Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
605 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 605 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:ματινα ξερεις τι ειχαμε δει στην Μυκονο μαλλον scratch ή στην Παρο δε θυμαμαι ενα καταστημα που ειχε κοσμηματα απο βοτσαλα!τα ειχαν λειανει και τα ειχαν επεξεργαστει και μετα τα ειχαν δεσει σε κοσμηματα!πολυ πρωτοτυπα και ομορφα!

Λεμονακι θα ερθω ακομα και σιδερο θα βαλω μονο ηλεκτρικη μη μου πεις!και τζαμια κανω!

ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΙ....ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΧΤΡΑ ΣΕΙΡΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΗ ΠΕΤΡΑ ΠΙΟ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ ΕΝΩ ΟΙ ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙΣΜΑ Κ ΤΡΥΠΗΜΑ ...ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ
Αρχεία
2 Tone Aqua Fire Agate w Black Edge - Puff Ovals.jpg
Δεν έχετε το δικαίωμα να κατεβάσετε τα attachments.
(178 Kb) Κατεβάστηκε 19 φορές

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:γκρινιαρα απορροφηθηκε;

απο οτι ειπε η γιατρος μαλλον ναι...αφου εγω δεν ειδα τιποτα....

το κατασπαραξα... Razz Razz Razz Razz

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε κορίτσια μήπως να ξεκινήσετε να έρθετε απο τώρα ; Razz Razz
τι βίτσια είναι αυτά ρε κορίτσια ;

αχ δεν θα πάρω αυτό το γαμημένο το πλυντήριο πιάτων !!

εγώ Γρινιάρα όταν πηγαίναμε για σπερμοδιάγραμμα του έλεγα...
άντε πάλι καλά θα περάσεις Razz Razz

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki83 έγραψε:
ioanna85 έγραψε:ματινα ξερεις τι ειχαμε δει στην Μυκονο μαλλον scratch ή στην Παρο δε θυμαμαι ενα καταστημα που ειχε κοσμηματα απο βοτσαλα!τα ειχαν λειανει και τα ειχαν επεξεργαστει και μετα τα ειχαν δεσει σε κοσμηματα!πολυ πρωτοτυπα και ομορφα!

Λεμονακι θα ερθω ακομα και σιδερο θα βαλω μονο ηλεκτρικη μη μου πεις!και τζαμια κανω!

ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΙ....ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΧΤΡΑ ΣΕΙΡΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΗ ΠΕΤΡΑ ΠΙΟ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ ΕΝΩ ΟΙ ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙΣΜΑ Κ ΤΡΥΠΗΜΑ ...ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ

ειναι πολυ ομορφο!!!ποτε θα κανετε e-shop???

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ματινάκι όμορφο, το ίδιο θα ρωτούσα και εγώ με την γρινάρα..

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:ρε κορίτσια μήπως να ξεκινήσετε να έρθετε απο τώρα ; Razz Razz
τι βίτσια είναι αυτά ρε κορίτσια ;

αχ δεν θα πάρω αυτό το γαμημένο το πλυντήριο πιάτων !!

εγώ Γρινιάρα όταν πηγαίναμε για σπερμοδιάγραμμα του έλεγα...
άντε πάλι καλά θα περάσεις Razz Razz

εμεις θα κανουμε τη συλλογη σπερματος εδω στο σπιτι σε ουροσυλλεκτη και θα το παμε στο μικροβιολογικο...μαλλον θα βαλω το χερακι μου.......... Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

μονο σαν εικονα που το σκεφτομαι λυνομαι στα γελια...και ο δικος μου ειναι και πολυ ντροπαλος...ασ'τα να πανε.... Laughing Laughing Laughing Laughing

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω να φτιαξω ενα κεκακι και το φαγητο για αυριο γιατι το απογευμα θα παμε για καφε στον ανηψουλη μας!!!

θα ειμαι ον.......

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πολυ ομορφο Ματινακι μου!Μου αρεσει το παιχνιδισμα των χρωματων!Ανδρικα εχετε; αν ναι ο αντρας μου πρωτος και καλυτερος!

γκρινιαρα χαιρομαι που το αντιμετωπιζεις ετσι...κι εγω φοβαμαι την ιδια τυχη θα εχω οταν θα μεινω!Πιο βαρια το πηρα εγω!

Λεμονακι απαραιτητως δωρο γαμου το πλυντηριο!Βιτσιο δεν ειναι αλλα απο τη στιγμη που το επαγγελμα μου ειναι νοικοκυρα προσπαθω να το απολαμβανω και να το κανω οσο πιο καλα γινεται!

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκρινιαρα έγραψε:
matinaki83 έγραψε:

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ???? Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 90233 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 90233 ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΠΕΤΡΑ...ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ.ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΝΕΤΕ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ) Κ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκρινιαρα έγραψε:παω να φτιαξω ενα κεκακι και το φαγητο για αυριο γιατι το απογευμα θα παμε για καφε στον ανηψουλη μας!!!

θα ειμαι ον.......

ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ!!!!!!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 315810 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 315810 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 315810 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 315810

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμείς γκρινιάρα πηγαίναμε σε κέντρο, έμπενε σε ένα δωμάτιο.. χαμηλός φωτισμός, πολυθρόνα και ταινιούλα..

την πρώτη φορά που έκανε στο σπίτι και το πήγαμε σε μικροβιολόγο τα αποτελέσματα ήταν λάθος.

εγώ θα σας αφήσω, πάω να ετοιμάσω κάτι στα γρήγορα για φαγητό..

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:πολυ ομορφο Ματινακι μου!Μου αρεσει το παιχνιδισμα των χρωματων!Ανδρικα εχετε; αν ναι ο αντρας μου πρωτος και καλυτερος!

γκρινιαρα χαιρομαι που το αντιμετωπιζεις ετσι...κι εγω φοβαμαι την ιδια τυχη θα εχω οταν θα μεινω!Πιο βαρια το πηρα εγω!

Λεμονακι απαραιτητως δωρο γαμου το πλυντηριο!Βιτσιο δεν ειναι αλλα απο τη στιγμη που το επαγγελμα μου ειναι νοικοκυρα προσπαθω να το απολαμβανω και να το κανω οσο πιο καλα γινεται!

ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ...Κ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ Κ ΜΥΚΟΝΟ... Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 40746
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΗ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ Κ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ Κ ΑΝΤΡΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ Κ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΑΝΤΡΑ.ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΠΑΣ Κ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παντως αν θες ιδεες εμεις ειμαστε εδω!Ο αντρας μου ψαχνεται σε αυτα πολυ!

παω για δουλειες κι εγω!θα τα πουμε!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:πολυ ομορφο Ματινακι μου!Μου αρεσει το παιχνιδισμα των χρωματων!Ανδρικα εχετε; αν ναι ο αντρας μου πρωτος και καλυτερος!

ελπιζω να μην μου μοιασει καμια σας...να μην το σκεφτεσαι...ολα θα πανε καλα οταν με το καλο μεινεις παλι εγκυος...θα το δεις!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 35468 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 35468 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 35468 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 35468

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki83 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:
matinaki83 έγραψε:

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ???? Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 90233 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 90233 ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΠΕΤΡΑ...ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ.ΕΛΕΝΑΚΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΝΕΤΕ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ) Κ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

οκ!!!θα αναμενουμε λοιπον!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki83 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:παω να φτιαξω ενα κεκακι και το φαγητο για αυριο γιατι το απογευμα θα παμε για καφε στον ανηψουλη μας!!!

θα ειμαι ον.......

ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ!!!!!!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 315810 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 315810 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 315810 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 315810

εβαλα ηδη το κοτσι στο φουρνο με πατατες...σε λιγο αρχιζω και το κεικ...ελα να πιουμε καφε στη βεραντα και να χαζευουμε τη λιμνη!!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ελιωσα λεμε!!!καλε ποτε προλαβαν και τα σκεφτηκαν ολα αυτα???? Razz Razz Razz Razz Razz Razz

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:εμείς γκρινιάρα πηγαίναμε σε κέντρο, έμπενε σε ένα δωμάτιο.. χαμηλός φωτισμός, πολυθρόνα και ταινιούλα..

την πρώτη φορά που έκανε στο σπίτι και το πήγαμε σε μικροβιολόγο τα αποτελέσματα ήταν λάθος.

εγώ θα σας αφήσω, πάω να ετοιμάσω κάτι στα γρήγορα για φαγητό..

ναι κι εμενα μου εξηγησε η γιατρος τη διαδικασια για να μην γινει κανα λαθος!!!!

φιλακια καλη ορεξη!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χελόου γκρερλς!Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 M139

τι μου κάνετε?

Πεταλουδίτσα μήπως δν κοιμάσαι γιατί έχεις άγχος για το σπορίδιο?η χοριακή σου ειναι πολύ καλή Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 654316 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 654316 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 654316 τώρα με το καλό να ακουσετε και την καρδούλα!!!!χαιρομαι που και τα αποτελέσματα απο τις εξετάσεις σου βγήκαν τόσο καλά!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 228222

Ζωή σίγουρα ειναι πιο ευκολο να διατηρείς τα χέρια σου καθαρά αλλά και με το νύχι φαίνονται πιο θηλυκά βρε παιδί μου!! πολύ μου αρέσει έστω και λίγο νύχι!!

Εύη κι εγώ σήμερα με το που σηκώθηκα έκατσα και εκανα ενα γλυκό ψυγείου με μπισκότα, μονο και μονο για να μη πετάξω το γάλα που θα έληγε. κατα τ' αλλα νιώθω πτώμα!!άντε να ερθει το ΣΚ να χαλαρώσω λίγο γιατι δν κοιμάμαι καλά αυτες τις μέρες και δν την παλεύω!!καλή επιτυχία για την μαθήτρια σου!!!

Ιωαννα Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 334590 ακόμη αρρωστούλι εισαι μωρέ?? περαστικά σου Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 379767

Μαράκι - μπαρμπι Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 361490 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 361490 κι εγώ ειμαι γλυκατζου οσο κανένας αλλος χαχαχα

Σοφούλι Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 125586 τοσο δυνατός βρε ηταν ο σεισμός που φοβήθηκες?

Χρυσα γεια σου Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 M139τι κανει το αγορινάκι σου??δωστου ενα ρουφηχτό φιλάκι απο εμένα!!

Λεμονάκι πως εισαι σήμερα κοριτσάκι?ελπιζω καλύτερα έ?κι εγώ έχω φουλ σίδερο που μάλλον θα κάνω αυριο!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 M070μια χαρά θα περάσετε..θα εχεις και τον ανηψούλι σου, μη σε νοιάζουν οι δουλειές μετά!!! χαλαρά και όλα θα γίνουν!!!

μαγειρεμα ευτυχως σήμερα έκανε η πεθερά μου κολοκυθάκια γεμιστα με κιμά.....οπότε έφαγα καλά σήμερις Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 M081

Aγάπη καλά να περάσετε..μη σκέφτεσαι τιποτα, οταν ξαναγυρίσεις τα κανονίζεις όλα!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 90233 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 90233 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 90233 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 90233

Γκρινιαράκι... δν έχω λόγια !!!Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 M025 ελπιζω να παραμείνεις ψύχραιμη γενικότερα, να κάνετε τις εξετάσεις σας να διορθώσετε το πρόβληματακι, και να ερθει και το τριτο σποράκι πολύ πολύ γρήγορα, που αυτή τη φορά θα μείνει μέχρι τέλους!!! εμεις εδώ ειμαστε να σε εμψυχώνουμε σε οτι χρειαστείς!!ασε αυτο με το σπερμοδιάγραμμα κι εμένα γενικά δν την παλεύει οπότε αναγκαστικά πρεπει να το κάνουμε απο το σπίτι και ειναι μια απόσταση μέχρι το μικροβιολογικό μετά!να δω πως θα τα καταφέρουμε να το παμε στην ώρα του!

Ειρήνη Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 315810

Καλως το και το Δεσποινάκι!!μα τι ωραια αβαταρ βαζεις συνέχεια!!!ΑΧ!!

Ματινάκι σε ευχαριστούμε για την αποκλειστικότητα!μας κολακεύεις!!
Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 M024μου αρέσει πολύ αυτό που θα φτιάξετε στην Πάρο και ειμαι σίγουρη οτι θα πάει πολύ πολύ καλά!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 403793

αχ δν μπορώ ούτε να ακούω το όνομα Κασιδιάρης!!!με πιάνουν τα νευρα μου!

σας φιλώ όλες και πάω να ετοιμαστώ για δουλειά!!
Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 531909 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 531909 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 531909 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 531909

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου ελλουκο μου!!!

τι να κανουμε αυτα συμβαινουν...ελπιζω κι εγω το τριτο να ερθει και να μεινει!!!

εμενα η γιατρος μου ειπε οτι μεσα σε 1 ωρα απο την εκσπερματωση πρεπει να ξεκινησει η καλλιεργεια του σπερματος...οποτε ελπιζω να σας φτασει ο χρονος...παντως θα γελασουμε πολυ....... Razz Razz Razz Razz

κι εγω μια απο τα ιδια...ακουω κασιδιαρης και τρελαινομαι...εχουμε γινει παγκοσμιως ρεντικολο!!!!

καλη δουλεια ζουζουνα μου!!!

ααααααα.........και μην ξεχνας σαν σημερα σε 1 μηνα θα εισαι ηδη η κυρια του κυριου!!!!!! Wink Wink Wink Wink Wink Wink

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκρινιαρα έγραψε:
matinaki83 έγραψε:

θα ειμαι ον.......

εβαλα ηδη το κοτσι στο φουρνο με πατατες...σε λιγο αρχιζω και το κεικ...ελα να πιουμε καφε στη βεραντα και να χαζευουμε τη λιμνη!!!!

Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 M044
ΘΑ ΜΕ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ!!!!!!!ΑΧ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΥΑ?????ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΝΑ ΧΑΖΕΥΑΜΕ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΟΧΙ Η ΘΕΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ..ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ ΕΛΠΙΖΩΑς Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 M121

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΜΕ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥΑς Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 M137

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:χελόου γκρερλς!Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 M139

τι μου κάνετε?

Πεταλουδίτσα μήπως δν κοιμάσαι γιατί έχεις άγχος για το σπορίδιο?η χοριακή σου ειναι πολύ καλή Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 654316 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 654316 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 654316 τώρα με το καλό να ακουσετε και την καρδούλα!!!!χαιρομαι που και τα αποτελέσματα απο τις εξετάσεις σου βγήκαν τόσο καλά!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 228222

Ζωή σίγουρα ειναι πιο ευκολο να διατηρείς τα χέρια σου καθαρά αλλά και με το νύχι φαίνονται πιο θηλυκά βρε παιδί μου!! πολύ μου αρέσει έστω και λίγο νύχι!!

Εύη κι εγώ σήμερα με το που σηκώθηκα έκατσα και εκανα ενα γλυκό ψυγείου με μπισκότα, μονο και μονο για να μη πετάξω το γάλα που θα έληγε. κατα τ' αλλα νιώθω πτώμα!!άντε να ερθει το ΣΚ να χαλαρώσω λίγο γιατι δν κοιμάμαι καλά αυτες τις μέρες και δν την παλεύω!!καλή επιτυχία για την μαθήτρια σου!!!

Ιωαννα Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 334590 ακόμη αρρωστούλι εισαι μωρέ?? περαστικά σου Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 379767

Μαράκι - μπαρμπι Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 361490 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 361490 κι εγώ ειμαι γλυκατζου οσο κανένας αλλος χαχαχα

Σοφούλι Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 125586 τοσο δυνατός βρε ηταν ο σεισμός που φοβήθηκες?

Χρυσα γεια σου Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 M139τι κανει το αγορινάκι σου??δωστου ενα ρουφηχτό φιλάκι απο εμένα!!

Λεμονάκι πως εισαι σήμερα κοριτσάκι?ελπιζω καλύτερα έ?κι εγώ έχω φουλ σίδερο που μάλλον θα κάνω αυριο!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 M070μια χαρά θα περάσετε..θα εχεις και τον ανηψούλι σου, μη σε νοιάζουν οι δουλειές μετά!!! χαλαρά και όλα θα γίνουν!!!

μαγειρεμα ευτυχως σήμερα έκανε η πεθερά μου κολοκυθάκια γεμιστα με κιμά.....οπότε έφαγα καλά σήμερις Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 M081

Aγάπη καλά να περάσετε..μη σκέφτεσαι τιποτα, οταν ξαναγυρίσεις τα κανονίζεις όλα!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 90233 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 90233 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 90233 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 90233

Γκρινιαράκι... δν έχω λόγια !!!Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 M025 ελπιζω να παραμείνεις ψύχραιμη γενικότερα, να κάνετε τις εξετάσεις σας να διορθώσετε το πρόβληματακι, και να ερθει και το τριτο σποράκι πολύ πολύ γρήγορα, που αυτή τη φορά θα μείνει μέχρι τέλους!!! εμεις εδώ ειμαστε να σε εμψυχώνουμε σε οτι χρειαστείς!!ασε αυτο με το σπερμοδιάγραμμα κι εμένα γενικά δν την παλεύει οπότε αναγκαστικά πρεπει να το κάνουμε απο το σπίτι και ειναι μια απόσταση μέχρι το μικροβιολογικό μετά!να δω πως θα τα καταφέρουμε να το παμε στην ώρα του!

Ειρήνη Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 315810

Καλως το και το Δεσποινάκι!!μα τι ωραια αβαταρ βαζεις συνέχεια!!!ΑΧ!!

Ματινάκι σε ευχαριστούμε για την αποκλειστικότητα!μας κολακεύεις!!
Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 M024μου αρέσει πολύ αυτό που θα φτιάξετε στην Πάρο και ειμαι σίγουρη οτι θα πάει πολύ πολύ καλά!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 403793

αχ δν μπορώ ούτε να ακούω το όνομα Κασιδιάρης!!!με πιάνουν τα νευρα μου!

σας φιλώ όλες και πάω να ετοιμαστώ για δουλειά!!
Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 531909 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 531909 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 531909 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 531909

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΟΥΚΟ!!!!Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 M120Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 M120Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 M120
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΤΕ Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 28 654316

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ματινακι καλε θα με τρελανεις???ξερει να κανει ο αντρας σου γεμιστα????

ααααα.....απο αυριο ο δικος αρχιζει εντατικα μαθηματα γιατι εχει μεινει πισω....χαχαχαχαχα!!!!

βρε τι την θελουμε τη θεα αφου εχουμε καλη παρεα????

κι εγω οσο ζω ελπιζω να συναντηθω με καποιες απο εσας!!!

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκρινιαρα έγραψε:ματινακι καλε θα με τρελανεις???ξερει να κανει ο αντρας σου γεμιστα????

ααααα.....απο αυριο ο δικος αρχιζει εντατικα μαθηματα γιατι εχει μεινει πισω....χαχαχαχαχα!!!!

βρε τι την θελουμε τη θεα αφου εχουμε καλη παρεα????

κι εγω οσο ζω ελπιζω να συναντηθω με καποιες απο εσας!!!

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΕΝΗΣ Κ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ..ΜΕ ΜΟΥΣΑΚΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕ ΕΡΙΞΕ..Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΥ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΟΥ..Κ ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΙ ΠΥΚΝΑ ΣΥΧΝΑ...ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΥΣ..ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις