εχουμε επετειο τον σεπτεβρη κλεινουμε 7 χρονια γαμου και τον φλεβαρη που μας περασε κλεισαμε 9 χρονια σχεσης
Ταταιανα να περασει ο καιρος γρηγορα να επιστρεψει ο αντρας σου στεναχωριεσαι που λειπει ε?εγω θα τα ειχα βαψει μαυρα

(σε ζηλευωωωω για το κορμιιιι εγω τιποτα δεν εχασααα...κλαψ κλαψ)
εμεις 6 χρονια τον οκτωμβριοοο!!
αχ ασε μονο μαυρα??καταμαυρα
του λεω μπορει να σου γκρινιαζω οταν εισαι εδω αλλα τωρα που εφυγες ολο κλαιωωω..
κλαει κ η μπεμπα λογω εμβολιο..φρικη, της εδωσα ντεπον τωρα.
ειμαι θυμωμενη κ με την μαμα μου γιατι περιμενα να με βοηθαει περισσοτερο..ολο λεει ειμαι μεγαλη πια (56) δεν αντεχω..

Μαρινα δεν χρειαζετε νερο, ξεδιψαει με τον θηλασμο δεν καταλαβαινω γιατι σου ειπε ετσι ο παιδιατρος.
εμενα μπανιο μου ειπε απο ιουλιο που θα ειναι 4 αλλα οχι στον ηλιο απογευματακι κ σε καθαρη θαλασσα.
Αντηλιακο κανει αρκει να εχει φυσικα φιλτρα κ οχι χημικα εγω πηρα ενα απο ιντερνετ με 70% φυσικα συστατικα.

tomaraki

tomaraki
Ευχαριστω κοριτσακια !!!!!!Να ειμαστε καλα και να χαιρομαστε τα μπεμπιδια μας !!!!!Εμεις ειμαστε μαζι συνολικα 6 χρονια και παντρεμενοι 2 !!!!!!!
Εμας για μπανιο μας ειπε οκ αλλα οχι εδω σε καθαρη θαλασσα και οχι με νταλα ηλιο η πολυ πρωι ή απογευματακι και με αντιηλιακο και καπελακι και ομπρελα !!!!!Ενα σωρο θα κουβαλαμε πλεον!!!!!!!
Τατιανα μου θα σου κανω παρεα στην μοναξια απο βδομαδα !!!Θα φυγουν για 10 μερες!!!!

τατιανα

τατιανα
tomaraki έγραψε:Ευχαριστω κοριτσακια !!!!!!Να ειμαστε καλα και να χαιρομαστε τα μπεμπιδια μας !!!!!Εμεις ειμαστε μαζι συνολικα 6 χρονια και παντρεμενοι 2 !!!!!!!
Εμας για μπανιο μας ειπε οκ αλλα οχι εδω σε καθαρη θαλασσα και οχι με νταλα ηλιο η πολυ πρωι ή απογευματακι και με αντιηλιακο και καπελακι και ομπρελα !!!!!Ενα σωρο θα κουβαλαμε πλεον!!!!!!!
Τατιανα μου θα σου κανω παρεα στην μοναξια απο βδομαδα !!!Θα φυγουν για 10 μερες!!!!

α ωραια να μην κλαιω κ μονη μου!! Very Happy

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ LIBERO TO Ν2 ΠΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΠ ΒΡΗΚΑ Κ Τ ΑΝΟΙΞΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΜΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΦΟΡΑΤΕ ΣΤΑ ΜΠΕΜΠΙΝΙΑ ΣΑΣ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ 4 Κ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΑΛΙ ΤΟ 3..

τατιανα

τατιανα
Μαρίνα το έπαθα κ εγω αυτο βρήκα 2 πακέτα μικρά νο2 κ μας ίσα ίσα μας είναι κανονικά το 3 μας είναι τέλειο.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τατιανα έγραψε:Μαρίνα το έπαθα κ εγω αυτο βρήκα 2 πακέτα μικρά νο2 κ μας ίσα ίσα μας είναι κανονικά το 3 μας είναι τέλειο.
xaxa ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Κ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ Κ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Ν2

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?εμενα ο μπεμπης σήμερα ήταν ένα αγγελουδι ούτε που ακούστηκε...μετα απο δυο μερες που ήταν ανήσυχος!εμεις είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί και παντρεμένη απο τα χριστούγεννα!!υπομονη κορίτσια θα γυρίσουν οι άντρες σας!!
Εγω βάζω το νούμερο 2 αλλα παμπερς.τν επόμενη μάλλον θα πάρω το 3.
Τατιανα υπομονη και θα γυρίσει ο αντρουλης σου και θα έχεις και παρέα και βοήθεια!!

mariameint

mariameint
Καλημέρα κορίτσια.

Εγώ το νούμερο 2 βάζω σε όλες τις μάρκες αλλά σιγά-σιγά μάλλον θα πάμε στο 3.

Εμείς με τον άντρα μου είμαστε 12 χρόνια μαζί και 1,5 χρόνο παντρεμένοι.

http://www.something-special.gr

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια εμεις βαζουμε το 4 και τον αλλο μηνα θα θελουμε το 5 οσο γιατην θαλασσα δεν κανει ακομα να το βαλω εινια μικρουλης πρεπει μου ιεπε η γιατρος και αλλες μαμαδες απο εδω χαλκιδα που συζυταμε να κανει ενα κυκλο εμβολιων και μετα προχτες που πηγαμε για μπανιο τον ειχαμε στο καροτσακι του κατω απο την ομπρελιτσα ηταν πολυ ησυχος κοιταγε την θαλασσα αντηλιακη δεν του βαζω ακομα μετα τον 6ο δηλαδη τον αλλο μηνα.
Να σας πω κατι να το βγαλω απο μεσα μου γιατι εχω πολλα νευρα εξαιτιας του μετα απο τοσο καιρο απο την γεννα ακομα δεν ειμαι ενταξει μας παιρνει μια ωρα μεχρι να γινει η δουλεια επειδη ποναω παρα πολυ και νευριαζω ολο νευρα εχω νοσταλγησει τις παλιες καλες μερες ο γυναικολογος μου ειπε οταν μου ερθει η πρωτη περιοδος θα ξαναφιαξουν ολα παρακαλαω να μου ερθει αλλα τιποτα

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ Κ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ,ΓΤ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Κ ΗΤΑΝ ΣΥΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΣΤΕΝΩΣΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.......ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ Κ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ 2 ΜΑΡΙΑ Κ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ,ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ 4400 ΤΟΝ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ Κ ΤΩΡΑ ΦΟΡΑΩ ΤΟ Ν4 ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΠΑΛΙ ΤΟ Ν3,ΕΧΩ Κ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ Τ Ν2 ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΦΟΡΑΩ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΥΨΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ

mariameint

mariameint
marinaki <3 <3 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ Κ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ,ΓΤ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Κ ΗΤΑΝ ΣΥΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΣΤΕΝΩΣΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.......ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ Κ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ 2 ΜΑΡΙΑ Κ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ,ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ 4400 ΤΟΝ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ Κ ΤΩΡΑ ΦΟΡΑΩ ΤΟ Ν4 ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΠΑΛΙ ΤΟ Ν3,ΕΧΩ Κ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ Τ Ν2 ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΦΟΡΑΩ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΥΨΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ

Καλημέρα Μαρινάκι.
Η δικιά μου είναι 5.200 και ύψος 60 εκ. αλλά μας κάνει μια χαρά το νούμερο 2. Τι να πω!
Λέει από 4-6 κιλά.

http://www.something-special.gr

τατιανα

τατιανα

μπραβο βρε μαρινακη ειδες ο μπεμπης κανει οτι μπορει να αποφυγει την εγχειρηση!!μακαρι!!
Eμεις ειμαστε 5300 58εκ και το 2 ειναι ισα ισα το 3 ειναι ταμαμ.

Κοριτσια χθες παρολη την γκρινια του εμβολιου αφου της εδωσα ντεπονακι κοιμηθηκε 5ωρο σερι!
Επισης χθες δεν χρειαστικε καθολου συμπληρωμα αλλα ουτε και σημερα βλεπω να δινω..επιτελους επανερχομαστε!!!
Και σημερα μια χαρουλα ειναι ευτυχως.
Μιλησαμε και με τον μπαμπα μας μεσω σκαιπ κ λεει οτι δεν θελει και πολυ να μεινει γερμανια γιατι και εκει δυσκολα με τις δουλειες και πολυ ακριβα τα ενοικια!θα δουμε...
κατα τ'αλλα πολυυυ ζεστη τωρα καπως αρχισε να φυσαει και ψιλοδροσισε!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια τι κάντε?εγω τώρα κάθησα λίγο ο μπεμπης τεζα.
Μπραβο μαρίνα ευχάριστα νεααα.εμενα είναι 5500 και 60 πόντους και φοραω το 2 που είναι για 4-6 κιλά σε λίγο θα πάρω μάλλον το τρία.
Τατιανα και εκει είναι δυστυχώς δύσκολα και θα πρέπει να δουλεύουν δυο και είναι και ακριβή η ζωή.μακαρι να μείνετε εδω και είναι τα πράγματα καλύτερα για όλους μας σιγα σιγα.κριμα να ξενητευομαστε.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ....ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΤΟ Ν4 ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΦΑΛΟ ΤΟΥ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΟ Ν2 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Κ ΠΕΙΡΑ ΠΑΛΙ ΤΟ 3...ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΤΑΝ 4400....ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΛΕΙΣΑΜΕ 3 ΜΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑΑΑ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ Κ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣΣ ΠΟΠΟ Κ ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΗ ΜΗΝΕΣ,ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΛΙΓΟ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΑΓΚΑΛΙΑ

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ,ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΝΕΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΣ Η ΚΟΡΗ ΕΙΝΑΙ 15 ΧΡΟΝΟΝ,Κ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΕΙ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΑΦΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ Κ ΑΥΤΗ 1 ΜΗΝΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Κ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΤΗΝ ΒΑΦΤΗΣΕΙ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΝΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΜΩΣ ΕΙΔΗΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ Η ΝΟΝΑ ΤΟΥ ΠΧ ΑΛΛΑ Κ ΕΔΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΙΝΕΙ Κ ΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΑΧ ΔΕΝ ΞΕΡΩΩ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?μετα απο την πολυ ζέστη τώρα εδω είναι τέλεια έχει μια δροσια υπεροχή πόσο θα ήθελα να κάτσω στο μπαλκόνι αλλα είμαι κομμάτια ο μικρός σήμερα το απόγευμα είχε γκρίνια όλο αγκαλια μου έχουν κοπεί τα πόδιαταν και αυπνος απο τις 5 μονο μισή ώρα κοιμήθηκε και τώρα ευτυχώς τον κοίμησα.εφερα την κούνια δίπλα μου γρ στη καλάθια δεν χωράνε ο κακομοίρης και ήταν και στενάελπιζω να του αρέσει η κούνια.
Μαρίνακι καλο θα ήταν να εβρισκες για νονούς κάποιον που σίγουρα θα αγαπάει και θα θέλει να βαφτίσει απο καρδιάς και όχι για να έχει να το λέει.και φυσικά καλο θα ήταν να ήταν κοντά για να έχει επαφή και το παιδι συχνά όχι μια φορα τον χρόνο,τώρα αν δεν βρεις μέχρι κάποιο διάστημα βλέπεις και αυτήν την επιλογή αυτή είναι η γνώμη μου.να δούμε και τα αλλα κορίτσια τι θα πουν χαχα

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mpempakos7 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?μετα απο την πολυ ζέστη τώρα εδω είναι τέλεια έχει μια δροσια υπεροχή πόσο θα ήθελα να κάτσω στο μπαλκόνι αλλα είμαι κομμάτια ο μικρός σήμερα το απόγευμα είχε γκρίνια όλο αγκαλια μου έχουν κοπεί τα πόδιαταν και αυπνος απο τις 5 μονο μισή ώρα κοιμήθηκε και τώρα ευτυχώς τον κοίμησα.εφερα την κούνια δίπλα μου γρ στη καλάθια δεν χωράνε ο κακομοίρης και ήταν και στενάελπιζω να του αρέσει η κούνια.
Μαρίνακι καλο θα ήταν να εβρισκες για νονούς κάποιον που σίγουρα θα αγαπάει και θα θέλει να βαφτίσει απο καρδιάς και όχι για να έχει να το λέει.και φυσικά καλο θα ήταν να ήταν κοντά για να έχει επαφή και το παιδι συχνά όχι μια φορα τον χρόνο,τώρα αν δεν βρεις μέχρι κάποιο διάστημα βλέπεις και αυτήν την επιλογή αυτή είναι η γνώμη μου.να δούμε και τα αλλα κορίτσια τι θα πουν χαχα
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΓΤ ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ Κ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΘΑ ΕΣΚΑΓΕ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΟΥ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΣΥΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΕΣΤΗ .....ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΙΝΕΙ ΕΙΔΗ Κ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΝΟΝΟΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΕΚΕΙ Η ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΟΧΧΧΧΧ ΔΕΝ ΞΕΡ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙ ΛΙΓΟ..ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΕΤ...ΟΥΡΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Κ ΚΑΛΙΕΡΓΙΑ ΟΥΡΩΝ Κ ΥΠΕΡΙΧΟ ΚΟΙΛΙΑΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΝΑΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ Κ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ,ΤΩΡΑ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΙΝΑΙ ΔΝΕ ΞΕΡΩ ΑΝΥΣΙΧΩ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕΣ,ΕΧΩ ΤΑΣΗ ΛΥΠΟΘΗΜΙΑΣ ΚΟΜΑΡΑΣ ,ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερα κοριτσια δν πολυμπαινω γτ δν ειμαι πολυ καλα τελευταια ισως φυγουμε εξωτερικο μονιμα,κι ειμαι καπως,κι νευριασα επισης γτ εγραψα σοτ τι σκεφτομαι κι ουτε ενα μηνυμα παρηγοριας,μονο μια κοπελια.Κι μετα λενε οτι δν υπαρχει κλικα...τεσπα
φιλια

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις