Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
709 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 709 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ioanna85 έγραψε:τι εννοεις τα ξελαδωνουν;

ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΛΑΔΩΝΟΥΝ.

ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ Ε?

εγώ την έκανα μοναχή! καλά η νονά μας είναι λίγο μακριά αλλά πήγαμε κ ξελαδώσαμε τα ρούχα κ λύσαμε κ τον κόμπο της κορδέλας! δε ξέρω έχετε εσείς κορδέλα?

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
matinaki83 έγραψε:ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ.......
ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 9 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΤΟΟΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΑ Κ ΕΓΩ ΤΟΟΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ Κ ΦΕΤΟΣ.....ΕΦΑΓΑ ΔΥΟ ΟΟΚΛΗΡΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΤΗ ΚΑΡΤΑ...ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΩΣΕΙ ΟΛΑ....Κ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...Κ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ....ΒΡΙΣΚΩ Κ ΤΗ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ 670 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ...Κ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ... Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 911307 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 911307 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 585182 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 585182 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 654655 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 654655 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 654655 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 654655 ΤΑ 100 ΤΑ ΕΔΙΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΔΙΜΗΝΟ...
Κ ΗΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΦΑΣΗ ΤΣΙΜΑ ΤΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Κ ΤΑ ΤΡΑΒΑΑΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ..ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΝΧΟΣ Κ ΤΡΕΞΙΜΟ..... Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 654655 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 654655
ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΟΡΤΟΣΑ ΜΕ ΑΣΧΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ..ΘΕΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ...Κ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΜΟΥ.....ΚΡΑΤΑΩ ΚΡΑΤΑΩ..ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ..Κ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!!ΒΛΕΠΩ Κ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΚΑΕΙ Κ ΒΛΕΠΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΕΤΣΙ..ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΟΛΟ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ..ΕΛΕΟΣ..... Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 688264

καλώς τη φουρτουνιασμένη μας!! σορρυ αλλά περίμενες κάτι ...ότι κάνεις κάντο μετά τις εκλογές τώρα είμαστε ακυβέρνητο καράβι στον Ατλαντικό!! αλλά κ πρώτα ελληνικό δημόσιο !!

ΜΑΙΡΗ ΙΩΑΝΝΑ Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 417472

ΦΟΥΡΤΟΥΝΙΑΣΜΕΝΗ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΠΑΣ...ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ...ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.......ΤΕΣΠΑ...
ΝΑΙ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ Κ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ..ΜΠΑΣ Κ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ...ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ..ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΟ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΙΣΩΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ Κ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ

ΓΙΑΝΝΑΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ..ΦΟΒΕΡΗ Ι ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ Κ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΤΥΠΩΣΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ...Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Κ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ...ΑΝΤΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ..Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ..ΦΙΛΑΚΙ ΡΟΥΦΙΧΤΟ ΣΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 417472

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΛΑΔΩΝΟΥΝ.

εγώ την έκανα μοναχή! καλά η νονά μας είναι λίγο μακριά αλλά πήγαμε κ ξελαδώσαμε τα ρούχα κ λύσαμε κ τον κόμπο της κορδέλας! δε ξέρω έχετε εσείς κορδέλα?

ΟΧΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:μα καποια στιγμη θα το αφησεις το παιδι...ειναι μια ευκαιρια τωρα!

όπως το πες παιδί όταν γίνει παιδί κ μπορείς να συννενοηθείς μαζί της καλώς τώρα όμως κ εκτός αυτό ποιος θα της δίνει γάλα οεο???

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω να βρασω πατατες για πουρε και ξαναρχομαι....

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοπελούδια!Τι κάνετε;Μπήκα για λίγο να δω τα νέα σας!
Ματινάκι καλορίζικο το μαγαζί και το σπίτι!Καλές δουλειές εύχομαι!Οσο για τα υπόλοιπα, μη χαλάς τη ζαχαρένια σου κούκλα μου...Ζούμε σε μια μπαχαλοχωρα που βιώνει και μια από τις χειρότερες φάσεις της (συνδυασμός που σκοτώνει!)...
Γιάννα τηλεπάθεια έχεις με την κολλητή μου;Βαφτίζει το κοριτσάκι της τέλη του μήνα και μάντεψε τι θα έχει ως μπουμπουνιέρα για τους μεγάλους: γλαστράκια με βασιλικό!!!Πολύ ωραία ιδέα πάντως!
Ιωάννα μου πεσμένη σε "νιώθω" τώρα τελευταία...Αν φταίνε οι τρίτοι θα σε μαλώσω!!!Πότε θα μάθεις απλά να τους γράφεις;!Σιγά μη σου κάνουν κουμάντο και στη μπουκιά!
Στα υπόλοιπα κορίτσια Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 417472

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki83 έγραψε:
matinaki83 έγραψε:ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ.......
ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 9 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΤΟΟΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΑ Κ ΕΓΩ ΤΟΟΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ Κ ΦΕΤΟΣ.....ΕΦΑΓΑ ΔΥΟ ΟΟΚΛΗΡΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΤΗ ΚΑΡΤΑ...ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΩΣΕΙ ΟΛΑ....Κ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...Κ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ....ΒΡΙΣΚΩ Κ ΤΗ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ 670 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ...Κ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ... Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 911307 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 911307 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 585182 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 585182 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 654655 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 654655 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 654655 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 654655 ΤΑ 100 ΤΑ ΕΔΙΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΔΙΜΗΝΟ...
Κ ΗΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΦΑΣΗ ΤΣΙΜΑ ΤΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Κ ΤΑ ΤΡΑΒΑΑΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ..ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΝΧΟΣ Κ ΤΡΕΞΙΜΟ..... Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 654655 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 654655
ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΟΡΤΟΣΑ ΜΕ ΑΣΧΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ..ΘΕΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ...Κ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΜΟΥ.....ΚΡΑΤΑΩ ΚΡΑΤΑΩ..ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ..Κ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!!ΒΛΕΠΩ Κ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΚΑΕΙ Κ ΒΛΕΠΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΕΤΣΙ..ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΟΛΟ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ..ΕΛΕΟΣ..... Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 688264

καλώς τη φουρτουνιασμένη μας!! σορρυ αλλά περίμενες κάτι ...ότι κάνεις κάντο μετά τις εκλογές τώρα είμαστε ακυβέρνητο καράβι στον Ατλαντικό!! αλλά κ πρώτα ελληνικό δημόσιο !!

ΜΑΙΡΗ ΙΩΑΝΝΑ Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 417472

ΦΟΥΡΤΟΥΝΙΑΣΜΕΝΗ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΠΑΣ...ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ...ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.......ΤΕΣΠΑ...
ΝΑΙ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ Κ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ..ΜΠΑΣ Κ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ...ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ..ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΟ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΙΣΩΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ Κ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ

ΓΙΑΝΝΑΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ..ΦΟΒΕΡΗ Ι ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ Κ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΤΥΠΩΣΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ...Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Κ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ...ΑΝΤΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ..Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ..ΦΙΛΑΚΙ ΡΟΥΦΙΧΤΟ ΣΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 417472

ψαξτο γιατι μπορει να χουν κάνει κ κανα λαθος! σε μια απο τις κουνιαδες μου ειχε τυχει κ ηταν λαθος κ το ξεκαθαρισε!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:παω να βρασω πατατες για πουρε και ξαναρχομαι....

γιαμι γιαμι!! μ αρεσει ο πουρες!! φανταζομαι εσυ θα κανεις κατι διαφορετικο! για πε οταν γυρισεις!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

εμείς εδώ το έχουμε όταν γυρίζει ο νονός γυρως γύρω από τη κολυμπήθρα με το παιδί φοράνε μια κορδέλα κ καλά το δέσιμο του νονού με το παιδί αυτό συμβολίζει! Μετά από τη λήξη των 3 κοινωνιών ο νονός λύνει τη κορδέλα λένε ευχές κ δίνουνε του κοπελιού χρήματα(πολύ κρητικό ακούστηκε αυτό ε?) χιχιχι

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

εμείς εδώ το έχουμε όταν γυρίζει ο νονός γυρως γύρω από τη κολυμπήθρα με το παιδί φοράνε μια κορδέλα κ καλά το δέσιμο του νονού με το παιδί αυτό συμβολίζει! Μετά από τη λήξη των 3 κοινωνιών ο νονός λύνει τη κορδέλα λένε ευχές κ δίνουνε του κοπελιού χρήματα(πολύ κρητικό ακούστηκε αυτό ε?) χιχιχι

ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΙΜΟ.

ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΘΑ ΜΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ.Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 M120

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΟΥΛΙ!!!!!!!!ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ..ΒΡΕ 3 ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΕΙΔΑ...ΕΝΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Κ ΕΝΑ ΧΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑΚΙΑ.... scratch scratch scratch
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Κ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΗΡΕΜΗΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΝΟΤΑ ΣΟΚ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ..ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΜΑΖΙ....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΠΑΡΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!!
ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ????

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 417472 ΓΙΑΝΝΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΥΡΕ...ΤΑΠΕΡΑΚΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙΣΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 875502 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 875502 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 875502

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΙΜΟ.

ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΘΑ ΜΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ.Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 M120

καλή όρεξη φιλιά!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ!!!ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΚΡΕΜΟΥΛΑ!!!ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΙΛΑΜΕ Κ ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 517142 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 517142 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΙΤΑΞΩ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΑΤΗΕΝΣ!!!!ΤΙ ΚΑΛΑ!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 875502 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 875502 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 875502 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 875502 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 875502

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toniach29 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ!!!ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΚΡΕΜΟΥΛΑ!!!ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΙΛΑΜΕ Κ ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 517142 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 517142 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΙΤΑΞΩ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΑΤΗΕΝΣ!!!!ΤΙ ΚΑΛΑ!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 875502 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 875502 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 875502 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 875502 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 875502

ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΟΝΙΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ......
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 654316 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 654316 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 654316 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 654316 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 654316 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 654316

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ!!!ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΚΡΕΜΟΥΛΑ!!!ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΙΛΑΜΕ Κ ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 517142 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 517142 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΙΤΑΞΩ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΑΤΗΕΝΣ!!!!ΤΙ ΚΑΛΑ!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 875502 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 875502 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 875502 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 875502 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 875502

φιλιά!!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ματινάκι μου όντως έχω καιρό να σε πετύχω!Λογικό είναι βέβαια αφού έτρεχες!Στην παροικιά όντως υπάρχουν 3 μαγαζιά οπτικών...Πόσα όμως απ'αυτά έχουν κατάστημα και στη Νάουσα;Υπερόραση, αν θυμάμαι καλά, λέγεται!Καλά είμαι σχετικά...Εχω κάτι θεματάκια υγείας αλλά πού θα πάει θα τα αντιμετωπίσω!Ψυχολογικά κυρίως προσπαθώ να μη με πάρει από κάτω!
ΥΓ:Αν χαθώ ξαφνικά μη σου κάνει εντύπωση.Περιμένω μια φίλη μου για καφέ...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευουλι μου τι κανεις; εισαι καλυτερα; ναι οντως ειμαι πεσμενη και δεν ξερω αν φταινε οι αλλοι η αν φταιω εγω που τους το επιτρεπω!

Μαιρη το γαλα μπορεις να το βγαλεις μς θηλαστρο και να το βαλεις καταψυξη!Χωρις παρεξηγηση απλα σου λεω να πατε οι 2 σας γιατι ενα ζευγαρι με παιδι παντα χρειαζεται χρονο μονο του! Wink Μπα σημερα δεν εχω ορεξη για κατι ιδιαιτερο...εκανα σνιτσελ κοτοπουλο και πουρε πατατας με γαλα και βιταμ!Για παγωτο εχω κατι σκεψεις... Rolling Eyes

Γιαννα καλη ορεξη!Να μην αγχωνεσαι απο οτι φαινεται τα εχεις σκεφτει ολα τελεια!

Ματινακι να μην ανησυχεις στην Παρο θα πιασει σιγουρα το μαγαζι!Εμεις παντως εδω οταν λεμε Παρο σκεφτομαστε κοσμηματα και ειδικα χρυσα!Αντε να μας πει και τη σελιδα να μπουμε στο σαιτ!Το ταπερακι ερχεται.......
Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 M084

Τονια καλες δουλειες!Αφου ειναι να πας Αθηνα σου δινουμε αδεια...χαχαχα!Καλο ταξιδι και χρονια σου πολλα αν δεν τα ξαναπουμε μεχρι τοτε!

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευούλι έγραψε:Ματινάκι μου όντως έχω καιρό να σε πετύχω!Λογικό είναι βέβαια αφού έτρεχες!Στην παροικιά όντως υπάρχουν 3 μαγαζιά οπτικών...Πόσα όμως απ'αυτά έχουν κατάστημα και στη Νάουσα;Υπερόραση, αν θυμάμαι καλά, λέγεται!Καλά είμαι σχετικά...Εχω κάτι θεματάκια υγείας αλλά πού θα πάει θα τα αντιμετωπίσω!Ψυχολογικά κυρίως προσπαθώ να μη με πάρει από κάτω!
ΥΓ:Αν χαθώ ξαφνικά μη σου κάνει εντύπωση.Περιμένω μια φίλη μου για καφέ...

ΑΑΑ..ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ....ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ..ΘΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΨΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ
ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΥΓΕΙΑΣ?ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΒΡΕ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ..ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ...ΒΡΕΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ...ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ...ΠΑΓΩΤΑΚΙΑ Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 40746 ...ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ..ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ..ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ..ΕΓΩ ΘΑ ΚΛΕΨΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΟΠΟΤΕ ΒΡΩ Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 40746 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 40746 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 40746 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 40746 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 40746
ΦΙΛΟΥΡΕΣ!!!!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 315810 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 315810 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 315810

Υ.Γ. ΕΓΩ ΘΑ ΧΑΘΩ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ Κ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ..ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΛΙ Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 315810

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 315810 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 315810 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 315810 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 315810 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 315810 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 315810

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Ευουλι μου τι κανεις; εισαι καλυτερα; ναι οντως ειμαι πεσμενη και δεν ξερω αν φταινε οι αλλοι η αν φταιω εγω που τους το επιτρεπω!

Μαιρη το γαλα μπορεις να το βγαλεις μς θηλαστρο και να το βαλεις καταψυξη!Χωρις παρεξηγηση απλα σου λεω να πατε οι 2 σας γιατι ενα ζευγαρι με παιδι παντα χρειαζεται χρονο μονο του! Wink Μπα σημερα δεν εχω ορεξη για κατι ιδιαιτερο...εκανα σνιτσελ κοτοπουλο και πουρε πατατας με γαλα και βιταμ!Για παγωτο εχω κατι σκεψεις... Rolling Eyes

Γιαννα καλη ορεξη!Να μην αγχωνεσαι απο οτι φαινεται τα εχεις σκεφτει ολα τελεια!

Ματινακι να μην ανησυχεις στην Παρο θα πιασει σιγουρα το μαγαζι!Εμεις παντως εδω οταν λεμε Παρο σκεφτομαστε κοσμηματα και ειδικα χρυσα!Αντε να μας πει και τη σελιδα να μπουμε στο σαιτ!Το ταπερακι ερχεται.......

Τονια καλες δουλειες!Αφου ειναι να πας Αθηνα σου δινουμε αδεια...χαχαχα!Καλο ταξιδι και χρονια σου πολλα αν δεν τα ξαναπουμε μεχρι τοτε!

ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 328109 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 328109
Κ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΤΥΧΩΣ...ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΑ Κ ΜΠΙΖΟΥΤΑΔΙΚΑ..ΔΕΝ..
ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ..ΔΗΛΑΔΗ ΑΧΑΤΕΣ ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ ΤΥΡΚΟΥΑΖ ΚΟΡΑΛΙ ΛΑΒΑ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ...ΔΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑ Κ ΣΥΡΜΑ ΚΟΛΙΕ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ Κ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ...ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ 6Ε ΜΕΧΡΙ 22Ε..ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗ ΠΕΤΡΑ ΣΕ ΚΟΣΜΗΜΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Κ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΡΜΑ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ...ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΚΟΣΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ..ΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ...ΧΙΧΙΧΙΧ...ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ..ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ E-SHOP ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ..Κ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ Κ ΦΩΤΟ
ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΥΝΗΘΩΣ..ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΥΛΙΚΑ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ Κ ΜΑΛΑΚΟ ΠΑΓΩΤΟ...ΑΜΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΑΜΑΔΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ...ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ Κ ΝΤΑΙΤΖΕΣΤΙΒ ΜΕΣΑ Κ ΕΓΙΝΕ ΜΟΥΡΛΙΑ.....

Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 417472 ΦΕΥΓΩΩΩΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Ευουλι μου τι κανεις; εισαι καλυτερα; ναι οντως ειμαι πεσμενη και δεν ξερω αν φταινε οι αλλοι η αν φταιω εγω που τους το επιτρεπω!

το ξέρω ιωάννα μου αλλά η μικρή δε θέλει να βλέπει μπιμπερό! πέρσι που έπρεπε να ανέβω Αθήνα για ένα θέμα στο πανεπιστήμιο τα χίλια μίρια τράβηξε ο άντρας μου !!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki83 έγραψε:

ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 328109 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 328109
Κ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΤΥΧΩΣ...ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΑ Κ ΜΠΙΖΟΥΤΑΔΙΚΑ..ΔΕΝ..
ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ..ΔΗΛΑΔΗ ΑΧΑΤΕΣ ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ ΤΥΡΚΟΥΑΖ ΚΟΡΑΛΙ ΛΑΒΑ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ...ΔΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑ Κ ΣΥΡΜΑ ΚΟΛΙΕ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ Κ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ...ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ 6Ε ΜΕΧΡΙ 22Ε..ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗ ΠΕΤΡΑ ΣΕ ΚΟΣΜΗΜΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Κ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΡΜΑ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ...ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΚΟΣΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ..ΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ...ΧΙΧΙΧΙΧ...ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ..ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ E-SHOP ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ..Κ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ Κ ΦΩΤΟ
ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΥΝΗΘΩΣ..ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΥΛΙΚΑ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ Κ ΜΑΛΑΚΟ ΠΑΓΩΤΟ...ΑΜΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΑΜΑΔΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ...ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ Κ ΝΤΑΙΤΖΕΣΤΙΒ ΜΕΣΑ Κ ΕΓΙΝΕ ΜΟΥΡΛΙΑ.....

Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 15 417472 ΦΕΥΓΩΩΩΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ

φιλάκια!! ναι ωραία συνταγή λίγο μπελαλίδικο μου φάνηκε εμένα!! εεε κ εγώ θέλω να μας πεις να μας πεις!!

petalouda

petalouda
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ξεχασα να ρωτησω το βασικο
για να κανω την χοριακη πρεπει να ειμαι νηστικη?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
petalouda έγραψε:ξεχασα να ρωτησω το βασικο
για να κανω την χοριακη πρεπει να ειμαι νηστικη?

δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά καλύτερα πως ναι! εγώ πήγα νηστική!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις