Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
116 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 116 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 42]

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mariameint έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.

Τατιάνα μου, κι εγώ με τη σειρά μου θα σου πω να κάνεις κουράγιο και σίγουρα θα πάνε όλα καλά. Είχες νέα από τον σύζυγο ή ακόμα;
Πάντως η Νατάλια είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ και στην φωτογραφία που έβαλες είσαστε ολόιδιες. Σου μοιάζει πάρα πολύ!!!

Αληθειααα;;;γιατί οι περισσότεροι λένε ότι μοιάζει τον άντρα μου..εντάξει δεν με χαλάει αλλα θέλω να μου μοιάζει λίγο!!χιχιχι ευχαριστώ παντός!
Και η δική σου νομίζω σου μοιάζει ε; Ζήλεψε την φωτο σας με την κορδέλα κ έβαλα κ εγω μια χαχαχαχα

Κορίτσια σας ευχαριστω για την συμπαράσταση
Τελικά δεν θα φύγουμε ακόμα, η δουλεια που βρήκε τον περνούν λέει αλλα είναι πολυ μακριά απο κει που είναι ο αδερφός μου κ θα φεύγουν πολλα σε βενζίνες, δεν ήταν κ αρκετά τα λεφτά ώστε να αξίζει κ κυρίως δεν θα φύγουμε λόγω το ότι τελικά απο τι φαίνεται δεν θα πάρω τα επιδόματα εγκυμοσύνης κτλ πήγα σήμερα στο ΙΚΑ κ ακόμα δεν καταχωρηθηκαν τα ένσημα κ μου είπε θα αργήσουν ακόμα με το Νεο κολοσυστημα κ έχω διορία μέχρι αρχές σεπτεμβρίου, υπολογιζαμε σε αυτα τα λεφτά για να κάνουμε την μετακόμιση. Τέλος πάντων ας είμαι αισιόδοξη κ ότι είναι να γίνει θα γίνει, ο πατέρας μου χάρηκε πολυ γιατί δεν ήθελε να φύγουμε.

Κατα τ´αλλα πολυ ζεστηηηη την μπεμπα την έχω μόνο με την πανα!

τατιανα

τατιανα
Ευη κ εμείς μιλάμε στο σκαιπ κ όταν της μιλάει κοιτάει την οθόνη κ χαμογελάει η σκατουλα!!
Ξέρω δεν καταλαβαίνει την φάτσα αλλα αναγνωρίζει την φωνή του! Τι σου είναι τα μικρουλια!
Κ έχετε δίκιο όσο δεν είμαι ήρεμη εγω τόσο θα γκρινιαζει κ αυτή.
Γεωργία έτσι είναι οντος παντού είναι δύσκολα αυτο μου έλεγε ο άντρας μου τώρα που τα είδε απο κοντά βλέπει πως κ όσοι πήγαν εκει με το ζόρι τα βγάζουν πέρα εμείς λέγαμε να πάμε για καλύτερα γιατί εντάξει εδω ακόμα κάτι βγάζουμε δεν είμαστε κ άνεργοι αλλα αν είναι μα πάω εκει κ να είμαι Κακομοιρα κάθομαι κ εδω.. Τι να πω θα δείξει!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αντε. Μπραβο τατιανα αισιοδοξία λίγο.μην σε παίρνει απο κάτω.εγω τα λέω επειδή έτσι ακούω οτι πολλοι πανε γιατι νομίζουν οτι ολα είναι σουπερ έξω αλλα στις μερες μας παντου δύσκολα είναι πιο παλιά οποίοι έφευγαν δούλευαν σκληρά αλλα υπήρχαν και έξω δουλειές τώρα σε όλη την ευρωπη υπάρχει ανεργία,πόσο μάλλον όταν φεύγεις απο εδω που παλι θα υπάρχουν και εκει έξοδα ενοίκια βενζίνες όπως είπες,και δεν είναι και φθηνή η ζωή.γιατι και εκει μπορει να μην φτάνει ένας μισθός.λογικο δεν ήταν να χαρεί ο μπαμπά κας σου??ποιος θέλει να φεύγουν τα παιδιά του!!
Όμορφα τα κοριτσακια σας με τις κορδελιτσες.....αλλα και εμεις είμαστε ζόρια αντρακια.......θα φορα με μπάντανα για αξεσουάρ...χαχα.

mariameint

mariameint
mpempakos7 έγραψε:
Όμορφα τα κοριτσακια σας με τις κορδελιτσες.....αλλα και εμεις είμαστε ζόρια αντρακια.......θα φορα με μπάντανα για αξεσουάρ...χαχα.

Χαχαχαχαχα! Easy Rider ο γιόκας σου Γεωργία. Θα είναι σούπερ με μπαντάνα!!!
Τι να κάνουμε. Τα κοριτσάκια έχουν άλλη χάρη Razz

http://www.something-special.gr

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαχα ναι Μαρία...
Αλλα θα τα χαλάσουμε και τα αγοράκια έχουν την χάρη τους...τα κοριτσακια τσαχπινικα και τα αγοράκια μαγκακια!!!σκσμενο τζην μπάντανα γυαλί και είμαστε κουκλοι χαχαχα

τατιανα

τατιανα
Γεωργια κ τα αντρακια μας κουκλακια ειναι αλλα οσο να'ναι την τσαχπινια μας δεν την φτανεται χαχαχα
Κοιταξτε να τους κανετε καλους γαμπρους ε?οχι μαμακηδες Very Happy Very Happy

αχ νυσταζωωωω κοιμαται στην αγκαλια μου, τωρα θα την βαλω καλαθουνα για να δω θα ξυπνησειιιιι αχχχ μαλλον απο την ζεστη ειναι ετσι!!

mariameint

mariameint
Εμένα πάλι είχε πέσει για ύπνο γύρω στις 10 παρά τέταρτο και στις 10:30 μου ξύπνησε. Μόλις την ξανακοίμησα ξάπλα στο κρεβάτι με το στήθος. Τα ίδια είχαμε και χθες αλλά ήμουνα τόσο λιώμα που δεν το διακυνδύνεψα να την βάλω στην κούνια της και να μου ξυπνήσει με αποτέλεσμα να πιαστώ το βράδυ γιατί δεν είχα πολύ χώρο στο κρεβάτι. Απόψε όμως θα προσπαθήσω να την μετακινήσω όταν πάω για ύπνο Rolling Eyes

τατιανα

τατιανα
Μαρια αστα..εκει που ειναι 2-3 τελεια και κοιμαται ανετα απο της 9-9.30 ξαφνικα κατι την πιανει..τωρα στην δευτερη προσπαθεια τελικα ακομα κοιμαται στην καλαθουνα..θα παω και εγω και ελπιζω να μην ξυπνησει!!καληνυχταααα

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera koritsia kai apo emena. sas diavazw pou kai pou kai den thimamai an sas egrapsa pote Very Happy opote sas ta ksanalew : emeis genithikame 22 martiou Smile me ton upno mia xara ta pame ap'oti diavazw sesas... koimatai oli nixta kai tis perisoteres ores tin imera... den exoume kolikous, alla griniazoume eukola. den mas aresei to poli fos, oute fasaria, fones, koimatai sto domatio tou monos tou apo 20 imeron giauto ton logo... auto pou thelw na rotisw einai poso trone ta mwra sas... emeis akoma 100ml enw apo tin megali mou pou einai 2 xronon thimamai oti etroge perisotero 3on minon... ta dika sas???
na sas zisoun kiolas!!!! poli glikes fatsoules vlepw sta avatar sas I love you

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ,ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΙΝΙΑ ΣΑΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ....ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΤΟΜΑΑΑ ΜΑΣΣ Κ ΚΛΟΥΠ ΚΛΟΥΠ ΚΑΝΕΙΙΙΙΙ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ,ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΤΣΙΜ ΤΣΙΜ ΜΑΣ (ΕΜΒΟΛΙΟ)ΧΙΧΙΧ ΕΚΑΝΑ Κ ΕΓΩ ΕΝΑ )))))))ΕΚΛΑΨΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑΑΑ ....ΕΙΜΑΣΤΕ ................5400kg 800gr ΠΕΙΡΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Κ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 59.....ΑΠΟ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ....ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΣ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΩ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ Κ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ Κ ΨΑΧΝΩ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ ΟΛΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ,ΤΑ ΜΑΡΤΗΡΙΚΑ ,ΤΗΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ,ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΙΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΟ.....ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ Κ ΕΓΩ ΣΑΝ ΜΑΜΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ......Κ ΤΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΗ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα σε όλες...λοιπον....
Εμεις πήγαμε στην πεθερα μου και τον επιασε ένα κλάμα τρελό δεν γινόταν με τίποτα καλα...ουτε στους κόλικους έτσι ουτε στήθος δεν ήθελε για να ηρεμήσει μετα απο κανένα εικοσαλεπτο πήρε το στήθος και κοιμήθηκε και σηκώθηκε με και φυγαμε και κοιμήθηκε αρκετά μετα ξύπνησε ευδιαθετος εφαγε εκατσε λίγο και στις 12 και κατι κοιμήθηκε.
Τατιανα και Μαρία εμένα ευτυχώς όταν κοιμηθει τον βάζω στην κούνια και δεν ξυπναει αλλα και να ξυπνήσει δεν τον παίρνω στο κρεβάτι τον νανουριζω λίγο στα χέρια και οκ δεύτερη φορα δεν ξυπναει.
Άννα καλώς ήρθες να σου ζήσουν τα μωράκια σου.κοιτα εγω θηλασω οποτε δεν ξέρω πόσο πίνει και δεν πίνει ποτε ίδια ποσότητα τις φορές που το βγάζω με θηλαστρο πίνει ποτε 100 ποτε 110 ποτε 80.εχει και σένα κουσούρια χαχα και εμένα δεν του αρέσει πολυ το έξω απο οτι έχω καταλάβει είναι σπιτογατος....
Μαρίνα με το καλο...κοιτα για πράγματα δεν ξέρω απο που να πάρεις ίσως ξέρει καμια άλλη κοπέλα,θέμα θα σκεφτούμε όλες εεδω και θα βγάλουμε πόρισμα χαχαχα.τωρα εσυ απο τη μεριά σου στο θέμα της βαφτίστηρα κανείς μπουμπουνιερες προσκλητήρια και το δώρο των νονων.και αν κάνετε τραπέζι και τέτοια τα κανονικές και αυτα.σαν τι εννοείς εσυ?
Α μπραβο ο βαγγελακης μεγάλωσε μια χαρα είναι πολυ καλα 800 γρ σουπερ!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mpempakos7 έγραψε:Καλησπερα σε όλες...λοιπον....
Εμεις πήγαμε στην πεθερα μου και τον επιασε ένα κλάμα τρελό δεν γινόταν με τίποτα καλα...ουτε στους κόλικους έτσι ουτε στήθος δεν ήθελε για να ηρεμήσει μετα απο κανένα εικοσαλεπτο πήρε το στήθος και κοιμήθηκε και σηκώθηκε με και φυγαμε και κοιμήθηκε αρκετά μετα ξύπνησε ευδιαθετος εφαγε εκατσε λίγο και στις 12 και κατι κοιμήθηκε.
Τατιανα και Μαρία εμένα ευτυχώς όταν κοιμηθει τον βάζω στην κούνια και δεν ξυπναει αλλα και να ξυπνήσει δεν τον παίρνω στο κρεβάτι τον νανουριζω λίγο στα χέρια και οκ δεύτερη φορα δεν ξυπναει.
Άννα καλώς ήρθες να σου ζήσουν τα μωράκια σου.κοιτα εγω θηλασω οποτε δεν ξέρω πόσο πίνει και δεν πίνει ποτε ίδια ποσότητα τις φορές που το βγάζω με θηλαστρο πίνει ποτε 100 ποτε 110 ποτε 80.εχει και σένα κουσούρια χαχα και εμένα δεν του αρέσει πολυ το έξω απο οτι έχω καταλάβει είναι σπιτογατος....
Μαρίνα με το καλο...κοιτα για πράγματα δεν ξέρω απο που να πάρεις ίσως ξέρει καμια άλλη κοπέλα,θέμα θα σκεφτούμε όλες εεδω και θα βγάλουμε πόρισμα χαχαχα.τωρα εσυ απο τη μεριά σου στο θέμα της βαφτίστηρα κανείς μπουμπουνιερες προσκλητήρια και το δώρο των νονων.και αν κάνετε τραπέζι και τέτοια τα κανονικές και αυτα.σαν τι εννοείς εσυ?
Α μπραβο ο βαγγελακης μεγάλωσε μια χαρα είναι πολυ καλα 800 γρ σουπερ!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ!!!ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΕΝΝΟΩ,ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ!!ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΗ ΜΟΥ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΛΩΝ ΝΟ ΜΑΣ,ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑΚΗ,ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΣΚΕΥΤΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ----ΠΡΑΣΙΝΟ-ΓΑΛΑΖΙΟ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Η 2 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΑΖΗ Η ΕΝΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΙΔΕΣ ΑΑΑ Κ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ Η ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ Κ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΖΗ...Κ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ Κ ΣΕ ΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΦΟΡΕΜΑΑΑ ..ΕΥΤΗΧΩΣ ΕΧΩ Κ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ,,,ΑΝΝΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ Κ ΕΓΩ ΘΗΛΑΖΩ ΑΛΛΑ ΔΙΝΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Κ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΤΟ ΚΡΙΝΩ ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΔΙΝΩ 120 ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΗ Κ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΓΤ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕΤΑΑ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια!!
Μαρινα κοιτα την εκκλησία την πληρώνουν οι νόνοι απο όσο ξέρω και εγω όταν βαφτησα εγω τα πλήρωσα αλλα αν θέλετε μπορείτε να τα δώσετε μαζί ανάλογα ποσά θα σας πουν.εγω έδωσα 150 ταρίφα αλλα μπορει να σας πουν να δώσετε όσα θέλετε!

tomaraki

tomaraki
Γεια σας !!!Γεια σας !!!Με ειπε ΜΑ_ΜΑ !!!!! Razz Razz Razz Razz  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 12 215994  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 12 215994  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 12 654316  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 12 654316 Το καμαρι μου ειπε την πρωτη του λεξουλα !!!!!!!!!!!!!!!!!Αχ!!Κατουρηθηκα!!!!!!
Αννα εμεις ειμαστε 5 1/2 μηνων θηλαζουμε αλλα οταν βγαζω δεν ξεπερνα τα 150 !!Οποτε μην αγχωνεσε !!Τατιανα τετοια θελω να ακουω αισιοδοξια !!Την υγεια μας να εχουμε !!!!Και να ειναι γερα τα μπεμπιδια μας!!!!!!!!!!
Μαρινακη σαν μαμα το μονο που εχεις ειναι προσκλητηρια,μπομπονιερες και δωρο νονου ή νονας !!Τα υπολοιπα ο νονος !!Τωρα εαν θελεις και κατι τρελλο για διακοσμηση το κανεις εσυ !!Α!Και το τραπεζι!!Οι νονοι εχουν σταυρο , βαφτιστηκα(ρουχα , λαδοπανα , μαρτυρικα , παπουτσια , λαδια κτλ)πληρωμη εκκλησιας και στολισμος κολυμπηθρα !!Τωρα επειδη ειναι αγορακι ναυτικο ή πειρατικο αλλα και στρουμφακια ειναι ωραια !!!!!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ειδες απο τοσο μικρα βγαζουν κραυγουλες εμεις του μαθαμε και λεει μαμ και αντε πολυ φαση εχουνε και εμενα οταν θα με πει μαμα θα κατουρηθω απο την χαρα μου ο μεγαλος μου φωναξε το μπαμπα πρωτα και μετα μαμα
κατα τα αλλα σε 3 εβδομαδες ειναι η βαφτιση του μικρου μας ΑΝΤΩΝΑΚΗ και δεν εχω καθολου αχγος ανεστησια τελειως Very Happy οι γονεις πληρωνουν τα παντα εκτος απο τα ρουχα του μωρου τον σταυρο και την εκκλησια που ειναι της νονας εξοδα η οποια δινει οσα θελει στην εκκλησια δεν υπαρχει ταριφα 10 -20 ευρω θα τα ριξει στο παγκαρι μετα κερια ο παπας μας δεν θελει τιποτα το φορεμα μου ειναι κοντουλη κοραλι στο χρωμα και τα μαλλια σκεφτομαι να μου τα κανει η κομμωτρια μια ωραια κοτσιδαα ψηλα γιατι λογικα θα εχει ζεστη 15 ιουλιου κατακαλοκαιρο θα ειναι.

tomaraki

tomaraki
Με το καλο !!!Αχ!!Και στη βαφτιση κατουρημενη θα ειμαι !!Αφου το σκεφτομαι και δακρυζω!!Ωραια επιλογη ο κοτσιδα!!!Τα ειχα κανει ετσι οταν ειχα βαφτιση και το ευχαριστηθηκα !!Δεν ζεσταθηκα ουτε τιποτα !!Και μαλλον ετσι θα τα κανω οταν βαφτισουμε και εμεις !!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Γεια σας !!!Γεια σας !!!Με ειπε ΜΑ_ΜΑ !!!!! Razz Razz Razz Razz  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 12 215994  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 12 215994  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 12 654316  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 12 654316 Το καμαρι μου ειπε την πρωτη του λεξουλα !!!!!!!!!!!!!!!!!Αχ!!Κατουρηθηκα!!!!!!
Αννα εμεις ειμαστε 5 1/2 μηνων θηλαζουμε αλλα οταν βγαζω δεν ξεπερνα τα 150 !!Οποτε μην αγχωνεσε !!Τατιανα τετοια θελω να ακουω αισιοδοξια !!Την υγεια μας να εχουμε !!!!Και να ειναι γερα τα μπεμπιδια μας!!!!!!!!!!
Μαρινακη σαν μαμα το μονο που εχεις ειναι προσκλητηρια,μπομπονιερες και δωρο νονου ή νονας !!Τα υπολοιπα ο νονος !!Τωρα εαν θελεις και κατι τρελλο για διακοσμηση το κανεις εσυ !!Α!Και το τραπεζι!!Οι νονοι εχουν σταυρο , βαφτιστηκα(ρουχα , λαδοπανα , μαρτυρικα , παπουτσια , λαδια κτλ)πληρωμη εκκλησιας και στολισμος κολυμπηθρα !!Τωρα επειδη ειναι αγορακι ναυτικο ή πειρατικο αλλα και στρουμφακια ειναι ωραια !!!!!
ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΚΟΜΑ....ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΕ ΕΙΠΕ ΜΑΜΑ ΣΕ ΕΙΠΕ ΜΑΜΑ ΠΟΠΟ ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΜΑΜΑΑΑΜΑΜΑΑΜΜΑΜΜΜΑΜΑΜΑΑΑΑΑ ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Smile Smile Smile Smile Smile ΤΑ ΜΑΡΤΙΡΗΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΩ ΕΓΩΩΩ ΔΗΛ!!!

tomaraki

tomaraki
Ναι !!!!!!!!!!!!!!!!  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 12 328109  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 12 328109  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 12 328109  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 12 328109 Μαρινακη τα μαρτυρικα ειναι μαζι με το κουτι με τα βαφτιστηκα !Οι νονοι τα παιρνουν απλα να συννενοηθεις για το θεμα μην πανε και παρουν ασχετα ...........

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tomaraki έγραψε:Ναι !!!!!!!!!!!!!!!!  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 12 328109  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 12 328109  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 12 328109  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 12 328109 Μαρινακη τα μαρτυρικα ειναι μαζι με το κουτι με τα βαφτιστηκα !Οι νονοι τα παιρνουν απλα να συννενοηθεις για το θεμα μην πανε και παρουν ασχετα ...........
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΤΑ ΠΕΡΝΩ ΕΓΩΩΩΩΩ Κ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ Κ ΤΕΤΟΙΑΑΑ,ΑΥΤΗ ΜΕΝΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΑΖΗ ΤΟΥΣ Κ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?τα μπεμπιδια?εμεις είχαμε καλή ημέρα χθες κοιμήθηκε το απόγευμα δυόμιση ώρες και ήταν ευδιαθετος μετα .πηγαμε και βόλτα με το μαρσιπο και είναι η καλύτερη του χαχα ο αγκαλιτσας!!!

τατιανα

τατιανα
Καλημέρα!
Γεωργία να έρθω να κάνουνε παρέα με τον αγκαλιτσα σου γιατί κ Μετα τον μαρσιπο κ την αγκαλια πολυ τα αγαπάει,σε 5 λεπτά έχει αποκοιμηθει!
Εμένα πάλι χθες δεν μπορούσε να κοιμηθεί όλη μερα μάλλον λόγω ζέστης, κατα της 7 πήγα για καφέ κ κινήθηκε στην αγκαλια μου, ο γυρισμού εφιαλτικος γιατί στο αμάξι ουρλιαζε έκανε εμετο τα έκανε ολααα χάλια κ όταν γυρίσαμε θηλασε κ τεζαρε!
Τώρα είμαστε καπνά θηλαζει κ αποκοιμιεται.. Αχ ας κοιμηθεί Θεέ μου γιατί κουτουλαωωω!
Α κ πλέον ότι ώρα κ να αποκοιμηθει ξυπνάει στις 7!!

Σήμερα το βράδυ έρχεται ο μπαμπακας μασσσσς yeeeeee!!!!

mariameint

mariameint
Καλημέρα και από εμάς!
Εχθές κάναμε τα δεύτερα εμβόλια και η μπεμπούλα μου ήταν μια κυρία. Έκλαψε παραπονιάρικα για ένα λεπτό και μετά αγκαλίτσα με τη μαμά. Γυρίσαμε σπίτι και το ρίξαμε στο φαγητό. Ευτυχώς, όπως και την πρώτη φορά δεν είχαμε καμία παρενέργεια. Ούτε πρήξιμο, ούτε πυρετό, ούτε γκρίνια, ούτε υπνηλία (κακό δεν θα ήτανε το συγκεκριμένο Very Happy )
Και μένα της αρέσει πολύ ο μάρσιπος Γεωργία. Με συτόν πηγαίνουμε στο γιατρό. Κοιτάζει γύρω της όλο περιέργια και χαμογελάει συνεχώς. Κατά τ' άλλα συνεχίζει να κοιμάται 8-9 ώρες το βράδυ και ξεκουραζόμαστε!!!

Τατιάνα με το καλό να τον υποδεχτείτεεεε!!!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω έχω και σλινγκ αλλα μην κοροιδευεται δεν μπορω να τον βάλω μέσα είμαι τόσο χαζη??τσαμπα πήγαν 50 ευρω τεσπα....
Τατιανα και εμένα τώρα τελευταία δεν του αρέσει στο αμάξι κάθεται αν τον πάρει ο ύπνος,μηπως μωρε ζαλιζονται??αντε με το καλο τατιανα θα εισαι πολυ χαρούμενη....
Μπραβο Μαρία και για το εμβόλιο και που κοιμάται το βράδυ...καλα και εγω δεν έχω παράπονο κοιμάται ένα 8ωρο και ξυπναει μια φορα να θηλαζει....
Μπορει να τα ενοχλεί η ζέστη εμένα τώρα θέλει να κοιμάται το απόγευμα πολυ.ευτυχως τώρα τεζα ρε και χαλαρώνω κι εγω λιγο

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
να πας σε καποια συναντηση ενημερωτικη που κανονιζουν οι μαμαδες με το babywearing. Ψαξε στο ιντερνετ κ θα βρεις που θα γινει η επομενη συναντηση κοντα στην περιοχη σου.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις