376 Απ: Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 Τετ Ιουν 06, 2012 7:53 am
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
οχι αν ειναι μονο χοριακη δεν πρεπει να εισαι νηστικη!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xrysaki! έγραψε:Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!!
xrysaki! έγραψε:Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!!
xrysaki! έγραψε:καλα μαρακι!εσυ?πως τα περασες?η μικρη τι κανει?
mariabel έγραψε:Γεια σου, Τόνια!! Γεια σου, ζωάκι!!
Τόνια, διάβασα ότι σου ήρθε η ακατανόμαστη... Μην απογοητεύεσαι! Πάμε για το επόμενο μήνα δυναμικά!! Αυτό το μήνα ακολούθα άλλη τακτική. Μην κάθε μέρα, γιατί έχω ακούσει ότι το σπέρμα γίνεται πιο αδύναμο. κάθε 2 με 3 μέρες.
Ζωάκι, πώς πάει η εγκυμοσύνη; Έχεις πάει στο γιατρό; Όλα καλά; Βάλε τικεράκι να βλέπουμε σε ποια εβδομάδα είσαι...
Lollipop83 και petalouda, τα θερμά μου συγχαρητήρια!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις εγκυμοσύνες σας!! Είχα να μπω 2 θεματάκια και έχασα τα νέα σας...
tatijana έγραψε:Κορίτσια όλα καλα....είδα τον σάκο,εχε σφηνωθει σε πολυ καλο μέρος.Υπάρχει όμως κι ένας άλλος "σάκος" μεγαλύτερης διαμέτρου που φαινόταν κάτι σαν εμβρυακι,αλλα δεν υπήρχε καρδιακος παλμός ούτε αμνιακο υγρό...Παίζει να είχα μείνει έγκυος τον προηγούμενο μήνα λέει κ να τερματιστηκε κ εξου κ τα αίματα τώρα...θα απορροφηθεί μόνο του...Όλα τα κουλά εγω....Θα πάω κ την Δευτέρα για να δει τι ακριβώς είναι αυτο που έχω,αν έφυγε,αν μικρυνε,αν....Αν....Αν.....
tatijana έγραψε:Κορίτσια όλα καλα....είδα τον σάκο,εχε σφηνωθει σε πολυ καλο μέρος.Υπάρχει όμως κι ένας άλλος "σάκος" μεγαλύτερης διαμέτρου που φαινόταν κάτι σαν εμβρυακι,αλλα δεν υπήρχε καρδιακος παλμός ούτε αμνιακο υγρό...Παίζει να είχα μείνει έγκυος τον προηγούμενο μήνα λέει κ να τερματιστηκε κ εξου κ τα αίματα τώρα...θα απορροφηθεί μόνο του...Όλα τα κουλά εγω....Θα πάω κ την Δευτέρα για να δει τι ακριβώς είναι αυτο που έχω,αν έφυγε,αν μικρυνε,αν....Αν....Αν.....
tatijana έγραψε:Εγω ήθελα πολυ να έχω δίδυμα,ναι ξέρω τρελλη...χαχαχ....
maryz-iraklio kritis έγραψε:tatijana έγραψε:Εγω ήθελα πολυ να έχω δίδυμα,ναι ξέρω τρελλη...χαχαχ....
κ εγώ ρε γαμωτο θέλω κ έχουμε κ κληρονομικότητα! έβλεπα το μεσημέρι που λέγανε για τη καλομοίρα που περιμένει δίδυμα κ θέλω κ εγώωωω!!
ζωάκι έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:tatijana έγραψε:Εγω ήθελα πολυ να έχω δίδυμα,ναι ξέρω τρελλη...χαχαχ....
κ εγώ ρε γαμωτο θέλω κ έχουμε κ κληρονομικότητα! έβλεπα το μεσημέρι που λέγανε για τη καλομοίρα που περιμένει δίδυμα κ θέλω κ εγώωωω!!
Αχ κι εγώ! πάντα ήθελα!
Πέρσι γέννησε μία φίλη μου δίδυμα! Υποφέρει λίγο λόγω δουλειάς και λέει ότι αυτές με ένα μωρό δεν πρέπει να παραπονιούνται!
Φαντάσου να χεις 3! όλη μέρα με την κατσαρόλα στο χέρι!
maryz-iraklio kritis έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ioanna85 έγραψε:τι εννοεις τα ξελαδωνουν;
ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΛΑΔΩΝΟΥΝ.
ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ Ε?
εγώ την έκανα μοναχή! καλά η νονά μας είναι λίγο μακριά αλλά πήγαμε κ ξελαδώσαμε τα ρούχα κ λύσαμε κ τον κόμπο της κορδέλας! δε ξέρω έχετε εσείς κορδέλα?
ΟΧΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ?
εμείς εδώ το έχουμε όταν γυρίζει ο νονός γυρως γύρω από τη κολυμπήθρα με το παιδί φοράνε μια κορδέλα κ καλά το δέσιμο του νονού με το παιδί αυτό συμβολίζει! Μετά από τη λήξη των 3 κοινωνιών ο νονός λύνει τη κορδέλα λένε ευχές κ δίνουνε του κοπελιού χρήματα(πολύ κρητικό ακούστηκε αυτό ε?) χιχιχι
Σίγουρα! μπορεί να χεις 3 και να μην τανιώθεις και με ένα να τρελαίνεσαι!maryz-iraklio kritis έγραψε:ζωάκι έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:tatijana έγραψε:Εγω ήθελα πολυ να έχω δίδυμα,ναι ξέρω τρελλη...χαχαχ....
Αχ κι εγώ! πάντα ήθελα!
Πέρσι γέννησε μία φίλη μου δίδυμα! Υποφέρει λίγο λόγω δουλειάς και λέει ότι αυτές με ένα μωρό δεν πρέπει να παραπονιούνται!
Φαντάσου να χεις 3! όλη μέρα με την κατσαρόλα στο χέρι!
κάθε γυναίκα ξέρει τι τραβάει ναι δε λέω όσες έχουν πολλά είναι δράμα αλλά καμιά φορά κ με το 1 μπορεί να μη τα βγάζεις εύκολα πέρα!
eva34 έγραψε:Κορίτσια, μία ερώτηση έχω.
Στο γιατρό δε κατάφερα να κλείσω ραντεβού για αύριο.Έκανα ένα τεστ ωορρηξίας σήμερα αλλά δεν έδειξε κάτι(η αλήθεια είναι πως το ξέχασα γιατί είχα πάει να απλώσω κάτι ρούχα και το είδα μετά από 10 λεπτά).Τέλος πάντων.
Από το απόγευμα όμως έχω περισσότερα υγρά(μερικές φορές νομίζω πως κατουριέμαι.Sorry κιόλας). Σήμερα είναι η 11η μέρα του κύκλου(σε κύκλο 26-27 ημερών). Μπορεί να καταλάβει καμια τίποτα;;;;;;
Χτες του δώσαμε και κατάλαβε . Σήμερα έχει νηστεία το πρόγραμμα και αύριο θα γίνει χαμός....Από χτες, έχω απίστευτη όρεξη για "ζουζουνιές". Δε μπορώ να συγκρατηθώ με τίποτα.
Συγνώμη...Σας κούρασα...
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:tatijana έγραψε:Κορίτσια όλα καλα....είδα τον σάκο,εχε σφηνωθει σε πολυ καλο μέρος.Υπάρχει όμως κι ένας άλλος "σάκος" μεγαλύτερης διαμέτρου που φαινόταν κάτι σαν εμβρυακι,αλλα δεν υπήρχε καρδιακος παλμός ούτε αμνιακο υγρό...Παίζει να είχα μείνει έγκυος τον προηγούμενο μήνα λέει κ να τερματιστηκε κ εξου κ τα αίματα τώρα...θα απορροφηθεί μόνο του...Όλα τα κουλά εγω....Θα πάω κ την Δευτέρα για να δει τι ακριβώς είναι αυτο που έχω,αν έφυγε,αν μικρυνε,αν....Αν....Αν.....
TAΤΙΑΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ.ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ.
Η ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ Ε?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης