Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
346 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 346 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μέχρι να δω ότι παει καλα το σπορινι μου δεν το λέω πουθενά πέραν εσάς,της κολλητης μου,του άντρα μου φυσικά (χαχαχαχ),της μάνας μου κ της αδερφής μου για να με βοηθάνε με τον μικρο....Όλοι οι υπόλοιποι αργότερα.
Έχω αιματακια καιπεριμενω πως κ πως την Δευτέρα...
Αυτο που ξέρω είναι ότι ο κύκλος της είναι σταθερός κ κανονικός.Αλλα η μήτρα της λέει είναι σε ορθή (?) θέση κ θα δυσκολευτεί να πιάσει νινι...Καλα έκανες κ μου το ανελυσες γιατί δεν πολυ ήξερα,το θέμα είναι ότι ο άντρας της δεν θα το ψάξει,το παίζει πολυ βαρύς κ ασηκωτος...

eva34

eva34
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλλλλλλλλημέρα σας!!!!!!!!
Τί κάνετε βρε κορίτσια;;;; Μπανάκια διαβάζω, βολτούλες διαβάζω, μωρουδιακά διαβάζω και με έχετε ξεσηκώσει.Τί ωραία που είναι όλα αυτά!!!!
Κορίτσια, έχω θέμα και θέλω βοήθεια. Έχω αρχίσει να κάνω τα τεστ ωορρηξίας από την 11η μέρα του κύκλου. Όσα έκανα ήταν αρνητικά. Σήμερα 14η ημέρα(αν μετράω καλά βέβαια, αφού την τελευταία φορά η Αλέκα ήρθε πρώτα με καφέ και μετά από 1,5 μέρα με το κόκκινο φουστάνι της), ξαναέκανα το τεστ και δυστυχώς έδειξε πως κάτι έγινε λάθος. Δεν έδειξε κανένα αποτέλεσμα Crying or Very sad . Δε ξέρω αν θέλω να το ξανακάνω για να μην αγχωθώ αλλά μέχρι το βράδυ δε ξέρω αν θα κρατηθώ....
Η γνώμη σας ποιά είναι;;;; Μήπως σε αυτό τον κύκλο τελικά δεν έκανα ωορρηξία;Μήπως γίνει λίγο αργότερα;;(2 φορές που έπαθα ρήξη ωχρού σωματίου και παραλίγο να μπω χειρουργείο αυτό έγινε τη 16η μέρα);;;Μήπως το τεστ έπαθε λαλα;;; scratch scratch scratch
Ποιά είναι η γνώμη σας;;;

eva34

eva34
Πάω να ετοιμαστώ για να πάω κομμωτήριο και θα μπω να δω την απάντησή σας όταν επιστρέψω. Όπως καταλαβαίνετε, έχω σκοπό να ξελογιάσω τον καλό μου απόψε.Αν είχα και ωορρηξία βέβαια τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα......Τέλος παντων.
Γεια προς το παρόν. Τα λέμε....

Deb

Deb
Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!Πρωινή πρωινή πάλι!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

xrysaki!

xrysaki!
Γεια σας κοριτσια!!!ΖΕΣΤΗΗΗΗ....τι κανετε??

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οντως πολύ ζέστη σήμερα Χρύσα μου!Ανυπομονώ να πάμε θαλασσίτσα!
Εύα δεν κατάλαβα...Το τεστ έδειξε λάθος;Ε, τότε εννοείται να το ξανακάνεις!Αλήθεια, τι είναι η ρήξη ωχρού σωματίου; scratch Ανεξάρτητα πάντως από τα τεστ, μια αποπλάνηση ποτέ δεν βλάπτει! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 215994

xrysaki!

xrysaki!
θα πας θαλασσα ευακι?τυχερουλαααα..καλα να περασεις Very Happy

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:θα πας θαλασσα ευακι?τυχερουλαααα..καλα να περασεις Very Happy

Ευχαριστώ Χρύσα μου!Σε καμία ωρίτσα μάλλον θα φύγουμε...!Εσύ θα κάνεις φετος μπανάκια με το μπεμπάκι κανονικά ή είναι νωρίς ακόμα;

xrysaki!

xrysaki!
Ευούλι έγραψε:

Ευχαριστώ Χρύσα μου!Σε καμία ωρίτσα μάλλον θα φύγουμε...!Εσύ θα κάνεις φετος μπανάκια με το μπεμπάκι κανονικά ή είναι νωρίς ακόμα;
να σου πω την αληθεια περιμενω σε λιγες μερες την παιδιατρο να του κανει εμβολιο κ θα την ρωτησω αν μπορει να μπει στη θαλασσα..πιστευω πως ναι..

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:
Ευούλι έγραψε:

να σου πω την αληθεια περιμενω σε λιγες μερες την παιδιατρο να του κανει εμβολιο κ θα την ρωτησω αν μπορει να μπει στη θαλασσα..πιστευω πως ναι..

Αντε,τέλεια!Για διακοπούλες πού λέτε;

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια πάω σιγα σιγά να ετοιμαστώ!Καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνετε!

xrysaki!

xrysaki!
θα παμε μαλλον λιγες μερες στην παρο πρωτα ο θεος κ μπορει κ στο αγκιστρι κανα σαβ/κο..ας ειμαστε καλα κ οπου κ να πας ειναι ωραια Very Happy Very Happy

ζωάκι

ζωάκι
eva34 έγραψε:Καλλλλλλλλημέρα σας!!!!!!!!
Τί κάνετε βρε κορίτσια;;;; Μπανάκια διαβάζω, βολτούλες διαβάζω, μωρουδιακά διαβάζω και με έχετε ξεσηκώσει.Τί ωραία που είναι όλα αυτά!!!!
Κορίτσια, έχω θέμα και θέλω βοήθεια. Έχω αρχίσει να κάνω τα τεστ ωορρηξίας από την 11η μέρα του κύκλου. Όσα έκανα ήταν αρνητικά. Σήμερα 14η ημέρα(αν μετράω καλά βέβαια, αφού την τελευταία φορά η Αλέκα ήρθε πρώτα με καφέ και μετά από 1,5 μέρα με το κόκκινο φουστάνι της), ξαναέκανα το τεστ και δυστυχώς έδειξε πως κάτι έγινε λάθος. Δεν έδειξε κανένα αποτέλεσμα Crying or Very sad . Δε ξέρω αν θέλω να το ξανακάνω για να μην αγχωθώ αλλά μέχρι το βράδυ δε ξέρω αν θα κρατηθώ....
Η γνώμη σας ποιά είναι;;;; Μήπως σε αυτό τον κύκλο τελικά δεν έκανα ωορρηξία;Μήπως γίνει λίγο αργότερα;;(2 φορές που έπαθα ρήξη ωχρού σωματίου και παραλίγο να μπω χειρουργείο αυτό έγινε τη 16η μέρα);;;Μήπως το τεστ έπαθε λαλα;;; scratch scratch scratch
Ποιά είναι η γνώμη σας;;;

Γεια σε όλες!
Γεια σου Εύη! Μήπως θα κάνεις πιο μετά ωορρηξία..;
Άκου τι έγινε με μας: στην τελευταία μας προσπάθεια για σύλληψη (αρχές Μάη)είπα κι εγώ να χρησιμοποιήσω τεστ ωορρηξίας, αν και τα είχα από πέρσι σπίτι και τα σνόμπαρα γιατί αγχωνόμουν πολύ τους τελευταίους 5 μήνες που προσπαθούσαμε-αφού πήραμε το πράσινο φως γύρω στο Δεκέμβρη λόγω απόξεσης που έκανα τον Σεπτέμβρη-, και είπα πως δε θα βοηθήσουν τα τεστ στο άγχος.. είπα όμως μιας και τα έχω κι επειδή θα έληγαν σύντομα, να τα χρησιμοποιήσω... έτσι ξεκίνησα κι εγώ από την 10η μέρα- αν θυμάμαι καλά- γιατί συνήθως τα πρώτα υγρά τότε τα παρατηρούσα..
έκανα κάθε μέρα και μόνο την 14η έδειξε θετικό! και Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 215994 είχαμε κάνει μόνο την 12η αν θυμάμαι καλά και την 14η.. ευδοκίμησε τελικά! Smile
θέλω να πω ότι αυτό μπορει να ποικίλλει από κυκλο σε κύκλο!
Και η πλάκα είναι ότι όσο πλησίαζε η 14η και δεν έδειχνε θετικό, αναρωτιόμουν κι εγώ αν έπαθα κάτι και δε θα κάνω ωορρηξία!
Κάνε λίγη υπομονή ακόμα!

eva34

eva34
Ευούλι έγραψε:Οντως πολύ ζέστη σήμερα Χρύσα μου!Ανυπομονώ να πάμε θαλασσίτσα!
Εύα δεν κατάλαβα...Το τεστ έδειξε λάθος;Ε, τότε εννοείται να το ξανακάνεις!Αλήθεια, τι είναι η ρήξη ωχρού σωματίου; scratch Ανεξάρτητα πάντως από τα τεστ, μια αποπλάνηση ποτέ δεν βλάπτει! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 215994

Επέστρεψα!!!!Το μαλλί τέλειο κορίτσια!!!Τώρα, ώρα για την αποπλάνηση(με έκανες και γελάσα γλυκό Ευουλίνι. Τhanks).
Η ρήξη ωχρού σωματίου είναι η εξής: Την ημέρα που γίνεται η ωορρηξία, για κάποιο λόγο το "αυγουλάκι¨" σπάει και προκαλεί πολύ έντονους πόνους.Τόσο μεγάλους που δε μπορείς να περπατήσεις, να καθήσεις(νομίζεις πως πονάει ακόμη και ο πωπός σου κλπ). ΣΤη χειρότερη, όπως σε εμένα, το αυγουλάκι έσπασε και γέμισε αίμα ο δουγλάσιος χώρος(χαμηλά στην κοιλιά να φανταστείς).Πήγα στο νοσοκομείο γιατί νόμιζα πως ήταν σκωληκοειδήτιδα αλλά εκεί διαπιστώθηκε η ρήξη. ΑΝ και μου έκανα ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ παυσίπονη, ο πόνος δεν υποχώρησε αλλά εγώ η μουρλή υπόγραψα και βγήκα από το νοσοκομείο. Την επόμενη μέρα πήγα στο Μητέρα και ο γιατρός μου, μου είπε πως έπρεπε να μείνω μέσα για να μου χορηγηθεί ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ αντιβίωση. Εγώ, το ζώον, ούτε να το ακούσω. Μου έδωσε λοιπόν ένα κουβά χάπια(έπαιρνα διπλό σχήμα αντιβίωσης,αντιφλεγμονώδη αλλά και χάπια για το στομάχι)και μου είπε πως αν μέχρι το βράδυ δε νιώσω έστω και λίγη ανακούφιση θα έπρεπε να κάνω εισαγωγή για να προλάβουμε το χειρουργείο.Συνολικά έπαιρνα 12 χάπια την ημέρα για 10 μέρες. Ακόμα και τα τσίσα μου είχαν χρώμα κόκα-κόλας τις επόμενες μέρες.
Δε θέλω να το θυμάμαι...

eva34

eva34
[quote="ζωάκι"]
eva34 έγραψε:Καλλλλλλλλημέρα σας!!!!!!!!
Ποιά είναι η γνώμη σας;;;[/quo

Γεια σε όλες!
Γεια σου Εύη! Μήπως θα κάνεις πιο μετά ωορρηξία..;
Άκου τι έγινε με μας: στην τελευταία μας προσπάθεια για σύλληψη (αρχές Μάη)είπα κι εγώ να χρησιμοποιήσω τεστ ωορρηξίας, αν και τα είχα από πέρσι σπίτι και τα σνόμπαρα γιατί αγχωνόμουν πολύ τους τελευταίους 5 μήνες που προσπαθούσαμε-αφού πήραμε το πράσινο φως γύρω στο Δεκέμβρη λόγω απόξεσης που έκανα τον Σεπτέμβρη-, και είπα πως δε θα βοηθήσουν τα τεστ στο άγχος.. είπα όμως μιας και τα έχω κι επειδή θα έληγαν σύντομα, να τα χρησιμοποιήσω... έτσι ξεκίνησα κι εγώ από την 10η μέρα- αν θυμάμαι καλά- γιατί συνήθως τα πρώτα υγρά τότε τα παρατηρούσα..
έκανα κάθε μέρα και μόνο την 14η έδειξε θετικό! και Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 215994 είχαμε κάνει μόνο την 12η αν θυμάμαι καλά και την 14η.. ευδοκίμησε τελικά! Smile
θέλω να πω ότι αυτό μπορει να ποικίλλει από κυκλο σε κύκλο!
Και η πλάκα είναι ότι όσο πλησίαζε η 14η και δεν έδειχνε θετικό, αναρωτιόμουν κι εγώ αν έπαθα κάτι και δε θα κάνω ωορρηξία!
Κάνε λίγη υπομονή ακόμα!
΄

Μακάρι ζουζούνα μου να ισχύει κάτι τέτοιο.
Από το στόμα σου και στην "ωορρηξίας" το αυτί Laughing Laughing Laughing
Θέλω τόσο πολύ να πάνε όλα καλά...Τόσο πολύ....
Και δε μπρεί...Όταν θέλουμε κάτι πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί να το πετύχουμε.
Πάντως σήμερα πονάει η κοιλίτσα μου χαμηλά. Τελικά προς το βραδάκι θα ξανακάνω ένα τεστάκι...

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nα μαι κ εγώ!! Τι κάνετε σήμερα? Είναι καμιά εδώ ή πήρατε τις θάλασσες?

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Nα μαι κ εγώ!! Τι κάνετε σήμερα? Είναι καμιά εδώ ή πήρατε τις θάλασσες?

Ωραία θα ήταν αλλα μπααααα...
Πολυ ευσυγκινητη εχω γίνει....Πωωωω..
Τι κανεις μικρη Μαρία;

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:Nα μαι κ εγώ!! Τι κάνετε σήμερα? Είναι καμιά εδώ ή πήρατε τις θάλασσες?

Ωραία θα ήταν αλλα μπααααα...
Πολυ ευσυγκινητη εχω γίνει....Πωωωω..
Τι κανεις μικρη Μαρία;

Kαλά είμαι Τάτι!! γιατί καλέ? τι είδες κ συγκινήθηκες?? Στη πρώτη εγκυμοσύνη δε τα χες αυτά?? Εγώ το ριχνα κορόμηλο το κλάμα!! Μωρέ να μουν κ εγώ Θεσσαλονίκη κ ας καθόμουν κ μέσα!!! χιχιχι

eva34

eva34
Καλήσπέρα κοσρίτσια...Επανήλθα...
Αφού έφτιαξα και μία ωραιότατη γρανίτα Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 564595 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 564595 , είπα να ξανακάνω το τεστάκι ωορρηξίας.
Τζίφος.
Πάλι σφάλμα βγάζει ρε γαμώτο...Είμαι 1000% σίγουρη πως το εκανα σωστά. Αυτή τη φορά μάλιστα ήμουν εξαιρετικά προσεκτική στα βήματα.Δε το ξανακάνω. Θα το αφήσω στον Κύριο.(αν και μεταξύ μας, πιστεύω πως σήμερα είναι μία από τις super γόνιμες αφού έχω πονάκια σε κοιλιά και μέση και αρκετά υγρά).
Θα δείξει. Σας ευχαριστώ που με ανέχεστε.
Πάω αν ετοιμαστώ για τη μεγάλη βραδυά...
Καλό απόγευμα σε όλες Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 531909 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 531909 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 531909 .

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσαρες μου καλο απογευμα σε ολες σας!!!

τι κανετε???μπηκα να σας πω ενα Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 M057 και θα βγω παλι γιατι θα παω για καφεδακι...

επιτελους σταματησαν οι αφορητοι πονοι της κοιλιας μου και αν σταματησει και η κωλοαλεκα θα ειμαι σουπερ...

ηδη σκεφτομαι ποτε θα ξαναμεινω εγκυος...χιχιχιχι...εχω ορεξουλες Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 215994

λουλου και ευουλι σας ευχαριστω για τη συμπαρασταση...δυστυχως ειμαστε ατυχη οικογενεια με τον ζουζουνο μου... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad με τρωει ενα "γιατι σε μενα παλι" αλλα δεν το αφηνω να με παρει απο κατω...ελπιζω να βρουμε τι φταει και το 3 σπορακι να ειναι και το γουρλιδικο μας!!!

καλα να περασετε ολες σας αποψε και αυριο!!!

και μην ξεχνατε...η αποπλανηση κανει καλο...!!!!!!!!!! Wink Wink Wink Wink

και επειδη απο χθες μου εχει κολλησει και σιγοτραγουδαω το παρακατω τραγουδακι σας το αφιερωνω ζουζουνες μου....

https://www.youtube.com/watch?v=jcH-o0kFmBM

eva34

eva34
Τί τέλειο τραγούδι!!!! Μας ταξίδεψες γκρινιάρα μου.
Και ήθελα να σου πω και κάτι άλλο...Συγχαρητήρια για τη δύναμη ψυχής που έχεις. Πραγματικά σε θαυμάζω.Καλά να περάσεις στο καφεδάκι σου.

παρθενακι

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γκρινιαρούλα, καλησπέρα!! Μπήκα κι εγώ επιτέλους μετά από μέρες...και είδα τα νέα σου! Τα έχω περάσει δυστυχώς, αλλά όταν προσπαθήσεις να σκεφτείς λίγο πιο αισιόδοξα βλέπεις ότι υπάρχουν πολλά πράγματα στη ζωή μας για τα οποία θα πρέπει να είμαστε ευγνώμων. Και όταν με το καλό έρθει και το μωράκι, καλώς να έρθει!!!! Για τις σκέψεις μου αυτές με έχετε βοηθήσει πολύ τα κορίτσια εδώ! Και χαίρομαι πραγματικά που βλέπω αυτή την αντίδραση από την πλευρά σου! Εγώ θα σου πω μόνο συγχαρητήρια που είσαι τέτοιος άνθρωπος και πως ό,τι γίνεται είναι για καλό. Enjoy your life και όλα θα γίνουν στην ώρα τους.... Πολλά φιλιά σε όλα τα on line κορίτσια!

Deb

Deb
Να'μαι πάλι κι εγώ!!!Τελικά πέφτει πολύ ησυχία τα Σ/Κ!!!Ελπίζω να περνάτε όλες καλά ό,τι και αν κάνετε!!! Smile

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
όντως πολύ ησυχία κ ακόμα δεν είμαστε στα μέσα καλοκαιριού!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χελόου!
ήρθα για δουλειά!χεχεχε

Deb έγραψε:
Παρατήρησα κάτι όπως χάζευα το θέμα...Έλλη μου γιατί δεν είσαι στην λίστα ΔΕΝ περιμένω;;; confused confused confused confused confused

κουκλιτσα φτάνει ο γάμος και γι αυτο το μήνα δν θα προσπαθήσω γι αυτο βγήκα από την λίστα! Wink απο Ιούλιο πάλι Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 215994

εγω σήμερα δν προλαβαινα να παω για μπανιο και αυριο που εχω ρεπο θα ερθουν κατι φιλοι μας που γυριζουν Αθήνα απο Θεσ/νικη και θα σταματησουν σε εμας κατα τις 5+ αρα παλι δν προλαβαινω να παω για μπανιο Sad .. το αλλο ΣΚ τωρα Rolling Eyes

Τατι πες στη κουμπάρα σου απλα οτι ειναι πολυ νωρις να αγχώνεται!!! μην βλέπουν προβλήματα εκει που δν υπάρχουν!και αν θελει ο αντρας της να κανει μωρακι οταν ερθει η ώρα θα παει να κοιταχτει σίγουρα! αν ειναι ατομο που θιγεται ευκολα ας βρει καποιο αλλο τροπο να του το προτινει!! γυναικα ειναι, θα ξερει τον αντρα της!αν δν θελει να παει, μαλλον πρεπει να το συζητήσουν περισσότερο,γιατι προφανως ο αντρας της δν ειναι τοσο ετοιμος να γινει μπαμπας !

Ευουλι πως περάσατε θαλασσα!!? το μπεμπουλινι την ευχαριστήθηκε??

Ευα εχεις παντα σταθερή ωορρηξία και αγχώνεσαι?? εγω οταν πλησιαζουν οι μέρες κανω 2 τεστ, ενα μεσημερακι και ενα βραδάκι για να πετυχω το θετικό!! υπαρχουν ομως οντως και κύκλοι που δν εχουν ωορρηξια! δν υπάρχει κανενας λογος να αγχωθεις..συνεχισε τα τεστακια λιγες μερες ακομη, μπορει να κανεις αργοτερα ωορρηξια!εσυ ομως Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 215994 για καθε ενδεχομενο!!! Wink Wink

Γκρινιαράκι μήπως ήρθε η ώρα το τραγουδάκι να στο τραγουδίσει ο αντρούλης σου και να κανονισετε διακοπούλες πουθενά να ξεχαστείτε???? Ε?Ε? Very Happy Very Happy Cool Cool Cool

Χρύσα, παρθενάκι, Μαιρουλα και στα υπολοιπα κοριτσια Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 35 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις