Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
592 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 592 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

xristina_29

xristina_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
xristina_29 έγραψε:Καλημερα σε ολες...δεν εχω κ εγω τα καλυτερα νεα...κατι σιγουρα δεν παει καλα...κ οχι τιποτα αλλο,ειμαι κ στη δουλεια κ δεν μπορω να λειψω με τιποτα..κοντευω να τρελλαθω...το πρωι ειχα στο σκουπισμα ελαχιστα καφε τα οποια μετα απο λιγη ωρα εξαφανιστηκαν...τωρα δεν εχω τιποτα ουτε καν στο σκουπισμα..εχω πονακια χαμηλα ποτε απο την δεξια πλευρα κ ποτε απο την αριστερη...μα τι στην ευχη μου συμβαινει????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΚΟ.ΤΑ ΚΑΦΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ.Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ Η ΧΟΡΙΑΚΗ?

και να ερθει περιοδος κ παλι θα ανησυχω γιατι καθυστερησε τοσο πολυ..9 μερες καθυστερηση δεν ειναι κ λιγο...δεν ξερω...δεν ξερω...παντως αγχος δεν ειχα...ημουν χαλαρη ολες αυτες τις μερες που δεν μου ερχοταν...ισα ισα που το διασκεδαζα κιολας..θα δω σημερα πως θα παει...αν δω οτι θα κατεβει αιμα δεν χρειαζεται να παω στον γιατρο..θα εχω αδιαθετησει.αν ομως δεν δω τιποτα θα τρεεεξωωωωω....ειδωμεν...

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια!!!Τατ και λόλιποπ μην αγχώνεστε και στενοχωριέστε βρε!!!Ολα θα πάνε καλά Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 669659 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 669659 !!!!Θετικές σκέψεις Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 920316 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 920316 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 920316 !!!!
Χριστινάκι εγω νομίζω πως τα συμτώματα που εχεις είναι εγκυμοσύνης-εμφύτευσης και οχι ερχομός της σιχαμένης αλέκας Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 727892 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 727892 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 727892 !!!
Με το καλό οι εγκυούλες μας και με το καλό και οι wanna be μανούλες Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 2963 !!!
Υγεία πάνω απο ολα κοριτσάκια και τα καλύτερα έρχονταιΑς Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 M024!!!!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τατιανακι εύχομαι να πανε όλα καλά, να μην είναι τίποτα σοβαρό! Σου στέλνουμε όλες τις θετικές μας σκέψεις!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 334590
Χριστινακι νομίζω ότι εχει έρθει η ώρα να κάνεις τη χοριακη! Για να μην αγχωνεσαι άδικα, ότι είναι να γίνει θα εχει ήδη γίνει απλα θα επιβεβαιώσουμε και εμείς και εσύ ότι είσαι έγκυος! Έχουν περάσει αρκετές μέρες και θα δείξει σιγουρα

xristina_29

xristina_29
natali-maria έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια!!!Τατ και λόλιποπ μην αγχώνεστε και στενοχωριέστε βρε!!!Ολα θα πάνε καλά Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 669659 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 669659 !!!!Θετικές σκέψεις Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 920316 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 920316 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 920316 !!!!
Χριστινάκι εγω νομίζω πως τα συμτώματα που εχεις είναι εγκυμοσύνης-εμφύτευσης και οχι ερχομός της σιχαμένης αλέκας Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 727892 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 727892 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 727892 !!!
Με το καλό οι εγκυούλες μας και με το καλό και οι wanna be μανούλες Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 2963 !!!
Υγεία πάνω απο ολα κοριτσάκια και τα καλύτερα έρχονταιΑς Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 M024!!!!!

τελικα αυτη η περιβοητη εμφυτευση ποτε γινεται???γιατι δεν εχω καταλαβει...κ πρεπει παντα στην εμφυτεση να εχεις αυτα τα καφε ή αιμα????κ πονους σαν περιοδου????ειναι να τρελαινεσαι με αυτα.....

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristina_29 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
xristina_29 έγραψε:Καλημερα σε ολες...δεν εχω κ εγω τα καλυτερα νεα...κατι σιγουρα δεν παει καλα...κ οχι τιποτα αλλο,ειμαι κ στη δουλεια κ δεν μπορω να λειψω με τιποτα..κοντευω να τρελλαθω...το πρωι ειχα στο σκουπισμα ελαχιστα καφε τα οποια μετα απο λιγη ωρα εξαφανιστηκαν...τωρα δεν εχω τιποτα ουτε καν στο σκουπισμα..εχω πονακια χαμηλα ποτε απο την δεξια πλευρα κ ποτε απο την αριστερη...μα τι στην ευχη μου συμβαινει????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΚΟ.ΤΑ ΚΑΦΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ.Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ Η ΧΟΡΙΑΚΗ?

και να ερθει περιοδος κ παλι θα ανησυχω γιατι καθυστερησε τοσο πολυ..9 μερες καθυστερηση δεν ειναι κ λιγο...δεν ξερω...δεν ξερω...παντως αγχος δεν ειχα...ημουν χαλαρη ολες αυτες τις μερες που δεν μου ερχοταν...ισα ισα που το διασκεδαζα κιολας..θα δω σημερα πως θα παει...αν δω οτι θα κατεβει αιμα δεν χρειαζεται να παω στον γιατρο..θα εχω αδιαθετησει.αν ομως δεν δω τιποτα θα τρεεεξωωωωω....ειδωμεν...

ΒΡΕ ΧΡΙΣΙΝΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑΤΙ Ν ΑΝΥΣΥΧΗΣΕΙΣ? ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΤΥΧΕ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ?
ΓΙΑΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ ΤΟΣΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΣΤ?ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΡΘΕ ΣΤΙΣ 50 ΜΕΡΕΣ,ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ!

xristina_29

xristina_29
xaftounaki έγραψε:Τατιανακι εύχομαι να πανε όλα καλά, να μην είναι τίποτα σοβαρό! Σου στέλνουμε όλες τις θετικές μας σκέψεις!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 334590
Χριστινακι νομίζω ότι εχει έρθει η ώρα να κάνεις τη χοριακη! Για να μην αγχωνεσαι άδικα, ότι είναι να γίνει θα εχει ήδη γίνει απλα θα επιβεβαιώσουμε και εμείς και εσύ ότι είσαι έγκυος! Έχουν περάσει αρκετές μέρες και θα δείξει σιγουρα

καλημερα Αννα μου...νομιζω πως εχει ερθει η ωρα ο γιατρος να βαλει το χερι του...γιατι πολυ περιεργα πραγματα συμβαινουν κ δν με παιρνει να το ρισκαρω...

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ. Very Happy

xristina_29

xristina_29
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
xristina_29 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

ΒΡΕ ΧΡΙΣΙΝΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑΤΙ Ν ΑΝΥΣΥΧΗΣΕΙΣ? ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΤΥΧΕ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ?
ΓΙΑΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ ΤΟΣΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΣΤ?ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΡΘΕ ΣΤΙΣ 50 ΜΕΡΕΣ,ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ!

ειναι πολυ λογικο να αγχωνομαι μετα απο μια αποβολη και ποσο μαλλον με σταθερο κυκλο που ειχα παντα...αγχωνομαι γιατι αυτα δεν μου εχουν ξανασυμβει..να εχω λιγες σταγονιτσες στο σκουπισμα κ μετα να μην εχω τιποτα...τελοςπαντων..μην σας κουραζω με ερωτησεις...θα παω στον γιατρο μου κ θα μαθω τι συμβαινει....να ηρεμησω κ εγω επιτελους....

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα σε όλες
Συγνώμη που δεν σας καλημερησα νωρίτερα!
Χριστινακι η κοπέλα που μένει απο κάτω μου είναι στον τέταρτο! Τις πρώτες μέρες είχε πόνους σαν περιόδου και δεξιά και αριστερά! Πηγαινε στο γιατρο σου και θα δεις που όλα θα πανε καλα

xristina_29

xristina_29
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα σε όλες
Χριστινακι η κοπέλα που μένει απο κάτω μου είναι στον τέταρτο! Τις πρώτες μέρες είχε πόνους σαν περιόδου και δεξιά και αριστερά! Πηγαινε στο γιατρο σου και θα δεις που όλα θα πανε καλα

ειχε ομως κ καφε υγρα???

loulou_29

loulou_29
Καλημερουδια ζουζουνες!!!!!!!
Καλοριζικο το θεματακι μας και μονο με ευχαριστα!!!!!!
Εχω να διαβασω και το προηγουμενο και δεν το νομιζω να προλαβω γιατι σημερα προσπαθησα να σηκωθω νωρις για να κανω καμμια δουλεια στο σπιτι Twisted Evil ..... η δικια μου η αλεκα δεν εχει κανει την εμφανιση της ακομα και το μονο που εχω ειναι υπνηλια(πολυυυυυυυ) και δεν μπορω να πιω καθολου καφε Rolling Eyes εχω βαλει χρονικο περιθωριο μεχρι το σαββατο και εαν δεν ερθει θα παω για χοριακη κατευθειαν Wink
Ποια θα μου πει τα νεα απο το παρεακι??? Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 893968

petalouda

petalouda
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια Very Happy
χριστινακι μου ολα καλα θα πανε
τατιανα σου στελνω ολη την θετικη μου ενεργεια να μην ειναι κατι σοβαρο
εγω σημερα σπιτι μονη
ειναι υπηρεσια ο αντρας κ αυριο το πρωι που σχολαει θα ερθει να με παρει να παμε για την χοριακη
ακομα δεν μπορω να το πιστεψω οτι εχω ενα σπορο στην κοιλια αλλα μ'αρεσει πολυ κ προσεχω βεβαια Very Happy

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristina_29 έγραψε:

ειχε ομως κ καφε υγρα???
Πριν κανει το τεστ ναι είχε, για μια μερα και μετα τιποτα, και στις 37 μέρες έκανε τεστ και ήταν θετικο

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΟΥΛΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ.ΑΠΟ ΝΕΑ ΤΩΡΑ.....ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΑΤΙΝΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΖΩΑΚΙ ΜΑΡΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.(ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ)
Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ.
Η ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ.

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:
xristina_29 έγραψε:

ειχε ομως κ καφε υγρα???
Πριν κανει το τεστ ναι είχε, για μια μερα και μετα τιποτα, και στις 37 μέρες έκανε τεστ και ήταν θετικο

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΟΖ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΓΑΙ ΚΑΝΑΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΝΑ ΤΟΝ 2ο ΜΗΝΑ.ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.!

xristina_29

xristina_29
xaftounaki έγραψε:
xristina_29 έγραψε:

ειχε ομως κ καφε υγρα???

εγω σημερα ειμαι στην 39η μερα του κυκλου και σημερα πρωι αρχισαν τα καφε.

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Γιαννα τι κάνεις;
Όντως η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σε ολα τα κοριτσια
χριστινα, εγω ειμαι στον 4ο μηνα. τις πρωτες μερες της εγκυμοσυνης μου ειχα τρομερους πονους (περιοδου) και καπου καπου λιγα ροζ-καφε υγρα. ελεγα στη φιλη μου "αντε να μου κατεβουν να ησυχασω γιατι ποναω πολυ" (ειχα 4-5 μερες καθυστερηση, αλλα δεν ειχα δωσει σημασια)
η φιλεναδα μου μου λεει "ρε, μηπως εισαι εγκυος?"
"αποκλειεται, αφου ειναι φανερο πως περιμενω περιοδο απλα με ταλαιπωρει λιγο"
ελα που μου καρφωθηκε η ιδεα και την αλλη μερα πρωι πρωι εκανα τεστ και βγηκε θετικο.
να συμπληρωσω οτι ειχα παψει να προσπαθω, ημουν σιγουρη οτι δεν προκειται να κανω δευτερο παιδι.

δεν θελω να σε επηρεασω, καταθετω απλως την δικη μου εμπειρια.
ευχομαι ολα να πανε οπως ακριβως τα θες. Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 597524

loulou_29

loulou_29
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΟΥΛΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ.ΑΠΟ ΝΕΑ ΤΩΡΑ.....ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΑΤΙΝΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΖΩΑΚΙ ΜΑΡΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.(ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ)

Καλη σου μερα και εσενα γιαννα μου και στην μπουμπου σου!!!!!απο την δευτερα περιμενω που ηταν 26η μερα του κυκλου μου τον οποιο εχω πλεον απο τον καιρο που ρυθμιστηκε ο θυροειδης.....το σαββατο θα ειναι ενας μηνας οποτε θα δουμε Rolling Eyes
για την τατι μας ναι το ξερω!!!!!η ματινα απο την ζακυνθο εννοεις????
Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 50580 σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια να εχουν μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και να κρατησουν αγκαλια τα μπεμπακια τους με το καλο!!!!!!
ευχαριστω και για την ενημερωση!!!!! Respect

xristina_29

xristina_29
markella_p έγραψε:καλημερα σε ολα τα κοριτσια
χριστινα, εγω ειμαι στον 4ο μηνα. τις πρωτες μερες της εγκυμοσυνης μου ειχα τρομερους πονους (περιοδου) και καπου καπου λιγα ροζ-καφε υγρα. ελεγα στη φιλη μου "αντε να μου κατεβουν να ησυχασω γιατι ποναω πολυ" (ειχα 4-5 μερες καθυστερηση, αλλα δεν ειχα δωσει σημασια)
η φιλεναδα μου μου λεει "ρε, μηπως εισαι εγκυος?"
"αποκλειεται, αφου ειναι φανερο πως περιμενω περιοδο απλα με ταλαιπωρει λιγο"
ελα που μου καρφωθηκε η ιδεα και την αλλη μερα πρωι πρωι εκανα τεστ και βγηκε θετικο.
να συμπληρωσω οτι ειχα παψει να προσπαθω, ημουν σιγουρη οτι δεν προκειται να κανω δευτερο παιδι.

δεν θελω να σε επηρεασω, καταθετω απλως την δικη μου εμπειρια.
ευχομαι ολα να πανε οπως ακριβως τα θες. Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 597524

καλημερα Μαρκελα...σε ευχαριστω πολυ...η αληθεια ειναι οτι ειχα ελπιδες πως ειμαι εγκυος αλλα τωρα να ειμαι ειλικρινης ειμαι σιγουρη πως θα αδιαθετησω..μονο αν δω σημερα τα καφε να σταματανε ισως ανακτησω τις ελπιδες μου κ παλι.... Very Happy

loulou_29

loulou_29
χριστινακι μου καλο γιατι δεν πας για μια χοριακη να ξερεις τι σου γινεται και να ηρεμησεις???

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΟΥΛΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ.ΑΠΟ ΝΕΑ ΤΩΡΑ.....ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΑΤΙΝΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΖΩΑΚΙ ΜΑΡΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.(ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ)

Καλη σου μερα και εσενα γιαννα μου και στην μπουμπου σου!!!!!απο την δευτερα περιμενω που ηταν 26η μερα του κυκλου μου τον οποιο εχω πλεον απο τον καιρο που ρυθμιστηκε ο θυροειδης.....το σαββατο θα ειναι ενας μηνας οποτε θα δουμε Rolling Eyes
Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 50580 σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια να εχουν μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και να κρατησουν αγκαλια τα μπεμπακια τους με το καλο!!!!!!

Η ΜΑΤΙΝΑ ΛΟΛΙΠΟΠ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ. Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 417472

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα Γιαννα τι κάνεις;
Όντως η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΝΑ.ΛΕΩ ΚΑΛΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ!!!

petalouda

petalouda
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια βρηκαμε κ νονοοοοοο χαχαχα

loulou_29

loulou_29
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
loulou_29 έγραψε:

Η ΜΑΤΙΝΑ ΛΟΛΙΠΟΠ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ. Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 6 417472

Respect Respect

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις