Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
90 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 90 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 42]

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαρινα μηπως εχεις παθει οτι εγω???τρωει μονο το γαλα στην αρχη και δεν τρωει τα λιπαρα που ειναι στο πιο παχυ γαλα που βγαινει πιο μετα??μεχρι τις 19 εχει πολυ καιρο θα παρει βαρος!

μαρια εχω ελλατωσει τι θηλαστρο τον βαζω οσο μπορω στο στηθος ειναι και ατιθασος δεν καθεται ησυχος και δεν τρωει απο εκει πολυ..ενω με το μπουκαλι κυριος!!!!

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Eντυπωσεις απο το πρωτο γευμα !!!! Αν και κακος του εδωσα σημερα γιατι γενικως δεν ειχε ορεξη λογω εμβολιου!!Η εκφραση ηταν εγω γαλα θελω τι ειναι αυτο ??? Εντυπωσιαστηκε με την γευση αλλα ειχαμε θεμα η μιση κουταλια την καταπινε και την αλλη μιση την εφτυνε !!!!! Ελπιζω αυριο να ειναι καλητερα και να φαει περισσοτερο !!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tomaraki έγραψε:Eντυπωσεις απο το πρωτο γευμα !!!! Αν και κακος του εδωσα σημερα γιατι γενικως δεν ειχε ορεξη λογω εμβολιου!!Η εκφραση ηταν εγω γαλα θελω τι ειναι αυτο ??? Εντυπωσιαστηκε με την γευση αλλα ειχαμε θεμα η μιση κουταλια την καταπινε και την αλλη μιση την εφτυνε !!!!! Ελπιζω αυριο να ειναι καλητερα και να φαει περισσοτερο !!!
ΧΑΧΑ ΑΝΤΕ ΕΥΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

τατιανα

τατιανα
Κοριτσακια μου γλυκά σας ευχαριστώ πολυ για την υποστήριξη!! Σήμερα δούλεψα πάλι 5ωρο γιατί εκανα νύφη κ η μπεμπα ήταν πολυ καλή, ήπιε 220μλ το τελευταίο κατεψυγμενο κ ειδικά στο τέλος άντεξε Πανω απο 3ωρο κ έφαγε απο την μανούλα. Έχει στρώσει πολυ τρώει κοιμάται κ ενδιάμεσα ρίχνει κ κανά αγκου!
Βέβαια ακόμα παλεύουμε με τον θηλασμο τρώει στην αρχη κ Μετα βαριέσαι να ρουφαει είναι λίγο ζόρι αλλα ελπίζω να το ξεπεράσουμε σύντομα γιατί έτσι όπως κάνει έξω δεν μπορω να θηλασω!
Βρήκα τριγωνελα απο Ίντερνετ, προς το παρόν περνω χαπακια μαγιας μπύρας cilroton και τσάι θηλασμου.

Μαρακι καλά έκανες κ ξεκινησες μικτή άλλωστε προσπαθήσες όσο μπορούσες σημασία έχει το μπεμπακι να αναπτυσεται. Μπορεί να μην παχαινει απο το μητρικό αλλα σίγουρα περνει όλα τα αλλα οφέλη! Και είναι κ μια κουκλιτσα με την κορδελιτσα της!

Κοριτσακια μεγάλωσαν τα μωρακια σας τι ωραία φατσονια
είναι!!!

Μαρινάκης νομίζω έχεις υπερπαραγωγή επειδή είχες πει ότι εβγαλες 150 μλ με το χέρι!!!εγω τόσο ούτε με θηλαστρο δεν βγάζω. Θα κανείς το εξής θα βγάζεις 30-40μλ κ Μετα θα βάζεις τον βαγγελακο σου κ στο επόμενο γεύμα το ίδιο στήθος δοκίμασε το κ θα σταματήσουν τα πράσινα κακά κ βάρος θα βάλει.
Κ εμένα μικροκαμωμενη είναι 2 μηνών ήταν 4300 τώρα το πολυ 5 να έχει παει!
Σήμερα ήταν να κάνουμε εμβόλιο αλλα δεν πρόλαβα λόγο δουλειάς!

Ευη ζηλευωωω κ εγω θέλω να αρχίσουμε Στερεά!!
Θα μου πάρουν κ 2 φίλες μου το beaba babycook κ ανυπομονω!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τατιανα έγραψε:Κοριτσακια μου γλυκά σας ευχαριστώ πολυ για την υποστήριξη!! Σήμερα δούλεψα πάλι 5ωρο γιατί εκανα νύφη κ η μπεμπα ήταν πολυ καλή, ήπιε 220μλ το τελευταίο κατεψυγμενο κ ειδικά στο τέλος άντεξε Πανω απο 3ωρο κ έφαγε απο την μανούλα. Έχει στρώσει πολυ τρώει κοιμάται κ ενδιάμεσα ρίχνει κ κανά αγκου!
Βέβαια ακόμα παλεύουμε με τον θηλασμο τρώει στην αρχη κ Μετα βαριέσαι να ρουφαει είναι λίγο ζόρι αλλα ελπίζω να το ξεπεράσουμε σύντομα γιατί έτσι όπως κάνει έξω δεν μπορω να θηλασω!
Βρήκα τριγωνελα απο Ίντερνετ, προς το παρόν περνω χαπακια μαγιας μπύρας cilroton και τσάι θηλασμου.

Μαρακι καλά έκανες κ ξεκινησες μικτή άλλωστε προσπαθήσες όσο μπορούσες σημασία έχει το μπεμπακι να αναπτυσεται. Μπορεί να μην παχαινει απο το μητρικό αλλα σίγουρα περνει όλα τα αλλα οφέλη! Και είναι κ μια κουκλιτσα με την κορδελιτσα της!

Κοριτσακια μεγάλωσαν τα μωρακια σας τι ωραία φατσονια
είναι!!!

Μαρινάκης νομίζω έχεις υπερπαραγωγή επειδή είχες πει ότι εβγαλες 150 μλ με το χέρι!!!εγω τόσο ούτε με θηλαστρο δεν βγάζω. Θα κανείς το εξής θα βγάζεις 30-40μλ κ Μετα θα βάζεις τον βαγγελακο σου κ στο επόμενο γεύμα το ίδιο στήθος δοκίμασε το κ θα σταματήσουν τα πράσινα κακά κ βάρος θα βάλει.
Κ εμένα μικροκαμωμενη είναι 2 μηνών ήταν 4300 τώρα το πολυ 5 να έχει παει!
Σήμερα ήταν να κάνουμε εμβόλιο αλλα δεν πρόλαβα λόγο δουλειάς!

Ευη ζηλευωωω κ εγω θέλω να αρχίσουμε Στερεά!!
Θα μου πάρουν κ 2 φίλες μου το beaba babycook κ ανυπομονω!
ΛΕΣ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΩ ΓΤ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕΝΕΙ ΓΑΛΑ,ΝΑΙ Κ ΑΛΛΟ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΕΓΩ Κ ΔΝΕ ΕΒΓΑΛΑ Κ ΜΕΝΑ ΡΕ ΣΥΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΛΙΣ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 5 ΛΕΠΤΟ Κ ΜΕΤΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΖΟΡΙ ΟΥΜΜ ΚΑΝΕΙ Κ ΚΛΑΙΕΙ ΓΤ ΟΜΩΣΣΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ Κ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΑ 60ΜΛ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ Κ ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΗ,,ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΝΕ ΒΓΑΖΩ ΟΥΤΕ 50ΜΛ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΤ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ......Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΟΓΚΗΤΟ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ Κ ΣΦΙΓΚΕΤΑΙ

τατιανα

τατιανα
Μαρίνα μπορεί κ να κουραζετε αλλα αν έχεις υπερπαραγωγή το μωρο ρουφαει λίγο κ επειδή το γάλα βγαίνει με μεγάλη ροή του πονάει το στομαχακι
Δοκίμασε αυτο που σου λέω κ δες αν θα σταματήσουν τα πράσινα κακά.

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπράβο μαρίνα και εγώ με το θηλαστρο βγάζω αλλα καμια φορά δυσκολευόμαι το πρωί βγαίνει τσάι μπαμ κι εγώ νομίζω έχεις πολύ γάλα κανε αυτό που σου λέει η τατιανα κι εγώ αυτό έκανα και θα δεις διάφορα....ρε κορίτσια και εμένα στο στήθος είναι ατιθασος απο μπουκάλι σούπερ ,καλα τατιανα που να θηλασουμε έξω με αυτά τα αγριμια....χαχαχα

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mpempakos7 έγραψε:Μπράβο μαρίνα και εγώ με το θηλαστρο βγάζω αλλα καμια φορά δυσκολευόμαι το πρωί βγαίνει τσάι μπαμ κι εγώ νομίζω έχεις πολύ γάλα κανε αυτό που σου λέει η τατιανα κι εγώ αυτό έκανα και θα δεις διάφορα....ρε κορίτσια και εμένα στο στήθος είναι ατιθασος απο μπουκάλι σούπερ ,καλα τατιανα που να θηλασουμε έξω με αυτά τα αγριμια....χαχαχα
χαχαχαχααχααχα φανταζεσαι εκει που τον θηλαζεισ κ να περναει κοσμοσ η αν εισαι σε παρεα να ερχιζουν να νευριαζουν οπωσ κανει ο δικοσ μου τωρα λεσ κ τον σφαζουν χαχαχαχαχα ευχαριστω κοριτσια θα το δοκιμασω απο αυριο αυτο δηλ να το πεταω αυτο που βγαζω στο μπουκαλι η να το δινω στο μωρο κ μετα στο στηθοσ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:
mpempakos7 έγραψε:Μπράβο μαρίνα και εγώ με το θηλαστρο βγάζω αλλα καμια φορά δυσκολευόμαι το πρωί βγαίνει τσάι μπαμ κι εγώ νομίζω έχεις πολύ γάλα κανε αυτό που σου λέει η τατιανα κι εγώ αυτό έκανα και θα δεις διάφορα....ρε κορίτσια και εμένα στο στήθος είναι ατιθασος απο μπουκάλι σούπερ ,καλα τατιανα που να θηλασουμε έξω με αυτά τα αγριμια....χαχαχα
χαχαχαχααχααχα φανταζεσαι εκει που τον θηλαζεισ κ να περναει κοσμοσ η αν εισαι σε παρεα να ερχιζουν να νευριαζουν οπωσ κανει ο δικοσ μου τωρα λεσ κ τον σφαζουν χαχαχαχαχα ευχαριστω κοριτσια θα το δοκιμασω απο αυριο αυτο δηλ να το πεταω αυτο που βγαζω στο μπουκαλι η να το δινω στο μωρο κ μετα στο στηθοσ

Μπορείς να βγάζεις λίγο στην αρχή με το χέρι μέχρι να δεις να κατεβαίνει το πιο παχύ κ μετά βάζει τον,και δίνει για 2 γεύματα το ίδιο στήθος για να βγάλει όλο το παχυ,και για να μην πρηστει το άλλο στήθος όταν δεις οτι είναι γεμάτο βγάζει λίγο με το χέρι να ξαλαφρονεις,εγω έτσι έκανα.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mpempakos7 έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:

Μπορείς να βγάζεις λίγο στην αρχή με το χέρι μέχρι να δεις να κατεβαίνει το πιο παχύ κ μετά βάζει τον,και δίνει για 2 γεύματα το ίδιο στήθος για να βγάλει όλο το παχυ,και για να μην πρηστει το άλλο στήθος όταν δεις οτι είναι γεμάτο βγάζει λίγο με το χέρι να ξαλαφρονεις,εγω έτσι έκανα.
ουμ μαλλον αυτοσ οποτε επινε το πρωτο κ απο τα δυο στηθησ κ ετσι γκρινιαζε αχ ευχαριστω θα το δοκιμασω απο αυριο τοτε καλο βραδυ

tomaraki

tomaraki
Καλημερα !!! Σημερα ειμαστε καλητερα !!Επανηλθε και ο μικρος και εχει ορεξη για να δουμε σημερα !!! Κοριτσια απο οτι εχω δει και δικο μου ειναι λιγο τεμπελικα στο στηθος !!Οσο αφορα το μικροκαμωνενα εμενα ειναι 7300γρ σε βαρος !! Και επειδη με ειχαν ζαλισει ολοι το παιδι δεν παιρνει βαρος και το γαλα μου δεν τον φτανει πηρα τον παιδιατρο μια μερα μες στο κλαμα και μου λεει οτι επειδη θηλαζει γιαυτο και δεν παχαινει εαν εδινες φορμουλα τα κιλα θα ανεβαιναν φουλ αλλα το παιδακι ειναι μια χαρα παιρνει το βαρος του απλα δεν παχαινει !!Οποτε μην αγχωνεστε !!! Τατιανα ειναι ωραια φαση η στερεα τροφη!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια!!!εμεις περάσαμε μάλλον την πιο ήσυχη νύχτα απο τότε που γεννήθηκε.εφαγε ο μπεμπης κατα τις 11.30 κοιμήθηκε κατα τις 12.15 σερί μέχρι τις 6.20 εφαγε και ξανά ξύπνησε στις 9.
Καλα το ένα στήθος αυτο που δεν εφαγε ειδικά έβγαλα το πρωί 150 γρ σε τρία λεπτά ήταν τούμπανο και απο το άλλο 100 πρώτη φορά άλλες φορές τρώει το βράδυ δυο φορές και απο τα δυο στήθη γι αυτο μάλλον...άρα τι λενε οτι όταν τρώει το μωρό μαζεύει γάλα....τέλος πάντων,τα 100 τα ήπιε τα αλλα κατα την διάρκεια της ημέρας θα του τα δίνω για συμπλήρωμα..πάντως εμένα την νύχτα που είναι απο τον ύπνο μια χαρα τρώει την ημέρα ξεφεύγει....ΧΑΑ

Ευη μια χαρα είναι ο μπεμπης σου!!αστους να λενε ...

Μαρίνα αυτί θα είναι θα δεις που σιγά σιγά άμα κανείς αυτά θα δεις διάφορα,και αν καμια φορά είσαι πολύ φορτωμένη βγάζει το να το πίνει απο μπουκάλι και να ξαλαφρονεις κι εσύ.εγω το πρωί νόμιζα οτι θα εκραγω αν δεν το έβγαζα ήταν παρά πολυ.  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 5 215994

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΧΘΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΣ 9 ΜΕΧΡΙ 11'30 Κ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 2'5 ΜΑΛΛΟΝ ΕΒΑΛΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Κ ΞΥΠΝΙΣΑ Κ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ Κ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 6'30 ΓΕΜΗΖΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑ,ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑ Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ,ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΑΙ Η ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΤΑΙ,Μ ΡΧΕΤΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ Κ ΧΘΕΣ ΕΙΧΕΙ ΒΓΕΙ Κ ΑΠΟ ΕΞΩ ΣΑΝ ΝΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ Κ ΣΤΟ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ ΤΟΥ

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια μου πηγαμε σημερα και καναμε εμβολιο εκλαψε λιγο και μετα ηρεμησε μολις τον πηρα αγκαλιτσα λοιπον την κυριακη ξεκιναμε κρεμουλα στις 17 του μηνα χορτοσουπα και στις 24 ιουνιου κρεατοσουπα φρουτοκρεμα μου ειπε απο ιουλιο για να μην ξινιστει με τα φρουτα και δεν την θελει μετα να την φαει αργοτερα μου ειπε για να του βαζω και ενα μπισκοτακι μιραντα μεσα να γλυκανει.Πηρε 500 γραμμαρια και 2 ποντους καλα τα πηγαμε.
α καλα το αλλο δεν σας το ειπα που εχει ελλειψη το γαλα frezy-lac και μου ειπε να του δωσω to almiron νευριασα πολυ γιατι ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν στο εμποριο .
σας φιλω ολες παω να απλωσω ρουχα φιλια

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρίνα εμένα εδώ και 20 μέρες δεν κάνει κακά το βράδυ παλιά έκανε μια φορα τώρα όχι αλλα αν τύχει τον αλλάζω γρ κρίμα είναι να μένει με τα κακά,αλλιώς τον αλλάζω πριν κοιμηθει και μετα το πρωί.

Σουζαν μπράβο άντε μεγάλωσε κι εσένα και αρχίζει φαγητούλι εμεις τον Αύγουστο κρέμα που θα γίνει πέντε μηνών!!!τι κρεμουλα σου είπε???

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κρεμα βανιλια ρυζαλευρο γεωργιτσα μου

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mpempakos7 έγραψε:Μαρίνα εμένα εδώ και 20 μέρες δεν κάνει κακά το βράδυ παλιά έκανε μια φορα τώρα όχι αλλα αν τύχει τον αλλάζω γρ κρίμα είναι να μένει με τα κακά,αλλιώς τον αλλάζω πριν κοιμηθει και μετα το πρωί.

Σουζαν μπράβο άντε μεγάλωσε κι εσένα και αρχίζει φαγητούλι εμεις τον Αύγουστο κρέμα που θα γίνει πέντε μηνών!!!τι κρεμουλα σου είπε???
Κ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΒΡΑΔΥ,ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΗ Κ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΑΚΟΥΩ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΤΣ ΠΡΟΥΤΣ Κ ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΩ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΚΣΥΠΝΙΟΣ Κ ΣΗΚΩΝΟΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΕΔΩ Κ ΔΥΟ ΒΡΑΔΙΑ Κ ΚΟΙΜΑΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΟΥΤΕ ΦΑΓΗΤΟ ΔΝΕ ΤΡΩΕΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ Κ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ 4ΩΡΟ

mariameint

mariameint
souzan έγραψε:
α καλα το αλλο δεν σας το ειπα που εχει ελλειψη το γαλα frezy-lac και μου ειπε να του δωσω to almiron νευριασα πολυ γιατι ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν στο εμποριο .

Καλή αρχή με τις κρεμούλες Σούζαν. Όσο για το γάλα, αν εσύ βρεις frezylac μην του δώσεις almiron. Φαντάζομαι σου έδωσε εναλλακτική διότι υπάρχει έλλειψη. Είχαν βάλει και διαφήμιση στην τηλεόραση που το λέγανε.

http://www.something-special.gr

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariameint έγραψε:
souzan έγραψε:

Καλή αρχή με τις κρεμούλες Σούζαν. Όσο για το γάλα, αν εσύ βρεις frezylac μην του δώσεις almiron. Φαντάζομαι σου έδωσε εναλλακτική διότι υπάρχει έλλειψη. Είχαν βάλει και διαφήμιση στην τηλεόραση που το λέγανε.
Κ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ Κ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΙΡΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

tomaraki

tomaraki
Επιχειρηση κρεμα μερα 2η!!! Σημερα το φαγαμε ολο και ηπιαμε και το συμπληρωματακι!Τελικα και αυτο θελει υπομονη !!Και εμεις με κρεμα βανιλια ξεκιναμε ...Σουζαν εγω το βρηκα στο φαρμακειο γιατι και εμας αυτο μας εχει προτεινει και τωρα που λεω να το σταματησω μολις σταθεροποιηθουν τα γευματα αυτο θα παρουμε !!

τατιανα

τατιανα
Καλησπερααα
Νυσταζωωωω
Εμείς είχαμε δύσκολη νύχτα, δεν κοιμόταν με τίποτα ενω όλη Μέρα χθες ήταν ενας άγγελος κ αποκοιμηθηκε στις 23:30 ξύπνησε στην 1 κ Μετα μάτι γαριδα κ γκρινια εντέλει την κοιμησε ο Μπαμπας της στις 3 κ ξαναξυπνησε 6.
Καθόλου προγραμμα δεν έχουμε στον ύπνο!εσείς που έχετε μεγαλύτερα μωρα έχετε προγραμμα;

Ευη μπράβο το αντρακι σου που έφαγε την κρεμουλα!εμένα θα μου πάρουν δώρο 2 φίλες μου το beaba babycook κ έχω ενθουσιαστει απο τώρα αν κ εμείς στερεα θα αρχίσουμε μάλλον απο Αύγουστο!

Κορίτσια την Δευτέρα ο αντας μου θα παει Γερμανία κ αν βρει δουλεια θα φύγουμε, δεν παει άλλο εδω, στεναχωριεμε για τους γονείς μου μόνο αν κ αν τακτοποιηθουμε εμείς θα τους πάρουμε κ αυτούς (ο αδερφός μου ζει εκει).

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα τι κάνετε?εμεις πήγαμε βολτουλα με τον μπεμπη στην γιορτή του βαφτίστηρα μου στο παιδικό.τι ωραία που είναι τα πιτσιρίκια....
ΑΣΕ τατιανα μας έχουν κάνει να μη θελουμε την χώρα μας,είναι λυπηρό αλλα και έξω δεν είναι καλύτερα,απλά εσείς έχετε και κάποιον εκεί...εγω δεν ξέρω αν θα μπορούσα να φύγω...μου φαίνεται κατι πολυ απίστευτο.
Εμεις τώρα τελευταία βρίσκουμε ένα πιο σταθερό προγράμμα αν και το βράδυ πάντα κοιμόταν απλά τώρα κοιμάται πιο πολυ!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τατιανα έγραψε:Καλησπερααα
Νυσταζωωωω
Εμείς είχαμε δύσκολη νύχτα, δεν κοιμόταν με τίποτα ενω όλη Μέρα χθες ήταν ενας άγγελος κ αποκοιμηθηκε στις 23:30 ξύπνησε στην 1 κ Μετα μάτι γαριδα κ γκρινια εντέλει την κοιμησε ο Μπαμπας της στις 3 κ ξαναξυπνησε 6.
Καθόλου προγραμμα δεν έχουμε στον ύπνο!εσείς που έχετε μεγαλύτερα μωρα έχετε προγραμμα;

Ευη μπράβο το αντρακι σου που έφαγε την κρεμουλα!εμένα θα μου πάρουν δώρο 2 φίλες μου το beaba babycook κ έχω ενθουσιαστει απο τώρα αν κ εμείς στερεα θα αρχίσουμε μάλλον απο Αύγουστο!

Κορίτσια την Δευτέρα ο αντας μου θα παει Γερμανία κ αν βρει δουλεια θα φύγουμε, δεν παει άλλο εδω, στεναχωριεμε για τους γονείς μου μόνο αν κ αν τακτοποιηθουμε εμείς θα τους πάρουμε κ αυτούς (ο αδερφός μου ζει εκει).
ΑΧ ΡΕ ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΟΣΟ ΝΕ ΝΙΟΘΩ Κ ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΝΙΡΕΒΕΡΓΙ....ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩ ΚΑΤΣΕ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΕ ΜΕ ΤΠΤ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 8'30 Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΙΣΕ Κ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟ ΑΛΛΟ,ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΙΜΑΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ Η ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ Κ ΜΟΛΛΙΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4 ΛΕΠΤΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΑΑΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΑΧ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΩ ΑΜΑΝ ΠΩΣ ΓΥΡΙΣΕ ΕΤΣΙ 180 ΜΟΙΡΕΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ Κ ΗΠΙΕ ΤΣΑΙ 40 ΓΡ ΚΟΥΠ ΚΟΥΠ ΤΟ ΗΠΙΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΞΥΝΙΣΤΙΚΕ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟ Κ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΠΟ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑΑΑ ΕΧΩ Κ ΜΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΙΙ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΧΑΧΑΧΑ ΘΑ ΜΕ ΤΡΑΛΑΝΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΑΑΑ ΑΓΚΟΥ Κ ΤΕΤΟΙΑ Κ ΔΝΕ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Κ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΤΠΤ Κ ΠΑΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Κ ΠΙΠΙΛΑΓΕ ΤΟ ΧΕΡΙ Κ ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΑΧΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΩΩΩ ΚΑΛΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ

τατιανα

τατιανα
Καλημερααα!
Άντε σήμερα ας πούμε ότι κοιμηθηκαμε!
Μαρινα έδωσα χθες πρώτη φορα λίγο ξένο μπάς κ κοιμηθεί περισσότερο αλλα τα ίδια σε λιγότερο απο τρίωρο ξύπνησε κ θηλασε!
Άρα μάλλον είναι στο παιδι, μα τι πειναλιτσα κόρη έχω!!
Πάντως κορίτσια η νύφη μου στην Γερμανία απο 4 μηνών αρχίσαμε καροτακι με οδηγίες γιατρού φυσικά.
Τελικά πόσο διίστανται οι απόψεις στο θέμα αυτο..

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια!Πως ειστε?
Εμεις μπορω να πω πως εχουμε ενα σχετικο προγραμμα,την κανουμε μπανακι καθε δευτερη μερα κατα τις 11 μετα θηλαζει κ συνηθως κοιμαται στις 12:30-1.Τωρα τελευταια πριν κοιμηθει θελει ολο αγκαλια,με το που θα την ακουμπησω κατω το στομα ορθανοιχτο Mad Ελπιζω να το ξεπερασουμε αυτο γρηγορα..Μες τη νυχτα ξυπναει κατα τις 5 η' 6,τρωει μετα κοιμαται ξανα κ ξυπναει στις 9 η'10.Αυτο το προγραμμα προσπαθω να της τηρησω,αν ξυπνησει καποια αλλη ωρα την νυχτα δεν της δινω να φαει αλλα προσπαθω να την κοιμησω με αλλον τροπο.Την μερα κανει οτι θελει,δηλ οποτε γκρινιαζει την βαζω στο στηθος η'αν καταλαβω οτι νυσταζει την κοιμιζω αλλα χωρις προγραμμα.Ομως δεν την αφηνω να κοιμηθει μετα τις 9 το βραδυ γιατι μετα ο υπνος της παει περιπατο κ εγω κουτουλαω!
Τατιανα κ εγω στην φαση σου ειμαι,εμεις θα φυγουμε για Αμερικη.Πριν 1,5 χρονο πηγε κ η αδελφη μου με την οικογενεια της κ ακολουθουμε κ εμεις.Τωρα κανω τα χαρτια του αντρα μου για πρασινη καρτα γιατι εγω εχω την υπηκοοτητα οποτε μπορω ανετα να φυγω.Να πατε με χιλια αφου ειναι κ ο αδελφος σου εκει,πανω απ'ολα πρεπει να σκεφτομαστε το μελλον των παιδιων μας κ εδω ειναι ανυπαρκτο...
Κοριτσια ποιες πανες παιρνετε?Εγω τις pampers αλλα δοκιμασα τις libero που ειχε προσφορα τα carfour κ τις βλεπω πιο καλες.Οι pampers καπως μου μυριζαν..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις