Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
714 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 714 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Lollipop83 έγραψε:Κοριτσακια μου βγήκε η χοριακη μου. Απο 154 πήγε 297. Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 9 654316 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 9 654316 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 9 654316 Ηρεμησα επιτέλους.τι απόγευμα θα πάω και στον γιατρο.
Χριστινακι πριν κάνω το τεστ είχα μια μέρα πόνους ότι θα αδιαθετησω και σκουπιστικα και είχα καφε.οπότε περίμενα να έρθει και δεν ήρθε.κανε ένα τεστακι η μια χοριακη να δεις και για να σου φύγει το άγχος και αν χρειάζεται να ξεκινήσεις ουντογκεσταν.
Έλλη μου ότι μου πει ο Γιατρος για άδεια.δυστυχώς είμαι με σύμβαση στην δουλεια και λήγει τον ιούλιο.οπότε αν κάτσω σπίτι δεν βλέπω να μου την ανανεώνουν.αν μου πει να κάτσω τι να κάνω; Ανεργη και εγω...

Μπράβο κορίτσι μου!!με το καλό να το πάρεις αγκαλίτσα το μωράκι σου!!και αν ο γιατρός σου πει να σταματήσεις να το κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη!Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να χάσεις την δουλειά σου αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι το μωράκι σου!!!Εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου!!!

petalouda

petalouda
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
λολλιποπ συγχαρητηριαααααααα
με το καλο κ στους 9 με ενα γερο κ καλοτυχο μωρακι

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σας ευχαριστω πολυ κορίτσια.επιτέλους κλαίω απο χαρα. Ελπίζω να πανε όλα καλα για όλες σας.

petalouda

petalouda
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευχομαι μονο απο χαρα να κλαις κ στην υπολοιπη ζωη σου Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
petalouda έγραψε:ηρακλιωτικα κοριτσια ειχε καμια γιατρο τον μανιδακη?

δεν τον ξέρω καν! εγώ γέννησα Μητέρα!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα..Χθες είχα τα μαύρα μου τα χάλια με είχαν πιάσει οι ορμονες μου για τα πάντα όμως.Σήμερα είμαι πιο ήρεμη παρα το αίμα...Πήρα την γιατρο δεν την βρίσκω κ πήρα την γραμματέα της κ της τα είπα κ μου λέει ότι θα την ψάξω κ εγω κ θα σε πάρω αμέσως,μποριε να ξεγενναγε ξέρω όμως ότι θα επικοινωνήσουν αμέσως κ φυσιολογικά θα μου πουν το απόγευμα να πάω απο κει.

Χριστινακι μου η μάνα μου όταν είχε μείνει έγκυος κάποτε,κ είχε αποβολή δεν είχε πόνους αλλα την τρίτη μέρα πολυ κόκκινο αίμα...θα δείξει κορίτσια,έχω ακούσει πολλές ιστορίες η πεθερά μου λέει είχε κανονική περίοδο όλο το πρώτο τρίμηνο στον άντρα μου,άλλες λένε είχαν μέχρι κ τον 7ο..
Γιάννα μου το ξέρω ότι σε κάθε γυναίκα κ η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική,πρέπει όντως να σκέφτομαι θετικά....τι ψυχοπλακωματα είναι αυτα σε αυτήν την εγκυμοσύνη;Όσο για τον γιο μου έχω απίστευτη βοήθεια απο την μάνα μου,που μένει απο κάτω μου κ μου τον προσέχει μέχρι να δούμε τι θα γίνει....Πάλι καλα.....

Βιβακι μου μακάρι,εύχομαι να πανε όλα καλα,στον γιο μου είχα μεν αιματακι καφε τώρα έχω του μπεταντιν κ καμία φορα ροζε,ότι θέλει κάνει...Σας στεναχωρω κ εσάς τις νέες εγκυουλες...

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Καλημέρα..Χθες είχα τα μαύρα μου τα χάλια με είχαν πιάσει οι ορμονες μου για τα πάντα όμως.Σήμερα είμαι πιο ήρεμη παρα το αίμα...Πήρα την γιατρο δεν την βρίσκω κ πήρα την γραμματέα της κ της τα είπα κ μου λέει ότι θα την ψάξω κ εγω κ θα σε πάρω αμέσως,μποριε να ξεγενναγε ξέρω όμως ότι θα επικοινωνήσουν αμέσως κ φυσιολογικά θα μου πουν το απόγευμα να πάω απο κει.

Χριστινακι μου η μάνα μου όταν είχε μείνει έγκυος κάποτε,κ είχε αποβολή δεν είχε πόνους αλλα την τρίτη μέρα πολυ κόκκινο αίμα...θα δείξει κορίτσια,έχω ακούσει πολλές ιστορίες η πεθερά μου λέει είχε κανονική περίοδο όλο το πρώτο τρίμηνο στον άντρα μου,άλλες λένε είχαν μέχρι κ τον 7ο..
Γιάννα μου το ξέρω ότι σε κάθε γυναίκα κ η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική,πρέπει όντως να σκέφτομαι θετικά....τι ψυχοπλακωματα είναι αυτα σε αυτήν την εγκυμοσύνη;Όσο για τον γιο μου έχω απίστευτη βοήθεια απο την μάνα μου,που μένει απο κάτω μου κ μου τον προσέχει μέχρι να δούμε τι θα γίνει....Πάλι καλα.....

Βιβακι μου μακάρι,εύχομαι να πανε όλα καλα,στον γιο μου είχα μεν αιματακι καφε τώρα έχω του μπεταντιν κ καμία φορα ροζε,ότι θέλει κάνει...Σας στεναχωρω κ εσάς τις νέες εγκυουλες...
ετσι ακριβως ειχα και εγω ...τι να πω να μην ανησυχεις?το ξερω οτι θα ανησυχεις απλα προσπαθησε οσο μπορεις να σκεφτεσε θετικα μωλε...ετσι εκανα και εγω ...ελεγα ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ηρθε και θα μεινει το σπορακι...και τα καταφεραμε...πολλες γυναικες το περνανε απλα Think possitive που λεει και ο γιατρουλης μου. Very Happy Very Happy

petalouda

petalouda
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα μου μην απελπιζεσαι απο τωρα
εχε πιστη κ ολα θα πανε καλα
να εισαι αισιοδοξη

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
petalouda έγραψε:ηρακλιωτικα κοριτσια ειχε καμια γιατρο τον μανιδακη?
Εγω εδω δεν έχω ακόμα γιατρο
Έχω διαβάσει και σε αυτο το φόρουμ και σε ένα άλλο καλα λόγια για αυτόν! Αν θυμάμαι καλα το μόνο θέμα είναι ότι εχει πολυ βαρύ προγραμμα γιατι είναι στο δημόσιο

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Απο άποψης συναισθήματος ου κ τα συαφη καμία σχέση η μια με την άλλη μου εγκυμοσύνη....Ναι πρέπει να πω ότι ήρθε για να μείνει...Στον μεγάλο περάσαμε φουρτουνες κ όχι αστεία κ εγω ήμουν τρεις λαλούν κ δυο χορεύουν...Εδω έχω φέρει την καταστροφή,δεν παιζομαι η γυναίκα....

Άντε όλα καλα ρε.....Λίγο ξύλο κ θα στρωσω... Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 9 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 9 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 9 215994

petalouda

petalouda
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαφτουνακι κ εγω διαβασα τα καλυτερα γι'αυτον κ επειδη θελω να παω αυριο να τον βρω ρωτησα αν τον εχει καμια για να ερθει μαζι μου αν μπορει χιχιχιχι

petalouda

petalouda
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ετσι τατιανα γερααααααα
τα βαψες μαυρα απο τωρα
χαμογελααααααα

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ σας αφήνω για την ώρα έχω να βάλω πλυντήρια να μαζέψω κ να μαγειρέψω! Θα τα πούμε αργότερα!! φιλιά!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!τι κανετε; ποιες ειναι εδω; να δω χερακια...........

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Ιωαννάκι μας
Τι κάνεις;

petalouda

petalouda
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κ εγω εδωωω

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα Ιωαννάκι μας
Τι κάνεις;

Καλημερα Αννουλα του Νοτια!Ποναει ο αυχενας κι εχω πονοκεφαλο αλλα σε υποφερτο σημειο!Εσυ καλα; ο γατουλης σου; το βιβλιο θα σου ερθει μην ανησυχεις κι εμενα μου το ειχαν στειλει σχεδον αμεσως! Wink

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
petalouda έγραψε:κ εγω εδωωω

Καλημερα!καλημερα!Εσενα κοπελα μου δεν σε ειχα πετυχει να σου ευχηθω!Συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 9 50580 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 9 50580 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 9 50580 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 9 50580 Ευχομαι ολα να πανε τελεια και συντομα να κρατας το αγγελουδι σου στην αγκαλια σου! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 9 35468

petalouda

petalouda
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σε ευχαριστω πολυ ιωαννα Very Happy
αυριο ελπιζω να σας εχω κ νεα απο την χοριακη

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα Ιωαννάκι μας
Τι κάνεις;

Καλημερα Αννουλα του Νοτια!Ποναει ο αυχενας κι εχω πονοκεφαλο αλλα σε υποφερτο σημειο!Εσυ καλα; ο γατουλης σου; το βιβλιο θα σου ερθει μην ανησυχεις κι εμενα μου το ειχαν στειλει σχεδον αμεσως! Wink

Γιατι έτσι; Μήπως κρύωσες; Καλα είμαστε, ο γατούλης όλο τρώει!!! Με πήραν εχθές για το βιβλίο, έχεις κερδίσει και εσυ; Τι;

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουουου και εμεις εδω ειμαστε!!!!!!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
petalouda έγραψε:σε ευχαριστω πολυ ιωαννα Very Happy
αυριο ελπιζω να σας εχω κ νεα απο την χοριακη

να μην ανησυχεις!ολα τελεια θα πανε!θα περιμενουμε.....Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 9 M080

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννα μαλλον κρυωσα!Ναι ειχα κερδισει προ καιρου ενα βιβλιο!

Σοφουλι που ειστε βρε ομορφιες μαμα και κορη;;; Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 9 417472

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
που να ειμαστε...σταθερες στο σπιτι!!!!!!!!!! Wink δε παλευετε ο καιρος!εσυ τι κανεις?

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λολιποπακι μου είδες; Όλα τέλεια μωρο μου.....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις