Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
56 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 56 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 42]

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
kathykala έγραψε:

Καλώς σας βρήκα Τατιάνα!!!Ααα να πεις στη γιατρό όχι τέτοια αστεία με τη ζουζούνα σου...Να δεις που τον άλλο μήνα δεν θα πάρει τόσο.Από ένα σημείο και μετά σταματούν να αναπτύσσονται με τόσο γρήγορους ρυθμούς.Όσο για το κεχρί τι είναι αυτό; Πρώτη φορά το ακούω. Εμείς τρώμε το ριζάλευρο Γιώτης.Εμένα ο μπεμπης μου είναι 6και μισό μηνών και έχουμε κόψει τα ενδιάμεσα γεύματα επειδή τρώει δεκατιανό, μεσημεριανό και απογευματινό και γι' αυτό έχει μειωθεί το γάλα.Γίνεται να τον βάζω στο στήθος έτσι κατά τη διάρκεια της ημέρας για να ξαναβγάλω γάλα; Δεν θα τον αποσυντονίσω έτσι από τα γεύματα του;

το κεχρι ειναι δημητριακο κ μπορεις να το δωσεις απο τωρα γιατι δεν εχει γλουτενη.
φυσικα κ μπορεις να τον βαζεις ενδιαμεσα στα γευματα η οδηγια θηλασμος πρωι-βραδυ ειναι λαθος κ οδηγει σε αποθηλασμο.
Το μητρικο γαλα ειναι η κυρια τροφη τον πρωτο χρονο του παιδιου κ οι στερεες συμπληρωματικες γιαυτο μπορεις να θηλαζεις κ πριν το γευμα κ μετα κ γενικα οποτε το θελησει ο μπεμπης σου, εμενα τωρα που μου ειπε η παιδιατρος να δινω κ νερο μετα στερεα μου ειπε της αλλες ωρες να την ξεδιψαω με στηθος.
Ολα αυτα που σου λεω ειναι οδηγιες του παγκοσμιου οργανισμου υγειας!

tomaraki

tomaraki
Γεια σας !!!!
Μαλιστα θα το δοκιμασω ολα τα εχει φαει το καημενο στο τελος οταν θα μιλησει θα πει σταματα πια να πειραματιζεσαι !!!!
Αυριο θα φαμε χορτοσουπα με αρακα μπροκολο καροτο πατατα !!!!!!Η θα την φτυσει η θα την φαει !!!Μεχρι στιγμης παντος δεν εχει διαμαρτυρυθει για κατι !!Και εμεις στην αρχη ετρωγε ενδιαμεσα απο το στηθος αλλα μετα αυξηθηκαν οι ποσοτητες στο φαι και δεν μπορει με τιποτα μονο στο μεσημεριανο πιανει !!!Ελπιζω να αντεξουμε !!! Σουζαν οντως οταν δουλευουν πολλες ωρες ειναι δυσκολα για αυτους!!Το καμαρι μας τι επαθε ????

953 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 39 Empty καιρος ηταν... Τρι Αυγ 21, 2012 12:28 pm

agapi31aa

agapi31aa
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κοριτσια! Σας παρακολουθώ απο τον περασμενο Μαιο ,το μηνα που εμεινα εγυος και ηρθε η στιγμη να γινω μερος της παρεα σας!Καθε φορα που σας διαβαζα ο συζυγος μου κανε πλακα και μου λεγε : "τι κανουν οι φιλεναδες σου"?Γεννησα την μπεμπα μου στις 29 φεβρουαριου,( μερα που διαλεξε!).θηλαζα αποκλειστικα καιεδω και 2 εβδομαδες τρωμε φρουτοκρεμα και κρεμα χωρις κανενα προβλημα! Διαβαζω οτι τους δινεται γαλα ακομα και για να ξεδιψασουν,το οποιο πολλες φορες το κανω και εγω, ο αντρας μου ομως γκρινιαζει και λεει οτι θα το σκασω το παιδι στο φαι και φοβαμαι μηπως εχει δικιο! Εσεις πχ δαλαδη αναμεσα απο την απογευματινη κρεμα και το βραδινο γαλα το ξαναθηλαζετε το μωρο ακομα και αν δεν διαμαρτυρεται?

τατιανα

τατιανα
agapi31aa έγραψε:Γεια σας κοριτσια! Σας παρακολουθώ απο τον περασμενο Μαιο ,το μηνα που εμεινα εγυος και ηρθε η στιγμη να γινω μερος της παρεα σας!Καθε φορα που σας διαβαζα ο συζυγος μου κανε πλακα και μου λεγε : "τι κανουν οι φιλεναδες σου"?Γεννησα την μπεμπα μου στις 29 φεβρουαριου,( μερα που διαλεξε!).θηλαζα αποκλειστικα καιεδω και 2 εβδομαδες τρωμε φρουτοκρεμα και κρεμα χωρις κανενα προβλημα! Διαβαζω οτι τους δινεται γαλα ακομα και για να ξεδιψασουν,το οποιο πολλες φορες το κανω και εγω, ο αντρας μου ομως γκρινιαζει και λεει οτι θα το σκασω το παιδι στο φαι και φοβαμαι μηπως εχει δικιο! Εσεις πχ δαλαδη αναμεσα απο την απογευματινη κρεμα και το βραδινο γαλα το ξαναθηλαζετε το μωρο ακομα και αν δεν διαμαρτυρεται?

Καλημέρα κ καλωσηρθες!
29 Φεβρουαρίου ε; Καλο!
Εμείς ακόμα δεν ξεκινήσαμε φαγητό απλά εγω επειδη θέλω να την θηλασω για καιρο ακόμα θα θηλαζω περισσότερες φορές απο πρωι-βράδυ κ πιστεύω κ η ίδια θα θέλει γιατί μ´αυτο το τροπο αποκοιμιεται.
Είναι ανάλογα τι θέλεις, γενικά τι πρωι-βράδυ οδηγεί σε αποθηλασμο αλλα υπάρχουν κ γυναίκες που θηλασαν έτσι για αρκετούς μήνες απο την άλλη είναι κ ανάλογα το παιδι αλλα ζητάνε να θηλαζουν κ πριν κ Μετα το φαγητο ή δεν τρώνε πολυ κ θηλαζουν κ αλλα το αντίθετο.
Προσωπικά επειδή όπως είπα τον πρώτο χρόνο η στέρεες είναι συμπληρωματικές θα προτίμησω να την "μπουκωνω" με το γάλα κ όχι με το φαγητο.

tomaraki

tomaraki
agapi31aa έγραψε:Γεια σας κοριτσια! Σας παρακολουθώ απο τον περασμενο Μαιο ,το μηνα που εμεινα εγυος και ηρθε η στιγμη να γινω μερος της παρεα σας!Καθε φορα που σας διαβαζα ο συζυγος μου κανε πλακα και μου λεγε : "τι κανουν οι φιλεναδες σου"?Γεννησα την μπεμπα μου στις 29 φεβρουαριου,( μερα που διαλεξε!).θηλαζα αποκλειστικα καιεδω και 2 εβδομαδες τρωμε φρουτοκρεμα και κρεμα χωρις κανενα προβλημα! Διαβαζω οτι τους δινεται γαλα ακομα και για να ξεδιψασουν,το οποιο πολλες φορες το κανω και εγω, ο αντρας μου ομως γκρινιαζει και λεει οτι θα το σκασω το παιδι στο φαι και φοβαμαι μηπως εχει δικιο! Εσεις πχ δαλαδη αναμεσα απο την απογευματινη κρεμα και το βραδινο γαλα το ξαναθηλαζετε το μωρο ακομα και αν δεν διαμαρτυρεται?

Kαλημερα!!!! Να σου ζησει !!! Και ποτε εχει γεννεθλια?????????????
Εμενα ο φαφουτης μου ειναι ο μεγαλητερος της παρεας εμεις τρωμε απο ολα γενικα εμεις θηλαζουμε 3 φορες την μερα 4 το πολυ ...πρωι βραδυ και το μεσημερι μετα την σουπα .....αμεσως μετα την κρεμα το απογευμα δεν μου εχει φαει ποτε αλλα αναμεσα στο φρουτο και το μεσημεριανο εχει φαει ζιζι οπως και αναμεσα στο μεσημεριανο με το απογευματινο !!! Δεν νομιζω οτι παθαινουν τιποτα με το γαλατακι της μανουλας!!!!

mariameint

mariameint
Καλημέρα κορίτσια.

Αγάπη καλώς ήρθες στην παρέα μας και να σου ζήσει η μπέμπα σου.
Η αλήθεια είναι ότι εμένα ο άντρας μου ακόμα με ρωτάει "τι κάνουν οι φιλενάδες μου". Αλλά από την στιγμή που συναντηθήκαμε με την Γεωργία, του φαίνεται πιο πραγματικό που έχουμε τέτοια επικοινωνία μέσω internet όλες μαζί! Very Happy

Εμείς χθες φάγαμε πάλι κρέμα το απόγευμα αλλά ήταν λίγο αποτυχία. Ενώ την πρώτη μέρα έφαγε μερικές κουταλιές και έκανε και μασητικές κινήσεις αντί για πιπίλισμα, χθες σούφρωνε τη μούρη της, ψιλοκατάπινε λίγη κρέμα και την υπόλοιπη την έσπρωχνε με την γλώσσα έξω. Για να δούμε σήμερα...
Κατά τ' άλλα είναι 8.190 και 68 πόντους. Να δούμε που θα φτάσει!

Εντομεταξύ, καθώς έβγαζα το ταψάκι με τα γεμιστά χθες πήγε να μου πέσει και κάηκα στο μαξιλαράκι της παλάμης κάτω από τον αντίχειρα Sad
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόνο!!!
Και μην βάλετε ΠΟΤΕ ΠΑΓΟ στο έγκαυμα. Έκανε λάθος ο άντρας μου αλλά ευτυχώς τον κράτησα λίγο και μετά βούτηξα το χέρι μου σε κρύο νερό μέχρι να πάει να μου αγοράσει ειδικό σπρέυ και επίθεμα. Δεν μπορούσα ούτε το μωράκι μου να σηκώσω. Μετά από 3 ώρες επιτέλους σταμάτησα να πονάω.

http://www.something-special.gr

kathykala

kathykala
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
τατιανα έγραψε:
kathykala έγραψε:

Καλώς σας βρήκα Τατιάνα!!!Ααα να πεις στη γιατρό όχι τέτοια αστεία με τη ζουζούνα σου...Να δεις που τον άλλο μήνα δεν θα πάρει τόσο.Από ένα σημείο και μετά σταματούν να αναπτύσσονται με τόσο γρήγορους ρυθμούς.Όσο για το κεχρί τι είναι αυτό; Πρώτη φορά το ακούω. Εμείς τρώμε το ριζάλευρο Γιώτης.Εμένα ο μπεμπης μου είναι 6και μισό μηνών και έχουμε κόψει τα ενδιάμεσα γεύματα επειδή τρώει δεκατιανό, μεσημεριανό και απογευματινό και γι' αυτό έχει μειωθεί το γάλα.Γίνεται να τον βάζω στο στήθος έτσι κατά τη διάρκεια της ημέρας για να ξαναβγάλω γάλα; Δεν θα τον αποσυντονίσω έτσι από τα γεύματα του;

το κεχρι ειναι δημητριακο κ μπορεις να το δωσεις απο τωρα γιατι δεν εχει γλουτενη.
φυσικα κ μπορεις να τον βαζεις ενδιαμεσα στα γευματα η οδηγια θηλασμος πρωι-βραδυ ειναι λαθος κ οδηγει σε αποθηλασμο.
Το μητρικο γαλα ειναι η κυρια τροφη τον πρωτο χρονο του παιδιου κ οι στερεες συμπληρωματικες γιαυτο μπορεις να θηλαζεις κ πριν το γευμα κ μετα κ γενικα οποτε το θελησει ο μπεμπης σου, εμενα τωρα που μου ειπε η παιδιατρος να δινω κ νερο μετα στερεα μου ειπε της αλλες ωρες να την ξεδιψαω με στηθος.
Ολα αυτα που σου λεω ειναι οδηγιες του παγκοσμιου οργανισμου υγειας!

Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου !!! Θα ξεκινήσω από σήμερα πάλι!!!

kathykala

kathykala
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mariameint έγραψε:Καλημέρα κορίτσια.

Αγάπη καλώς ήρθες στην παρέα μας και να σου ζήσει η μπέμπα σου.
Η αλήθεια είναι ότι εμένα ο άντρας μου ακόμα με ρωτάει "τι κάνουν οι φιλενάδες μου". Αλλά από την στιγμή που συναντηθήκαμε με την Γεωργία, του φαίνεται πιο πραγματικό που έχουμε τέτοια επικοινωνία μέσω internet όλες μαζί! Very Happy

Εμείς χθες φάγαμε πάλι κρέμα το απόγευμα αλλά ήταν λίγο αποτυχία. Ενώ την πρώτη μέρα έφαγε μερικές κουταλιές και έκανε και μασητικές κινήσεις αντί για πιπίλισμα, χθες σούφρωνε τη μούρη της, ψιλοκατάπινε λίγη κρέμα και την υπόλοιπη την έσπρωχνε με την γλώσσα έξω. Για να δούμε σήμερα...
Κατά τ' άλλα είναι 8.190 και 68 πόντους. Να δούμε που θα φτάσει!

Εντομεταξύ, καθώς έβγαζα το ταψάκι με τα γεμιστά χθες πήγε να μου πέσει και κάηκα στο μαξιλαράκι της παλάμης κάτω από τον αντίχειρα Sad
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόνο!!!
Και μην βάλετε ΠΟΤΕ ΠΑΓΟ στο έγκαυμα. Έκανε λάθος ο άντρας μου αλλά ευτυχώς τον κράτησα λίγο και μετά βούτηξα το χέρι μου σε κρύο νερό μέχρι να πάει να μου αγοράσει ειδικό σπρέυ και επίθεμα. Δεν μπορούσα ούτε το μωράκι μου να σηκώσω. Μετά από 3 ώρες επιτέλους σταμάτησα να πονάω.

Περαστικούλια Μαρία...Νομίζω ότι το κάψιμο έχει από τους χειρότερους πόνους!

mariameint

mariameint
Σ' ευχαριστώ πολύ Kathykala.
Ούτε όταν γένναγα δεν πόνεσα τόσο.
Βέβαια όπως λέει και ο σύζυγός μου, οι γυναίκες είναι φτιαγμένες να γεννάνε, όχι να καίγονται Smile

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια μου τι κανετε??
εμεις καλα!!αν και ξυπναμε πολυ το βραδυ τουλαχιστον δεν με σηκωνει ορθια!!
αγαπη καλως ηρθες γιατι αργησες τοσο να ερθεις στην παρεα μας????το μπεμπακι δεν παθαινει τιποτα εμενα ο μπεμπης ειναι 5 1/2 μηνων τρωμε κρεμα και θηλαζουμε του δινω νερο μονο μετα την κρεμα αλλα δεν του πολυ αρεσει και εγω τον βαζω αρκετα στο στηθος(οχι με το ζορι)και για να ξεδιψαει και οταν το θελει για να κανει νανι...αγαπη ειχα πιθανη ημερομηνια 8 μαρτιου και σκεφτομουν μηπως γεννησω στις 29 χαχα.ποτε θα εχει γεννεθλια του χρονου ας πουμε???
μαρια περαστικα σου...σιγα σιγα θα συνηθισει μην την πιεζεις...λιγο λιγο.
εμενα ο αντρας μου σας ξερει ολες χαχα του λεω τι κανουν τα μπεμπακια σας και τα συγκρινουμε τον ταλιπμαν μας και γελαμε...με κοροιδευει μου λεει τωρα που εγινες μαμα ολο με μαμαδες μιλας αλλες δεν καταδεχεσαι???χαχα

agapi31aa

agapi31aa
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα! Τα γενεθλια μας θα τα γιορτάζουμε στις 28, που έχει και ο μπαμπας μας γενέθλια!! Σε λιγο θα ετοιμαστούμε για το δευτερο μπανάκι στη θάλασσα,αν και φοβόμουνα στη αρχή αλλα τελικά της άρεσε και το απόλαυσε!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια μολις τελειωσα με τις δουλειες και μπηκα να δω τα νεα σας εμεις χτες το βραδυ κατα τις 1 πεσαμε για υπνο με τον αντρα μου και μετα απο λιγο ακουμε ενα κλαμα επι 5 λεπτα τον ειχαμε αγκαλια και τσιριζε με κλειστα ματια του δωσαμε λιγο ντεπον και κοιμηθηκε μεχρι τις 10 το πρωι που ξυπνησε να φαει εχει αρχισει και μου κοιμαται 12 ωρες σερι για βραδυ μερικες φορες ξυπναει κατα τις 8 το πρωι να πιει γαλα και ξανακοιμαται εσεις με τον υπνο πως τα πατε?
Μαρια περαστικα βρε κουκλα μου εγω χτες καηκα με το σιδερο τσουζει πολυ το καψιμο δεν θελει παγο θελει να το βαλεις κατω απο την βρυση και να τρεχει το νερο στο σημειο εγκαυματος
Ευη πως τα πας με την δουλεια?σου αρεσει?
τατιανα η μπεμπα σου πως ειναι?
γεωργια επιστρεψατε?πες μου ποσες βαλιτσες με πραγματα εχεις μαζι?χαχαχ εγω με 2 παιδια γινοταν ενας πανικος απο βαλιτσες
η μαριλια που χαθηκε?φανταζομαι θα τρεχει με 3 παιδια και 21 χρονων χαρας το κουραγιο της κοπελας!!!!!

kathykala

kathykala
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mariameint έγραψε:Σ' ευχαριστώ πολύ Kathykala.
Ούτε όταν γένναγα δεν πόνεσα τόσο.
Βέβαια όπως λέει και ο σύζυγός μου, οι γυναίκες είναι φτιαγμένες να γεννάνε, όχι να καίγονται Smile

Μαρία να σε ρωτήσω...Τα πλεχτά από το site που παραθέτεις τα φτιάχνεις εσύ;;

mariameint

mariameint
kathykala έγραψε:
Μαρία να σε ρωτήσω...Τα πλεχτά από το site που παραθέτεις τα φτιάχνεις εσύ;;

Ναι εγώ τα φτιάχνω και έκανα το blog για να παρουσιάσω τη δουλειά μου Very Happy

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια...
σουζαν εμενα κοιμαται κατα τις 11.30 με 12 και ξυπναει κατα τις 9 αλλα το βραδυ ξυπναει 3 φορες σιγουρα ενω πριν ξυπναγε μια..πηρα ενα σακο με τα ρουχα και 2 τσαντες μικρες με τα υπολοιπα.βρε θα το πιστεψεις οτι σκεφτομουν μερες την μαριλια εχει πολυ καιρο να μπει τι να κανει αραγε με 3???

tomaraki

tomaraki
Γεια σας!!!!!!Τι κανετε????Ουφ ειμαι πτωμα ευτυχως ο νεαρος ειναι εξαντλημενος και επεσε ξερος !
Σουζαν μου ωραια ειναι και μου αρεσει βεβαια δεν ειναι το αντικειμενο μου αλλα τι να κανω πρεπει να εβρισκα κατι γιατι τα βλεπω σκουρα τα πραγματα !!!!!
Και εμεις τωρα τελευταια κανουμε πολυ ανησυχο υπνο!!!Ελπιζω να το ξεπερασει και να επανελθουμε παλι !!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΗΡΘΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΗ 5 ΩΡΑ.....ΜΑΡΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ.....ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΕΛΕΙ ΔΝΕ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ.......ΟΤΑΝ ΦΥΓΑΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΜΙΛΑΜΕ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΝΑΜΕ 8-9 ΩΡΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ 3 Κ ΛΙΓΟ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΜΕ Κ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΖΑΛΙΣΤΗ.....ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΜΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΑΜ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Κ ΚΟΙΜΑΤΕ....ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΕΣ 5 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Κ Ο ΚΑΙΜΕΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΜΕΤΑ ΜΑΖΕΥΕ ΤΑ ΧΕΙΛΑΚΙΑ ΤΟΥ Κ ΒΟΥΡ ΚΛΑΜΑΤΑ.....ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΓΕΙΝΑΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΑ ΕΚΛΑΨΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΑΑ ΑΧΧΧ ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΑΑΑ ΚΛΑΨΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΝ ΒΑΦΤΙΣΕΙ,ΕΚΑΝΕ Κ ΖΕΣΤΗ Κ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ Κ ΟΛΑ Κ ΠΙΝΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΞΩ ΜΟΛΛΙΣ ΒΓΗΚΑΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΗ ΓΑΛΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ.... .....Κ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΙΤΕΡΟ ΔΟΝΤΑΚΗΗΗΗΗΗ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΑ ΕΓΩ ΤΟ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ ...ΑΧ.ΧΘΕΣ ΗΡΘΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΥΤΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΟΥΤΕ ΤΠΤ ΕΦΑΓΕ 2 ΦΟΡΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΝΑΝΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.......ΣΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΙΣΑΜΕ Κ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΔΝΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΠΑΡΑΞΕΝΑ Κ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΕΤΕ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ.ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΟΥΣΕ Κ ΕΒΛΕΠΕ ΓΙΑΓΙΑ-ΠΑΠΟΥ-ΞΑΔΕΡΦΕΣ-ΘΕΙΕΣ ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΤΑΝ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ.....ΧΑΧΑ Κ ΜΟΛΛΙΣ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ...ΑΥΤΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΝΤΑΚΙ,ΚΡΕΜΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΗΤΕ ΜΟΥΥΥ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ,ΕΧΩ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

mariameint

mariameint
Καλημέρα Μαρινάκι.
Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Να σας ζήσει και σας ο Βαγγελάκης σας! Να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος!

Εμείς στς 16 του μήνα βγάλαμε το πρώτο μας δοντάκι και στις 18 έσκασε μύτη το δεύτερο. Τώρα μεγαλώνουν σιγά σιγά.
Επίσης από τη Δευτέρα ξεκινήσαμε το απόγευμα κρέμα βανίλια. Δεν τρώει ακόμα πολύ (μόνο 20-30 ml) αλλά πιστεύω να συνηθίσει με τον καιρό.
Άντε, πλησιάζει και η δική σας ώρα για στέρεες Very Happy

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariameint έγραψε:Καλημέρα Μαρινάκι.
Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Να σας ζήσει και σας ο Βαγγελάκης σας! Να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος!

Εμείς στς 16 του μήνα βγάλαμε το πρώτο μας δοντάκι και στις 18 έσκασε μύτη το δεύτερο. Τώρα μεγαλώνουν σιγά σιγά.
Επίσης από τη Δευτέρα ξεκινήσαμε το απόγευμα κρέμα βανίλια. Δεν τρώει ακόμα πολύ (μόνο 20-30 ml) αλλά πιστεύω να συνηθίσει με τον καιρό.
Άντε, πλησιάζει και η δική σας ώρα για στέρεες Very Happy
να σε καλα μαρια μου για τησ ευχεσ σου,εγω δνε ξερω ακριβως ποτε εσκασε μυτη το δοντακη μας,αλλα 21 αυγουστου το ειδα εβαλα ενα κουταλακη κ εκανε τικ τικ κ το χερι μου μεσα κ με εσπασε η μυτουλα του κ ολο τρωγετε συνεχεια εμεισ μας ειπε απο σεμπτεβρη θα ξεκηνησουμε

Chiko

Chiko
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
marinaki να σου ζήσει ο μικρός σου, και εσύ νωρίς τον βάφτισες, σαν και μένα. Καλύτερα. Έκλαψε καθόλου στην κολυμπήθρα; Να τον χαίρεσαι, υγιές και τυχερό να είναι

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια.τι κανετε??μαρινα να τον χαιρεστε να ειναι καλοφωτιστο θα περιμενουμε τις φωτο...απο την μια παντως ειναι κουκλος!!!!και εβγαλε και δοντακι μια χαρα εμεις εχουμε δυο ακι εχουν μεγαλωσει πολυ πλακα εχουν...και ολο δαγκωνει ετοιμαζονται κι αλλα...και εμενα μου ξυπναει μαρινα 4 φορες μαλλον τα δοντια ειναι και εχουν ανησυχια τα μικρουλια!!!
chiko δεν θυμαμαι το ονομα σου και εσενα να σου ζησει το μικρουλι και να ειναι καλοφωτιστο!!!

Chiko

Chiko
Ευχαριστώ πολύ πολύ... Εμ βέβαια με το Chiko που έβαλα πώς να το θυμάσαι; Shocked Χριστίνα με λένε. Αχ αυτά τα δοντάκια! Τα περιμένω πώς και πώς. Εμάς πάει να σκάσει το πρώτο τώρα αλλά ακόμα να το δούμε!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω κοριτσια μου για τησ ευχεσ κ σε σασ να ειναι καλοτυχα....χριστινα αν εκλαψε λεει απο πριν εκλαιγε που διαβαζε ο παπασ αλλα ηταν κ νυσταγμενος κ πινουσε ,κ ζεστη του εφταιγαν ολα,οταν τον πηρε ο παπας δεν εκλαψε μολλις τον εβαλε μεσα εκλαψε οταν τον σηκωνε σταματαγε κ γουρλονε τα ματακια του κ μετα μεσα παλι κλαμααα χαχαχα ηταν απιστευτο συναισθημα.....τα δοντια μιλαμε για πολυ σαλιο νερο τρεχουν κ τα χερια μεσα,αφου οταν τον εχω αγκαλια πευτη με φορα πανς μου σαν λυσασμενο κ με πιανει στο λαιμο θελει καπου να δαγκωνει πολυ πλακα

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαρινακη να το χαιρεσαι το αντρακι σου ειδα και τις φωτο που εβαλες στο fb τελειες ειναι
εμεις παλι καλα στην βαφτιση την γλυτωσαμε την γκρινια κοιμοταν και μολις τον ξεντυναμε για να τον βαλει στην κολυμπηθρα ξυπνησε αλλα δεν εβγαλε αχνα ειδες ποσο συγκινητικο μυστηριο ειναι η βαφτιση!!!!
ανεβασα και εγω μολις τωρα 4-5 φωτο απο την βαφτιση στο fb ελπιζω να σας αρεσουν

agapi31aa

agapi31aa
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
marinaki σου στελνω και εγω τις ευχές μου για το αντρακι σου! Να τον χαιρεσαι! Και εμεις σε λιγες ημερες θα ανεβουμε στα μερη μας για να τη βαφτισουμε και ανυπομονω! Βγαλαμε και εμεις δοντακι! Το ειδα προχθες ξαφνικα και εκανα σα παλαβη, ευτυχως δεν ειχε γκρινια! Μακαρι να τα βγαλουμε και τα αλλα ετσι αλλα χλωμο το κοβω! Κοριτσια εσεις που συνεχιζεται το θηλασμο δωσατε στα μωρακια σας σιδηρο?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις