326 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τρι Οκτ 26, 2010 3:53 am
tatijana
Πρωταγωνιστής!!
popibar έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
Καταρχην να καλωσορίσω και εγώ την Μαριζα στην παρέα μας!!
Ειχα μερες να γράψω γιατι πηγα στη μαμα μου 3 ημερο για να ξεκουραστώ υποτίθεται αλλα ο μικρός μου δεν παλεύετε και τελικά πιο πολύ κουράστηκα. Ο δικος μου το κακο εινια ειναι οτι ειναι στη φάση που τρέχει για να τα εξερευνησει ολα και είμαστε και ακομα με πάνες. Αυτο με κουράζει λιγο. Εν το μεταξυ οπως και στο πρώτο εχει μεγαλώσει πολύ η κοιλιά μου, αλλα το βρισκω τόσο φυσιολογικό σαν να ήταν παντα ετσι!
Αλλα οσο σκεφτομαι οτι θα ερθει και η μικρούλα μας και θα κλαιει εκεινη θα κυνηγάω και αυτον, ξερω οτι θα φρικαρω αλλα γουστάρωωω!!!
Καουρες εχω κι εγώ τις 2 τελευταίες μερες αλλα για λίγο.Μπλιαχ...δεν τις θέλω!!
Καλα "bou-boukitsa" στα κιλα παμε μαζί. Εγώ μεχρι το β επιπέδου ειχα παρει 5 και μεσα σε 2 εβδομάδες επειδή με ειχε κοψει πολύ πείνα και δεν προσεξα για λιγο πήρα 2 κιλά μαζεμενα. Τώρα ειμαι στα +7 αλλα κρατιέμαι οσο μπορω μην παρω κι αλλο μεχρι να ξαναπάω στο γιατρό...
Υποσχέθηκα στην μικρούλα εκει μεσα οτι δεν θα ξαναφάω γλυκό. Το παλευω προς το παρόν!!!
Γεια σου popilar καλως ηλθες παλι σε μας.. Κι εγω εχω παρει 8 κιλα ως πριν 2 βδομαδες.. Η καμπυλη ζακχαρου βγηκε τελεια αλλα η μητερα μου μου λεει να κανω κρατει στα γλυκα.. δε μπορω ρε κοριτσια ομως... προσπαθω να μην σαβουριαζω τα συροπιαστα.. αλλα τρωω μερεντουλα πολυ.. Τρωω πολυ ψαρι ομως... ΠΟυ δεν ετρωγα ποτε σχεδον.. Σολωμο και δε συμμαζευεται.. Αληθεια τι σας εχει κανει η εκγυμοσυνη και απεχθανεστε στα φαγητα -αν υπαρχει κατι- και τι τρωτε που δεν τρωγατε????