Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
161 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 161 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 42]

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Γεια σας !!!Εμεις ειμασταν μοναχοι μας αυτο το σκ και δεν προλαβαιναμε !!!
Πετρινι εμενα ο δικος μου ξεκινησαμε με μηλο και αχλαδι φρουτοκρεμα (οχι σκονη)
και ημασταν 5 μηνων ....και τωρα στον 6ο θα μου βαλει και αλλα φρουτακια...αλλα την τρωει πιο ευκολα ειναι και πιο δροσερη!!!crazy ξεκινησες με ρυζαλευρο-βανιλια??Και εμεις δεν την τρωγαμε ποια εταιρεια παιρνεις εμεις τις δοκιμασαμε ολες την Νουνου την εφτυνε ...την Νουτριτσια την ετρωγε αλλα δεν αδειαζε πιατο την Νεστλε εφαγε καπως καλητερα αλλα παλι αφηνε ...σημερα ειδα και απο ειδα και του εδωσα φαριν λακτε και την εκανε ΝΑ ...ουτε δακρυα ουτε γκρινια !!!!!Θα δοκιμασω και αυριο και θα δω!!
αχ εμεις εχουμε δοκιμασει νουτριτσια και νουνου..χλιαρα πραγματα δεν το ανοιγει το στομα του!!!!σημερα δοκιμασα να του δωσω με το δαχτυλο μου και ειχαμε επιτυχια!!!!!!!!μια στο δαχτυλο κρεμα και μαμ 3 με το κουταλι..ουφ!!!!αστα να πανε...η κουνιαδα μου μου ειπε να δοκιμασω και τη γιωτης....ξεκινησαμε βανιλια ριζαλευρο...τι να πω δεν ξερει ακομα να ανοιγει το στομα????κατα τα αλλα του αρεσει εχω καταλαβει!!!!

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κ εμεις εχουμε θεμα με τη βανιλια ρυζαλυερο. δεν την εφαγε ποτε. τα φρουτα τα καταβροχθιζει. τι να πω? τι θα τωει το απογευμα? ακομα δεν εχουμε εναλλακτικες πχ μουσλι, δημητριακα, κουακερ, γιαουρτι. κατι βρε αδερφε? εχω αγανακτησει το απογευμα

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elbar έγραψε:κ εμεις εχουμε θεμα με τη βανιλια ρυζαλυερο. δεν την εφαγε ποτε. τα φρουτα τα καταβροχθιζει. τι να πω? τι θα τωει το απογευμα? ακομα δεν εχουμε εναλλακτικες πχ μουσλι, δημητριακα, κουακερ, γιαουρτι. κατι βρε αδερφε? εχω αγανακτησει το απογευμα

αχ εμενα που δεν τρωει ουυυτε τα φρουτα ουτε τιποτα?????τι να πω?μονο γαλα?????

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι πονηροφατσα ειναι αυτη? Κουκλος κουκλος

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elbar έγραψε:Τι πονηροφατσα ειναι αυτη? Κουκλος κουκλος
ευχαριστουυυυμε ...και ο δικος σου ειναι για πολυ ζουληγμα!!!!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?εμεις καλα τώρα τον ταισα και κοιμήθηκε,σήμερα δεν αισθάνομαι και πολυ καλα δεν ξέρω η ζέστη είναι μαζι με την κούραση έχω και χαμηλό αιματοκριτη και είχαν σαν ζαλαδα.ολα τα μπεμπιδια είναι σουπερ και έχουν μεγαλώσει τα σκατουλικα....

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια.σας διαβάζω καιρο αλλα έγραφα στις μανουλες Απριλίου καθώς ήταν να γεννησω 29Απριλίου.τελικά γέννησα 25 Μαρτίου μια μπεμπα τότε 2.700gr και σημερα στον 3ο μήνα περίπου 6.600gr.σταμάτησα τον θηλασμο στον μήνα πάνω μετα απο διαδοχικές μαστιτιδες και ταλαιπωρίες και δίνω ξένο.ειναι το πρωτο μου παιδι και έχω τρελό άγχος και αγωνίες,ότι κάνει μου φαίνεται παράξενο,ύποπτο και αλλα τέτοια....να. Χαίρεστε τα μωρακια σας και θα τα λεμε!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dinaki78 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.σας διαβάζω καιρο αλλα έγραφα στις μανουλες Απριλίου καθώς ήταν να γεννησω 29Απριλίου.τελικά γέννησα 25 Μαρτίου μια μπεμπα τότε 2.700gr και σημερα στον 3ο μήνα περίπου 6.600gr.σταμάτησα τον θηλασμο στον μήνα πάνω μετα απο διαδοχικές μαστιτιδες και ταλαιπωρίες και δίνω ξένο.ειναι το πρωτο μου παιδι και έχω τρελό άγχος και αγωνίες,ότι κάνει μου φαίνεται παράξενο,ύποπτο και αλλα τέτοια....να. Χαίρεστε τα μωρακια σας και θα τα λεμε!!!

Καλώς ήρθες και εδω και να χαίρεσαι το μωρακι σου!!ολες τα ίδια αρχή έχουμε ειδικά αν είναι το πρώτο....
Κι εμενα το πρώτο είναι γέννησα 6 Μαρτίου!μια χαρα είναι το νινι σου ,εμενα τριων μηνών ήταν 5500...

Αγχη ήθελα να πω χαχα

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dinaki78 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.σας διαβάζω καιρο αλλα έγραφα στις μανουλες Απριλίου καθώς ήταν να γεννησω 29Απριλίου.τελικά γέννησα 25 Μαρτίου μια μπεμπα τότε 2.700gr και σημερα στον 3ο μήνα περίπου 6.600gr.σταμάτησα τον θηλασμο στον μήνα πάνω μετα απο διαδοχικές μαστιτιδες και ταλαιπωρίες και δίνω ξένο.ειναι το πρωτο μου παιδι και έχω τρελό άγχος και αγωνίες,ότι κάνει μου φαίνεται παράξενο,ύποπτο και αλλα τέτοια....να. Χαίρεστε τα μωρακια σας και θα τα λεμε!!!
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΝΤΙΝΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑΑΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ,ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΓΩ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΝ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.....ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κοπελιες!!

Τερμα η γκρινια..το κοριτσι ηθελε δροσια βρε!χθες βαλαμε το κλιματιστικο και σημερα ειναι σουπερ..κοιμαται δεν γκρινιαζει!την κοιμισα και πρωτη φορα στην κουνια της γιατι στην καλαθουνα ειναι πλεον ισα ισα..
Αχ ανασανα και εγω γιατι δεν αντεχα αλλο τοση γκρινια και αυπνια θημηθηκα τους πρωτους μηνες με τους κολικους (απαπαπαπ).

Γεωργια μαλλον λογω ζεστης εισαι ετσι και εγω σαν μαραμενη ενιωθα σημερα με το κλιματιστικο ολα οκ!

Σε μια βδομαδουλα θα γινουμε 4 μηνων και θα παμε και εμεις για μπανακι γιεεεεε!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τατιανα έγραψε:Γεια σας κοπελιες!!

Τερμα η γκρινια..το κοριτσι ηθελε δροσια βρε!χθες βαλαμε το κλιματιστικο και σημερα ειναι σουπερ..κοιμαται δεν γκρινιαζει!την κοιμισα και πρωτη φορα στην κουνια της γιατι στην καλαθουνα ειναι πλεον ισα ισα..
Αχ ανασανα και εγω γιατι δεν αντεχα αλλο τοση γκρινια και αυπνια θημηθηκα τους πρωτους μηνες με τους κολικους (απαπαπαπ).

Γεωργια μαλλον λογω ζεστης εισαι ετσι και εγω σαν μαραμενη ενιωθα σημερα με το κλιματιστικο ολα οκ!

Σε μια βδομαδουλα θα γινουμε 4 μηνων και θα παμε και εμεις για μπανακι γιεεεεε!
αχ κ εγω θελω πειραμε κλιματιστικο προχθεσ κ περιμενουμε να ερθει ο αδερφοσ του αντρα μου να το βαλει ειπε θα ερχοταν χθεσ τπτ ειπε για σημερα τπτ σε κανενα μηνα τον κοβω να ερθει οχ θεε μου το θηλαζω κ σταζω ολοκληρηηηηη,αχ μεγαλωσανε τα παιδια μασ ρε κοριτσιαααααα

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΝΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ,ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΗΜΕΡΟΜ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ Κ ΕΧΩ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΩ ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΗ Κ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΝ ΕΧΩ ΣΠΑΣΕΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΜΕ,Κ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΛΦ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗΛΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ Κ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ Ε ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΗ ΤΠΤ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΛΕΝΕ ΤΑ (ΠΕΘΕΡΙΚΑ)ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΑΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 15 679259  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 15 679259  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 15 679259  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 15 679259  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 15 679259  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 15 679259  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 15 679259  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 15 679259  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 15 679259  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 15 679259  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 15 679259 ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΕΓΩ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕΡΕΣ 15ΥΓΟΥΣΤΟ ΕΙΔΗΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ....ΔΗΛ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑΒΕΡΝΑ ,ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ Κ ΚΛΠ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΔΗΛ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΞΥΝΟ ...ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΑΝΩ ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣΣΣΣΣΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΣΝΑ ΤΟΝ ΒΕΓΚΟ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩ ΘΑ ΤΟΝ ((ΣΚΩΤΟΣΟ)ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ ΤΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΛΥ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΡΧΕΤΕΕΕΕ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Κ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΤΩΡΑ ΕΕΕΕΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΒΓΙΑΖΕΣΑΙ Κ ΤΙ ΜΕΙΝΑΝΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΥΛΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑΑΑ ΟΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 15 679259  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 15 679259  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 15 679259  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 15 679259  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 15 679259  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 15 679259  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 15 679259  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 15 679259  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 15 679259

mariameint

mariameint
Καλησπέρα κορίτσια.
Τι ζέστη είναι αυτήηηηη;;;;;
Το Σ/Κ είχαμε πάει στο χωριό μου (στους γονείς μου) και γυρίσαμε σήμερα το απόγευμα. Εκεί είχε τουλάχιστον 10 βαθμούς πιο κάτω. Η μπέμπα φόραγε φορμάκι και κοιμόμασταν με σεντονάκι. Τι θέλαμε και γυρίζαμε πίσω;
Δεν πάει άλλο όμως. Και μένα ο άντρας μου αύριο θα πάει να πάρει κλιματιστικό. Θα πάθει τίποτα το καημένο το μωρό. Εμείς κάπως μπορούμε να την βγάλουμε με τον ανεμιστήρα αλλά το μωρό φοβάμαι να το αφήσω να το χτυπάει έτσι ο αέρας.
Εντωματαξύ ήταν το πρώτο μας ταξιδάκι διάρκειας 1 ώρας. Η μικρή μου ήταν πολύ καλή ευτυχώς. Την έπιασε γκρίνια λίγα λεπτά πριν φτάσουμε και στο πήγαινε και στο έλα Very Happy

Μαρινάκι με το καλό να γίνει η βάφτιση του Βαγγελάκη σου. Όσο για το αν θα κάνετε και γάμο μαζί, μην σκέφτεσαι τα πρέπει και τα μη. Ό,τι μπορείτε να κάνετε.

Α, Γεωργία, σήμερα μου ήρθαν και οι πάνες που είχα παραγγείλει Very Happy

http://www.something-special.gr

τατιανα

τατιανα
Μαρινακη μου έχεις δίκιο αλλα έτσι είναι οι άντρες άστρα τα θέματα για σκότωμα χαχαχα
Ηρεμήσε κανόνισε τα ΕΣΥ όπως θες κ απλά να τους τα ανακοινωνεις. Εφόσον εσυ θα φτιάξεις διάφορα κτλ εσυ θα κανονισεις κ τα πάντα οπως σε βολεύει!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?ναι ζέστη πολυ τουλαχιστον απο την ώρα που γύρισα απο την βόλτα κατα τις 10.15 έχει λίγη δροσια.εμεις σήμερα αγοράσουμε κλιματιστικο το βράδυ είναι οκ αλλα το μεσημέρι δράμα η κατάσταση.
Κι εμενα μου ήρθαν σήμερα Μαρία!μια χαρα..
Μαρίνα οι άντρες έτσι είναι όταν τους έρθει η όρεξη και στο τέλος κάνουν και κριτική αν δεν τους αρέσει...όντως πάντως πρέπει σιγα σιγα να τα κανόνισεις γρ έφυγε αυτός ο μήνας οι μπουμπουνιερες με τα προσκλητήρια μπορει να θέλουν περίπου κανένα μήνα να ετοιμαστούν..

τατιανα

τατιανα
Καλημέρα απο μια ξενυχτησμενηηη
Μας έδωσε κ καταλάβαμε κ σήμερα, κοιμήθηκε στις 23.00 κ εκει που χάρηκα ότι θα ξεκουραστω επιτέλους μου κόπηκε η χαρα στην μια ξύπνησε με γκρίνια κ 2,5 ώρες δεν μπορούσαμε να την κοιμισουμε κλάμα γκρίνια!
Μετα ξαναξυπνησε στις 5.30 πάλι το ίδιο μόνο που με το στήθος αποκοιμηθηκε πιο γρήγορα, τι στο καλο πάλι είναι αυτο άλμα; Δόντια; Τι να πω να δω πως θα είναι σήμερα!
Ο άντρας μου κουτουλαει να δω πως θα δουλέψει.
Εσάς που βγάζουν δόντια πως το καταλαβαίνεις; Έτσι κάνουν;

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα και απο εμενα δεν ειχα και τοσο καλο βραδυ ξυνομουνα ολη την ωρα επαθα κολπιτιδα και μου εδωσε ο γιατρος τα χαπια flagyl και επαθα αλλεργια εβγαλα σπυρακια τελικα μου αλλαξε την αγωγη και μου εδωσε αλλο.
Απο ζεστη και εμεις αλλο τιποτα εδω οταν ημαστε σπιτι το κλιματιστικο στο φουλ .
Μαρινακη η βαπτιση μας ειναι σε 20 μερες ενα εχω να σου πω οτι τα εχω κανονισει ολα μονο κανα δυο προσκλητηρια δεν εχω μοιρασει και παλι αχγος εχω οσο πιο νωρις τοσο καλυτερα να τα κανονισεις για να μην τρεχεις στο τελος και δεν ευχαριστιθεις μια απο της ομορφοτερες μερες στη ζωη σου

tomaraki

tomaraki
Καλημερα και εμας φαγαμε την κρεμα και τωρα κοιμομαστε !!!Μαρινακη νομιζω οτι πρεπει να τα κανονισεις μοναχη σου και πλασαρετα ετοιμα!!Ειναι αργα 20 μερες πριν να ξεκινησεις να φτιαξεις ολα αυτα που θελεις !!!Τατιανα μου δες εαν εχουν ασπρισει τα ουλακια της και πρηστει σημαινει οτι ξεκινα ! Αλλα μηπως ζεσταινεται !!Εμεις με κλιματιστικο την βγαζουμε και το απουγευμα εξω μεχρι να κοιμηθει !!!!!!Αλλιως εχει μια γκρινια !!!Παναγια μου !!!!!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω κοριτσακια μου αν δεν βαλω κλιματιστικο ειναι μεσα στη γκρινια και στην μανουβρα ο μπεμπης..αν βαλω κλιματιστικο απολαμβανει το παιχνιδι του και ειναι μια χαρα!!!!!κρεμα εξακολουθουμε να δυσκολευομαστε να φαμε.... Crying or Very sad

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερουδια.....τι κανετε κοριτσακια? Τα μπεμπακια σας συνηθισαν τις κρεμες? Τι τους δινετε το πρωι κ τι το απογευμα? Εμεις απο βδομαδα που θα χουμε κλεισει τον 6ο κ θα τρωμε μεσημεριανο, ελπιζω να εχουμε περισσοτερες επιλογες κ γαι το απογευματινο.Εχω απελπιστει.Αν λειπω το απογευμα απο το σπιτι, πινει μονο γαλα, καθως δεν τρωει τιποτα ετοιμο, εννοω κρεμα ρυζαλευρο, βανιλια.πφφφφφφφφ

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elbar έγραψε:Καλημερουδια.....τι κανετε κοριτσακια? Τα μπεμπακια σας συνηθισαν τις κρεμες? Τι τους δινετε το πρωι κ τι το απογευμα? Εμεις απο βδομαδα που θα χουμε κλεισει τον 6ο κ θα τρωμε μεσημεριανο, ελπιζω να εχουμε περισσοτερες επιλογες κ γαι το απογευματινο.Εχω απελπιστει.Αν λειπω το απογευμα απο το σπιτι, πινει μονο γαλα, καθως δεν τρωει τιποτα ετοιμο, εννοω κρεμα ρυζαλευρο, βανιλια.πφφφφφφφφ
πρωι φρουτοκρεμα και απογευμα βανιλια ριζαλευρο..εσενα τι σου εχει πει ο παιδιατρος γλυκια μου?

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariameint έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.
Τι ζέστη είναι αυτήηηηη;;;;;
Το Σ/Κ είχαμε πάει στο χωριό μου (στους γονείς μου) και γυρίσαμε σήμερα το απόγευμα. Εκεί είχε τουλάχιστον 10 βαθμούς πιο κάτω. Η μπέμπα φόραγε φορμάκι και κοιμόμασταν με σεντονάκι. Τι θέλαμε και γυρίζαμε πίσω;
Δεν πάει άλλο όμως. Και μένα ο άντρας μου αύριο θα πάει να πάρει κλιματιστικό. Θα πάθει τίποτα το καημένο το μωρό. Εμείς κάπως μπορούμε να την βγάλουμε με τον ανεμιστήρα αλλά το μωρό φοβάμαι να το αφήσω να το χτυπάει έτσι ο αέρας.
Εντωματαξύ ήταν το πρώτο μας ταξιδάκι διάρκειας 1 ώρας. Η μικρή μου ήταν πολύ καλή ευτυχώς. Την έπιασε γκρίνια λίγα λεπτά πριν φτάσουμε και στο πήγαινε και στο έλα Very Happy

Μαρινάκι με το καλό να γίνει η βάφτιση του Βαγγελάκη σου. Όσο για το αν θα κάνετε και γάμο μαζί, μην σκέφτεσαι τα πρέπει και τα μη. Ό,τι μπορείτε να κάνετε.

Α, Γεωργία, σήμερα μου ήρθαν και οι πάνες που είχα παραγγείλει Very Happy
σιγουρα δεν κανει να το 'χτυπαει' το μωρο ουτε ανεμιστηρας ουτε κλιματιστικο να πηγαινει πανω του καλα πως ζειτε χωρις κλιματιστικο εγω θα πεθαινα στο 2 ρακι που μενουμε εχω 2!!!!!ουφ!με το καλο...

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πρωι φρουτοκρεμα κ απογευμα βανιλια κ μενα. Ομως δεν την τρωει με τιποτα τη βανιλια. απλεπισια ενα μηνα σχεοδν τωρα. Του δινω καθε 4-5 μερες μπας κ την ξεχασει κ κατευθυειαν τη φτυνει. ΑΝ την αναμιξω με φρουτα την τρωει καπως. Ομως δεν ειναι λυση για εξω κ παλι.

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Απο που παραγγελνετε πανες? Ποσο κανουν κ ποτε ερχονται?με αντικαταβολη γινεται?ουφ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια σήμερα μου φαίνεται είναι πιο ζέστη μέρα....το απόγευμα θα έρθει το κλιματιστικο και αύριο θα μας το βάλουν αντε να περάσει σήμερα η μέρα να παει 8 το απόγευμα να βγούμε έξω.παντως το βράδυ κοιμήθηκαμε σουπερ...απο τις 12.30 μέχρι τις 7 εφαγε λίγο και μετα μέχρι τις 10.
Εμενα βάζει πολυ τα χέρια στο στόμα πολυ πρησμενα δεν είναι ουτε πολυ άσπρα λίγο φουσκωμένα υπομονη και αυτα μωρε πονάνε μέχρι να τα βγάλουν και τώρα είναι κακή ζέστη και τα έχουν ολα μαζι!!καλα όταν αρχίσουμε και εμεις φαγητό θα έχει πολυ πλάκα μάχη...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις