126 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ##2 <3<3 Παρ Ιουν 08, 2012 12:18 am
τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
paparouna έγραψε:Καλημερα κοριτσια!Πως ειστε?
Εμεις μπορω να πω πως εχουμε ενα σχετικο προγραμμα,την κανουμε μπανακι καθε δευτερη μερα κατα τις 11 μετα θηλαζει κ συνηθως κοιμαται στις 12:30-1.Τωρα τελευταια πριν κοιμηθει θελει ολο αγκαλια,με το που θα την ακουμπησω κατω το στομα ορθανοιχτο Ελπιζω να το ξεπερασουμε αυτο γρηγορα..Μες τη νυχτα ξυπναει κατα τις 5 η' 6,τρωει μετα κοιμαται ξανα κ ξυπναει στις 9 η'10.Αυτο το προγραμμα προσπαθω να της τηρησω,αν ξυπνησει καποια αλλη ωρα την νυχτα δεν της δινω να φαει αλλα προσπαθω να την κοιμησω με αλλον τροπο.Την μερα κανει οτι θελει,δηλ οποτε γκρινιαζει την βαζω στο στηθος η'αν καταλαβω οτι νυσταζει την κοιμιζω αλλα χωρις προγραμμα.Ομως δεν την αφηνω να κοιμηθει μετα τις 9 το βραδυ γιατι μετα ο υπνος της παει περιπατο κ εγω κουτουλαω!
Τατιανα κ εγω στην φαση σου ειμαι,εμεις θα φυγουμε για Αμερικη.Πριν 1,5 χρονο πηγε κ η αδελφη μου με την οικογενεια της κ ακολουθουμε κ εμεις.Τωρα κανω τα χαρτια του αντρα μου για πρασινη καρτα γιατι εγω εχω την υπηκοοτητα οποτε μπορω ανετα να φυγω.Να πατε με χιλια αφου ειναι κ ο αδελφος σου εκει,πανω απ'ολα πρεπει να σκεφτομαστε το μελλον των παιδιων μας κ εδω ειναι ανυπαρκτο...
Κοριτσια ποιες πανες παιρνετε?Εγω τις pampers αλλα δοκιμασα τις libero που ειχε προσφορα τα carfour κ τις βλεπω πιο καλες.Οι pampers καπως μου μυριζαν..
αμερικη ειναι ονειρο του αντρα μου να παει αλλα δεν εχουμε κανεναν χεχεχε
πολλοι του λενε εισαι χαζος που θες να φυγεις κτλ κ εκει χαλια θα γινει κ στεναχωριεται δεν ξερει τι να κανει εγω απο την αλλη λεω οτι οσο χαλια κ να γινει απο εδω καλυτερα θα ειναι..
Παμπερς κ εγω δοκιμασα αλλα προτιμω τα λιμπερο.θελω να δοκιμασω κ μπειμπιλινο