Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
107 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 107 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 42]

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mariameint έγραψε:Εύη μου, αφού τελικά δεν χτύπησε το παιδί μην το σκέφτεσαι καθόλου. Εσύ πως είσαι; Χτύπησες πολύ;

Επεσα με τον πισινο και κατεβηκα 2-3 σκαλες ετσι ...ακομα ειμαι σε υπερενταση και δεν νιωθω κατι μολις ηρεμησω ...θα σας πω αλλα δεν με νοιαζει για μενα μονο πουτ σκεφτομαι οτι ειχα τον μπεμπη αγκαλια !!!!τρελλαινομαι !!!!!!!!!

tomaraki

tomaraki
τατιανα έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου!

Αχ είμαι να σκάσω, έχει ποσά βραδια τώρα που πριν κοιμηθεί κλαιειιιι κ δεν ξέρω τι θέλει!
Μου θύμισε της εφιαλτικές μέρες των κολικων, δόντια μας είπε η Παιδιατρος δεν φαίνεται να βγάζει ακόμα!
Μετα απο σπαρακτικο κλάμα κουράζεται τελικά κ κοιμάται ευτυχώς κοιμάται ήρεμα μόνο τρώει.
Κ εγω δεν αποστειρωνω, βασικά την πιπιλα ζήτημα να την απιστειρωσα δυο φορές άκουσα έναν παιδιατρο που έλεγε ότι χαλάνε όπως είπε η Μαρια.
Εμείς την βουτηξαμε ήδη στην θάλασσα!!!

Αχ Ευη τι επαθες!!! Ευτυχώς δεν χτυπησατε.. Κ εγω τον έχω αυτόν τον φόβο γιατί ζούμε στον δεύτερο χωρίς ασανσέρ!
Μου έχει δείξει η Μαμα μου πως να πεφτω σε περίπτωση που έχω το μωρο, εκείνη έπεσε με έμενε μωρο κ σακατεψε το γόνατο της κ τον αγκώνα αλλα εγω δεν έπαθα τίποτα!

Τατιανα μου για δες εδω ...τα εβαλε μια κοπελα σε αλλο θεμα ...αλλα εγω τα υπολογισα και τα εχουμε περασει με 1 εβδομαδα διαφορα !!!

Τα αλματα ανάπτυξης σε εβδομάδες :

Η 5η
Η 8η και η 9η
Η 12η
Η 15η -16η-17η-18η-19η (συνεχόμενες με κορύφωση στην 17η)
Η 23 -24-25-26 (με κορύφωση στην 26η)
Η 29-30 (αγχος αποχωρισμού /προσκόλληση)
Η 34-35-36-37 (με κορύφωση στην 36η)
Η 42-43-44-45-46 (με κορύφωση στην 44)
Η 51-52-53-54 (με κορύφωση στην 53)
Η 60-61-62-63-64 ( με κορύφωση μεταξή 61-62)
Η 71-72-73-74-75 (με κορύφωση μεταξύ 72-73)

Στα αλματα ανάπτυξης τα βρεφη παιρνουν μια πολυ εντονη περίοδο που τα αναστατώνει . Ετοιμάζουν τα νεα τους κατορθώματα ( μπουσούλημα , σηκωμα , περπάτημα , ομιλια ) και αυτα τα αναστατωνει , τα κανει να φοβουνται και αναζητουν την γνωριμη αγκαλια της μητέρας . Μονο εκει νιωθουν ασφάλεια και σιγουρια !"

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια μου.τι κάνετε??
Αχ βρε ευη δόξα το Θεό που δεν χτυπησατε ,ΑΣΕ θέλει πολυ προσοχή και εμεις δεν έχουμε ασανσέρ και προσέχω παρα πολυ όταν κατεβαίνω με το μωρο αλλα δεν θέλει πολυ να γίνει το κακό,προσπάθησε να ξεχαστεις αφού ολα καλα..αγχωθηκα με το ποσο λέει οτι πρέπει να προσέχουμε τον ύπνο για τον βρεφικο θάνατο.
Μαρία είναι πολυ καλο απο οτι λενε αυτο το σωσίβιο λέω να το πάρω και εγω και στις 6 που θα κάνει και το τέταρτο εμβόλιο να τον βάλω.
Εγω την πιπιλα την πλενω και μια στις τόσες την βγάζω πολυ λίγο γιατι χαλάνε άλλωστε ολα στο στόμα τα βάζει,τα μπουκάλια το ίδιο μια στο τόσο τα βραζω και κάθε μέρα καλο πλύσιμο.Μαρινα λογικα θα το βρω γιατι δεν θέλω να το σκέφτομαι χωρίς Ίντερνετ .....

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ωραίο αυτο που έβαλες ευη...ο μπεμπης τωρα είναι περίπου στην 18η εβδομάδα άρα είμαστε μέσα στην φάση χαχα,αν ισχύουν όντως και του περάσει τωρα θα έχουμε περίπου έναν μήνα ηρεμίας και μετα πάλι τα ίδια.....καλο κουραγιοοοοοοοο μάνες!!

mariameint

mariameint
Γεωργία, τα μπεμπίνια μας διανύουν τώρα την 20η εβδομάδα. Πάντως εμένα μου φαίνεται ότι τα στοιχεία αυτά βγήκαν αληθινά γιατί τις τελευταίες εβδομάδες η μικρή μου ξύπναγε συνέχεια το βράδυ και γενικά ήταν ανήσυχη από εκεί που κοιμόταν οχτάωρα.

Το σωσίβιο το παρήγγειλα χθες και μου ήρθε σήμερα. Ανυπομονώωωωωω.

http://www.something-special.gr

tomaraki

tomaraki
Εμεις παντος ειμαστε στη φαση αγχος αποχωρισμου και στη τουλετα μαζι .........!!!!!!!!!ωστοσο ειναι και στο θελω να σηκωθω και δεν μπορω και γινεται χαμος!!!!!Νομιζω οτι αρχισε να πονα ο πισινος μου!!!!

τατιανα

τατιανα
Μακάρι να είναι άλμα κ να ηρεμήσει λίγο
Βέβαια τώρα το πρωι ήταν άψογη, κοιμήθηκε κ δυο ώρες.
Ελπίζω το βράδυ να μην έχουμε κλάματα πάλι.

Το σωσίβιο αυτο κ εγω το έχω βαλι στο μάτι!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαχα εγω πως τα έβγαλα 18??παντως και εμενα αυτήν την βδομάδα ξυπναγε πολυ τα βραδιά που το είχε κόψει και ξυπναγε μονο μια κατα τις 5.
Και είχε και πολυ γκρίνια και την ημέρα.σημερα μην πω μεγάλη κουβέντα μέχρι τωρα είναι καλός καθόμαστε στο κρεβάτι και απασχολείται μόνος του.για να δούμε και την υπόλοιπη μέρα.και εγω θα το πάρω αλλα μηπως για φετος δεν μας χρειαστεί και πολυ??δεδομενου οτι πόσο θα μείνουν στο νερό?μπορουμε να το έχουμε και αγκαλιτσα,αλλα κάνει μέχρι αρκετά κιλα δεν θυμάμαι ποσα.

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Εμεις παντος ειμαστε στη φαση αγχος αποχωρισμου και στη τουλετα μαζι .........!!!!!!!!!ωστοσο ειναι και στο θελω να σηκωθω και δεν μπορω και γινεται χαμος!!!!!Νομιζω οτι αρχισε να πονα ο πισινος μου!!!!
χαχαχαχαχαχα πρεπει να τον αφηνεις κκαι μονο του να μαθει...ο δικος μου αιζει με τις ωρες και οταν παω κοντα χαιρετε αλλα επειδη του κοβω την αφοσιωση στο παιχνιδι του τσαντιζετε..χαχαχαχχαχα!!!!!

mariameint

mariameint
mpempakos7 έγραψε:και εγω θα το πάρω αλλα μηπως για φετος δεν μας χρειαστεί και πολυ??δεδομενου οτι πόσο θα μείνουν στο νερό?μπορουμε να το έχουμε και αγκαλιτσα,αλλα κάνει μέχρι αρκετά κιλα δεν θυμάμαι ποσα.

"Το κόκκινο σωσίβιο της σειράς SWIMTRAINER απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας μέχρι 4 ετών ή σε παιδιά από 6 έως 18 κιλά.

Βοηθάει τα παιδιά να εξοικειωθούν με το νερό δίνοντας τους τη χαρά ότι τα καταφέρνουν μόνα τους. Αυτή είναι και η σωστή αρχή για να μάθει ένα παιδί να κολυμπάει.
Περνώντας καλά και νιώθοντας ασφάλεια, από την πρώτη τους κιόλας επαφή, τα παιδιά αναπτύσσουν μία θετική σχέση με το νερό που θα κρατήσει μία ζωή."

Εμείς, επειδή αν ο καιρός είναι καλός θα κάνουμε μπάνια μέχρι και τον Οκτώβρη, είπα να το πάρω από τώρα για να αναπτύξει και θετική σχέση με το νερό, όπως λέει και στην περιγραφή. Σίγουρα θα την βάζω στο νερό και αγκαλίτσα (που ν' αντισταθώ Very Happy ) αλλά θα ήθελα να βγάλει και την κινητικότητά της ελεύθερα στο νερό. Αφού συνέχεια χτυπιέται και πάει πέρα δώθε ακόμα και όταν την έχεις στα χέρια, ας χτυπηθεί λίγο και στη θάλασσα. Όταν θα επιστρέφουμε σπίτι θα είναι γκολ!

http://www.something-special.gr

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε ευη μου ευτηχωσ δεν χτυπισατε παλι καλα...ωραι αυτο που εβαλεσ

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια εμεις μολις φαγαμε την κρεατοσουπα και εχουμε αραξει λιγο
καλα βρε ευη μου τι ηταν αυτο που επαθες!!!!το εχω παθει και εγω με ποναγε ο πισινος μου για καμια βδομαδα περαστικα σου αφου δεν χτυπησε και ο μπομπιρας παλι καλα .
αχ κοριτσια μου τι εχω παθει μου κοπηκε το γαλα πριν 2 εβδομαδες με φυσιολογικο αποθηλασμο και μπορω να πω οτι μου λειπει ο θηλασμος παντως περιοδο ακομα δεν εχω .

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι Μαρία το έχω διαβάσει αλλα δεν θυμομουν ακριβώς.σωστη η σκέψη σου παντως.εκει σε ποια θάλασσα πηγαίνετε?να είναι καθαρή μωρε φοβάμαι με αυτα που ακούω...
Ευη σε πονάει τωρα γιατι έχει περάσει ώρα και κρυωσε γι αυτο.
Αχ Αννιτα ι καλα που κάθεται έτσι και παίζει μονο του...μακαρι να είναι και εμενα έτσι σε λίγο καιρο....
Σουζαν απο μόνος του δεν ήθελε στήθος?δεν μπορείς να κανείς επαναγαλακτισμο?αν και έχω διαβάσει είναι δύσκολο αν σου λείπει τόσο...ειδικά τωρα που τρώει και φαγητο θα θέλει γάλα πρωι και βράδυ αντε και μέσα στην μέρα καμια φορα.

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τον βαζω τον μπουλη στο στηθος αλλα γυρναει το κεφαλι του και νευριαζει το κανω καθε μερα αλλα τιποτα χτες σε μια φαση μου δαγκωσε την θηλη και πονεσα πολυ συνιθησε το μπιμπερο γιατι δεν μπορουσα να τον θηλασω με την θεραπεια που εκανα και μετα μου κοπηκε οταν τελειωσα παντως η παιδιατρος μου ειπε να μην στεναχωριεμαι ειναι πολυ καλο που τον θηλαζα κοντα 6 μηνες αλλες μαμαδες μου λεει δεν τα εχουν θηλασει καθολου γιατι φοβουνται μην χαλασει το στηθος του παντως κοριτσια μετα απο 2 παιδια που θηλασα το στηθος μου ειναι στητο δεν ισχυει οτι ο θηλασμος το ριχνει

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mpempakos7 έγραψε:Ναι Μαρία το έχω διαβάσει αλλα δεν θυμομουν ακριβώς.σωστη η σκέψη σου παντως.εκει σε ποια θάλασσα πηγαίνετε?να είναι καθαρή μωρε φοβάμαι με αυτα που ακούω...
Ευη σε πονάει τωρα γιατι έχει περάσει ώρα και κρυωσε γι αυτο.
Αχ Αννιτα ι καλα που κάθεται έτσι και παίζει μονο του...μακαρι να είναι και εμενα έτσι σε λίγο καιρο....
Σουζαν απο μόνος του δεν ήθελε στήθος?δεν μπορείς να κανείς επαναγαλακτισμο?αν και έχω διαβάσει είναι δύσκολο αν σου λείπει τόσο...ειδικά τωρα που τρώει και φαγητο θα θέλει γάλα πρωι και βράδυ αντε και μέσα στην μέρα καμια φορα.
Απο μικρουλης ετσι και τωρα που μεγαλωσε παιει μονος του περισσοτερη ωρα...
γκρινιαζει μονο αν ποναει η κατι τον ενοχλει.... Wink

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και βέβαια είναι καλο που τον θηλασες τόσο,είναι η πο βασική ηλικία που τρέφονται μονο με γάλα.πολλοι γιατροί λενε οτι μετα τους έξι μήνες δεν είναι και τόσο θρεπτικά το μητρικό,αλλα οι σύμβουλοι διαφωνούν τελείως.σημασια έχει που πήρε μέχρι τωρα.και εμενα μέχρι τωρα δεν έχω διάφορα πάντα ήταν στήτο το στήθος μου απλα τωρα είναι δυο νούμερα μεγαλύτερο....αφου δεν θέλει αστον μην τον πιέζεις...

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΗΤΑΝ Κ ΜΕΓΑΛΟ...ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΠΟΙΟ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ Κ ΠΑΛΙ ΔΝΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ.....ΔΗΛ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΛΑΣΜΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Σ ΕΝΟΥΜΕΡΟ Η ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

tomaraki

tomaraki
Πονει η μεση μου και το γονατο μου!!!!!!!!!!!!Τελικα σκοτωθηκα!!!!Ευτηχως ο μπεμπης δεν επαθε τιποτα!!!Σουζαν μην στεναχωριεσαι!!!Εκανες το καλητερο για τον Αντωνακη!!!!!!! Εμενα μου ηρθε περιοδος!!Αλλα το γαλα γαλα και νουμερο σουτιεν συν 1!!!!!!!

τατιανα

τατιανα
Ευη περαστικααα α ρε τι θυσία γίνεται η μάνα!!

Σουζαν κ εγω σκέφτομαι ότι θα στεναχωρηθω πολυ όταν έρθει η ώρα να αποθηλασουμε!
Καλα σου λέει ο γιατρός θηλασες πολυ σημαντικούς μήνες όταν άλλες δεν θηλαζουν καθόλου απι επιλογή!
Εγω είχα πολυυυ μικρό στήθος κ τώρα έχει μεγαλώσει κανά δυο νούμερα κ είναι σούπερ χαχαχα λέω να θηλασω μέχρι 15 χρόνων γίνεται;;;; Χαχαχα

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια τι κάνετε?εμεις είχαμε ήσυχο απόγευμα ευτυχώς αλλα εγω είμαι χάλια δεν ξέρω γιατι αλλα πονάει όλο το σώμα μου...αυριο το βράδυ θα φύγουμε...απο την μια δεν θέλω εδω έχω βρει του ρυθμούς μου αλλα και απο την άλλη και εδω κλεισμένη μέσα είμαι τελοσπαντων ....
Βρήκα και το στικακι θα πάρω και κάρτα αυριο ελπιζω να έχει καλύτερο σήμα απο πέρσι.....
Τατιανα χαχα καλα θα ήταν!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ,ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΛΙΓΟ ΓΚΡΙΝΟΥΛΑ ,ΓΕΩΡΓΙΑ Κ ΕΓΩ ΠΟΝΑΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ...ΚΥΝΗΓΑΩ ΕΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΕΧΑΣΑ ΠΦΦΕΧΩ ΕΝΑ ΤΣΙΜΠΙΜΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΘΩ ΤΠΤ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ...ΑΧ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΜΝ ΜΟΥ ΤΣΙΜΠΙΣΟΥΝ

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερουδια....τα κωλοκουνουπα με εχουν ρημαζξει...Ετσι οπως με κυηγουν, δεν το γλιτωνω το κουνουπι του νειλου....τι να πω...δεκα ανθρωποι να καθομαστε διπλα διπλα, εμενα θα ρημαξουν..... Οσο για τον πονο στο κορμι, εγω τελικα κατεληξα οτι ειναι απο το μπεμπη. τελευταια του εχω στρωσει στο πατωμα κ εβαλα κ το γυμναστηριο εκει, κ σκυβω να τον σηκωσω η να τον βαλω, κ με πεθαινει η μεσουλα μου....

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσακια μου!!!πηγαμε στην παιδιατρο εχθες μια χαρα ο μπεμπουλης μου..
φτασαμε τα 7 κιλα απο 6150 την τελευταια φορα!
τον εξετασε μας ελενξε και το πουλακι μας...
και ναι μας εβαλε χορτοσουπα για 10 μερες και μετα μου ειπε να προσθεσω μοσχαρι γα να παρει κ σιδηρο και λιγο κοτοπουλο που κ που!
εν τω μεταξυ μας ειπε οτι ειναι ετοιμο να σκασει κ το 2 δοντακι.
εχθες το βραδυ τρελαθηκα τον επιασε ενα σπαρακτικο κλαμα...αλλο πραγμα επαθα εγκεφαλικο δεν ηξερα τι να κανω!!!μετα ηρεμησε ευτυχως...μιλαμε με λιγμους πρωτη φορα.ηταν απο το εμβολιο η το δοντακι αυτο ποναει τοσο?εχω περιεργεια να δω πως θα κανει με τη νεα γευση της χορτοσουπας!!!!

tomaraki

tomaraki
Καλημερα !!!!!!Περιττο να πω οτι το κακο συνεχιζεται ....βαζω η αναπηρη χθες να σφουγγαρισω και οπως παω να βγω στη βεραντα πιανω το δαχτυλο μου στο παραθυρο!!!!!!!!!!  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 28 688264  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 28 688264
ΠΕΘΑΝΑ!!!!!!!!!!Καποιος με εχει μουντζωσει !!!!!!!!!!!!Αναστασια θα ριξεις πολυ γελιο στην αρχη θα κοιτα με ενα βλεμμα !!!!!Πολυ πλακα !!!!!!!!Εμενα πλεον το μεσημεριανο ειναι το αγαπημενο γευμα με το που ακουει το μιξερ γινεται χαμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αχ!!ειναι 2 βραδια που εχουμε μια γκρινια !!!!!!!Λετε να ετοιμαζεται να σκασει επιτελους το παλιοδοντο????????

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τι τρωτε για μεσημεριανο μπας κ δεν το φτιαχνω καλα? το μισει

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις