Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
562 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 562 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pados den blepo na gennao akoma...
kalinuxta koritsares filakia.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koimomaste???ponaw san periodos..

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ. ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΒΕΒΕΚ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΣ ?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
entaksei,iremisa mpempa mou!!ponaga san otan imoun adiatheti.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebek6 έγραψε:mpempa mou sygnwmi, ekana douleies ta ftysa k me pire o ypnos meta.nai,mpempa m kai avgolemoni dyskolevomai ston ypno apo tin apopsi oti ponaei i mesi mou kai ta plevra mou..
exete etoimastei eseis me kounies/ krevatakia/kalathounes/kathismatakia?giati emena afta eipan tha mou ta dwsoun k o antras mou den exei prolavei na ta parei,se dyo vdomades mallon tha paei k agxwnomai pote tha ta plynw..
Xrysa mou mi fovasai,de nomizw na xathoume!pistevw oti eimaste apo tis pio demenes omadoules!episis proseksa oti metras monopsifio mexri na genniseis!!!wow!!!! me to kalo!!
ontws re koritsia poia kopela exei seira twra giati exw xasei ti mpala!
ΔΕΝ μπυραζει κοπελα μου δεν εγινε και τπτ
και εγω μικρη κοιλιτσα εχω αμα δειτε αλλα το βαρος ειναι βαρος και σε μμενα την αδυνατη το βαρος ειναι τεραστιο 15 κιλα εχω παρει και δεν την παλυεω

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μικροσυσπασεις?απο εδω και περα ετσι ειναι προετοιμαζεται για την μεγαλη εξοδο,
να σου βεβεκ εχει φεις ?

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αυγολεμόνη μου, supermom, τουτουνάκι, φράνσυ, bebek, πόπη, joannua και όλες οι εγκυομανούλες, καλησπέρα! Τι μου κάνετε?

Φράνσυ, αυτό το ρίγος σιγουρέψου ότι δεν είναι από το έντερο...δλδ αν πας τουαλέτα και συνεχίσει ίσως πρέπει να πεταχτείς στην κλινική για παν ενδεχόμενο...

Βεβεκ, πονάκια περιόδου στην κοιλιά και στη μέση αν έχεις, χρονομέτρησέ τα...αν είναι τακτικά πχ κάθε δέκα λεπτά επικοινωνείς με το γιατρό σου ή πας κι εσύ στο μαιευτήριο!

Είμαι καλά, όσο μπορώ δηλαδή, αύριο φευγει ο άντρας, άλλα έρχονται κάτι ξαδερφούλες από σαλονίκη για το σκ και θα περάσουμε τέλεια με κοριτσοπαρέα!

Εφαγα ένα σκασμό καρπούζι και θα τρελαθώ στο κατούρημα όλη νύχτα... Α ρε τουτουνάκι , τρώω και σε σκέφτομαι λέω αυτή η ψυχή που δεν μπορεί να φάει... (πάντως καλά του έκανες του παγωτού).

Ελπίζω να ρίξω μερικά μπανάκια ακόμα μέχρι να γεννήσω! Φιλιά πολλά και καληνύχτες! Κι ευχαριστώ και πάλι όλες σας για τη στήριξη!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρυσα μην το σκεφτεσαι καν μην χαλιεσαι αγαπη μ δεν χρειαζεται ...σκεψου μνο το τι ωραια θα περασετε κοριτσοπαρεα αχ σε ζηλευω θελω και εγω ...πιστεψε με και εγω οταν τρωω οτι θελω σκεφτω μ ε το τουτουνακι μας και λεω μην ειμαι κ αχαριστη οτι μαλακια θες το κατεβαζω

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Xrysa m kalo vradaki! egw na deis ti efaga! ena pagwto,ena milksheik,mia pita gyrw!!ola afta prin kana dywro!kane vouties k gia mas giati emeis edw athina den exoume kathares..
Mpempa mou oxi den exw fb alla kamia fora mporei na mpw apo tou aderfou m i tis ksaderfis mou k exw skasei pou de sas exw gt den eida ti xrysa me tin koilitsa Sad

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nai Xrysa m mi skas! ksereis ti wraia einai k i koritsoparea kamia fora? an exeis kali sxesi eidika me ta koritsia tha peraseis super!!! ase pou meta tha exeis epithymisei pio poly ton antra sou otan gyrisei!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε κανε βρε ψυχη ενα μονο για μας
εγω φαει φαει παιδια δεν τρωω δεν εχω ορεξη μετετοια ζεστη αλλα οτι μαλακια θελεις θα την φαω
ξεκιναμε με κορν φλεκσ 2 πιατα .μετα πατατακια φριγανιες μακαρονια με κιμα μετα τ απογευμα ενα σαντουιτσ μετα μπισκοτα ασε ασε

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπα2012 έγραψε:ε κανε βρε ψυχη ενα μονο για μας
εγω φαει φαει παιδια δεν τρωω δεν εχω ορεξη μετετοια ζεστη αλλα οτι μαλακια θελεις θα την φαω
ξεκιναμε με κορν φλεκσ 2 πιατα .μετα πατατακια φριγανιες μακαρονια με κιμα μετα τ απογευμα ενα σαντουιτσ μετα μπισκοτα ασε ασε
de thelei o antras mou fb..
kala to prwi den exeis idea ti trww!!!ena krouasan na anoiksei to mati k meta pswmi(misi fratzola) me voutyro k marmelada,merenda,oti exw tespa i dyo tostakia k kafe! to prwi trww paaara poly!!apla kyriws piato trww to apogevma k endiamesa froutakia k kana pagwtaki!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ και εγω κρουασαν τρωω πολλες φορες εχουμε εδω στην γειτονια να φουρνο κανει κατι κρουασαν τρωω 2 μεγαλα ασε ...καιεγω τ μεσημεριανο μ τ τρωω γυρω στις 4 με 5 η κρουασαν η 4 τοστ για πρωινο η κορν φλεκσ ασε
ε μετα τ μεσημερι κανα φρουτο και ταπογευμα φαγητο κ τ μεσημερι οτι χαζομαρα θελω ασε δεν περιγραφεται

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κουκλες

Astarte

Astarte
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρεεεεες cheers
Μπαίνω σας διαβάζω και βγαίνω στο καπάκι γιατί δεν την παλεύω στην πολυθρόνα πλέον. Η σκατιάρα εμπεδώθηκε και τη νιώθω να με πιέζει ακριβώς πάνω από το πιπί! Κορόιδευα τις έγκυες που περπατάνε σαν πιγκουίνοι και μόλις ήρθα στη θέση τους! Μπράβο μουουουου! Χαχα!

Χθες πήγα και αγόρασα πραγματάκια που μου ζήτησε η γιατρός για τον τοκετό στο σπίτι, υποσένδονο αδιάβροχο, μπεταντίν 1 λίτρο σαπούνι, ντετόλ, τώρα πλένω στους 90 βαθμούς κάτι λευκά σεντόνια και πετσέτες να τα έχω σε μια βαλιτσούλα να τα στρώσω μόλις νιώσω τους πρώτους τακτικούς πόνους...

Πολύ αργά τις νιώθω τις μέρες πια να περνάνε... Και θα γκρινιάξω και εγώ, με πιάνει παράνοια ώρες ώρες από τις πολλές ώρες μοναξιάς, χθες και προχθές με πιάνανε τα κλάμματα από την κλεισούρα και που δεν έχω μια φίλη εδώ να πάω για ένα χαζοκαφέ να πω ένα καλημέρα. Επένδυση μου ρχεται να βάλω στους τοίχους και να αρχίσω να κοπανιέμαι όπως στα τρελοκομεία Mad . Ο άντρας γκρινιάζει όταν επιστρέφει από τη δουλειά γιατί με βρίσκει μελαγχολική. Ε από πού να "φορτίσω" βρε αδερφέ να σε υποδεχτώ με χαμόγελο όταν μιλάω στους τοίχους; Πρότεινα στην κολλητή μου στην Αθήνα να κατέβει να τη φιλοξενήσω λίγες μέρες... ίδωμεν!

Αυτά και ελπίζω να μη σας έπρηξα πολύ Embarassed

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalimera koukles ti kanete???

Astarte min stenaxwriesai kali m...
Tis egkumwsinis einai ki auta dustixws...
Se liges meres tha exeis to ninaki s aggalia... Very Happy Very Happy Very Happy

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera koritsares!!
astarte esu melanxolia, ego neura... polla neura!!!
mou tin exei bidosei i zesti, idrono san gourouna, thelo na pao gia mpanio alla den thelo na paratiso tin diplomatiki... na telioso os ena simeio... sun tis allis exo strabosei toso asxima me ton giatro mou pou den prokeite na kleiso radeuou gia deutera pou eixame pei... kai oute thelo na me ksegennisei autos kai peismosa pou tha bgei i mikri karkinaki kai den uparxei periptosi na kano kaissariki oti kai na ginei... ta exo parei me ola kai me olous!!
auta!!
filia

markella01

markella01
Καλημέρα κορίτσια...

Χριστινάκι μου γλυκό, έχεις όλα τα δίκια... Που μένεις? Παρόλα αυτά δεν παύω να σε ζηλευω που θα γεννήσεις στο σπιτάκι σου. Είναι τέλεια εμπειρία. Όσο για τη μελαγχολία είναι νομίζω πάρα πολύ λογικό. Πού να καταλάβει ο άντρας σου? Αυτοί βγαίνουν έξω είτε για βόλτα , είτε για δουλειά, ξεσκάνε, μας θεωρούν υπερβολικές... Αχ... το λέω εγώ, αμα η διαιώνιση του ανθρώπινου είδους εξαρτιόταν από τους άντρες θα είχαμε εκλείψει προ πολλού....

Φράνσυ μου και τι σκέφτεσαι να κάνεις με το θέμα γιατρού? Θα πας σε κανένα νοσοκομείο να σε δούνε? Ψάξτο λίγο και πες μας. Είμαστε σε μήνα που πρέπει κάθε εβδομάδα να μας βλέπει γιατρός, πρόσεχε κορίτσι μου.

Μπέμπα και μπέμπεκ, βλέπω τα κρουασάν και τα ψωμια και τα φαγητά καλά κρατούν! χαχα έτσι μπράβο, σας θέλω φαγανές με τα ούλα σας!

Joannua καλημέρα ομορφογυναίκα!

Σήμερα ο άντρας αποχωρεί, ρίξαμε κι έναν καυγά 5 η ώρα το πρωί γιατί εμ ήρθε και με ξύπνησε, εμ μου είχε τάξει σεξ και δε μου έκανε, εμ μου πετάει κι ένα εγώ είμαι άντρας (επειδή του είπα ότι θα πάω κι εγώ κάποια στιγμή μόνη μου κάπου ένα διήμερο, όπως έκανε αυτός) , τούρμπο έγινα και σηκώθηκα και είδα το ξημέρωμα για να συνέλθω... σε μιάμιση ώρα φεύγει για το αεροδρόμιο, "μην τα παίρνεις όλα σοβαρά" μου λέει και μαλακίες...τεσπα...πίσω έχει η αχλάδα την ουρά... Γέλασα, εκεί που του έφτιαχνα τη βαλίτσα του λέω, έλα να δεις πως διπλώνουν τα πουκάμισα γιατί θα χωρίσουμε και θα πηγαίνεις στις δουλειές σαν γκαμπέτσος, και μου λέει θα χωρίσουμε? και του λέω, φυσικά, γιατί έχεις την εντύπωση ότι θα κάτσω πολλά χρόνια να τρώω την ψυχή μου μαζί σου? χαμογελώντας βεβαίως βεβαίως όλα αυτά, έτσι?

Σε όλα τα κορίτσια και σε όσες θα μπουν αργότερα γλυκές καλημέρες, αισιχτιρ βαρέθηκα να είμαι σκατά, θα περάσω καλά και θα προσπαθήσω να ηρεμήσω. Φιλάκια στις κοιλίτσες σας!

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xrusa mou! ego eriksa ena klama kai ksethimana. prospatho na piso tous dikous mou na fugoume sk kai as genniso kai sto autokinito. oso gia ton giatro emena den me blepei kathe bgomada alla kathe treis (to giati den to ksero) opote tin deutera tha eixame teleutaio uperixo eixe pei. e ai sixtir! as genniso loipon kai se dimosio na glitoso ta lefta. ama autos den ta thelei ti mou kolotribete kai mena na tou ta doso? giati kai alli fora pou ithela kati na ton rotiso kai ton pira duo til kai den apadise tis kliseis mallon den tis eide na me parei piso...
opoios efimereuei autos tha me ksegennisei min eimai kai baros ston diko mou... (les kai ton eixa preiksei sta til, pou se oli tin egkumosuni treis fores ton pira)!!
xrusa mou mia xara se brisko kala ta eipes! tora loipon koita na peraseis oso pio telia mporeis to sk gia na exeis na tou diigise otan gurisei... ksereis? perno kai moni mou kala, ta kataferno mia xara... na doume tote ti tha kanei o kurios!

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xrusa i opoia alli kopela kserei gia to dimosio nosokomeio xreiazete na se exei parkolouthisei kapoios giatros? i na einai o giatros sou ekei? i mporeis na pas otan se piasoun oi ponoi kai na genniseis ekei apla?

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φρανς, αν δεν έχεις γιατρό πας όταν σε πιάσουν οι πόνοι και όποιος είναι εφημερια σε ξεγεννάει. Αν έχεις δικό σου, τον παίρνεις τηλ και έρχεται.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Irtha ki egw agapoulles m meta apo toses wres upnou...
Simera eixa oreksei MONO G YPNO...
Ti kanete esus???

Frans m pigenne kali m s/k na allakseis diathesei...

Xrusa m ugeia kouklara m k min stenaxwriesai g tpt...
Eisai dunati gunaika psteuw...

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ti kanete koritsia ipomoni xysa mou oso mporeis vevaia frans teleia ta kerasmata, emeis simera pigame sti giatro 2209gr o mpempis to dopler kai oi eksetaseis poli kala exei girisei kiolas tora rantevou se 15 meres.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
geia sas kores! simera me efage i kouzina!!! mia mera ligoteri!
Xrysa mou kala ksigiesai!!xaxa! kserw oti ta les s emas na t akouseis ki esy k etsi prepei, trwgontas erxetai i oreksi, opou na nai tha niwseis kalytera st alitheia! k siga se dyo meres tha nai pisw!! oso gia tin oreksi e,nai!!apothimeno to xa toso kairo me tous emetous!! twra pou kai pou anakatevomai mesa sti mera alla to ksepername,enas minas emeine,siga! k to toutounaki mas mporei na min trwei twra alla meta...etsi tha vgaloume ta spasmena meta emeis oi sterimenes!!!(an kai egw ksekinisa idi!!)
Frans mou sou efxomai oti kalytero na ginei k mi fovasai alla min to parameleis ki olas giati plisiazoume! psakse gia giatro.
egw pali ponaga simera san periodou k ton pira k mou eipe einai fysiologiko oso pernan oi evdomades k plisiazoume na ta exw afta, zorizetai i mitra, diasteletai..kati tetoia mou elege. afta!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Bebek m ti kaneis agapi m???
Exeis ki esu ayta ta ponakia eee...
Egw simera ithela mono upno...
K ksipnisa kapws.....asta...
Exusa k to neskafe m kato...
K niothw pws eimai polla kourasmeni...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις