Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
57 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 57 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 41]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Μαριάνθη κοιτα μη συναντηθούμε και μπερδέψουμε τους δρυμούς μας!!!Νερό πίνετε....???Εγώ έχω γ@μηθεί μπορεί να πίνω και 5 λίτρα και τουαλέτα πάω αλλά όχι για 5 λίτρα!!!!Μάλλον μου μιλάει σιγά σιγά η κατακράτηση!!!!!

δε προλαβαινουμε ν'αγοραζουμε νερα!πινω πολυ και τουαλεττα το 1/3!ακομα δε βλεπω πριξιματα αλλα απο'δω και περα και μ'αυτη τη ζεστη....γιουβαρλοποιηση!!!!!!!!!!!!!!!! Wink

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="kat3r1na"]Εγώ από κάτω βλέπω ακόμα κανονικά.Απλά το βλέπω μονο εγώ εδώ και μήνες,οπότε ξυρίσω δν ξυρίσω καμιά διαφορά!!
Στα ποδιά κερί δε μπορώ να κάνω γιατί πρεπει να είμαι όρθια,δε μπορώ αλλιώς..[/quote

Να σου πώ άμα κάτσεις λεκάνη βάλεις και μια καρέκλα...χαχαχα φαντάσου το βασικά φαντάσου εμένα και ξυρίσεις πόδι???εγώ έτσι το κάνω στη γάμπα μπούτι βαριέμαι.....απο κάτω μου είπε μια φίλη (δεν το έχω κάνει ακόμη)στη λεκάνη καθιστή και ξυριστική...το έκανα στο όρθιο και τυφλα εγώ το ζώοον και κατακόπηκα λέμε.....έγινα σαν τη Σαντορίνη ενας θάμνος εδώ ενάς θάμνος εκεί και πληγές Embarassed Οπόταν την αδερφή μου δεν το διακυνδινευώ!!!!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω νερο πινω οπως και πριν, ουτε περισσοτερο ουτε λιγοτερο. αλλα κοπελες εσεις που πινετε πολυ, καλα κανετε!! βοηθα πολυ!

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλά Χριστινάκι μου το μικράκι μου...με έχει πεθάνει στη μπουνιά και στην κίνηση! Τι κι αν διαβάζω ότι τα έμβρυα κοιμούνται περίπου 20 ώρες τη μέρα και τις υπόλοιπες είναι ξύπνια, εμένα το αντίθετο συμβαίνει.Ζωηρός ο μικρός...
Κορίτσια εμένα με περιποιείται ο Παρασχάκος μου...κάνει τέλεια αποτρίχωση λέω να τον προτιμήσω και για μετά!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθηνά πόσα παίρνει...............????? affraid
Πλάκα κάνω......................!!!!!Εμένα είναι λιγόψυχος ο άτιμος φοβάται!!!!

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ νερό δεν επινα και δεν πίνω καθολου..Δε διψάω,και δεν ιδρώνω.Τώρα μόνο με το ζόρι,αν θα πιω 5-6 ποτηρια τη μερα..

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="vgog65"]
kat3r1na έγραψε:Εγώ από κάτω βλέπω ακόμα κανονικά.Απλά το βλέπω μονο εγώ εδώ και μήνες,οπότε ξυρίσω δν ξυρίσω καμιά διαφορά!!
Στα ποδιά κερί δε μπορώ να κάνω γιατί πρεπει να είμαι όρθια,δε μπορώ αλλιώς..[/quote

Να σου πώ άμα κάτσεις λεκάνη βάλεις και μια καρέκλα...χαχαχα φαντάσου το βασικά φαντάσου εμένα και ξυρίσεις πόδι???εγώ έτσι το κάνω στη γάμπα μπούτι βαριέμαι.....απο κάτω μου είπε μια φίλη (δεν το έχω κάνει ακόμη)στη λεκάνη καθιστή και ξυριστική...το έκανα στο όρθιο και τυφλα εγώ το ζώοον και κατακόπηκα λέμε.....έγινα σαν τη Σαντορίνη ενας θάμνος εδώ ενάς θάμνος εκεί και πληγές Embarassed Οπόταν την αδερφή μου δεν το διακυνδινευώ!!!!!

Βικακι μ καλο με το συμπαθιο αλλα μας βλεπει και κανεις και πρεπει να το κανουμε;; Very Happy Very Happy
να μας θυμησω οτι οι γερμανιδες εχουν ολοκληρα δαση απο κατω και απο πανω και επι ταυτα και νιωθουν σεξυ και οι αντρες επισης τις βλεπουν σεξυ!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
20 ωρες κοιμουνται????????για αλλα εμβρυα θα μιλας.....εμενα δε κοιμαται ΠΟΤΕ!!!!!!

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="vgog65"]
kat3r1na έγραψε:Εγώ από κάτω βλέπω ακόμα κανονικά.Απλά το βλέπω μονο εγώ εδώ και μήνες,οπότε ξυρίσω δν ξυρίσω καμιά διαφορά!!

Για από κάτω ο καθρέπτης δε βολεύει?
Για τα πόδια,αμα καθόμαι μπορώ.Αλλά η γιαρέσσα δε με αφήνει ούτε να κάθομαι.Τουλάχιστον όχι τόση ώρα όση θα χρειαστώ μέχρι να τελειώσω.Θελει ξάπλα..
Έκανα λέιζερ και το έχω παρατήσει στη μέση.Ποδια μπικίνι και μασχάλες..

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vgog65 έγραψε:Αθηνά πόσα παίρνει...............????? affraid

Η πληρωμή γίνεται σε είδος Βικάκι! Αφού το περιποιηθεί έχει απαιτήσεις μετά...χαχαχα!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθηνα μου το νινακι σου φαινεται ζωηρουλι ναι!! δε ξερω ποσο κοιμουνται τα εμβρυα, αλλα σιγουρα ξυπνανε οταν εμεις ειμαστε σε ηρεμια, γιατι μας παιρνουν ειδηση!!

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sofouli έγραψε:20 ωρες κοιμουνται????????για αλλα εμβρυα θα μιλας.....εμενα δε κοιμαται ΠΟΤΕ!!!!!!

Συμφωνώ Σοφάκι...λάθος έρευνες διαβάζω μάλλον!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athinabehappy έγραψε:
vgog65 έγραψε:Αθηνά πόσα παίρνει...............????? affraid

Η πληρωμή γίνεται σε είδος Βικάκι! Αφού το περιποιηθεί έχει απαιτήσεις μετά...χαχαχα!

χαχαχα Αθηνα μ εξυπνος ο αντρουλης σου!!

giotaki2

giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!

xaxaxaxaxa  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 - Σελίδα 2 40746 τι γέλιο!!!
Αχ ρε κατερινάκι...

Ας μιλήσουμε για τρίχες λοιπόν!
Εγώ από κάτω μπορώ ακόμη κανονικά με ξυράφι όπως πάντα. Ο μακης περιμένει πότε δε θα μπορώ να το κάνει αυτός.. εκει να δεις χαζομάρα που έχει..
Τα πόδια επίσης τα ξυρίζω αλλά καμιά φορά την εβδομάδα.. βαριέμαι και ζαλίζομαι να κάθομαι με τις ώρες στη μπανιέρα..

Όσο για το νερό προσπαθώ να πίνω όσο γινεται πιο πολύ και είδα ότι βοηθάει στο θέμα κιλά δε παίρνεις τόσο εύκολα προσπαθώ να μετράω (τα σημειώνω όχι αστεία) πάνω από 8-9 μεγάλα ποτήρια τη μέρα

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athinabehappy έγραψε:
sofouli έγραψε:20 ωρες κοιμουνται????????για αλλα εμβρυα θα μιλας.....εμενα δε κοιμαται ΠΟΤΕ!!!!!!

ε μα τι ειναι αυτα που διαβαζεις?εμενα και τωρα κλωτσαει!!!!!!υπνος?δεν υπαρχει!ελπιζω να κοιμαται οταν βγει!

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sofouli έγραψε:
athinabehappy έγραψε:

ε μα τι ειναι αυτα που διαβαζεις?εμενα και τωρα κλωτσαει!!!!!!υπνος?δεν υπαρχει!ελπιζω να κοιμαται οταν βγει!

Χμμμ...έχω διαβάσει επίσης ότι το έμβρυο μετά την 26η εβδομάδα έχει περίπου το ωράριο που θα έχει και όταν γεννηθεί! Δε με συμφέρει αυτό, ελπίζω να είναι φήμες!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athinabehappy έγραψε:
sofouli έγραψε:
athinabehappy έγραψε:

Χμμμ...έχω διαβάσει επίσης ότι το έμβρυο μετά την 26η εβδομάδα έχει περίπου το ωράριο που θα έχει και όταν γεννηθεί! Δε με συμφέρει αυτό, ελπίζω να είναι φήμες!!!

εχω ακομα 2 βδομαδες να βρουμε το ωραριο μας!εσυ τη πατησες!!!!! Very Happy

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AAAAAAAaa!!!Καλά λέει το Σοφάκι αμα είναι έτσι και εμένα δεν θα κοιμάται καθόλου.........!!!!Έλα μωρέ γερό να είναι και όλα θα τα βρούμε και τα ωράρια και τα πάντα!!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμενα παλι ο μικρος μπορω να πω οτι ειναι ησυχος παρολο που εχει υστερικη μανα....Κλωτσαει που και που το πρωι αλλα του δινει και καταλαβαινει το βραδυ μωλις ξαπλωσω...Αμα ισχυει αυτο που λες Αθηνουλα εμενα με συμφερει και με το παραπανω προς το παρον Razz Razz

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σαν να μη βράζει ο τόπος σήμερα τόσο πολύ σαν να τη παλευεί!!!!Κάνει ζέστη αλλά όχι τόσο πολύ!!!!
Τι θα φάτε σήμερον.....??Εμείς σεφταλιές με ρύζι !!!Το τηγανητό πάει σύνεφο!!!!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω εφτιαξα παστιτσιο εχθες αλλα σημερα μου εχει καρφωθει σουβλακακακι....ειμαι pig pig το ξερω αλλα μου εχει κολλησει

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμεις χοιρινο με πιπεριες και μανιταρια που εφτιαξε η μαμα μου.νιαμ νιαμ νιαααμ!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχει πολυ ζεστη!!!!!!!!!!!!!!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 - Σελίδα 2 215994 γεννησανε τα καναρινακια μου!!!!!!!!!!!!! Very Happy

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Διάβασα κάπου την εξής κουλαμάρα οτι λέει απαγορευέται να φοράς σερβιετάκι(κάποια έγκυος της το είπε ο γυναικολόγος της)διότι λέει αν έχεις αιμοραγία την αποροφάει και δεν φαίνεται μα τι βλακείες δεν μπορώ να μην το κρίνω ρε παιδιά...αφού φαίνονται όλα στα σερβιετάκια ρε παιδιά εγώ φοράω και τα υγρά βλέπω και τα πάντα!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kat3r1na έγραψε:εμεις χοιρινο με πιπεριες και μανιταρια που εφτιαξε η μαμα μου.νιαμ νιαμ νιαααμ!!

Κερνάς έμαθα..........ε???? Shocked Shocked Shocked

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις