551 Απ: Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 Πεμ Ιουν 07, 2012 11:28 pm
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
εγω παλι δυστυχως στριφογυριζω μονο απο βουλωμενη μυτη.....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ζωάκι έγραψε:maraki_iraklio έγραψε:Καλημέρα σας είπα?Καλημερούδια σε όλες!!!
Καλημέρα στο Ηράκλειο!
Πώς εξηγείτε -και εξηγείται- το γεγονός ότι είστε τόσες πολλές από Κρήτη;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την evi27 στις Πεμ Ιουν 07, 2012 11:35 pm, 1 φορά
petalouda έγραψε:4 μαιου ειχα τελευταια φορα
evi27 έγραψε:Ιωάννα μου είμαι πτωμέ!χθες γύριζα όλη μέρα με την μαμά μου στα μαγαζιά,μετά ήρθα σπίτι κ σιδέρωσα 3 πλυντήρια...τα ποδαράκια μου δεν τα νιώθω!αλλά θέλω να καθαρίσω για να είμαι free αύριο να πάμε καμιά θαλασσα... εσύ συναχωμένη είσαι?
καλημέρα Μαράκι-ηράκλειο!
maraki_iraklio έγραψε:Πήρα και γω τις εξετάσεις του προγεννητικου μου χτες και είναι όλες πολύ καλές!Πρέπει μόνο να προσέχω το τοξόπλασμα γιατί δεν έχω αντισώματα και θα μου γκρινιάξει και ο ντοκ λίγο για το ζάχαρο...βγήκε 90 με φυσιολογικές τιμές 70 έως 110!
ioanna85 έγραψε:petalouda έγραψε:4 μαιου ειχα τελευταια φορα
5 ακριβως σημερα λοιπον!Γεννας φεβρουαριο ε; αντε με το καλο πεταλουδιτσα μας!
Λεβεντογεννα Κρητη ε;!
Α ρε Ευη που εισαι; καιρο εχουμε να τα πουμε....ελα Πατρα!!!
Μαρακι στα ορια ειναι το ζαχαρο σου!Μην ανησυχεις...Τοξοπλασμα ε; μακρια απο γατακια και εξεταση καθε μηνα κι εισαι κομπλε!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Πεμ Ιουν 07, 2012 11:45 pm, 1 φορά
ζωάκι έγραψε:Σας αφήνω! Τελειώνει και η μπαταρία το λαπτοπ.. θα τα πούμε από το σπίτι μετά τη 1!
maraki_iraklio έγραψε:ζωάκι έγραψε:Σας αφήνω! Τελειώνει και η μπαταρία το λαπτοπ.. θα τα πούμε από το σπίτι μετά τη 1!
Εμένα είναι πολύ αυστηρός!!Για θάλασσα ούτε λόγος!!
Φιλάκια θα τα πούμε αργότερα!!
ioanna85 έγραψε:Ζωακι τις σαλατες δεν στις ειπε για το τοξοπλασμα αλλα για λιστερια!Ειναι και πολλα αλλα που πρεπει να προσεχεις!
Μαρακι εχεις ιστορικο;
Σοκολατοπιτακια απο Αργυρω στον Αντ1
ioanna85 έγραψε:
Α ρε Ευη που εισαι; καιρο εχουμε να τα πουμε....ελα Πατρα!!!
ioanna85 έγραψε:Ναι ρε σωφερινα μου!Μακαρι να ερχοσουν για καφεδακι κοριτσακι Πατρα!να εφερνες και κανενα γλυκο απο αυτα τα θεσπεσια που κανεις...μμμμ!ουτε εγκυος να ημουνα!χαχαχαχα!
Μαρακι μου εκανες καμπυλη σακχαρου με 75γρ γλυκοζης 1, 2 ωρες μετα; η ειναι απλη μετρηση με 1 τρυπημα;
sofouli έγραψε:πολυ καλημερα!!!!!!!!!!!!τι κανετε?εμεις ειχαμε ενα σεισμουλη εχθες κατα τις 12 αλλα παει και αυτο!!!!!!!!
maraki_iraklio έγραψε:Ωστόσο ότι μα ότι έχω φτιάξει από συνταγές του Άκη είναι τέλειο!!!!Ειδικά ένα μπανόφι που είχε δείξει....μιαααμ!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης