Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
761 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 761 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Agapi o gios m stis 42 eudomades...
dld eixa pit 19.2.2008 k gennisa 7.3.2008
K tin kori m 38 eudomadwn...eixa pit 4.6.2009 k gennisa 22.5.2009

Giauto anxwthika tora epidi einai i triti m egkumwsini k oli lene oti tha gennisw pio grigora ap tin pit m...
Pragma p den to euxwme eidika tora me ta kilakia t mwrou...

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΑ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ Η ΚΥΗΣΗ ΣΩΣΤΑ?
ΒΡΕ ΜΗΝ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 38-40 ΑΛΛΑ 42 ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΙΩΝΑΣ!ΠΩΠΩ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΣΤΟΝ 10ο!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
danik έγραψε: ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΑ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ Η ΚΥΗΣΗ ΣΩΣΤΑ?
ΒΡΕ ΜΗΝ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 38-40 ΑΛΛΑ 42 ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΙΩΝΑΣ!ΠΩΠΩ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΣΤΟΝ 10ο!!

Nai meta tis 36 eudomades einai teleiominis wmos an einai ypervolika liga ta kila yparxei pithanotita g provlima k menei stin entatiki parakolouthisei...
Oso g 42 eudomades skeftou ti perasa... wmos pistepse me aksize...

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna mou kai emena o mpempis mikros mou fanike,alla oi giatroi theloun mora mexri 3 kila giati einai pio eukoli i genna i gnosti mou pou gennise prosfata 2800-2900 itan kai mia xara moro oute thermokitida oute tipota kouklaki itane, na sou po kai ego thelo na ftaso tis 40 evdomades fovame na genniso amesa tha sas po ti tha mou pei tin pempti. elate na sas keraso giortazo simera.  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 27 12978

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MARIA TR έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!! Χάθηκα λίγο πάλι αλλά τα διαβάζω τα νεάκια σας απο το κινητό μόνο που δεν μπορώ να απαντήσω.

Ειρήνη μου να ζήσετε!!!

Δήμητρα συλληπητήρια κοριτσάκι μου.

Εγώ πήγα χθες για τελευταία φορα στο γιατρό, κλείσαμε ραντεβού στο διαβαλκανικό για Τετάρτη πρωί, καισαρική. Είμαι πολύ αγχωμένη και με το θέμα της καισαρικής και με το μωρό που είναι ακόμα μικρούλη(2100). Ψάχνω τώρα να βρω θήλαστρο γιατί δεν νομίζω να μπορέσει να πιάσει στήθος.

maria mou me to kalo tin pempti tha kratas tin koukla sou aggalia kai oute tha thimase tipota.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χρόνια σου πολλά! Να είσαι πάντα καλά και εύχομαι όλα να πάνε καλά με το τέλος αυτού του όμορφου και πρωτόγνωρου ταξιδιού που είναι η εγκυμοσύνη!!! Σε λίγο καιρό να κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά και να είστε και οι δύο υγιείς κι ευτυχισμένοι και φυσικά να σας χαίρεται και ο μπαμπάς της οικογένειας!!!

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίνα Χρόνια σου πολλά!!!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 27 875502  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 27 875502
Με το καλό και το μωράκι σου!!!!

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορινα και Ναντια Χρονια Πολλα!!!Ο,τι καλυτερο για εσας και την οικογενεια σας  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 27 875502  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 27 875502  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 27 875502
Τζοανουα κ εσυ να χαιρεσαι τον αντρουλη σου για προχθες καλη μου!
Μαρια τυχερηηηη θα δεις την μπεμπα την Τεταρτη  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 27 215994  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 27 215994
Με το καλο σου ευχομαι...επισκληριδιο ή ολικη θα κανεις??
Που ειστε ολες χαμενες σημερα???μπανακι???
Εγω σπιτι,ζεστη κ μια ψυχολογια σκ@τ@ Mad

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sas euxaristo poli koritsia, kai ego spiti til koitao.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σπίτι, ζέστη τρελλή, μόλις έβαλα το παστίτσιο στο φούρνο και κυριολεκτικά έλιωσα μέχρι να το ετοιμάσω!!! Ο ανεμιστήρας έχει πάρει φωτιά!!!

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
oraio to pastitsio ego efaga dio tiropitakia den exo oreksi me tetoia zesti, mono nero.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι, ωραίο γίνεται το άτιμο...το κάνω και με μπεσαμέλ ελαφριά με κορν φλάουρ, όχι με αλεύρι, και είναι νοστιμότατο!!! Το μόνο ζόρι είναι ότι ζεστάθηκα τρελλά μέχρι να το ετοιμάσω και τώρα μ'αυτή τη ζέστη ο φούρνος που καίει κάνει το σπίτι να μοιάζει με τα καζάνια της κόλασης!!! Very Happy

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ennoeite kalokairi kai kouzina den tairiazoun kai emeis xthes kaname liges etoimasies kai asta anapsa 2 fores ekana mpanio.

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εκανα προχθες παστιτσιο..ο φουρνος δεν παλευεται με τιποτα..ειναι σαν να εχεις σομπα αναμμενη στο σπιτι...κ τωρα εβαλα ενα κοτοπουλο με ρυζι ,παλι τα ιδια.
Ουφ..βγηκα κ στο μπαλκονι..χειροτερα..2 λεπτα εκατσα κ πηρα χρωμα χαχα...
Κατερινα ο ανεμιστηρας βαραει διπλοβαρδιες κ εδω..
Κορινακι εχεις δικιο,ναναι καλα το καρπουζακι..τπτ δεν κατεβαινει..

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια!!! Πω, πω, τι ζέστη είναι αυτή σήμερα και απο βδομάδα 40άρια λέει. Χαμός!! Υπομονή κορίτσια, εγώ θα τις γλυτώσω τις πολλές τις ζέστες αλλά δυστηχώς θα τις φορτωθεί το μωράκι. Δεω ξέρω κάνει να ανάβουμε λίγο το κλιματιστικό με το μωρό;

Μαράκι με επισκληρίδιο θα γεννήσω, ελπίζω να την πάρω και αγκαλίτσα, να μην την πάρουν αμέσως για θερμοκοιτίδα...

Νάντια χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου!! Να χαίρεσαι το μωράκι σου και την οικογένεια σου!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 27 130627

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalispera kalispera ti kanete oles sas???

Emeis simera pigame supermarket pswmnisame osa xreiazwmastan k kati extra pragmatakia...
Plirwsame 380 euro emeina me to stoma anixto affraid

Hrthame sto spiti mas ta fulaksame ola...

K meta pigame sta vouna p exei drosia...
Perasame poli omorfa...

Oso g fagito sto fourno na feugete apo konta t na min zesteneste ki eseis... egw etsi kanw...

Koritsia den mas emeine poli kairo...
Emena 24 meres...
Perase poli grigora o kairos...
Tora exei seira i Maria k i Korina mas...  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 27 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 27 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 27 417472

Oso me tin mikri eipa na min anxwnome na kanw ta pragmata xirotera...
Stis 20 t mina exw rantevou pali ston giatro,,,ase na doume an tha valei gr to mwraki m...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ksexasa na pw Xronia polla stin Korina mas k stin Nantia mas simera...
Xronia polla lipon koritsia m...
Na eisate pantote kala... Very Happy

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΝΑ!!
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΚΑΘΟΛΟΥ!!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΩΔΥΝΟΥ Crying or Very sad ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΕΣΤΗ...ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!!

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΙΑ! ΠΩΣ ΠΑΜΕ??? ΕΓΩ ΧΤΕΣ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ... ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΠΗΓΑ ΜΕ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΗ! ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ! ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ!!! Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ!!!

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ!!ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ!!

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!!! Κουράγιο με τη ζέστη!!!!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalimera paraioulla...

Egw simera katharisa to miso spiti apo gwnias...
K eipa ta dwmateia aurio...
Kanei kourastika...
Oute fagito den exw valei pano akomi...
K oute kserw ti na kanw...
Kseftwme g koupepia i anthous...

Vasiliapap wraio peripato ekanes agapi m...

Danik k kkk kalimera sas...

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρόνια πολλά αναδρομικά στην Κική και στη Νάντια! Να σας χαίρονται οι άνθρωποί σας και πάνω από όλα οι άντρες σας κορίτσια! Με το καλό να γεννήσεις Κορίνα και με το καλό να πάρεις το γιο σου σπίτι Νάντια!
Μαρία, την μέρα που γεννάς εγώ σταματώ από τη δουλειά. Μια χαρά 2100. Αφού ξεπεράσατε τα 2 κιλά είναι μεγάλη υπόθεση. Δε θα κάτσει και πολύ καιρό στη θερμ/δα έτσι; Για θήλαστρο που ρωτούσες θα σου πρότεινα να ρωτήσεις το νοσοκομείο που θα γεννήσεις αν νοικιάζουν. Αυτά που νοικιάζουν είναι επαγγελματικά και συμφέρει. Ξέρω π.χ. ότι στο νοσοκομείο που θα γεννήσω εγώ (Αλεξ/πολης) νοικιάζουν θήλαστρα. Δεν χάνεις να ρωτήσεις. Ή έστω από το νοσοκομείο του Κιλκίς. Μπορεί και εκεί να νοικιάζουν.
Ντορέλα, είσαι σίγουρη για το σατέν; Συνήθως την δεύτερη μέρα κατεβαίνει γάλα και λερωνόμαστε. Κρίμα για την σατέν τη νυχτικιά. Πάντως δεν θεωρώ ότι θα σε κοροιδεύει κανένας. Χαρά σου και γούστο σου το τι θα φορέσεις και σίγουρα δεν θα είσαι η μοναδική. Απλά το λέω από άποψη πρακτικότητας. Το σατέν γλιστράει γενικώς. Δεν είναι από τα αγαπημένα μου.
Νίκη, υπομονή με τη ζέστη. Πλησιάζει ο καιρός.  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 27 536304

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ti kanete koritsia mou sas euxaristo poli gia tis euxes sas ego spiti kathomai den m'afinei i giatros na kano kai polles doulies den peirazei ligo emeine na do ti tha mou pei kai tin pempti m'exei piasei anxos. emeis gemista tha fame simera, kala kai apo zesti kala krataei larisa mexri paraskeui leei gia 41 vathmous affraid

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!! Κ εγώ δουλίτσες σήμερα, να τελειώσω και με πλυντήρια και σίδερα γιατί τι θα φοράνε τα αγοράκια μου όταν θα'μαι μέσα. Ο άντρας μου είναι ικανός να βγει ασιδέρωτος. Αύριο θα ψωνίσουμε για το σπίτι να είναι γεμάτο και τέλος. Αύριο έχω και κομωτήριο, να μου τα ισιώσει λίγο να μην ξυπνάω το πρωί στη κλινική και είμαι σαν τον μπούφο. Κ νομίζω οτι είμαι έτοιμη; ξεχνάω τίποτα;

Για το θήλαστρο της medela που έψαξα τα νοικιάζουν ακριβά, τους 2 πρώτους μήνες απο 60 και μετά απο 30 το μήνα, καλύτερα δηλαδή να αγοράσεις. Θέλω να προσπαθήσω να αποθηκεύσω και γάλα για όταν επιστρέψω στη δουλειά.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις