Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
67 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 67 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 42]

mariameint

mariameint
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Και εγώ έχω πάρει σλινγκ Γεωργία, και μάλιστα έχουμε πάει σούπερ μάρκετ και στον γιατρό με αυτό. Τώρα όμως που κάνει πολύ ζέστη δεν το αντέχω! Ανάβω ολόκληρη, ενώ με τον μάρσιπο είναι λίγο πιο δροσερά τα πράγματα. Ζεσταίνομαι και πολύ εύκολα...

Εντωμεταξύ, ρώτησα τον παιδίατρο και μου είπε ότι μετά τον 5ο μήνα που θα σταματήσουμε την αποστείρωση, μπορώ να πάω με την μπέμπα στη θάλασσα για μπανάκι Very Happy . Γιούπιιιιι. Αύγουστο και Σεπτέμβριο θα πλατσουρίζουμε μαζίιιιιι Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

http://www.something-special.gr

τατιανα

τατιανα
mariameint έγραψε:Και εγώ έχω πάρει σλινγκ Γεωργία, και μάλιστα έχουμε πάει σούπερ μάρκετ και στον γιατρό με αυτό. Τώρα όμως που κάνει πολύ ζέστη δεν το αντέχω! Ανάβω ολόκληρη, ενώ με τον μάρσιπο είναι λίγο πιο δροσερά τα πράγματα. Ζεσταίνομαι και πολύ εύκολα...

Εντωμεταξύ, ρώτησα τον παιδίατρο και μου είπε ότι μετά τον 5ο μήνα που θα σταματήσουμε την αποστείρωση, μπορώ να πάω με την μπέμπα στη θάλασσα για μπανάκι Very Happy . Γιούπιιιιι. Αύγουστο και Σεπτέμβριο θα πλατσουρίζουμε μαζίιιιιι Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

αυτο με την αποστειρωσει δεν το καταλαβαινω..τωρα ηδη βαζουν χερια και πιπιλανε ενα σωρο μικροβιο που καλο τους κανει γιατι χτιζουν αμυνες..οποτε δεν εχει νοημα η αποστειρωση.
Εμενα παντος απο ιουλιου που θα ειμαστε 4 μηνων με αφησε να παω στην θαλασσα αλλα αργα να μην εχει ηλιο και σε καθαρη

τατιανα

τατιανα
Γεωργια και εγω παιδευτικα στην αρχη με το σλινγκ (αυτο εννοουσα οταν ειπα μαρσιπο)
τελικα εμαθα με τα βιντεακια της στελλας..
δες https://www.youtube.com/my_subscriptions?feature=mhee&s=IbGnanjiM13pTpcxVcZEBbw3PPL6b6BU4mo4TIHo1pw

οσο για τον κλασσικο μαρσιπο δειτε αυτο

http://www.babywearing.gr/Articles/neogennita_mwrakia_se_marsipo_sponduliki_stili.html

mariameint

mariameint
τατιανα έγραψε:
αυτο με την αποστειρωσει δεν το καταλαβαινω..τωρα ηδη βαζουν χερια και πιπιλανε ενα σωρο μικροβιο που καλο τους κανει γιατι χτιζουν αμυνες..οποτε δεν εχει νοημα η αποστειρωση.
Εμενα παντος απο ιουλιου που θα ειμαστε 4 μηνων με αφησε να παω στην θαλασσα αλλα αργα να μην εχει ηλιο και σε καθαρη

Να σου πω την αλήθεια Τατιάνα κι εγώ με τον άντρα μου τα ίδια λέμε. Ιδίως όταν δεν έχω καταφέρει να κόψω τα νύχια της μικρής και έχουν προλάβει να μαζέψουν μπιχλίτσα, εκεί να δεις πάρτυ μικροβίων μέσα στο στόμα της. Και εγώ μάλλον τον Ιούλιο, αν η θάλασσα δεν είναι πολύ κρύα, τα απογευματάκια λέω να την πηγαίνουμε.

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω βασικά δεν αποστειρωνω και πολυ..καλύτερα να μάθουν στα μικρόβια βραχώδη τα μπουκάλια δυο φορές την βδομάδα τώρα δεν βγάζω και συνέχεια με το θηλαστρο,αλλα όντως όλη μέρα τα χέρια στο στόμα ,τα παιχνίδια και αυτα τα βάζει στο στόμα,και με γλυφει κιόλας όταν είναι αγκαλια.
Εντάξει μπορει να ισχύει αυτο που λέει αλλα τώρα εκει βολεύεται το άλλο και να το είχα μάθει τώρα με την ζέστη θα έσκασε εκει μέσα,στο άλλο περνάει και λίγο αέρα.ασε που όσο διαβάζεις όχι για αυτο μονο αλλα για πολλα θα τα βαλουμε σε γυαλα τα παιδιά.για το μπάνιο δεν έχω ρωτήσει ακομα ο καθένας λέει τα δικά του,άλλος μετα τους έξι μήνες άλλος στους τέσσερις άλλος απο ενός.

mariameint

mariameint
Κορίτσια μόλις έλαβα ένα mail που με κατεύθυνε στο παρακάτω site.
Έκανα ήδη τριπλή παραγγελία για πάνες και θα λάβω και το mini pimmer της Braun. Very Happy
Όσες αγοράζουν pampers πιστεύω ότι αξίζει.
Έχει και δωρεάν παράδοση για την πρώτη παραγγελία!

http://www.welovebabies.gr

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariameint έγραψε:Κορίτσια μόλις έλαβα ένα mail που με κατεύθυνε στο παρακάτω site.
Έκανα ήδη τριπλή παραγγελία για πάνες και θα λάβω και το mini pimmer της Braun. Very Happy

Και εγω παμπερς παίρνω αλλα τι παραγγείλες?ειναι στην αρχική σελίδα?ειχα γραφτεί στο μαιευτήριο αλλα δεν μου έστειλαν κατι.τι νούμερο παρειγγειλες?

τατιανα

τατιανα

mariameint

mariameint
mpempakos7 έγραψε:
mariameint έγραψε:Κορίτσια μόλις έλαβα ένα mail που με κατεύθυνε στο παρακάτω site.

Και εγω παμπερς παίρνω αλλα τι παραγγείλες?ειναι στην αρχική σελίδα?ειχα γραφτεί στο μαιευτήριο αλλα δεν μου έστειλαν κατι.τι νούμερο παρειγγειλες?

Γεωργία, η προσφορά δεν είναι στο site της pampers αλλά στο http://www.welovebabies.gr
Στην αρχική σελίδα, το δεύτερο διαφημιστικό λέει ότι "Αγοράζοντας 3 συσκευασίες Giga Baby Dry ή Active Fit κερδίζετε το Multiquick 5 της Braun". Αν πατήσεις επάνω σε βγάζει σε σελίδα για να διαλέξεις νούμερο και τα λοιπά. Εγώ πείρα 3 συσκευασίες νούμερο 3 Baby Dry γιατί για λίγο ακόμα (μέχρι να μας τελειώσουν τα αποθέματα) θα φοράμε το νούμερο 2.

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nai Μαρία το βρήκα ευχαριστώ .θα παραγγελιών αύριο μάλλον τα 4-9κιλα και εσυ αυτα μάλλον λες!!
Εμεις τώρα καθόμαστε και οι τρεις στο κρεβάτι και παίζουμε.....να δούμε ποτεθα κοιμηθει....

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kalispera koritsia mou Smile

ti kanete??

emeis eimaste to mavro mas to xali... klaiei synexws to kahmeno to mwraki mou, kai argei na hremhsei akomh kai me to zele gia ta oula....

Shmera meta thn trith fora pou tou evala hremhse....

Afiste pou ton talaipwrei kai h zesth kai dne mporei na koimh8ei olo to apogevma...

Otan den klaime gia ta oula mas, h thn yperentash ths zesths, einai to pio xamogelasto paidi tou kosmou Smile

anna, kalwshl8es glykeia mou!

tomaraki... zhlevwwwwwwwwwwwwwwwww poly zhlevwwwwwwwwwwwww... egw den to vlepw toso grhgora, giati nai men vgazei kravges, alla mono kati aaaaaa kai eeeeeeeeee... oute mam oute tipote Smile

Pws ta pate me tis kremoules koritsita? emeis exoume peripou miamish evdomada, kai mallon mathame na trwme me to koutali Smile

Oso gia thn aposteirwsh, o giatros mou eipe na thn synexisw, parolo pou ksekinhsame koutali, giati leei, eidika twra to kalokairi an meinei ypoloipo apo gala sto mpoukali h sto mpimpero, mporei na prokalesei dhlhthriash...

Sta ypoloipa mou eipe mporei na eimai pio xalarh me thn aposteirwsh....

Oso gia to giati eleipa toso kairo, eixame trexamata me ta ths yiothesias, ligo h gkrinia tou mwrou, ligo h zesth, ligo h poly douleia.... sas diavaza omws kathe vrady sto krevati, kai meta me epairne o ypnos xwris na prolavw na grapsw....

Aftaaaaaaaaa Smile sorry gia to sentoni!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια!!!!!για τα ουλακια του δεν σου εχει πει ο παιδιατρος να του δινεις ντεπονακι παιδικο να χαλαρωνει?οντως το τζελ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!ποσο ειναι το μαμουνι σου?
αχ οσο για τις κρεμουλες..ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ .....δινουμε ΜΑΧΗ ευτυχως υπαρχουν αυτα τα μασητικα και παει να τα βαλει στο στομα και του χωνω κουταλια και τρωει παραπανω...εμεις εχουμε και φρουτοκρεμα πρωινη και απογευματινη βανιλια ριζαλευρο....
α!την αποστειρωση των μπουκαλιων την σταματησαμε με εντολη γιατρου μετα τον 3 μηνα...το νερο θα σταματησουμε να το αποστειρωνουμε στο χρονο...οσο για το γαλα που μενει πεταμα ζεστη καλοκαιρι...ειναι θανατος!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια καλημέρα τι κάνετε??πέθαινω της πείνας χαχα!!κατα τα αλλα καλα ο μπαμπά κος ήσυχο ύλης είναι!!
Τατιανα ολα καλα ηρεμήσες που γύρισε ο σύζυγος??
Πολυ ζέστη σήμερα....
Καλα εννοείται οτι γάλα δεν αφήνω τώρα με την ζέστη, εγω του βγάζω το βάζω στο ψυγείο και του ζεστάινω όσο τρώει για να μην το πετάω.

tomaraki

tomaraki
Καλημερα !!!!!Και εμεις μια απο τα ιδια !!Μαχη με τις κρεμες την φρουτοκρεμα την τρωει πιο ανετα αλλα το ρυζαλευρο-βανιλια γινεται χαμος!!!Ακομα πιατο δεν εχουμε αδειασει !!Αλλα για να πω την αληθεια εμενα μου φαινονται μεγαλες οι ποσοτητες..τεσπα οι παιδιατροι ξερουν καλητερα !!Εμεις αποστειρωση γιοκ απο 3 μηνων οσο για νερο μου ειπε κατευθειαν απο την βρυση !!!Χαλαρη την κοβω την δικια μου !!Και απορω πως θα βαλουμε χορτοσουπα τον επομενο μηνα !!Οντως το τζελ δεν κανει τιποτα μονο ντεπονακι!!!!!!!!!!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
νερακι και εγω tomaraki απο τη βρυση και του αρεσει του μπαγασα...ε μετα περνει το μπουκαλι και παιζει με τις ωρες...βαζουμε στο στομα βγαζουμε απο το στομα και δωστου τα ιδια...χαχαχαχαχα

316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 13 Empty ο μπαμπας μας... Παρ Ιουν 22, 2012 4:16 am

Ελενη+Λυδια

Ελενη+Λυδια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσια ηθελα να σας πω ο αντρας μου δινει συνεχεια καινουργια πραγματα να δοκιμαζει η μικρη τι να κανω? φοβαμαι μην την πιασει η κοιλιτσα της..

tomaraki

tomaraki
Ελενη+Λυδια έγραψε:γεια σας κοριτσια ηθελα να σας πω ο αντρας μου δινει συνεχεια καινουργια πραγματα να δοκιμαζει η μικρη τι να κανω? φοβαμαι μην την πιασει η κοιλιτσα της..

Επειδη το εκαναν και σε μενα και ρωτησα την παιδιατρο μου ειπε κατηγοριματικα οχι και αυτο οχι γιατι θα την πειραξουν αλλα θα συνηθησει σε γευσεις που δεν θα φαει τωρα και δεν θα φαει αυτα που πρεπει ! Ρωτα τον γιατρο σου και θα σου πει !

tomaraki

tomaraki
crazymama27 έγραψε:νερακι και εγω tomaraki απο τη βρυση και του αρεσει του μπαγασα...ε μετα περνει το μπουκαλι και παιζει με τις ωρες...βαζουμε στο στομα βγαζουμε απο το στομα και δωστου τα ιδια...χαχαχαχαχα

Και εμεις μια απο τα ιδια !!!!!!!χαχαχα εχουν πολυ πλακα !!!!!!!Γινεται βεβαια λουτσα αλλα δροσιζεται !!!

319 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 13 Empty ο μπαμπας μας... Παρ Ιουν 22, 2012 6:06 am

Ελενη+Λυδια

Ελενη+Λυδια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ο μπαμπας λεει οτι ζηλευει η κορη του σημερα της εδωσε λιγο παγωτο βανιλια χριστε μου!!! του το λεω οτι δεν πρεπει αλλα της δινει οταν παω να κανω καμια δουλεια

τατιανα

τατιανα
Ελενη+Λυδια έγραψε:ο μπαμπας λεει οτι ζηλευει η κορη του σημερα της εδωσε λιγο παγωτο βανιλια χριστε μου!!! του το λεω οτι δεν πρεπει αλλα της δινει οταν παω να κανω καμια δουλεια

Θα του πεις οτι το απαγορευει ο γιατρος και οτι κανει ζημια στο παιδι..ισως ετσι φοβηθει!χεχε
Εμενα σε αυτα φοβαται και με ακουει!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Κ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΑΑ ΔΗΛ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ 39 ΤΟΣΟ ΠΧ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ,ΕΓΩ ΛΙΜΠΕΡΟ ΒΑΖΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΩΡΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΓΤ ΝΑ ΜΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ

τατιανα

τατιανα
Καλησπερα κοριτσια!
Επιτέλους ήρθε κ ο Μπαμπας μας κ έχουμε κ παρέα κ βοήθεια!

Σημερα ειχαμε αρκετη γκρινια το πρωι, με το ζορι την κοιμησα, το απογευμα πηγαμε με τον μπαμπα στο μαγαζι και ειπα να κανω μια βολτα με καροτσι..εκλαιγε σπαρακτικααα ε λεω θα σταματησει που θα παει, μας κοιτουσαν και ολοι και λεω θα λενε τι αστοργη μανα το μωρο ουρλιαζει και αυτη κανει βολτα χαχαχα ε τελικα την εβαλα στο σλινγκ και μαντεψτε..σε ενα λεπτο ηταν τεζα κοιμηθηκε..ευτυχως δεν ειχα παει μακρια και γυρισα αφησα το καροτσι και εκανα βολτα με το σλινγκ τι να κανω αυτο θελει αυτο..πηγα στα ζαρα να δροσιστω και πηρα και ενα μπλουζακι για μενα και ενα κολαν για την Νατάλια!χε

Ελεγα και εγω να παραγγειλω τα παμπερς αλλα τελικα μου φανηκαν ακριβες και πηρα απο τα λιντλ που ειχαν και 20% το νο3 (56τμχ 7,65ευρω)
Στις μανουλες απριλιου ελεγαν τα κοριτσια οτι ειναι πολυ καλες, τωρα για βραδυ της εβαλα να δοκιμασω, παντος πολυ πιο μαλακες απο τα λιμπερο!

Δεν λεει να κοιμηθει και η μικρη..αποκοιμηθηκε στον μπαμπα της και σε 15' ξυπνησε τωρα βλεπουν μπαλαααα χαχαχα!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την τατιανα στις Παρ Ιουν 22, 2012 12:08 pm, 1 φορά

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τατιανα έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!
Σημερα ειχαμε αρκετη γκρινια το πρωι, με το ζορι την κοιμησα, το απογευμα πηγαμε με τον μπαμπα στο μαγαζι και ειπα να κανω μια βολτα με καροτσι..εκλαιγε σπαρακτικααα ε λεω θα σταματησει που θα παει, μας κοιτουσαν και ολοι και λεω θα λενε τι αστοργη μανα το μωρο ουρλιαζει και αυτη κανει βολτα χαχαχα ε τελικα την εβαλα στο σλινγκ και μαντεψτε..σε ενα λεπτο ηταν τεζα κοιμηθηκε..ευτυχως δεν ειχα παει μακρια και γυρισα αφησα το καροτσι και εκανα βολτα με το σλινγκ τι να κανω αυτο θελει αυτο..πηγα στα ζαρα να δροσιστω και πηρα και ενα μπλουζακι για μενα και ενα κολαν για την Νατάλια!χε

Ελεγα και εγω να παραγγειλω τα παμπερς αλλα τελικα μου φανηκαν ακριβες και πηρα απο τα λιντλ που ειχαν και 20% το νο3 (56τμχ 7,65ευρω)
Στις μανουλες απριλιου ελεγαν τα κοριτσια οτι ειναι πολυ καλες, τωρα για βραδυ της εβαλα να δοκιμασω, παντος πολυ πιο μαλακες απο τα λιμπερο!

Δεν λεει να κοιμηθει και η μικρη..αποκοιμηθηκε στον μπαμπα της και σε 15' ξυπνησε τωρα βλεπουν μπαλαααα χαχαχα!
Κ ΕΓΩ ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΚΕΤΟ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΣΩΣΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 12ΟΕ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΝΕΙΣ 80 Κ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΛΛΑΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΝΕ Σ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΤΟ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ..

τατιανα

τατιανα
Μαρίνα εγω το υπολόγισα έτσι η Λιντλ τώρα με την έκπτωση βγαίνει 0,13 η πανα ενω η παμπερς 0,23
Δηλ 120€ για παμπερς κ για την ίδια ποσότητα Λιντλ 65,5€
Οπότε δεν με συμφέρει. Εκτός κ αν θέλεις αποκλειστικά αυτήν την μάρκα τότε οκ συμφερει

mariameint

mariameint
Καλησπέρα κορίτσια.
Η αλήθεια είναι ότι οι πάνες από τα lidl είναι μια χαρά και οικονομικότατες. Αρκεί βέβαια να τις δέχεται το δερματάκι του μωρού. Και δεν κατηγορώ τις συγκεκριμένες. Ένα μωρό μπορεί να εμφανίσει αλλεργία σε οποιαδήποτε μάρκα. Εμείς ακόμα δεν τις έχουμε δοκιμάσει αλλά επειδή δεν έχουμε lidl στη Σαλαμίνα, θα πρέπει να πληρώσουμε κερατιάτικα 12 ευρώ για να πάμε είτε στων Μεγάρων είτε στου Πειραιά (λόγω φέρυ μποτ) οπότε... Πάντως με την πρώτη ευκαιρία που θα βγούμε από το νησί...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις