Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
629 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 629 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σου, γλυκιά μου Ιωάννα!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 13 417472 Τι κάνεις;
Τόνια, έτσι μπράβο!!! Ο Αντωνάκης μεγαλώνει και με τρελαίνει!!! Very Happy Ώρες-ώρες τον κοιτάω και δεν το πιστεύω ότι είναι δικός μου!! Μα, καλά, πότε θα το συνειδητοποιήσω;;;;;;; Very Happy Εγώ το λέω... Εμείς θα μείνουμε έγκυος μαζί και θα έχουν κοντά γενέθλια, όπως ο Απόλλωνας με τον Αντώνη! Very Happy Α! Και θα είναι και κόρες!! Very Happy Αυτός ο μήνας θα είναι ο τυχερός μας, οκ? Και αν δεν είναι, θα είναι ο άλλος και θα κάνουμε μαζί γενέθλια και στα δύο μας καμάρια!
Λεμονάκι, καλά είμαι! Very Happy Εσύ τι κάνεις; Πώς πάνε οι ετοιμασίες; Μου έχει λείψει η παρέα σας, αλλά όταν μπαίνω, κολλάω και πάνε όλες οι δουλειές πίσω, μαζί και η ξεκούρασή μου... Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Γεια σου, γλυκιά μου Ιωάννα!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 13 417472 Τι κάνεις;
Τόνια, έτσι μπράβο!!! Ο Αντωνάκης μεγαλώνει και με τρελαίνει!!! Very Happy Ώρες-ώρες τον κοιτάω και δεν το πιστεύω ότι είναι δικός μου!! Μα, καλά, πότε θα το συνειδητοποιήσω;;;;;;; Very Happy Εγώ το λέω... Εμείς θα μείνουμε έγκυος μαζί και θα έχουν κοντά γενέθλια, όπως ο Απόλλωνας με τον Αντώνη! Very Happy Α! Και θα είναι και κόρες!! Very Happy Αυτός ο μήνας θα είναι ο τυχερός μας, οκ? Και αν δεν είναι, θα είναι ο άλλος και θα κάνουμε μαζί γενέθλια και στα δύο μας καμάρια!
Λεμονάκι, καλά είμαι! Very Happy Εσύ τι κάνεις; Πώς πάνε οι ετοιμασίες; Μου έχει λείψει η παρέα σας, αλλά όταν μπαίνω, κολλάω και πάνε όλες οι δουλειές πίσω, μαζί και η ξεκούρασή μου... Very Happy

μαριαμπελ ετσι το βλεπω κ εγω...τελεια θα ειναι να εχουμε γενεθλια παλι μαζι!!!εγω βαρεθηκα να το σκεφτομαι...ας ερθει κ ξερω οτι το καλοκαιρακι ειναι η καλυτερη εποχη!!!!ολα θα πανε μια χαρα!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα κλείσω, θα μπω το βραδάκι μάλλον.

τα λέμε..

φιλιά !!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΙΑΜΠΕΛ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ Κ ΑΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ...Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΚΑΕΙ ΚΑΤΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ Κ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ..ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονακι θα τα πουμε κουκλα μου!

Μαρακι που εισαι εσυ καλε; ολα καλα; εγω εδω ησυχα!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να 'μαι κ εγώ!!! Είναι καμιά εδώ? Καλησπέρες πολλές!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Να 'μαι κ εγώ!!! Είναι καμιά εδώ? Καλησπέρες πολλές!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩ Sleep Sleep Sleep Sleep

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαααααααααααααααααααααααα προσπαθω να βαλω μια νεα φωτο κ μου βγαζει τις παλιες!!! φφφφφφφφφφ

mariabel

mariabel
Λεμονάκι, τα λέμε! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 13 417472
Τόνια, ναι, πότε μεγαλώνει, δεν το καταλαβαίνω!! Προσπαθώ να τον χορτάσω όσο γίνεται περισσότερο!
Καλησπέρα, Μαίρη!
Ιωάννα μου, καλά είμαι! Περνάνε κατά καιρούς κάτι σκέψεις από το μυαλό μου: ότι δε θέλω άλλο παιδί, ότι δεν μπορώ να κάνω άλλο και ότι ο Αντώνης ήταν ένα θαύμα στη ζωή μου κ.ά., αλλά σύντομα επανέρχομαι και ονειροπολώ! Smile

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Toνια αντε κοιμησου καλε!μη βασανιζεσαι!

Μαιρουλα εγωωωωωωω!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Toνια αντε κοιμησου καλε!μη βασανιζεσαι!

Μαιρουλα εγωωωωωωω!

ΑΧ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ!!ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΘΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ Κ ΕΓΩ...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
επιτέλους!!! Γειά σου Μαρία,Τόνια,Ιωάννα!! Αχ πολύ ζέστη ρε κορίτσια εδώ!! Η Αννούλα βγάζει το 3ο δόντι από κάτω κ ουρλιάζει πάλι!! Αχ Μαρία όπως σου σχολίασα κ στο face τι καλά που ήταν τότε που κοιμόντουσαν όλη μερα!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΝΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΠΟΧΗ...ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ!!!!ΕΕΕΕ???!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:επιτέλους!!! Γειά σου Μαρία,Τόνια,Ιωάννα!! Αχ πολύ ζέστη ρε κορίτσια εδώ!! Η Αννούλα βγάζει το 3ο δόντι από κάτω κ ουρλιάζει πάλι!! Αχ Μαρία όπως σου σχολίασα κ στο face τι καλά που ήταν τότε που κοιμόντουσαν όλη μερα!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ..........ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ????

ΙΩΑΝΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

mariabel

mariabel
Κορίτσια, πρέπει να σας αφήσω. θέλω να σφουγγαρίσω πριν ξυπνήσει ο μικρός. Τα λέμε!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΑΧ ΝΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΠΟΧΗ...ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ!!!!ΕΕΕΕ???!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

φφφφφ χθες το σκεφτόμουνα φφφ είναι ωραίο 2 φωνούλες αγακαλιές φιλιά ένα πάρτυ στο σπίτι αλλααα ειναι κ πρόβλημα!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:επιτέλους!!! Γειά σου Μαρία,Τόνια,Ιωάννα!! Αχ πολύ ζέστη ρε κορίτσια εδώ!! Η Αννούλα βγάζει το 3ο δόντι από κάτω κ ουρλιάζει πάλι!! Αχ Μαρία όπως σου σχολίασα κ στο face τι καλά που ήταν τότε που κοιμόντουσαν όλη μερα!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΙΩΑΝΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

τι δε καταλααβαίνεις πάλι?? να σου κάνω μια πιρουέτα!! πάντως μας αντικατέστησες μια χαρά στις πιρουέτες χιχιχι!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΑΧ ΝΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΠΟΧΗ...ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ!!!!ΕΕΕΕ???!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

φφφφφ χθες το σκεφτόμουνα φφφ είναι ωραίο 2 φωνούλες αγακαλιές φιλιά ένα πάρτυ στο σπίτι αλλααα ειναι κ πρόβλημα!!

ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΨ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΑΝΟΣΙΑ!!!ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΩ Κ ΤΡΙΤΟ!!!!!Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΜΕ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΠΑΛΕΥΩ!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΙΩΑΝΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

τι δε καταλααβαίνεις πάλι?? να σου κάνω μια πιρουέτα!! πάντως μας αντικατέστησες μια χαρά στις πιρουέτες χιχιχι!!

ΚΡΗΤΗΚΑΤΣΙ ΜΟΥ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ!! ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 13 M096Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 13 M096Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 13 M096Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 13 M096

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:

ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΨ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΑΝΟΣΙΑ!!!ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΩ Κ ΤΡΙΤΟ!!!!!Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΜΕ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΠΑΛΕΥΩ!!

ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΝΙΑ!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
toniach29 έγραψε:

ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΝΙΑ!

ΤΗΝ ΤΡΑΒΗΞΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mαρακι καλες δουλειες!Ελπιζω να σε ξαναπετυχω συντομα να τα πουμε!

Τονια αντε να τελειωσουν τα διαβασματα να μπεις σε καλοκαιρινο μουντ!να χαρεις τα παιδακια σου πιο ξεκουραστα!

Μαιρη εδω εχει ψυχρουλα...σκεψου στον καναπε που καθομαι εχω κουβερτουλα φλις!

Γιαννα δυστυχως χειροτερα ειμαι!Εσυ τι κανεις; πως πανε οι ετοιμασιες της βαφτισης;Δεν κοιμαται η μπουμπουκα σου;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΙΩΑΝΝΑ ΚΡΥΩΝΕΙΣ?ΕΔΩ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΝΑ ΔΩ ΜΑΓΙΟ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΥΡΓΟ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ!!!ΝΑ ΧΑΣΩ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΛΟ Κ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι κρυωνω.... Rolling Eyes Κι εγω θελω να χασω κανενα κιλο!μετα την αποβολη κολλησε η ζυγαρια,δεν ξερω τι να κανω!και ακουω και κουβεντες απο συγγενεις του αντρα μου...αντε τωρα μην συγχυστω!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΙΩΑΝΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

ΚΡΗΤΗΚΑΤΣΙ ΜΟΥ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ!! ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 13 M096Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 13 M096Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 13 M096Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 13 M096

αααα όχι εμένα δε μπορώ να πω τα πήγαινε καλά με τον ύπνο!! μέχρι από τότε που σας έλεγα ότι γκρινιάζει!! πιο μωρούλι ναι κοιμότανε πάλι με τις ώρες...τώρα εντάξει είδα το δόντι σήμερα κ ξεπροβάλλει οπότε έχει θέμα!! Πάντως τις μέρες που έιμασταν εκδρομή μια χαρά κοιμότανε η κυρία αλλά να μου πεις μας είχε δίπλα κ της καλάρεσε!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις