Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
568 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 568 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Korinaki m tha perimenoume ta nea s eee...

Mariatr 2 meres k gennas agapoulla m...  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 28 536304

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 έγραψε:Korinaki m tha perimenoume ta nea s eee...

Mariatr 2 meres k gennas agapoulla m...  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 28 536304

Ούτε 2, 5 το πρωί έχω ραντεβού για προετοιμασία, 8 μπαίνω χειρουργείο. Μετράω ώρες...ατελείωτες....

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Me to kalo agapi m...
Dld triti i tetarti???

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Συγνώμη σε μπέρδεψα, Τετάρτη πρωί.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Me to kalo agapi m me to kalo...
Kali eleutheria an den ta poume katholou aurio...

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστώ κοπέλα μου!!! Με το καλό και εσύ! Θα διαβάζω τα νέα σας απο το κινητό!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Euxaristw para poli...
Tha se perimenoume otan guriseis me to kalo na mas peis ola ta nea sas... Very Happy

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσακια μου.
Μαρακι πιστευω για ενα φιλακι θα στην δωσουν την μπεμπουλα σου..αχ μιαμιση μερα εμεινε...μην φοβασαι τπτ ολα θα πανε καλα..ειδικα με καισαρικη σε δεκα λεπτακια εχει βγει το μπεμπε..δεν θα καταλαβεις τπτ...
Dest γενικα δεν ειμαι καθολου του σατεν..προτιμαω βαμβακερα υφασματα..ειχα ομως κατι συγκεκριμενο στο μυαλο μου κ τοσο καιρο δεν βρηκα τπτ..αυτη η σατεν ειναι ακριβως το χρωμα κ η γραμμη που εψαχνα αλλα σε σατεν,ηταν κ φτηνη κ πηρα 2 Razz λες να παρω κ κατι πιο πρακτικο ε?

Κατα τ'αλλα κοριτσια ειμαι πολυ στο τρεξμο με εξωτερικες δουλειες..κ απο χθες μαλλον απτην κουραση η κοιλια μου ειναι πετρα..κ καπου καπου εχω κ πονακια Sad παιρνω και τα χαπια μου κανονικα ...ξαπλωσα κ ολο το απογευμα αλλα τιποτα..αν συνεχισει θα παρω αυριο τον γιατρο..

Παιρνω τους δρομους παλι...εχω οδοντιατρο στις 8 για ενα σφραγισματακι affraid
Φιλακια σε ολες  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 28 417472

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα!!Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!Με το καλο τα μωρακια σας!!!
Μαρια Τεταρτη μπαινεις ε????Αχ.....Αντε με το καλο η μπαρμπι σου!!!!!Μ ια συμβουλη παιρνει χρονο να ξανανιωσεις τα ποδια σου και τα νιωθεις βαρια επεισης αμα νιωσεις πονο στη μεση ειναι και αυτο φυσιολογικο....Τωρα αυτο που θελω να σου πω ειναι πως ακομα και αν πονας πολυ καλο θα ηταν να σηκωθεις απ την πρωτη κιολας μερα απ το κρεββατι!!!Βεβαια αν η μικρη μπει μεσα θα εχεις ενα παρα πολυ καλο κινητρο!!!!Με το καλο Μαρια μου και εγω πιστευω πως θα στην δωσουν την μικρη εδω μου εδωσαν εμενα το μικρο που ολοι ετρεμαν αν θα βγει καλα.... Smile Smile Smile Smile
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!!!Με το καλο!
Οσο για τις υπολοιπες κουραγιο λιγο εμεινε και για εσας....... συντομα θα εχετε τα μπεμπακια αγκαλια σας!!!!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 28 654316

https://facebook.com/nantia.naturally

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
NantiaN έγραψε:καλησπερα!!Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!Με το καλο τα μωρακια σας!!!
Μαρια Τεταρτη μπαινεις ε????Αχ.....Αντε με το καλο η μπαρμπι σου!!!!!Μ ια συμβουλη παιρνει χρονο να ξανανιωσεις τα ποδια σου και τα νιωθεις βαρια επεισης αμα νιωσεις πονο στη μεση ειναι και αυτο φυσιολογικο....Τωρα αυτο που θελω να σου πω ειναι πως ακομα και αν πονας πολυ καλο θα ηταν να σηκωθεις απ την πρωτη κιολας μερα απ το κρεββατι!!!Βεβαια αν η μικρη μπει μεσα θα εχεις ενα παρα πολυ καλο κινητρο!!!!Με το καλο Μαρια μου και εγω πιστευω πως θα στην δωσουν την μικρη εδω μου εδωσαν εμενα το μικρο που ολοι ετρεμαν αν θα βγει καλα.... Smile Smile Smile Smile
Οσο για τις υπολοιπες κουραγιο λιγο εμεινε και για εσας....... συντομα θα εχετε τα μπεμπακια αγκαλια σας!!!!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 28 654316

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!! Με είπε και ο γιατρός μου το απόγευμα θα με σηκώσει να περπατήσω. Εσείς το πήρατε το μωράκι; Μπορεί να φάει μόνο του; Εμένα μου είπαν ότι ίσως να μην μπορεί στην αρχή γιαυτό τα κρατάνε.

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MARIA TR έγραψε:
NantiaN έγραψε:καλησπερα!!Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!Με το καλο τα μωρακια σας!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!! Με είπε και ο γιατρός μου το απόγευμα θα με σηκώσει να περπατήσω. Εσείς το πήρατε το μωράκι; Μπορεί να φάει μόνο του; Εμένα μου είπαν ότι ίσως να μην μπορεί στην αρχή γιαυτό τα κρατάνε.
Γεννησα Σαββατο προς Κυριακη το παιδι ξεκινησε να τρωει την τριτη και εκτοτε παρολο που εχασε 200γρ τα εχει ξαναπαρει πισω με το χθεσινο ζυγισμα!!!!Τρωει 25 με 30 ml ακομα!!! βεβαια δεν βγαζουν εντελως τους ορους....δε τον εχουμε παρει ακομα....Αλλα ειμαστε σε πολυ καλο δρομο!!!!ΠΙστευω μεχρι την αλλη εβδομαδα να τον εχουμε!!!Μην ανησυχεις απ την στιγμη που περνει την πανω βολτα ειναι ολα καλα!!!

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
NantiaN έγραψε:
Γεννησα Σαββατο προς Κυριακη το παιδι ξεκινησε να τρωει την τριτη και εκτοτε παρολο που εχασε 200γρ τα εχει ξαναπαρει πισω με το χθεσινο ζυγισμα!!!!Τρωει 25 με 30 ml ακομα!!! βεβαια δεν βγαζουν εντελως τους ορους....δε τον εχουμε παρει ακομα....Αλλα ειμαστε σε πολυ καλο δρομο!!!!ΠΙστευω μεχρι την αλλη εβδομαδα να τον εχουμε!!!Μην ανησυχεις απ την στιγμη που περνει την πανω βολτα ειναι ολα καλα!!!

Μπράβο σας!!! Πολύ γρήγορα τα πήρε! Άντε με το καλο να το πάρετε σπιτάκι σας, να ηρεμήσετε, γιατί φαντάζομαι δεν είναι εύκολο.

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria mou me to kalo se 1,5 mera tha exeis tin prigipisa sou ola kala tha pane episis mporei na einai kai parapano kila kai na min xreiastei kai thermokotida oi giatroi mporei na pesoun kai 300gr ekso.

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MARIA TR έγραψε:
NantiaN έγραψε:

Μπράβο σας!!! Πολύ γρήγορα τα πήρε! Άντε με το καλο να το πάρετε σπιτάκι σας, να ηρεμήσετε, γιατί φαντάζομαι δεν είναι εύκολο.
Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι και ευκολο αλλα ειναι το καλυτερο δυνατο!!!Μια μαια μου ειπε πως μερικες φορες το εξω ειναι καλυτερο απο το μεσα...Ας πουμε στην περιπτωση μου ειχα συσπασεις μηνες!!!Το παιδι γυρισε με το κεφαλι επανω και η μητρα εκανε πιο πολλες γιανα το γυρισει ξανα...ΤΟ πραγμα εγινε δυσκολο!!τωρα το παιδι ειναι πολυ καλυτερα απο οτι αν εμενε μεσα!!!Θετικη σκεψη ....Και στο λεω εγω που εχθες που ειχα και γεννεθλια τσακισα καποια στιγμη ...Ημουν χαλια αλλα οταν πηγα και τον ξαναειδα και μου ειπαν τα ευχαριστα για το βαρος ολα εφυγαν!!! Very Happy Very Happy Very Happy
Τελος παντων βγαινω γιατι εχω ραντεβου με το θηλαστρο!!!Ελπιζω να μπορεσω να μπω και αυριο!!!Μεινε ετσι χαλαρη οπως εισαι και ολα θα ειναι υπεροχα !!!και η μικρη σου θα ειναι σπιτι πριν προλαβεις να το καταλαβεις!!!

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
korina26 έγραψε:maria mou me to kalo se 1,5 mera tha exeis tin prigipisa sou ola kala tha pane episis mporei na einai kai parapano kila kai na min xreiastei kai thermokotida oi giatroi mporei na pesoun kai 300gr ekso.
Μακάρι να έχουν κάνει λάθος!! Μπορεί να έχει βάλει και λίγο απο την Παρασκευή. Θα δούμε...

Ευχαριστώ πάντως σε όλες για τη συμπαράσταση αυτές τις μέρες και για τις ευχές σας!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε σας και τις οικογένειες σας!!!
 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 28 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 28 417472

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
korina26 έγραψε:maria mou me to kalo se 1,5 mera tha exeis tin prigipisa sou ola kala tha pane episis mporei na einai kai parapano kila kai na min xreiastei kai thermokotida oi giatroi mporei na pesoun kai 300gr ekso.
Μακαρι να συμβει κατι τετοιο και να γλυτωσει απο ολη την ταλαιπωρια!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Δεν ειναι απλα συμπαρασταση ειναι πραγματικο ενδιαφερον !!!!!!Θα περιμενω νεα σου συντομα αμα δε μπω αυριο!!!!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 28 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 28 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 28 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 28 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 28 417472

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρία με το καλό!!! Όλα να πάνε κατ'ευχήν!!! Να ξέρεις η θετική σκέψη και οι καλύτερες ευχές όλων μας θα είναι μαζί σας!!!!
Νάντια με το καλό να πάρετε το μωράκι μαζί σας και μετά ποιος σας πιάνει!!!!!!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 28 654316

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!
Τελευταία μέρα στη δουλειά σήμερα! cheers
 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 28 328109
 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 28 536304
 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 28 654316
Δεν κρατιέμαι!

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΝΑΝΤΙΑΚΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΣΟΥ!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!
ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΙΤΣΑ ΣΟΥ!!ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!
ΠΩΠΩ ΕΧΩ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΝΕΙ ΣΕΙΡΑ!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ!!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΧΑΛΙΑ!!ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΠΝΙΑ ΣΚΟΥΝΤΟΥΦΛΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΝΕΥΡΑ...

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι να σου πω Νίκη παρά μόνο ΥΠΟΜΟΝΗ. Α, ναι και να βρίσκεσαι μόνο σε χώρους με κλιματισμό. Θα αισθάνεσαι καλύτερα.
Τώρα που σταματάω τη δουλειά πέρασε από το μυαλό μου ότι τα πρωινά δε θα δροσίζομαι τόσο όσο στο γραφείο. Αλλά τελικά θα την κάνω αυτήν τη θυσία προκειμένου να είμαι στο σπιτάκι μου Razz .

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ!!!ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ ΑΔΕΙΑ ΕΕ
??ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΠΟ 1/8 ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ....ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΗΝ ΚΡΥΩΣΟΥΜΕ Ή ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΨΥΞΗ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΣ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΠΛΩΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ!!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalimera ki apo mena...

Dets m eutixws tha katseis na ksekourasteis k ligo...

Danik m ki egw kimame me to klimatistiko edw k liges meres...

Nantia m sas euxwme ta kalitera agapi m...

Korinaki m filakia polla ate 2 meres minane g na akouseis ti tha s pei i giatros s...

Maria tr m kserw pws exeis treksimata simera wmos thelw pali na s euxithw kali eleutheria k ola tha pane kala....

Dorella sexy geia s....

To Eirinaki m p einai vre koritsia???

Vasilia m teleies oi photos sto fb...
K i Korassa s einai mia kouklara...

To lipon koritsia egw epses kimithika ap tis 7 to vradu k sukostika 2 fores g toualetta....hahahaha k simera niothw xalia...

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νίκη, έχει 2 νύχτες τώρα κοιμόμαστε με τα κλιματιστικά. Επειδή βάζουμε και το κλιματιστικό στη κρεβατοκάμαρα (το οποίο δεν χτυπάει πάνω μας) ρίχνω ένα σεντόνι στην πλάτη μου. Είναι απαραίτητο. Ο άντρας μου που το έπαιζε μάγκας την έπαθε την ψύξη σήμερα. Κι αυτό γιατί κοιμάται γυμνός από πάνω και δεν ήθελε σεντόνι. Εγώ όμως είμαι μια χαρά.... Cool
Έχουμε και ένα κλιματιστικό στο καθιστικό και από κάποια ώρα και μετά τη νύχτα (κατά τις 3 να πουμε...) κλείνουμε της κρεβατοκάμαρας και αφήνουμε μόνο του καθιστικού ίσα-ίσα για να διατηρεί μια καλή θερμοκρασία για να συνεχίσουμε τον ύπνο μας.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Ιωάννα!
Εγώ πάλι αν κοιμόμουνα από τις 7 θα αισθανόμουν υπέροχα σήμερα χαχαχα

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΑΑΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΔΡΟΣΙΣΤΗΚΑ!!ΧΑΧΑ!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΩΑΝΝΙΤΣΑ!!
ΚΑΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΤΙΑΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΗ!!ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΟΥΣΚΩΣΕΣ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΟΛΕΣ ΠΙΑ ΤΕΡΜΑ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ!!
ΧΑΧΑΧΑ
ΟΝΤΩΣ ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!
ΤΡΕΛΟΕΙΡΗΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις