401 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τρι Νοε 09, 2010 6:42 am
bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Κοριτσια ειμαι ΕΞΑΛΗ!!!!
Τα πεθερικα δε θελουν να βαλω δευτερο ονομα ενα ταμα που ειχα κανει λογω τοτε που ηταν να χασω το μωρο μου θελουν καθαρα μονο του παππου να ακουστει με το επωνυμο.. Ο δικος μου εγινε τουρμπο εχθες αλλα δεν τους ειπε κ τπτ για να δειξει οτι παει αυτο θα γινει θα μπουν 2 γιατι η αλλη -εγω,μη με βρισω- εκανε ταμα.. και τι απαντησαν? Οτι "εμεις που σας εχουμε βοηθησει και σας πηραμε τοσα για το μωρο αυτο ειναι το ευχαριστω??" και οταν το ακουσα αυτο του ειπα ας τα παρουν ΟΟΟΟΟΛΑ πισω ελεειμωσυνες δεν ζηταω ουτε ζητησα ποτε.. Δεν ειπα ρε κοριτσια οτι δε θα μπει το ονομα του πεθερου μου και οτι δε θα ακουγεται αλλα το ταμα ρε πουστη ειναι ταμα και πρωτη φορα εκανα.. για το μωρο μου για να επιζησει και να μου βγει και γερο.. Και μου το παιζει κ θρησκα η πεθερα αλλα τωρα το ταμα μαλλον ειναι ακυρο γι'αυτην... Τι σκατα θα κανω?? Συν οτι αμα κανω ΚΑΙ κοριτσι θα το βγαλω ΚΑΙ αυτο της πεθερας μου... Ρε δε γαμιομαστε... οσρυ κι ολας για τα αισχρα μου λογια.. αλλα ειμαι χαλια απο χθες.. Και το θεμα ηταν οτι σε μενα μπροστα δεν ειπαν τπτ ε...
μη δινεις σημασια...αυτό που φοβόνται είναι μήπωε τελικά το φωνάζεις με το άλλο όνομα από το τάμα...και αυτό εχει γίνει πολλές φορές...αμα ο αντρα σου δεν έχει πρόβλημα το βάζεις...από την άλλη..αν έχει πρόβλημα ο άντρα σου εγώ νομίζω μην το ''τραβήξεις΄΄΄σημασία έχει να είσαι καλά εσύ ..το μωράκι σου και ο καλός σου...οσο για το τάμα μπρείς πχ να δώσεις καποια χρήματα στην εκκλησια με το όνομα του αγίου που έταξες...η κάτι τέτοιο...
τα πεθερικά πάντα θέματα δημιουργούν...πάντα!..εμένα μου ελεγε η πεθερά μου να μην βαλω το όνομα τησ δεν πειραζει..και τέτοια...μπουρδες!...μολις το έβαλα είπε πωσ δεν τα έχω καλά με τη μαμα μου γιαυτο έβαλα το δικό της...και όταν στο άλλο παιδι έβαλα της μαμάς μου δεν ήρθε καθόλου στη βάφτιση..κατα τα άλλα σαν να μην συμβαίνει τίποτα...με πέρνει όλο γλύκα τώρα και με ρωτάει πως έιμαι ..κλπ...
βγάζεις άκρη??