Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
124 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 1 μη ορατός και 123 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 42]

mariameint

mariameint
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κορίτσια.
Πήρα τον γιατρό τηλέφωνο και μου είπε ότι η μικρή είχε συνηθήσει την ποσότητα από το στήθος μου, με αποτέλεσμα τώρα που γεύτηκε το ξένο να γίνει λαίμαργη και να θέλει συνέχεια να τρώει. Μου είπε να της δίνω συχνότερα και μικρότερα γεύματα, και όχι πάνω από 90 γρ. ξένο μετά τον θηλασμό. Πάμε ήδη καλύτερα, οι γουλιές έχουν γίνει φυσιολογικές και εδώ και δύο βράδια κοιμάται στις 12:00 και ξυπνάει στις 8:30 σερί. Γίνομαι τούμπανο αλλά το πρωί επιτίθεται και δεν τρώει ξένο Very Happy Αν και τον τελευταίο μήνα ξύπναγε μόνο μια φορά το βράδυ στις 4,30 για να φάει και ξανακοιμότανε μέχρι τις 7-8.

Πολλή ζέστηηηηηηηη........

http://www.something-special.gr

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariameint έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.
Πήρα τον γιατρό τηλέφωνο και μου είπε ότι η μικρή είχε συνηθήσει την ποσότητα από το στήθος μου, με αποτέλεσμα τώρα που γεύτηκε το ξένο να γίνει λαίμαργη και να θέλει συνέχεια να τρώει. Μου είπε να της δίνω συχνότερα και μικρότερα γεύματα, και όχι πάνω από 90 γρ. ξένο μετά τον θηλασμό. Πάμε ήδη καλύτερα, οι γουλιές έχουν γίνει φυσιολογικές και εδώ και δύο βράδια κοιμάται στις 12:00 και ξυπνάει στις 8:30 σερί. Γίνομαι τούμπανο αλλά το πρωί επιτίθεται και δεν τρώει ξένο Very Happy Αν και τον τελευταίο μήνα ξύπναγε μόνο μια φορά το βράδυ στις 4,30 για να φάει και ξανακοιμότανε μέχρι τις 7-8.

Πολλή ζέστηηηηηηηη........

Μπράβο μαρακι καλο αυτο θα στρώσει σιγά σιγα.αχ τι ωραία που κοιμάται σερι εμένα ξυπναει μια η δυο φορές αλλα τρώει λίγο και το πρωι κι εγω τούμπανο είμαι χαχα
Κατα τα αλλα τρελή ζέστη

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τι κανετε βρε κοριτσια μου πιασαν οι ζεστες και οπου φυγει ζεσταινονται και τα μωρακια πιο πολυ απο εμας και ο δικος μου ολο γκρινιαζει στον υπνο του με κλειστα τα ματια τι θα γινει πια με αυτο το πραγμα πολυ γκρινια αντε να βγει το δοντακι να ηρεμησουμε λιγο.
ξερει καμια σας να μςε βοηθησει σε κατι επειδη εχει ελλειψη το φρεζυ λακ μου εδωσε η παιδιατρος το αλμυρον αλλα δεν εχω ακουσει απο ολους καλα λογια μηπως γνωριζει καμια σας κατι?

τατιανα

τατιανα
Kαλησπεραααα
Αχ εγω ειμαι χαλιααα..εφυγε ο αντρουλης μου γερμανια για 2 βδομαδες και νιωθω χαλια!!
Και αντε τωρα ειναι μερα παει και ερχεται τι θα κανω την νυχτα μονη μου!!αχ θα πεσει πολυ κλαμα, απο τωρα κλαιω!!Ευτυχως η μπεμπουλα σημερα ειναι ησυχη και ολο κοιμαται γιατι δεν θα αντεχα να ειχα και γκρινια.

Σουζαν εγω το βρηκα εδω το φρεζιλακ.

tomaraki

tomaraki
Καλημερα !!!Τι κανετε ???? Σουζαν και εγω το βρηκα εδω το φρεζυλακ !!Παντος εμας ηταν το πρωτο πυ δοκιμασαμε αλλα και αυτο που κοψαμε αμεσως γιατι μας προκαλουσε δυσκοιλιοτητα και μας εκανε το στομαχι μας χαλια λογω της ΓΟΠ !!!!Γενικως ενω εχω ακουσει τα χειροτερα δεν ξερω γιατι το πλασαρουν ετσι!!!!!!!
Τατιανα μου σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και μενα ο συζυγος φευγει συχνα λογο δουλειας και μενουμε μοναχοι μας αλλα η νυχτα περνα δυσκολα χωρις τον αντρα σου διπλα!!!!!

τατιανα

τατιανα
tomaraki έγραψε:Καλημερα !!!Τι κανετε ???? Σουζαν και εγω το βρηκα εδω το φρεζυλακ !!Παντος εμας ηταν το πρωτο πυ δοκιμασαμε αλλα και αυτο που κοψαμε αμεσως γιατι μας προκαλουσε δυσκοιλιοτητα και μας εκανε το στομαχι μας χαλια λογω της ΓΟΠ !!!!Γενικως ενω εχω ακουσει τα χειροτερα δεν ξερω γιατι το πλασαρουν ετσι!!!!!!!
Τατιανα μου σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και μενα ο συζυγος φευγει συχνα λογο δουλειας και μενουμε μοναχοι μας αλλα η νυχτα περνα δυσκολα χωρις τον αντρα σου διπλα!!!!!

Eμεις δεν εχουμε μεινει ποτε χωρια..παντου μαζι, αν ηταν η μπεμπα λιγο πιο μεγαλη θα πηγαινα κ εγω!
μπραβο σου παντος που αντεχεις..ειναι πολυ δυσκολο!

tomaraki

tomaraki
τατιανα έγραψε:
tomaraki έγραψε:Καλημερα !!!Τι κανετε ???? Σουζαν και εγω το βρηκα εδω το φρεζυλακ !!Παντος εμας ηταν το πρωτο πυ δοκιμασαμε αλλα και αυτο που κοψαμε αμεσως γιατι μας προκαλουσε δυσκοιλιοτητα και μας εκανε το στομαχι μας χαλια λογω της ΓΟΠ !!!!Γενικως ενω εχω ακουσει τα χειροτερα δεν ξερω γιατι το πλασαρουν ετσι!!!!!!!

Eμεις δεν εχουμε μεινει ποτε χωρια..παντου μαζι, αν ηταν η μπεμπα λιγο πιο μεγαλη θα πηγαινα κ εγω!

Ουτε εμεις ειχαμε μεινει ..αλλα πριν 2χρονια ηρθε μεταθεση για τις φρεγατες και αναγκαστηκα εχει ταξιδια !! Φαντασου γεννησα 29/12 και 27/01 εφυγε για 3 μηνες σε ασκηση στη Σομαλια !!!!!!!!Εγκεφαλικα !!!!!!!!!Συνηθιζεις!!!Αλλα τα ξενυχτια δεν παλευονται!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια.εμεις απο τις έξι το πρωι γκρίνια γκρίνια και γκρίνια δεν ξέρω τι έχει αλλα δεν νομίζω οτι ζεστό έτσι σήμερα φυσάει και είναι δροσερο το σπίτι.τι να πω...
Καλα όντως ευη ο ναυτικός είναι δύσκολο επάγγελμα είχα έξι χρόνια σχέση απο αυτα τα δυο σχολή και μετα φρεγάτα όλο ταξίδια και μεγάλα και επισκευές αλλα εσύ τον έχεις άντρα και είναι δύσκολα όταν λείπει ειδικά τώρα με το μωρο!!!
Το αλμιρον το έδινε η κουμπάρο μου στον μικρό δεν είχε κάποιο παράπονο πάντως.υπομονη θα βγει και το δόντακι δεν είναι και εύκολο εγω απο τώρα το σκέφτομαι και φρικαρω.

τατιανα

τατιανα
tomaraki έγραψε:
τατιανα έγραψε:

Ουτε εμεις ειχαμε μεινει ..αλλα πριν 2χρονια ηρθε μεταθεση για τις φρεγατες και αναγκαστηκα εχει ταξιδια !! Φαντασου γεννησα 29/12 και 27/01 εφυγε για 3 μηνες σε ασκηση στη Σομαλια !!!!!!!!Εγκεφαλικα !!!!!!!!!Συνηθιζεις!!!Αλλα τα ξενυχτια δεν παλευονται!!

πωπω ρε ευη τι δυσκολα!!δεν ξερω αν θα αντεχα..εδω λιγες ωρες λειπει κ εχω φρικαρει ολο τηλ τον περνω..τωρα μπηκε στο αεροπλανο!!

tomaraki

tomaraki
Γεωργια μηπω ζεσταινετε ??? Εμεις μονο με την πανα ειμαστε !!!Αυτα εχουν την διπλασια θερμοκρασια και το ειδα απο τον δικο μου ενω το σπιτι δροσερο και εμεις οκ ο μπεμπης να εχει μια γκρινια !!Σημειωση ειχα βαλει αλοιφη για δοντια και ειχα δωσει και ντεπον και ο καλος μου γκρινιαζε ακομα !!Μεχρι που ανοιξα αιρκοντισιιον και κανει ενα ααχχχχ!!!Και πεφτει ξερος !!!!!!!Λεω με την τρελλη την μανα !!!

tomaraki

tomaraki
τατιανα έγραψε:
tomaraki έγραψε:
τατιανα έγραψε:

πωπω ρε ευη τι δυσκολα!!δεν ξερω αν θα αντεχα..εδω λιγες ωρες λειπει κ εχω φρικαρει ολο τηλ τον περνω..τωρα μπηκε στο αεροπλανο!!

Σε νιωθω !!!!!!!Οι πρωτες μερες και ωρες ειναι αρκετα δυσκολες!!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΜΟΛΛΙΣ ΗΡΘΑΜΕ ΑΠΟ ΒΟΛΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΕΛΟΥΣΕ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣΣΣΣΣΣ Κ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ Κ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Κ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ Κ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ Κ ΣΠΙΤΙ Κ ΜΟΛΛΙΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΓΙΑ Ν ΑΝΕΒΩ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΔΩΣΤΟΥ ΠΑΛΙΙΙΙΙ ....ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜ 2 ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΛΥ ΥΣΗΧΙΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΥΤΗΧΩΣ

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μανουλες τι κανετε?Ζεστη πολυυυυ Mad Ειμαι μονιμως ιδρωμενη,απ'τη μια ειναι καλο μπας κ χασω κανα κιλο Mad
Πηγαμε παιδιατρο χθες για το δευτερο εμβολιακι μας,η μπουμπου μου εκλαψε οταν την τρυπησε μονο,μετα θηλασε κ τα ξεχασε ολα!Εκανε ολο ααααα κ γελουσε στην παιδιατρο!Ειναι 6730 ομως απο τον προηγουμενο μηνα πηρε μονο 400 γραμ.Ειχα συνηθισει που επερνε πολυ τους προηγουμενους μηνες κ τωρα ψιλοαγχωθηκα.Η παιδιατρος ειπε οτι ειναι φυσιολογικο στα μωρακια που θηλαζουν να μην παιρνουν πολυ βαρος,θα την ζυγισει ξανα σε 2 βδομαδες να δουμε.
Τατιανα εφυγε ο αντρας σου?Σε ποια πολη της γερμανιας πηγε?υπομονη σε σενα,ε οσο να πεις ειναι ελλειψη μεγαλη οι αντρουλιδες μας!Κ εμενα ολη μερα δουλευει(ασχετα αν δεν πληρωνετε Mad ) κ ειμαι μονη σπιτι με την μπεμπα οποτε σε καταλαβαινω.
Μαρινακι κ εσυ τατιανα αν δεν κανω λαθος εχετε δωσει ονομα στα παιδακια σας?Πρεπει να βγαλω διαβατηριο στην μπεμπα για να ταξιδεψουμε στην Αμερικη κ μου ειπαν οτι πρεπει να εχει ονομα το παιδι.Ξερετε ποια ειναι η διαδικασια?

τατιανα

τατιανα
paparouna έγραψε:Μανουλες τι κανετε?Ζεστη πολυυυυ Mad Ειμαι μονιμως ιδρωμενη,απ'τη μια ειναι καλο μπας κ χασω κανα κιλο Mad
Πηγαμε παιδιατρο χθες για το δευτερο εμβολιακι μας,η μπουμπου μου εκλαψε οταν την τρυπησε μονο,μετα θηλασε κ τα ξεχασε ολα!Εκανε ολο ααααα κ γελουσε στην παιδιατρο!Ειναι 6730 ομως απο τον προηγουμενο μηνα πηρε μονο 400 γραμ.Ειχα συνηθισει που επερνε πολυ τους προηγουμενους μηνες κ τωρα ψιλοαγχωθηκα.Η παιδιατρος ειπε οτι ειναι φυσιολογικο στα μωρακια που θηλαζουν να μην παιρνουν πολυ βαρος,θα την ζυγισει ξανα σε 2 βδομαδες να δουμε.
Τατιανα εφυγε ο αντρας σου?Σε ποια πολη της γερμανιας πηγε?υπομονη σε σενα,ε οσο να πεις ειναι ελλειψη μεγαλη οι αντρουλιδες μας!Κ εμενα ολη μερα δουλευει(ασχετα αν δεν πληρωνετε Mad ) κ ειμαι μονη σπιτι με την μπεμπα οποτε σε καταλαβαινω.
Μαρινακι κ εσυ τατιανα αν δεν κανω λαθος εχετε δωσει ονομα στα παιδακια σας?Πρεπει να βγαλω διαβατηριο στην μπεμπα για να ταξιδεψουμε στην Αμερικη κ μου ειπαν οτι πρεπει να εχει ονομα το παιδι.Ξερετε ποια ειναι η διαδικασια?

Mια χαρα ειναι στα κιλακια της μην αγχωνεσε καθολου!!
εμενα ειναι μικροσκοπικουλα αλλα εχει κ μαγουλακια κ ζαρουλες οποτε ειμαι ησυχη!
στο ντορτμουντ πηγε..σημερα ειμαι καπως καλυτερα αλλα πολυ μοναξια.. Sad τωρα θα παω στην μαμα μου γιατι δεν αντεχω αλλο μονη μου.
Ευτυχως η Νατάλια ειναι αγγελουδι κ σημερα..
Στο ληξιαρχειο θα πατε κ οι δυο με το πιστοποιητικο γεννησης κ θα κανετε ονοματοδοσια.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
paparouna έγραψε:Μανουλες τι κανετε?Ζεστη πολυυυυ Mad Ειμαι μονιμως ιδρωμενη,απ'τη μια ειναι καλο μπας κ χασω κανα κιλο Mad
ΝΑΙ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΑΜΕ....ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ Κ ΛΗΞΙΑΡΧΙΑΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ Κ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙ Κ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ!ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ,ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΦΡΑΨΟΥΝ Κ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστω κοριτσια!Μαρινακι ιωαννα θα την πουμε της πεθερας μου Very Happy
Τατιανα εχεις παει εσυ γερμανια?Ξερετε τη γλωσσα?
Εν τω μεταξυ δεν σας ειπα,ειναι τωρα καμια δεκαρια μερες που η μπεμπα γυριζει απο ανασκελα μπρουμυτα!Την βαζω στο κρεβατι ανασκελα για να την αλλαξω κ μεχρι να φερω βαμβακι εχει γυρισει.Κ το βραδυ το κανει αυτο κ κοιμαται σαν καπως μπρουμυτα.Πλεον δεν ειναι να την αφηνω μονη της στο κρεβατι,την περικυκλωνω με μαξιλαρια Very Happy

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?εμεις πάλι το πρωι είχαμε γκρίνια αλλα ευτυχώς μετα κοιμήθηκε πολυ και τώρα είναι στο μπαλκόνι στην κουνιτσα του.πολυ ζέστη όντως.
Μια χαρα είναι Σπυριδουλα έπαιρνε πολυ τις άλλες φορές.εμενα είναι 5500 άρα εσένα είναι πολυ καλή!ρε κορίτσια όλο αγκαλια θέλει έχω κουραστεί πολυ!!

τατιανα

τατιανα
paparouna έγραψε:Ευχαριστω κοριτσια!Μαρινακι ιωαννα θα την πουμε της πεθερας μου Very Happy
Τατιανα εχεις παει εσυ γερμανια?Ξερετε τη γλωσσα?
Εν τω μεταξυ δεν σας ειπα,ειναι τωρα καμια δεκαρια μερες που η μπεμπα γυριζει απο ανασκελα μπρουμυτα!Την βαζω στο κρεβατι ανασκελα για να την αλλαξω κ μεχρι να φερω βαμβακι εχει γυρισει.Κ το βραδυ το κανει αυτο κ κοιμαται σαν καπως μπρουμυτα.Πλεον δεν ειναι να την αφηνω μονη της στο κρεβατι,την περικυκλωνω με μαξιλαρια Very Happy

εχω παει γερμανια για βολτα κ μ'αρεσει αλλα την γλωσσα δεν την ξερουμε κ αυτο ειναι ενα μεγαλο μειον γιατι και εκει πλεον δεν βρισκεις ευκολα δουλεια.
Για να πω την αληθεια κατα βαθος ελπιζω να μην βρει κ να μην παμε αλλα απο την αλλη φοβαμαι και εδω τι θα γινει..με λιγα λογια μας εχουν τρομοκρατησει και δεν μπορουμε να ευχαριστηθουμε τα λιγα χρονια που θα ζησουμε τι να πω..

mariameint

mariameint
mpempakos7 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?εμεις πάλι το πρωι είχαμε γκρίνια αλλα ευτυχώς μετα κοιμήθηκε πολυ και τώρα είναι στο μπαλκόνι στην κουνιτσα του.πολυ ζέστη όντως.
Μια χαρα είναι Σπυριδουλα έπαιρνε πολυ τις άλλες φορές.εμενα είναι 5500 άρα εσένα είναι πολυ καλή!ρε κορίτσια όλο αγκαλια θέλει έχω κουραστεί πολυ!!

Καλησπέρα κορίτσια.
Γεωργία και μένα όλο αγκαλιά ήθελε μέχρι που άνοιξα το καρότσι και πλέον κάθεται αρκετά εκεί ξάπλα και είτε μιλάει στο ταβάνι είτε παίζει με τις κουδουνίστρες της Very Happy

Εμένα η μπέμπα μέσα σε μια εβδομάδα από 4,500 πήγε 5,200 με την μικτή διατροφή.
Αναπληρώνει το βάρος που δεν πήρε τις προηγούμενες 20 μέρες μου φαίνεται Rolling Eyes
Την Παρασκευή θα πάμε στον γιατρό για το δεύτερο εμβόλιο και ίσως αρχίσω να της δίνω λιγότερο συμπλήρωμα γιατί αλλιώς θα φτάσει 10 κιλά σε ένα μήνα!

http://www.something-special.gr

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπραβο μαρακι πήρε τα πάνω της!!μεχρι τώρα την ημέρα ήταν ήσυχος κ το βράδυ γκρινιάζε τώρα κάνει το αντίθετο χαχα .δεν χωράει το καρότσι ΑΣΕ που αν το ανέβασω έχεις ολα σκαλιά και είναι βαρύ να το ξανακατεβαζω κάθε μέρα που πάμε βόλτα!

tomaraki

tomaraki
ουφ!!!Ζεσταινομαι!!!!!!!!!!!!!!!
Ο νεαρος χθες κοιμηθηκε στις 11 το βραδυ!!!!Λεπτο δεν μας αφησε ,ειχαμε επετειο γαμου χθες με τον αντρουλι κλεισαμε 2 χρονια παντρεμενοι και ο ατοιμος εκει γαριδα ματι και ευδιάθετος !!!!!!!!!Πλασματακι αλλα καταλαβαινει!!!!!!!!!!!Εμεις ετσι ημασταν αγκαλια αλλα με το καροτσι σωθηκα!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tomaraki έγραψε:ουφ!!!Ζεσταινομαι!!!!!!!!!!!!!!!
Ο νεαρος χθες κοιμηθηκε στις 11 το βραδυ!!!!Λεπτο δεν μας αφησε ,ειχαμε επετειο γαμου χθες με τον αντρουλι κλεισαμε 2 χρονια παντρεμενοι και ο ατοιμος εκει γαριδα ματι και ευδιάθετος !!!!!!!!!Πλασματακι αλλα καταλαβαινει!!!!!!!!!!!Εμεις ετσι ημασταν αγκαλια αλλα με το καροτσι σωθηκα!!!
να ζησεται να ζησεται να ζησεταιιιιιιιι ευη μου να φτασεται μαζη μεχρι τα βαθια γεραματα.....πεθαναμε πολυ ζεστη τι κανετε στα μωρακια σασ!! ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΘΗΛΑΖΩ ΜΟΥ ΕΣΤΥΛΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΗΠΩΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ Κ ΝΑ ΜΝ ΦΑΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΠΕΙΡΑΞΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΓΑΛΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΟΜΑΣΗ ΑΚΟΜΗ Κ ΕΙΝΑΙ Κ ΛΙΓΟ ΠΙΚΡΑ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΖΗΛΕΥΩΩ

tomaraki

tomaraki
marinaki <3 <3 έγραψε:
tomaraki έγραψε:ουφ!!!Ζεσταινομαι!!!!!!!!!!!!!!!
να ζησεται να ζησεται να ζησεταιιιιιιιι ευη μου να φτασεται μαζη μεχρι τα βαθια γεραματα.....πεθαναμε πολυ ζεστη τι κανετε στα μωρακια σασ!! ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΘΗΛΑΖΩ ΜΟΥ ΕΣΤΥΛΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΗΠΩΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ Κ ΝΑ ΜΝ ΦΑΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΠΕΙΡΑΞΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΓΑΛΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΟΜΑΣΗ ΑΚΟΜΗ Κ ΕΙΝΑΙ Κ ΛΙΓΟ ΠΙΚΡΑ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΖΗΛΕΥΩΩ

Ευχαριστουμε !!!!!!! Γιατι καλε να το πειραξουν φρουτακι ειναι !!!Φαε καλε εγω θα τα ειχα τσακισει !!!

τατιανα

τατιανα
Καλησπέρα
Κάναμε σήμερα τι δεύτερο εμβόλιο μας, η καημενη
Μελανιασε απο το κλάμα κ σταμάτησε μόλις την θηλασα.
Βάλαμε σε ένα μήνα ένα κιλό κ είμαστε 5300 κ 58εκ η Παιδιατρος μόλις την είδε λέει ααα πως στρογγυλεψε!!
Είπε ότι είναι πολυ ζωηρή κ να την προσέχουμε γιατί εκει που εξέταζε γύρισε απο μπρουμυτα ανάσκελα κ το αντίθετο!
Της χαμογελουσε κ έκανε αγκου μέχρι που έφαγε την φαρμακερη...
Για να δω πως θα είμαστε 2 μέρες, τώρα την κουναω στα γόνατα κ άποκοιμιεται Μετα κλαίει...έχω να τραβηξω κ είμαι κ Μονή μουυυυ

Μαρινα δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με τα κορομηλα, κ εγω θελωωωω

Ευη να ζησετεεεε!!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τατιανα έγραψε:Καλησπέρα
Κάναμε σήμερα τι δεύτερο εμβόλιο μας, η καημενη
Μελανιασε απο το κλάμα κ σταμάτησε μόλις την θηλασα.
Βάλαμε σε ένα μήνα ένα κιλό κ είμαστε 5300 κ 58εκ η Παιδιατρος μόλις την είδε λέει ααα πως στρογγυλεψε!!
Είπε ότι είναι πολυ ζωηρή κ να την προσέχουμε γιατί εκει που εξέταζε γύρισε απο μπρουμυτα ανάσκελα κ το αντίθετο!
Της χαμογελουσε κ έκανε αγκου μέχρι που έφαγε την φαρμακερη...
Για να δω πως θα είμαστε 2 μέρες, τώρα την κουναω στα γόνατα κ άποκοιμιεται Μετα κλαίει...έχω να τραβηξω κ είμαι κ Μονή μουυυυ

Μαρινα δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με τα κορομηλα, κ εγω θελωωωω

Ευη να ζησετεεεε!!!!
να σου στυλο τοτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις