Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
103 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 103 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 42]

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
paparouna έγραψε:Καλημερα κοριτσια!Πως ειστε?
Εμεις μπορω να πω πως εχουμε ενα σχετικο προγραμμα,την κανουμε μπανακι καθε δευτερη μερα κατα τις 11 μετα θηλαζει κ συνηθως κοιμαται στις 12:30-1.Τωρα τελευταια πριν κοιμηθει θελει ολο αγκαλια,με το που θα την ακουμπησω κατω το στομα ορθανοιχτο Mad Ελπιζω να το ξεπερασουμε αυτο γρηγορα..Μες τη νυχτα ξυπναει κατα τις 5 η' 6,τρωει μετα κοιμαται ξανα κ ξυπναει στις 9 η'10.Αυτο το προγραμμα προσπαθω να της τηρησω,αν ξυπνησει καποια αλλη ωρα την νυχτα δεν της δινω να φαει αλλα προσπαθω να την κοιμησω με αλλον τροπο.Την μερα κανει οτι θελει,δηλ οποτε γκρινιαζει την βαζω στο στηθος η'αν καταλαβω οτι νυσταζει την κοιμιζω αλλα χωρις προγραμμα.Ομως δεν την αφηνω να κοιμηθει μετα τις 9 το βραδυ γιατι μετα ο υπνος της παει περιπατο κ εγω κουτουλαω!
Τατιανα κ εγω στην φαση σου ειμαι,εμεις θα φυγουμε για Αμερικη.Πριν 1,5 χρονο πηγε κ η αδελφη μου με την οικογενεια της κ ακολουθουμε κ εμεις.Τωρα κανω τα χαρτια του αντρα μου για πρασινη καρτα γιατι εγω εχω την υπηκοοτητα οποτε μπορω ανετα να φυγω.Να πατε με χιλια αφου ειναι κ ο αδελφος σου εκει,πανω απ'ολα πρεπει να σκεφτομαστε το μελλον των παιδιων μας κ εδω ειναι ανυπαρκτο...
Κοριτσια ποιες πανες παιρνετε?Εγω τις pampers αλλα δοκιμασα τις libero που ειχε προσφορα τα carfour κ τις βλεπω πιο καλες.Οι pampers καπως μου μυριζαν..

αμερικη ειναι ονειρο του αντρα μου να παει αλλα δεν εχουμε κανεναν χεχεχε
πολλοι του λενε εισαι χαζος που θες να φυγεις κτλ κ εκει χαλια θα γινει κ στεναχωριεται δεν ξερει τι να κανει εγω απο την αλλη λεω οτι οσο χαλια κ να γινει απο εδω καλυτερα θα ειναι..

Παμπερς κ εγω δοκιμασα αλλα προτιμω τα λιμπερο.θελω να δοκιμασω κ μπειμπιλινο

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΠΟ ΠΟΛΥ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΝΥΧΤΑ ΜΟΝΟ 2'5 ΩΡΕΣ ΜΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΣ LIMBERO ΜΟΝΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ Η ΠΑΜΠΕΡΣ ΒΡΟΜΟΚΟΠΑΝΕ Κ Η ΜΠΕΜΠΙΛΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΧΥ....

tomaraki

tomaraki
Καλημερα !!!Ειμαι κομματια !!Απο χθες με εμμετο και διαρροια !!!!!!!!!!
Κοριτσια εγω εαν μπορουσα να φυγω θα εφευγα αλλα ο συζυγος εχει μονιμη δουλεια και δεν το επιχειρουμε !!!!Εδω δεν υπαρχει μελλον δυστυχως !!! Τατιανα τι ειναι αυτο πθα σου παρουν ??Ειχα διαβσει οτι μεχρι την δεκαετια του 80 απο 40 ημερων ξεκιναγαν κανονικα κρεμες αλλα μετα ειπαν οτι μπορει να προκληθουν διαφορες αλλεργιες και ετσι το κανανε στον 5ο-6ο μηνα !! Αυτο μου λεει η μανα μου εσυ τι επαθες απο 40 ημερων ετρωγες και γαλα φρεσκο !!!!!!Παντος πιστευω οτι ειναι και θεμα καταναλωσης και εταιρειων!!!Εμεις μπειμπιλινο χρησιμοποιηούμε και εμαστε αρκετα ευχαριστημενοι παιρνω και τα κουπονακια καθε μηνα και ειμαστε οκ!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?εμεις καλα ο μπεμπης κοιμήθηκε 12 και ξύπνησε κατα τις 5.30 θηλασε λίγο και νάνοι μέχρι τις 8.30.
Τώρα παίζει και όλο γελάει.
Εντάξει κορίτσια δεν είναι εύκολο ν φύγεις και να πας κάπου που θα είσαι μόνος χωρίς την οικογένεια σου...εμεις πουθενά δεν έχουμε κανέναν που να πάμε σε ξένη χώρα με μωρο παιδι,τι να πω βλέπω και αυτά που γίνονται σε όλη την Ευρώπη και είναι και εκεί για κλάματα.εδω την Ισπανία και την κάνουν σαν και εμάς παίζονται πολλά συμφέροντα η Γερμανία θέλει να τους ξεκανει όλους.τελοσπαντων ο καθένας ας κάνει οτι καλύτερο για το μέλλον του και για τα παιδιά μας!!
Εγω κορίτσια παμπερς παίρνω αλλα παρατήρησα οτι μυρίζουν λέω να δοκιμάσω τα λιμπερο αλλα ποιο νούμερο δεν ξέρω ο μπεμπης είναι 5.500 κιλά.

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Καλημερα !!!Ειμαι κομματια !!Απο χθες με εμμετο και διαρροια !!!!!!!!!!
Κοριτσια εγω εαν μπορουσα να φυγω θα εφευγα αλλα ο συζυγος εχει μονιμη δουλεια και δεν το επιχειρουμε !!!!Εδω δεν υπαρχει μελλον δυστυχως !!! Τατιανα τι ειναι αυτο πθα σου παρουν ??Ειχα διαβσει οτι μεχρι την δεκαετια του 80 απο 40 ημερων ξεκιναγαν κανονικα κρεμες αλλα μετα ειπαν οτι μπορει να προκληθουν διαφορες αλλεργιες και ετσι το κανανε στον 5ο-6ο μηνα !! Αυτο μου λεει η μανα μου εσυ τι επαθες απο 40 ημερων ετρωγες και γαλα φρεσκο !!!!!!Παντος πιστευω οτι ειναι και θεμα καταναλωσης και εταιρειων!!!Εμεις μπειμπιλινο χρησιμοποιηούμε και εμαστε αρκετα ευχαριστημενοι παιρνω και τα κουπονακια καθε μηνα και ειμαστε οκ!!!

Ωχ περαστικα σου βρε κατι μπορει να σε πείραξε...παλιά ήταν διαφορετικά τώρα οι γιατροί λενε αλλα αν είναι για καλο ποιος ξέρει...απο την στιγμή που λενε στον πεμπτο μήνα δεν μπορούμε να κάνουμε τα δικά μας.
Ευη εδω δεν έχει μέλλον αλλα κάτσε μη. Δεν έχει μη ευρωπη σε λίγο ...με αυτά που ακούμε μπορει να διαλυθεί τελείως το ευρώ...τι να πω μέσα το άγχος είμαστε όλοι....

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mpempakos7 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?εμεις καλα ο μπεμπης κοιμήθηκε 12 και ξύπνησε κατα τις 5.30 θηλασε λίγο και νάνοι μέχρι τις 8.30.
Τώρα παίζει και όλο γελάει.
Εντάξει κορίτσια δεν είναι εύκολο ν φύγεις και να πας κάπου που θα είσαι μόνος χωρίς την οικογένεια σου...εμεις πουθενά δεν έχουμε κανέναν που να πάμε σε ξένη χώρα με μωρο παιδι,τι να πω βλέπω και αυτά που γίνονται σε όλη την Ευρώπη και είναι και εκεί για κλάματα.εδω την Ισπανία και την κάνουν σαν και εμάς παίζονται πολλά συμφέροντα η Γερμανία θέλει να τους ξεκανει όλους.τελοσπαντων ο καθένας ας κάνει οτι καλύτερο για το μέλλον του και για τα παιδιά μας!!
Εγω κορίτσια παμπερς παίρνω αλλα παρατήρησα οτι μυρίζουν λέω να δοκιμάσω τα λιμπερο αλλα ποιο νούμερο δεν ξέρω ο μπεμπης είναι 5.500 κιλά.
ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΗΤΑΝ 4400 Κ ΠΕΙΡΑ ΤΟ 4 ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ....ΑΠΟ 7-14ΚΛ ΜΝ ΣΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΜΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟ 3 ΤΟ ΚΟΒΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

mariameint

mariameint
Καλησπέρα κορίτσια.
Εμείς έχουμε δοκιμάσει και τις 3 πάνες (pampers, babylino, libero) και δεν έχουμε πρόβλημα με καμία. Απλώς οι libero μου φαίνονται λίγο πιο σκληρές στην υφή. Κάνουν χρούτσου-χρούτσου όταν τις πιάνω ενώ οι babylino είναι οι πιο μαλακές.

Εμείς αρχίσαμε από χθες να πίνουμε και συμπλήρωμα μετά από κάθε θηλασμό, μόνο που μας έχει πεθάνει στις γουλιές! Αφού φάει το ξένο μετά λερώνουμε 4-5 πανάκια από τις γουλιές. Μήπως της πέφτει βαρύ; Το ίδιο γάλα έπινε και στις αρχές και ήταν εντάξει. Τουλάχιστον κάνουμε κακά 1 φορά την ημέρα.

http://www.something-special.gr

τατιανα

τατιανα
mariameint έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.
Εμείς έχουμε δοκιμάσει και τις 3 πάνες (pampers, babylino, libero) και δεν έχουμε πρόβλημα με καμία. Απλώς οι libero μου φαίνονται λίγο πιο σκληρές στην υφή. Κάνουν χρούτσου-χρούτσου όταν τις πιάνω ενώ οι babylino είναι οι πιο μαλακές.

Εμείς αρχίσαμε από χθες να πίνουμε και συμπλήρωμα μετά από κάθε θηλασμό, μόνο που μας έχει πεθάνει στις γουλιές! Αφού φάει το ξένο μετά λερώνουμε 4-5 πανάκια από τις γουλιές. Μήπως της πέφτει βαρύ; Το ίδιο γάλα έπινε και στις αρχές και ήταν εντάξει. Τουλάχιστον κάνουμε κακά 1 φορά την ημέρα.

μηπως να δινεις πιο λιγο?

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!ΘΗΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΟΥ....ΜΑ Κ ΠΟΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΠΕΙΡΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΘΗΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ Κ ΤΗΣ ΕΙΠΑ Κ ΑΥΤΟ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΟΛΕΙΜΩΞΗ Κ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΛΕΙΕΡΓΙΑ ΟΥΡΩΝ Κ ΓΕΝΙΚΗ ΟΥΡΩΝ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΑΛΛΑΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩΩΩ  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 6 534787  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 6 534787 ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΓΑΛΑ Κ ΟΣΟ ΦΤΑΣΕΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ Κ ΠΑΡΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ...ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΣ ΓΑΛΑ ΤΟ ΕΒΑΖΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ Η ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΨΗΞΗ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕΤΡΙΟ ΥΨΗΛΟ

τατιανα

τατιανα
marinaki <3 <3 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!ΘΗΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΟΥ....ΜΑ Κ ΠΟΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΠΕΙΡΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΘΗΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ Κ ΤΗΣ ΕΙΠΑ Κ ΑΥΤΟ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΟΛΕΙΜΩΞΗ Κ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΛΕΙΕΡΓΙΑ ΟΥΡΩΝ Κ ΓΕΝΙΚΗ ΟΥΡΩΝ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΑΛΛΑΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩΩΩ  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 6 534787  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 6 534787 ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΓΑΛΑ Κ ΟΣΟ ΦΤΑΣΕΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ Κ ΠΑΡΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ...ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΣ ΓΑΛΑ ΤΟ ΕΒΑΖΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ Η ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΨΗΞΗ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕΤΡΙΟ ΥΨΗΛΟ

Κατευθειαν το βαζεις αν θες.
Αλλα...Οταν σου γραψει την αντιβιωση πες μου το ονομα της στα αγγλικα και ξερω ενα site που σου λεει αν ειναι συμβατη με τον θηλασμο, δηλ αν ειναι συμβατη μπορεις να την περνεις και να θηλαζης.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τατιανα έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!ΘΗΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΟΥ....ΜΑ Κ ΠΟΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΠΕΙΡΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΘΗΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ Κ ΤΗΣ ΕΙΠΑ Κ ΑΥΤΟ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΟΛΕΙΜΩΞΗ Κ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΛΕΙΕΡΓΙΑ ΟΥΡΩΝ Κ ΓΕΝΙΚΗ ΟΥΡΩΝ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΑΛΛΑΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩΩΩ  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 6 534787  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 6 534787 ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΓΑΛΑ Κ ΟΣΟ ΦΤΑΣΕΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ Κ ΠΑΡΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ...ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΣ ΓΑΛΑ ΤΟ ΕΒΑΖΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ Η ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΨΗΞΗ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕΤΡΙΟ ΥΨΗΛΟ

Κατευθειαν το βαζεις αν θες.
Αλλα...Οταν σου γραψει την αντιβιωση πες μου το ονομα της στα αγγλικα και ξερω ενα site που σου λεει αν ειναι συμβατη με τον θηλασμο, δηλ αν ειναι συμβατη μπορεις να την περνεις και να θηλαζης.
ΑΑ ΜΑΚΑΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ...ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε??εμεις περάσαμε το στάδιο της καθημερινής βραδυνης γκρίνιας με αγκαλιά και παιχνιδακια για να τον ξεγελάω και να τον έχω και λίγο κάτω γρ πιάστηκαν τα χέρια μου!!κατα τα αλλα έχει ζέστη πολυ.εσεις τι κάνετε?.
Μαρία μηπως είναι απο την αλλαγή που έπινε μόνο απο το στήθος?η μπορει και λόγω ζέστης να θέλει πιο λίγο ...

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΕΣΥΣ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑΑΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙΡΟΟΥΥΥ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑ 3-4 ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΒΡΙΚΟΛΑΚΙ ΜΟΥ ΔΝΕ ΚΟΙΜΑΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΔΝ ΞΕΡΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΡΩΕΙ Κ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ-ΦΑΓΩΜΕΝΟΣ -ΜΠΑΝΙΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Κ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΜΑΤΥ ΓΑΡΥΔΑΑΑ ΑΠΟ ΤΗΣ 8 ΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Κ ΚΟΝΤΕΥΕΙ 4 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑΑΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΥΠΝΟΤΙΚΑ Κ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ 5-6 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟ,ΠΩΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΕΤΣΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΕΙΜΑΙ Κ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΡΕ ΓΑΜ@#@ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΣΤΟ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟ ΜΙΑ ΩΡΑΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑΑ,,,,ΤΟΝ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ Κ ΤΩΡΑ ΒΡΑΖΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟ ΜΠΑΣ Κ ΔΙΨΑΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟ ΛΙΓΟ...ΠΟΝΑΩ ΠΑΝΤΟΥΥΥ ΕΧΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΟ ΠΟΠΟ ΟΣΟ ΥΣΗΧΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΩΡΑΑ...ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

τατιανα

τατιανα
Μαρινακι δεν ξέρω αν κοιμάσαι τώρα αλλα δεν είσαι μονηηη και εμείς μάτι γαριδα απο της 3:30!!!
Κοιμήθηκε 8:30-23 θηλασε ξανσκοιμηθηκε μέχρι 3 θηλασε κ τώρα δεν κοιματαιιιι !!!
Θα κουτουλαω σήμερα κ έχω να πάω κ σε γάμο!!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα ξυπνησαμε και ετοιμαζουμε το γαλατακι μας σημερα το μωρακι μου κλεινει τον 5ο και αυριο θα φαει κρεμουλα τα ουλακια του εχουν φουσκωσει και αλλο και τα βραδυα γκρινιαζει μεσα στον υπνο του λογικα θα τον ενοχλουν ελπιζω τον αλλο μηνα να βγει το πρωτο δοντακι κοριτσια κοπαναει τα ποδια του τοσο δυνατα στο ρελαξ που6 νομιζω οτι θα το σπασει χαχα απορω δεν ποναει/?
μαρινακη οι αντιβιωσεις που ειναι συμβατες με τον θηλασμο ειναι
amoxil,ceclor,augmentin kai zinandol καποια απο αυτες θα σου δωσει αν εχεις μικροβιο επισης να πεις στην μικροβιολογο οτι αν βγαλει μικροβιο να σου κανει αντιβιογραμμα σε αυτες γιατι θηλαζεις

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια ξενύχτια βλέπω..,εμεις ευτυχώς ξενύχτια δεν έχουμε κοιμήθηκε απο τις 11.30 μέχρι τις 3+ θηλασε μετα ξανα θηλασε στις έξι παρα κι στις 8.30 ξύπνησε εφαγε και ξύπνησε στις 10 αυτο κάνει σχεδόν κάθε μέρα ο μπεμπης.κατα τα αλλα τώρα καθόμαστε στο ρηλαξ εφαγε πάλι 120 γρ γάλα!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ ΠΟΠΟ ΕΥΤΗΧΩΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΗΣ 4 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑΑΑ Κ ΕΚΛΕΙΣΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΕ ΤΟ ΖΟΝΤΟΒΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΝΤΙΣΑ ΤΕΛΕΙΟΣ ΧΘΕΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ Κ ΝΕΡΑΚΙ ΓΤ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΨΟΥΣΕ ΕΚΑΝΕ ΖΕΣΤΗ,Κ ΑΥΤΟΣ ΒΟΓΚΑΓΕ Ο ΚΑΙΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΤ ΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΟΥ,ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑΤΙΑΝΑ

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
souzan έγραψε:καλημερα ξυπνησαμε και ετοιμαζουμε το γαλατακι μας σημερα το μωρακι μου κλεινει τον 5ο και αυριο θα φαει κρεμουλα τα ουλακια του εχουν φουσκωσει και αλλο και τα βραδυα γκρινιαζει μεσα στον υπνο του λογικα θα τον ενοχλουν ελπιζω τον αλλο μηνα να βγει το πρωτο δοντακι κοριτσια κοπαναει τα ποδια του τοσο δυνατα στο ρελαξ που6 νομιζω οτι θα το σπασει χαχα απορω δεν ποναει/?
μαρινακη οι αντιβιωσεις που ειναι συμβατες με τον θηλασμο ειναι
amoxil,ceclor,augmentin kai zinandol καποια απο αυτες θα σου δωσει αν εχεις μικροβιο επισης να πεις στην μικροβιολογο οτι αν βγαλει μικροβιο να σου κανει αντιβιογραμμα σε αυτες γιατι θηλαζεις
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΟΥΖΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ Η ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙ Κ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ

tomaraki

tomaraki
Γεια σας !!!! Εμεις το παλευουμε !!Σουζαν ενα μηνα κανει να βγει το δοντακι ???????? ΚΑΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!
Εχει πλανταξει ο αμοιρος ουτε αλοιφη ουτε ντεπον κανουν τιποτα !!!!!!!!!!!!
Εμεις με την κρεμα ενω μας αρεσει προσπαθουμε να μαθουμε να καταπινουτμε !!!!!Μαρινακη περαστικουλια !!! Πολυ ζεστη !!!!!Θα σκασουμε μου φαινεται!!!!!

mariameint

mariameint
τατιανα έγραψε:
mariameint έγραψε:

mpempakos7 έγραψε:
Μαρία μηπως είναι απο την αλλαγή που έπινε μόνο απο το στήθος?η μπορει και λόγω ζέστης να θέλει πιο λίγο ...

Καλησπέρα κορίτσια.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτό. Μου φαίνεται ότι το μωρό μου είναι σαν τα ψάρια. Δεν καταλαβαίνει πότε χορταίνει και τρώει μέχρι να σκάσει.
Μετά τον θηλασμό της δίνω 60 γρ. και αν χτυπιέται της κάνω άλλα 60 και όσο πιεί. Είναι ικανή να πιεί και το δεύτερο 60άρι και μετά, όταν την σηκώνω να ρευτεί αρχίζει σιγά σιγά με γουλιές να τα βγάζει!
Σήμερα στεναχωρήθηκα όταν αφού μετά το φαΐ κοιμήθηκε, ξαφνικά μετά από μισή ώρα ξύπνησε και είχε απίστευτη γκρίνια. Δεν μπορούσαμε με τον άντρα μου να την κοιμήσουμε μέχρι που πέρασαν συνολικά 2 ώρες και είπα να την βάλω στο στήθος μπας και ηρεμήσει. Άρχισε να ρουφάει σαν τρελή και λέω "Αμάν το παιδί πείναγε!". Μετά από ώρα και αφού άφησε μόνη της το στήθος, την σηκώνω να ρευτεί και κάνει έναν εμετό!!! Το έβγαλε όλο το δικό μου γάλα. Αναγκάστηκα να κάνω μπάνιο.
Και φυσικά μετά έκλαιγε γιατί προφανώς ξαναπείνασε και ησύχασε μόνο όταν είπιε 90 γρ και έπεσε για ύπνο.
Πείτε μου εσείς τώρα τι συμπέρασμα βγάζετε;;;

http://www.something-special.gr

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="mariameint"]
τατιανα έγραψε:
mariameint έγραψε:

[quote="mpempakos7"]
Μαρία μηπως είναι απο την αλλαγή που έπινε μόνο απο το στήθος?η μπορει και λόγω ζέστης να θέλει πιο λίγο ...[/quote

Καλησπέρα κορίτσια.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτό. Μου φαίνεται ότι το μωρό μου είναι σαν τα ψάρια. Δεν καταλαβαίνει πότε χορταίνει και τρώει μέχρι να σκάσει.
Μετά τον θηλασμό της δίνω 60 γρ. και αν χτυπιέται της κάνω άλλα 60 και όσο πιεί. Είναι ικανή να πιεί και το δεύτερο 60άρι και μετά, όταν την σηκώνω να ρευτεί αρχίζει σιγά σιγά με γουλιές να τα βγάζει!
Σήμερα στεναχωρήθηκα όταν αφού μετά το φαΐ κοιμήθηκε, ξαφνικά μετά από μισή ώρα ξύπνησε και είχε απίστευτη γκρίνια. Δεν μπορούσαμε με τον άντρα μου να την κοιμήσουμε μέχρι που πέρασαν συνολικά 2 ώρες και είπα να την βάλω στο στήθος μπας και ηρεμήσει. Άρχισε να ρουφάει σαν τρελή και λέω "Αμάν το παιδί πείναγε!". Μετά από ώρα και αφού άφησε μόνη της το στήθος, την σηκώνω να ρευτεί και κάνει έναν εμετό!!! Το έβγαλε όλο το δικό μου γάλα. Αναγκάστηκα να κάνω μπάνιο.
Και φυσικά μετά έκλαιγε γιατί προφανώς ξαναπείνασε και ησύχασε μόνο όταν είπιε 90 γρ και έπεσε για ύπνο.
Πείτε μου εσείς τώρα τι συμπέρασμα βγάζετε;;;

Καλησπέρα μαρακι.περιεργο πράγμα αυτο βρε κορίτσι μου τι να πούμε και εμεις??ο γιατρός τι σου λέει? μόνο αυτός νομίζω οτι μπορει να βοηθήσει μηπως την πειράζει το στομάχι της??

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑ flower flower ΠΟΛΗ ΖΕΣΤΗΗΗΗ Κ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΛΕΠΩΩ,ΕΥΤΗΧΩΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΣ 5 ΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Κ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 23.00 ΕΞΩ ΕΚΑΝΕ ΦΟΒΕΡΗ ΚΟΥΦΟΒΡΑΣΗ Κ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗ Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 10.30 ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΝ ΞΥΠΝΙΣΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑ Κ ΕΦΑΓΕ Κ ΝΑΝΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΗ ΑΝ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΕΦΕΡΝΕ ΣΒΟΥΡΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΑΑΑ Κ ΕΡΙΞΕ Κ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΧΕΣ...ΚΑΤΑ ΤΗΣ 3 Κ ΛΕΩ ΟΧ ΘΑ ΞΥΠΝΙΣΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΠΑ ΑΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΠΡΩΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ Κ ΜΥΡΙΖΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΗ Κ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑ Κ ΔΕΝ ΞΥΠΝΙΣΕ ΕΙΧΕ ΤΟΣΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΑΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΚΙ Κ ΔΝΕ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΑΥΤΑΑ....ΕΣΑΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΝΥΧΤΑΑΑ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΥΣΗΧΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ flower

τατιανα

τατιανα
Καλημέρα κοριτσακια!
Κ εμείς είχαμε καλή νύχτα.
Βέβαια χθες που την είχε η Μαμα μου την τρελανε λίγο στην γκρίνια απο της 21:00 μέχρι της 23:30 που τελικά κοιμήθηκε, εμείς γυρίσαμε απο τον γάμο στις 12 και κάτι την πήραμε κοιμισμενη κ ευτυχώς κοιμήθηκε μέχρι της 4:30 θηλασε (είχα γίνει τουμπααανο μιλάμε) κ ξυπνησαμε πριν απο λίγο.
Έβγαλα κ μπόλικο γάλα τώρα γιατί το ένα στήθος που δεν είχε θηλασει κοντεύει να σκάσει.
Περάσαμε ωραία αλλα όλη την ώρα σκεφτόμασταν την μπουμπου μας!
Λέγαμε μεταξύ μας ότι αυτά είναι τα τελευταία γλέντια της ελλαδος... Έρχονται δύσκολες μέρες!

Μαρια εμένα απι την αρχη κάνει γουλιες κ εμετους γιατί είναι λιγουρα, όσο γάλα κ να πιει πάντα μόλις τελειώσει τσιριζει κ έτσι της δίνω στήθος όσο θέλει αλλα όταν δίνω συμπλήρωμα δίνω λίγο κ Μετα την χωνω πιπιλα κ την κάνω βόλτες κ ηρεμει.
Μια φορά της έδωσα 2 φορές απο 60μλ κοιμήθηκε 2 ώρες κ μόλις ξύπνησε έβγαλε ποτάμι σαν γιαούρτι.
Ρωτά κ τον γιατρο σου να δεις τι θα σου πει.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τατιανα έγραψε:Καλημέρα κοριτσακια!
Κ εμείς είχαμε καλή νύχτα.
Βέβαια χθες που την είχε η Μαμα μου την τρελανε λίγο στην γκρίνια απο της 21:00 μέχρι της 23:30 που τελικά κοιμήθηκε, εμείς γυρίσαμε απο τον γάμο στις 12 και κάτι την πήραμε κοιμισμενη κ ευτυχώς κοιμήθηκε μέχρι της 4:30 θηλασε (είχα γίνει τουμπααανο μιλάμε) κ ξυπνησαμε πριν απο λίγο.
Έβγαλα κ μπόλικο γάλα τώρα γιατί το ένα στήθος που δεν είχε θηλασει κοντεύει να σκάσει.
Περάσαμε ωραία αλλα όλη την ώρα σκεφτόμασταν την μπουμπου μας!
Λέγαμε μεταξύ μας ότι αυτά είναι τα τελευταία γλέντια της ελλαδος... Έρχονται δύσκολες μέρες!

Μαρια εμένα απι την αρχη κάνει γουλιες κ εμετους γιατί είναι λιγουρα, όσο γάλα κ να πιει πάντα μόλις τελειώσει τσιριζει κ έτσι της δίνω στήθος όσο θέλει αλλα όταν δίνω συμπλήρωμα δίνω λίγο κ Μετα την χωνω πιπιλα κ την κάνω βόλτες κ ηρεμει.
Μια φορά της έδωσα 2 φορές απο 60μλ κοιμήθηκε 2 ώρες κ μόλις ξύπνησε έβγαλε ποτάμι σαν γιαούρτι.
Ρωτά κ τον γιατρο σου να δεις τι θα σου πει.
ΠΕΡΑΣΕΣ ΩΡΑΙΑ ΜΠΡΑΒΩΩΩ,ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΟΥΛΙΕΣ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΦΑΦΕ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΞΥΠΝΙΣΑ ΤΟ ΠΡΩΗ Κ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΞΑΛΑΦΡΙΝΑ ΕΒΓΑΛΑ Κ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια εμάς η νύχτα ήταν έτσι κι έτσι...έκανε ανήσυχο ύπνο απο τις πέντε κι μετα,όλο μουγκριζε κι στριφογυρναγε,μπορει να ήθελε κακά γρ χθες έκανε δυο φορές μονο ενώ κάνει 4-5.ευτυχως πρωι πρωι έκανε και ηρεμήσε αλλα κ μέχρι τώρα είχε γκρίνια τώρα κοιμήθηκε.πολυ ζέστη κ την Τρίτη καύσωνα...αρχίσαμε νωρίς!!!εμεις χθες πήγαμε πάνω στον αδερφό μου αυτός δούλευε αλλα ήταν η κοπέλα του τα αδέρφια της και πέρασε λίγο η ώρα είχε και ωραία δροσιά στη βεράντα και ανάσα με λίγο!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις