26 Απ: Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 Τρι Ιουν 05, 2012 4:48 am
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
κι εμενα καπου πηγε το μυαλο μου αλλα τιποτα σιγουρο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Λεμονάκι έγραψε:δεν ξέρω ΑΡΤ το γιατί αλλά μακάρι να κάνω λάθος....
παντός να ξέρετε πως παρακολουθώ καιρό κάτι.... μακάρι λέω ξανά να κάνω μεγάλο λάθος να είναι βλακεία αυτά που λέω αλλά θα βρω την άκρη...
αυτά δεν λέω τίποτα άλλο...
απλά θέλω να προστατεύσω...
όχι οτι θα πάθουμε κάτι αλλά δεν μου αρέσει το δούλεμα...
το σταματώ εδώ.
Συγνώμη για το άσχετο.
Λεμονάκι έγραψε:
παντός να ξέρετε πως παρακολουθώ καιρό κάτι.... μακάρι λέω ξανά να κάνω μεγάλο λάθος να είναι βλακεία αυτά που λέω αλλά θα βρω την άκρη...
το σταματώ εδώ.
Συγνώμη για το άσχετο.
λεμονακι μου γλυκο καλα κανεις και το λεσ απλα ξερεις ποιο ειναι το θεμα?εγω ας πουμε δεν εχω καμια σχεση με αυτο οκ?αλλα εγω που μεσα απο το φορουμ συμπαθω το λεμονακι κια εχουμε μοιραστει καποια πραγματα ειναι κριμα να λεω απο μεσα μου μωρε λες το λεμονακι να νομιζει για μενα αυτο το πραγμα...?λεω εγω τωρα...κια οχι μονο εγω αλλα και αλλα κοριτσια ...καταλαβαινεις τι λεω ε?χωρις παρεξηγησειΛεμονάκι έγραψε:δεν ξέρω ΑΡΤ το γιατί αλλά μακάρι να κάνω λάθος....
το σταματώ εδώ.
Συγνώμη για το άσχετο.
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΜΑ.........
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΑΔΕΙΑ...
tatijana έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΜΑ.........
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΑΔΕΙΑ...
Εγω είμαι,χαχαχαχ....Για να το λέει το λεμονινι ξέρει τι θα λέει,μην πανικοβαλλομαστε όλα καλα...
Γιάννα μου ναι έπρεπε,μέχρι να δω την Δευτέρα τι και πως....
toniach29 έγραψε:γειααααααααααααααααααα γιανναααααα τι κανεις???εγω ετοιμαζω τα μικρα για μιαμα
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης