501 Απ: Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 Πεμ Ιουν 07, 2012 8:50 am
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
τι κανετε κοριτσια????????ελιωσα στον υπνο!το βραδυ θα βρυκολακιασω!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sofouli έγραψε:τι κανετε κοριτσια????????ελιωσα στον υπνο!το βραδυ θα βρυκολακιασω!!!!!!!
sofouli έγραψε:ειμαι ανεργη.....απο το σπιτι δουλευω τωρα(κανω ψηφιακα αλμπουμ) αλλα τωρα δεν εχω τπτ...υπομονη,ελλη μου!!!!θα περασει η ωρα!
petalouda έγραψε:Καλησπέρα. Δεν έχω Ίντερνετ σπίτι κ μπαίνω απο το κινητο γι'αυτο δεν κάθομαι. Εκανα χοριακη. Μου είχε γράψει κ κάτι άλλες εξετάσεις η φίλη μου. Όπως για θυροειδη,γλυκοζη αίματος, γλυκοζυλιωμενη αιμοσφαιρινη, TSH,FT4 κ FT3. Οποία ξέρει τι εξετάσεις είναι αυτές να μου πει. Για την χοριακη μου είπε να την πάρω αύριο τηλ κατα της 11 το πρωι κ απο Δευτέρα θα βγουν κ οι άλλες. Γιατρο δεν βρήκα ακόμα γιατι μου Πέ καλύτερα να ζω τις εξετάσεις στα χέρια μου κ να ψάχνω παρα να πάω έτσι. Οπότε θα ξεκινήσω απο βδομάδα
petalouda έγραψε:Καλησπέρα. Δεν έχω Ίντερνετ σπίτι κ μπαίνω απο το κινητο γι'αυτο δεν κάθομαι. Εκανα χοριακη. Μου είχε γράψει κ κάτι άλλες εξετάσεις η φίλη μου. Όπως για θυροειδη,γλυκοζη αίματος, γλυκοζυλιωμενη αιμοσφαιρινη, TSH,FT4 κ FT3. Οποία ξέρει τι εξετάσεις είναι αυτές να μου πει. Για την χοριακη μου είπε να την πάρω αύριο τηλ κατα της 11 το πρωι κ απο Δευτέρα θα βγουν κ οι άλλες. Γιατρο δεν βρήκα ακόμα γιατι μου Πέ καλύτερα να ζω τις εξετάσεις στα χέρια μου κ να ψάχνω παρα να πάω έτσι. Οπότε θα ξεκινήσω απο βδομάδα
petalouda έγραψε:Αχ εγω είμαι κ παχουλη κ μπορει να μου τις έκανε για να δει αν έχω σακχαρο
Deb έγραψε:Να'μαι πάλι!!!Άλλη αίσθηση μετά από την περιποίηση των άκρων!ΠΕΤΑΩ!!!χιχι
Τί κάνετε εσείς;Ποιές είναι εδώ να μου κάνουν παρεούλα;
boubou έγραψε:Deb έγραψε:Να'μαι πάλι!!!Άλλη αίσθηση μετά από την περιποίηση των άκρων!ΠΕΤΑΩ!!!χιχι
Τί κάνετε εσείς;Ποιές είναι εδώ να μου κάνουν παρεούλα;
μας ήρθες Δεσποινάκι ανανεωμένη?? τι καλά
εγώ εδώ είμαι για λίγο ακόμη!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης