Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
80 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 80 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 42]

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?εμεις καλαευτυχωςο μπεμπης κοιμήθηκε απο τις 11 μέχρι 4.30 τεζα θηλασε κ πάλι νάνι.μεχρι τώρα είναι ήσυχος.
Σουζανδεν εισαι ή μονή ...και εμεις δυο τρεις φορές αλλα τι να σου πω.....χαχα ε. Που θα παει θα επανέλθουμε!!!
Μπορει τατιανα να είναι που αλλάζει περιβάλλον και βλέπει και εκεί τόσα άτομα τι να πω...είναι μωρουλη ακομα θα στρώσει καλα βλέπω τον άλλο μήνα που θα πάμε για λιγο Σαλαμίνα να μην κάθεται χαχα είναι και στο παιδι όμως αλλα προσαρμόζονται παντου εύκολα.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Σουζαν παίρνω ουντρογκεσταν και έχω περισσότερη υπνηλια...Λέω ευτυχώς που έχω την μάνα μου κ την αδερφη μου αλλιώς δεν υπήρχε ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να τα καταφέρω,έκλειναν τα ματια....Έχω κ σαν σύμπτωμα την υπνηλια κ την κόπωση κ μαζι με τα χάπια περισσότερο...
Όσο για την γκρίνια κ εμείς έχουμε γκρίνια κ τον κάνω συχνά ντουζακια...Δεν τρώει κ πολυ τώρα οπότε ΣΙΓΟΥΡΑ είναι η ζέστη κορίτσια....
ΤΑΤΙ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΗΤ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ!!ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΘΑ ΧΑΡΩ

mariameint

mariameint
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
neamanoula έγραψε:καλησπέρα σε όλες! Μόλις πρωτογράφτηκα στο μπλογκ και νιώθω κάπως πιο ανθρώπινα σκεπτόμενη ότι δεν είμαι η μόνη που τα περνάω...

Καλώς ήρθες "νέα μανούλα". Να χαίρεσαι το μωράκι σου.

mpempakos7 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?εμεις καλαευτυχωςο μπεμπης κοιμήθηκε απο τις 11 μέχρι 4.30 τεζα θηλασε κ πάλι νάνι.μεχρι τώρα είναι ήσυχος.
Σουζανδεν εισαι ή μονή ...και εμεις δυο τρεις φορές αλλα τι να σου πω.....χαχα ε. Που θα παει θα επανέλθουμε!!!
Μπορει τατιανα να είναι που αλλάζει περιβάλλον και βλέπει και εκεί τόσα άτομα τι να πω...είναι μωρουλη ακομα θα στρώσει καλα βλέπω τον άλλο μήνα που θα πάμε για λιγο Σαλαμίνα να μην κάθεται χαχα είναι και στο παιδι όμως αλλα προσαρμόζονται παντου εύκολα.

Γεωργία τι βλέπω! Θα μας έρθετε τον Ιούλιο; Άντε να βγούμε και για καφεδάκι στον Άγιο Νικόλαο Very Happy

http://www.something-special.gr

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
neamanoula έγραψε:καλησπέρα σε όλες! Μόλις πρωτογράφτηκα στο μπλογκ και νιώθω κάπως πιο ανθρώπινα σκεπτόμενη ότι δεν είμαι η μόνη που τα περνάω...
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΝΕΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ,ΑΝ ΘΕΣ ΜΑΣ ΛΕΣ Κ Τ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ,Κ ΝΑ ΛΥΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε??
Να καλωσορίσω και εγω το νέο μέλος,και να σου ζήσει το μωρακι??πως σε λενε και πόσο είναι το νινι σου??

Ναι Μαρία εννοείται θα κανονισουμε σίγουρα,όταν με το καλο έρθουμε! Και ωραία θα ήταν να κανονισουμε κάποια στιγμή όσες μένουμε Αθήνα να τα πούμε.ποσες είμαστε τρεις??χαχα

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινακι μου,τον γιο μου τον γεννησα 01/02/11 τώρα έχω ΠΗΤ 01/02/13 αλλα λόγω καισαρικης θα παει 2 βδομάδες νωρίτερα...  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 10 215994  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 10 215994  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 10 215994  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 10 215994

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Μαρινακι μου,τον γιο μου τον γεννησα 01/02/11 τώρα έχω ΠΗΤ 01/02/13 αλλα λόγω καισαρικης θα παει 2 βδομάδες νωρίτερα...  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 10 215994  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 10 215994  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 10 215994  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 10 215994
ΕΛΑ ΡΕ ΑΠΙΘΑΝΟ Ε!!ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΠΗΤ ΤΕΛΙΑΑΑΑ

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αααα,δεν φταίω εγω...Η περίοδος,χεχεχεχ..

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ flower ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!!ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ Κ ΣΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ!!ΤΑΤΙΑΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΒΡΗΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ:ΣΥΝΗΘΗΣΑΤΕ ΜΟΝΕΣ!ΕΜΕΙΣ ΧΘΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ 10'30 ΩΡΑΙΑ ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Α ΚΟΙΜΗΘΗ Κ ΚΚΚΚΚΚΚ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΥΠΝΑΕΙ 1 ΩΡΑ Κ ΚΛΑΜΑ ΚΛΑΜΑ ΚΛΑΜΑ ΚΛΑΜΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΙΜΟ ΜΑΜ ΚΑΝΑΜΕ ΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΚΛΑΜΑ ΚΛΑΜΑ ΚΛΑΜΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΟΥΑΑΑΑΑΑ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΦΟΓΚΑΓΕ ΑΑΑΑΑ ΜΕΤΑ ΕΡΙΧΝΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ Κ ΕΝΑ ΚΛΑΜΑ ΞΕΣΙΚΟΣΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΙΚΟΙΑΑΑ Κ ΤΗ ΕΦΤΑΙΓΕ ΠΙΝΑΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕ scratch scratch scratch ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣΣ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΕΙΔΑ Κ ΑΠΟ ΙΔΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ Κ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΗ ΜΠΑΣ Κ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ Κ 120ΓΡ ΞΕΝΟ ΤΟ ΗΠΙΕ Κ ΕΠΕΣΕ ΞΕΡΟΣ ΑΜ ΛΕΩ ΠΙΝΟΥΣΕΣ ΑΤΙΜΟΥΤΣΙΚΟ ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΝΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΓΤ ΝΙΟΘΩ Κ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΕΙΔΗΚ Α ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Κ ΚΑΚΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ 1-2 ΦΟΡΕΣ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΑΓΚΑΕΙ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?εμεις είμαστε ήρεμοι μονο όταν κοιμάται ο μπεμπης έχει πολυ γκρίνια κι θέλει μονο αγκαλια.αντε να τον ξεγελάω κανένα δεκάλεπτο και κάτσει κάτω.τουλαχιστον την νύχτα κοιμάται απο τις 11 περίπου μέχρι τις 8 και ξυπναει μια φορα κατα τις 4 για λίγο μαμ.μπορει να είναι τα ουλακια του τι να πω...έχω κουραστεί όλη μέρα στα χέρια...
Μαρίνα κι εμένα το στήθος μου έτσι είναι ειδικά την ημέρα και απο οτι διαβάζω έτσι πρέπει να είναι γιατί τώρα έχει εδρεωθει η γαλουχια.εμενα μονο την νύχτα πρηζεται γιατί όλο το βράδυ τρώει μια φορα και μονο απο το ένα στήθος και το πρωι το βγάζω με το θηλαστρο γιατί αποκλείεται να πιει τόσο σήμερα έβγαλα 160 απο το κάθε στήθος.μην νομίζεις δηλαδή οτι δεν έχεις γάλα!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια θελω μια βοηθεια!!θα μας κανετε like στην φωτο κ στο Link apo κατω για τον διαγωνισμο ειμαστε στην 1 φωτο(ειμαι ενας μπεμπης 3 μηνων)sto liberoclub.gr δεν ξερω πωσ να βαλω το λινκ εδω

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαρινακη προσπαθω να μπω στο μαμα κοιτα και μου κολλαει ρε γαμωτο θα ξαναπροσπαθησω για να σας ψηφισω φιλια
τατι σαν και εμενα και εσυ 13 γεναρη γεννησα τον νικολα και 9 γεναρη τον αντωνακη ολα καλα να σου πανε κουκλα μου να εχεις μια ομαλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
souzan έγραψε:μαρινακη προσπαθω να μπω στο μαμα κοιτα και μου κολλαει ρε γαμωτο θα ξαναπροσπαθησω για να σας ψηφισω φιλια
τατι σαν και εμενα και εσυ 13 γεναρη γεννησα τον νικολα και 9 γεναρη τον αντωνακη ολα καλα να σου πανε κουκλα μου να εχεις μια ομαλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη
eyxaristw soyzan moy

τατιανα

τατιανα
Γεια σας Μανες!
Σημερα το πρωι πηγαμε για καφε σε μια φιλη μου και δεν πολυκοιμηθηκε γιατι με την φασαρια δεν μπορει και μετα 1 που γυρισαμε την κοιμησα και ξυπνησε 17.30!!!πολυς υπνος..ξεκουραστικα και εγω!

Μαρινακη απο μοναξια αλλο τιποτα..ειναι πολυ δυσκολα, αν βρει δουλεια και πρεπει να μεινει παραπανω μεχρι να βρει σπιτι κτλ δεν ξερω τι θα κανω τοσο καιρο μονηηηη.Προς το παρον δεν βρηκε αυριο θα παει σε μια τελευταια δουλεια και αν δεν δοκιμαζουμε αργοτερα!
Οσο για το αλλο θεμα με τα ρουχαλακια αν δεν επικοινωνησε μαζι σου και θελεις να τα δωσεις δωστα αλλου, αν τα ηθελε δεν θα χανοταν!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΓΤ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ Η ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?εμεις την ημέρα είχαμε γκρίνια πάλι μάλλον δόντια θα είναι και ήθελε όλο να κοιμάται...τώρα τον κοίμησα τον έβαλα στην κούνια και ξύπνησε δεν μπορω άλλο...ουτε να ψηφίσω δεν πρόλαβα αν και δεν με νοιάζει αλλα όλη μέρα αγκαλια την βγάλαμε...εσεις τι κάνετε??πως περάσατε το σκ?

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kalhspera koritsia,

Ti kanete? pws einai ta mpempakia sas??

Sas diavazw sxedon kathe mera, sto krevati, ligo prin kserathw.... opote pote den prolavainw na grapsw...

Shmera omws akomh ksypnia mias kai o mikros me pethane, kai den tolmaw na ksaplwsw akomh....

Se genikes grammes eimaste kala... o mikros einai 5 mhnwn pleon, eptamish kila, kai 69,5 ek. O giatros einai poly efxaristhmenos, kai egw kamarwnw fysika san gyftiko skeparni...

Paizei, gelaei, antidra sto onoma tou, arxizei tis prospatheies na gyrisei mproumita, alla me thn plath kai to pisinoulh tou kanei thn kounia hdh anw katw.... lol

Pleon fysika kai den menei monos tou oute defterolepto, mia kai klwtsaei toso poly, pou einai efkolo na pesei apo opoudhpote

Exoume merikes meres pou arxisame kremoula.... froutokrema to meshmeri, ryzalevro vanilia to apogevma...

Kai edw einai to drama mas..

Den thelei kamia apo tis kremes, kai parallhla ekopse kai to gala....

Psaxnoume twra na vroume ti ftaiei...

Ta oula pou einai toumpano kai ponane?
H zesth?
To gala kai oi kremes pou den tou aresoun?
Idea den exw, kai prospathw na katalavw..
Vevaia o giatros me kathisyxazei, pws mallon einai ta dontia, giati proxtes pou mas eide, eipe oti ta oula einai poly fouskwmena, ara na perimenoume syntoma dontakia....

Kai ekei pou eixa to pio hremo paidi ston kosmo, twra einai mes sthn gkrinia, thn mirla, to klama kai thn arnhsh sxedon se ola ta gevmata...

Kati kanoume vevaia me to gel gia ta oula... opote ftanoume ta 2/3 ths posothtas pou trwgame mexri twra...

Aftaaaaaaa... sorry gia to sentoni, alla eixa kairo na sas pw nea mas... opote ta xrwstousa Smile

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
marinaki <3 <3 έγραψε:κοριτσια θελω μια βοηθεια!!θα μας κανετε like στην φωτο κ στο Link apo κατω για τον διαγωνισμο ειμαστε στην 1 φωτο(ειμαι ενας μπεμπης 3 μηνων)sto liberoclub.gr δεν ξερω πωσ να βαλω το λινκ εδω

Egineeeeeeeeeeeeeee

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΡΑ Κ ΜΕΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ!!ΠΕΤΡΙΝΙΜΟΥ ΕΔΩ ΜΠΕΣ ΚΑΝΕ ΑΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΩΣΤΑΑ ΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑΑΑ...ΑΧ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΜΟΕΓΑΛΩΣΕ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ Κ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΣΕ http://sun.athens-digital.com/fb/libero/10381/_uploads/images/th_2012-05-10-061834jpg_322.jpg (((ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΠΕΜΠΗΣ 3 ΜΗΝΩΝ ))ΦΟΡΑΕΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΡΜΑΚΗ Κ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Τ 9 ΜΩΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ ΕΔΩ http://sun.athens-digital.com/fb/libero/10381/gitem.php?GItemID=322

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Marinaki mou pshfhsa glykeia mou!

Kalh epityxia sas efxomai!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Petrini έγραψε:Marinaki mou pshfhsa glykeia mou!

Kalh epityxia sas efxomai!!
EYXARISTW ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ...ΠΑΤΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ Κ ΛΕΕΙ ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ....ΑΝ ΝΑΙ ΑΝΟΙΓΗ Η ΦΩΤΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ 9 ΜΩΡΟ ΦΟΡΑΕΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΠΛΟΥΖΙΤΣΑ Κ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΠΕΜΠΗΣ 3 ΜΗΝΩΝ....ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΗΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟ Κ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΑΤΑ LIΚΕ

τατιανα

τατιανα
Καλημερααα!
Για μας χθες ηταν μερα υπνου..εκτος απο το 4ωρο το μεσημερι κοιμηθηκε απο τις 20.30 το βραδυ μεχρι της 7 το πρωι με 2 ενδιαμεσους θηλασμους!
Κ τωρα νυσταζει παλι..
ακουστε και αυτο να γελασετε (με την ελλαδα), πηγανε λεει να δουνε τον παιδικο που θα παει ο ανηψιος μου στην γερμανια και τους υποδεχτηκαν με γλυκα και φαγητα και τους ξεναγησαν, οι δασκαλες ρωτησαν ολες τις προτιμησεις του παιδιου και για τον χαρακτηρα του και μια ταξη αποτελειται απο 10-12 παιδακια και 3 δασκαλεςςςς απιστευτο??

Γεωργια μαλλον δοντακια θα ειναι αλλιως γιατι τοση γκρινια?
Αγκαλια και μενα θελει, ολη μερα αν κατσει κανα μισαωρο στο ρηλαξ καλα ειναι..ευτυχως ειναι ελαφρια ακομα και μπορω να την κραταω ασε που εχω γινει εξπερ στο να κανω δουλειες με το ενα χερι!

Κοριτσια να σας ρωτησω το αλλο, στο καρεκλακι του αυτοκινητου καθονται??
αχ εμενα μολις την βαλω πιανει μια τσιριδαααα και δεν σταματαει μεχρι να φτασουμε, το πως οδηγαω μονο εγω ξερωωωω!Λεω θα συνηθισει αλλα ποτεεε?

tomaraki

tomaraki
Καλημερα !!!!!!!!!!!
Αχ!!Ειχα καιρο να μπω και βλεπω πολλα νεα !!!!
Αχ ποπακι μου μην στεναχωριεσαι οπου ειναι καλητερα για τα παιδακια σου θα κοιτας!!!Τατι με το καλο το δευτερο!!!!!
Εμεις ξεκινησαμε φρουτοκρεμα και την τρωμε καλητερα απο την απογευματινη !!Σημερα βαλαμε και αχλαδι και μας αρεσε !!!Την απογευματινη δεν την τρωμε !!Δεν μας αρεσει !!!!!
Τωρα απο γκρινια εχουμε αλλα αυτο το δοντακι δεν το βλεπω να σκαει !!!Θα σκασει εμενα πρωτα!!!!!Τατιανα θεμα συνηθειας ειναι στην αρχη ετσι κανουν μετα τους αρεσει !!Εμενα ο δικος μου τρελλαινεται πλεον !!!Βρηκε δουλιτσα ο αντρουλης σου????

tomaraki

tomaraki
marinaki <3 <3 έγραψε: ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΡΑ Κ ΜΕΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ!!ΠΕΤΡΙΝΙΜΟΥ ΕΔΩ ΜΠΕΣ ΚΑΝΕ ΑΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΩΣΤΑΑ ΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑΑΑ...ΑΧ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΜΟΕΓΑΛΩΣΕ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ Κ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΣΕ http://sun.athens-digital.com/fb/libero/10381/_uploads/images/th_2012-05-10-061834jpg_322.jpg (((ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΠΕΜΠΗΣ 3 ΜΗΝΩΝ ))ΦΟΡΑΕΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΡΜΑΚΗ Κ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Τ 9 ΜΩΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ ΕΔΩ http://sun.athens-digital.com/fb/libero/10381/gitem.php?GItemID=322

εισαστε οκ και απο εμας !!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις