Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
27 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 27 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 42]

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κορίτσια!
πάντως όλες διαφωνούμε με το στρινγκ αυτές οι θεοτρελες μάνες τουλάχιστον δεν μπαίνουν σε φόρουμ να διαδίδουν την τρέλα τους! Χαχαχα

Άννα τι ήσυχο παιδάκι που έχεις!
Εμένα σήμερα με τρελανε στην γκρίνια, ευτυχώς κοιμάται τώρα Κατω απ´την μασχαλη μου κ είναι τόσο γλυκουλα που θέλω να την δαγκωσω!

tomaraki

tomaraki
Γεια σας !!!Γεια σας!!!Τι κανετε ???? Περιττο να πω οτι η γκρινια εχει πιασει ταβανι!!!!!!!!!!!!Ελπιζω να ειναι φαση και να το ξεπερασουμε !!!Ακου στρινγκ!!!!Θα τρελλαθω και μετα μην απορουμε που εχει γεμισει ο κοσμος παιδεραστες!! Προσωπικα δεν το θεωρω καθολου χαριτωμενο σε τετοια ηλικια!!!
Πετρινι στις 9 αντι για γαλα να τον καθυστερησεις λιγο και να δωσεις φρουτοκρεμα ???????Προταση κανω !Τι 4 τι 5 γευματα αμα ειναι χορτατος!!Εμεις θηλαζουμε 2-3φορες !!6 γαλα 10φρουτοκρεμα 14σουπα 18κρεμα και μερικες φορες και 7 και 9-10 γαλα !!!!Ανα αυτο με την τριχοπτωση το περασα και εγω !!!Κρατησε κανα 2μηνο!!!Σουζαν μην δινεις σημασια!!!Δεν αξιζει!!!Ελπιζω να τα πουμε το βραδακι φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!

τατιανα

τατιανα
Κορίτσια η μικρη μας έκανε φασαρία τρελή σήμερα..
Έχει 4 μέρες που δουλεύω απο 2 ώρες το πολυ κ έτσι προλαβαίνω κ δεν χρειάστηκε να της δώσει γάλα ο άντρας μου αλλα σήμερα πεινασε κ ουρλιαζε κ πήγε να της δώσει το μπιμπερο κ δεν το ήθελε ουρλιαζεε όλο κ πιο πολυ με πήρε εντρομος τηλ κ έφυγα αρον αρον την άκουσα που τσιριζεεε
Μόλις ήρθα κ την πήρα σταματησε κ θηλασε πήγα να της δώσω το μπιμπερο μην παει χαμένο το γάλα κ οντος δεν το ήθελε, Μετα θηλασε κ ήταν όλο χαρα, την άφησα να κάνω ντους κ γκρίνια πάλι κ την έφερε να με βλέπει!
Ωχ απο τόσο μικρη ήδη έπαθε προσκόμιση σε μένα;;
Παρατήρησα τελευταία ότι σε μένα αποκοιμιεται πιο εύκολα αλλα το σημερινό ήταν το κάτι άλλο!
Θυμήθηκα εσένα Ευη που δεν ξεκινάει απο σένα ο μικρός!

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki o mikros mou tha kleisei 4 mines tin alli kuriaki, 22 martiou gennithike.
diavazw gia poli grinia... sas katalavainw giati ta perasa auta prin 2 xronia Smile eutixos twra exoume isixia giati den tha andexa 2 paidakia na me trelenoun tautoxrona. i megali einai arketa zwiri. to septemvri pou ksekinaei paidiko elpizw na iremisw Razz
emeis simera pigame pali paidotopo. aurio elpizw mpanio... filakiaaaa

tomaraki

tomaraki
Περιττο να πω τατιανα οτι επιτελους κοιμηθηκε!!!Μου ειπε η συνηφαδα μου οτι το παθαινουν αυτο και μαλιστα οταν πλησιαζουν να απεξαρτηθουν απο την μαμα !!!!Παντος μεχρι να βγει το δοντακι μας βλεπω να γινομαστε αυτοκολλητοι!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?εμεις ακομα παλευουμαε να κοιμηθούμε,απο τις 11.30 τον κοίμησα τον κράτησαν μισή ώρα πάνω μου και το σκατο μολις τον εβαλα κάτω ξύπνησε,και είναι τυφλά στην νυστα,ουτε στήθος θέλει θα σκάσει πια απο το γάλα,τωρα τον έχω κάτω και μουγκριζει τα νεύρα μου...
Λενε οτι όταν πανε 7-8 μηνών θέλουν πιο όλου την αγκαλια της μαμάς ,υπέροχα!!καλα για τα δόντια δεν το συζητώ μέχρι να βγον την βάψαμε....είναι μικρά το καταλαβαίνω αλλα και ώρες ώρες και η υπομονη σταματάει...ευτυχώς την μέρα είναι πιο εύκολος του αρέσει ξαπλώτος να παίζει και όταν νυσταξει κοιμάται αμέσως....πάω για άλλη μια προσπάθεια.....

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΟΥΖΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΜΑ ΟΠΩΣ ΑΓΑΠΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ Κ ΕΥΤΗΧΗΣΜΕΝΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ,Κ ΝΑ ΖΙΑΡΕΣΕ Κ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΗΧΕΙΑ Κ ΑΓΑΠΗ Κ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ,ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΑΚΑΡΗ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.......[i]ΑΧ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΕΞΩ ΣΥΝΗΘΟΣ 11΄'30 ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΖΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΞΕΣΑΛΩΣΑ ΕΙΠΑ ΜΗΠΩΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗ Κ ΚΟΙΜΗΘΗ Κ ΑΥΤΟΣ ΕΡΧΙΖΕ Κ ΕΠΑΙΖΕ ΦΩΝΑΖΕ ΕΚΑΝΕ ΑΓΛΟΥ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑ Κ ΤΟ ΦΩΣ Κ ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΧΑΧΑ Κ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΠΑΙΖΕ Κ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ Κ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Κ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΛΛΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ Κ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΑΕΙ 180 ΜΟΙΡΕΣ ΣΤΡΟΦΗ Κ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΤΑ ΜΑΞΥΛΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΝ ΦΑΒΑΜΑΙ ΜΝ ΜΟΥ ΠΕΣΕΙ...ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΠΤ ΑΠΟ ΤΑΒΕΡΝΑΑΑΑ...Κ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΠΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΧΟΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΠΕΥΤΕ ,ΕΧΕΙ ΓΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ....ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

tomaraki

tomaraki
Καλημερα !!!!!! Ζεστη παλι!!!!!!Αμαν πια ειπαμε καλοκαιρι αλλα οχι και να σκασουμε !!!!!!!!!!!Γεωργια εαν ειναι μεχρι τον 8ο ετσι πραγματικα δεν ξερω τι θα κανω ! Θα πηδηχτω απο το παραθυρο....!!
Σουζαν μου να ειναι καλοφωτιστως και να τον καμαρωσετε οπως τον επιθυμειτε !!!!!!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ ολες αχ σε λιγες ωρες θα βαφτιστει το αντρακι μας το μεσημερι περιμενω τις ξαδερφες του αντρα μου η μια ειναι κομμωτρια κια η αλλη κανει μακιγιαζ ελπιζω να με κανουν μια κουκλα Very Happy θα μπω αυριο να σας πω τα νεα μου φιλια πολλα

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια!σουζαν αντε με το καλο να είναι γερό και καλοφωτιστο το παιδακι σας!
Ναι ευη και εγω το διάβασα στην σελίδα του παιδιάτρου και τρελαθηκα,εχθες τελικα τον κοίμησα στις 1 στις 2.30 και πάνω που με έπαιρνε ο ύπνος τον ακούω να παλεύει να γυρίσει πλευρό πάω να τον βοηθήσω και αυτός σαν να ξύπνησε λιγο και λέω κάτσε να τον πάρω αγκαλια να κοιμηθει αμέσως και αυτός εξάγριωθηκε και εκλαιγε για κανένα πενταλεπτο πολυ αλλα μετα ηρεμήσε,ξύπνησε στις 6 εφαγε ξαναχτύπησε στις 7 τον ξεγελάσει στο στήθος λίγο και μετα ξύπνησε στις 8.30 έν ολίγης δεν έχω κοιμηθει κουτουλαω και τωρα πάλι τα ίδια νυσταζει και δεν μπορω να τον κοίμησω χίλιοι τρόποι πια κουράστηκα,τον άφησα στην κούνια και επειδη του φώναξαν κάθεται ακουνητος,αλλα δεν μπορω ώρες ώρες Χανίων την υπομονη μου που έχω και πολυ μπορω να πω.δεν του αρέσει ουτε η βόλτα κάθεται δέκα λεπτά εξω και αν δεν κοιμηθει γκρίνιαζει και θέλει σπίτι.
Μαρίνα και εμενα έτσι κάνει τωρα ζωήρευον κάθε μέρα και πιο πολυ εγω δεν τον αφήνω μονο του πουθενά φοβάμαι!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια τι κανετε???
Εγω ψιλοχαθηκα αποδω αλλα θελω να μαθαινω νεα σας.

Εμεις εχουμε γινει γυναικαρες!!!

Εδω κι σχεδον μηνα γυρναει μπρουμυτα κι καθεται εκει χαζευει!!
Απο προχθες ομως μου κανει πρασινα κακα κι διαρροια.
Μαλλον πρεπει να μιλησω με τν γιατρο.

Επισης ρε κοριτσια ακουστε,εγω εδω εχω κολλημα με τν θαλασσα θελω να πηγαινω συνεχεια.
Παιρνω κι τις 2 κορες,το μωρο ομως τν εχω κατω απο τν ομπρελα κι επειδη κανει ζεστη χωρις ζιπουνακι.

Κι χθες παρατηρησα οτι το μπρατσακι της ηταν λιγο κοκκινο αλλα δν υπαρχει περιπτωση να την ειδε ο ηλιος.

Φοβηθηκα κι λεω να μν τν ξαναπαρω μαζι μου αν ειναι πρωι για μπανιο,μονο απογευμα.

Κατα τα αλλα πηγε η μανα μ κ της εδωσε μιση ροδελα μπανανα η κυρια τρελαθηκε κ το απογευμα μαζι με την διαρροια νασου κ η μπανανα εκει!!

Ευτυχως δν δωσαμε πολυ γτ ειχε κ τις διαρροιες μν χειροτερεψει.

Περιμενω πως κ πως να παμε να μας μετρησει ο γιατρος να δουμε αν πηραμε βαρος γτ το διαστημα 3μηνωνμεχρι 4μηνων εβαλε μονο 250γρ,κι θελω να δω.

Τα μπεμπινια σας τι κανουν??

Φιλακια σε ολες!

tomaraki

tomaraki
Καλημερα σε ολες!!!!! Γεωργια να σου πω οτι σε καταλαβαινω απολυτα!!!!
Πουθενα δε καθεται μονο αγκαλια!!!!!
Απο θεμα φαγητου πως πατε ???Εμεις τιποτα μονο λιγο γαλα και αυτο με το ζορι λετε να ειναι η ζεστη???
Ποπακι μεγαλωσατε και εσεις!!!!! Η μικρη σου δεν ειναι λιγο νωρις για θαλασσα????Μηπως κρυωσε η κοιλιτσα????
Σουζαν πως ηταν η βαφτιση ????????? Περιμενουμε νεα ??????

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Η ΝΥΧΤΑ ΕΜΕΙΣ ΥΣΗΧΑ ΑΝ Κ ΞΥΠΝΙΣΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Κ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΛΙΓΟ ΠΙΠΙΛΗΣΜΑ Κ ΠΛΑΙ ΝΑΝΙ..ΣΟΥΖΑΝ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ....ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΥΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΜΕ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε.?εμεις καλα σχετικά εχθες που δεν πήγαμε βόλτα ρε κορίτσια ήταν μια χαρα και όταν τον εβαλα για ύπνο κατα τις 12.30 και κοιμήθηκε αμέσως,ξύπνησε κατα τις 4 εφαγε και μου έκανε πάλι λίγα κλάματα,αυτα δεν τα έκανε ποτε το βράδυ πάντως μετα κοιμήθηκε και ξύπνησε στις 8.
Ευη απο φαγητο ακομα μοο γάλα πίνουμε,εντάξει πίνει αλλα με την ζέστη ιδρώνει και δυσανασχετει λίγο ,καμια φορα πίνει πο λίγο και πειναει νωρίτερα.και σένα μονο αγκαλια θέλει?εμενα την ημέρα εντάξει τον βάζω ξαπλώτο στον καναπέ η στο κρεβάτι και παίζει αλλα πρέπει να είμαι μαζι του και όταν είναι η ώρα του για νάνι συνήθως κοιμάται ο στήθος αλλιώς βόλτα και αγκαλια!
Ποπη χάθηκε?μια χαρα είναι η μπεμπουλα!μην ανησυχείςγια το βάρος κολλάνε καμια φορα δεν γινετε να παίρνουν και ένα κιλα τον μήνα.
Σουζαν ολα καλα πήγαν?
Μαρινα πως πανε οι ετοιμασίες?για ποια συνάντηση λέτε αν επιτρέπεται ?

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mpempakos7 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε.?εμεις καλα σχετικά εχθες που δεν πήγαμε βόλτα ρε κορίτσια ήταν μια χαρα και όταν τον εβαλα για ύπνο κατα τις 12.30 και κοιμήθηκε αμέσως,ξύπνησε κατα τις 4 εφαγε και μου έκανε πάλι λίγα κλάματα,αυτα δεν τα έκανε ποτε το βράδυ πάντως μετα κοιμήθηκε και ξύπνησε στις 8.
Ευη απο φαγητο ακομα μοο γάλα πίνουμε,εντάξει πίνει αλλα με την ζέστη ιδρώνει και δυσανασχετει λίγο ,καμια φορα πίνει πο λίγο και πειναει νωρίτερα.και σένα μονο αγκαλια θέλει?εμενα την ημέρα εντάξει τον βάζω ξαπλώτο στον καναπέ η στο κρεβάτι και παίζει αλλα πρέπει να είμαι μαζι του και όταν είναι η ώρα του για νάνι συνήθως κοιμάται ο στήθος αλλιώς βόλτα και αγκαλια!
Ποπη χάθηκε?μια χαρα είναι η μπεμπουλα!μην ανησυχείςγια το βάρος κολλάνε καμια φορα δεν γινετε να παίρνουν και ένα κιλα τον μήνα.
Σουζαν ολα καλα πήγαν?
Μαρινα πως πανε οι ετοιμασίες?για ποια συνάντηση λέτε αν επιτρέπεται ?
ΤΠΤ ΑΚΟΜΑ ΔΝΕ ΕΚΑΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ,,,Α ΕΚΑΝΑ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟ ΜΕ ΚΕΡΑΣΗ ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ ΞΕΧΑΣΤΙΚΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΔΝΕ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Κ ΑΝ ΚΟΛΙΣΕΙ Ε Κ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΒΑΖΩ Κ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΑ,ΕΙΠΑ ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟΣΟ ΗΘΕΛΕ Κ ΠΕΡΑΣΑΝ 10 ΛΕΠΤΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ Κ ΠΑΕΙ Ο ΓΛΥΚΟ ,Κ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΒΓΗΚΕ...ΛΕΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΕΜ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Η ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΝ ΘΕΣ ΕΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ

591 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 24 Empty Καλημερα σε ολες!! Δευ Ιουλ 16, 2012 12:00 am

Ελενη+Λυδια

Ελενη+Λυδια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι κανετε? ηθελα να ρωτησω κατι για το φαγητο...μου ειπε ο γιατρος να αρχιζω να της δινω λιγο φαγητο και ετσι εκανα... της εφτιαξα λιγο ρυζι δεν το τρωει της εκανα λιγη πατατουλα βραστη δεν την θελει τι να της δωσω?

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσαρες μου!!!!καλημερα..εμεις βγαλαμε το πρωτο μας δοντακι..ετσι απλα χωρις γκρινα χωρις ξενυχτι και πολλαααα σαλια...τωρα σκαει και το δευτερο!!!!τωρα μπηκαμε στον 7 μηνα...!μεσα στην εβδοαδα θα παμε και για το εμβολιο να μας δει κ η παιδιατρος ...θα μας βαλει και φαγακι λογικα.με τις κρεμες συντονιστηκαμε τελικα!!

Ελενη+Λυδια

Ελενη+Λυδια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
crazymama27 έγραψε:Κοριτσαρες μου!!!!καλημερα..εμεις βγαλαμε το πρωτο μας δοντακι..ετσι απλα χωρις γκρινα χωρις ξενυχτι και πολλαααα σαλια...τωρα σκαει και το δευτερο!!!!τωρα μπηκαμε στον 7 μηνα...!μεσα στην εβδοαδα θα παμε και για το εμβολιο να μας δει κ η παιδιατρος ...θα μας βαλει και φαγακι λογικα.με τις κρεμες συντονιστηκαμε τελικα!!
Αντε μπραβο σας!! το ξερεις ε? πολλες φωτογραφιες....

mariameint

mariameint
Καλημέρα κορίτσια.

Ελενη+Λυδια έγραψε:Τι κανετε? ηθελα να ρωτησω κατι για το φαγητο...μου ειπε ο γιατρος να αρχιζω να της δινω λιγο φαγητο και ετσι εκανα... της εφτιαξα λιγο ρυζι δεν το τρωει της εκανα λιγη πατατουλα βραστη δεν την θελει τι να της δωσω?

Πόσο μηνών είναι το μωρό σου Ελένη-Λυδία; Όταν ο γιατρός σου είπε να αρχίσεις να της δίνεις φαγητό, δεν σου είπε τι;

crazymama27 έγραψε:Κοριτσαρες μου!!!!καλημερα..εμεις βγαλαμε το πρωτο μας δοντακι..ετσι απλα χωρις γκρινα χωρις ξενυχτι και πολλαααα σαλια...τωρα σκαει και το δευτερο!!!!τωρα μπηκαμε στον 7 μηνα...!μεσα στην εβδοαδα θα παμε και για το εμβολιο να μας δει κ η παιδιατρος ...θα μας βαλει και φαγακι λογικα.με τις κρεμες συντονιστηκαμε τελικα!!

Μπράβο Crazymama! Αχ, μακάρι να μας συμβεί και εμάς αυτό!!! Τι καλά να βγουν τα δόντια χωρίς να το πάρετε χαμπάρι Very Happy

Σούζαν πως ήταν η βάφτιση; Περάσατε καλά; Περιμένουμε νέα.

Γεωργία εμένα κοιμάται και παίζει μόνη της κατά τη διάρκεια της ημέρας και από αγκαλιά, δεν έχει πρόβλημα να πάει σε όποιον την δώσεις. Δεν ξέρω εαν προσκοληθεί πιο μετά σε μένα. Προς το παρόν μια χαρά.

http://www.something-special.gr

Ελενη+Λυδια

Ελενη+Λυδια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μου ειπε να αρχισω με κρεμα για 4 μερες για να δω μετα ρυζι και πατατα αλλα δεν τα τρωει....ειναι 6 μηνων και...

tomaraki

tomaraki
Ελενη+Λυδια έγραψε:Τι κανετε? ηθελα να ρωτησω κατι για το φαγητο...μου ειπε ο γιατρος να αρχιζω να της δινω λιγο φαγητο και ετσι εκανα... της εφτιαξα λιγο ρυζι δεν το τρωει της εκανα λιγη πατατουλα βραστη δεν την θελει τι να της δωσω?

Κανονικα ξεκινας με τις κρεμουλες πρωι φρουτοκρεμα και απογευμα την κρεμα βανιλια - ρυζαλευρο και μετα βαλαμε την χορτοσουπα (πατατα-καροτο-κολοκυθακι-σελινο)και τωρα ξεκιναμε κρεατοσουπα και κοτοσουπα!!Α!Και αλλαξαμε την απογευματινη με φαριν λακτε εναλλαξ!!!!!

Να γινει χρυσο!!!!!Αχ!!Εμεις ακομα τιποτα και η γκρινια ταβανι !!!!!Περιμενουμε φωτο!!!!!!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tomaraki έγραψε:
Ποπακι μεγαλωσατε και εσεις!!!!! Η μικρη σου δεν ειναι λιγο νωρις για θαλασσα????Μηπως κρυωσε η κοιλιτσα????
Σουζαν πως ηταν η βαφτιση ????????? Περιμενουμε νεα ??????

Ευακι δν ξερω δν νομιζω γτ δν τηην βουταω μεσα!Την εχω με τ καθισμα του αυτοκινητου κατω απο την ομπρελα.Μια φορα η φιλη μ της εβρεξε λιγο τα ποδαρακια αλλα με το χερι της.Κι αυτο το κανει απο την Παρασκευη.Σκεφτομαι μηπως ειναι δοντια.

marinaki <3 <3 έγραψε:
mpempakos7 έγραψε:
Σουζαν ολα καλα πήγαν?
Μ

Δν πολυαγχωθηκα γτ ειδα τον γιατρο χαλαρο,μ λεει οκ,δν ειναι κ μηδενικη η αυξηση οποτε οκ βλεπουμε!Κι περιμενω!!

Δοκιμασες να της λιωσεις με το πιρουνι την πατατα κ να ριξεις ελαχιστο λαδακι ωμο κ λιγο λεμονακι?Βρασε κι κολοκυθακι κ δωσε της να δοκιμασει η λιγο αστρακι ζυμαρικο.

Κοριτσια ενω οι παιδιατροι ειναι αντιθετοι στο αλαατι εγω εβαζα ελαχιστο σοτ νερο π εβραζε τ φαγητο οταν λεμε ελαχιστο 1/3 του κουταλιου τ γλυκου.

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσαι τι κανετε?ηταν ολα υπεροχα μας γκρινιαξε λιγο στην αρχη που ξεκινησε το μυστηριο γιατι νυσταζε αλλα μετα απο 10 λεπτα κοιμηθηκε στην αγκαλια της νονας ξυπνησε μονο την ωρα που τον ξεντυσαμε αλλα δεν μιλησε καθολου οταν λεμε δεν εκλαψε καθολου αχνα δεν εβγαλε του αρεσε πολυ στην κολυμπηθρα μετα πηγαμε και φαγαμε με τους συγγενεις στην αυλη της μαμας μου ειχαν στησει με τον αντρα μου οι γονεια μου τραπεζια στο γκαζον τα ειχαν στολισει πολυ ωραια απο την προηγουμενη μερα να πω την αληθεια εγω δεν εχω τρεξει αυτες τις μερες τα ανελαβαν εκεινη τα περισσοτερα εγω ημουνα χαλαρη Very Happy περασαμε πολυ ωραια δεν υπαρχει πιο μεγαλη χαρα απο το να βαφτιζεις το παιδι σου ειναι το πιο ωραιο μυστηριο πολυ συγκινητικο

Ελενη+Λυδια

Ελενη+Λυδια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Θα τις φτιαξω το προγραμμα γιατι δεν γινεται θα αρχισω ετσι οπως μου λετε και θα σας πω αποτελεσματα...

mariameint

mariameint
souzan έγραψε:καλημερα κοριτσαι τι κανετε?ηταν ολα υπεροχα μας γκρινιαξε λιγο στην αρχη που ξεκινησε το μυστηριο γιατι νυσταζε αλλα μετα απο 10 λεπτα κοιμηθηκε στην αγκαλια της νονας ξυπνησε μονο την ωρα που τον ξεντυσαμε αλλα δεν μιλησε καθολου οταν λεμε δεν εκλαψε καθολου αχνα δεν εβγαλε του αρεσε πολυ στην κολυμπηθρα μετα πηγαμε και φαγαμε με τους συγγενεις στην αυλη της μαμας μου ειχαν στησει με τον αντρα μου οι γονεια μου τραπεζια στο γκαζον τα ειχαν στολισει πολυ ωραια απο την προηγουμενη μερα να πω την αληθεια εγω δεν εχω τρεξει αυτες τις μερες τα ανελαβαν εκεινη τα περισσοτερα εγω ημουνα χαλαρη Very Happy περασαμε πολυ ωραια δεν υπαρχει πιο μεγαλη χαρα απο το να βαφτιζεις το παιδι σου ειναι το πιο ωραιο μυστηριο πολυ συγκινητικο

Μπράβο Σούζαν. Πολύ χάρηκα. Να είσαστε καλά και να τον χαιρόσαστε. Θύμησέ μου το όνομα που του δώσατε.

Ελενη+Λυδια έγραψε:Θα τις φτιαξω το προγραμμα γιατι δεν γινεται θα αρχισω ετσι οπως μου λετε και θα σας πω αποτελεσματα...

Καλά θα κάνεις να της φτιάξεις ένα πρόγραμμα γιατί αλλιώς θα δεινοπαθήσεις! Ακολούθησε τις οδηγίες των μαμάδων με τα μεγαλύτερα μωράκια και καλή επιτυχία.
Χα! Εμείς που έχουμε μικρότερα μωρά είμαστε τυχερές γιατί παίρνουμε και συμβουλές Very Happy

Γεωργία, είπες ότι θα έρθετε στο νησί το Σάββατο που θα μας έρθει; Εαν θέλεις σου στέλνω με pm το κινητό μου μήπως βρεθούμε Very Happy

http://www.something-special.gr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις