Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
23 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 23 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 42]

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μακαρι να είναι ποπακι!!
Αχ βρε κανε και καμια βουτιά και για εμάς τις αθηναιες...χιχι

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας και απο μας!!

Και μενα Γεωργια δεν ειναι πολυ της βολτας και αν παμε μονο με σλινγκ αλλα και εκει σε 10' εχει κοιμηθει οποτε μονο εγω κοψομεσιαζομαι!
Αχ αυτο που περιγραφεις Ποπη να καθεται ετσι ηρεμα εμεις ουτε σε ονειρο!!χαχαχαχα

Σουζαν η μαμα μου ειναι ξενη, γερμανορωσιδα και ενω μοιαζω αρκετα στον πατερα μου εχω παρει τα χρωματα της γιαγιας της ρωσιδας!
Σας ευχαριστω για τα κοπλιμαν..χεχεχε
αν και ετσι οπως εχω γινει τωρα δεν νιωθω καθολου ομορφη!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δν εχω παραπονο κ τωρα που η σταλιτσα μου ειναι ετσι με διαρροια λο ποναει παλι ησυχη ειναι.

Να σας πω κι που αλλου παω τζαμπα για μπανιο???????

Μια απο τις καλυτερες παραλιες τις εχει παρει ο στρατος κι εχουν βαλει ταβερνα ακριβως πανω στη θαλασσα κι απο κατω ξαπλωστρες με κιοσκια,κι πληρωνουμε παμφθηνα καφεδες αναψυκτικα παγωτα,οταν λεμε παμφθηνα 0,30cents ο φραπες κτλ,κι την βγαζουμε εκει ολη μερα με πχ 5ευρω το ατομο.Τρωμε με 3,50 τη μεριδα,Κι κει εχουν προσβαση μονο οι στρατιωτικοι κ οικογενειες τους κτλ.Κι παμε συχνα εκει.
Δν νομιζω να ζηλεψατεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????

mariameint

mariameint
Καλησπέρα κορίτσια.

Τι μας λες βρε Πόπη; Έχουμε που έχουμε τον καύσωνα, μας ανεβάζεις το αίμα στο κεφάλι και με τα τζαμπατζιλίκια!!! Να είσαστε καλά και να απολαμβάνετε ότι μπορείτε να εκμεταλευτείτε. Τυχερούληδες Very Happy

Γεωργία καλό κουράγιο εαν είναι τα δόντια του.

Τατιάνα μου, περαστικά να είναι του μπαμπά σου και εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Μαρινάκι χρόνια σου πολλά! Να σε χαιρόμαστε και ό,τι επιθυμείς ευχή μου! Περαστικά με την ψύξη κοριτσάκι μου Sad

http://www.something-special.gr

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ...ΚΟΡΙΤΣΙΑ SOS ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΝΕ ΠΑΥΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 37'30 ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΟ,ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΛΙΓΟ ΝΤΕΠΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΑΛΑ ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΙΟΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΖΑΜΑΤΑΕΙ ΛΙΓΟ Η ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ,ΑΧ ΑΝΥΣΗΧΩ ΜΗΠΩΣ ΔΝΕ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ,ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ Κ ΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΗΠΩΣ ΠΕΣΕΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marinaki <3 <3 έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ...ΚΟΡΙΤΣΙΑ SOS ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΝΕ ΠΑΥΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 37'30 ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΟ,ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΛΙΓΟ ΝΤΕΠΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΑΛΑ ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΙΟΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΖΑΜΑΤΑΕΙ ΛΙΓΟ Η ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ,ΑΧ ΑΝΥΣΗΧΩ ΜΗΠΩΣ ΔΝΕ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ,ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ Κ ΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΗΠΩΣ ΠΕΣΕΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ

Μαρινακι χλιαρα ντουσακια συνεχεια κ χλιαρο προς κρυες κομπρεσες

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ...ΚΟΡΙΤΣΙΑ SOS ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΝΕ ΠΑΥΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 37'30 ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΟ,ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΛΙΓΟ ΝΤΕΠΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΑΛΑ ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΙΟΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΖΑΜΑΤΑΕΙ ΛΙΓΟ Η ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ,ΑΧ ΑΝΥΣΗΧΩ ΜΗΠΩΣ ΔΝΕ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ,ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ Κ ΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΗΠΩΣ ΠΕΣΕΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ

Μαρινακι χλιαρα ντουσακια συνεχεια κ χλιαρο προς κρυες κομπρεσες
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΠΑΚΙ ΜΟΥ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Περαστικα μαρίνα μου.κανε τον μπανακι να δροσιστει και παρακολουθα τον αν του ανεβεί κι άλλο..θα περάσει γρήγορα αν είναι απο το εμβόλιο 24 ώρες κρατάει η δράση του...
Εμεις σήμερα ήμασταν ήσυχοι πάλι καλα τωρα κοιμήθηκε αγκαλιτσα μου,αλλα έκανε και άλλες δυο φορές κακα μετα που γυρίσαμε απο την βόλτα νερουλα πάλι..
Την Παρασκευή θα πάμε Σαλαμίνα θα πάρω μαζι μου το στικακι να μπαίνω Ίντερνετ οπως κάθε χρόνο αλλα φετος επιβάλλεται που θα είμαι πιο πολυ μέσα....

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βρε κορίτσια καλησπέρα που είστε ολες σήμερα??εχθες είχαμε απαρτία σήμερα τίποτα??εμεις τα κλασικά λίγη γκρίνια ,λίγο αγκαλια λίγο παιχνίδι αυτα....
Μαρίνα εντάξει ο μπεμπης??
Διάβαζα κατι σχετικά με τον ύπνο των μωρων θα σας το βάλω και ψιλοαγχωθηκα...

http://www.slideshare.net/papave1/ss-8625457

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΗΧΩΣ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΕΙΔΗΚΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΔΝΕ ΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΚΡΥΑ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ...Ο ΜΙΚΡΟΣ ΛΕΣ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΟΥ ΑΓΛΟΥ Κ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Κ ΨΥΨΕΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΕΘΕΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ,Κ ΓΕΛΑΕΙ Κ ΔΥΝΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ...ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΠΟΝΕΣΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΟΚ.....ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΛΥΚΟ ΚΕΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΩ Κ ΕΓΙΝΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΧΑΧΑ...Κ ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΜΗΛΟ ΠΡΑΣΙΝΟ-ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ-Κ ΒΑΝΙΛΙΑ 1 ΜΟΝΟ ΜΗΛΟ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ,,Μ ΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟΟΟΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΕΙ Κ ΓΕΜΗΖΕΙ Κ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΑΖΩ ΕΝΩ ΤΟ ΚΕΡΑΣΗ ΒΓΗΚΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ...ΕΣΥΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΗ------------------ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ 7 ΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΑΑΑ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα μονο η μαρίνα μπήκε χαχα...μπραβο ο μπεμπης το εμβόλιο τον πείραξε...εμενα την ημέρα είχε γκρίνια αλλα το βράδυ ήταν ήσυχος!!και εμενα όλο μιλάει λέει και μα,κα αγκου και τα δικα του...ωραία ιδέα το γλυκό μπραβο εμενα ξέρει η μαμα μου και φτιάχνει. Μαρίνα μου δυστυχώς θα φύγω την Παρασκευή ήθελα πολυ....στην επόμενη!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mpempakos7 έγραψε:Καλησπέρα μονο η μαρίνα μπήκε χαχα...μπραβο ο μπεμπης το εμβόλιο τον πείραξε...εμενα την ημέρα είχε γκρίνια αλλα το βράδυ ήταν ήσυχος!!και εμενα όλο μιλάει λέει και μα,κα αγκου και τα δικα του...ωραία ιδέα το γλυκό μπραβο εμενα ξέρει η μαμα μου και φτιάχνει. Μαρίνα μου δυστυχώς θα φύγω την Παρασκευή ήθελα πολυ....στην επόμενη!
........  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 27 534787  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 27 534787  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 27 534787  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 27 534787  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 27 534787  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 27 534787  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 27 534787 ΚΡΙΜΑΑΑΑΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΝΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΥΤΗ ΕΓΩ Κ ΑΛΛΕΣ 2 ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..ΔΝΕ ΠΕΙΡΑΖΗ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ...ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΘΑΣ ΠΑΣ Η ΘΥΜΑΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ,Η ΕΥΤΗΧΕΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΛΑΙΔΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΧΑΡΑ ΧΑΡΑΓΤ ΓΤ Ε ΔΕΙΤΕ ΓΤ......Κ ΜΝ ΓΕΛΑΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΜΈΝΗ.. Θετικό!! Θετικό!! Θετικό!! Θετικό!! Θετικό!! Θετικό!! Θετικό!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΑΓΜΑ Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοιτα είναι και οι μερες τέτοιες που πολλές μπορει να λείπουν...ναι ανταλλαξαμε τηλέφωνα και θα συναντηθούμε.ψαχνω να βρω το στικακι για το Ίντερνετ και δεν το βρίσκω αυριο θα ψάξω πιο καλα!!θα φρικαρω χωρίς Ίντερνετ εκει.εσυ ποτε θα φύγεις??εγω το τεστ το έκανα 31 Αυγούστου αν θυμάμαι καλα...

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mpempakos7 έγραψε:Κοιτα είναι και οι μερες τέτοιες που πολλές μπορει να λείπουν...ναι ανταλλαξαμε τηλέφωνα και θα συναντηθούμε.ψαχνω να βρω το στικακι για το Ίντερνετ και δεν το βρίσκω αυριο θα ψάξω πιο καλα!!θα φρικαρω χωρίς Ίντερνετ εκει.εσυ ποτε θα φύγεις??εγω το τεστ το έκανα 31 Αυγούστου αν θυμάμαι καλα...
ΕΓΩ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑ ΓΤ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΗΡΘΕ,Ε ΛΕΩΩΩ ΓΤ ΕΧΩ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΤΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΟ..ΕΓΩ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.....ΜΑΚΑΡΗ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ

mariameint

mariameint
Καλημέρα κορίτσια.
Μπράβο Μαρινάκι. Εαν σου βγήκε ωραίο το γλυκό μήλο, αυτό να κάνεις. Εγώ είχα κάνει το τεστ 11 Ιουλίου. Πωπω τι μου θύμησες!!! Και τώρα έχω την μπουκίτσα μου στην αγκαλιά μου Very Happy Πως περνάει ο καιρός...

Κι εγώ για την συνάντηση στον Πειραιά λίγο δύσκολο να έρθω από Σαλαμίνα. Θα κάνουμε όμως μια μικρή συνάντηση με την Γεωργία Very Happy

Γεωργία, διάβασα αυτό που έβαλες (όχι όλο όμως γιατί τα έγραφε κάπως και με κούρασε). Δεν κατάλαβα όμως τι έλεγε. Μια το ένα μια το άλλο. Εσύ γιατί αγχώθηκες;

Κατά τ' άλλα εμείς μια χαρά. Μαμ, κακά, νάνι και παιχνίδι Very Happy
A! Της πήρα και ένα σωσίβιο
http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=655
το κόκκινο swimtrainer. Από βδομάδα που θα έχει κάνει και τα τρίτα εμβόλια θα αρχίσουμε σιγά σιγά να πηγαίνουμε τα απογεύματα στη θάλασσα. Ανυπομονώ. Θα έχει πολύ φάση!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariameint έγραψε:Καλημέρα κορίτσια.
Μπράβο Μαρινάκι. Εαν σου βγήκε ωραίο το γλυκό μήλο, αυτό να κάνεις. Εγώ είχα κάνει το τεστ 11 Ιουλίου. Πωπω τι μου θύμησες!!! Και τώρα έχω την μπουκίτσα μου στην αγκαλιά μου Very Happy Πως περνάει ο καιρός...

Κι εγώ για την συνάντηση στον Πειραιά λίγο δύσκολο να έρθω από Σαλαμίνα. Θα κάνουμε όμως μια μικρή συνάντηση με την Γεωργία Very Happy

Γεωργία, διάβασα αυτό που έβαλες (όχι όλο όμως γιατί τα έγραφε κάπως και με κούρασε). Δεν κατάλαβα όμως τι έλεγε. Μια το ένα μια το άλλο. Εσύ γιατί αγχώθηκες;

το κόκκινο swimtrainer. Από βδομάδα που θα έχει κάνει και τα τρίτα εμβόλια θα αρχίσουμε σιγά σιγά να πηγαίνουμε τα απογεύματα στη θάλασσα. Ανυπομονώ. Θα έχει πολύ φάση!
ΑΧ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!!ΕΓΩ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΝΑΜΕ 3 ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ.ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΚ ΚΛΕΙΣΑΜ Ε4 ΜΗΝΩΝ

mariameint

mariameint
[quote="marinaki <3]

ΑΧ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!!ΕΓΩ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΝΑΜΕ 3 ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ.ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΚ ΚΛΕΙΣΑΜ Ε4 ΜΗΝΩΝ[/quote]

Μαρινάκι ο παιδίατρος μας είπε να την βάλουμε στη θάλασσα όταν σταματήσουμε την αποστείρωση αφού κλείσει τους 5 μήνες. Η μικρή κλείνει τους 5 μήνες 5 Αυγούστου. Το θέμα της αποστείρωσης όμως είναι λίγο βλακεία γιατί το παιδί έχει τόσο καιρό που βάζει τα χέρια στο στόμα και ότι άλλο βρει μπροστά της. Επομένως είπαμε με τον άντρα μου, μόλις κάνει και το τρίτο εμβόλιο να την πάμε. Στην Αμερική π.χ. έχουν απαγορέψει την αποστείρωση και όσο για τη θάλασσα, τα πάνε από νεογέννητα. Όλα λοιπόν είναι σχετικά.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariameint έγραψε:[quote="marinaki <3]

ΑΧ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!!ΕΓΩ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΝΑΜΕ 3 ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ.ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΚ ΚΛΕΙΣΑΜ Ε4 ΜΗΝΩΝ

Μαρινάκι ο παιδίατρος μας είπε να την βάλουμε στη θάλασσα όταν σταματήσουμε την αποστείρωση αφού κλείσει τους 5 μήνες. Η μικρή κλείνει τους 5 μήνες 5 Αυγούστου. Το θέμα της αποστείρωσης όμως είναι λίγο βλακεία γιατί το παιδί έχει τόσο καιρό που βάζει τα χέρια στο στόμα και ότι άλλο βρει μπροστά της. Επομένως είπαμε με τον άντρα μου, μόλις κάνει και το τρίτο εμβόλιο να την πάμε. Στην Αμερική π.χ. έχουν απαγορέψει την αποστείρωση και όσο για τη θάλασσα, τα πάνε από νεογέννητα. Όλα λοιπόν είναι σχετικά.[/quote] ΝΑΙ Ε ΩΡΑΙΑ Κ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ 5...ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΩΝ,Κ ΤΟΥ ΛΕΩ ΑΥΤΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΔΝΕ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΜΕ ΠΦΦ...ΤΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΕΤΕ,ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΛΕΝΟ ΚΑΛΑ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΗ Κ ΤΗΝ ΞΕΠΛΕΝΩ ΜΕ ΝΕΡΟ Κ ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΩ ΑΠΛΑ ΒΡΑΣΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΝΕ ΤΗΝ ΒΡΑΖΩ...ΚΑΝΩ ΚΑΛ ΛΕΤΕ ΑΦΟΥ ΟΤΙ ΒΡΕΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ,Κ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΙΠΙΛΑ ΠΟΥ ΤΤΗΝ ΠΛΕΝΩ Κ ΟΛΑΣ..

mariameint

mariameint
Μαρινάκι ούτε εγώ αποστειρώνω την πιπίλα. Την πλένω καλά και μετά της ρίχνω βραστό νερό. Επίσης κάπου είχα διαβάσει ότι οι πιπίλες χαλάνε όταν τις αποστειρώνεις.

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμενα κοριτσια απο τον 3 μηνα μου εκοψε την αποστειρωση μονο σαπουνισμα και ζεστο νερο...
μονο το νερακι βραζω για γαλα κρεμα...και το νερακι που του δινω να πιει κατευθειαν απο τη βρυση ετσι μου ειπε η παιδιατρος...
σημερα θα παμε να κανουμε το εμβολιο και να μας δει!!!εχω ενα ανχος...

tomaraki

tomaraki
Καλημερα κοριτσακια !!!!!!!Τι κανετε???
Αχ !! Σημερα ειχα την Παναγια κοντα μου !!!Ξυπνησαμε , πηγαμε να παρουμε ψωμακι και να κανουμε την βολτα μας ...και οπως κατεβαινα την σκαλα γλιστρησα και επεσα ......με τον μπεμπη στην αγκαλια !!!!!!!!!Ευτυχως τον ειχα στο σλινγκ και δεν κατεβαινα με το καροτσι οπως αλλες μερες θα ειχαμε σκοτωθει!!!Και για μενα δεν με νοιαζει το αγορακι μου ομως τι θα παθαινε!!!!!!!!!Μαρινακη ωραιο το γλυακι προτοτυπο !!!!!!!!Γεωργια μου γιατι αγχωθηκες και εγω το διαβασα αλλα δεν λεει κατι παραλογο !!Πειτε κατι να ξεχαστω γιατι τρεμω ακομα!!!!!!!!!!

mariameint

mariameint
Εύη μου, αφού τελικά δεν χτύπησε το παιδί μην το σκέφτεσαι καθόλου. Εσύ πως είσαι; Χτύπησες πολύ;

τατιανα

τατιανα
Καλημέρα κορίτσια μου!

Αχ είμαι να σκάσω, έχει ποσά βραδια τώρα που πριν κοιμηθεί κλαιειιιι κ δεν ξέρω τι θέλει!
Μου θύμισε της εφιαλτικές μέρες των κολικων, δόντια μας είπε η Παιδιατρος δεν φαίνεται να βγάζει ακόμα!
Μετα απο σπαρακτικο κλάμα κουράζεται τελικά κ κοιμάται ευτυχώς κοιμάται ήρεμα μόνο τρώει.
Κ εγω δεν αποστειρωνω, βασικά την πιπιλα ζήτημα να την απιστειρωσα δυο φορές άκουσα έναν παιδιατρο που έλεγε ότι χαλάνε όπως είπε η Μαρια.
Εμείς την βουτηξαμε ήδη στην θάλασσα!!!

Αχ Ευη τι επαθες!!! Ευτυχώς δεν χτυπησατε.. Κ εγω τον έχω αυτόν τον φόβο γιατί ζούμε στον δεύτερο χωρίς ασανσέρ!
Μου έχει δείξει η Μαμα μου πως να πεφτω σε περίπτωση που έχω το μωρο, εκείνη έπεσε με έμενε μωρο κ σακατεψε το γόνατο της κ τον αγκώνα αλλα εγω δεν έπαθα τίποτα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις