151 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 Τετ Ιουν 06, 2012 12:22 am
konstantina
Η ψυχή της παρέας!
δύστυχος εχω ερυθηματοδη λυκο και ειναι υποχρεωτικό στην εγκυμοσύνη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
vgog65 έγραψε:Δέσποινα κρύβε λόγιαααααααααα....!!!!Με πήρες χαμπάρι!!!!!
Μακάρι να ισχύουν μέχρι τότε τα ταμεία και να είμαστε καλά!!!!Αλλιώς τη κάτσαμε τη βάρκα!!!!
kat3r1na έγραψε:Γιατι παιδί μου?Σως πάλμολιβ έβαλες?Μαγιονέζα δν είχες??vgog65 έγραψε:Κατερινιώ κρατήθηκα με το 1 τοστάκι γαλοπούλας τελικά διότι το άλλο είχε γεύση Palmolive.............κρίμααααααααααααααα πήγε υπερ πίστεως στο σκουπιδοτενεκέ!!!
Κωνσταντίνα ζυγισέτα και δες με τισ ημερομηνίες και το οικονομικό και με την υγεία σας εννοείτε τι είναι καλύτερο για εσάς!!!
Σοφάκο θα το κάνω αυτό με το νερό ...να το δώ!!!
δεν το έχω ξανακούσει....αλλα για να σου λένε να πάρεις κορτιζόνη αυτό πρέπει να κάνεις χωρίς άγχος!!!konstantina έγραψε:δύστυχος εχω ερυθηματοδη λυκο και ειναι υποχρεωτικό στην εγκυμοσύνη
sofouli έγραψε:vgog65 έγραψε:Δέσποινα κρύβε λόγιαααααααααα....!!!!Με πήρες χαμπάρι!!!!!
Μακάρι να ισχύουν μέχρι τότε τα ταμεία και να είμαστε καλά!!!!Αλλιώς τη κάτσαμε τη βάρκα!!!!
φτου σου μαρη!!!!!!!!!!!!!αλλη δικαιολογια δεν ειχες για να φας μπουγατσα????????????????[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Despoina83 έγραψε:δεν το έχω ξανακούσει....αλλα για να σου λένε να πάρεις κορτιζόνη αυτό πρέπει να κάνεις χωρίς άγχος!!!konstantina έγραψε:δύστυχος εχω ερυθηματοδη λυκο και ειναι υποχρεωτικό στην εγκυμοσύνη
χαχαχαχα τι θα κάνουμε με αυτό το φαγητό ρε συ Βίκυ...εγω εκτός του ότι γουρουνιάζω συνεχώς τρώω και λαίμαργα....ο άντρας μου με κοιτάει περίεργα......για να μην πω ότι λερώνω και τα μπλουζάκια μου όταν τρωω απο τη λαιμαργία..... traaaaagic!!!!!!vgog65 έγραψε:Δέσποινα κρύβε λόγιαααααααααα....!!!!Με πήρες χαμπάρι!!!!!
Despoina83 έγραψε:χαχαχαχα τι θα κάνουμε με αυτό το φαγητό ρε συ Βίκυ...εγω εκτός του ότι γουρουνιάζω συνεχώς τρώω και λαίμαργα....ο άντρας μου με κοιτάει περίεργα......για να μην πω ότι λερώνω και τα μπλουζάκια μου όταν τρωω απο τη λαιμαργία..... traaaaagic!!!!!!vgog65 έγραψε:Δέσποινα κρύβε λόγιαααααααααα....!!!!Με πήρες χαμπάρι!!!!!
Σοφακι και γω τη Β επιπέδου κρατάω 29/09 πιθανή ημερομηνία!
Ναι ρε φίλε έτσι!vgog65 έγραψε:Το αποφάσισαααααααααα θα απολαμβάνω το φαγητό!!!!
Τέλος η γκρίνια!!!Αει σηχτήρ .......!!!Αφού τα τρώω που τα τρώω θα τα απολμβάνω κιόλας!!!!
Γιατρό την άλλη βδομάδα Πέμπτη για να δούμε τι θα μας πει.....!!!!
....δυστυχως το έχω και αυτό αν και για ένα μήνα το είχα κόψει.....τώρα είμαι σε φάση πάλι ενα τσιγαρο την ημέρα και το πήρα απόφαση ότι σε μια βδομαδα θα το κόψω...... θα τα καταφερουμε δεν μπορει μια αποφαση ειναι!!!!Panik11 έγραψε:Δεσποινακι οι μονες τυψεις που εχω ειναι το ρημαδοτσιγαρο...Αυτο θα με φαει...Αλλα το αποφασισα.Σημερα τελειωσε ο καπνος και δεν θα ξαναπαρω αλλον.Ελπιζω να τα καταφερω....
Panik11 έγραψε:Ρε κοριτσια εμενα μου φαινεται ακριβο το καρπουζι ή ειναι???Μα 0,98 λεπτα???Δεν ξερω μου φανηκε πανακριβο...Ευτυχως απο κορομηλα βερικοκα εχουμε στον κηπο και κερασια στο χωριο οποτε μας εχουν βγει οικονομικα μεχρι στιγμης!!!Μα 0,98 λεπτα???Ελεος!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης