326 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ##2 <3<3 Παρ Ιουν 22, 2012 12:41 pm
marinaki <3 <3
Πρωταγωνιστής!!
egw libero bazw sto mwro otan exei ekptwsi pernw para polles k twra exei epistrofi 5e se epitagi stis libero an kanoun 12e
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΑΧ ΧΕΙΜΩΝΑΚΟΣ.....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????εγω σημερα θα του δοκιμασω παλι φρουτακια φρεσκα με λιγη σκονη ετοιμη φρουτων αυτη τη φορα..να δουμε θα τη φαει?τι προβλημα και αυτο....δεν ειναι καθολου φαγανο το παιδι μου!!!!!ουφ!!!ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!tomaraki έγραψε:Καλημερα κοριτσακια !!!Εμεις χρησιμοποιουμε babylino ! Αρκετα πιο φθηνες και πολυ καλες ! Πετρινι γιατι σκονη φρουτοκρεμα , εμεις φρεσκα φρουτα τρωμε !Αχ ζεστη πολυ σημερα με το καλημερα !!!!!Θα σκασουμε!!!!!!!!Που ειναι ο χειμωνας οεεο ?????
ΑΧ ΧΕΙΜΩΝΑΚΟΣ.....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????εγω σημερα θα του δοκιμασω παλι φρουτακια φρεσκα με λιγη σκονη ετοιμη φρουτων αυτη τη φορα..να δουμε θα τη φαει?τι προβλημα και αυτο....δεν ειναι καθολου φαγανο το παιδι μου!!!!!ουφ!!!ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!tomaraki έγραψε:Καλημερα κοριτσακια !!!Εμεις χρησιμοποιουμε babylino ! Αρκετα πιο φθηνες και πολυ καλες ! Πετρινι γιατι σκονη φρουτοκρεμα , εμεις φρεσκα φρουτα τρωμε !Αχ ζεστη πολυ σημερα με το καλημερα !!!!!Θα σκασουμε!!!!!!!!Που ειναι ο χειμωνας οεεο ?????
ωχ/.....φρικη!!!! να μην μπορεις να κανεις μπανακι..paparouna έγραψε:Γεια σας βρε κοριτσια!Τι κανετε?
Αν σας πω τι επαθα,πρεπει να εφαγα γερη μουτζα δεν εξηγειται αλλιως.Χθες ειχε ενα απογευμα off ο αντρας μου μετα απο πολυυυ καιρο.Εγω απο το πρωι ειχα καφετια,λεω δεν μπορει σημερα να μου ερθει περιοδος,ειχαμε πει να παμε για μπανιο το απογευμα.Ε μεχρι το απογευμα ειχα περισσοτερα.Παμε παραλια εγω μες τα νευρα να θελω να κανω μπανιο κ να μην μπορω Την μπεμπα την ειχαμε στο ριλαξ,εκατσε λιγο,μετα κοιμηθηκε επισης λιγο κ μετα αρχισε να γκρινιαζει πολυ οποτε κ φυγαμε.Αλλα να περιμενεις ενα ολοκληρο χειμωνα για αυτη τη στιγμη κ οταν ερχεται η ευκαιρια να γινεται αυτο?Τι γκαντεμια θεε μου!
Κατα τ'αλλα ειμαστε καλα,η μπεμπα κοιμαται το βραδυ απο τις 12 μεχρι τις 9 περιπου κ ειναι μερες που ξυπναει μες τις 5 για να φαει αλλα οχι παντα.Εχουμε μισησει την πιπιλα,δεν την θελει με τιποτα πια κ εκει που εχει βρει ευχαριστηση τωρα ειναι το τσουτσαρισμα του δαχτυλου της.Κακο αυτο ε?Αλλα τι να κανω βρε κοριτσια?Ετσι νανουριζεται.Κοιμαται μονο μπρουμυτα κ με τον αντιχειρα στο στομα.Προσπαθω να την κοιμηζω στο στηθος αλλα κ παλι μετα απο λιγο στον υπνο της ακουω να τσουτσαρει δυνατα.Τα δικα σας το κανουν αυτο?
tomaraki έγραψε:Καλημερα κοριτσακια !!!Εμεις χρησιμοποιουμε babylino ! Αρκετα πιο φθηνες και πολυ καλες ! Πετρινι γιατι σκονη φρουτοκρεμα , εμεις φρεσκα φρουτα τρωμε !Αχ ζεστη πολυ σημερα με το καλημερα !!!!!Θα σκασουμε!!!!!!!!Που ειναι ο χειμωνας οεεο ?????
ΟΧΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΔΝΕ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟ ,ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Κ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΜΟΝΟ ΛΗΞΙΑΡΧΙΑΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ .ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΗΛΦ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΓΤ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΑΥΤΗ!!!!!!!!!!ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΩ ΜΝ ΠΑΩ ΕΚΕΙ Κ ΔΝΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΠΤ,ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΗ.....ΠΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ....ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΓΗΡΟΜΕΡΙΟΥ... ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙmpempakos7 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε??εμεις καλα κοιμήθηκαμε τώρα πάλι κοιμάται μπορει να τον ζαβλακωνει η ζέστη.
Άννα μην αγχωνεσαι με το βάρος τα μωράκια μας τρώνε όσο πεινάνε,και τώρα με την ζέστη μπορει να τρώνε λιγότερο.εμενα είναι τριων μηνών που μετρηθηκαμε ήταν 60 π και 5500 κιλά.μια χαρουλα είναι.και εμενα μου είπε ο γιατρός οτι γύρω στα 150 είναι να τρώνε αλλα ποτε δεν πίνει τόσο.τωρα θα δούμε στην επόμενη μέτρηση...
Αχ ζέστη έχει αλλα πάλι καλα που φυσάει και λίγο.
Μαρίνα μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε.και θα βρεις ένα ωραίο φόρεμα να βάλεις και θα εισαι κούκλα!!
Εγω πολιτικό έχω κάνει,κοιτα πολλοι παπάδες δεν κάνουν βαφτηση αν δεν έχεις κάνει θρησκευτικό γάμο άλλοι πάλι κάνουν.σε ρώτησαν εκει που έκλεισες αλλα και να μην σε ρώτησαν δεν θα το δουν μετα στα χαρτιά?Καλυτερα να το ξέρεις αυτο.και εμεις λέγαμε για γάμο βαφτηση αλλα είναι πολλα τα έξοδα μαζεμένα.
Ana έγραψε:marinaki den pirazei pou den exete kanei thriskeutiko. simasia exei o nonos na einai baptismeno i an einai zeugari na einai pantremenoi. oi gonis kai na exoun alli thriskia den pirazei
emeis den exoume polla na poume... o mikros akoma koimatai arketes wres... perimenoume na megalwsei ligo na kanoun parea me tin aderfoula tou
mpempakos gia to gala to kalokairi isa isa tha eprepe na pinei perisotero me tin zesti... anyway den agxonomai. alazoume gala kai vlepoume ton allo mina. simasia exei na parei upsos kai na megalwsei to kefalaki kai s'auta ola kala
ΝΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ Κ ΠΑΡΟ ΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΩΡΑ ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΗ ΘΑ ΦΥΣΑΕΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Σ ΥΨΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΕΧΕΙ Κ ΠΥΓΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΕΡΟmpempakos7 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια μου,τι κάνετε?εμεις πήγαμε βολτουλα αλλα περίπου πάνω στην μια ώρα αρχίζει και βαριεται αλλα παίρνω μαζι και το μαρσιπο οποτε αν δω τα σκούρα τον βάζω εκει....
Άννα δίψανε πιο πολυ το καλοκαίρι αλλα σε ποσότητα δεν τρώνε και τόσο πολυ εμενα μια φορα έχει πιει 140 φαντάζουν τι πείνα θα είχε,τώρα βέβαια του δίνω πιο πολυ στήθος και δεν ξέρω πόσο πίνει πρωι και βράδυ το πίνει απο μπουκάλι τρώει 100 αντε 110.κι εμεις σε ύψος και κεφάλακι είμαστε πολυ καλα,τα κιλά μας τριων μηνών ήταν 5500 ,αλλα κάθε παιδι έχει διαφορετική ανάπτυξη.
Μαρίνα στη θεπσρωτια είναι ?αν είναι αυτή την είδα πολυ ωραία.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης