Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
702 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 702 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

401ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τρι Νοε 09, 2010 6:42 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Κοριτσια ειμαι ΕΞΑΛΗ!!!!
Τα πεθερικα δε θελουν να βαλω δευτερο ονομα ενα ταμα που ειχα κανει λογω τοτε που ηταν να χασω το μωρο μου θελουν καθαρα μονο του παππου να ακουστει με το επωνυμο.. Ο δικος μου εγινε τουρμπο εχθες αλλα δεν τους ειπε κ τπτ για να δειξει οτι παει αυτο θα γινει θα μπουν 2 γιατι η αλλη -εγω,μη με βρισω- εκανε ταμα.. και τι απαντησαν? Οτι "εμεις που σας εχουμε βοηθησει και σας πηραμε τοσα για το μωρο αυτο ειναι το ευχαριστω??" και οταν το ακουσα αυτο του ειπα ας τα παρουν ΟΟΟΟΟΛΑ πισω ελεειμωσυνες δεν ζηταω ουτε ζητησα ποτε.. Δεν ειπα ρε κοριτσια οτι δε θα μπει το ονομα του πεθερου μου και οτι δε θα ακουγεται αλλα το ταμα ρε πουστη ειναι ταμα και πρωτη φορα εκανα.. για το μωρο μου για να επιζησει και να μου βγει και γερο.. Και μου το παιζει κ θρησκα η πεθερα αλλα τωρα το ταμα μαλλον ειναι ακυρο γι'αυτην... Τι σκατα θα κανω?? Συν οτι αμα κανω ΚΑΙ κοριτσι θα το βγαλω ΚΑΙ αυτο της πεθερας μου... Ρε δε γαμιομαστε... οσρυ κι ολας για τα αισχρα μου λογια.. αλλα ειμαι χαλια απο χθες.. Και το θεμα ηταν οτι σε μενα μπροστα δεν ειπαν τπτ ε...

μη δινεις σημασια...αυτό που φοβόνται είναι μήπωε τελικά το φωνάζεις με το άλλο όνομα από το τάμα...και αυτό εχει γίνει πολλές φορές...αμα ο αντρα σου δεν έχει πρόβλημα το βάζεις...από την άλλη..αν έχει πρόβλημα ο άντρα σου εγώ νομίζω μην το ''τραβήξεις΄΄΄σημασία έχει να είσαι καλά εσύ ..το μωράκι σου και ο καλός σου...οσο για το τάμα μπρείς πχ να δώσεις καποια χρήματα στην εκκλησια με το όνομα του αγίου που έταξες...η κάτι τέτοιο...
τα πεθερικά πάντα θέματα δημιουργούν...πάντα!..εμένα μου ελεγε η πεθερά μου να μην βαλω το όνομα τησ δεν πειραζει..και τέτοια...μπουρδες!...μολις το έβαλα είπε πωσ δεν τα έχω καλά με τη μαμα μου γιαυτο έβαλα το δικό της...και όταν στο άλλο παιδι έβαλα της μαμάς μου δεν ήρθε καθόλου στη βάφτιση..κατα τα άλλα σαν να μην συμβαίνει τίποτα...με πέρνει όλο γλύκα τώρα και με ρωτάει πως έιμαι ..κλπ...
βγάζεις άκρη??

402ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τρι Νοε 09, 2010 9:48 am

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αρε κορίτσια και εγώ που θα ειχα μια πολυ καλη πεθερά δεν προλαβα να την γνωρίσω....Πεθερες σαν την μαμα μου λιγες....τις εχει τις νυφες της στα οπα οπα. Κι εγώ βρηκα να ειμαι μακρια και ετσι βοηθαει πιο πολυ εκεινες...
Κορίτσια ο μεγάλος αδερφος μου εχει το ονομα του παππου απο τον μπαμπα μου, ο 2ος αδερφος το ονομα του πατερα της γιαγιας απο τον μπαμπα μου (ο οποιος εκανε 6 παιδια και ολα ειχαν δώσει το ονομα του και επισης δεν μας γνωρισε ποτε) και εγώ μετα πηρα το ονομα της γιαγιας απο του μπαμπα βεβαια. Η μαμα μου δεν ειχε γονεις...απλα φυτρωσε. Και το αστειο ειναι οτι τα ονοματα τα ακουγε στην εκκλησια. Αλλα τότε ήταν και μπαμπας μου λιγο μαμακιας!!! Οταν μετα ομως αρχισε η μαμα να εχει την υποστήριξη του πατερα μου σε οτι της εκαναν ήταν αλλιως. Και τώρα ο αδερφός μου εδωσε στη μικρή του το ονομα της μαμας μας και 2ο ονομα το ονομα της δικης της μαμας. Περιττο να σας πω τι κλαμα εριξε η μαμα μου στην εκκλησια γιατι δεν το ήξερε!!
Η καλυτερη τακτικη ειναι η σιωπη. Ξερω ξερω...γινεσαι τούρμπο, θέλεις να απαντησεις και να γίνει χαμος, αλλα δεν βγαίνει ακρη έτσι. Αν υπάρχει υποστήριξη απο τον συζυγο ειναι σαφώς πολυ καλυτερα τα πράγματα. Εγώ απλά λυπαμαι που σε συγχήζουν με την κοιλιά στο στόμα...
Οσο για τα δώρα...καλα λες..δηλαδη δεν τα εκαναν απο αγάπη για το παιδί αλλα με αντάλλαγμα το ονομα...???
Θεωρώ μεγάλη βλακεια γυναικες που μαλώνουν με τους άντρες του και φτανουν να χωρίσουν για ενα ονομα. Κανε υπομονη...κουβιεντιασε το με τον άντρα σου και στην τελική πείτε τους αυτο που θελουν να ακουσουν και στην εκκλησια συνεννοηθειτε με τη νονα να πει και αυτο που θελετε εσεις. Τι θα κανουν θα φυγουν απο την εκκλησια? Δεν θα σου ξαναμιλησουν? Δεν θα αντέξουν για πολυ...θα θελουν να δουν το εγγονι. Και μετά θα ερχομαι μεσα στις γλυκες οπως της "bou-boukitsa". Απλα εσυ θα σφίγγεις τα δόντια αν πετάνε σποντες και δεν θα μιλάς..χιχιχι!!

Δεν μπορείς να πεις...παλι σου εγραψα ολοκληρο κατεβατό ε???
Εγω κορίτσια ειμαι με πονολαιμο αυτες τις μερες..και παει να με πιασει βήχα. Το παλευω με ενα φυτικο σιρόπι, τρώω και καραμελες αλλα αν με πιασει ο βηχας την πατησα.
Αυριο παω να δω την μικρούλα μας...Θα σας πω νεα...
Φιλακιααααα!!!!

403ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τρι Νοε 09, 2010 10:05 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα οι γονεις μου για το ονομα μου ηταν το κερασακι στην τουρτα που χωρισανε.. Γι'αυτο δεν γουσταρω να φτασω κι εγω σε αυτο το σημειο.. Γιατι τον αντρα μου τον αγαπαω.. Ακομη ειναι ολιγον τι μαμακιας ευελπιστω οτι μολις γεννηθει το νινι μας να αλλαξει ολοκληρωτικα γιατι τωρα βλεπει την κοιλια και χαζευει απο την χαρα,πιστευω οταν ερθει το μωρο θα κοπει ισως λιγο παρα πανω ο ομφαλιος λωρος με την μαμα.. Αλλα οπως μου ειπε ο πατερας μου πρεπει να ηρεμησω και να τα αφησω ολα εξω απο μενα γιατι ακομη δεν γεννηθηκε και το εχουν γλωσσοφαει.. Βαρεθηκα!!

404ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τρι Νοε 09, 2010 10:20 am

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α μπράβο αγάπη μου...η σιωπη ειναι οτι χειρότερο σε τέτοιες περιπτώσεις. Οσο αυτοι θελουν να σε συγχύζουν και να γινετε το δικο τους τόσο αν σε βλέπουν αμερημνη θα τα παίρνουν. Με τον τρόπο σου και σε οχι με φασαρίες θα τον καταφέρνεις τον άντρας σου και μετά ας λυσσαει η πεθερα.
Δεν ξερω τι άνθρωπος εισαι αλλα εγώ και ο άντρας μου ειμαστε ποοοολυ ήρεμοι. Και ακομη και οταν εχουμε ψιλομαλώσει απλα διαφωνουμε για λιγο και μετά απομακρυνομστε μεχρι να ηρεμησουμε.
Πιστευω οτι σε αυτο εχει παιξει πολυ ρόλο απο την εγκυμοσύνη μεχρι και τώρα το οτι το παιδάκι μου ειναι ποοοοολυ καλο και ήσυχο. Οι φωνες και τα νευρα επηρεάζουν πολύ τα παιδιά απο την κοιλιά ακομα.
Μην χαλάς την ζαχαρένια σου για κανεναν...ο ζουζουνακος θα έρθει και σιγουρα θα λιώσει και ο άντρα σου ακομη πιο πολύ................

405ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Νοε 10, 2010 5:29 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
popibar έγραψε:Δεν μπορείς να πεις...παλι σου εγραψα ολοκληρο κατεβατό ε???
Εγω κορίτσια ειμαι με πονολαιμο αυτες τις μερες..και παει να με πιασει βήχα. Το παλευω με ενα φυτικο σιρόπι, τρώω και καραμελες αλλα αν με πιασει ο βηχας την πατησα.
Αυριο παω να δω την μικρούλα μας...Θα σας πω νεα...
Φιλακιααααα!!!!

Πως παει ο πονολαιμος Ποπη μου???? Γιατι αληθεια λες οτι αμα σε πιασει βηχας την πατησες???? Τυχερουλα εγω στις 22/11 θα τον δω το αντρακι μου.. Εχω ακομη.. Αντε να μας πεις νεακια....
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 17 215994
Τα αλλα κοριτσακια που ειναι???? Πως τα πατε??

406ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Νοε 10, 2010 7:24 am

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ καλέ την ειδα την μικρούλα μου!!!Του ειπα του γιατρού από την αρχη οτι θέλω ενα καλό προφίλ, οπως ειχα απο το πρώτο. Και το παλεψε και μου εβγαλε κατι απίστευτα καθαρες τρισδιάστατες. Καλα ε....φτυστη με μενα ειναι!!!!!! Εν τω μεταξυ κατα τη διαρκεια της εξετασης πηγαινε περα δωθε η κοιλιά, η μικρη εκανε πάρτυ μεσα.
Λεω για τον βηχα Τατιάνα γιατι αν με πιάσει βηχω ασταματητα και σαν το γομάρι που λενε. Εχω πολυ εντονο βηχα. Στο πρωτο ημουν στον 4ο οταν με επιασε και οταν περασε πηγα να κανω υπερηχο να σιγουρευτω οτι ειναι καλα το παιδί. Σφίγγεται πολυ η κοιλιά ρε συ....Τώρα μου ειπε ο γιατρος οτι μπορώ να παίρνω ενα φαρμακο που νομιζα δεν εκανε και ελπιζω να περάσει.....

407ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Νοε 10, 2010 10:41 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
popibar έγραψε:Αχ καλέ την ειδα την μικρούλα μου!!!Του ειπα του γιατρού από την αρχη οτι θέλω ενα καλό προφίλ, οπως ειχα απο το πρώτο. Και το παλεψε και μου εβγαλε κατι απίστευτα καθαρες τρισδιάστατες. Καλα ε....φτυστη με μενα ειναι!!!!!! Εν τω μεταξυ κατα τη διαρκεια της εξετασης πηγαινε περα δωθε η κοιλιά, η μικρη εκανε πάρτυ μεσα.
Λεω για τον βηχα Τατιάνα γιατι αν με πιάσει βηχω ασταματητα και σαν το γομάρι που λενε. Εχω πολυ εντονο βηχα. Στο πρωτο ημουν στον 4ο οταν με επιασε και οταν περασε πηγα να κανω υπερηχο να σιγουρευτω οτι ειναι καλα το παιδί. Σφίγγεται πολυ η κοιλιά ρε συ....Τώρα μου ειπε ο γιατρος οτι μπορώ να παίρνω ενα φαρμακο που νομιζα δεν εκανε και ελπιζω να περάσει.....

Εγω δεν εχω δει το αντρακι μου σε τρισδιαστατη κατασταση..Θα ρωτησω τον γιατρο μου... Τι ωραια.... Ποσα γραμμαρια σου πηγε η κορακλα??

408ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Νοε 10, 2010 11:11 am

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Συνηθως δεν ασχολουνται και πολύ με το τρισδιάστατο είτε γιατι δεν εχει καλη θέση το παιδί ειτε γιατι απλά χρειαζεται λιγο παραπανω χρόνο για να πετύχουν καλη σταση. Ζητα του να το παλεψει λιγάκι και να στο βγαλει μια φωτογραφία. Καλα μην φανταστείς συνηθως ειναι σαν στραβοχυμενα ή σαν alien αλλα σημερα επειδή του ειπα οτι θελω μια καλη εικονα το εψαξε ώρα, ηταν και σε ιδανικη θέση η μικρή και φαίνεται παρα πολυ καθαρά.
Οσο για το βαρος της ειναι στο 1 κιλο τώρα. Πανω κατω απο ολες τα μωράκια τώρα τόσο ειναι..

409ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Νοε 10, 2010 11:17 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
popibar έγραψε:Συνηθως δεν ασχολουνται και πολύ με το τρισδιάστατο είτε γιατι δεν εχει καλη θέση το παιδί ειτε γιατι απλά χρειαζεται λιγο παραπανω χρόνο για να πετύχουν καλη σταση. Ζητα του να το παλεψει λιγάκι και να στο βγαλει μια φωτογραφία. Καλα μην φανταστείς συνηθως ειναι σαν στραβοχυμενα ή σαν alien αλλα σημερα επειδή του ειπα οτι θελω μια καλη εικονα το εψαξε ώρα, ηταν και σε ιδανικη θέση η μικρή και φαίνεται παρα πολυ καθαρά.
Οσο για το βαρος της ειναι στο 1 κιλο τώρα. Πανω κατω απο ολες τα μωράκια τώρα τόσο ειναι..

Ρε Ποπη εισαι θεα.... Γελασα με την ψυχη μου... Ακου εκει στραβοχυμενα... ΧΑχαχαχαχα!!!! Ενα κιλο ε???? Ποσο βδομαδων εισαι?? Δηλαδη ολοι οι γιατροι εχουν τρισδιαστατο ε?? Δεν ειναι το μαυροασπρο που κανουμε ετσι? Δε λες αυτο ετσι?

410ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Νοε 10, 2010 11:31 am

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ε ναι ρε συ....αμα δεις θα με θυμηθεις!!'
Σχεδόν ολοι έχουν...τώρα μην περιμενεις να βρει 3D σε δημοσιο νοσοκομειο...ε ενταξει ελεος!! Αλλα οι γιατροι εξω και τα ιδιωτικα μαιευτηρια απο οσο ξερω εχουν.
Αααα ξεχασα και το αλλο να πω...πηγα στον γιατρο του ΤΕΒΕ σημερα να γράφω φαρμακα (ασβεστιο κτλ) και μου λεει τώρα αλλαξαν τα πράγματα και αφου δεν με παρακολουθει αυτος δεν μπορεί να μου τα γράψει...καλο κι αυτο!!
Ρε συ Τατιανα...ολο εμεις γραφουμε τελευταια....
ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!! Που χαθηκατε???????

411ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Νοε 10, 2010 11:55 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτο λεω κι εγω.... Που ειναι ολες τους?? Τελος παντων.. Τι κανει το αγορακι σου?? Πως το λενε αληθεια? Πως ειναι να εχεις αγορακι??? Σημερα μου ηρθε η αισθηση οτι μολις γεννησω θα μου λειψει πολυ τα κλωτσομπουνιδακια του αγοριου μου στην κοιλια μου...
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 17 215994

412ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Νοε 10, 2010 12:07 pm

tina

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλησπερα κοριτσια και απο εμενα.σας παρακολουθω γιατι εχω σχεδον συνεχεια τον υ/η ανοικτο αλλα λογω τρεξιματος με τις υποχρεωσεις των παιδιων ολο και κατι προκυπτει.και εγω σημερα για πρωτη φορα ενιωσα τη μπουμπου να εχει λοξιγκα και μου αρεσε πολυ αυτη η αισθηση γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν προλαβαινω να την σκεφτω η να ξαπλωσω και να την ξεκουρασω και αυτην την καημενουλα που τρεχει μαζι μου απο το πρωι μεχρι το βραδυ.νιωθω οτι θα βγει και θα μου αρχισει τα παραπονα που δεν ασχοληθηκα και πολυ μαζι της.και εγω εχω ραντεβου με την γιατρο 19/11 νατην δω και να μαθω ποσο βαρος εχουμε γιατι βλεπω οτι η κοιλια μου εχει φουσκωσει πολυ.

413ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Νοε 10, 2010 12:15 pm

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ο μικρούλης μου,ο Θανασακης, ευτυχώς κοιμαται νωρίς, τον βαζω στις 9 στο κρεββατι του και μεχρι τις 9:30 κοιμαται μονος του....
Αχ το να εχεις αγοράκι ειναι λίγο τρέλα. Τρεχει και κανει σκανταλιες ολη μερα...κι εγώ απο πίσω..
Σε γενικες γραμμες ειναι ησυχο και υπάκουο αλλα δεν παυει να ειναι παιδί και να βαριέται μεσα στο σπιτι. Ολο μιλαει και γελάει...και με τρελαινει...!! Λεει τα δικά του απιστευτα και εχει πολυ πλάκα. Τον τελευταιο καιρο εχει φαει κολλημα με την Ντορα την μικρη εξερευνητρια...
Βεβαια ανυπομονώ να δω πως ειναι να εχεις και κοριτσάκι...!!!Παντως στις σκανταλιες δεν νομιζω να αλλαζει κατι..χιχιχι!!
Μην ανησυχεις δεν θα σου λειψουν καθόλου οι κλωτσιες του αφου θα τον έχεις αγκαλίτσα και θα ειναι τόοοσες οι αναγκες του που θα λες καλε πότε περασε ο καιρός της εγκυμοσύνης?
Εγώ απο την αλλη αφού ξεπετάχτηκε ο Θανασης, περπατησε και 9μιση μηνων, ενιωσα ότι ηθελα παλι ενα βρεφος στην αγκαλια...(καλη μαζόχα κι εγώ). Κι ετσι οταν ηταν 10 μηνων εμεινα παλι εγκυος...
Τώρα αγχώνομαι λιγο Τατιανα μου ειναι η αλήθεια και με τα δυο τα παιδιά. Αλλα οπως λεγαμε και αλλη φορά...τόσες και τόσες τα εχουν καταφέρει και δεν θα μπορέσω εγώ? Ειπαμε να ερχεται και 1-2 φορές την εβδομαδα οταν ερθει και η μικρη, να τον παιρνει ο μπαμπας μου απο το σπιτι και να τον φέρνει το απόγευμα ο άντρας μου γιατι δεν θα την παλεψει το καημενο κι αυτο κλεισμενο συνεχεια μεσα....
Αντε να δουμε πως θα ειναι τα πραγματα...
Λοιπόν παω να αλλαξω και να ξαπλώσω....
Καληνύχτααααα!!!!!

414ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Νοε 10, 2010 12:36 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τινα καλησπερα κοπελα μου... Εχεις κι αλλα παιδια?? Δε θυμαμαι αν εχεις αναφερει τιποτα.. Πως ειναι αληθεια ο λοξιγκας? Ισως τον εχω νοιωσει κι εγω αλλα δεν ειμαι και απολυτως σιγουρη.. Εμενα ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη.. Ποπη να σου ζησει ο μικρος σου που ομολογω ειναι πολυ φατσωνι τρελλο.. Τι εχουν παθει αληθεια ολα με την Ντορα την εξερευνητρια? Το ιδιο και ο ανηψιος μου εχει τρελλα.. Ειναι 2,5 χρονων.. Παντα ηθελα το πρωτο μου να ειναι αγορακι κοριτσια και να παρουν ολα τα παιδια μου-οσα κανω δλδ- τα ματια μου... Γαλανοματα βλεπετε.. Αλλα μετα συνερχομαι και λεω βρε ας ειναι γερο.. Αλλα κατα βαθος... Ανυπομονω να δω το νινι μου στις 22.. Να δω ποσο μεγαλωσε.. Καθε μερα ολο τον νιωθω και περισσοτερο.. Με τρελλαινει το νινακι μου!!!! Αααααχχ και που να γεννησω ε?

415ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Νοε 10, 2010 1:33 pm

tina

tatijana έγραψε:Τινα καλησπερα κοπελα μου... Εχεις κι αλλα παιδια?? Δε θυμαμαι αν εχεις αναφερει τιποτα.. Πως ειναι αληθεια ο λοξιγκας? Ισως τον εχω νοιωσει κι εγω αλλα δεν ειμαι και απολυτως σιγουρη.. Εμενα ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη.. Ποπη να σου ζησει ο μικρος σου που ομολογω ειναι πολυ φατσωνι τρελλο.. Τι εχουν παθει αληθεια ολα με την Ντορα την εξερευνητρια? Το ιδιο και ο ανηψιος μου εχει τρελλα.. Ειναι 2,5 χρονων.. Παντα ηθελα το πρωτο μου να ειναι αγορακι κοριτσια και να παρουν ολα τα παιδια μου-οσα κανω δλδ- τα ματια μου... Γαλανοματα βλεπετε.. Αλλα μετα συνερχομαι και λεω βρε ας ειναι γερο.. Αλλα κατα βαθος... Ανυπομονω να δω το νινι μου στις 22.. Να δω ποσο μεγαλωσε.. Καθε μερα ολο τον νιωθω και περισσοτερο.. Με τρελλαινει το νινακι μου!!!! Αααααχχ και που να γεννησω ε?
εχω δυο κοριτσια και πανε τεταρτη και πρωτη δημοτικου αντιστοιχα οπτε καταλαβαινεις τρεξιμο απο το πρωι μεχρι το βραδυ και δεν εργαζομαι κιολας.το λοξυγκα τον νιωθεις σαν ενα απαλο επαναλαμβανομενο κτυπο για οσο κρατησει.και εμενα πρωτη φορα μου συνεβει αλλα καταλαβα οτι ειναι λοξυγκας γιατι το ειχα διαβασει εδω στο φορουμ απο αλλες κοπελες που το ειχαν νιωσει.αντε να περασει ο καιρος να εχουμε τα μωρακια μας στην αγκαλια μας γιατι να σου πω και για μενα ειναι σαν να ειναι η πρωτη φορα μετα απο εφτα χρονια απο την τελευταια εγκυμοσυνη.τα ξεχνας

416ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Πεμ Νοε 11, 2010 6:58 am

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τατιανα λες για τα ματια του παιδιου...ευχομαι πραγματικά πρώτα απολα να ερθει στον κοσμο και να ειναι μια χαρά ο μικρουλης και μακαρι να παρει τα ματια σου. Ο δικος μου εχει παρει τα ματια του μπαμπα μου,που δεν τα εχουμε εμεις τα παιδια του...βαθυ πράσινο...τονιζονται πιο πολυ στο φως ή αν φοράει πρασινη μπλούζα...
Τινα, σιγουρα δεν πρεπει να μενει καθολου χρόνος για να νιώσεις την εγκυμοσύνη όπως στο πρώτο παιδί. Εχεις τις κορούλες σου ομως που ειναι μεγάλες και θα σε βοηθάνε αρκετά με τη μπέμπα...αλλα θα εχουν κι εκεινες τις δικες τους αναγκες...κουραση πολυ αλλα και μεγάλη ευτυχία....ετσι δεν ειναι???
Εγω κορίτσια εχθες κοιμηθηκα ολο το βραδυ σε καθιστή στάση για να μην βηχω λίγο κατά το πρωί χαμηλωσα το σώμα μου και με επιασε...Το ιδιο επαθα και τώρα και την βγαζω στο σαλονι να μην ξυπνησω τον αντρα μου και τον μικρό...Δεν εχει και τίποτα η τηλεοραση γμτ!!!

417ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Πεμ Νοε 11, 2010 7:06 am

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatijana έγραψε:Τι εχουν παθει αληθεια ολα με την Ντορα την εξερευνητρια? Το ιδιο και ο ανηψιος μου εχει τρελλα.. Ειναι 2,5 χρονων..

Ξεχασα να σου πω για την Ντόρα, ειναι οτι τους μιλάει και τους ζητάει να απαντήσουν σε ερωτήσεις της ή να κάνουν καποιες κινησεις μαζί με αυτην, οπότε κολλάνε. Ο Θανασακης εχει αρχισει και συμμετεχει σε αυτα που του λεει, τον βοηθαει και στο λεξιλόγιο. Το αλλο κολλημα ειναι το "Ντουνταντί" το οποίο ειναι ο το κουκλακι του Υφαντη, αυτο το πρασινο αρκούδι, αλλα και η "ΜπεΛιλή" που σημαινει Μπεμπε Λιλλη, ενα μωράκι που τραγουδάει, την δειχνει στο Αλτερ. Εκανα το λαθος να του τα βαλω στο youtube μια μερα και τώρα ολη την ώρα μου δειχνει τον υπολογιστή και ζητάει να του τα βαλω....δεν μπορείς να φανταστείς για τι χαμογελο ευτυχιας μιλάμε....
Εχεις να ζησεις πολύ ωραιες στιγμες με τον ζουζουνο σου Τατιανα μου!!!

418ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Πεμ Νοε 11, 2010 8:39 am

tina

popibar έγραψε:Τατιανα λες για τα ματια του παιδιου...ευχομαι πραγματικά πρώτα απολα να ερθει στον κοσμο και να ειναι μια χαρά ο μικρουλης και μακαρι να παρει τα ματια σου. Ο δικος μου εχει παρει τα ματια του μπαμπα μου,που δεν τα εχουμε εμεις τα παιδια του...βαθυ πράσινο...τονιζονται πιο πολυ στο φως ή αν φοράει πρασινη μπλούζα...
Τινα, σιγουρα δεν πρεπει να μενει καθολου χρόνος για να νιώσεις την εγκυμοσύνη όπως στο πρώτο παιδί. Εχεις τις κορούλες σου ομως που ειναι μεγάλες και θα σε βοηθάνε αρκετά με τη μπέμπα...αλλα θα εχουν κι εκεινες τις δικες τους αναγκες...κουραση πολυ αλλα και μεγάλη ευτυχία....ετσι δεν ειναι???
Εγω κορίτσια εχθες κοιμηθηκα ολο το βραδυ σε καθιστή στάση για να μην βηχω λίγο κατά το πρωί χαμηλωσα το σώμα μου και με επιασε...Το ιδιο επαθα και τώρα και την βγαζω στο σαλονι να μην ξυπνησω τον αντρα μου και τον μικρό...Δεν εχει και τίποτα η τηλεοραση γμτ!!!
η αληθεια ειναι οτι περιμενω να δω την αντιδραση τους οταν δουν το μωρο γγιατι ειναι κατι που το ηθελαν παρα πολυ ενω δεν ηταν στα σχεδια μας για τριτο παιδι.ειναι λες και τους εκπληρωθηκε αυτο που ειχαν ευχηθει και οι δυο .περιεργο ε;;;;;;

419ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Πεμ Νοε 11, 2010 8:44 am

tina

popibar σου ευχομαι περαστικα και να περασει γρηγορα ο βηχας που σε ταλαιπωρει.μονο βηχα εχεις;παιρνεις κανενα σιροπακι; ο γιατρος σου τι σου ειπε;

420ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Πεμ Νοε 11, 2010 11:18 am

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τινα θα ειναι πολυ ωραίο για τις κορες σου πιστευω...θα νιώσουν και αυτες σα μικρες μανουλες...ισως τις βοηθησει να γίνουν πιο υπέυθυνες και μελλοντικα..Τελεια!!
Οσο για το βηχα μου, ναι μωρέ μονο βήχα και λιγο συνάχι...αλλα γενικώς εχω εντονο βήχα. Επαιρνα ενα φυτικο σιροπι του Κορρε αλλα αυτη τη φορα δεν με επιασε ευτυχως μου ειπε ο γιατρός οτι μπορώ να παίρνω ενα φαρμακο που παντα με βοηθούσε. Οποτε 2 μερες που το παίρνω περιμενω να δω αποτελεσματα...

421ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Πεμ Νοε 11, 2010 11:41 pm

marimag

marimag
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημέρα κορίτσια.Τις τελευταίες ημέρες με ταλαιπωρεί μια δύσπνοια και η πίεση είναι τσιμπημένη(14 και 9). ¨εχω ανησυχήσει αλλά ο γιατρός μου λέει κομμένο το αλάτι και ανάπαυση, την μετράμε πάλι και βλέπουμε.Έχω Πητ στις 8 Φλεβαρη που σημαίνει οτι μπήκα ήδη στον έβδομο. Για να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Μέχρι τώρα η εγκυμοσύνη μου ήταν μια χαρά αλλά έχω αρχίσει να αγχώνομαι γιατί ειναι και το πρώτο παιδάκι και δεν έχω εμπειρία. Έχετε ακούσει παρόμοια περίπτωση?
No

422ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Παρ Νοε 12, 2010 12:06 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κορίτσια!!
διαβ
αζω τα πάντα ..αλλά τις τελευταιες μέρες έχω κάτι μικρες΄συσπασούλες και δεν πολυ εχω όρεξη για γράψιμο..ο γιατρός δεν ανησυχεί γιατι δεν είναι ούτε περιοδικές ..ουτε τίποτα..απλά σκληραίνει η κοιλιά μου...ίσως μεγαλώνει απόταμα μου ε΄ιπε..συμβαίνει σε κάποιες εβδομάδεσ πιο έντονα..
popibar περαστικά...ο βήχας ταλαιπωρία..και εμένα αμα με πιάσει τραντάζεται όλη η κοιλια..χάλια...
τίνα εσύ νομίζω είπες πως ε΄ιναι ένα κιλό ε? και εμένα σχεδον 25 εβδομάδεσ το εβγαλε 930...καλά είναι όλα...ειναι ωραίο που οι κουκλες σου θέλαν αδερφάκι ..ουτε θα ζηλεψουν..ουτε τίποτα...
δεν ξερω για εσας κορίτσια αλλά θέλω να περάσει γρήγορα ο καιρός!!..αντε!!

423ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Παρ Νοε 12, 2010 12:14 am

tina

bou-boukitsa έγραψε:καλημερα κορίτσια!!
διαβ
αζω τα πάντα ..αλλά τις τελευταιες μέρες έχω κάτι μικρες΄συσπασούλες και δεν πολυ εχω όρεξη για γράψιμο..ο γιατρός δεν ανησυχεί γιατι δεν είναι ούτε περιοδικές ..ουτε τίποτα..απλά σκληραίνει η κοιλιά μου...ίσως μεγαλώνει απόταμα μου ε΄ιπε..συμβαίνει σε κάποιες εβδομάδεσ πιο έντονα..
popibar περαστικά...ο βήχας ταλαιπωρία..και εμένα αμα με πιάσει τραντάζεται όλη η κοιλια..χάλια...
τίνα εσύ νομίζω είπες πως ε΄ιναι ένα κιλό ε? και εμένα σχεδον 25 εβδομάδεσ το εβγαλε 930...καλά είναι όλα...ειναι ωραίο που οι κουκλες σου θέλαν αδερφάκι ..ουτε θα ζηλεψουν..ουτε τίποτα...
καλημερα μπουμπουκιτσα .ακομα δεν εχω δει το βαρος της μικρης στις 19/11 εχω ραντεβου με την γιατρο μου .νομιζω οτι η ποπιμπαρ ειπε οτι η μπουμπου της ειναι ενα κιλο αλλα και εγω νομιζω οτι και εμεις τοσο περιπου θα ειμαστε.εγω νιωθω οτι η κοιλια μου εχει φουσκωσει πολυ και δεν μπορω κουνηθω ευκολα οταν ξαπλωνω και ειδικα οταν θελω να αλλαξω πλευρο μην σου πω για ανασκελα.για τις συσπασεις δεν παιρνεις μαγνησιο εγω παιρνω trofocard πρωι-βραδυ

424ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Παρ Νοε 12, 2010 12:24 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tina έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:καλημερα κορίτσια!!
διαβ
καλημερα μπουμπουκιτσα .ακομα δεν εχω δει το βαρος της μικρης στις 19/11 εχω ραντεβου με την γιατρο μου .νομιζω οτι η ποπιμπαρ ειπε οτι η μπουμπου της ειναι ενα κιλο αλλα και εγω νομιζω οτι και εμεις τοσο περιπου θα ειμαστε.εγω νιωθω οτι η κοιλια μου εχει φουσκωσει πολυ και δεν μπορω κουνηθω ευκολα οταν ξαπλωνω και ειδικα οταν θελω να αλλαξω πλευρο μην σου πω για ανασκελα.για τις συσπασεις δεν παιρνεις μαγνησιο εγω παιρνω trofocard πρωι-βραδυ

δεν με αφηνει να παρω μαγνησιο...μου δινει προγρστερονη ..κολπικα πρωι βραδυ..και οντωσ κατι κανει...στην αλλη εγκυμοσυνη επερνα μαγνησιο..αλλαξα γιατρο κ αυτος δεν ειναι υπερ...τον ακουω ,,,τι να κανω?

425ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Παρ Νοε 12, 2010 2:00 am

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κορίτσια!! "
"bou-boukitsa" η δικια μου ειναι στο κιλο, πήγα την Τετάρτη στο γιατρό. Αντιλαμβανομαι πώς μπορεί να νιώθεις με τις συσπάσεις. Οσο να'ναι μια ανησυχία την εχεις δεν γινετε αλλιώς. Οσο για το μαγνησιο κι εγώ στο πρώτο επαιρνα. Τώρα μονο ασβεστιο. Η νυφη μου ειπε οτι της ειπε ο γιατρος της ότι ή ασβέστιο θα παίρνεις ή μαγνησιο. Τωρα τι να πω. Αλλα αφού λες ότι εχεις αποτέλεσμα με αυτα που σου εδωσε ο γιατρος σου μην ανησυχεις....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις