451 Απ: Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 Πεμ Ιουν 07, 2012 2:55 am
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
μετα tena για την ακρατεια!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ευούλι έγραψε:Ματινάκι χαίρομαι που είναι καλύτερα ο Ντιέγκο σου!Αντε,να πάνε όλα καλά και σύντομα να ξεμπερδεύετε με τα φάρμακα!
xrysaki! έγραψε:Καλο μεσημερι κοριτσια!!πως πατε με τη ζεστη?
γκρινιαρα έγραψε:γεια σας ζουζουνες μου τι κανετε???
αχ......μου λειψατε παρα πολυ....
ηταν η μαμα μου εδω και η βαφτιστηρα της και δεν ειχα καθολου χρονο να μπαινω στον υπολογιστη...
επαθα συνδρομο στερησης 5 μερες....
διαβασα μονο σε αυτο το θεματακι τα νεα σας δεν εχω κουραγιο να διαβασω και τα παλια...
εμενα τα νεα μου δεν ειναι ουτε καλα ουτε κακα προς το παρον....
ειχα κατι καφε υγρα απο τη δευτερα στο σκουπισμα (ποτε-ποτε) και απο χθες εχω ποτε καφε ποτε ροζουλι αιμα...ποναει η μητρα μου απο τις συσπασεις....πηγα στη γιατρο και πηρα φαρμακα...αν δεν εχω αποβαλλει μεχρι τη δευτερα θα παω για υπερηχο...
δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε κατι παραπανω ειπε η γιατρος...ελπιζουμε να μην ειναι κατι κακο και να κρατηθει μεσα το σπορακι...
η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω κατα ποσο θα αντεξω μια ακομα αποβολη αν και εφοσον συμβει...
συγγνωμη που σας χαλασα το κεφι αλλα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου απο χθες...φοβαμαι...
πολλα φιλακια σε ολες σας και σας στελνω ολη μου την αγαπη...
γκρινιαρα έγραψε:εμενα μου εδωσε μια κολπικη γελη (προγεστερονης) ειναι το ιδιο με το ουτροτζεσταν απλα απορροφαται πιο γρηγορα απο τον οργανισμο και δρα πιο καλα...επισης καθε πρωι πινω και κατι βιταμινες-συμπληρωμα διατροφης....
ειπε οτι μπορει να ειναι υπολλειματα απο την προηγουμενη περιοδο αυτα τα καφε...
αλλα το στηθος μου τουμπανο με πονει κιολας...αφηστε τα...
μεσα μου πιστευω πως ολα θα πανε καλα και πως θα γεννηθει αυτο το σπορακι...απλα οταν σκουπιζομαι απογοητευομαι μερικες φορες...
ελπιζω τη δευτερα να παω και να ειναι ολα τελεια και να ακουσω και την καρδουλα του...
boubou έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:εμενα μου εδωσε μια κολπικη γελη (προγεστερονης) ειναι το ιδιο με το ουτροτζεσταν απλα απορροφαται πιο γρηγορα απο τον οργανισμο και δρα πιο καλα...επισης καθε πρωι πινω και κατι βιταμινες-συμπληρωμα διατροφης....
ειπε οτι μπορει να ειναι υπολλειματα απο την προηγουμενη περιοδο αυτα τα καφε...
αλλα το στηθος μου τουμπανο με πονει κιολας...αφηστε τα...
μεσα μου πιστευω πως ολα θα πανε καλα και πως θα γεννηθει αυτο το σπορακι...απλα οταν σκουπιζομαι απογοητευομαι μερικες φορες...
ελπιζω τη δευτερα να παω και να ειναι ολα τελεια και να ακουσω και την καρδουλα του...
ολα καλά θα πανε κοριτσακι μου μην στεναχωριέσαι!!! με το καλο να ακουσεις την Δευτερα την καρδουλα του να ηρεμήσεις!!!!
sofouli έγραψε:εγω ειχα λιγο αιμα στη 10η εβδομαδα.και μου ειπε αν δεις καφε τοτε ολα οκ.ειναι υπολειμματα!ολα καλα θα πανε!κανε το Σταυρο σου και ολα θα γινουνε οπως πρεπει!
Ευούλι έγραψε:Γκρινιαρούλα μου welcome back!Μην ανησυχείς κουκλίτσα μου, όλα καλά θα πάνε!Εχεις τις προσευχές και τις πιο ειλικρινείς ευχές όλων μας!
Εγώ κορίτσια είμαι σε φάση που δεν ξέρω αν θέλω να μείνω έγκυος...Προσπαθώ γενικά να είμαι δυνατή αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα...Τελοσπάντων, ας μην το συζητήσω. Δεν θέλω να σας πρήζω κι εσάς...
Πάω να στρώσω τραπέζι και να ξαπλώσω λίγο.
Ευούλι έγραψε:Γκρινιαρούλα μου welcome back!Μην ανησυχείς κουκλίτσα μου, όλα καλά θα πάνε!Εχεις τις προσευχές και τις πιο ειλικρινείς ευχές όλων μας!
Εγώ κορίτσια είμαι σε φάση που δεν ξέρω αν θέλω να μείνω έγκυος...Προσπαθώ γενικά να είμαι δυνατή αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα...Τελοσπάντων, ας μην το συζητήσω. Δεν θέλω να σας πρήζω κι εσάς...
Πάω να στρώσω τραπέζι και να ξαπλώσω λίγο.
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης