Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
677 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 677 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλώς την Elizabeth!! Καλέ εσύ τώρα έπρεπε να σαι στα παλάτια κ να γιορτάζεις το Ιωβηλαίο χιχιχιχιχ εδώ σηκώνει στροφή αλλά ζεσταίνομαι!! χιχι!! πως πάνε οι ετοιμασίες?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Καλώς την Elizabeth!! Καλέ εσύ τώρα έπρεπε να σαι στα παλάτια κ να γιορτάζεις το Ιωβηλαίο χιχιχιχιχ εδώ σηκώνει στροφή αλλά ζεσταίνομαι!! χιχι!! πως πάνε οι ετοιμασίες?

εχουν μεινει καποια πράγματα!! θελω να βγαλω και τις αδειες και θελουν και μαρτυρες γμτ! και να δω πως θα οργανώσω αλλα 2 ατομα να σηκωθουν πρωι για να βρουμε τον παπά!! αχ δν τα μπορώ αυτα!! Mad Mad

κατα τ'αλλα μονο να παμε να κανονισουμε ανθοδεσμη και αυτοκινητο στολισμο και τουρτα νομιζω εμεινε!! δν εχω και τα τεφτέρια μου κοντά!! ... α και απο βδομάδα θα κανω αλλο ένα δοκιμαστικο το μαλλί!! ελπιζω το τελειοτικό!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:Καλώς την Elizabeth!! Καλέ εσύ τώρα έπρεπε να σαι στα παλάτια κ να γιορτάζεις το Ιωβηλαίο χιχιχιχιχ εδώ σηκώνει στροφή αλλά ζεσταίνομαι!! χιχι!! πως πάνε οι ετοιμασίες?

εχουν μεινει καποια πράγματα!! θελω να βγαλω και τις αδειες και θελουν και μαρτυρες γμτ! και να δω πως θα οργανώσω αλλα 2 ατομα να σηκωθουν πρωι για να βρουμε τον παπά!! αχ δν τα μπορώ αυτα!! Mad Mad

κατα τ'αλλα μονο να παμε να κανονισουμε ανθοδεσμη και αυτοκινητο στολισμο και τουρτα νομιζω εμεινε!! δν εχω και τα τεφτέρια μου κοντά!! ... α και απο βδομάδα θα κανω αλλο ένα δοκιμαστικο το μαλλί!! ελπιζω το τελειοτικό!!

νομίζω ότι τον παπά μπορείς να τον κανονίσεις κ με βάση κ το δικό σου ωράριο π.χ. μεσημεράκι! ναι θέλει 2 μάρτυρες! ωραία όλα τέλεια αχ θέλω πολύ να το ξαναζήσω πέρασα τέλεια κ δε το περίμενα!! πως θα το κάνεις το μαλλί?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δν θα κάνω κάτι εξτρίμ! μισό πάνω μισό κάτω το κάτω μπουκλες σχετικά χαλαρές το πάνω θα κάνει κανα σχεδιάκι αυτή!!θα βάλω και κατι τσιμπιδακια στρας ετσι για να ξεχωρίζει το χτενισμα γιατι ειμαι και μελαχροινή και κομπλέ! χεχε

λες ε για τον παπά!! να παρω ένα τηλ. μεσα στην βδομάδα αν ειναι να τον βρω να κανονίσουμε!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
tatijana έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:Nα μαι κ εγώ!! Τι κάνετε σήμερα? Είναι καμιά εδώ ή πήρατε τις θάλασσες?

Ωραία θα ήταν αλλα μπααααα...
Πολυ ευσυγκινητη εχω γίνει....Πωωωω..
Τι κανεις μικρη Μαρία;

Kαλά είμαι Τάτι!! γιατί καλέ? τι είδες κ συγκινήθηκες?? Στη πρώτη εγκυμοσύνη δε τα χες αυτά?? Εγώ το ριχνα κορόμηλο το κλάμα!! Μωρέ να μουν κ εγώ Θεσσαλονίκη κ ας καθόμουν κ μέσα!!! χιχιχι

Απο τα φιλαράκια μια σκηνή κ βουρκωσα...Όχι στον Κωνσταντη μου δεν είχα τα πάνω μου κ τα κάτω μου,δεν είχα νεύρα,δεν εκλαιγα με το παραμικρό...Θα περάσουμε ωραία λέμε,χαχαχαχ..

Έλλη μου εκείνος την "πιέζει" τώρα για μωρο.Εκείνη έχει τόσα τρεχαματα με τις δουλειές της που ούτε να κλασει δεν προλαβαίνει...Απλά είναι πολυ βαρβατιλα..Πολυ άντρας κ ότι λέει αυτο είναι και τέλος,μου την σπάνε τέτοιοι άντρες.

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:δν θα κάνω κάτι εξτρίμ! μισό πάνω μισό κάτω το κάτω μπουκλες σχετικά χαλαρές το πάνω θα κάνει κανα σχεδιάκι αυτή!!θα βάλω και κατι τσιμπιδακια στρας ετσι για να ξεχωρίζει το χτενισμα γιατι ειμαι και μελαχροινή και κομπλέ! χεχε

λες ε για τον παπά!! να παρω ένα τηλ. μεσα στην βδομάδα αν ειναι να τον βρω να κανονίσουμε!!

ναι βρε εμείς πήγαμε 5 το απόγευμα τότε μας βόλευε!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το άφησα τελευταία στιγμή και τώρα αγχώνομαι και γι αυτό γιατί δν εξαρτάται από μένα, πρεπει να βρω και τους αλλους 2!!! αχ αχ!! αντε να τα οργανώσουμε ολα να φυγει το αγχος και μετά να το διασκεδάσουμε Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 36 654316 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 36 654316 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 36 654316 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 36 654316

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:το άφησα τελευταία στιγμή και τώρα αγχώνομαι και γι αυτό γιατί δν εξαρτάται από μένα, πρεπει να βρω και τους αλλους 2!!! αχ αχ!! αντε να τα οργανώσουμε ολα να φυγει το αγχος και μετά να το διασκεδάσουμε Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 36 654316 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 36 654316 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 36 654316 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 36 654316

θέλει 2 άτομα εκτός Α'βαθμού συγγένειας μια υπογραφή βάζουν κ τπτ άλλο δεν είναι τόσο δεσμευτικό ! εμα δε θα βρεις 2 άτομα!!

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 36 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 36 215994

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλέεεε άνθρωπος στο θέμα!!! καλησπέρα χρυσάκι!! πως είσαι??

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοριτσακια
Τι κάνετε;
Χρυσακι, Μαρακι τι κάνουν τα ζουζουνια σας;

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Καλησπέρα κοριτσακια
Τι κάνετε;

Καλησπέρααα μα που είσαι εσύ??? ξέρω παραλίααα!! καλά μια χαρά! η ζουζούνα μου μόλις αποκοιμήθηκε στο καρεκλάκι αλλά θα την αφήσω λίγο εκεί γιατι κ χθες τα ίδια μου κανε κ μόλις την πήγα στη κούνια γκρίνιαα! κάτι τρέχει με τα δόντια της! εσύ για πες τα νέα σου!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι κάνετε;

Καλησπέρααα μα που είσαι εσύ??? ξέρω παραλίααα!! καλά μια χαρά! η ζουζούνα μου μόλις αποκοιμήθηκε στο καρεκλάκι αλλά θα την αφήσω λίγο εκεί γιατι κ χθες τα ίδια μου κανε κ μόλις την πήγα στη κούνια γκρίνιαα! κάτι τρέχει με τα δόντια της! εσύ για πες τα νέα σου!

Χαχα
Ναι η αλήθεια είναι οτι ήμουν παραλία! Γύρω στις έξι γυρησαμε λόγω ποδοσφαίρου, ήρθε ο κουμπάρος μας φαγαμε και τώρα ο άντρας μου χαζεύει το άλλο παιχνίδι και εγω βαριέμαι!!!
Έλεγα να διάβαζα λίγο το βιβλίο μου

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:
Τι κάνετε;

Χαχα
Ναι η αλήθεια είναι οτι ήμουν παραλία! Γύρω στις έξι γυρησαμε λόγω ποδοσφαίρου, ήρθε ο κουμπάρος μας φαγαμε και τώρα ο άντρας μου χαζεύει το άλλο παιχνίδι και εγω βαριέμαι!!!
Έλεγα να διάβαζα λίγο το βιβλίο μου

κ εγώ λέω να διαβάσω αν μας κάνει βέβαια τη τιμή η μικρή να κοιμηθεί κ απόψε που δε το κόβω φφφ!! Πάντως σήμερα πρέπει να ήταν τέλεια εε? γιατί είχε πολύ ζέστη!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι ήταν ωραία, ζέστη αλλα και λίγο αεράκι
Τι διαβάζεις; Εγω είπα να αφήσω τα δικα μου τα κλασικά και διαβάζω του Νταν Μπραουν "Αρκτικος Κύκλος"

Να σε ρωτήσω, επειδη σε βλέπω ότι είσαι σχετική με τα πολιτιστικά δρώμενα του νομού, ξέρεις ποτε βγαίνει το προγραμμα για τις καλοκαιρινές εκδηλωσεις;

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Ναι ήταν ωραία, ζέστη αλλα και λίγο αεράκι
Τι διαβάζεις; Εγω είπα να αφήσω τα δικα μου τα κλασικά και διαβάζω του Νταν Μπραουν "Αρκτικος Κύκλος"

Να σε ρωτήσω, επειδη σε βλέπω ότι είσαι σχετική με τα πολιτιστικά δρώμενα του νομού, ξέρεις ποτε βγαίνει το προγραμμα για τις καλοκαιρινές εκδηλωσεις;

εγώ λέω να διαβάσω τπτ αρχαία λατινικά κ τέτοια σκέφτομαι το μέλλον μου αν δε δώσω κατακτήριες λέω να δώσω του χρόνου Πανελλήνιες! έχω ακούσει καλά λόγια για τον αρκτικό!! λίγο επιστημονικής φαντασίας αλλα καλό! τέλος ιουνιου με αρχές ιουλίου βγαίνει πρόγραμμα κάθε χρόνο ..τώρα λέω να ρωτήσω αυτή τη βδομάδα μήπως κ βγει πιο νωρίς! η καρδιά των εκδηλώσεων είναι μέσα ιούλη!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να κάνω το σταυρό μου επιτέλους κοιμήθηκε στη κούνια φφφφ δόξα σοι!! Λοιπόν Αννιώ καληνύχτα πάω μπαλκόνι έχω σκάσει από τη ζέστη μέχρι να έρθει ο σύζυγος! Καληνύχτα καλή ξεκούραση! Φιλιά κ καλές βουτιές!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνύχτα Μαρακι
Καλη ξεκούραση!
Φιλακια

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!Τι μου κάνετε;Ενα υπέροχο, ζεστό κυριακάτικο πρωινό σήμερα sunny οπότε μάλλον μοναχούλα θα είμαι στο φόρουμ!Σήμερα βρήκε να έχει υπηρεσία ο αντρούλης;;;
Ελλη μου περάσαμε πολύ ωραία χθες στη θάλασσα!Ο μπεμπούλης είχε πολύ γέλιο γιατί στην αρχή κρύωνε και ήταν έτοιμος να γκρινιάξει, μετά από λίγο όμως συνήθισε και άρχισε να παίζει!Ξετρελάθηκε!!!Στην παραλία να δεις γέλιο που έτρωγε την άμμο! Laughing Laughing Laughing
Σε όλα τα κορίτσια Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 36 315810

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια
Καλημέρα Ευουλι. Τι κάνεις; Πόσο ωραία η θαλασσιτσα και ειδικά αν έχεις και το μωρο, ακόμα πιο ευχάριστα περνάς!!!! Αυτο το θέμα με την άμμο πρέπει να είναι σύνηθες γιατι κι εγω άκουγα μια μαμά να φωνάζει σε ένα παιδάκι "μην τρως άμμο" χαχα
Και σήμερα είναι για θάλασσα εδω αλλα είμαστε καλεσμένοι για φαγητο στη θεία του άντρα μου!!! Παει το μπανακι, και το άλλο σκ ανεβαίνω Αθήνα για τις εκλογές, παει το μπανιο

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να μαι κ εγώ!! καλημέρα Εύηκαλημέρα Άννα!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλώς την
Τι κάνεις; Η συνονόματη μου;

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Αννα και Μαίρη!Πολυ γέλασα Αννα μου που άκουγες κι εσύ μια μαμά να φωνάζει για την άμμο! Laughing Είναι όντως ακόμα πιο ευχάριστα με μπεμπάκι!Βέβαια πλέον παύει η ρέκλα!!!Γι' αυτό ας την ευχαριστηθούμε τώρα που την έχουμε!Ασε, κι εγώ δεν ξέρω πότε θα πάμε πάλι γιατί όλο υποχρεώσεις προκύπτουν!Από τώρα ονειρεύομαι τις διακοπούλες! Cool

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Καλώς την
Τι κάνεις; Η συνονόματη μου;

Μια χαρά εδώ πίνω το καφεδάκι μου να ξεξυπνήσω λίγο! Η συνονόματη σου ξύπνησε 6:15 για φαγητό κ δε ήθελε καθόλου να κάτσει στη κούνια της ξανά την πήρα μαζί μου κ κοιμάται αγκαλιά με τον μπαμπάκα της!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Καλημέρα Αννα και Μαίρη!Πολυ γέλασα Αννα μου που άκουγες κι εσύ μια μαμά να φωνάζει για την άμμο! Laughing Είναι όντως ακόμα πιο ευχάριστα με μπεμπάκι!Βέβαια πλέον παύει η ρέκλα!!!Γι' αυτό ας την ευχαριστηθούμε τώρα που την έχουμε!Ασε, κι εγώ δεν ξέρω πότε θα πάμε πάλι γιατί όλο υποχρεώσεις προκύπτουν!Από τώρα ονειρεύομαι τις διακοπούλες! Cool

Εγώ σαν πρώτη φορά δεν την άφησα στην άμμο καταρχήν έκαιγε κ στην ακροθαλασσιά είχε πετρούλες βέβαια είναι μικρούλα ακόμα είναι ωραία αλλά όπως λες είσαι κ στη τσίτα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις