Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
607 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 607 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

351ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Παρ Οκτ 29, 2010 1:03 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μεχρι να φτασω στο σημειο που σου ειπε ο γιατρος οτι ολα βαινουν καλα μου εφυγε η ψυχη... Κοριτσαρα μου ΟΛΑ θα σου πανε καλα μην στεναχωριεσαι [οσο μπορεις] γιατι αυτο παει στο μωρο και εκεινο ειναι το μονο που δε χρειαζεται να νιωθει την μαμα του χαλια μαυρα.. Στην 8η βδομαδα επαθα τετοιο πραγμα και "χεστηκα" που λενε πανω μου κλαματα και κακο.... Ποσο τωρα που το νινι ειναι κι ολοκληρο μωρακι.. Μην σκεφτεσαι αρνητικα και αμα βρωμισει και το σπιτι δε πειραζει λιγος καιρος μας εμεινε.. Αστα ολα, εγω μεχρι και τωρα δε σηκωνω τιποτα απο το φοβο της βδομαδας εκεινης που μου τα απαγορευσε ολα ο γιατρος.. Το μονο που κανω ειναι να καθαριζω το μπανιο γιατι με το συγκεκριμενο μερος εχω ενα θεματακι... Ολα τα αλλα μου τα κανει ο αντρας μου.. Ελενιτσα ΟΟΟΟΟΛΑ καλα θα σου πανε μην μου στεναχωριεσαι καθολου ετσι???? Φιλακια πολλα!!!!

352ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Παρ Οκτ 29, 2010 2:55 pm

elenitsa1987

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ ευχαριστω κοριτσια μου δινετε κουραγιο!!!νομιζω οτι εσεις που ειστε τωρα στην ιδια φαση με μενα με καταλαβαινετε καλυτερα απο το καθενα...παντως πρωτη φορα καταλαβαινω την αγαπη και το ιδιαιτερο δεσιμο που μπορει να χει μια μανα για το παιδι της...μακαρι ολα τα παιδακια του κοσμου να ειναι χαρουμενα και υγειη,το λεω απο τη ψυχη μου...και ολοι οι γονεις να ειμαστε επισης καλα και να τα χαιρομαστε!!!Φιλια σε ολες,νιωθω σαν να σας ξερω...αντε και σε 3-4 μηνες με το καλο θα μοιραζομαστε συμβουλες για τα μωρακια μας Very Happy καληνυχτα!!!!!

353ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Σαβ Οκτ 30, 2010 12:41 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenitsa1987 έγραψε:αχ ευχαριστω κοριτσια μου δινετε κουραγιο!!!νομιζω οτι εσεις που ειστε τωρα στην ιδια φαση με μενα με καταλαβαινετε καλυτερα απο το καθενα...παντως πρωτη φορα καταλαβαινω την αγαπη και το ιδιαιτερο δεσιμο που μπορει να χει μια μανα για το παιδι της...μακαρι ολα τα παιδακια του κοσμου να ειναι χαρουμενα και υγειη,το λεω απο τη ψυχη μου...και ολοι οι γονεις να ειμαστε επισης καλα και να τα χαιρομαστε!!!Φιλια σε ολες,νιωθω σαν να σας ξερω...αντε και σε 3-4 μηνες με το καλο θα μοιραζομαστε συμβουλες για τα μωρακια μας Very Happy καληνυχτα!!!!!

Το δεσιμο και την αγαπη την ενοιωσα που λες στην 8η βδομαδα.. Αλλα το μεγαλυτερο δεσιμο ηταν στην 13η που κατι μου ανεφερε ο γιατρος μου και περασα ενα καλοκαιρι μαυρο αλλα δεν το εδειχνα.. Παντα πιστευα οτι αυτο το μωρο θα τα καταφερει.. Οταν απλα μιλαγα οτι ενδεχεται να μην μπορεσω να το κρατησω το μωρο,αν θυμασαι καλα,εκεινο εκεινες τις στιγμες εκανε σαν τρελλο.. Ηθελε να μου πει οτι "ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ" Οπως τελικα και τα καταφερε. Μπορεις να φανταστεις πλεον τι αγαπη υπαρχει αναμεσα στην μανα και στο αγεννητο.. Να σκεφτεσαι θετικα και μονο.. Σε λιγο καιρο πρεπει ολες μας να ειμαστε εδω και να λεμε τι κρεμουλες θα βαζουμε στα κωλαρακια τους.. Ποσες φορες μας ξερασαν.. Ποσες φορες μας επεξεργαστηκαν αυτα τα ματακια... Εχουμε να μοιραστουμε πολλα.. Δυναμη!!

354ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Σαβ Οκτ 30, 2010 6:02 am

elenitsa1987

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatijana έγραψε:
elenitsa1987 έγραψε:αχ ευχαριστω κοριτσια μου δινετε κουραγιο!!!νομιζω οτι εσεις που ειστε τωρα στην ιδια φαση με μενα με καταλαβαινετε καλυτερα απο το καθενα...παντως πρωτη φορα καταλαβαινω την αγαπη και το ιδιαιτερο δεσιμο που μπορει να χει μια μανα για το παιδι της...μακαρι ολα τα παιδακια του κοσμου να ειναι χαρουμενα και υγειη,το λεω απο τη ψυχη μου...και ολοι οι γονεις να ειμαστε επισης καλα και να τα χαιρομαστε!!!Φιλια σε ολες,νιωθω σαν να σας ξερω...αντε και σε 3-4 μηνες με το καλο θα μοιραζομαστε συμβουλες για τα μωρακια μας Very Happy καληνυχτα!!!!!

Το δεσιμο και την αγαπη την ενοιωσα που λες στην 8η βδομαδα.. Αλλα το μεγαλυτερο δεσιμο ηταν στην 13η που κατι μου ανεφερε ο γιατρος μου και περασα ενα καλοκαιρι μαυρο αλλα δεν το εδειχνα.. Παντα πιστευα οτι αυτο το μωρο θα τα καταφερει.. Οταν απλα μιλαγα οτι ενδεχεται να μην μπορεσω να το κρατησω το μωρο,αν θυμασαι καλα,εκεινο εκεινες τις στιγμες εκανε σαν τρελλο.. Ηθελε να μου πει οτι "ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ" Οπως τελικα και τα καταφερε. Μπορεις να φανταστεις πλεον τι αγαπη υπαρχει αναμεσα στην μανα και στο αγεννητο.. Να σκεφτεσαι θετικα και μονο.. Σε λιγο καιρο πρεπει ολες μας να ειμαστε εδω και να λεμε τι κρεμουλες θα βαζουμε στα κωλαρακια τους.. Ποσες φορες μας ξερασαν.. Ποσες φορες μας επεξεργαστηκαν αυτα τα ματακια... Εχουμε να μοιραστουμε πολλα.. Δυναμη!!
Ναι θυμαμαι Τατιανα,αυτο που μετραει ειναι οτι το μωρακι σου ειναι καλα!!!Αυτο που ειπες νιωθω κι εγω,μεσα μου ξερω οτι το μωρακι μου θα τα καταφερει μεχρι το τελος και θα γεννηθει μια χαρα!Το ευχομαι για ολες μας!Και αυτο που λες οτι εκανε σαν τρελο το μωρακι ,κι εμενα το ιδιο μεχρι να παω στο γιατρο εκλαιγα με λυγμους και μου εριξε κατι κλωτσιες σαν να μου ελεγε σκασε επιτελους μια χαρα ειμαι!!!!

355ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Σαβ Οκτ 30, 2010 7:45 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="elenitsa1987"][Και αυτο που λες οτι εκανε σαν τρελο το μωρακι ,κι εμενα το ιδιο μεχρι να παω στο γιατρο εκλαιγα με λυγμους και μου εριξε κατι κλωτσιες σαν να μου ελεγε σκασε επιτελους μια χαρα ειμαι!!!!

Οποτε θελουν να γεννηθουν και να μας κανουν ανω κατω... Ρε κοριτσια,για να φυγουμε λιγο απο αυτο το θεμα, Εχω ενα προβλημα... Εχω προβλημα με την μανα μου... Θελει να μετακομισω στην πολυκατοικια που μενει που εχει ενα σπιτι ξενοικιαστο για να εχω βοηθεια με το μωρο αλλα ο αντρας μου δε θελει.. Δεν εχει προβλημα να μεινουμε στο απο κατω στενο αλλα δε θελει με πεθεριλικια και τον καταλαβαινω γιατι ουτε εγω θα ηθελα... Αλλα νευριαζω γιατι δεν καταλαβαινει και ετσι μου ερχεται να την βρισω.. Γιατι οπου την συμφερει λεει "ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ" και οπου οχι "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ" και δεν καταλαβαινει το "ΟΧΙ" που της λεω και νευριαζω.Μετα μου λεει να ειμαι ηρεμη στην εγκυμοσυνη μου... Και βαζει και τα αδερφια μου να μου πουν οτι η μανα εχει δικιοοοοο.. Βοηθεια!! Κανω λαθος μηπως?

356ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Σαβ Οκτ 30, 2010 8:20 am

elenitsa1987

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="tatijana"]
elenitsa1987 έγραψε:[Και αυτο που λες οτι εκανε σαν τρελο το μωρακι ,κι εμενα το ιδιο μεχρι να παω στο γιατρο εκλαιγα με λυγμους και μου εριξε κατι κλωτσιες σαν να μου ελεγε σκασε επιτελους μια χαρα ειμαι!!!!

Οποτε θελουν να γεννηθουν και να μας κανουν ανω κατω... Ρε κοριτσια,για να φυγουμε λιγο απο αυτο το θεμα, Εχω ενα προβλημα... Εχω προβλημα με την μανα μου... Θελει να μετακομισω στην πολυκατοικια που μενει που εχει ενα σπιτι ξενοικιαστο για να εχω βοηθεια με το μωρο αλλα ο αντρας μου δε θελει.. Δεν εχει προβλημα να μεινουμε στο απο κατω στενο αλλα δε θελει με πεθεριλικια και τον καταλαβαινω γιατι ουτε εγω θα ηθελα... Αλλα νευριαζω γιατι δεν καταλαβαινει και ετσι μου ερχεται να την βρισω.. Γιατι οπου την συμφερει λεει "ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ" και οπου οχι "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ" και δεν καταλαβαινει το "ΟΧΙ" που της λεω και νευριαζω.Μετα μου λεει να ειμαι ηρεμη στην εγκυμοσυνη μου... Και βαζει και τα αδερφια μου να μου πουν οτι η μανα εχει δικιοοοοο.. Βοηθεια!! Κανω λαθος μηπως?
εγω πιστευω οτι το ζευγαρι πρεπει να μενει μονο του και να εχει την ησυχια του.Απο εκει και περα οποια θελει να βοηθησει-μαμα η πεθερα- μπορει να ερχεται σπιτι σου αφου την παρεις πρωτα εσυ τηλεφωνο...Εγω παντως οπως δε θα αντεχα τη πεθερα να ερχεται ολη την ωρα σπιτι και να επεμβαινει δεν αντεχω και τη μανα μου...και με νευριαζει αυτο που λενε συνεχεια οτι θα ''χρειαστεις βοηθεια με το μωρο και πρεπει να μαι διπλα''...Σιγα,ολες οσες μεγαλωσαν παιδια ειχαν τις μαναδες τους 24 ωρες το 24ωρο μαζι??

357ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Σαβ Οκτ 30, 2010 8:35 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aυτο της λεω κι εγω... Η μανα μου μεγαλωσε 4 παιδια μονη της.. Ξερω οτι θελει να βοηθησει αλλα οχι να πιεζει.. Και εγω ειμαι αυτης της αποψης..Μακρυα κι αγαπημενοι και οι δυο πλευρες.. Ειλικρινα με εχει φερει στα ορια μου..

358ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Σαβ Οκτ 30, 2010 9:55 am

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμενα στο πρώτο απο την μια εφτιαχνε γλυκα και τα εβαζε μπροστά μου και απο την αλλη μετρουσε τις μπουκιες μου και μου ελεγε προσεχε μην παρεις πολλά κιλα (που πηρα). Τις εβαζα τις φωνες,πιο πολυ γιατι με εκανε να εκνευριζομαι ενω δεν υπήρχε λογος.
Πές της οτι σε αγχώνει και επιδεινώνει την κατάστασή σου...Αν μένει στο παραπανω στενο που το πρόβλημα? Μήπως εχει σκοπό να μενετε διπλα και να εχει και κλειδι να μπαινοβγαίνει?χιχιχιχιχι!!!!
Τατιανα μου, εγώ πεθερα δεν εχω, δυστυχώς, γιατι ήταν πολύ καλος ανθρωπος και εμενε και κοντά μας. Η μαμα μου απο την αλλη ειναι σε αλλη πολη 20 λεπτά απο εμενα. Έρχόταν 1 φορά την εβδομάδα πιο πολυ να μου κανει καμια δουλειά και να πάω εγώ στο κεντρο για δουλειές που προέκυπταν ή μαρκετ. Ημουν ολη μερα μονη μου με τον μικρούλη μου, γιατι ο αντρας μου δουλευει πολλές ωρες, αλλα τώρα δεν μπορώ να φανταστώ να αφήσω το αγοράκι μου λεπτό. Ζουμε τα παντα μαζι, εγώ κι εκεινος. Οταν θέλουμε να παμε βόλτα παίρνουμε το αυτοκινητο και παμε στο παππού και τη γιαγιά...και οταν βαριομαστε φευγουμε.
Καμια φορά πάμε στο πατρικο μου και αφού τον κοιμίζω εκει, βγαινω με τον συζυγο και γυρναμε και κοιμόμαστε κι εμεις εκει.
Θελω να πω ότι κι εγώ θα ήθελα να ειχα τη μαμα μου πιο συχνα κοντά μου αλλα τα κατάφερα μια χαρα και μονη μου. Και η βοήθεια της μαμας ειναι ελεγχόμενη, δηλαδή οποτε θέλω εγώ. Δεν μπλέκεται στα ποδια μας, ειναι και πολυ διακριτικος ανθρωπος βεβαια. Και τώρα που θα ερθει η μικρούλα μας, παλι μόνη μου θα ειμαι σχεδόν, και θα έχω και τον διαβολάκο μου να τρέχει μεσα στο σπιτι. Αλλά λες να μην τα καταφέρω? Πάντα σκεφτομαι οτι η δική μου η μαμα ήταν εντελώς μονη και τα 2 πρώτα παιδιά ειχαν ακριβώς 1 χρόνο διαφορά και εγώ εφτασα μετά απο 4 χρόνια...και δεν ειχε και πλυντήριο τότε....!!μπρρρ....ούτε να το σκεφτομαι δεν θέλω, να μην εχεις πλυντηριο!!
Αν την εχεις διπλά, θέλοντας και μη θα εχει αποψη για ολα, και συγνωμη κιολας αλλα θα σου σπάει και τα νευρα. Σαν πρώτο παιδάκι θα θελεις να τα κανεις ολα μονη σου, να πειραμτιστείς, να αγχωθείς να το ζήσεις με τον άντρα σου. Σαφώς και θα σε βοηθήσει η μαμα και θα σου δώσει συμβουλες αλλα οχι ολη την ώρα απο πανω σου. Και αν φρικάρεις καποιες φορές θα το αφήνεις και θα κανεις κατι για σενα.
Ας τους να λενε οτι θελουν αλλωστε δεν μπορούν να σε βαλουν να κανεις μετακόμιση με την κοιλιά στο στόμα. Μα καλα δεν σκεφτονται καθόλου την κατάστασή σου? (Τα λεω σαν επιχειρηματα αυτα)!!!

Καλο βράδυ!!!Φιλάκια!!!

359ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Σαβ Οκτ 30, 2010 10:12 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η μανα μου τα παρουσιαζει λες και ειμαι καμια αχρηστη.. Τελικα ποσο δυσκολο ειναι να μεγαλωσεις το μωρο σου? Κι εμενα ο αντρας μου δουλευει πολλες ωρες.. και θα ειμαι μονη με το μωρο και πολυ μου αρεσει.. popilar με εχεις βοηθησει με το λεγειν σου πολυ ευχαριστω πολυ που εκατσες και εγραψες ολο αυτο το κατεβατο.. [αληθεια πως σε λενε?]
Μετακομιση ουτως η αλλως θα κανω γιατι στο σπιτι που μενω ειναι πολυ μικρο απλα λεγαμε για μετα που θα γεννησω.. Μετα απο κανα 6μηνο..

360ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Δευ Νοε 01, 2010 3:18 am

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatijana έγραψε:Η μανα μου τα παρουσιαζει λες και ειμαι καμια αχρηστη.. Τελικα ποσο δυσκολο ειναι να μεγαλωσεις το μωρο σου? Κι εμενα ο αντρας μου δουλευει πολλες ωρες.. και θα ειμαι μονη με το μωρο και πολυ μου αρεσει.. popilar με εχεις βοηθησει με το λεγειν σου πολυ ευχαριστω πολυ που εκατσες και εγραψες ολο αυτο το κατεβατο.. [αληθεια πως σε λενε?]
Μετακομιση ουτως η αλλως θα κανω γιατι στο σπιτι που μενω ειναι πολυ μικρο απλα λεγαμε για μετα που θα γεννησω.. Μετα απο κανα 6μηνο..

Τατιάνα μου, εγραψα πολλά πρώτον γιατι με το γραπτο λογο πιστευω οτι καποια πράγματα πρεπει να τα τεκμηριώνεις καλυτερα προς αποφυγη παρεξηγήσεων. Δευτερον γιατι ήθελα να μιλησω με καποιον και βρηκα τρόπο να εκφραστώ....
Με λενε Πόπη, το "bar" στο ψευδώνυμο ειναι απο την αρχή του επωνυμου του άντρα μου..
Σημερα ήρθε το πρωί και πήρε τον μικρό ο μπαμπάς μου και πήγα στο κεντρο για δουλειές. Πόλύ τα πήρα όμως. Ήθελα να πάω να κανω διακοπή της επιχειρησης που ειχα στο ΤΕΒΕ και μετά πηγα στον ΟΑΕΔ να ρωτήσω αν μπορώ να μπω στο ταμειο ανεργειας. Και βεβαια σαν επιχειρηματίας φυσικά και δεν μπαίνω. Επίσης σαν επιχειρηματίας που γινομαι μανα τα μοναδικά χρήματα που δικαιούμε ειναι 800 ευρώ για την γέννα. Και μονο!! Και ακούς απο το ΙΚΑ και το δημόσιο για ένα σωρό άδειες και επιδόματα και και και!!!! ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΝ ΜΑΝΑ???? Αν ειχα υπάλληλο θα την χρυσοπλήρωνα ετσι και γεννούσε!!! Τι να πεις!!
Τώρα που λειπει ο μικρούλης μου ευκαιρία να μαγειρεψω και να ξαπλώσω, μετά θα σηκωθω να παρω το αυτοκινητο να παω να τον μαζέψω απο την γιαγια του!!!
Καλο μεσημερι....φιλεναδες!!!

Αααα βρε κορίτσια ψάχνομαι να βάλω μια φωτογραφία του γιοκα μου στο προφίλ, να τον δειτε κι εσεις αλλα πώς γινετε? Ξερει καμια???

361ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Δευ Νοε 01, 2010 5:19 am

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια συγνωμη αλλα θα στείλω μερικα ασχετα μηνυματα για να τσεκαρω αν βγαινει η φωτό.

362ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Δευ Νοε 01, 2010 11:31 am

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
test

363ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Δευ Νοε 01, 2010 11:42 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
popibar έγραψε:test

εχει ειδικο χωρο για τεστ...και αν μπεις στην αρχη εχει οδηγιες για το πως βαζεις φωτο στο προφιλ σου..
φιλια

364ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τρι Νοε 02, 2010 3:57 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια έκανα το τέστ με τη γλυκλοζη σήμερα...τη αηδία είναι αυτή...απορώ πως το πίνανε αλλεσ κοπέλες μονορούφι....ακόμη το θυμάμαι και κοντέυω να τα βγάλω,,,χάλια σας λέω ,χάλια....
ελπίζω τουλάχιστον να βγει καλό αποτέλεσμα...
α...εμένα μου έκανε μόνο της μίας ώρας...και αν αυτό δεν βγει καλό λεει ..θα κάνουμε τις 3 ώρες..
εσείς ποιο κάνατε??

365ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τρι Νοε 02, 2010 4:03 am

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ αυριο θα παω...εμενα με καιει πιο πολυ που θα ειμαι νηστικια ποσες ώρες...
Στο πρώτο κι εγώ μια φορα το ηπια γιατι βγηκε καλο και δεν το πηγαμε παραπερα. Τώρα θα δείξει...
Αλλα πραγματικά αυτη η γλυκοζη δεν παλευετε!!!
Μπλιαχ!! Να εχεις την πεινα σου και να πινεις και αυτη την αηδια...
Τώρα θα ψαξω για την φωτογραφια παλι...σε ευχαριστώ...

366ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τρι Νοε 02, 2010 4:13 am

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ας το καλο μωρέ...απλά την ανεβασα απο τον υπολογιστή μου...δεν το εκανα τοσο καιρο γιατι ελεγε οτι πρεπει να ειναι μικρη η φωτογραφία και δεν ηξερα πώς να την μικρηνω αλλα τελικά την πηρε αμεσως οπως ηταν...
Τελος παντων, αυτος ειναι το ζουζουνι μου....!!!

367ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τρι Νοε 02, 2010 6:20 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
popibar έγραψε:Ας το καλο μωρέ...απλά την ανεβασα απο τον υπολογιστή μου...δεν το εκανα τοσο καιρο γιατι ελεγε οτι πρεπει να ειναι μικρη η φωτογραφία και δεν ηξερα πώς να την μικρηνω αλλα τελικά την πηρε αμεσως οπως ηταν...
Τελος παντων, αυτος ειναι το ζουζουνι μου....!!!

πω..πω!! popibar είναι ένας κούκλος!! να τον χαίρεσαι και με το καλό και το επόμενο....
είναι σαν μικρό αντράκι...γλύκας...!!φτου του!

368ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τρι Νοε 02, 2010 12:25 pm

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α σε ευχαριστώ, εινια γλυκας το αγοράκι μου και με τρελαινει καθημερινα...!!!
Καλε 'bou-boukitsa", δεν θυμαμαι αν το εγραψες καποια στιγμη αλλα τελικά εσυ τι εχεις τώρα αγοράκι ή κοριτσάκι?
Αντε καληνυχτα...!!!

369ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τρι Νοε 02, 2010 12:49 pm

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
popibar έγραψε:Α σε ευχαριστώ, εινια γλυκας το αγοράκι μου και με τρελαινει καθημερινα...!!!
Καλε 'bou-boukitsa", δεν θυμαμαι αν το εγραψες καποια στιγμη αλλα τελικά εσυ τι εχεις τώρα αγοράκι ή κοριτσάκι?
Αντε καληνυχτα...!!!

εχω 2 κοριτσάκια και τώρα περιμένω αγοράκι...εσύ κοριτσάκι ..θυμάμαι καλά?

370ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Νοε 03, 2010 3:24 am

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλα το θυμόμουν, ναι τα κορίτσια τα θυμόμουν καλα, μαλιστα η μικρή σου πρεπει να ειναι σαν τον δικο μου στους 16 μηνες τώρα ε?
Αλλα για το αγοράκι τώρα δεν ήμουν σιγουρη, μια χαρά ε? Να εχει και εναν ανθρωπο να τον καταλαβαινει ο άντρα σου...γιατι με τις γυναικες δεν βγαζουν ακρη γενικώς...χιχιχι!!
Εγώ εκανα το πρώτο αγοράκι και το θελαμε πιο πολύ για να δώσουμε το ονομα του πεθερού μου, γιατι τον εριξαν τα αλλα παιδια του. Τώρα θέλαμε κοριτσάκι απλά για να ειναι ενα και ενα. Βεβαια εντάξει παντα λεμε γερά να ειναι, αλλα αφου μας ήρθαν ετσι ακομη καλυτερα...
Λοιπόν πάω να παρω τα αποτελεσματα τις καμπύλης...θα σας πω πιο βραδακι για τα αποτελεσματα..

371ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Νοε 03, 2010 4:53 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
1ον] Ποπη εκανα 1000000 φορες λαθος το ψευδωνυμο σου... Ολο poli[L]ar σε εγραφα αντι για popi[B]ar καλη ειμαι κι εγω...
2ον] Ο μικρος σου ειναι κουκλος!!!!! Δεν το συζητω να σου ζησει και ναι ειναι καλοτυχος στην ζωη του οπως και η μικρη σου που θα σου ερθει.. 3ον] Εγω που ειχα κανει το γλυκοζης μου το δωσανε και τις 3 φορες δεν ειχα κανενα θεμα,το ηπια και μονορουφι μπορω να πω.. Αλλα στο τελος πηγα να λιποθυμησω απο την πεινα και την νυστα και την βαρεμαρα,αρχισα να τρεμω και μου εδωσαν σκετη ζαχαρη κι αμεσως πηγα κι εφαγα γιατι δεν ηταν καλα τα πραγματα.... Συνηλθα μολις ηπια χυμο..

Κοριτσια εχθες να σας πω την αληθεια εκλαιγα απο τον πονο... Οπως μου ειπε κι ο γιατρος μου απο την λιγο κακη σταση του σωματος μου που καθομαι εχουν αρχισει να ανοιγουν λιγο τα πλευρα κι επειδη εχω και αλεργικη ρινιτιδα ολο φτερνιζομαι... λοιπον ολο αυτο εχει επιπτωση να πονανε τα πλευρα μου. Εχθες λοιπον οπως καθομουνα φτερνιζομαι και ημουν καθισμενη σε καρεκλα και ενοιωσα λες κ μου εσπασαν τα πλευρα... Οταν ηρθε το βραδυ ο αντρας μου εκλαιγα απο τους πονους και με βοηθαγε μεχρι κ το βρακι να κατεβασω ανεπνεα και ποναγα... Ο καημενος επαθε πλακα.. Σημερα το πρωι ευτυχως ημουν ποοοοολυ καλυτερα.. Ηταν το τρανταγμα βρε τι σου κανει μια εγκυμοσυνη.. Αυτα. Sorry για το μεγαλο postaki μου Razz

372ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Νοε 03, 2010 5:09 am

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
tatijana έγραψε:1ον] Ποπη εκανα 1000000 φορες λαθος το ψευδωνυμο σου... Ολο poli[L]ar σε εγραφα αντι για popi[B]ar καλη ειμαι κι εγω...
2ον] Ο μικρος σου ειναι κουκλος!!!!! Δεν το συζητω να σου ζησει και ναι ειναι καλοτυχος στην ζωη του οπως και η μικρη σου που θα σου ερθει.. 3ον] Εγω που ειχα κανει το γλυκοζης μου το δωσανε και τις 3 φορες δεν ειχα κανενα θεμα,το ηπια και μονορουφι μπορω να πω.. Αλλα στο τελος πηγα να λιποθυμησω απο την πεινα και την νυστα και την βαρεμαρα,αρχισα να τρεμω και μου εδωσαν σκετη ζαχαρη κι αμεσως πηγα κι εφαγα γιατι δεν ηταν καλα τα πραγματα.... Συνηλθα μολις ηπια χυμο..

Κοριτσια εχθες να σας πω την αληθεια εκλαιγα απο τον πονο... Οπως μου ειπε κι ο γιατρος μου απο την λιγο κακη σταση του σωματος μου που καθομαι εχουν αρχισει να ανοιγουν λιγο τα πλευρα κι επειδη εχω και αλεργικη ρινιτιδα ολο φτερνιζομαι... λοιπον ολο αυτο εχει επιπτωση να πονανε τα πλευρα μου. Εχθες λοιπον οπως καθομουνα φτερνιζομαι και ημουν καθισμενη σε καρεκλα και ενοιωσα λες κ μου εσπασαν τα πλευρα... Οταν ηρθε το βραδυ ο αντρας μου εκλαιγα απο τους πονους και με βοηθαγε μεχρι κ το βρακι να κατεβασω ανεπνεα και ποναγα... Ο καημενος επαθε πλακα.. Σημερα το πρωι ευτυχως ημουν ποοοοολυ καλυτερα.. Ηταν το τρανταγμα βρε τι σου κανει μια εγκυμοσυνη.. Αυτα. Sorry για το μεγαλο postaki μου Razz
ΡΕ ΣΥ ΤΡΕΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ... ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΣ?? ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΛΥΚΟΖΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΑΦΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΟΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Sad ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΑΜΑΔΕΣ??????? ΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑ!!!!!!!

373ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Νοε 03, 2010 5:25 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irini24 έγραψε:

ΡΕ ΣΥ ΤΡΕΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ... ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΣ?? ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΛΥΚΟΖΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΑΦΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΟΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Sad ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΑΜΑΔΕΣ??????? ΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑ!!!!!!![/quote]

Tιποτα, υπομονη.. Ειναι οι αρθρωσεις που γινονται πιο "ευαλλωτες" οποτε μερικες πονανε οπως ειπαν πιο παλια τα κοριτσια οτι πονανε στο πιπι εγω ποναω στα πλευρα.. Τελεια δεν ειναι?? Φανταστικα... Παρτυ κανω, ειδικα εχθες.. Εσυ εισαι μικρη και θες να μας κανεις τις εκπληξεις... Χιχχιχι!!!! Εγω σχεδον πρωτη τα κανω.. Αληθεια απο αιματοκριτη πως πατε? Εγω εχω για την ωρα 30.. Οχι πως ειχα πολυ και πριν την εγκυμοσυνη.. Γυρω στα 35 ειχα πριν...

374ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Νοε 03, 2010 5:32 am

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="tatijana"]
irini24 έγραψε:

Tιποτα, υπομονη.. Ειναι οι αρθρωσεις που γινονται πιο "ευαλλωτες" οποτε μερικες πονανε οπως ειπαν πιο παλια τα κοριτσια οτι πονανε στο πιπι εγω ποναω στα πλευρα.. Τελεια δεν ειναι?? Φανταστικα... Παρτυ κανω, ειδικα εχθες.. Εσυ εισαι μικρη και θες να μας κανεις τις εκπληξεις... Χιχχιχι!!!! Εγω σχεδον πρωτη τα κανω.. Αληθεια απο αιματοκριτη πως πατε? Εγω εχω για την ωρα 30.. Οχι πως ειχα πολυ και πριν την εγκυμοσυνη.. Γυρω στα 35 ειχα πριν...
ΧΑΧΑΧΑ!!! ΕΓΩ ΕΙΧΑ 40 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΧΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ 38. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ????? ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΚΟΜΑ..

375ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Νοε 03, 2010 5:50 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ααααα, κοριτσακι μια χαρα αιματοκριτη εχεις... Αυτα θα στα κοιταζει μαλλον και υποθετω στις γενικες αιματος..
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 15 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις