Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
548 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 548 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lollipop83 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.Τατιάνα μου μόλις είδα τα νέα σου.και εγω ακόμα χάλια είμαι.περνω τα χάπια αλλα δεν βλέπω προκοπη.το μεσημέρι σταμάτησαν τα καφε και ήμουν πολυ χαρούμενη.το απόγευμα όμως στην δουλεια μετα απο 4 ωρες ορθοστασια άρχισα να νιώθω ένα βάρος απο κάτω.πήγα τουαλέτα και είχα 2-3 πολυ μικρά καφε κομματάκια και μετα μου είχα πολλα καφε υγρα.επισησ νιωθω πολυ πρισμενη την κοιλια μου και ενοχλησεισ στον αφαλο.έχω ρίξει κλάμα πάλι.αύριο το πρωι θα πάω για χοριακη να δω τι γίνεται και το απόγευμα έχω ραντεβού στον γιατρο. Συγγνώμη που σας πριζω βρε κορίτσια αλλα φοβάμαι πολυ.

Έτσι ήμουν στον γιο μου...ακριβώς σαν εσένα τώρα....νομίζω ότι είναι στο μυαλο μας,νομίζω ότι άμα ήταν το κακο θα είχαμε πολυ πόνο κ πολυ αίμα...Δεν μας πριζεις οπως δε σας πριζω...είναι οι φόβοι μας εγω κλάμα έχω ρίξει για αλλα πράγματα...
Κολιτιδα ε;μάλλον κάτι τέτοιο παίζει γιατί σου λέω νιώθω ενα βάρος λες κ έχει κάτσει ελέφαντας πάνω μου...

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tatijana έγραψε:
Lollipop83 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.Τατιάνα μου μόλις είδα τα νέα σου.και εγω ακόμα χάλια είμαι.περνω τα χάπια αλλα δεν βλέπω προκοπη.το μεσημέρι σταμάτησαν τα καφε και ήμουν πολυ χαρούμενη.το απόγευμα όμως στην δουλεια μετα απο 4 ωρες ορθοστασια άρχισα να νιώθω ένα βάρος απο κάτω.πήγα τουαλέτα και είχα 2-3 πολυ μικρά καφε κομματάκια και μετα μου είχα πολλα καφε υγρα.επισησ νιωθω πολυ πρισμενη την κοιλια μου και ενοχλησεισ στον αφαλο.έχω ρίξει κλάμα πάλι.αύριο το πρωι θα πάω για χοριακη να δω τι γίνεται και το απόγευμα έχω ραντεβού στον γιατρο. Συγγνώμη που σας πριζω βρε κορίτσια αλλα φοβάμαι πολυ.

Έτσι ήμουν στον γιο μου...ακριβώς σαν εσένα τώρα....νομίζω ότι είναι στο μυαλο μας,νομίζω ότι άμα ήταν το κακο θα είχαμε πολυ πόνο κ πολυ αίμα...Δεν μας πριζεις οπως δε σας πριζω...είναι οι φόβοι μας εγω κλάμα έχω ρίξει για αλλα πράγματα...
Κολιτιδα ε;μάλλον κάτι τέτοιο παίζει γιατί σου λέω νιώθω ενα βάρος λες κ έχει κάτσει ελέφαντας πάνω μου...

κάτι σε τσαγάκι δεν ενδείκνυται σε τέτοιες περιπτώσεις; κάτι που μπορεί να ανακουφίσει χωρίς να είναι χημεία..;

eva34

eva34
ζωάκι έγραψε:
tatijana έγραψε:Έχω πιο ροζε αίμα όχι πολυ όμως και ένας ποσος που ήρθε μια το μεσημέρι κ έφυγε κ μια τώρα που πάλι έφυγε,είναι πόνος σαν να θες να πας για κακακια κ να μην μπορείς,σα να θες να κανεις προυτς για να καταλαβεται και νιώθω κ βάρος τώρα.

Καλησπέρα κορίτσια.
Τατιάνα μου αντί να αγχώνεσαι γιατί δεν πας στο γιατρό. Στη χειρότερη περίπτωση, αν συμβαίνει και κάτι μπορεί να σε βοηθήσει.. ακόμα και γιατροί να είμαστε εδώ μέσα, δεν μπορούμε να βοηθήσουμε ηλεκτρονικά!
Το μόνο που μπορώ να μοιραστώ μαζί σου είναι η εμπειρία μου.
Είχα μία παλίνδρομη πέρσι το καλοκαίρι, δεν είχα κανένα σημάδι τρανταχτό.. ούτε αίμα, ούτε υπερβολικούς πόνους.. και όταν έμαθα ότι είχε σταματήσει η καρδούλα του, έλεγα μακάρι να είχα σημάδια να το ξέρω από νωρίς.. γιατί είχαν περάσει 2 βδομάδες και το είχα μέσα μου χωρίς να χω πάρει είδηση..
Το πιο πιθανό είναι πως δεν είναι τίποτα, αλλά πιστεύω το καλύτερο που έχεις να κάνεις, κυρίως για την ψυχολογία σου, είναι να πας στο γιατρό σου και μέχρι τότε κοίτα να μην αγχώνεσαι!
Θα περιμένουμε νεότερα! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 5 503471
Τατιανάκι μου, θα συμφωνήσω με το ζωάκι.Το σημαντικότερο και το καλυτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας μια βολτίτσα στο γιατρό σου. Οι γνώσεις πάντως για το Ευερέθιστο έντερο είναι ορθές. Μπορεί από εγκυμοσύνη και από τα συμπτώματά της να μη ξέρω πολλά, αλλά από γνώσεις περί "ορισμένων" ιατρικών θεμάτων τις κατέχω(λόγω της φύσης της δουλειάς μου).
Πάντως μην απογοητεύεσαι και μη στενοχωριέσαι. Το σημαντικό είναι να κρατάς το ηθικό σου ανεβασμένο και να μη πέφτεις. Μη ξεχνάς άλλωστε πως γυναίκαι από γυναίκα διαφέρει, και πως ότι παθαίνει η μια δεν είναι απαραίτητο πως θα το πάθει και κάποια άλλη.
Πρέπει να σας αφήσω τώ ρα γιατί ήρθε ο καλός μου και θέλω "γλύκες" Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 5 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 5 215994 .
Σας φιλώ γλυκά όλες. Περιμένουμε νέα σου.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 5 850933 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 5 850933

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Προσπαθω να είμαι ήρεμη και να μη σκέφτομαι το κακό αλλα δεν μπορω.τουλαχιστων αύριο θα ξέρω.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνύχτα Εύη,ευχαριστω....Ζωακι σαφώς αύριο θα πάρω τηλ την γιατρο....Λολιποπ μην ανησυχείς θα πάμε καλα ναι;;;;;;;;;;

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι.έχεις δίκαιο.όλα καλα θα πανε και για τις δυο μας Very Happy .καλο βράδυ κορίτσια και καλή ξεκούραση σε όλες.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lollipop83 έγραψε:Ναι.έχεις δίκαιο.όλα καλα θα πανε και για τις δυο μας Very Happy .καλο βράδυ κορίτσια και καλή ξεκούραση σε όλες.

Το λέω κ για μένα...καληνύχτα κούκλα μου...πως σε λένε;;;;όλα καλα απο αύριο...

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ματίνα με λένε.απο αύριο θα αρχίσω να είμαι χαρούμενη και επιτέλους να το ζω.και εσυ το ίδιο.τέλος οι στεναχωριες.φιλακιααααα

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lollipop83 έγραψε:Ματίνα με λένε.απο αύριο θα αρχίσω να είμαι χαρούμενη και επιτέλους να το ζω.και εσυ το ίδιο.τέλος οι στεναχωριες.φιλακιααααα

Ναι,ναι.....καληνύχτα Ματίνα μου...

Deb

Deb
Κορίτσια μην αγχώνεστε!!!Όλα θα πάνε καλά!!!Περιμένουμε με αγωνία μέχρι αύριο(αν και είμαι σίγουρη πως τσάμπα ανησυχούμε)!!!!Σας στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια!!!!!!! Very Happy

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:Κορίτσια μην αγχώνεστε!!!Όλα θα πάνε καλά!!!Περιμένουμε με αγωνία μέχρι αύριο(αν και είμαι σίγουρη πως τσάμπα ανησυχούμε)!!!!Σας στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια!!!!!!! Very Happy
Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 5 334590 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 5 334590 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 5 334590

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
έκανα μια γρήγορη τα νέα σας και θα σχολιάσω αύριο,
Ελλη μπήκα βασικά για το προσκλητήριο σου αλλά δεν μας το έβαλες Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 5 534787

καληνύχτα κορίτσια
τα λέμε αυριο !
φιλιά Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 5 379767 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 5 379767

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 5 M086

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ Κ ΕΓΩ...ΚΑΛΕ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ Κ ΒΡΗΚΑ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ......ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΛΩΣΣΟΚΟΠΑΝΕΣ ΜΟΥ???????????? Razz Razz Razz ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ???
ΤΑΤΙΑΝΑΚΙΚ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΡΟΥΝ...ΑΛΛΑΤΟ ΑΝΧΟΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛ 'Η ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΝΤΑΚ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΩΤΗΣΕΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑΖΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!!!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 5 315810 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 5 315810

ζωάκι

ζωάκι
Καλημερούδια κορίτσια!
Τατιάνα, Ματίνα (Lollipop) πώς πάμε; Συνήθως η νύχτα βοηθάει ξεκουράσουμε μυαλό και σώμα και το φως του ήλιου μας κάνει να βλέπουμε πιο θετικά τα πράγματα! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 5 125586
Θα περιμένουμε νέα σας!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα...Η ροή του αίματος αυξήθηκε κ είναι ροζε.Πολυ αχγωθηκα κ στεναχωρηθηκα,ότι είναι να γίνει ας γίνει....Δε μπορω να κάνω αλλιώς...

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια.καλημέρα ζωή.αλήθεια είναι αυτο που λες.σήμερα νιώθω καλύτερα.πήγα πρωι πρωι για χοριακη και σε καμία ώρα θα ξέρω.τις παρακάλεσα να μου βγάλουν γρήγορα τα αποτελέσματα.ευτυχώς θα μου κάνουν την χάρη.

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα Τατιάνα μου.μιλησες με τον γιατρο;σου έδωσε ουτρογκεσταν;

ζωάκι

ζωάκι
tatijana έγραψε:Καλημέρα...Η ροή του αίματος αυξήθηκε κ είναι ροζε.Πολυ αχγωθηκα κ στεναχωρηθηκα,ότι είναι να γίνει ας γίνει....Δε μπορω να κάνω αλλιώς...

Αχ βρε Τατιάνα μου σήκω βουρ στο γιατρό! Δε σημαίνει πως αποβάλλεις επειδή είδες αίμα! Άντεεεεε!
Θα προσπαθήσω να μπω πιο μετά να δω τι έγινε! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 5 315810 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 5 315810 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 5 315810

Ματίνα ανυπομονώ!!!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 5 315810 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 5 315810 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 5 315810

Σας στέλνω +++++++ ενέργεια!

goldangel1990

goldangel1990
tatjana μου καλημέρα εγω οπως θυμάσε ειχα μια αποβολή πριν 2 εβδομάδες,ειχα πονους σαν αυτους που θελεις να πας τουαλετα και πονανε τα εντερα σου,και μαζι στην αρχη καφε,μετα ροζε και μετα κοκκινο σκουρο μαζι με κομματια συγνωμη για την περιγραφη..εγω απογευμα κυριακης ειχα τα καφε,βραδυ λιγα ροζ και το πρωι δευτερας,ολο τον βόσπορο...
δεν νομιζω να έχεις αποβολή νομιζω,οτι θα ειναι καποια αποκόλληση.Γιατι δεν πας στον γιατρό? ευχομαι τα καλύτερα!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Καλημέρα...Η ροή του αίματος αυξήθηκε κ είναι ροζε.Πολυ αχγωθηκα κ στεναχωρηθηκα,ότι είναι να γίνει ας γίνει....Δε μπορω να κάνω αλλιώς...

ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ Η ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ?
ΜΗΠΩΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ?
ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ?
ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ!ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ. Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 5 35468

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!τι κανετε?

xristina_29

xristina_29
Καλημερα σε ολες...δεν εχω κ εγω τα καλυτερα νεα...κατι σιγουρα δεν παει καλα...κ οχι τιποτα αλλο,ειμαι κ στη δουλεια κ δεν μπορω να λειψω με τιποτα..κοντευω να τρελλαθω...το πρωι ειχα στο σκουπισμα ελαχιστα καφε τα οποια μετα απο λιγη ωρα εξαφανιστηκαν...τωρα δεν εχω τιποτα ουτε καν στο σκουπισμα..εχω πονακια χαμηλα ποτε απο την δεξια πλευρα κ ποτε απο την αριστερη...μα τι στην ευχη μου συμβαινει????

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristina_29 έγραψε:Καλημερα σε ολες...δεν εχω κ εγω τα καλυτερα νεα...κατι σιγουρα δεν παει καλα...κ οχι τιποτα αλλο,ειμαι κ στη δουλεια κ δεν μπορω να λειψω με τιποτα..κοντευω να τρελλαθω...το πρωι ειχα στο σκουπισμα ελαχιστα καφε τα οποια μετα απο λιγη ωρα εξαφανιστηκαν...τωρα δεν εχω τιποτα ουτε καν στο σκουπισμα..εχω πονακια χαμηλα ποτε απο την δεξια πλευρα κ ποτε απο την αριστερη...μα τι στην ευχη μου συμβαινει????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΚΟ.ΤΑ ΚΑΦΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ.Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ Η ΧΟΡΙΑΚΗ?

xristina_29

xristina_29
τατιανα καλημερα...η αποβολη να ξερεις εχει τρελο πονο κ κομματια αιμα....μιλαμε ομως για πονο που σε πεταει απο το κρεβατι...αν δεν εχεις τετοια συμπτωματα ισως να ειναι καμμια μικρη αποκολλησουλα...επειδη ομως γιατροι δεν ειμαστε ο γιατρος σιγουρα θα σου λυσει καθε απορια..μην κανεις τιποτα ομως...ξεκουραση...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις