Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
597 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 597 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:γκρινιάρα μου λυπάμαι πολύ....να είσαι δυνατή οκ?? Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 417472 κι εμείς είμαστε εδώ!

γεια σου ζουζουνα μου!!!απορω κι εγω με την ψυχραιμια μου...!!!

ελπιζω αυτη τη φορα να βρεθει το προβλημα και να μην χρειαστει να χασω και τριτο....

εσυ τι κανεις???τελειωσατε τα μαθηματα?

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γκρινιαρα έγραψε:καλημερα ομορφες τι κανετε???

ξερω...ξερω...παλι για γλυκα μιλατε...ατιμουλες!!!

εγω ειχα απο χθες το απογευμα αιμα και πονους σαν περιοδου και σημερα πηγα στη γιατρο εκανα υπερηχο και η μητρα μου δεν ειχε ΤΙΠΟΤΑ μεσα.... Sad Sad Sad Sad Sad Sad

πως το απεβαλα δεν μπορω να καταλαβω...δεν ειχα εκεινα τα τεραστια πηγματα οπως στην πρωτη αποβολη...

τελος παντων...ειμαι αρκετα ψυχραιμη προς το παρον...

θα κανω μια χοριακη τη δευτερα και μετα θα παω παλι στον γιατρο για να τον πεισω να κανω εξετασεις θρομβοφιλιας...η γιατρος μου ειπε αν χρειαστει θα τον πλακωσουμε στο ξυλο...αλλα να μου τις κανεις... Razz Razz Razz

επισης θα κανει και ο αντρας μου σπερματοδιαγραμμα...

και ο θεος βοηθος...

Καρδούλα μου λυπάμαι τόσο πολύ!!Χαίρομαι που είσαι αισιόδοξη και ψύχραιμη όμως!!θα κάνετε τις απαραίτητες εξετάσεις και το επόμενο σποράκι θα έρθει σύντομα για να μείνει!!!Σου στέλνω μία μεγάλη αγκαλιά και ότι θες εμείς εδώ είμαστε!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:

ελπιζω αυτη τη φορα να βρεθει το προβλημα και να μην χρειαστει να χασω και τριτο....

μια χαρά είμαι!ναι τελειώσαμε!!χθες έδωσε η μαθήτριά μου προφορικά,αύριο δίννει κ γραπτά(για το πτυχίο) κ μετά ξενοιάζω κι επίσημα!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα σε όλες!
γκρινιάρα μου λυπάμαι πάρα πολύ..κρίμα Crying or Very sad ..κάνε τις εξετάσεις να ησυχάσεις...φφφφφ.....

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Ειρήνη!!

πάω να βάλω το φαγητό κι έρχομαι!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:καλημερα ομορφες τι κανετε???

ξερω...ξερω...παλι για γλυκα μιλατε...ατιμουλες!!!

εγω ειχα απο χθες το απογευμα αιμα και πονους σαν περιοδου και σημερα πηγα στη γιατρο εκανα υπερηχο και η μητρα μου δεν ειχε ΤΙΠΟΤΑ μεσα.... Sad Sad Sad Sad Sad Sad

πως το απεβαλα δεν μπορω να καταλαβω...δεν ειχα εκεινα τα τεραστια πηγματα οπως στην πρωτη αποβολη...

τελος παντων...ειμαι αρκετα ψυχραιμη προς το παρον...

θα κανω μια χοριακη τη δευτερα και μετα θα παω παλι στον γιατρο για να τον πεισω να κανω εξετασεις θρομβοφιλιας...η γιατρος μου ειπε αν χρειαστει θα τον πλακωσουμε στο ξυλο...αλλα να μου τις κανεις... Razz Razz Razz

επισης θα κανει και ο αντρας μου σπερματοδιαγραμμα...

και ο θεος βοηθος...

Καρδούλα μου λυπάμαι τόσο πολύ!!Χαίρομαι που είσαι αισιόδοξη και ψύχραιμη όμως!!θα κάνετε τις απαραίτητες εξετάσεις και το επόμενο σποράκι θα έρθει σύντομα για να μείνει!!!Σου στέλνω μία μεγάλη αγκαλιά και ότι θες εμείς εδώ είμαστε!!!

δεν θελω να ξαναπαθω καταθλιψη οπως την πρωτη φορα...θα το παλεψω οσο μπορω...ελπιζω μονο το τριτο να ερθει και να μεινει...

να προσεχεις το σπορακι σου!!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:καλημέρα σε όλες!
γκρινιάρα μου λυπάμαι πάρα πολύ..κρίμα Crying or Very sad ..κάνε τις εξετάσεις να ησυχάσεις...φφφφφ.....

καλημερα ειρηνακι μου!!!ελπιζω να βρουμε το προβλημα...

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 M086

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

μια χαρά είμαι!ναι τελειώσαμε!!χθες έδωσε η μαθήτριά μου προφορικά,αύριο δίννει κ γραπτά(για το πτυχίο) κ μετά ξενοιάζω κι επίσημα!

καλη επιτυχια σας ευχομαι!!!να πανε ολα σουπερ!!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 M086

Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 M024

Deb

Deb
Καλημέρα κορίτσια!!!Καλησπέρα μάλλον!!! Very Happy Very Happy Very Happy

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="γκρινιαρα"]
evi27 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

ευχαριστούμε!!!ένα άγχος το έχω είναι η αλήθεια!!μακάρι να το πάρει γιατί είναι κι επιτυχία κ δικαίωση κ για μένα!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!Καλησπέρα μάλλον!!! Very Happy Very Happy Very Happy

γεια σου φουσκωμενη κοιλιτσα!!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!Καλησπέρα μάλλον!!! Very Happy Very Happy Very Happy

καλημέρα Δεσποινάκι!!τι κάνεις?

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="evi27"]
γκρινιαρα έγραψε:
evi27 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

ευχαριστούμε!!!ένα άγχος το έχω είναι η αλήθεια!!μακάρι να το πάρει γιατί είναι κι επιτυχία κ δικαίωση κ για μένα!

εννοειται πως ειναι δικαιωση και επιτυχια και για σενα...ολα καλα θα πανε!!!

Deb

Deb
γκρινιαρα έγραψε:

Γεια σου γκρινιαρούλα!!!Μ'αρέσει που σε βλέπω δυνατή!Έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε το καθετί γύρω μας!!!Σύντομα θα έρθει ένα σποράκι και για σένα!!!Σου το εύχομαι με όλη μου την καρδιά!!!! I love you

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

Γεια σου γκρινιαρούλα!!!Μ'αρέσει που σε βλέπω δυνατή!Έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε το καθετί γύρω μας!!!Σύντομα θα έρθει ένα σποράκι και για σένα!!!Σου το εύχομαι με όλη μου την καρδιά!!!! I love you

δεν θα επιτρεψω στον εαυτο μου να καταπεσει οπως την προηγουμενη φορα...ειμαι καλα στην υγεια μου κι εχω εναν αντρα που με αγαπαει...ειμαι ηδη πολυ ευτυχισμενη και θα το παλεψω....

σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου...ευχομαι και σε σενα με το καλο να κρατησεις στην αγκαλια σου το κοριτσακι σου...

Deb

Deb
γκρινιαρα έγραψε:
Deb έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

δεν θα επιτρεψω στον εαυτο μου να καταπεσει οπως την προηγουμενη φορα...ειμαι καλα στην υγεια μου κι εχω εναν αντρα που με αγαπαει...ειμαι ηδη πολυ ευτυχισμενη και θα το παλεψω....

σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου...ευχομαι και σε σενα με το καλο να κρατησεις στην αγκαλια σου το κοριτσακι σου...

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Very Happy Very Happy Very Happy

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!
ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ Κ ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΜΑΣ...Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ Κ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ..ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ..ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...

ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΜΟΥ...ΠΩΣ?ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΠΑΕΙ...?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ Κ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ... Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 534787 ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ... Respect Respect ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 417472 ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ Κ Η ΤΥΧΕΡΗ Κ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ Κ ΤΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ Κ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΟ! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 334590 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 334590 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 334590 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 334590 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 334590

ΙΩΑΝΝΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ....ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Κ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙΣ..Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΩΞΗ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ...ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ..ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ Κ ΜΠΑΝΑΝΑ

Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 125586 lor=green]ΕΥΗ[/color] ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΟΙ Κ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΑΣ!!!

Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 379767 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 379767 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 379767 Κ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΝ ΛΑΙΝ ΓΚΕΡΛΣ!!!

ζωάκι

ζωάκι
γκρινιαρα έγραψε:

Αχ γκρινιάρα μου... πόσο λυπάμαι.... και πόσο χαίρομαι που σε ακούω έτσι αισιόδοξη! Πόσο αληθινά είναι αυτά που λες.. Τρέξτε για εξετάσεις γιατί το πιο σπαστικό είναι να μην ξέρεις! Θα περιμένουμε νέα!
Ξέρει καμιά τι έγινε με την Έβελιν και τις εξετάσεις για θρομβοφιλία;

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki83 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!
ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ Κ ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΜΑΣ...Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ Κ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ..ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ..ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...

ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΜΟΥ...ΠΩΣ?ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΠΑΕΙ...?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ Κ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ... Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 534787 ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ... Respect Respect ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 417472 ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ Κ Η ΤΥΧΕΡΗ Κ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ Κ ΤΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ Κ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΟ! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 334590 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 334590 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 334590 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 334590 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 334590

ΙΩΑΝΝΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ....ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Κ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙΣ..Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΩΞΗ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ...ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ..ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ Κ ΜΠΑΝΑΝΑ

Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 125586 lor=green]ΕΥΗ[/color] ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΟΙ Κ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΑΣ!!!

Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 379767 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 379767 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 379767 Κ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΝ ΛΑΙΝ ΓΚΕΡΛΣ!!!

ομορφια μου που εισαι???αχ!!!σε εκλεψε η παρος!!!!το καταπια μαλλον... Razz Razz Razz Razz δεν ξερουμε πως αλλα το απεβαλλα κι αυτο το σπορακι!!! 2 στα 2 σουπερ σκορ!!!!ναι ηδη απο δευτερα θα αρχισω να ψαχνομαι..οσο πιο γρηγορα βρουμε την αιτια τοσο το καλυτερο!!!

εμαθα και τα δικα σου ευχαριστα!!!ευχομαι να εχετε μια υπεροχη σεζον και να μη βαλεις κωλο κατω απο την πολλη δουλεια!!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπέρα Ματινάκι! σ'ευχαριστώ πολύ!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

Αχ γκρινιάρα μου... πόσο λυπάμαι.... και πόσο χαίρομαι που σε ακούω έτσι αισιόδοξη! Πόσο αληθινά είναι αυτά που λες.. Τρέξτε για εξετάσεις γιατί το πιο σπαστικό είναι να μην ξέρεις! Θα περιμένουμε νέα!
Ξέρει καμιά τι έγινε με την Έβελιν και τις εξετάσεις για θρομβοφιλία;

ζωη μου με το να καλιω και να στεναχωριεμαι δεν βγαζω ακρη...θα σταθω δυνατη και θα το παλεψω...στο κατω κατω δεν εχω καμια ανιατη αρρωστια...εκεινα ειναι τα χειροτερα...ολα καλα θα πανε!!!

κι εσυ να προσεχεις το σπορακι σου και να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις... Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 26 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με πηρε μια φιλη τηλεφωνο που ειχαμε καιρο να τα πουμε και μου πηρε μια ωρα!!!! Rolling Eyes

Διαβασα ολα τα ποστ αλλα εχω να πω στην
Γκρινιαρα δεν το πιστευω!!!!!!! Shocked Shocked Shocked τι να πω;!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Με πηρε μια φιλη τηλεφωνο που ειχαμε καιρο να τα πουμε και μου πηρε μια ωρα!!!! Rolling Eyes

Διαβασα ολα τα ποστ αλλα εχω να πω στην
Γκρινιαρα δεν το πιστευω!!!!!!! Shocked Shocked Shocked τι να πω;!

η τυχη του γκαντεμη!!!!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις