Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
664 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 664 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι αν ειναι μονο χοριακη δεν πρεπει να εισαι νηστικη!

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 16 654316

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 16 654316

καλησπερα!!!!!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 16 654316

καλησπέρα χρυσάκι!! τι κάνεις?

xrysaki!

xrysaki!
καλα μαρακι!εσυ?πως τα περασες?η μικρη τι κανει?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:καλα μαρακι!εσυ?πως τα περασες?η μικρη τι κανει?

αχ σορρυ που αργησα τρωγαμε γιαουρτακι!! μια χαρα περασαμε να ταν κ αλλο!!

ζωάκι

ζωάκι
mariabel έγραψε:Γεια σου, Τόνια!! Γεια σου, ζωάκι!!
Τόνια, διάβασα ότι σου ήρθε η ακατανόμαστη... Sad Μην απογοητεύεσαι! Πάμε για το επόμενο μήνα δυναμικά!! Αυτό το μήνα ακολούθα άλλη τακτική. Μην Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 16 215994 κάθε μέρα, γιατί έχω ακούσει ότι το σπέρμα γίνεται πιο αδύναμο. Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 16 215994 κάθε 2 με 3 μέρες.
Ζωάκι, πώς πάει η εγκυμοσύνη; Έχεις πάει στο γιατρό; Όλα καλά; Βάλε τικεράκι να βλέπουμε σε ποια εβδομάδα είσαι...
Lollipop83 και petalouda, τα θερμά μου συγχαρητήρια!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 16 50580 Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις εγκυμοσύνες σας!! Very Happy Είχα να μπω 2 θεματάκια και έχασα τα νέα σας...

Γεια σου Μαριάμπελ και γεια σε όλες!
Στο γιατρό πήγα την Πέμπτη και είδαμε σάκο εγκυμοσύνης. Θα πάω πάλι την Παρασκευή να δούμε ότι όλα πάνε καλά και να ακούσουμε καρδούλα.. για το τικεράκι περιμένω μέχρι την Παρασκευή! Είμαι στην αρχή της 7ης βδομάδας! 6 και 2-3 ημερών.. Σήμερα νιώθω λίγο πρησμένη σα να περιμένω περίοδο και κάτι μικρά πονάκια.. θέλω να ελπίζω ότι είναι τα φυσιολογικά πονάκια που νιώθεις όταν μεγαλώνει η μήτρα! Rolling Eyes

Τώρα, με τόσα που διάβασα, ξέχασα ποια ήταν με τους βασιλικούς στη βάφτιση! Smile Στο γαμήλιο παρτυ μας στην Κύπρο είχαμε στολίσει με γλαστράκια βασιλικού τα τραπέζια και ήταν δώρο για τους καλεσμένους μετά! Ήταν πολύ όμορφα και μυρωδάτα! Σε πράσινα και άσπρα γλαστράκια από το τζάμπο!

Κορίτσια η Τατιάνα που βρίσκεται; Μιλάει καμιά μαζί της σε φεισμπουκ; Και ποια άλλη ήταν να πάρε χοριακή σήμερα;

petalouda

petalouda
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ζωακι ακριβως τα ιδια πονακια νιωθω κ γω μεσα στην μερα
εγω θα παω αυριο για χοριακη

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια όλα καλα....είδα τον σάκο,εχε σφηνωθει σε πολυ καλο μέρος.Υπάρχει όμως κι ένας άλλος "σάκος" μεγαλύτερης διαμέτρου που φαινόταν κάτι σαν εμβρυακι,αλλα δεν υπήρχε καρδιακος παλμός ούτε αμνιακο υγρό...Παίζει να είχα μείνει έγκυος τον προηγούμενο μήνα λέει κ να τερματιστηκε κ εξου κ τα αίματα τώρα...θα απορροφηθεί μόνο του...Όλα τα κουλά εγω....Θα πάω κ την Δευτέρα για να δει τι ακριβώς είναι αυτο που έχω,αν έφυγε,αν μικρυνε,αν....Αν....Αν.....

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Κορίτσια όλα καλα....είδα τον σάκο,εχε σφηνωθει σε πολυ καλο μέρος.Υπάρχει όμως κι ένας άλλος "σάκος" μεγαλύτερης διαμέτρου που φαινόταν κάτι σαν εμβρυακι,αλλα δεν υπήρχε καρδιακος παλμός ούτε αμνιακο υγρό...Παίζει να είχα μείνει έγκυος τον προηγούμενο μήνα λέει κ να τερματιστηκε κ εξου κ τα αίματα τώρα...θα απορροφηθεί μόνο του...Όλα τα κουλά εγω....Θα πάω κ την Δευτέρα για να δει τι ακριβώς είναι αυτο που έχω,αν έφυγε,αν μικρυνε,αν....Αν....Αν.....

και τώρα θα σου γραφα μηπως εχεις διδυμη κυηση ειναι της μοδας τελευταια!! Μπραβο μια χαρα οποτε τωρα σουτ! μη το σκεφτεσαι καθολου ολα θα πανε καλα!

ζωάκι

ζωάκι
tatijana έγραψε:Κορίτσια όλα καλα....είδα τον σάκο,εχε σφηνωθει σε πολυ καλο μέρος.Υπάρχει όμως κι ένας άλλος "σάκος" μεγαλύτερης διαμέτρου που φαινόταν κάτι σαν εμβρυακι,αλλα δεν υπήρχε καρδιακος παλμός ούτε αμνιακο υγρό...Παίζει να είχα μείνει έγκυος τον προηγούμενο μήνα λέει κ να τερματιστηκε κ εξου κ τα αίματα τώρα...θα απορροφηθεί μόνο του...Όλα τα κουλά εγω....Θα πάω κ την Δευτέρα για να δει τι ακριβώς είναι αυτο που έχω,αν έφυγε,αν μικρυνε,αν....Αν....Αν.....

Δηλαδή ο παλιός δεν επηρεάζει τον καιρνούριο, αν κατάλαβα καλά, ε; Ούτε δίδυμο παιζει να είναι, αφού είναι μεγαλύτερο ε;

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω ήθελα πολυ να έχω δίδυμα,ναι ξέρω τρελλη...χαχαχ....

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Εγω ήθελα πολυ να έχω δίδυμα,ναι ξέρω τρελλη...χαχαχ....

κ εγώ ρε γαμωτο θέλω κ έχουμε κ κληρονομικότητα! έβλεπα το μεσημέρι που λέγανε για τη καλομοίρα που περιμένει δίδυμα κ θέλω κ εγώωωω!!

ζωάκι

ζωάκι
maryz-iraklio kritis έγραψε:

κ εγώ ρε γαμωτο θέλω κ έχουμε κ κληρονομικότητα! έβλεπα το μεσημέρι που λέγανε για τη καλομοίρα που περιμένει δίδυμα κ θέλω κ εγώωωω!!

Αχ κι εγώ! πάντα ήθελα!
Πέρσι γέννησε μία φίλη μου δίδυμα! Υποφέρει λίγο λόγω δουλειάς και λέει ότι αυτές με ένα μωρό δεν πρέπει να παραπονιούνται!
Φαντάσου να χεις 3! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 16 564595 όλη μέρα με την κατσαρόλα στο χέρι! Smile

petalouda

petalouda
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα ολα καλα πηγαν δλδ ε?

κ εγω θελω διδυμααααα
αλλα ειναι ο αντρας μου διδυμος οποτε λιγο εως πολυ δυσκολο να κανουμε κ εμεις

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:

Αχ κι εγώ! πάντα ήθελα!
Πέρσι γέννησε μία φίλη μου δίδυμα! Υποφέρει λίγο λόγω δουλειάς και λέει ότι αυτές με ένα μωρό δεν πρέπει να παραπονιούνται!
Φαντάσου να χεις 3! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 16 564595 όλη μέρα με την κατσαρόλα στο χέρι! Smile

κάθε γυναίκα ξέρει τι τραβάει ναι δε λέω όσες έχουν πολλά είναι δράμα αλλά καμιά φορά κ με το 1 μπορεί να μη τα βγάζεις εύκολα πέρα!

eva34

eva34
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ioanna85 έγραψε:τι εννοεις τα ξελαδωνουν;

ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΛΑΔΩΝΟΥΝ.

ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ Ε?

εγώ την έκανα μοναχή! καλά η νονά μας είναι λίγο μακριά αλλά πήγαμε κ ξελαδώσαμε τα ρούχα κ λύσαμε κ τον κόμπο της κορδέλας! δε ξέρω έχετε εσείς κορδέλα?

ΟΧΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ?

εμείς εδώ το έχουμε όταν γυρίζει ο νονός γυρως γύρω από τη κολυμπήθρα με το παιδί φοράνε μια κορδέλα κ καλά το δέσιμο του νονού με το παιδί αυτό συμβολίζει! Μετά από τη λήξη των 3 κοινωνιών ο νονός λύνει τη κορδέλα λένε ευχές κ δίνουνε του κοπελιού χρήματα(πολύ κρητικό ακούστηκε αυτό ε?) χιχιχι

Καλησπέρα, καλησπέρα, καλησπέρα σε όλες!!!!!!!!!!
Τί ωραίο έθιμο;;;;;Πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!

ζωάκι

ζωάκι
ζωάκι έγραψε:

Αχ κι εγώ! πάντα ήθελα!

κάθε γυναίκα ξέρει τι τραβάει ναι δε λέω όσες έχουν πολλά είναι δράμα αλλά καμιά φορά κ με το 1 μπορεί να μη τα βγάζεις εύκολα πέρα!
Σίγουρα! μπορεί να χεις 3 και να μην τανιώθεις και με ένα να τρελαίνεσαι!

eva34

eva34
Κορίτσια, μία ερώτηση έχω.
Στο γιατρό δε κατάφερα να κλείσω ραντεβού για αύριο.Έκανα ένα τεστ ωορρηξίας σήμερα αλλά δεν έδειξε κάτι(η αλήθεια είναι πως το ξέχασα γιατί είχα πάει να απλώσω κάτι ρούχα και το είδα μετά από 10 λεπτά).Τέλος πάντων.
Από το απόγευμα όμως έχω περισσότερα υγρά(μερικές φορές νομίζω πως κατουριέμαι.Sorry κιόλας). Σήμερα είναι η 11η μέρα του κύκλου(σε κύκλο 26-27 ημερών). Μπορεί να καταλάβει καμια τίποτα;;;;;;
Χτες του δώσαμε και κατάλαβε Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 16 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 16 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 16 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 16 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 16 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 16 215994 . Σήμερα έχει νηστεία το πρόγραμμα και αύριο θα γίνει χαμός....Από χτες, έχω απίστευτη όρεξη για "ζουζουνιές". Δε μπορώ να συγκρατηθώ με τίποτα.
Συγνώμη...Σας κούρασα...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι καλα είναι....Για την ώρα...

eva34

eva34
Χριστίνα όλα καλά θα είναι με τον κύκλο σου. Don't worry.Απλά σου κάνει παιχνιδάκια για να χάσεις τις γόνιμες μέρες σου και να είναι ΟΛΕΣ οι μέρες στο μέλλον γόνιμες.
Φιλιά Very Happy Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 16 403793 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 16 403793

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

TAΤΙΑΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ.ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ.
Η ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ Ε?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:Κορίτσια, μία ερώτηση έχω.
Στο γιατρό δε κατάφερα να κλείσω ραντεβού για αύριο.Έκανα ένα τεστ ωορρηξίας σήμερα αλλά δεν έδειξε κάτι(η αλήθεια είναι πως το ξέχασα γιατί είχα πάει να απλώσω κάτι ρούχα και το είδα μετά από 10 λεπτά).Τέλος πάντων.
Από το απόγευμα όμως έχω περισσότερα υγρά(μερικές φορές νομίζω πως κατουριέμαι.Sorry κιόλας). Σήμερα είναι η 11η μέρα του κύκλου(σε κύκλο 26-27 ημερών). Μπορεί να καταλάβει καμια τίποτα;;;;;;
Χτες του δώσαμε και κατάλαβε Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 16 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 16 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 16 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 16 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 16 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 - Σελίδα 16 215994 . Σήμερα έχει νηστεία το πρόγραμμα και αύριο θα γίνει χαμός....Από χτες, έχω απίστευτη όρεξη για "ζουζουνιές". Δε μπορώ να συγκρατηθώ με τίποτα.
Συγνώμη...Σας κούρασα...

η ερώτηση ποια είναι?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

TAΤΙΑΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ.ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ.
Η ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ Ε?

όχι κ θα ρωτούσα κ εγώ! εσύ πας ε? ε αντε καληνυχτα! φιλια!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κλείνω κ εγώ!! θα τα πούμε τη Παρασκευή! Αύριο θα πάμε στη πεθερά! φιλιά σε όλες! καληνύχτες!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις