Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
68 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 68 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 42]

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τατιανακη μην στεναχωριεσαι και μονο που προσπαθεις για το καλο του μωρο σου ειναια αξιο σεβασμου μπορει απλα να ζεσταινεται και να μην μπορει στο στηθος να θηλασει πολλη ωρα εφοσοσν και εσυ ξεκινησες να δουλευεις να χρειαζεται καποιες στιγμες να δινεις συμπληρωμα στο παιδακι και εγω τον θηλαζα αποκλειστικα αλλα απο τις 25 μαιου του δινω και γευμα συμπληρωμα,μην ακους που λενε οτι αν δινεις στο παιδι σου και αλλο γαλα εκτος απο το μητρικο οπως διαβασα στον μητρικο θηλασμο σημερα οτι ειναι σαν φαρμακο και τα ναρκωνει και αλλα πολλα αλλα που κανουν τις μαμαδες να αισθανονται ασχημα η καθεμια κανει οτι γουσταρει με τα παιδια της αυτες που κρινουν εχουν κομπλεξ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια!!τι κανετε??εμεις ειχαμε λιγη γκρινια πριν βρε τον εκανα μπανιο τον εβαγα για υπνο τον εβαζα στοστηθος τιποτα...εβγαλα 150μλ γαλα και τελικα ηπιε τα 120 και τεζαρε!!

τατιανα μην στεναχωριεσαι κανεις οτι μπορεις και ειδικα εσενα δεν μπορει να σε κατηγορησει κανεις!!!μην νιωθεις τυψεις.
σουζαν συμφωνω μαζι σου ετσι οπως τα γραφουν σε κανουν να νιωθεις τυψεις αν δωσεις σκονη λες και εισαι εγκληματιας τα εχω διαβασει και εγω,οπως επισης και στο face σε παρομοιες σελιδες το ιδιο οποια δεν θηλαζει της την λενε...
ολοι ειμαστε υπερ του θηλασμου αλλα υπαρχουν και αλλες περιπτωσεις.κι εγω θελω να του δινω οσο θα εχω αλλα οχι και ετσι.
δηλαδη τοσα παιδια που μεγαλωσαν με αυτο το γαλα τι επαθαν???παρε ενα κουτι να το εχεις αφου πρεπει και να δουλευεις και αν χρειαστει δωσε...και μην στεναχωριεσαι,πολλες μαμαδες πανε για δουλεια ειναι δυσκολα τα πραγματα!

μαρινα και εμενα γελαει πολυ,τοσο πολυ δεν εχει κανει αλλα με εχει κατουρησει τωρα εχει καιρο,μονο μια φορα μου λερωσε τα ριχταρια στο σαλονι του βγηκαν τα κακα!!!

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια ευχαριστω για την συμπαρασταση, εχετε δικιο απλα εχω κανει τοσο κοπο, αλλα ενταξει μια φορα αμα πιει και φορμουλα δεν θα παθει κατι αλλωστε δεν σκοπευω να αποθηλασω.
Μιλησα και με τον συμβουλο και μου ειπε να παρω τριγωνελλα και silroton για να αυξησω την παραγωγη γιατι εχει παθει συγχηση θηλων λογω το οτι στο μπουκαλι ρεει ευκολα το γαλα.
Σημερα τελικα δεν χρειαστικε συμπληρωμα γιατι η καλουλα μου κοιμηθηκε 2,5 ωρες και προλαβα να γυρισω απο την δουλεια!
Τωρα μενει να αυξησω την παραγωγη για να μπορω να καταψυχω για οταν την αφηνω βεβαια θα το πιει το ξενο δεν το γλυτωνει αυριο και το σαββατο που εχω τον γαμο!

Μαρινα το εχουν αυτο τα αγορια και ο ανηψιος μου ολο τους κατουρουσε..εμας μας εχει χεσει αρκετες φορες χαχαχα ειδικα τν αντρα μου μια φορα τους εβγαζα και βιντεο και το βλεπουμε και γελαμε!

Ευη καλωσηρθες!!τι καλο που ειναι το αντρακι σου μπραβο!αντε τωρα που καθεται ακομα πιο ευκολα θα ειναι..

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΜΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΓΤ ΕΤΣΙ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΜΝ ΒΓΑΖΕΙ Κ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ Κ ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΞΕΝΟ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΔΕΥΕΤΑΙ Κ ΝΑ ΠΙΝΑΕΙ!!ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΩΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!!Α Κ ΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΕΣΕΙ Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ Κ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ Κ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΖΩ ΤΑ ΚΑΝΕΙΙΙΙΙ ΧΑΛΙΑ ΜΙΛΑΜΕ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΠΕΘΑΝΑΑΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΙΛΑΜΕΕΕ

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marinaki <3 <3 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΝΥΧΤΑ ΕΜΑΣ ΚΥΛΙΣΕ ΥΣΗΧΑ Κ ΩΡΑΙΑ ΑΝ Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΑΡΓΑΑ ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 5'30 Ε ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΘΑ ΓΕΛΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ Π ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΛΑ Κ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΚΟΥΩ ΕΝΑ ΠΡΙΤΣ ΜΙΚΡΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΠΡΟΥΤΣ ΜΕΓΑΛΟ Κ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΧΕ@#@#@# ΤΑ ΓΕΜΗΣΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΝΤΕ ΤΕ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ Κ ΗΤΑΝ ΜΙΣΟΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟ Κ ΛΕΩ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΩ Κ ΜΥΡΙΖΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Κ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑ Κ ΛΕΩ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΜΙΣΟΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟ ΛΕΩ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΠΑΝΩ Κ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Κ ΟΠΩΣ ΓΥΡΝΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΜΑΝΤΥΛΑΚΙΑ ΤΙ ΝΑ ΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΕΙΧΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΟΥΛΑ ΤΟΥΥΥ ΧΑΧΑΧΑ Κ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥΣΕ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΗ ΜΙΛΑΜΕ ΕΕΕΕ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑΑΑ Κ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ Κ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΤΠΤ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΧΕ Κ ΠΙΠΙΛΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΗΤΑΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΛΕΩ ΑΜΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΚΡΥΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΓΕΛΑΣΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΟΣ Κ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΟ ΜΙΣΟΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΚΑΝΕ ΤΣΟΥΦ ΤΣΟΥΦ ΤΙΝ ΠΙΠΙΛΑ Κ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΕΠΛΥΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑ ΠΡΟΥΝΟ ΠΡΟΥΝΟ Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕΕΕ ,ΑΚΟΥΤΕΕΕΕ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ Η ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΤΡΟΥΛΗΣ!!!!ΕΜΕΝΑ Κ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΗ ΒΡΕ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ

Ακομα γελαω!!!!!!!!!!!Χαχχαχαχαχαχαχα!!

Ετσι ειναι ταγορια
Αχ ρε κοριτσια εμεις βγαζουμε δοντια κι ωρες ωρες την πιανει γκρινια.
Ο γιατρος ειπε το πολυ σε 20μερες δλδ μεχρι να παει 4μηνων θαχει βγει το δοντι γτ αχνοφαινετε ασπρακι.

tomaraki

tomaraki
Γεια σας!!!!!
Σουζαν το χωριο μας ειναι το Αιτωλικο στο Μεσολογγι ειναι 4 ωρες ταξιδι !!Πηγαμε παιδιατρο αυριο ξεκιναμε κρεμουλα !!!! Και σε 15 μερες φρουτοκρεμα πρωτα μηλο και μετα αχλαδι!!!! Παω αυριο να παρω κουταλακι και πιατακια !!!!!!!!
Τατιανακι μου μην στεναχωριεσαι καλη μανα δεν γινεσαι απο το αν θα θηλασεις ή οχι !!! Ολες κανουμε οτι καλητερο μπορουμε για τα μικρα μας !!Και οποιος σου την πει να ερθει να μου πει !! Εσυ θα προσπαθησεις και οτι γινει !!!!!Ενταξει κοριτσακι μου ??? Ο νεαρος κοιμαται και βλεπουμε ταινιουλα !!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tι κάνετε κορίτσια?εμεις γκρίνια γκρίνια και πάλι γκρίνια όλη μέρα μέχρι τώρα,είμαι πτώμα τώρα κοιμήθηκε δεν ήθελε σήμερα ούτε στήθος ούτε τίποτα τι το τον έπιασε?κατι μπορεί να τον ενοχλούσε ελπίζω να κοιμηθεί ήσυχα αλλιώς την βάλαμε θα κάνουμε κ εμβόλιο αύριο μια χαρά...από την μια στεναχώρια όταν που ήταν έτσι αλλά με έπιασαν κ τα νεύρα μου.ελπιζω να έχετε όλες μια ήσυχη νύχτα.καληνυχτααααα

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Γεια σας!!!!!
Σουζαν το χωριο μας ειναι το Αιτωλικο στο Μεσολογγι ειναι 4 ωρες ταξιδι !!Πηγαμε παιδιατρο αυριο ξεκιναμε κρεμουλα !!!! Και σε 15 μερες φρουτοκρεμα πρωτα μηλο και μετα αχλαδι!!!! Παω αυριο να παρω κουταλακι και πιατακια !!!!!!!!
Τατιανακι μου μην στεναχωριεσαι καλη μανα δεν γινεσαι απο το αν θα θηλασεις ή οχι !!! Ολες κανουμε οτι καλητερο μπορουμε για τα μικρα μας !!Και οποιος σου την πει να ερθει να μου πει !! Εσυ θα προσπαθησεις και οτι γινει !!!!!Ενταξει κοριτσακι μου ??? Ο νεαρος κοιμαται και βλεπουμε ταινιουλα !!!!

Μπράβο ευκαιρία,μεγάλωσε ο μπεμπης.τι κρεμουλα θα ξεκινήσετε?καλα ψωνιαααααα

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tomaraki έγραψε:Γεια σας!!!!!
ΕΥΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΤΟΛΙΚΟ ΠΕΡΝΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ,ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

τατιανα

τατιανα
Καλημέρα κοριτσαρες!
Εμένα χθες εκτός απο την πάλη του θηλασμου ήταν ήσυχη κ όλο κοιμόταν!
Κ την νύχτα θηλασε μια φορά κ Μετα πριν απο λίγο.
Τώρα θα την πάω στην Μαμα μου γιατί έχω μια νύφη να καλοπισω..
Και εμείς σήμερα θα κάνουμε το δεύτερο εμβόλιο ελπίζω να μην έχουμε πολυ γκρίνια Μετα.
Ευη μου έχεις δίκιο η καλή μάνα δεν κρίνεται απο τον θηλασμο, εγω κάνω ότι μπορω μέχρι να μην έχω άλλη λύση και ότι γίνει!
Τι ωραία που θα ξεκινήσετε κρεμουλα; Θα του δώσεις του εμπορίου ή θα φτιαχνεις;
Και εμάς μας βλέπω να την ξεκινάμε πριν τον 6ο μήνα γιατί είναι πολυ φαγανη...

evigiorgos

evigiorgos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα σας κορίτσια.σας παρακολουθούσα σε όλη την εγκυμοσύνη.είμαι στην ομάδα μαιου αν και γέννησα απρίλιο τελικά Very Happy Very Happy
να χαίρεστε όλες τα μπεμπάκια σας και να τα δείτε όπως θέλετε μέχρι τα βαθιά σας γεράματα  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 4 215994  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 4 215994  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 4 215994

θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι.έχω ραντεβού με το γιατρό για την εξέταση μετά τα λόχεια και μου ήρθε περίοδος!όσες έχετε ήδη πάει είχε καμιά σας περίοδο?

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evigiorgos έγραψε:καλημέρα σας κορίτσια.σας παρακολουθούσα σε όλη την εγκυμοσύνη.είμαι στην ομάδα μαιου αν και γέννησα απρίλιο τελικά Very Happy Very Happy
να χαίρεστε όλες τα μπεμπάκια σας και να τα δείτε όπως θέλετε μέχρι τα βαθιά σας γεράματα  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 4 215994  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 4 215994  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 4 215994

θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι.έχω ραντεβού με το γιατρό για την εξέταση μετά τα λόχεια και μου ήρθε περίοδος!όσες έχετε ήδη πάει είχε καμιά σας περίοδο?

καλημερα να σου ζησει το μωρακι σου!!!κοιτα εμενα δεν μου εχει ερθει περιοδος αλλα ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος συνηθως οταν θηλαζεις δεν σου ερχεται αμεσως,αλλα οχι σε ολες.θα σου πει και ο γιατρος καλυτερα!

tomaraki

tomaraki
Καλημερα κοριτσακια !!!! Εμεις ειχαμε μια εφιαλτικη νυχτα !!! Ο μικρος απο τις 4 μεχρι τις 5 εκανε συνεχεια εμμετο!!! Με γκρινια και απιστευτο κλαμα !! Κοιμηθηκαμε στις 10 το πρωι και ακομα κοιμαται !!Μαλλον μας πειραξε το εμβολιο !!Μαρινακη απο πιο χωριο εισαι !! Πηραμε πιατιακια και κουταλακια!!!Ξεκιναμε με κρεμα βανιλια η οποια ειναι ετοιμη και μετα με την φρουτοκρεμα με φρεσκα φρουτακια !!Και μενα Τατιανα ηταν φαγανος και γι αυτο ξεκιναμε !!Εμενα ακομα περιοδος καπουτ !!!!

mariameint

mariameint
Καλημέρα κορίτσια!

Τατιάνα μου δυστυχώς όλοι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρουν να λένε. Επίσης οι μανάδες μας που είναι της γενιάς όπου μόδα ήταν το μπιμπερό, μόνο να μας συμπαρασταθούν δεν μπορούν. Προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι γιατί έτσι μπορεί να μειωθεί το γάλα σου και αν δεν βρίσκεις τριγωνέλλα στα μέρη σου παράγγειλε από το internet. Όπως είπες και η ίδια, χωρίς να ταλαιπωρείς και να βασανίζεις το παιδάκι σου, προσπάθησε όσο μπορείς η ίδια για να συνεχίσεις τον θηλασμό. Το να πίνει συμπλήρωμα που και που δεν είναι τίποτα απολύτως!!! Καλή προσπάθεια και όλα θα πάνε καλά Very Happy

Εύη βλέπω ο γαμπρός μου κάθεται κιόλας ε; Θα φάμε και κρεμούλα! Very Happy Τέλεια! Καλά ψώνια και ελπίζω να μην κάνει τον κόσμο χάλια όποτε τρώει Very Happy Very Happy Very Happy

Μαρινάκι, χαρά στο κουράγιο σου να τα κάνει όλα χάλια νυχτιάτικα και εσύ να γελάς! Rolling Eyes Και όσο για το όνομα, το Βαγγέλης βγαίνει από το Ευάγγελος. Μην στεναχωριέσται για τέτοια πράγματα. Αν είναι δυνατόν. Δεν φτάνει που το παιδί θα πάρει το όνομά του! Μα πάντα να δημιουργούν προβλήματα από το πουθενά οι μεγαλύτεροι!!! Τόσο πολύ ξεχνάς όταν γερνάς; Ήταν και αυτοί κάποτε νέοι...

evigiorgos ούτε εμένα μου έχει έρθει ακόμα περίοδος. Πήγαινε με το καλό στον γιατρό σου να σε δει και να σου πει ότι όλα είναι καλά μετά τη γέννα, και όσο για την περίοδο κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Να χαίρεσαι το μωράκι σου.

Μανούλα κάνε κουράγιο. Η μπέμπα σου βλέπω θέλει νωρίς νωρίς να μεγαλώσει. Μου φαίνεται ότι θα βγάλει πιο νωρίς από της Εύης τα πρώτα δοντάκια Very Happy

Παπαρουνίτσα που είσαι; Όλο βόλτες είσαι τώρα που έφτιαξε ο καιρός;

Τελικά εμείς γυρίσαμε πάλι στη μικτή διατροφή Crying or Very sad Θα θηλάζω την μικρή μου και μετά από κάθε γεύμα θα της δίνω και 60 γρ. ξένο για αρχή. Εαν βλέπω ότι δεν χορταίνει θα τα κάνουμε 90 γρ. και πάει λέγοντας.
Περάσανε 20 μέρες και το παιδί δεν πήρε ούτε γραμμάριο. Και φυσικά δεν έκανε ούτε μια φορά κακά της μόνη της. Σήμερα θα κάνουμε πάλι κλίσμα.
Όπως βλέπεις Τατιάνα υπάρχουν και χειρότερα. Και μένα η μάνα μου και πιο διακριτικά η πεθερά μου, με πρήζανε συνέχεια δώσε ξένο, δεν έχεις γάλα, το παιδί υποφέρει... Υπήρχαν μέρες που τους έλεγα να μην έρθουν σπίτι να δουν το παιδί γιατί ήθελα να είμαι ήρεμη. Μέχρι και ο γιατρός απόρρησε. Λίγες φορές έχει δει περίπτωση όπου το μωρό χορταίνει από το στήθος αλλά δεν παίρνει βάρος και δεν κάνει κακά του.
Τουλάχιστον ξέρω ότι προσπάθησα όσο μπορούσα. Κατάφερα επαναγαλακτισμό για ένα μήνα, αλλά αφού στην πράξη δεν είχε αποτέλεσμα θα συνεχίσω με μικτή διατροφή.

http://www.something-special.gr

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κλαημερα κοριτσια εμεις ειχαμε παει για καφεδακι στην παραλια ο μεγαλος ηταν σχολειο και το μωρο εκατσε ησυχα στο καροτσακι του αυριο εχουμε εμβολιο θα του το κανω 2 μερες νωριτερα μου ειπε η παιδιατρος οτι δεν πειραζει.
Γεωργια απο γκρινια αλλο τιποτα και εμενα εχει πολυ
Αχ βρε Ευη μου τι επαθε το πουλακι μου σταματησε τωρα να κανει εμετο?
Παντως και εμενα περιοδος καπουτ και ας εχουν περασει κοντα 5 μηνες απο την γεννα ευθυνεται ο θηλασμος μαλλον για αυτο

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tomaraki έγραψε:Καλημερα κοριτσακια !!!! Εμεις ειχαμε μια εφιαλτικη νυχτα !!! Ο μικρος απο τις 4 μεχρι τις 5 εκανε συνεχεια εμμετο!!! Με γκρινια και απιστευτο κλαμα !! Κοιμηθηκαμε στις 10 το πρωι και ακομα κοιμαται !!Μαλλον μας πειραξε το εμβολιο !!Μαρινακη απο πιο χωριο εισαι !! Πηραμε πιατιακια και κουταλακια!!!Ξεκιναμε με κρεμα βανιλια η οποια ειναι ετοιμη και μετα με την φρουτοκρεμα με φρεσκα φρουτακια !!Και μενα Τατιανα ηταν φαγανος και γι αυτο ξεκιναμε !!Εμενα ακομα περιοδος καπουτ !!!!
ΕΥΗ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ Κ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ...ΕΛΑ ΡΕ ΕΥΗ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΟΠΟ ΤΟ ΚΑΙΜΕΝΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ
mariameint έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!

Τατιάνα μου δυστυχώς όλοι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρουν να λένε. Επίσης οι μανάδες μας που είναι της γενιάς όπου μόδα ήταν το μπιμπερό, μόνο να μας συμπαρασταθούν δεν μπορούν. Προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι γιατί έτσι μπορεί να μειωθεί το γάλα σου και αν δεν βρίσκεις τριγωνέλλα στα μέρη σου παράγγειλε από το internet. Όπως είπες και η ίδια, χωρίς να ταλαιπωρείς και να βασανίζεις το παιδάκι σου, προσπάθησε όσο μπορείς η ίδια για να συνεχίσεις τον θηλασμό. Το να πίνει συμπλήρωμα που και που δεν είναι τίποτα απολύτως!!! Καλή προσπάθεια και όλα θα πάνε καλά Very Happy

Εύη βλέπω ο γαμπρός μου κάθεται κιόλας ε; Θα φάμε και κρεμούλα! Very Happy Τέλεια! Καλά ψώνια και ελπίζω να μην κάνει τον κόσμο χάλια όποτε τρώει Very Happy Very Happy Very Happy

Μαρινάκι, χαρά στο κουράγιο σου να τα κάνει όλα χάλια νυχτιάτικα και εσύ να γελάς! Rolling Eyes Και όσο για το όνομα, το Βαγγέλης βγαίνει από το Ευάγγελος. Μην στεναχωριέσται για τέτοια πράγματα. Αν είναι δυνατόν. Δεν φτάνει που το παιδί θα πάρει το όνομά του! Μα πάντα να δημιουργούν προβλήματα από το πουθενά οι μεγαλύτεροι!!! Τόσο πολύ ξεχνάς όταν γερνάς; Ήταν και αυτοί κάποτε νέοι...

evigiorgos ούτε εμένα μου έχει έρθει ακόμα περίοδος. Πήγαινε με το καλό στον γιατρό σου να σε δει και να σου πει ότι όλα είναι καλά μετά τη γέννα, και όσο για την περίοδο κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Να χαίρεσαι το μωράκι σου.

Μανούλα κάνε κουράγιο. Η μπέμπα σου βλέπω θέλει νωρίς νωρίς να μεγαλώσει. Μου φαίνεται ότι θα βγάλει πιο νωρίς από της Εύης τα πρώτα δοντάκια Very Happy

Παπαρουνίτσα που είσαι; Όλο βόλτες είσαι τώρα που έφτιαξε ο καιρός;

Τελικά εμείς γυρίσαμε πάλι στη μικτή διατροφή Crying or Very sad Θα θηλάζω την μικρή μου και μετά από κάθε γεύμα θα της δίνω και 60 γρ. ξένο για αρχή. Εαν βλέπω ότι δεν χορταίνει θα τα κάνουμε 90 γρ. και πάει λέγοντας.
Περάσανε 20 μέρες και το παιδί δεν πήρε ούτε γραμμάριο. Και φυσικά δεν έκανε ούτε μια φορά κακά της μόνη της. Σήμερα θα κάνουμε πάλι κλίσμα.
Όπως βλέπεις Τατιάνα υπάρχουν και χειρότερα. Και μένα η μάνα μου και πιο διακριτικά η πεθερά μου, με πρήζανε συνέχεια δώσε ξένο, δεν έχεις γάλα, το παιδί υποφέρει... Υπήρχαν μέρες που τους έλεγα να μην έρθουν σπίτι να δουν το παιδί γιατί ήθελα να είμαι ήρεμη. Μέχρι και ο γιατρός απόρρησε. Λίγες φορές έχει δει περίπτωση όπου το μωρό χορταίνει από το στήθος αλλά δεν παίρνει βάρος και δεν κάνει κακά του.
Τουλάχιστον ξέρω ότι προσπάθησα όσο μπορούσα. Κατάφερα επαναγαλακτισμό για ένα μήνα, αλλά αφού στην πράξη δεν είχε αποτέλεσμα θα συνεχίσω με μικτή διατροφή.
ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΗ ΧΑΧΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ Τ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΧΩΡΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ,Κ ΒΑΣΙΚΑ Η ΠΕΘΕΡΟΙ ΜΟΥ ΔΝΕ ΕΙΠΑΝ ΤΠΤ ΑΚΟΜΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΗ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ,Κ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΥΤΗΝ ΓΤ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ Κ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΛΟΓΙΑ Κ ΤΕΤΟΙΑ Κ ΧΘΕΣ ΕΡΙΞΑ Κ ΕΝΑ ΤΣΑΚΟΜΩ ΜΑΖΗ ΤΗΣ ΜΕ ΣΥΓΧΙΖΟΥΝ Κ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΑΚΩΘΟ ΑΓΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ

souzan έγραψε:κλαημερα κοριτσια εμεις ειχαμε παει για καφεδακι στην παραλια ο μεγαλος ηταν σχολειο και το μωρο εκατσε ησυχα στο καροτσακι του αυριο εχουμε εμβολιο θα του το κανω 2 μερες νωριτερα μου ειπε η παιδιατρος οτι δεν πειραζει.
Γεωργια απο γκρινια αλλο τιποτα και εμενα εχει πολυ
Αχ βρε Ευη μου τι επαθε το πουλακι μου σταματησε τωρα να κανει εμετο?
Παντως και εμενα περιοδος καπουτ και ας εχουν περασει κοντα 5 μηνες απο την γεννα ευθυνεται ο θηλασμος μαλλον για αυτο
ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΔΥΟ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ Κ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΜΝ ΗΤΑΝ Κ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ!!!Κ ΕΜΕΙΣ ΧΘΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ 10 ΩΡΑ ΜΕΧΡΙ 1 Κ ΜΕΤΑ ΔΝΕ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΕ ΤΠΤ ΛΕΜΕ ΕΚΑΤΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 5 Κ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΣΟΚΟΙΜΗΣΜΕΝΗ Κ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΕΝΗ ,ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΖΑΛΑΔΕΣ ΠΟΝΑΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ Κ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΤΣΙΣΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΔΗΛ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΛΙΚΟΣ,,ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΩ Κ Κ ΕΞ...ΟΥΡΩΝ ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΝΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΧ ΘΕΕ ΜΟΥ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Κ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΧΑΧΑΧΑ

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαλοου κοριτσαρες!!!
Εχει χαλασει ο υπολογιστης κ γι'αυτο χαθηκα.Τωρα ειμαι στην μαμα μου κ μπηκα απο αλλον Very Happy
Μαρινακι πολυ γελιο εριξα με την περιγραφη σου!Ειδικα η πουτσουλα χαχαχα ολα τα λεφτα Very Happy
Τατιανα μου οπως σου ειπε κ η Μαρια βρες στο ιντερνετ αυτα τα χαπακια κ παρτα.Καταλαβαινω τον αγωνα σου να φτασεις μεχρι εδω κ σου αξιζουν πολλα μπραβο που τα εχεις καταφερει αλλα με το να δωσεις μια δυο φορες ξενο δεν εγινε κ τιποτα.Να εισαι ηρεμη μονο κ χαρουμενη για το μωρακι σου,ετσι θελει τη μαμα του.Να πω κ κατι,αν κ δεν ξερω αν ισχυει:μηπως το θηλαστρο μειωνει την παραγωγη?
Εγω δεν εχω αντλησει ακομα κ να το δωσω με μπιμπερο αλλα αμεσα θελω να το κανω γιατι πλησιαζουν τα γενεθλια του αντρα μου κ θελουμε να βγουμε εξω το βραδυ!Ε ρε κ να μην θελει το μπιμπερο,την βαψαμε Mad
Μαρια εχω αναλογη εμπειρια με σαρανταποδαρουσα που εκανε επιδρομη στο κρεβατι μας κ τα ειδα ολα!Ευτηχως εγω δεν ειχα το μωρο στο κρεβατι,ουτε ο αντρας μου ηταν παλι καλα δηλαδη γιατι εκανε βολτες στην μερια του Laughing Μενουμε κ εμεις στην εξοχη κ τα εχει αυτα!
Ευη μπραβο στο αντρακι σου που εκατσε!Αντε κ ορθιος τωρα!!!
Evigiorgos εμενα με αποκλειστικο θηλασμο μου ηρθε περιοδος στο διμηνο κ πιο πρωτα μη σου πω.Αν κ εγω ακομα δεν εχω παει στο γιατρο η ξεχασιαρα.Μην ανησυχεις ειναι θεμα οργανισμου κ απολυτα φυσιολογικο.
Εμεις ειμαστε καλα,κανουμε αγκου κ αααααα κ γελαει σε ολους η γελασουδα μου!Την αλλη βδομαδα εχουμε παιδιατρο για το δευτερο εμβολιο κ μου ειχε πει η παιδιατρος να κανουμε δυο,δεν θυμαμαι ομως ποια ειναι.Θα εχει παει κ κανα 7αρι κιλα γιατι εχει ζουμπουρλεψει πολυ!

tomaraki

tomaraki
Σπυριδουλα τι μαγουλες ειναι αυτες !!!!!Αχ θελουν δαγκωμα !!!!!!!!!!!!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια τι κάνετε?εμεις καλα ευτυχώς χθες μετά από τόση γκρίνια κοιμήθηκε καλα το βράδυ.λοιπον ξεκιναω πήγαμε γιατρο κάναμε εμβόλιο έριξε ένα κλάμα για κανένα 2λεπτο το κακομοιρο...είναι 60 πόντους και 5600 είναι λέει πολύ καλό το γάλα μου λέει και να το θηλασω όσο μπορώ.στον 5ο μήνα θα ξεκινήσουμε κρεμουλα.

Ευη περαστικά στον μικρό ύλη σου κατι θα τον πείραξε...
Θελουμε εντυπώσεις από το πρώτο γεύμα.!!
Σπυριδουλα τι κούκλα είναι αυτή και τι ωραία μαγουλα φτυσε την απο μένα να μην την ματιασω!αχ στεναχώριεμαι δεν θα έρθω φέτος του χρόνου πρώτα ο θεός...
Μαρία μην στεναχώριεσαι το θέμα είναι το παιδί να αναπτύσσεται σωστά.ολα καλα θα πανε και τώρα με την μικτή θα πάρει βάρος και μπορεί να κάνει και κακακια!!κατα τα αλλά η μικρούλα είναι γλυκά!!

Εμένα τώρα κοιμάται μπορεί να του έφερε υπνηλια το εμβόλιο όπως και τν άλλη φορά!!!  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 4 654316

mariameint

mariameint
Μπράβο Γεωργία! Στείλε κανένα μπουκαλάκι γάλα και σε μας να μεγαλώσουμε λίγο Very Happy

Είμαι ήρεμη και δεν στεναχωριέμαι γιατί θέλω να την θηλάζω παράλληλα με το συμπλήρωμα για όσο πιο πολύ μπορώ.
Ότι πάρει από εμένα καλό θα της κάνει Smile

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariameint έγραψε:Μπράβο Γεωργία! Στείλε κανένα μπουκαλάκι γάλα και σε μας να μεγαλώσουμε λίγο Very Happy

Είμαι ήρεμη και δεν στεναχωριέμαι γιατί θέλω να την θηλάζω παράλληλα με το συμπλήρωμα για όσο πιο πολύ μπορώ.

Ευχαριστώ Μαρία εννοείται οτι θα συνεχίσεις και όσο παει και μόνο που θα μπαίνει στο στήθος καλο θα είναι!προσπαθουμε για το καλύτερο και οτι γίνει αλλά να μην μας κάνουν να νιώθουμε τύψεις αν κατι δεν παει καλα!λενε οτι όταν κανείς καισαρικη το γάλα τελειώνει πιο γρήγορα και δεν είναι καλο,μακάρι να μην είναι έτσι!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariameint έγραψε:Μπράβο Γεωργία! Στείλε κανένα μπουκαλάκι γάλα και σε μας να μεγαλώσουμε λίγο Very Happy

ΠΟΠΟ ,ΜΑΡΑΚΙ ΤΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΟΥΖΟΥ ΣΟΥ ΦΤΟΥ ....ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΤΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ....ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΝΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΒΑΡΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΛΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΕΜΕΝΑ ΟΥΤΕ 5 ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΤ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΠΕΙΡΕ ΜΟΝΟ 300gr Κ ΠΕΡΝΕΙ ΥΨΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

mariameint

mariameint
mpempakos7 έγραψε:
Ευχαριστώ Μαρία εννοείται οτι θα συνεχίσεις και όσο παει και μόνο που θα μπαίνει στο στήθος καλο θα είναι!προσπαθουμε για το καλύτερο και οτι γίνει αλλά να μην μας κάνουν να νιώθουμε τύψεις αν κατι δεν παει καλα!λενε οτι όταν κανείς καισαρικη το γάλα τελειώνει πιο γρήγορα και δεν είναι καλο,μακάρι να μην είναι έτσι!!

Δε νομίζω να ισχύει αυτό με την καισαρική Γεωργία. Μην ανησυχείς καθόλου. Απλά συνέχισε να βάζεις τον μικρό στο στήθος κάθε τόσο γιατί μόνο με θήλαστρο θα σου μειωθεί.

marinaki <3 <3 έγραψε:
ΠΟΠΟ ,ΜΑΡΑΚΙ ΤΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΟΥΖΟΥ ΣΟΥ ΦΤΟΥ ....ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΤΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ....ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΝΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΒΑΡΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΛΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΕΜΕΝΑ ΟΥΤΕ 5 ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΤ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΠΕΙΡΕ ΜΟΝΟ 300gr Κ ΠΕΡΝΕΙ ΥΨΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

Σ' ευχαριστώ πολύ Μαρινάκι μου. Για τα κιλά μην ανησυχείς. Εμένα εδώ και 20 μέρες η μπέμπα αντί να πάρει έχασε 20 γραμμάρια. Είναι 4.500 αλλά έχει και τα μαγουλάκια και τα μπουτάκια της. Ήτανε και αδιάθετος ο δικός σου με τα πράσινα κακάκια... Θα τα πάει μια χαρά. Θα δεις και ο γιατρός τι θα σου πει.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariameint έγραψε:
mpempakos7 έγραψε:

Δε νομίζω να ισχύει αυτό με την καισαρική Γεωργία. Μην ανησυχείς καθόλου. Απλά συνέχισε να βάζεις τον μικρό στο στήθος κάθε τόσο γιατί μόνο με θήλαστρο θα σου μειωθεί.

marinaki <3 <3 έγραψε:

Σ' ευχαριστώ πολύ Μαρινάκι μου. Για τα κιλά μην ανησυχείς. Εμένα εδώ και 20 μέρες η μπέμπα αντί να πάρει έχασε 20 γραμμάρια. Είναι 4.500 αλλά έχει και τα μαγουλάκια και τα μπουτάκια της. Ήτανε και αδιάθετος ο δικός σου με τα πράσινα κακάκια... Θα τα πάει μια χαρά. Θα δεις και ο γιατρός τι θα σου πει.
ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΠΡΑΣΙΝΑ Κ ΝΕΡΟΥΛΑ Κ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ Κ ΔΝΕ ΠΕΙΡΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ Κ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΑΣΕ ΓΤ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ...ΣΤΗΣ 19 ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΦΟΥΡ ΕΧΕΙ -35% ΣΤΗΣ ΠΑΝΕΣ ΛΙΜΠΕΡΟ Κ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 12Ε ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΛΙΜΠΕΡΟ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΗ 5Ε ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΣΥΜΦΕΡΗ ΠΑΡΑ ΠΑΛΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ -35%

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις