Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
49 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 49 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 42]

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπραβο βρε μαρίνα είδες θα φτιάξουν τα πράγματα!!κι εγωνομιζω υπερβολή κάθε είκοσι μερες....εγω ξέρω στο τρίμηνο!!πωπω φαντάζομαι τη βρώμα απο το πλαστικό πρόσεχε το μωρο όσο μπορείς να μην τα αναπνεύσει....
Πήγαμε παιδιάτρο,ο γλυκας μου τον κράταγε αγκαλια Και δεν έκλαψε καθόλου δεν το περίμενα απο εδω και πέρα στην αγκαλιτσα μου τα εμβόλια...
Κατα τα αλλα πήρε 650 γρ και 2 πόντους συνεχίζουμε θηλασμο μονο και απο τον άλλο μήνα κρεμουλες.τωρα είναι 6050 και 62 πόντους .και πήρε και 1,5 πόντο το κεφάλακι του.ουφ παει και αυτο το άγχος!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!!ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΒΡΑΔΙΑ ΦΑΓΑΜΕ Κ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΚΟΣ ΜΑΣ...ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΥΜΗΖΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕΕΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΑΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΓΛΥΚΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΧΑΤΥΡΙ ΧΑΧΑ.....ΣΟΥΖΑΝ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΥΡΕΤΟΥΣ ΣΕ ΜΩΡΑΑ ΑΡΡΩΣΤΕΝΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΩΣΗ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!ΜΑΡΙΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΩ Κ 150 ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ ΛΕΤΕ,ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΗΣ ΕΔΙΝΕΣ 90 Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΣ Κ ΠΕΙΡΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑΑΑ....ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣΣ ΤΟΥ ΔΙΝΩ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΝΕ ΧΟΡΤΕΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΙΣΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ......Κ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΗΘΟΣ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΓΑΛΑ ΓΤ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΥΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΜΟΝΟ....

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα
Εμείς σε λίγο φεύγουμε Θεσσαλονίκη ελπίζω να μην πέσει πολυ κλάμα στο καρεκλακι κ φτάσουμε με πονοκέφαλο!

Μαρινα αν δεν θέλεις να αποθήλασεις νωρίς πρέπει να το κοψεις το συμπλήρωμα, με 150 μπουκάλι 2-3 φορές την Μέρα φυσικά κ θα μειωθεί το γάλα σου αφου δεν είναι ο μικρός στο στήθος. Το ότι δεν χορταινει πως το καταλαβαίνεις; Να ξέρεις περνάνε κ άλματα όπου κάθονται πολυ ώρα κ πολυ συχνά στο στήθος. Αν γκρίνιαζει Μετα αφου φάει δωστου κ το άλλο στήθος, μην βιαζεσε να δώσεις συμπλήρωμα κ μην υποθέτεις ότι η γκρίνια πάντα σημαίνει κ πείνα! Στα λέω εντελώς φιλικά γιατί είναι κρίμα ακόμα να αποθήλασεις!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?
Εμεις χθες χάλια ...τον μικρο μάλλον τον πείραξε το εμβόλιο όλο γκρίνια και ανησυχία ήταν το πουλάκι μου!τελικα κοιμήθηκε στις 2 ευτυχώς σερί μέχρι τις 10.εχει και δέκατα ,αλλα πρέπει να είναι τα ουλα γιατι μας είπε οτ είναι πολυ πρησμενα...και αρχίζουν και ασπριζουν.
Μαρίνα μην αποθηκασεις μπορει να περνάει άλματακι και εγω έτσι πίστευα αλλα ο μπεμπης μια χαρα μεγαλώνει.θελει λίγο υπομονη βάζε τον στο στήθος πιο πολυ για να σου ρυθμισει την παραγωγή ! Τατιανα καλο ταξίδι και να προσέχετε!!

tomaraki

tomaraki
Καλημερα !!!!!!!! Πολυ ζεστη σημερα ή μου φαινεται????Μαρινακη πιπιλα εγω οταν γεννηθηκε ειχαμε την 0+ και μολις πηγε 4 μηνων την αλλαξα και τωρα αφου χρονιση...ετσι ειπε η παιδιατρος δεν πρεπει να τις αλλαζεις συχνα γιατι μπερδευονται ουτε στα μπιμπερο απλα του ανοιγω τρυπα!!Μπραβο γεωργια αντε να ξεκινησεις και εσυ τις κρεμουλες !!!Τατιανα μου καλο ταξιδακι να εχετε !!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΟ ΤΑΞΗΔΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥΥ ,ΑΝΤΕ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ Κ ΕΣΥΣΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΜ ....ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΟΥ ΒΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ!!!ΕΥΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ....Κ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ Η ΑΛΛΗ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΘΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΛΕΝΕ.......ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΝΩ ΕΞΩ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΔΝΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΛΛΑΣΩ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΤΟ ΠΟΛΥ 2 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΧΙ,ΔΗΛ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΥΛΑΣΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟ Κ ΞΕΝΟ ΜΕ ΤΠΤ....ΑΠΛΑ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΤΡΑΒΙΕΤΕ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΔΝΕ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΤ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΕΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΕΙ Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΖΙΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Κ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΝ ΕΙΝΑ ΧΟΡΤΑΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΞΕΝΟ ΤΡΩΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ,ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΟΛΑΣ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ 20ΓΡ Κ ΕΙΝΑΙ ΟΚ

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kalhspera koritsia mou Smile

Marinaki, xairomai pou ola hremhsan! mpravo kopela mou!!

Koita mhn tou to vgaleis poly ksyno twra e? Nomizw to katalave o kyrios! Alla fysika an phgaines kamia volta kai stous goneis sou, mia xara tha htane!

Tomaraki, ax wraia pou phge kala me thn soupa... egw tha paw shmera ston giatro, gia emvolio kai eksetash, opote mallon tha mas dwsei kai mas Smile

Souzan, makari na mhn xreiastei na parete aima... emeis tou phrame me petalouda otan htan 2 mhnwn, mia kai den eixame istoriko ths mhteras, gia na doume an yparxei kapoio provlhma pou prepei na antimetwpistei.... pethana mexri na tou paroun aima... eklapse ligo apo thn tromara perissotero, kai meta hremhse grhgora...

Tatiana, marese h volta sas Smile pantws afhsate pantou ta stigmata sas e? kalo taksidi kai kala na perasete thesniki!

oso gia tis mpimpiles kai tis rwges sta mpoukalia.. kai egw tis allazw opote allazei h hlikia tous... dhladh ws twra kathe 3 mhnes....

Ektos dyo apo tis mpimpiles mas, pou tis masise toso poly pou tis eliwse... xaxaxaxaxax

aftaaaaaaa

Tha epanelthw to vradaky me nea apo ton giatro

makia sas!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας βρε κοριτσια μου ειμαι κουρασμενη σημερα ημασταν το πρωι παιδιατρο παλι για να τον ξαναδει γιατι γεμισε εξανθηματα σε ολο το προσωπακι και το κορμακι του ειναι απο τον υψηλο πυρετο που ανεβασε κατα τα αλλα η θερμοκρασια επανηλθε στα φυσιολογικα δοξα το θεο
καλοταξιδι τατιανα να περασετε ομορφα μαρινακη ολα καλα ε?χαιρομαι Very Happy
οι υπολοιπες κοριτσια μου τι κανετε?

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ μπραβο σουζαν καλο αυτο που έπεσε ο πυρετός!αυτα θα του φύγουν είναι απο τον πολυ πυρετο!
Μαρίνα τεσσάρων είμαστε απο τον άλλο μήνα αρχίζουμε μαμ,για να δούμε και εμεις πως θα τα πάμε!!εγω πιπιλισει του αλλάζω με την ηλικία ακομα έχουμε την 0-6 μηπως η γιατρός εννοούσε όχι το νούμερο αλλα την πιπιλα να πετάξει λόγω χρήσης!
Μαρίνα και εγω έξω πάω κάπου πιο απο μέρα και τον θηλαζω.αλλα προσπάθησε να μην χάνεις θηλασμους γι αυτο σου μειώνεται το γάλα!

mariameint

mariameint
marinaki <3 <3 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!!ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΒΡΑΔΙΑ ΦΑΓΑΜΕ Κ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΚΟΣ ΜΑΣ...ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΥΜΗΖΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕΕΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΑΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΓΛΥΚΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΧΑΤΥΡΙ ΧΑΧΑ.....ΣΟΥΖΑΝ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΥΡΕΤΟΥΣ ΣΕ ΜΩΡΑΑ ΑΡΡΩΣΤΕΝΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΩΣΗ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!ΜΑΡΙΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΩ Κ 150 ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ ΛΕΤΕ,ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΗΣ ΕΔΙΝΕΣ 90 Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΣ Κ ΠΕΙΡΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑΑΑ....ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣΣ ΤΟΥ ΔΙΝΩ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΝΕ ΧΟΡΤΕΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΙΣΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ......Κ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΗΘΟΣ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΓΑΛΑ ΓΤ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΥΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΜΟΝΟ....

Μαρινάκι εγώ επειδή η μπέμπα σταμάτησε να παίρνει βάρος μόνο με το δικό μου γάλα (για ένα μήνα είχε μείνει εντελώς στάσιμη), την θηλάζω κάθε δύο ώρες και μετά της δίνω και συμπλήρωμα 90 γρ. Τώρα που άρχισα να παίρνω χάπια μαγιάς μπύρας, είδα ότι έχω περισσότερο γάλα και μερικές φορές μετά το στήθος δεν θέλει ξένο Very Happy Επίσης, με συμβουλή του γιατρού, επειδή την έπιασε λαιμαργία και άρχισε να παίρνει πολλά κιλά ξαφνικά, μερικές φορές της αραιώνω το ξένο. Βάζω 90 γρ. νερό αλλά 2 μεζούρες σκόνη.

Κατά τ' άλλα είμαστε μια χαρά. Βγήκαμε και βόλτα για καφέ και είμασταν κυρίες Very Happy

Τατιάνα καλό ταξίδι να έχετε.

Γεωργία περαστικούλια και με το καλό να αρχίσουμε τις κρεμούλες. Σήμερα ήρθαν επίσκεψη 2 καλές μου φίλες και μου φέρανε κουταλάκια, πιατάκια και μπολάκια για φαγητό του μωρού Very Happy

http://www.something-special.gr

tomaraki

tomaraki
Αχ βρε Σουζαν μου μακαρι το αντρακι μας να ειναι καλα στη Βαφτιση του!!Αποτελεσματα ποτε θα εχουμε !!!!!Σημερα το μεσημερι με πεθανε βγηκαμε να παω να βγαλω το ενοικιο για να πληρωσω!!!Και τον επιασε ενα κλαμα !!!!Τελικα κατεληξα με τον μπεμπη αγκαλια και να σερνω το καροτσι !!!!!!!!!!!!!!!!!Εσκασα!!!!Αντε να αρχισουμε κρεμουλες!!!Να γελαμε ολες μαζι!!!!!!!!!Πετρινι τι εγινε με τον παιδιατρο ????

τατιανα

τατιανα

Κορίτσια καλησπέρα!
Το ταξίδι ήταν η απόλυτη επιτυχία είμαι πολυ χαρούμενη! Έκλαψε λίγο στην αρχη κ Μετα κοιμόταν, έπιπλεον εκει που είμασταν κοιμήθηκε 4 ώρες λίγο αγκαλια κ λίγο καρότσι!τελειααα κ το φοβόμουν τόσο!

Γεωργία γκρίνια ε;ωχ κ θα το κάνουμε κ εμείς την άλλη βδομάδα!

Μαρινα τι ντρεπεσε να θηλαζης βρε, πάρε παράδειγμα απο μένα που θηλαζω παντουυυ χαχαχα πάντως σοβαρά τώρα μέχρι στιγμής κανένας δεν με έκανε να αισθανθω άβολα κ βασικά ούτε που το περνούν χαμπάρι της περισσότερες φορες

tomaraki

tomaraki
τατιανα έγραψε:
Κορίτσια καλησπέρα!
Το ταξίδι ήταν η απόλυτη επιτυχία είμαι πολυ χαρούμενη! Έκλαψε λίγο στην αρχη κ Μετα κοιμόταν, έπιπλεον εκει που είμασταν κοιμήθηκε 4 ώρες λίγο αγκαλια κ λίγο καρότσι!τελειααα κ το φοβόμουν τόσο!

Γεωργία γκρίνια ε;ωχ κ θα το κάνουμε κ εμείς την άλλη βδομάδα!

Μαρινα τι ντρεπεσε να θηλαζης βρε, πάρε παράδειγμα απο μένα που θηλαζω παντουυυ χαχαχα πάντως σοβαρά τώρα μέχρι στιγμής κανένας δεν με έκανε να αισθανθω άβολα κ βασικά ούτε που το περνούν χαμπάρι της περισσότερες φορες

Ειδες που σου ελεγα οτι θα πανε ολα καλα !!!!!!!!!Θα δεις τωρα που θα της αρεσει και θα θελει συνεχεια βολτα !!Εμεις με το που καθομαστε στο καρεκλακι του αυτοκινητου τωρα πια τα ξεχναμε ολα ακομα και το μαμ!!!!!!Γιατι πλεον το λεμε !!!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?εμεις πριν λίγο γυρίσαμε απο έξω!του έδωσα το πρωινό γάλα που είχα βγάλει και τωρα παίζει λίγο μετα λίγο ζιζανιο και νάνι θέλω ναπιστευω.μπραβο τατιανα μια χαρα!ναι τωρα του πέρασε όμως αλλα τα διντακια τον ενοχλούν αρκετά τα είδε πολυ πρησμενα αντε να δούμε ποτε θα βγει το δόντι...
Ευη του βάζεις τίποτα στα ουλα??
Μαρία μια χαρα η μπεμπα μακαρι να έχεις γάλα να την κάλυπτεις!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣ Σ ΣΣΣΣ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΦΟΥΤΣΙΤΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Κ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕΕΕΕΕΕ ΔΡΟΣΙΑΑ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑΑΑΑ...Κ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΚΟ@@#@#ΓΡΙΑ Κ ΜΟΛΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΖΕ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ Κ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙΙΙΙΙΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΒΑΖΩ ΕΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΤΙΣ ΛΕΕΙ,,,Κ ΑΡΧΙΣΕ ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥ ΑΥΤΗ Κ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΓΤ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΕΚΕΙ Κ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΔΝΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΗ Κ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ Κ ΤΕΤΟΙΑΑΑΑ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑΑΑΑ,Κ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕΣ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΜΟΥ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΔΝΕ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΘΑ ΜΑ ΣΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Κ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ,Κ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΠΤ ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑΑ Κ ΑΥΤΗ ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΗ ΠΕΤΑΓΕΤΑ ΕΞΩ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑΑ ΘΑ ΤΗΣ ΠΩ Κ ΕΓΩ Κ ΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΣ ΚΑΤΟΥΡΗΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΝΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΙΙ ΕΜΑ ΠΙΑΑΑ ...Κ ΑΥΤΟ ΔΝΕ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.......Κ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΗ Κ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ Κ ΔΝΕ ΒΛΕΠΩ ΤΠΤ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΥΝΗΣΗ ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΑΒΓΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ Κ ΕΒΛΕΠΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΑΛΚΟΝΗ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Κ ΤΗΣ ΕΚΟΒΕ ΤΗΝ ΘΕΑΑΑ ΕΓΩ ΤΟ ΓΕΜΗΣΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΓΤ Κ ΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΓΑ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΗ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ Κ ΑΡΧΙΖΕ.......ΕΠΕΙΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΑΑΙ ΧΑΡΑΜΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕΕΕ ΤΗ ΤΥΧΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....ΓΤ ΜΕΝΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΝΟΝΟΙ ΤΟΥ Κ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Σ ΕΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ 23 ΧΡΟΝΙΑΑ Κ ΑΡΧΙΖΟΥΝ Κ ΕΚΕΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΔΙΟΧΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ Κ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ Η ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ 30 ΑΤΟΜΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ Κ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΝΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΖΑΛΗΣΑ ΔΝΕ ΕΧΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΑ ΠΩΩ....ΕΙΔΕΣ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΡΑΒΩ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΦΑΓΑΔΗΚΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΕΓΩ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΛΟΙ...

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλα για την γριά δεν θα σχολιάσω κλασική κουτσουμπολα,ΑΣΕ εμεις βάζουμε το μεσημέρι το κλιματιστικο και είμαστε μια χαρα μέχρι την Πέμπτη θα έχει καύσωνα...
Μην αγχωνεσαι με την βάφτιση αν τελικα δεν έρθουν...εντάξει μικρο είναι το μπεμπακι δεν χάθηκε ο καιρός μπορει να είναι και για καλο να ετοιμαστείτε και πιο καλα γιατι δύσκολο να προλαβεις αν γίνει σε ένα μήνα να τα φτιάξεις .

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mpempakos7 έγραψε:Καλα για την γριά δεν θα σχολιάσω κλασική κουτσουμπολα,ΑΣΕ εμεις βάζουμε το μεσημέρι το κλιματιστικο και είμαστε μια χαρα μέχρι την Πέμπτη θα έχει καύσωνα...
Μην αγχωνεσαι με την βάφτιση αν τελικα δεν έρθουν...εντάξει μικρο είναι το μπεμπακι δεν χάθηκε ο καιρός μπορει να είναι και για καλο να ετοιμαστείτε και πιο καλα γιατι δύσκολο να προλαβεις αν γίνει σε ένα μήνα να τα φτιάξεις .
αχ κ εγω θα το βαζωω οταν το βαζει σε το βαθμο το εχει κ το μωρο το εχεισ το ιδιο δωματιο η το αναβεισ κ μετα βαζεισ το μωρο στο δωματιο ,κ με φορμακι τον εχει η χωρισ φοβαμαι μν μου κρυωσει///οσο για την βαφτισει ισωσ κ καλυτερα να τα κανουμε γαμο-βαφτισει μαζη την αλλη βδομαδα θα ξερω κ οχι τπτ αλλο δεν θα προλαβω να τα κανω μονη μου κ με βλεπω να τα παραγγελνω....να σασ πω ρε κοριτσια μου ο μπεμπησ μου τον πιανει ο υπνοσ κ μετα απο κανενα μισαωρο ξυπναει κ γκρινιαζει..κ μετα κανει κακα του ,τωρα εχει καμια βδομαδα μονο μια φορα μου κανει το πολυ δυοοοο που σπανιααα,ετσι ειναι κ σε σασ η κανουν ποιο πολλεσ φορεσ...και κανει πολλεσ φορεσ τσισα τα γεμηζει μιλαμε απο τσισα του

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kalimeroudiaaaaa

Loipoooon ta nea apo ton giatro...

Eimaste 8100gr, 70,5 cm, kai poly paidaroi....

Etsi eipe Smile

Kamari na deite h koukoubagia.... Xaxaxaxa

To emvolio phge teleia, oute kan eklapse to poulaki mou, prwth fora sta xronika...Alla ton katourhsame ton giatro sto zygisma.... Mallon gia na ekdikhthei prokatavolika..... Ntropiiiiiiiiiiii egw na deite......

Kai meta phgame gia kafe, kai meta episkepsh .... Gyrisame kata tis mia... Den evgale gkix leme....

Apo avrio mas eipe, froutakia freska ( den tou eipa oti to ekana hdh...), xortosoupa, kai farin lakte anti ryzalevro...

Aftaaaaaa

Eseis ti mou kanete manoules?

Ax mwre souzan, krima to amoiro... Ola mazi katakalokairo... Perastikoulia sas!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΠΡΑΒΩ ΠΕΤΡΙΝΗ ΜΟΥ Κ ΠΟΛΥ ΓΚΟΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΟΥ!!!ΦΩΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕΕΕΕΕ ΑΝ ΘΕΣ ΒΕΒΑΙΑ!ΠΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑΑΑ

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kalhmera Marinaki Smile

thn deftera kleinoume tous eksi mhnes!

Foto na valw... alla pws eipate vazoune???

ekana episynapsh arxeiou... vlepete tipote?

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Petrini έγραψε:Kalhmera Marinaki Smile

thn deftera kleinoume tous eksi mhnes!

Foto na valw... alla pws eipate vazoune???

ekana episynapsh arxeiou... vlepete tipote?
ΤΣΟΥΥΥΥΥΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ@!ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ------------ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΗ ΠΑΤΑ ΣΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ--------ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΗ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΥΠΟΒΟΛΗ...ΣΤΑ ΕΙΠΑ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΔΝΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΑΑΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΛΑΜΑ ΚΛΑΜΑ ΚΛΑΜΑΑΑΑΑΑ ΔΝΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΑΓΚΛΑΙΑ ΔΝΕ ΤΟΛΜΑΓΑ ΝΑ ΣΚΥΨΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΑΡΧΙΖΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ Κ ΔΝΕ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ,,ΕΥΤΗΧΩ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ 4 ΩΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΑΑΑ ΑΑΑΑ Κ ΚΟΙΜΑΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΜΕΤΑ ΞΥΠΑΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
to kanaaaaaaaaa

se efxaristw Marinaki Smile

Mhpws o mpoumpoukos sou exei exoxlhseis apo ta oula tou kai gkriniazei? Vazei ta xerakia sto stoma? exei salia??

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια μάλλον καλησπέρα !τρελη ζέστη και ακομα δεν είδαμε τίποτα!...
Μαρίνα μηπως έχει τα διντακια του..?εμενα όλη μέρα δεν κλαίει αλλα μουγκριζει συνέχεια και έχει όλη μέρα το χεράκι στο στόμα καλα απο σαλια άλλο τίποτα !ο γιατρός τα βρήκε πολυ πρησμενα.το πιο λογικο είναι αυτο.εμενα κάνει κακα 4 φορές σιγουρα και τσισα φυσικά,αυτο είναι πολυ καλο όσο βρέχει πάνες μαρίνα σημαίνει οτι τρέφεται σωστά!και τα κακά του καλα είναι δεν είναι ολα τα παιδάκια το ίδιο αυτα που θηλαζουν μπορει να κάνουν και δέκα μερες να κάνουν κακα!ε είναι και η ζέστη τωρα βρε και μαρίνα και αυτα ζεστενονται πιο πολυ,το κλιματιστικο το βάζω 25 βαθμούς και στην χαμηλή σκάλα γιατι και εγω φοβάμαι τον έχω με ζιπουνακι και σκέπασμενο αρκετά μακριά εμεις το έχουμε στο σαλόνι!καλυτερα να τα κανείς αργότερα δεν θα προλαβεις για τόσο σύντομα και θα εισαι μέσα στο άγχος !μια τόσο σημαντική μέρα καλο είναι να είναι ολα να έχεις όσο πιο πολυ χρόνο να τα ετοιμασίες για να το ευχαριστηθεις!
Πέτρινι μια χαρα ο μπεμπακος σου μπραβο και ησυχουλης άμα κάθεται τόσες ώρες....τωρα φαίνεται η φωτογραφία κούκλας είναι !

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΚΑΛΕ ΠΕΤΡΙΝΗ ΒΛΕΠΩ ΚΛΑΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟΣ,ΣΥΓΝΜΩΜΗ ΧΩΡΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑΑΑ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΣ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΕΤΡΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ Κ ΑΝ ΘΕΣ ΜΑΣ ΛΕΣ,ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΕΧΕΙΣ ΓΤ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΙΟΘΕΤΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΩΩΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΙΡΕΣ ΜΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑΑΑ ...ΕΧΕΙ ΣΑΛΑΚΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΑΑΑ ΧΘΕΣ ΕΚΛΑΙΓΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΚΡΟΚΟΔΗΛΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΑΓΚΑΛΙΑΑΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΓΥΡΩ ΣΤΗΣ 12 Κ ΣΤΗΣ 12'30 ΚΑΓΚΕΛΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ..ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 3 Κ ΜΙΣΗ,Κ ΛΕΩ Ε ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ Κ ΠΑΩ 3'30 ΩΡΑ Κ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ Κ ΗΡΕΜΕΗΣΕ Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Κ ΒΟΓΚΑΓΕΕΕ ΤΟ ΠΟΥΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΧΕ

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια εμεις ειμαστε καλυτερα σημερα το εξανθημα εχει υποχωρησει αρκετα και ο παλιοπυρετος εφυγε τελειως ουφ παλι καλα παντως ειναι σημερα το πουλακι μου λαλιστατο δεν σταματαει να βγαζει κραυγουλες και να λεει τα δικα του αχ πολυλογας θα γινει πια γυναικα θα τον αντεξει δεν ξερω χαχαχα .
Καλα η ζεστη σημερα απιστευτη σιδερωνα το πρωι κατω απο το κλιματιστικο και παλι ιδρωνα .
Πετρινη τι ομορφος που ειναι και εμενα κλεινει τους 6 την δευτερα ο μπουλης ειναι 8 κιλα και 64 ποντους παντως εχει ζωηρεψει πολυ μου πιανει τα μαλλια μου και μου τα τραβαει το ιδιο κανει και στον αντρα μου α και οταν ειδικα πειναει ανοιγει το στοματακι του και παει να μας φαει την μυτη το πηγουνι οτι εξεχει δηλαδη Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις