Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 638 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

goldangel1990

goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γκρινιαρα έγραψε:
goldangel1990 έγραψε:Γκρινιαρούλα μου,λυπάμαι πολυ γιατι σε καταλαβαίνω απόλυτα,μαζι μειναμε εγκυεες,μαζί τα χάσαμε..και εγω περιμένω αποτελέσματα θρομβοφυλίας,χαιρομαι που εσυ το αντιμετωπίζεις έτσι γιατι εγω δεν ήθελα να το αντιμετωπίσω,εγω ομως που το έχασα ειχα μεγαλα κομματια και πολλυ αιμα για 10 μέρες,εσυ??νομιζα μονο λιγο αιματάκι έχεις!! Sad Sad Sad

ΝΑ ΣΑΙ ΘΕΤΙΚΗ,ΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!!!ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ?ΙΣΩς ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΠΑΛΙ! Very Happy

εβελινακι μου θυμασαι τι σου ειχα πει???μπορει να σε ακολουθησω κι εγω στην αποβολη...και κοιτα τελικα τι εγινε...απο χθες εχω αιμα αλλα οχι παρα πολυ κανονικη ροη θα ελεγα...εχω ομως δυνατους πονους ωρες ωρες...ειδικα χθες πονουσα παρα πολυ...

μακαρι να ξαναμεινουμε μαζι εγκυουλες και τα τριτα μας μωρακια να τα κρατησουμε στην αγκαλια μας επιτελους...

ευχομαι τα αποτελεσματα να ειναι σουπερ...ποτε θα τα μαθεις???απο βδομαδα???

Πιστεψέ με γκρινιαρούλα μου δεν ξέρω,θα δοκιμάσω να τηλεφωνησω την δευτέρα να πάρω πάλι μήπως ήρθε κάτι στο νοσοκομειο απο τα αποτελεσματα,γιατι προστοπαρων δεν ήρθε και βλέπουμε,πάντως αγωνιώ!! Shocked

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξαναγύρισα!! τι κάνετε? είναι καμιά εδώ?

goldangel1990

goldangel1990
παρουσαΑς Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 33 M171

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:ξαναγύρισα!! τι κάνετε? είναι καμιά εδώ?

κι εγώ εδώ αλλά κοιτάω για δωμάτιο για τις διακοπές..

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Εβελιν!! Γεια σου Εύη! Για που το βαλες Εύη?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εγω εδω Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 33 M200

που θα πάτε διακοπές Ευη??

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λέμε για θάσο κορίτσια!πήγαμε πάλι το 2008 κ μας άρεσε πολύ!!έχει τέλειες παραλίες κ πολύ καλές τιμές!

demmy29

demmy29
Γειά σας κοριτσάκια μου! Μπαίνω που και που να μαθαίνω νέα σας! Στέλνω φιλάκια!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:λέμε για θάσο κορίτσια!πήγαμε πάλι το 2008 κ μας άρεσε πολύ!!έχει τέλειες παραλίες κ πολύ καλές τιμές!

εχω ακουσει κ εγω τα καλυτερα

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια.
Γκρινιαρα μου λυπάμαι πολυ.να ξέρεις ότι σε θαυμάζω πολυ για την αντίδραση σου.είσαι τόσο δυνατή.
Τατιάνα μου κάτσε να ξεκουραστεις και όλα καλα θα πανε.
Στα υπόλοιπα κορίτσια Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 33 417472
Δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα.ελπίζω να μην έχουμε τίποτα άλλο άσχημο.

goldangel1990

goldangel1990
κοριτσάκια μου,πάντως εγω σκεφτομαι και για μπεμπάκι ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ πως και πως,ισως στο πλοιο να έρθει και το μπεμπάκι!!!!![URL=http://www.laymark.com]Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 33 M121

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:λέμε για θάσο κορίτσια!πήγαμε πάλι το 2008 κ μας άρεσε πολύ!!έχει τέλειες παραλίες κ πολύ καλές τιμές!

ειχα πάει το 2005 και ορκιστηκα να μην ξαναπαω ΠΟΤΈ!!!!
Πηγαμε παρεα εγω ο αντρας μου και 2 φιλοι μας!!
Μειναμε στον Λιμενα και εκει μετα τις 1 το βράδυ δν κυκλοφορει ψυχή!! μένουμε 3 μερες, ξενερώνουμε και φεύγουμε!
πάμε στον Ποτό..εκει ήταν η ζωή λιγο καλύτερη..μέναν ανοιχτά μεχρι τις 2-3 δν θυμάμαι, κι εκει που εισαι στο τσακιρ κεφι, κλεινουν μουσικη και φώτα και φεύγεις... παμε κι εμεις στο σπιτι που ειχαμε νοικιάσει...και γελουσαμε διασκεδαζαμε..και αυτος που ειχε το σπιτι εμενε διπλα..πηδάει απο το μπαλκόνι παρακαλώ..δν ερχεται καν απο την πόρτα και ερχεται σε εμας και μας κατηγορεί οτι παιρνουμε ναρκωτικα (επειδη διασκεδάζαμε και γελούσαμε..ΕΛΕΟΣ 24χρονών παιδιά σε διακοπές!!) ... τσατιστήκαμε, σηκωθήκαμε και φύγαμε το πρώτο βράδυ, και χωρις να κοιμηθούμε καν 1 βραδιά του την πληρώσαμε και τα πήρε ο γυφτος τα λεφτα..και ήταν και να μας δώσει 20€ ρεστα και ειχαν τσατιστει τοσο οι φιλοι μου που του λενε κρατα τα και αυτα γυφτε !! (εγω διαφωνησα με ολο αυτο,δν ήθελα να του δώσουμε φράγκο αλλα δν μπορουσα να τους κάνω καλά!)και περιμέναμε στην παραλια ολο το βράδυ να ξημερώσει και φύγαμε με το πρώτο λεωφορειο για Λιμένα να παρουμε το καράβι για πίσω!! και σε ενα τυροπιτάδικο 7,30το πρωι που πιναμε καφέ μεχρι να ερθει το λεωφορείο μας εκαναν παρατηρηση οτι κανουμε φασαρια και ο κοσμος κοιμάται ακόμη, που απλά μιλούσαμε!!!ΖΩΑ!!! ο χειροτερος κόσμος ever!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lollipop83 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.
Γκρινιαρα μου λυπάμαι πολυ.να ξέρεις ότι σε θαυμάζω πολυ για την αντίδραση σου.είσαι τόσο δυνατή.
Στα υπόλοιπα κορίτσια Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 33 417472

Θα δείξει μικρη μου...ΕΣΥ πως τα πας;

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:

ειχα πάει το 2005 και ορκιστηκα να μην ξαναπαω ΠΟΤΈ!!!!
Πηγαμε παρεα εγω ο αντρας μου και 2 φιλοι μας!!
Μειναμε στον Λιμενα και εκει μετα τις 1 το βράδυ δν κυκλοφορει ψυχή!! μένουμε 3 μερες, ξενερώνουμε και φεύγουμε!
πάμε στον Ποτό..εκει ήταν η ζωή λιγο καλύτερη..μέναν ανοιχτά μεχρι τις 2-3 δν θυμάμαι, κι εκει που εισαι στο τσακιρ κεφι, κλεινουν μουσικη και φώτα και φεύγεις... παμε κι εμεις στο σπιτι που ειχαμε νοικιάσει...και γελουσαμε διασκεδαζαμε..και αυτος που ειχε το σπιτι εμενε διπλα..πηδάει απο το μπαλκόνι παρακαλώ..δν ερχεται καν απο την πόρτα και ερχεται σε εμας και μας κατηγορεί οτι παιρνουμε ναρκωτικα (επειδη διασκεδάζαμε και γελούσαμε..ΕΛΕΟΣ 24χρονών παιδιά σε διακοπές!!) ... τσατιστήκαμε, σηκωθήκαμε και φύγαμε το πρώτο βράδυ, και χωρις να κοιμηθούμε καν 1 βραδιά του την πληρώσαμε και τα πήρε ο γυφτος τα λεφτα..και ήταν και να μας δώσει 20€ ρεστα και ειχαν τσατιστει τοσο οι φιλοι μου που του λενε κρατα τα και αυτα γυφτε !! (εγω διαφωνησα με ολο αυτο,δν ήθελα να του δώσουμε φράγκο αλλα δν μπορουσα να τους κάνω καλά!)και περιμέναμε στην παραλια ολο το βράδυ να ξημερώσει και φύγαμε με το πρώτο λεωφορειο για Λιμένα να παρουμε το καράβι για πίσω!! και σε ενα τυροπιτάδικο 7,30το πρωι που πιναμε καφέ μεχρι να ερθει το λεωφορείο μας εκαναν παρατηρηση οτι κανουμε φασαρια και ο κοσμος κοιμάται ακόμη, που απλά μιλούσαμε!!!ΖΩΑ!!! ο χειροτερος κόσμος ever!!

χαχχα βρε Έλλη!!είναι μη σου τύχει!εγώ πάντως έχω τις καλύτερες αναμνήσεις κ απ'την φιλοξενία κι απ'όλα!αλλά είναι κ τι ζητάει ο καθένας έτσι??απλά θεωρώ πως για την ηλικία σας τότε κ πιθανώς γι'αυτά που θέλατε δεν ήταν το κατάλληλο μέρος!η θάσος είναι για χαλαρές οικογενειακές,ήσυχες διακοπές!για ξενύχτια κ μπαράκια μάλλον έπρεπε να πάτε αλλού! Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δν με πειραξε η ζωή ...με πειραξε που ήταν αφιλόξενοι, εξάλλου μπορούσαμε ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΝ να διασκεδάσουμε και στο σπίτι μας!! και γι αυτο δν θα τους ξανα αφήσω ούτε 1 ευρώ! Cool Cool Cool

εβελινάκι ετσι ...εστίασε στις διακοπούλες σου που ειναι πολύ ευχάριστο γεγονός και που ξέρεις ?μπορει το σποράκι το καλο να πιαστεί εκει!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 33 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 33 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 33 215994

Τατιανάκι Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 33 417472

Δημητρα Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 33 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 33 417472

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφιλόξενους Έλλη μου δυστυχώς έχει παντού....έχει τύχει να πάω σε διάφορα μέρη κ να δω όλων των ειδών κόσμο...αλλά σίγουρα δεν τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι!πραγματικά πιστεύω ότι είναι στον άνθρωπο!άμα ο άλλος είναι στραβόξυλο,είναι στραβόξυλο! Cool

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatijana έγραψε:
Lollipop83 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.

Θα δείξει μικρη μου...ΕΣΥ πως τα πας;

Καλύτερα είναι αλλα δεν με αφήνει το αγχως.έχω καφετια υγρα πια αλλα όχι όλη μέρα.3-4 φορές την ημέρα.συνεχίζω τα χάπια και τα ταματα. Very Happy
Σήμερα ήθελα να πάω για χοριακη πάλι αλλα είπα να συγκρατηθω.ότι είναι να γίνει θα γίνει.Δευτέρα έχω ραντεβού.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δν έχεις και άδικο σε αυτο που λες, αλλα πετύχαμε πολλους μαζεμένους και παει ..χάλασε η εικονα! και το κακο ειναι οτι πετυχαμε τοσο βρωμικες θαλασσες μεχρι και σερβιετάκια ειχαν μεσα... δν ξερω γιατι τοση γκαντεμια πια Razz Razz Razz Razz αλλα δν μπορω να πω οτι ηταν ολοι, οταν μας την ειπαν στο τυροπιτάδικο ήρθε ενας κυριος που τους ακουσε και μας λεει, "μη δινεται σημασία, ειναι παράξενοι οι άνθρωποι εδω!" ... φαντάσου!!

Τεσπα ο καθένας κρίνει απο τις εμπειρίες του,κι εσύ εχεις ζήσει ωραία πράγματα εκει και φυσικά δν θα προσπαθήσω να σου αλλαξω γνωμη, απλα κατέθεσα την εμπειρια μου! Rolling Eyes

Λολιποπ οσο ειναι καφε τα υγρα να μην ανησυχεις! Τωρα το ΣΚ να προσπαθήσεις να ξεκουραστείς και αν δεις οτι σταματανε καλώς! (πάντως στη δουλειά σου θα ήταν καλό να το πεις μήπως μπορείς να κάθεσαι και λίγο να μη σε εχουν συνέχεια όρθια, και όταν δν χρειάζεται!κρίμα ειναι!)

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Έλλη μου όσο μπορω κάθομαι.τους γράφω λίγο αλλα τι να κάνω.χθες ζαλιστικα κιόλας και πήγα να λιποθυμισω μπροστά στο αφεντικό.του είπα ότι είμαι αδιαθετη και μου έπεσε η πίεση.δεν μπορω να το πω μέχρι να δω τι γίνεται.Πριν κανά 6μηνο είχα μια συνάδελφο που είχε παλινδρομη και μετα την έδιωξαν.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν τίθεται θέμα απόλυσης τότε να σου πω κουράγιο και να σου ευχηθώ το σποράκι σου να ειναι ΤΟΣΟ δυνατό που να μη μασάει τίποτα! ούτε κούραση,ούτε ορθοστασία!!!!

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Απο το στομα σου και στου θεού τ' αυτί.σε ευχαριστω πολυ.δεν σου έχω ευχηθεί... Η ώρα η καλή,με το καλο να ντυθεις νυφουλα και να δεις τον αγαπημένο σου δίπλα σου ντυμένο γαμπρό και να καμαρώνει.και γρήγορα ένα σπορακι στην κοιλιτσα σου.

loulou_29

loulou_29
Ζουζουνες επιτελους καταφερα να σας μιλησω!!το καμαρι μου ηρθε το μεσημερι με μια καλη εκπληξη...και τωρα ημαστε στο καραβι και παμε σαντορινη!!!εσεις τι κανετε;εχουμε κανενα καλο νεο;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lollipop83 έγραψε:Απο το στομα σου και στου θεού τ' αυτί.σε ευχαριστω πολυ.δεν σου έχω ευχηθεί... Η ώρα η καλή,με το καλο να ντυθεις νυφουλα και να δεις τον αγαπημένο σου δίπλα σου ντυμένο γαμπρό και να καμαρώνει.και γρήγορα ένα σπορακι στην κοιλιτσα σου.

Σε ευχαριστώ πολύ κουκλα μου!!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 33 669659 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 33 669659

Θοδώρα ΤΕΛΕΙΟ το δώρο του αντρούλη σου!!! Εσύ του έκανες "δώρο" τελικά ή το φιλάς για αύριο να του πεις τα ευχάριστα??? Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 33 228222 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 33 228222

Deb

Deb
Γεια σας κορίτσια!!!Είδα το τελευταίο επεισόδιο από τους "Βασιλιάδες" και να'μαι!!Τί κάνετε εσείς;Διακοπές ακούω ε;Πόσο σας ζηλεύω!!!Φέτος οι μόνες διακοπές που θα κάνω είναι να πάω μέχρι το εξοχικό λίγο έξω από τον Βόλο και χωρίς να κάνω μπάνιο στην θάλασσα γιατί η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι αρκετά!!!Αλλά εντάξει ας μην είμαι αχάριστη,θα κάνουμε διακοπές του χρόνου οι 3 μας!!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λολιποπ εμένα μια μου έρχονται μια μου φεύγουν,κι εγω Δευτέρα έχω ραντεβού,άντε να δω κάτι πέραν του σακου...
Τι κανεις Έλλη μου;Το προσκλητήριο σου γαμάτο,πολυ μου αρεσε....Άντε η ώρα η καλη κούκλα μου κ με ενα σπορινακι στην κοιλιτσα...Ή και δυο μαζι...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις