Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
32 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 32 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 42]

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΑΧΑΧΑ ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩ!!ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΥΡΙΑΖΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΞΥΛΑΡΗ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕ ΠΑΝΩ Κ ΕΙΧΑ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΦΩΝΑΖΕ ΧΑΧΑΧΑ ,,,ΤΕΛΙΚΑ Η ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΦ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΑΑΑ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΑΡΧΙΖΩ ΠΥΡΕΤΟΔΟΟΟΟ ΕΤΙΜΑΣΙΕΣ ΓΤ ΤΠΤ ΔΝΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ,ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΡΕΧΩ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΦΟΡΕΜΑ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΘΕΜΑ......ΕΧΩ ΡΑΓΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΗΣ ΓΑΜΠΕΣΣ Κ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑΑΑΑΑΑ .......ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΛΙΑ ΧΑΛΑΡΗ....ΕΧΩ Κ ΨΩΜΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΔΗΛ ΧΑΛΙΑ ΤΙ ΦΟΡΕΜΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΜΑΚΡΥΑ ΔΝΕ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια ,ζεστηηηηη!τι κάνετε?μαρινα ξεκινά γιατι έχεις βουνό χαχα αντε με το καλο να είναι!εμενα εχθές με έσκασε μέχρι να τον κοίμησω...απο τις 11.30 τον κοίμησα δυο φορές και τον έβαζαν κάτω και ξυπναγε τελικα κοιμήθηκε στις 1.10
Οι άλλες κοπέλες που χαθηκατε ??

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalhspera koritsia Smile

ouf eftyxws twra to vrady fysaei ligo edw pou eimai kai mporw na anapnew san anthrwpos...

O mikros olh mera ekane dyo sfinakia ypnou apo kanena misawro, me apotelesma na kserathei to vradaki (meta thn krema stis 8 ) ston ypno.

To teleftaio mpoukali to exoume synh8ws stis 12....
Paw na ton ksypnhsw afou den ksypnhse monos tou, mou xamogelase, epaikse ligo, alla mpoukali den h8ele pou na skasw...

ton ksanaevala kai koimh8hke amesws... twra akomh perimenw mpas kai ksypnhsei... alla se ligo tha kserathw kai egw...

ouf... lete na tou kanw kako me afto?

alla den mporw na ton ksypnaw kai kathe wra, mhpws faei...

eseis ti leei? ti kanete????

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κοριτσιααα
Εμείς πήγαμε παιδιατρο χθες κ κάναμε το 3το μας εμβόλιο! Ευτυχώς έκλαψε πολυ λίγο κ μέχρι στιγμής καλα πάμε ούτε γκρίνια ούτε δεκατα!
Έβαλε 600 γρ αυτόν τον μήνα, στην αρχη μου κακοφανηκε σε σχέση με τον προηγούμενο που έβαλε ένα κιλό αλλα η Παιδιατρος μου είπε ότι τόσο πρέπει να βάζει το δεύτερο τρίμηνο κ Μετα απο 200γρ
Οπότε είναι τώρα 5900κιλα κ βάλαμε πάλι 4εκ κ είναι 62εκ!στις καμπύλες σε όλες είμαστε λίγο παραπάνω..
Πήγαμε κ με το λουλουδικο μας στο κεφάλι κ κάναμε θραύση χαχαχαχα
Πάντως κάτι ρούχα που της πήρα h&m 4-6μηνων της είναι μεγαλααα!!

Μαρινα δεν ξέρω τι φόρεμα να σου προτείνω.. Θα έλεγα μακρύ γιατί κ εγω τέτοια φοραω τώρα αλλα λες ότι δεν σου παει.. Ίσως κάτι μέχρι το γόνατο

Πέτρινη μην το ξυπνας το νινι κ του χάλασε τον ύπνο αστον αν πεινασει θα ξυπνήσει μόνος του!εγω λέω μακάρι να κοιμόταν η δικιά μου λίγο παραπάνω ώρες αλλα που κάθε 2-3 ώρες τρώει!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα πωσ ειστε!!εμενα ο μικροσ χθεσ ξυπνισε παλι στην 1 ωρα μετα τον υπνο αλλα ευτηχωσ του βαλα την πιπιλα κ ξανακοιμηθηκε μεχρι τησ 9 καλα μιλαμε τον βρισω το πρωη αλλου για αλου σημερα ειχε τα ποδια εξω απο τα καγκελα κα τ σηκωνε πανω κατω πανω κατω ,μαλλον δνε θα μπορουσ ενα βγει ,ειχε αγκαλια το σεντονακη του το μαξηλαρη κ οτι ειχε η κουνια μεσα χαμενο ηταν χαχαχα...πετρινη μν τον ξυπνασ γτ ετσι του χαλασ τον υπνο κ οχι μονο μν σου κανει πισογυρισμα μετα παλι .....τατιανα μου δνε ξερω κατι τετοιο μαλλον θα καταληξω ασε μπερδεμα κ αυτο,χθεσ παρεγγειλα βαζακια μικρα για γλυκο του κουτοαλιου για την βαφτισει κ σημερα για μπομπονιερεσ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε?εμεις καλα ,έκανα κατι δουλιτσεςκοίμησα τον μπεμπη και σε λίγο θα φάμε !κλιματιστικο σήμερα γιατι δεν παλευεται....εχθες εδω το βράδυ ήταν πολυ καλα ευτυχώς.χθες ήταν και στα καλα του ο μικρός και μια χαρα!!
Τατιανα μια χαρα είναι η μικρή τέλεια,και εμενα μου το είπε οτι θα παίρνει λιγότερο και θα δούμε και με τις στέρεες σιγα σιγα!εμενα πάντως είναι σταθερός όλους τους μήνες παίρνει 700 γρ.μια χαρα μην γίνουν και παχουλα χιχι!!
Πέτρινι μου μην το ξυπνας αυτο ξέρει ποτε θα πεινασει.μακαρι να κοιμόταν και εμενα έτσι...τα ξυπναγε μονο στην αρχη μερι να ανακτήσουν το βάρος γέννησης οποτε αστον να χορτάινει με ύπνο που είναι εξίσου καλο και μεγαλώνει με τον ύπνο!!
Μαρίνα μπραβο ωραία θα είναι ε?αχ και εγω θέλω να έρθει η ώρα να ξεκινήσουν οι ετοιμασίες!!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια μου τι κανετε>?
μαρινακη εγω για την βαφτιση πηρα ενα φορεματακι κοντο οχι πολυ ομως για να μπορω να σκυβω ειναι ωραια σε εντονο χρωμα πορτοκοραλλι παπουτσια δεν θα βαλω πολυ ψηλα γιατι θα παιστω τοσες ωρες ορθια βλεπεται ειναι ο παπας που θα κανει το μυστηριο αργος και θα ειναι καμια ωρα .κατα τα αλλα πολυ ζεστη εχουμε πιασει τις παραλιες να δροσιστουμε περιμενω τον αλλο μηνα να παμε μια εβδομαδα διακοπες στο εξοχικο

tomaraki

tomaraki
Γεια σας κοριτσακια !!!!!Αχ!!!Γκρινια γκρινια !!!γκρινια !!!!!!Ακομα και στον υπνο γκρινιαζει 2 μερες τωρα !!!!Δεν με αφηνει να απομακρυνθω ουτε βημα !!!!!Ελπιζω να ειναι τα δοντακια να ετοιμαζονται !!Πετρινι μην το ξυπνας καλε τον ανθρωπο !!Δοκιμασε να δεις τι ωρα θα πεινασει και αν θα πεινασει τι ωρα θα ξυπνησει μπορει και να μην συκωθει ...ετσι κανει ο δικος μου 7 τρωμε κρεμα 10 γαλα και ξανα στις 5:30 με 6:00 το πρωι !!!!Κοριτσια δεν καταφερα να παρω το χαπι για να κοψω τον θηλασμο !!Ενιωσα τοσο ασχημα !!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπραβο ευη καλα έκανες!ασε που και να ήθελες να το κοψεις δεν χρειάζεται να επιβαρύνθεις με χάπια...αν κόβεις σιγα σιγα και ένα γεύμα θα σταματήσει η παραγωγή απο μονή της.ποσα γεύματα γάλα κάνει τωρα που εσένα τρώει και φαγητο??λογικά ευη μπορει να σκάσει μύτη το δόντακι αντε τόσο καιρο πια....
Σουζαν αντε φτάνει η Κυριακή τι καλα!!

mariameint

mariameint
Ναι βρε Εύη. Όπως σου είπε και η Γεωργία (και σου είχα γράψει κάποιες μέρες πριν) δεν είναι ανάγκη να πάρεις χάπι. Εαν λιγοστέψεις τα γεύματα θα λιγοστέψει και το γάλα που θα παράγεις. Κρίμα είναι να επιβαρυνθεί ο οργανισμός σου.

http://www.something-special.gr

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kalispera koritsia mou...

defterh nyxta pou den thelei to teleftaio gala... grrrrrrrrrrr

monos tou loipon mou ekane 4 ta gevmata pou na skasw h mana!

Extes pou den efage to gala tou, pistepsa oti tha ksypnhsei shmera to prwi pio nwris .... mpaaaaaaaaa

9 to prwi ksypnhse to poulaki mou, me teleftaio gevma xtes vrady stis 8, pou htan h krema...

ara kai xtes kai shmera mono 4 gevmata.. o giatros mou omws xtypietai gia 5...

apo thn allh, einai kai enas peismatarhs aftos.. an den thelei allo, den thelei... oti kai na tou kaneis, den anoigei to stoma.. opote ti allo na kanw??? tha paw me ta nera tou kai o theos voh8os!

Sas efxaristw gia thn gnwmh sas Smile me kathysixasate ligo..

ta mpempakia sas ti kanoun? Oi manoules? pws antexete thn zesth?

τατιανα

τατιανα
Κορίτσια για πείτε κ σεις την άποψη σας...
Χθες εκανα νύχια σε μια νεαρή κοπέλα κ ήταν εκει κ μια Φιλη της κ λέγανε ότι είναι στην μόδα τώρα τα στρινγκ μαγιό σε μικρά κοριτσακια 3-4-5 χρόνων περίπου κ ότι η μια έχει πάρει ένα τέτοιο δώρο στην ανιψιά της κ πόσο χαριτωμενο κ γλυκουλι φαίνεται κτλ
Κ εγω είπα ημαρτον τι άλλο θα ακούσω ότι το στρινγκ μαγιό θα είναι κ must κ χαριτωμενο σε τόσο μικρά παιδάκια...
Προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο αυτο κ Μετα αναρωτιόμαστε γιατί τα σημερινά παιδιά κάνουν σεξ απο τα 12 κ σχεδόν τα περισσότερα κοριτσακια είναι σαν πουτανακια(συγνώμη για την έκφραση).
Κ μάλιστα έλεγε η μια ότι μιας φίλης της η κόρη που φορούσε ένα τέτοιο όλο κουνιέται λέει κ είναι πολυ ντίβα κ πως είδε μια ξένη τουρίστρια χοντρή με στρινγκ κ πήγε κ της έλεγε " εγω τουλάχιστον έχω ωραίο σώμα εσυ που πας έτσι;"

Ελπίζω μέχρι να μεγαλώσει η κόρη μου να μην έχουν χειροτερέψει ακοοομα περισσότερο τα πράγματα!

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
aparadekto!!!

den einai to paidi kyra mou figourini h mikromegalo na to ntyneis etsi opws isws h8eles na eisai esy kai den mporeis gia opoious logous....

Kalytera gymno se afth thn hlikia akomh... an kai tha eprepe na mathei na ntynetai, para afto!

Kai egw ntynw to mwrouli omorfa opws oles mas... kai fysika tou foresa gravata gia mia wra kai poly gelasame....

kai an eixa koritsaki tha tis forousa tis danteles kai tis foufoules.... pou einai gia to mwro...

omws string? string? methavrio ti tha ths pw na valei sthn paralia? na paei sta 12 ths toples?

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?εμεις καλα ήμασταν καλα παιδάκια χθες χιχι
Πέτρινι αστον μπορει να περνάει και φάση και μετα να ξανα θέλει το γάλα του,Ηνωμένες το πιέσεις είναι και πονηρά το καταλαβαίνουν και πεισματωνουν πιο πολυ...
Τατιανα δεν θα το σχολιάσω ελεοςςςςςς.εδω οι γιατροί λενε οτι για τις μεγάλες γυναίκες δεν κάνει και θα το βαλουμε στα μωρά,τι άλλο θα ακούσουμε ρε παιδια,ο κόσμος έχει ξεφύγει,απαραδεκτο

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια τι κανετε?
τι διαβαζω καλε?στρινγκ στα μικρα παιδια ειναι δυνατον εδω κοιταμε πως να τα μαζεψουμε στην που......κοινωνια που ζουμε και θα τα σπρωξω κιολας να γινουν χειροτερα αφηστε που εμενα που ειναι αγορια ειδικα τον νικολα που ειναι μεγαλος απο μικρο στην θαλασσα του φοραγα μαγιο ποτε γυμνος και του εχω μαθει οτι ποτε κανεις δεν πρεπει να τον βλεπει γυμνο και να τον αγγιζει πουθενα ουτε εγω στα επιμαχα σημεια ουτε ο μπαμπας κανενας εχουν ανωμαλεψει πολυ οι ανθρωποι
Ευη μου εμενα μου κοπηκε το γαλα τελειως χωρις χαπι εκοψα τα γευματα αλλα στεναχωριεμαι ωρες ωρες μου λειπει ο θηλασμος.
τι καλα λεω να μενατε κοντα νμα ερχοσασταν ολες στην βαφτιση μας την κυριακη
κατα τα αλλα εχω κατι νευρα εχω την πεθερα μου και μας εχει πρηξει τα ..... λεει συνεχεια και αν πεθανει ο παππους του αντρα μου γιατι τον περιμενουν 87 χρονων τι θα κανουμε και μαλακιες και τις λεει ο αντρας μου θα γινει κανονικα η βαφτιση και εκεινη την μερα να πεθανει μυστηριο ειναι
τι γρουσουζια ρε π..... μου εχω ριξει τα μπινελικια της ζωης μου απο χτες που το ειπε νευριασα πολυ τι μας νοιαζει εμας μου λετε?εμεις εχουμε τις χαρες μας και παει να μας το χαλασει

mariameint

mariameint
Καλημέρα κορίτσια.

Άκου στρινγκ! Αν είναι δυνατόν. Γι' αυτό έχουμε γεμίσει "Τζούλιες Αλεξανδράτου" παντού. Εαν υπάρχουν τέτοιοι γονείς...

Σούζαν μην στεναχωριέσαι. Πολλοί άνθρωποι (και ιδίως η προηγούμενες γενιές) έχουν θέμα με αυτά. Υποστηρίζουν διάφορα περίεργα, δήθεν ότι τα λέει η θρησκεία, και άντε βγάλε άκρη... Μη δίνεις σημασία και με το καλό να γίνει η βάφτιση. Μια και σήμερα λοιπόν!!! Very Happy

Πετρίνη μου, τι πάει να πει χτυπιέται ο γιατρός για 5 γεύματα; Εαν ο γιατρός ή εσύ είσασταν χορτάτοι, θα ανοίγατε το στόμα να φάτε κι άλλο για να κάνετε εμετό μετά; Δε νομίζω! Μην ανησυχείς και το παιδί δεν θα κάτσει να πεθάνει από την πείνα. Εαν πεινάσει θα το καταλάβεις Very Happy

Εμείς είμαστε καλά. Θέλουμε ακόμα μια βδομάδα για να κλείσουμε μήνα από όταν είχαμε πάει στο γιατρό και είμασταν 5.250 και έχουμε ήδη γίνει 6.500 ! Παναγία μου, θα γίνει μπουλίτσα η μικρή μου. Πρέπει όμως να έχει πάρει ύψος γιατί ακόμα δίπλες δεν έχει κάνει πουθενά.
Το κλιματιστικό δουλεύει σχεδόν 24 ώρες και σήμερα παρακαλάμε να φάει κατά τις 6.00 για να πάμε με τον άντρα μου για καμιά ωρίτσα θάλασσα.

http://www.something-special.gr

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σουζαν μου μην στεναχώριεσαι!οι μεγάλοι τα έχουν αυτα κοιτα εσυ να χαρέις!!σουζαν μακαρι να είμασταν ολες κοντά και να συναντιομασταν συχνά,και μονο που το είπες είναι σαν να είμαστε εκει.το πρώτο μπεμπιδι μας που βαφτιζεται !αν θες στείλε μου την διεύθυνση σου σε μήνυμα εδω η στο φέις να στείλω ένα δωράκι για τον μικρο!!
Καλα κανείς και τους μαθαίνεις έτσι,και εγω που έχω αγόρι έτσι θα το μάθω απο όταν αρχίζει και καταλαβαίνει!!
Μαρακι μια χαρα η μπεμπα πήρε τα πάνω της χιχι.εμενα έχει κάνει δυο χαρές στα μπουτακια και είναι αφασία!το άλλο Σάββατο μάλλον θα έρθουμε Σαλαμίνα .και εμεις το ανέβουμε κατα τις 12 μέχρι τις 7 περίπου...μακαρι να μην χρειαζόταν αλλα έχει αφόρητη ζέστη αυτές τις μερες.

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια μια και σημερα λοιπον .
παντως εγω σας προσκαλω οποια θελει και μπορει να ερθει χαλκιδα να ερθει στη βαφτιση ειναι την κυριακη στις 19.00 γεωργια μου σε ευχαριστωπολυ μην ξοδευτεις ομως ειναι δυσκολες εποχες θα σου στειλω το κινητο μου σε πμ ειναι whats up να τα λεμε και με το μαρινακη εχουμε ανταλλαξει αριθμο και εχουμε μιλησει ειναι πολυ καλη κοπελα

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σουζαν μακαρι να μπορούσα να έρθω θα χαιρομουν πολυ να γνωριστούμε οπως και με ολες τις κοπέλες δλδ!για να στο ζητάω σημαίνει οτι μπορω!αυτα μας έχουν μείνει πια αν δεν σε πειράζει δλδ στείλε μου την.αν είχα κάπου να αφήσω τον μπεμπη θα ερχομόυν πάντως σιγουρα γιατι θα έχει και ζέστη για τον μικρο.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Κ Η ΤΑΣΟΥΛΑ,ΟΤΑΝ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ 5 -5 ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ Κ ΤΗΣ ΠΑΝΕΣ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΡΙΓΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ...ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΥΖΑΝ ΚΛΕΙΣΕ Τ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΚ...ΑΝΤΕ 2 ΜΕΡΕΣ Κ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΑΧ Κ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ,ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΔΝΕ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΑΒΑΡΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΔΡΩΝΟ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΕΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ Κ ΜΥΡΙΖΕΙ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΞΥΝΙΛΑ,ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΕΙΜΑΙ...

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
petrini min ton ksipnas ti nixta. tha mathei etsi kai meta ante vresta.... tha kaneis kako kai s'auton kai se'sena Smile episis krema 8 to vradi einai poli argaaaa. afou ksipnaei 9, pinei gala, troei meta 12, 15, 18-krema kai 21 teleutaio gala. kapos etsi. kane tou esu ligo to programa. mipos troei posotites?

tatiana i megali mou einai 2. tou xronou pou tha dei kai tha zitisei diafora den iparxei periptosi na simfwnisw me kati tetoio. emeis koumadaroume ta paidia mas!!!! ti tha pei moda kai malakies, signomi kiolas...

suzan mi dineis simasia sti pethera sou. etsi einai autes oi ginaikes na mas tin xalasoun sinexia Smile))) me to kalo na ginoun ola na vaftisete to mwraki sas!!! emeis telika tha kanoume ti vaptisi telos septemvriou. o mikros tha einai 6 minon.

ta nea mas, xmmm o mikros koimatai poli akoma, den mas pirazei kai poli. otan einai ksipnios xazeuei tin aderfi tou kai olo gelaei. edw kai 2 meres pianei kai 2 paixnidia kai etsi pernaei i wra tou. kathe bradi apo tis 7:30 pame se paidotopo na paiksei i megali kai autos koimatai... otan den douleuei o andras mou pame gia mpanio alla o mikros akoma den kanei mpanio, pali koimatai Razz oi upoloipoi kanoume me seira. girizei mproumita kai anaskela alla kamia fora kolaei mproumita kai fonazei na ton girisw. auta ta nea mas. akoma mikroulis, mallon o poio mikros prepei na einai alla den pirazei, tha sas ftasoume Smile filakia polla. paw gia doulies twra Very Happy

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kalispera manoules Smile

souzan... kleise ta aftia sou ... kai koita na pareis afth thn mera mono gia sena kai thn oikogeneia sou... h pethera as paei na kanei toumpes!

me tokalo h vaftish, emeis tha se skeftomaste ekeinh thn wra!!!

Ana... egw kolotoumpes na kanw, o kyrios exei to diko tou programma
9 gala, 12 frouta, 4 xortosoupa, 8 farin lakte... kai 12 ( an thelei aftos kai mono) gala....

shmera as poume to hpie!

Pantws edeikse shmera na thelei na megalwsw tis posothtes, alla egw den tha to kanw, mpas kai meiwsoume ton xrono... bebaia oxi kai na peinasei to paidi, alla me ligh koroidia tha strwsei.. xxaxaxaxa

marinaki, mhn apelpizesai kaleeeeeeee ola kala tha pane!!!!

filakia kopelares mou!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΝΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΟΥ!!ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΣΑΜΕ 4 ΜΗΝΩΝ ΑΧ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕΕΕΕΕΕ.....ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΓΥΡΙΣΑ ΜΠΡΟΥΜΙΤΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ Κ ΡΕΥΤΙΚΕ Κ ΜΕΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΓΑΛΑ,,ΔΝΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΡΟΥΜΙΤΑ,ΕΔΩ Κ 2 ΜΕΡΕΣ,ΣΗΚΩΝΗ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ Κ ΚΑΘΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΑ Κ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΠΟ Κ ΤΟΝ ΣΤΡΙΒΗ ΚΑΠΩΣ ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΡΟΥΜΙΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑ ,ΑΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΛΑ......Κ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ..ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΠΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΦΕΣ ΒΓΑΖΩ,Κ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΠΙΑΝΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΑΞΙΛΑΡΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΛΑΜΕ Κ ΜΕ ΑΡΠΑΖΕΙ Κ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΝ ΤΥΧΕΙ Κ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΩ Κ ΔΝΕ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια!!τι κάνετε?βλεπω ζωήρευον ολα τα ζουζουνια και εμενα μια απο τα ίδια στο κρεβάτι μπουσουλαει,όταν κουραστει γυρνάει ανάσκελα έχει πολυ πλάκα,σηκώνει και πολυ τον λαιμό του και κοιτάζει γύρω γύρω όταν είναι μπρουμητα του αρέσει παρα πολυ έτσι κοιμάται κιόλας,θέλουν πολυ προσοχή απο εδω και πέρα...του περνάει και λίγο η ώρα τουλαχιστον και ελπιζω όσο περνάει ο καιρός που θα ασχολείται και με αλλα πραγματάκια να είναι καλύτερα,
Ανά ήσυχο το παιδάκι σου μπραβο!!εμενα ευτυχώς είναι και του ύπνου απο την ώρα που ξυπναει μετα απο κανένα δίωρο το πολυ θέλει να ξανα κοιμηθει αλλιώς γκρίνιαζει!!
Μαρίνα και εμενα τραβάει μαλλί χαχα και δεν το αφήνει και έχουν και μια δύναμη....και της μαμάς μου τα σκουλαρίκια....

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
το τι μαλλι μου πεφετι δε λεγεται....δενε χω παραπονο, στην εγκυμοσυνη ουτε τριχα, αλλα τωρα τισ κουπιζω καθε μερα κ μετα σφουραγγαριζω κ ναααααα οι τριχες απντου, ημαρτον πια.Ειχα τοσα μαλλια ευτυχως γτ θα ημουν γλομπος....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις