26 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 Δευ Ιουν 11, 2012 1:38 am
korina26
Η ψυχή της παρέας!
den thimamai an rotisa alla me ti tha vgalete ta mora apo to maieutirio? me kontomaniko i makrimaniko?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
joannoua3 έγραψε:Agapi prwtes duo eudomades to mwro pepei na fwraei makromanika...
Eirinomama έγραψε:Παιδια αν βγαλω το παιδι στην κηφησιας με μακρυμανικο πρωι και αρχες αυγουστου θα παθει θερμοπληξια!!!!!!χτυπαει υπο σκιας 40αρια!!!!
Κοντομανικο ξερω εγω αερινο και με την κουκουλιτσα του πορτ μπεμπε-καθισματος αυτοκινητου για σκια,η με μια πανα πικε σκεπασμενο ελαφρα για να μην πεσει ο ηλιος πανω του!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dorela στις Δευ Ιουν 11, 2012 7:55 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ορθογραφικό)
αγαπη για το καλτσακι το ξερω,του χω παρει κιολας 2-3 ισα ισα για το καλοκαιρακι.αλλα δεν θα του βαλω μακρυμανικο του παιδιου!!εχω παρει ενα φορμακι πολυ αερινο που λογικα τα μανικακια θα του φτανουν μεχρι τους αγκωνες.και καπελοσκουφακι του χω παρει καλοκαιρινο.και μια πικε πανα για να το τυλιξω!δεν θα το σκασω το ερμο!!!!!οσο και να κρυωνει με 40+ βαθμους νομιζω θα ειναι κομπλε!!εξαλλου σιγα την ωρα που θα μεινει εξω κατευθειαν στο αυτοκινητο θα μπει,οπου φυσικα θα υπαρχει μονο το μπροστα παραθυρο ανοιγμενο λιγο,μιση ωρα αποσταση ειναι.δεν ξερω...αλλα το ενστικτο μου αυτο μου λεει να κανω!!!!!! <3dorela έγραψε:Αντιγράφω από το βιβλίο της παιδιάτρου Πατσούρου:
Το νεογέννητο πρέπει να είναι ντυμένο ζεστά. Ακόμη κι αν είναι καλοκαίρι, ώσπου να γίνει 3500γρ. ή αν γεννήθηκε μεγαλύτερο από 3500γρ., ώσπου να βάλει 300γρ. επιπλέον του βάρους γέννησης, πρέπει να φορά ολόσωμο ρούχο και καλτσάκια. Αν το σώμα του μωρού είναι κρύο κ ιδιαίτερα τα άκρα του, σημαίνει ότι κρυώνει ακόμη και αν το έχετε ντυμμένο σαν κρεμμύδι. Επίσης κρυώνει την ώρα που φτερνίζεται. Όταν ιδρώνει σημαίνει ότι ζεσταίνεται
Από το βιβλίο Θηλασμός, μια υπέροχη σχέση.
Τωρα βρηκα αυτο σε ενα αλλο θεματακι....δηλαδη πρεπει να φορανε καλτσακια κ φορμακι...ας ειναι τουλαχιστον το φορμακι κοντομανικο..δεν νομιζω να πειραζει...
κριμα ειναι τα καημενουλια με τοση ζεστη να τα φασκιωσουμε
Eirinomama έγραψε:Καλημερα κοριτσια! <3
τι κανετε?
Τζοαννα μου ειναι καμια 40αρια σκαλια!!!!!!!!!!!!!!!! ηταν μια χαρα το καροτσακι που ειχα παρει.απλα δεν ηταν βολικο για τοσες σκαλες.πολυ μεγαλο,ψαχνω κατι πιο μαζεμενο η πιο ελαφρυ.
ειμαι αναμεσα σε chicco simplicity,chicco enjoy fun ( το απλο),και το Inglesina espresso. και τα 3 τα εχω βρει απο 150-190 ευρω.
τα εχω ψαξει παρα πολυ στο internet ειναι 7-8 κιλα και κλεινουν πολυ ευκολα ( τουλαχιστον ετσι δειχνει το βιντεο)
Θα παω σημερα και σε κανα καταστημα να τα δω και απο κοντα, αν και απο ιντερνετ θα τα αγορασω γιατι ειναι πολυ πιο φτηνα.εσεις τι λετε?
danik έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΑΧ ΨΗΝΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΥΣΩΝΑ ΛΕΕΙ Ε??
ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ...ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΜΠΕΔΟΥΜΠΑ ΑΡΑΧΤΗ!!
ΑΑ ΚΑΦΕ ΠΙΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΩ ΕΠΙΝΑ ΕΝΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ..ΤΩΡΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΩ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ..
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΟΡΘΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!
kkkk έγραψε:Ο γιατρός μου είπε από την αρχή ότι μπορώ να πίνω έναν καφέ τη μέρα. Δεν είμαι ούτως ή άλλως πολύ φίλη του καφέ γενικά, οπότε πίνω πολύ σπάνια ή μόνο με παρέα ή ρουφάω μια-δυό γουλιές από τον αντρούλη μου ! Τώρα βέβαια που έπιασαν οι ζέστες δε νομίζω να αντισταθώ σε έναν φραπέ με μπόλικα παγάκια όταν πάμε για μπάνιο στην παραλία...αν και μου'χει κολλήσει εδώ και μέρες ότι θέλω να πιω έναν φρέντο!
MPAKATOULA έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΑ ΣΑΣ!ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΝΤΕΚΑΦΕΙΝΕ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΠΑΓΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ.ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΑΣΩ ΕΧΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ!!!ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ;;;;;;;;;ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 29/6 ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης