501 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 Πεμ Ιουν 07, 2012 9:19 am
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
οχι απλα κοιμηθηκα.....ελιωσα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
marianthi_m έγραψε:Πολύ καλά έκανες Σοφάκι...
διάβαζα ότι στην εβδομάδα που μπήκα τώρα τα κοριτσάκια έχουν ήδη σχηματισμένη μήτρα! φοβερό....
giotaki2 έγραψε:Να τα, να τα!!! Με γειά σου λοιπόν!!! για πες λεπτομέριες για κάποια περίσταση ή καθημερινο? χρώμα? τρελαίνομαι για shopping therapy και σήμερα θ αμου χρειαζόταν!
Εγώ δε κοιμήθηκα δηλαδή σχεδον ποτέ δε κοιμάμαι μεσημέρι γιατί τρώμε αργα 3.30΄-4.00 οπότε που να κοιμηθείς φαγωμένη! Αρκεστηκα στον πικρό καφέ μου! Με έπιασε η, καθημερινή πια, απογευματινή μου μίνι κατάθλιψη και τώρα πέρασε.
Φάγαμε και το καρπουζάκι μας και όλα καλά..
sofouli έγραψε:marianthi_m έγραψε:Πολύ καλά έκανες Σοφάκι...
διάβαζα ότι στην εβδομάδα που μπήκα τώρα τα κοριτσάκια έχουν ήδη σχηματισμένη μήτρα! φοβερό....
μεγια και το φορεματακι...ειμαι ακομα απο τον υπνο!!!!μεγαλωσε η μικρη μου και εχει και μητρααα??????
marianthi_m έγραψε:sofouli έγραψε:marianthi_m έγραψε:Πολύ καλά έκανες Σοφάκι...
μεγια και το φορεματακι...ειμαι ακομα απο τον υπνο!!!!μεγαλωσε η μικρη μου και εχει και μητρααα??????
ναι! να την προσέχεις τι παρέες κάνει!
Κι εγώ έτσι προτιμώ τα κοντά!!!marianthi_m έγραψε:
Καθημερινό είναι... μια φίλη μου φτιάχνει ρούχα... χρώμα ουδέτερο ένα ωραίο γκρι-καφε αλλά έχει ραμμένη μια φραουλίτσα! αριστερά κάτω είναι η φράουλα... έχει και σιτε να καταλάβεις το στυλ .. www.luluka.gr
Ηταν και άλλη μια κοπέλα έγκυος κ αγόραζε κάτι στραπλες μακρια... αλλά εγώ ήθελα κοντούλι να δείχνω τα θεικά μου πόδια!!!
kat3r1na έγραψε:Με γεια σου!αυτα ειναι!!Δε νυσταζε και πηγε για ψωνια!Εγω που εχω μπολικα ριχτα φορεματακια,να δω ποτε θα σηκωθω να τα βαλω!Μιλησα πριν λιγο με τη γιατρο γιατι ακομα εχω αιματακι,μου πολλαπλασιασε τα χαπια και τα μαγνησια,και με ταβλιασε για ακομα μια βδομαδα.Κι εχει και κεφακια σημερα ο μπεμπουλης και ολο χτυπιεται...!
giotaki2 έγραψε:Κι εγώ έτσι προτιμώ τα κοντά!!!marianthi_m έγραψε:
Καθημερινό είναι... μια φίλη μου φτιάχνει ρούχα... χρώμα ουδέτερο ένα ωραίο γκρι-καφε αλλά έχει ραμμένη μια φραουλίτσα! αριστερά κάτω είναι η φράουλα... έχει και σιτε να καταλάβεις το στυλ .. www.luluka.gr
Ηταν και άλλη μια κοπέλα έγκυος κ αγόραζε κάτι στραπλες μακρια... αλλά εγώ ήθελα κοντούλι να δείχνω τα θεικά μου πόδια!!!
Έχει πολύ ωραία πράγματα μάρεσε πολύ το Στράπλες φόρεμα Κωδικός: 12-14 μπλε με ριγε που είναι, το κοντο, και καναδυο άλλα... χα κρίμα που δεν έχει e-shop από τιμές τι λέει καλά είναι?
inakriti έγραψε:καλησπερα κοριτσια ... ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΤΣΑ!!! ... ολα τα παρακολουθει - εμενα ηδη με βοηθησε πολυ .... και της στελνω τα φιλια μου !!!!
Στελλα μου και εγω ημουν βολτιτσα στο λιμανι ... μολις γυρισα ...
ΜΠΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ??????????
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης