Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
663 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 663 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

giotaki2

giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Iokasti27 έγραψε:Κοριτσακια μου γυρισα απο β επιπεδου!ολα καλα! 100% κοριτσακι κ επισημα! Γυρω στα 25 λεπτα ημουν μεσα κ ο γιατρος πολυ καλος! Smile
Μπράβο Ελενάκο συγχαρητήρια για τη μπουμπού με το καλό να έρθει και να είναι υγειής!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 - Σελίδα 12 446177
Άντε πάει κι αυτό το άνχος! μπορείς πια να ξεκινήσεις κι εσύ με τα μωρουδιακά!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο βρε ¨Ελενα μια χαρά η μικρή...............και
μπαμπάτσική...!!!!Εμένα ο δικός μου ήταν 531γρ!!!!Τα άλλα ούτε εγώ τα καταλάβαινα......που έγραφε η αλήθεια είναι!!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Eυχαριστω κοριτσια! Ναι! Μπορω να ξεκινησω να κανω αγορές τωρα!! Αν εχετε υποψιν σας κανενα site me σ υρταριερεσ σε καλη τιμη πειτε μου! Διαβαζω για 400-500 ευρω κ τρελαινομαι! Βρηκα στο beboulino μια 145 αλλα δε μπορεις να τη δεις ! Μονο online ειναι! Τελικα στο πρατηριο γερακα πηγε καμιά σας;;;

giotaki2

giotaki2
Iokasti27 έγραψε:Eυχαριστω κοριτσια! Ναι! Μπορω να ξεκινησω να κανω αγορές τωρα!! Αν εχετε υποψιν σας κανενα site me σ υρταριερεσ σε καλη τιμη πειτε μου! Διαβαζω για 400-500 ευρω κ τρελαινομαι! Βρηκα στο beboulino μια 145 αλλα δε μπορεις να τη δεις ! Μονο online ειναι! Τελικα στο πρατηριο γερακα πηγε καμιά σας;;;
Ελενάκο εγώ δε μπορώ να βοηθήσω όσον αφορά στα πρατήρια, όντως οι τιμές πανάκριβες έχω κοιτάξει κι εγώ μήπως αν δε κοιτούσες μόνο στα μωρουδιακά να έβλεπες και κάπου αλλού.
ρίξε και μια ματια σε αυτό το site μήπως έχει κάτι έχει σχετικά καλές τιμές http://www.oneira.gr

marianthi_m

marianthi_m
Έλενα εγώ είχα πάρει μια αλλαξιέρα που είχε και θήκες διάφορα.. συρταριέρα δε πήρα.. είχα τις ντουλάπες του δωματίου... αλλά αν θες οικονομικά κοίτα και στο ικεα...

http://www.creativebeez.gr

giotaki2

giotaki2
marianthi_m έγραψε:Έλενα εγώ είχα πάρει μια αλλαξιέρα που είχε και θήκες διάφορα.. συρταριέρα δε πήρα.. είχα τις ντουλάπες του δωματίου... αλλά αν θες οικονομικά κοίτα και στο ικεα...
Ναι σωστά εκεί κάτι θα έχει και θα 'ναι και σε καλή τιμή, εγώ θα τη φτιάξω για να έχει και από πάνω χώρο για αλλαξιέρα.

marianthi_m

marianthi_m
Nαι γίνεται και έτσι.. απο πάνω να βάλεις το στρωματάκι και τα διάφορα Very Happy

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οντως εχει στο ικεα!! Με 89 ευρω μου αρεσε μια που ειδα στον καταλογο! Με μερικα αυτοκολλητακια μια χαρα θα ναι!!

marianthi_m

marianthi_m
Ναι βρε Έλενα μια χαρά! Θα μεγαλώσει κιόλας δε θα είναι συνέχεια μωράκι.. οπότε αντι να δίνεις 400αρια...

giotaki2

giotaki2
Iokasti27 έγραψε:Οντως εχει στο ικεα!! Με 89 ευρω μου αρεσε μια που ειδα στον καταλογο! Με μερικα αυτοκολλητακια μια χαρα θα ναι!!
Τέλεια! κι εγώ αυτό θα σου πρότεινα να δεις πρώτα από τον κατάλογο να δεις αν έχει και μετά να πας από κει. Και μια χαρά τιμή! εξάλου μωρουδίστικα θα βάλεις μέσα δε θα ναι δα και τόσο βαριά να μη τα αντέξει χιχιχι Razz
Και στις άλλες το σχέδιο πληρώνεις τι νομίζεις..

Aurora

Aurora
Καλησπέρα!!!
Μόλις τελείωσα το σίδερο, έκανα ένα μπανάκι και μέχρι να μου φέρουν πίσω τον μικρούλη μου, τρώω το βραδινό μου, σταφύλια με γιαούρτι.

Ελενα συγχαρητήρια για την κορούλα σου!!
Είδα την κούνια στον κατάλογο ΙΚΕΑ και είναι πανέμορφη!

giotaki2

giotaki2
Aurora έγραψε:Καλησπέρα!!!
Μόλις τελείωσα το σίδερο, έκανα ένα μπανάκι και μέχρι να μου φέρουν πίσω τον μικρούλη μου, τρώω το βραδινό μου, σταφύλια με γιαούρτι.

Γεια σου Στέλλα!! Χαλαρώνεις λίγο ε; αλλά φαντάζομαι θα σου λειψε κι ο μπομπιρας! Ρε είναι γλύκας ο γιος λιώνω.. με κόβω θα γίνω χαζοαγορομάνα..
Ωραίο το βραδυνό κ ελαφρύ, κι εγώ πριν έφαγα καρπουζάκι και θα ναι το τελευταίο πράγμα που τρώω για σήμερα, φούσκωσα! Γλιτώνω και το βραδυνό! Very Happy

Aurora

Aurora
giotaki2 έγραψε:
Aurora έγραψε:Καλησπέρα!!!

Γεια σου Στέλλα!! Χαλαρώνεις λίγο ε; αλλά φαντάζομαι θα σου λειψε κι ο μπομπιρας! Ρε είναι γλύκας ο γιος λιώνω.. με κόβω θα γίνω χαζοαγορομάνα..
Ωραίο το βραδυνό κ ελαφρύ, κι εγώ πριν έφαγα καρπουζάκι και θα ναι το τελευταίο πράγμα που τρώω για σήμερα, φούσκωσα! Γλιτώνω και το βραδυνό! Very Happy

Η αλήθεια είναι οτι τώρα που χαλάρωσα απο τις δουλειές θέλω να έρθει, μου έλειψε...
Σήμερα το πρωί πήρε τη κιθάρα και μου τραγουδούσε το καμάρι μου Very Happy
Όπου να 'ναι μου τον φέρνουν.
ΦΙΛΑΚΙΑ!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πριν λιγο εφαγα μια μπριζόλα που ηταν λιγο ροζ μεσα! Τις εφτιαξε ο αντρας μου που τα τρωει ολα μισοψημενα! Με εβγαλε τρελη , ότι ήταν μια χαρα! Αλλα ηταν ροζ!! Αμαν αυτος ο φοβος! Πιστευετε οτι πρεπει να κανω αυριο εξεταση για τοξοπλασμα για καλο κ για κακο;;;

giotaki2

giotaki2
Iokasti27 έγραψε:Πριν λιγο εφαγα μια μπριζόλα που ηταν λιγο ροζ μεσα! Τις εφτιαξε ο αντρας μου που τα τρωει ολα μισοψημενα! Με εβγαλε τρελη , ότι ήταν μια χαρα! Αλλα ηταν ροζ!! Αμαν αυτος ο φοβος! Πιστευετε οτι πρεπει να κανω αυριο εξεταση για τοξοπλασμα για καλο κ για κακο;;;
Έλα ρε μην ανχόνεσαι, λένε ότι καλό είναι να τα αποφεύγουμε δε πιστεύω ότι με τη μια φορά το παθαίνου,με κιόλας, ασε που δε ξέρω και αν σε τοσο σύντομο διάστημα θα δείξει κάτι ακόμη και αν πήρχε φόβος, κι εγώ έφαγα το μεσημέρι ένα σουβλα΄κι που μου έφερε από καντίνα μισοψημένο επίσης μετά το μετάνιωσα βέβαια αλλά ως εκεί είπα απλά οτι δε θα ξαναφάω κάτι τέτοιο γιατί όσο να ναι ένα φόβο τον έχεις δεν είμαστε μόνες πια.
Ρε συ εγώ στην αρχή δεν ήξερα ότι είμαι έγκυος και είχα φάει πόσες φορές συκότι που δεν κάνει.. αλλά όλα καλά. Νομίζω πως αν μεχρι αύριο δεν έχεις κάποια ενόχληση πρέπει απλά να το ξεχάσεις και να προσέχεις πιο πολύ την άλλη φορα Smile

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μακαρι!! Αυτος ο φοβος δε ξεπερνιεται μετιποτα!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να υποθεσω πως κοιμοσαστε ακομα??????????????????????

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερίζω το βρυκολακάκι της παρέας!!!Σοφάκι καλό μου τι κάνεις????
Εγώ άσε τι έπαθα χθές έκανα απότομη κίνηση να πιάσω κάτι μη σπάσει από κεκτημένη ταχύτητα ξεχνώντας σαφώς οτι είμαι έγκυος.....και με έπιασε νευροκαβαλίκευμα να το πω κράμπα να το πω κάτι τετοιο ψηλά δεξιά στη κοιλιά...πόοοοονος να μην μπορώ να ισιώσω να ξαπλώνω να πονάω να κάθομαι να πονάω τελικά βρήκα μια πόζα με το ένα πόδι λυγισμένο και έκατσα και σαφώς το έχω ξαναπάθει άλλες 2 φορές και κάνει κανα 2ωρο 3ωρο να περάσει σαν λουμπάγκο ..πήρα τη γιατρό....με ξέχεσε διότι μου λέει δεν κάνουμε απότομες κινήσεις κυρία μου.....(αφού με έβαλε να τις περιγράψω ακριβώς τι έκανα και που πονάω και τι πόνος είναι)πάρε μποσκοπάν μου λέει ...εγώ δεν πήρα μου πέρασε στο 2ωρο κα ηρέμησα!!!!

inakriti

καλημερα Σοφουλα ...  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 - Σελίδα 12 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 - Σελίδα 12 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 - Σελίδα 12 215994

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα,βικακο!!!!!!!!τι να κανω που με ξυπνησε η μικρη απο τις 3μιση!ε στις 6 σηκωθηκα απο το κρεββατι,επλυνα τα καλυμματα απο το σαλονι,ξεσκονισα,σκουπισα...ολα οκ!δε κανουμε αποτομες κινησεις ρε φιλη!!!!προσοχη γιατι ο μικρος θα παραπονεθει! Very Happy
καλημερα ινα!πηγες στο γιατρο?

inakriti

vgog65 έγραψε:Καλημερίζω το βρυκολακάκι της παρέας!!!Σοφάκι καλό μου τι κάνεις????
Εγώ άσε τι έπαθα χθές έκανα απότομη κίνηση να πιάσω κάτι μη σπάσει από κεκτημένη ταχύτητα ξεχνώντας σαφώς οτι είμαι έγκυος.....και με έπιασε νευροκαβαλίκευμα να το πω κράμπα να το πω κάτι τετοιο ψηλά δεξιά στη κοιλιά...πόοοοονος να μην μπορώ να ισιώσω να ξαπλώνω να πονάω να κάθομαι να πονάω τελικά βρήκα μια πόζα με το ένα πόδι λυγισμένο και έκατσα και σαφώς το έχω ξαναπάθει άλλες 2 φορές και κάνει κανα 2ωρο 3ωρο να περάσει σαν λουμπάγκο ..πήρα τη γιατρό....με ξέχεσε διότι μου λέει δεν κάνουμε απότομες κινήσεις κυρία μου.....(αφού με έβαλε να τις περιγράψω ακριβώς τι έκανα και που πονάω και τι πόνος είναι)πάρε μποσκοπάν μου λέει ...εγώ δεν πήρα μου πέρασε στο 2ωρο κα ηρέμησα!!!!

Βικυ μου καλημερα ..... ΤΙ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΕΠΑΘΕΣ ... και φανταζομαι πονος - το εχω ακουστα αυτο !!! ΠΡΟΣΕΧΕ

inakriti

Χθες μιλησα τηλεφωνικα με ενα γιατρο που εχω απ εξω και τον εχω για δευτερη γνωμη οποτε χρειαζεται ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ!

Σημερα εχω ραντεβου το απογευμα με τον γιατρο μου για να δει τις εξετασεις και να μου πει τι θα κανουμε απο δω και περα!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε θα σου δωσει διατροφη,εχθες μιλουσα και με μια κοπελα που εχει 4 παιδακια και με τη διατροφη το εφτιαξε και τωρα ολα οκ!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα ρε Ϊνάκο.....!!!!
Υπομονή διατροφή και τα ξέρεις μη στα λέω και θα συμπαραστεκομάστε και εμείς .....και εγώ μαζί σου θα ξεκινήσω διατροφή πιο υγιεινή και γιατί πρέπει
(τρώω όλο βλακείες)και για συμπαράσταση!!!!

Σοφάκο φασίνα σήμεερα......αυτά είναι!!!Εγώ το βράδυ όταν κοιμάμαι δεν τον καταλαβαίνω καθόλου...το πρωί οταν ξυπνάω νιώθω κατι κλωτσίδια!!!

inakriti

φτιαχνεις μια διατροφη με τον ενδοκρινολογο και αν φτιαχνει μενεις με την διατροφη μεχρι τελους μετα την γεννα ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!!
αν δεν φτιαξει κανεις ενεσεις ινσουλινης και παλι φτιαχνει

ειναι αντιμετωπισημο!!!

εχει εδω γκρουπακι με εγκυουλες -μανουλες με διαβητη κυησης !!!και λεει η καθε μια την διατροφη ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ και ολες λενε ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ Very Happy

ΜΙΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΤΟΣΤΤΤΤΤΤΤ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις