Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
158 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 158 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 42]

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
egw libero bazw sto mwro otan exei ekptwsi pernw para polles k twra exei epistrofi 5e se epitagi stis libero an kanoun 12e

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?εμεις καλα...καλός ήταν σήμερα ξεκουραστηκα και εγω λίγο το μεσημέρι που κοιμόταν κοιμήθηκα καμια ωριτσα!
Κατα τις 12 παρα κοιμήθηκε ε λέω τώρα δεν θα ξπνησει άλλωστε κανένα βράδυ δεν ξυπναει όταν κοιμηθει και είπαμε να πάμε μέχρι την πλατεία δυο λεπτά απο το σπίτι....ε δεν πρόλαβα να φύγω και ξύπνησε και εκλαιγε πολυ τον ηρεμήσε η μαμά μου και γύρισα και εγω τελικά θηλασαμε και κοιμήθηκε τώρα.
Εγω πάντως στο θέμα της πάνας έχω βολεύτει τα παμπερς.εβαλα και κατι αλλα δεν ξέρω μάρκα γρ ήταν δώρο απο μια φίλη όταν γέννησα ξέρετε αυτές τις τούρτες που φτιάχνουν και έχουν πάνες γύρω γύρω και διάφορα δωράκια,αλλα δεν μου άρεσαν ήταν πολυ χοντρικομενες και όχι απορροφητικες.εγω παραγγείλα επειδή έχει μεγάλα πακέτα με πολλα παμπερς μέσα για να μην παίρνω συνέχεια και όχι τόσο για το δώρο.

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalhsperoudia Smile

Crazymama, mou eipe gia to deponaki, alla mono sthn esxath twn periptwsewn...

bebaia xreiasthke na tou dwsw otan den voh8ouse tipote allo, mpas kai hremhsei... kai hremhse Smile

oso gia tis kremes... thn froutokrema pou mou eipe o giatros, den thn polytrwei, opote kai egw evala milaraki kai mpanana mesa, kai elatwsa thn skonh kai to nero, kai ola kala...

Den trwei megales posothtes, alla thewrw oti xortainai, kai eidika me afth thn zesth, den thelw na ton piesw...

Kapoia rwthse poso eimaste e?
Eimaste 5,5 mhnwn twra Smile

Eseis ti kanete?

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα κοριτσακια !!!Εμεις χρησιμοποιουμε babylino ! Αρκετα πιο φθηνες και πολυ καλες ! Πετρινι γιατι σκονη φρουτοκρεμα , εμεις φρεσκα φρουτα τρωμε !Αχ ζεστη πολυ σημερα με το καλημερα !!!!!Θα σκασουμε!!!!!!!!Που ειναι ο χειμωνας οεεο ?????

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Καλημερα κοριτσακια !!!Εμεις χρησιμοποιουμε babylino ! Αρκετα πιο φθηνες και πολυ καλες ! Πετρινι γιατι σκονη φρουτοκρεμα , εμεις φρεσκα φρουτα τρωμε !Αχ ζεστη πολυ σημερα με το καλημερα !!!!!Θα σκασουμε!!!!!!!!Που ειναι ο χειμωνας οεεο ?????
ΑΧ ΧΕΙΜΩΝΑΚΟΣ.....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????εγω σημερα θα του δοκιμασω παλι φρουτακια φρεσκα με λιγη σκονη ετοιμη φρουτων αυτη τη φορα..να δουμε θα τη φαει?τι προβλημα και αυτο....δεν ειναι καθολου φαγανο το παιδι μου!!!!!ουφ!!!ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Καλημερα κοριτσακια !!!Εμεις χρησιμοποιουμε babylino ! Αρκετα πιο φθηνες και πολυ καλες ! Πετρινι γιατι σκονη φρουτοκρεμα , εμεις φρεσκα φρουτα τρωμε !Αχ ζεστη πολυ σημερα με το καλημερα !!!!!Θα σκασουμε!!!!!!!!Που ειναι ο χειμωνας οεεο ?????
ΑΧ ΧΕΙΜΩΝΑΚΟΣ.....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????εγω σημερα θα του δοκιμασω παλι φρουτακια φρεσκα με λιγη σκονη ετοιμη φρουτων αυτη τη φορα..να δουμε θα τη φαει?τι προβλημα και αυτο....δεν ειναι καθολου φαγανο το παιδι μου!!!!!ουφ!!!ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια.τι κάνετε?ζεστη σήμερα πολυ.
Εμεις κοιμήθηκε χθες απο τις 12.30 μέχρι τις 7 και αποτις 7.15 μέχρι τις 10 παρα...τι ωραία που ήταν....τώρα πάλι κοιμάται έκανα και δουλειές γρ πάλι χάλια ήταν το σπίτι απο τον αέρα και θα μπω για μπάνιο γιατι έσκασα!
.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΒΛΕΠΩ ΦΑΓΗΤΑ ΔΝΕ ΤΡΩΤΕ,ΥΠΝΟ ΠΟΛΥ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΚΟΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ 7 ΩΡΑ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΝΑ 4 ΩΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΜΙΑ ΧΑΡΑΑΑ ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Κ ΑΕΡΑΚΙ ΟΜΩΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας βρε κοριτσια!Τι κανετε?
Αν σας πω τι επαθα,πρεπει να εφαγα γερη μουτζα δεν εξηγειται αλλιως.Χθες ειχε ενα απογευμα off ο αντρας μου μετα απο πολυυυ καιρο.Εγω απο το πρωι ειχα καφετια,λεω δεν μπορει σημερα να μου ερθει περιοδος,ειχαμε πει να παμε για μπανιο το απογευμα.Ε μεχρι το απογευμα ειχα περισσοτερα.Παμε παραλια εγω μες τα νευρα να θελω να κανω μπανιο κ να μην μπορω Mad Την μπεμπα την ειχαμε στο ριλαξ,εκατσε λιγο,μετα κοιμηθηκε επισης λιγο κ μετα αρχισε να γκρινιαζει πολυ οποτε κ φυγαμε.Αλλα να περιμενεις ενα ολοκληρο χειμωνα για αυτη τη στιγμη κ οταν ερχεται η ευκαιρια να γινεται αυτο?Τι γκαντεμια θεε μου!
Κατα τ'αλλα ειμαστε καλα,η μπεμπα κοιμαται το βραδυ απο τις 12 μεχρι τις 9 περιπου κ ειναι μερες που ξυπναει μες τις 5 για να φαει αλλα οχι παντα.Εχουμε μισησει την πιπιλα,δεν την θελει με τιποτα πια κ εκει που εχει βρει ευχαριστηση τωρα ειναι το τσουτσαρισμα του δαχτυλου της.Κακο αυτο ε?Αλλα τι να κανω βρε κοριτσια?Ετσι νανουριζεται.Κοιμαται μονο μπρουμυτα κ με τον αντιχειρα στο στομα.Προσπαθω να την κοιμηζω στο στηθος αλλα κ παλι μετα απο λιγο στον υπνο της ακουω να τσουτσαρει δυνατα.Τα δικα σας το κανουν αυτο?

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
paparouna έγραψε:Γεια σας βρε κοριτσια!Τι κανετε?
Αν σας πω τι επαθα,πρεπει να εφαγα γερη μουτζα δεν εξηγειται αλλιως.Χθες ειχε ενα απογευμα off ο αντρας μου μετα απο πολυυυ καιρο.Εγω απο το πρωι ειχα καφετια,λεω δεν μπορει σημερα να μου ερθει περιοδος,ειχαμε πει να παμε για μπανιο το απογευμα.Ε μεχρι το απογευμα ειχα περισσοτερα.Παμε παραλια εγω μες τα νευρα να θελω να κανω μπανιο κ να μην μπορω Mad Την μπεμπα την ειχαμε στο ριλαξ,εκατσε λιγο,μετα κοιμηθηκε επισης λιγο κ μετα αρχισε να γκρινιαζει πολυ οποτε κ φυγαμε.Αλλα να περιμενεις ενα ολοκληρο χειμωνα για αυτη τη στιγμη κ οταν ερχεται η ευκαιρια να γινεται αυτο?Τι γκαντεμια θεε μου!
Κατα τ'αλλα ειμαστε καλα,η μπεμπα κοιμαται το βραδυ απο τις 12 μεχρι τις 9 περιπου κ ειναι μερες που ξυπναει μες τις 5 για να φαει αλλα οχι παντα.Εχουμε μισησει την πιπιλα,δεν την θελει με τιποτα πια κ εκει που εχει βρει ευχαριστηση τωρα ειναι το τσουτσαρισμα του δαχτυλου της.Κακο αυτο ε?Αλλα τι να κανω βρε κοριτσια?Ετσι νανουριζεται.Κοιμαται μονο μπρουμυτα κ με τον αντιχειρα στο στομα.Προσπαθω να την κοιμηζω στο στηθος αλλα κ παλι μετα απο λιγο στον υπνο της ακουω να τσουτσαρει δυνατα.Τα δικα σας το κανουν αυτο?

ωχ/.....φρικη!!!! να μην μπορεις να κανεις μπανακι..
ρε κοριτσια τι προβλημα και αυτο ο μικρος μου δεν ανοιγει το στομα καθολου πια να φαει κρεμα του δινω ξοφαλτσα κουταλιες ενω στην αρχη την απογευματινη μου την ετρωγε...και ανοιγε το στομα τι εχει παθει...

τατιανα

τατιανα
καλησπερα!

Ωχ Ερη την πατησες..κριμα να παρει!και εγω ξερω οτι το δαχτυλο δεν ειναι οτι καλυτερο γιατι στραβωνουν τα δοντια και παραμορφωνεται και το νυχι αλλα τα ατιμουτσικα οταν θελουν κατι αντε να τους το κοψεις!!

Αχ εμεις αλλο ενα βραδυ μες την γκρινια και το μεσημερι με το ζορι κοιμηθηκε μαζι μου!Τωρα λογω ζεστης τι να πω..ο αντρας μου λεει εμενα περιμενε για να ξεσαλωσει..χεχε
Ευτυχως που ηρθε γιατι θα ειχα σαλταρει μονη μου.
Λετε να την ενοχλουν τα δοντια? δεν κλαιει δηλ αλλα εχει αυτην την σπαστικη γκρινια νιε νιε νιε!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε??εμεις καλα είμασταν ήσυχοι σήμερα μάλλον γρ κοιμάται πολλές ώρες την ημέρα και είναι ξεκουραστος οποτε κάθεται καλύτερα απο άλλες φορές.κοιμηθηκε και για πρωι και για μεσημέρι και για απόγευμα και όχι λίγο περίπου δυωρα.τωρα τον κοίμησα για βράδυ χαχαχα!!
Ευτυχώς δεν πρέπει να τον έχει πιάσει πολυ η ζέστη ακομα γύρω σχεδόν συνέχεια είναι δροσερουλης.
Τατιανα και εμένα βάζει ποτε την χούφτα ολόκληρη ποτε το δάχτυλο όσο μπορω του το βγάζω...την πιπιλα του την βάζω κανένα πενταλεπτο όταν θέλει να πιπιλισει κ νευρικά ζει με το στήθος επειδή βγάζει γάλα,όταν κοιμηθει την πετάει.αυτα μάλλον είναι απο τα δόντια γι αυτο έχουν και αυτο σαν γκρίνια.

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

Tomaraki, mou eipe o giatros gia ena mhna mono froutokrema, giati leei, ta freska frouta prokaloun efkola allergies, kai etsi ta prolavainoume kai synhthizei o organismos... Molis kleisoume ton 6o eipe, tha trwme mono freska frouta.....

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΛΑ ΡΕ ΗΡΑ ΤΙ ΗΤΑΝ Κ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΤΜΑΜΑΙ ΘΥΛΑΖΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΟΥ....ΕΜΕΙΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΕΙ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ ΤΙ ΑΓΧΟΣ ΕΧΩ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΗΠΩΣ Κ ΔΝΕ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ,ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑΑΑΑΑ Η ΡΑΓΑΔΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΟΥΤΕ ΣΟΡΤΣ ΟΥΤΕ ΤΠΤ Κ ΑΝ ΔΝΕ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΝ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣς ΜΠΟΥΡΚΑΑΑΑΑΑ ΑΧ ΘΕΕ ΜΟΥ.....ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Κ ΚΟΙΜΑΤΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΞΥΠΑΝΕΙ Κ ΟΛΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 4 ΩΡΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ Ο ΥΠΝΟΣ Κ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΕΙ...ΠΑΩ ΘΑ ΤΑ ΠΠΟΥΜΕ

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
gia sas!!! telika o mikros tha eprepe na trwei giro sta 150g 3wn minwn pou einai twra... pire mono 500g to teleutaio mina. eimaste 64cm kai 5750g. adinatoulis gia to upsos tou... opote tha alaksoume ligo to gala mipos tou areseiperisotero kai vlepoume....

panes emeis vazoume pampers. mou aresoun polu kai den tis allazw Razz sta libero mou aresoun ta vrakakia einai pio oraia apo ta pampers alla einai gia argotera, exw kai tin empiria tis megalis mou. eutixos sti megali kopsame ti pana tin imera opote ligotera eksoda Razz

mpanio sti thalasa den tha ton paw mexri tou xronou, den diakindineuw na pathei kamia ourolimoksi... episis apostirosi mexri 6 minwn. mexri tote apoklistika gala... gia ta dontia emena sti megali mou ekane i mundisal tous protous mines, elpizw na mou kanei kai twra Smile sigoura tha argisoune na vgoune... sti meali arxisan ta salia kai ta ponakia 4on minon kai to proto tis vgike 6,5 minwn...

pote tha milisei? lene oti ta deutera milane poio grigora giati exoun ta aderfia. i megali mou einai akoma mikri(2 xronwn) kai den milaei opte den kserw poso tha epireasi pantos meta ton 7o mina perimenw lexoules...

to vradu o mikros koimatai apo tis 8-9 mexri 6-7 to prwi, trwei kai ksanakoimatai, edw kai mia eudomada peripou opote eimaste thei!!! Smile

paparuna dwse pipila kai pali. piese tin na parei pipila. i pipila kovetai to daxtilo oxi....

emeis tha ton vaptisoume telos augoustou, 26 mallon pou exei genethlia o andras mou Smile

eipa para polla!!!!! sas filw!!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσακι μου!!!!!ο μικρος μου ειναι στο κρεβατακι του και νανουριζεται για να κοιμηθει...μετα οταν ξυπνησει θα του δοκομασω μπανανιτσα με μπισκοτακι μεσα ειναι η τελευταια μου ελπιδα....θα δειξει!!!!!ουφ!!!!
ζεστηηηηηηη ειναι οτι πρεπει για μπανακι σημερα...  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 14 215994  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 14 215994

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΧΘΕΣ ΞΥΠΝΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΣ 1'30 ΜΕΧΡΙ Κ ΤΗΣ 5 ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΥΔΑ...ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΤ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ,ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΓΑΜΟ Κ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΜΑΖΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΒΑΦΤΙΣΕΙ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΛΙΓΟ,Κ ΕΧΩ Κ ΤΟΥΣ ΠΕΘΕΡΟΥΣ ΠΟΥ Κ ΑΥΤΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΖΗ ΟΛΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Τ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ,ΕΣΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΓΑΜΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ Η ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ..ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΕΙΡΑΖΗ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ...ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε??εμεις καλα κοιμήθηκαμε τώρα πάλι κοιμάται μπορει να τον ζαβλακωνει η ζέστη.
Άννα μην αγχωνεσαι με το βάρος τα μωράκια μας τρώνε όσο πεινάνε,και τώρα με την ζέστη μπορει να τρώνε λιγότερο.εμενα είναι τριων μηνών που μετρηθηκαμε ήταν 60 π και 5500 κιλά.μια χαρουλα είναι.και εμενα μου είπε ο γιατρός οτι γύρω στα 150 είναι να τρώνε αλλα ποτε δεν πίνει τόσο.τωρα θα δούμε στην επόμενη μέτρηση...
Αχ ζέστη έχει αλλα πάλι καλα που φυσάει και λίγο.
Μαρίνα μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε.και θα βρεις ένα ωραίο φόρεμα να βάλεις και θα εισαι κούκλα!!
Εγω πολιτικό έχω κάνει,κοιτα πολλοι παπάδες δεν κάνουν βαφτηση αν δεν έχεις κάνει θρησκευτικό γάμο άλλοι πάλι κάνουν.σε ρώτησαν εκει που έκλεισες αλλα και να μην σε ρώτησαν δεν θα το δουν μετα στα χαρτιά?Καλυτερα να το ξέρεις αυτο.και εμεις λέγαμε για γάμο βαφτηση αλλα είναι πολλα τα έξοδα μαζεμένα.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mpempakos7 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε??εμεις καλα κοιμήθηκαμε τώρα πάλι κοιμάται μπορει να τον ζαβλακωνει η ζέστη.
Άννα μην αγχωνεσαι με το βάρος τα μωράκια μας τρώνε όσο πεινάνε,και τώρα με την ζέστη μπορει να τρώνε λιγότερο.εμενα είναι τριων μηνών που μετρηθηκαμε ήταν 60 π και 5500 κιλά.μια χαρουλα είναι.και εμενα μου είπε ο γιατρός οτι γύρω στα 150 είναι να τρώνε αλλα ποτε δεν πίνει τόσο.τωρα θα δούμε στην επόμενη μέτρηση...
Αχ ζέστη έχει αλλα πάλι καλα που φυσάει και λίγο.
Μαρίνα μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε.και θα βρεις ένα ωραίο φόρεμα να βάλεις και θα εισαι κούκλα!!
Εγω πολιτικό έχω κάνει,κοιτα πολλοι παπάδες δεν κάνουν βαφτηση αν δεν έχεις κάνει θρησκευτικό γάμο άλλοι πάλι κάνουν.σε ρώτησαν εκει που έκλεισες αλλα και να μην σε ρώτησαν δεν θα το δουν μετα στα χαρτιά?Καλυτερα να το ξέρεις αυτο.και εμεις λέγαμε για γάμο βαφτηση αλλα είναι πολλα τα έξοδα μαζεμένα.
ΟΧΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΔΝΕ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟ ,ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Κ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΜΟΝΟ ΛΗΞΙΑΡΧΙΑΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ .ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΗΛΦ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΓΤ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΑΥΤΗ!!!!!!!!!!ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΩ ΜΝ ΠΑΩ ΕΚΕΙ Κ ΔΝΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΠΤ,ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΗ.....ΠΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ....ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΓΗΡΟΜΕΡΙΟΥ... ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ

tomaraki

tomaraki
Γεια σας !!!Εμεις ειμασταν μοναχοι μας αυτο το σκ και δεν προλαβαιναμε !!!
Πετρινι εμενα ο δικος μου ξεκινησαμε με μηλο και αχλαδι φρουτοκρεμα (οχι σκονη)
και ημασταν 5 μηνων ....και τωρα στον 6ο θα μου βαλει και αλλα φρουτακια...αλλα την τρωει πιο ευκολα ειναι και πιο δροσερη!!!crazy ξεκινησες με ρυζαλευρο-βανιλια??Και εμεις δεν την τρωγαμε ποια εταιρεια παιρνεις εμεις τις δοκιμασαμε ολες την Νουνου την εφτυνε ...την Νουτριτσια την ετρωγε αλλα δεν αδειαζε πιατο την Νεστλε εφαγε καπως καλητερα αλλα παλι αφηνε ...σημερα ειδα και απο ειδα και του εδωσα φαριν λακτε και την εκανε ΝΑ ...ουτε δακρυα ουτε γκρινια !!!!!Θα δοκιμασω και αυριο και θα δω!!

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki den pirazei pou den exete kanei thriskeutiko. simasia exei o nonos na einai baptismeno i an einai zeugari na einai pantremenoi. oi gonis kai na exoun alli thriskia den pirazei Smile

emeis den exoume polla na poume... o mikros akoma koimatai arketes wres... perimenoume na megalwsei ligo na kanoun parea me tin aderfoula tou Smile
mpempakos gia to gala to kalokairi isa isa tha eprepe na pinei perisotero me tin zesti... anyway den agxonomai. alazoume gala kai vlepoume ton allo mina. simasia exei na parei upsos kai na megalwsei to kefalaki kai s'auta ola kala Smile

tomaraki

tomaraki
Ana έγραψε:marinaki den pirazei pou den exete kanei thriskeutiko. simasia exei o nonos na einai baptismeno i an einai zeugari na einai pantremenoi. oi gonis kai na exoun alli thriskia den pirazei Smile

emeis den exoume polla na poume... o mikros akoma koimatai arketes wres... perimenoume na megalwsei ligo na kanoun parea me tin aderfoula tou Smile
mpempakos gia to gala to kalokairi isa isa tha eprepe na pinei perisotero me tin zesti... anyway den agxonomai. alazoume gala kai vlepoume ton allo mina. simasia exei na parei upsos kai na megalwsei to kefalaki kai s'auta ola kala Smile

Μην αγχωνεσε εμεις 3 μηνων ημασταν 60εκ και 6100 το καθε παιδακι εχει τους δικους του ρυθμους φαντασου οτι ειμαστε 5 μηνων και τα 150 ακομα δεν τα εχουμε ξεπερασει!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια μου,τι κάνετε?εμεις πήγαμε βολτουλα αλλα περίπου πάνω στην μια ώρα αρχίζει και βαριεται αλλα παίρνω μαζι και το μαρσιπο οποτε αν δω τα σκούρα τον βάζω εκει....
Άννα δίψανε πιο πολυ το καλοκαίρι αλλα σε ποσότητα δεν τρώνε και τόσο πολυ εμενα μια φορα έχει πιει 140 φαντάζουν τι πείνα θα είχε,τώρα βέβαια του δίνω πιο πολυ στήθος και δεν ξέρω πόσο πίνει πρωι και βράδυ το πίνει απο μπουκάλι τρώει 100 αντε 110.κι εμεις σε ύψος και κεφάλακι είμαστε πολυ καλα,τα κιλά μας τριων μηνών ήταν 5500 ,αλλα κάθε παιδι έχει διαφορετική ανάπτυξη.
Μαρίνα στη θεπσρωτια είναι ?αν είναι αυτή την είδα πολυ ωραία.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mpempakos7 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια μου,τι κάνετε?εμεις πήγαμε βολτουλα αλλα περίπου πάνω στην μια ώρα αρχίζει και βαριεται αλλα παίρνω μαζι και το μαρσιπο οποτε αν δω τα σκούρα τον βάζω εκει....
Άννα δίψανε πιο πολυ το καλοκαίρι αλλα σε ποσότητα δεν τρώνε και τόσο πολυ εμενα μια φορα έχει πιει 140 φαντάζουν τι πείνα θα είχε,τώρα βέβαια του δίνω πιο πολυ στήθος και δεν ξέρω πόσο πίνει πρωι και βράδυ το πίνει απο μπουκάλι τρώει 100 αντε 110.κι εμεις σε ύψος και κεφάλακι είμαστε πολυ καλα,τα κιλά μας τριων μηνών ήταν 5500 ,αλλα κάθε παιδι έχει διαφορετική ανάπτυξη.
Μαρίνα στη θεπσρωτια είναι ?αν είναι αυτή την είδα πολυ ωραία.
ΝΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ Κ ΠΑΡΟ ΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΩΡΑ ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΗ ΘΑ ΦΥΣΑΕΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Σ ΥΨΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΕΧΕΙ Κ ΠΥΓΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΕΡΟ

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια τι κανετε?εμεις αυτο το σκ ξεσαλωσαμε ειχαμε παει βορεια ευβοια εχουμε ενα μικρο εξοχικο σπιτακι και ημασταν θαλασσα το μωρο το ειχαμε στο καροτσακι κατω απο την ομπρελα του ειχα ετοιμασει την χορτοσουπα αλεσμενη και τον ταιζα το μεσημερι μετα το απογευμα γυριζαμε σπιτι και ετρωγε την κρεμουλα του και δεν μας ενοχλεισε καθολου ετρωγε και κοιμοταν χαρηκα τοσο πολυ γιατι περιμενα πως και πως να κανω τα πρωτα μου μπανια κατα τα αλλα θηλασμος δυστυχως τελος σχεδον βγαζω μονο λιγες σταγονες απο το ενα στηθος και του δινω το πρωι ενα γευμα αλλα δεν χοτραινει λογικο ειναι περιοδος τιποτα ακομα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις