676 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 Δευ Ιουλ 09, 2012 4:59 am
joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Korinaki m tha perimenoume ta nea s eee...
Mariatr 2 meres k gennas agapoulla m...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
joannoua3 έγραψε:Korinaki m tha perimenoume ta nea s eee...
NantiaN έγραψε:καλησπερα!!Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!Με το καλο τα μωρακια σας!!!
Μαρια Τεταρτη μπαινεις ε????Αχ.....Αντε με το καλο η μπαρμπι σου!!!!!Μ ια συμβουλη παιρνει χρονο να ξανανιωσεις τα ποδια σου και τα νιωθεις βαρια επεισης αμα νιωσεις πονο στη μεση ειναι και αυτο φυσιολογικο....Τωρα αυτο που θελω να σου πω ειναι πως ακομα και αν πονας πολυ καλο θα ηταν να σηκωθεις απ την πρωτη κιολας μερα απ το κρεββατι!!!Βεβαια αν η μικρη μπει μεσα θα εχεις ενα παρα πολυ καλο κινητρο!!!!Με το καλο Μαρια μου και εγω πιστευω πως θα στην δωσουν την μικρη εδω μου εδωσαν εμενα το μικρο που ολοι ετρεμαν αν θα βγει καλα....
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!!!Με το καλο!
Οσο για τις υπολοιπες κουραγιο λιγο εμεινε και για εσας....... συντομα θα εχετε τα μπεμπακια αγκαλια σας!!!!!
Γεννησα Σαββατο προς Κυριακη το παιδι ξεκινησε να τρωει την τριτη και εκτοτε παρολο που εχασε 200γρ τα εχει ξαναπαρει πισω με το χθεσινο ζυγισμα!!!!Τρωει 25 με 30 ml ακομα!!! βεβαια δεν βγαζουν εντελως τους ορους....δε τον εχουμε παρει ακομα....Αλλα ειμαστε σε πολυ καλο δρομο!!!!ΠΙστευω μεχρι την αλλη εβδομαδα να τον εχουμε!!!Μην ανησυχεις απ την στιγμη που περνει την πανω βολτα ειναι ολα καλα!!!MARIA TR έγραψε:NantiaN έγραψε:καλησπερα!!Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!Με το καλο τα μωρακια σας!!!
Μαρια Τεταρτη μπαινεις ε????Αχ.....Αντε με το καλο η μπαρμπι σου!!!!!Μ ια συμβουλη παιρνει χρονο να ξανανιωσεις τα ποδια σου και τα νιωθεις βαρια επεισης αμα νιωσεις πονο στη μεση ειναι και αυτο φυσιολογικο....Τωρα αυτο που θελω να σου πω ειναι πως ακομα και αν πονας πολυ καλο θα ηταν να σηκωθεις απ την πρωτη κιολας μερα απ το κρεββατι!!!Βεβαια αν η μικρη μπει μεσα θα εχεις ενα παρα πολυ καλο κινητρο!!!!Με το καλο Μαρια μου και εγω πιστευω πως θα στην δωσουν την μικρη εδω μου εδωσαν εμενα το μικρο που ολοι ετρεμαν αν θα βγει καλα....
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!!!Με το καλο!
Οσο για τις υπολοιπες κουραγιο λιγο εμεινε και για εσας....... συντομα θα εχετε τα μπεμπακια αγκαλια σας!!!!!
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!! Με είπε και ο γιατρός μου το απόγευμα θα με σηκώσει να περπατήσω. Εσείς το πήρατε το μωράκι; Μπορεί να φάει μόνο του; Εμένα μου είπαν ότι ίσως να μην μπορεί στην αρχή γιαυτό τα κρατάνε.
NantiaN έγραψε:
Γεννησα Σαββατο προς Κυριακη το παιδι ξεκινησε να τρωει την τριτη και εκτοτε παρολο που εχασε 200γρ τα εχει ξαναπαρει πισω με το χθεσινο ζυγισμα!!!!Τρωει 25 με 30 ml ακομα!!! βεβαια δεν βγαζουν εντελως τους ορους....δε τον εχουμε παρει ακομα....Αλλα ειμαστε σε πολυ καλο δρομο!!!!ΠΙστευω μεχρι την αλλη εβδομαδα να τον εχουμε!!!Μην ανησυχεις απ την στιγμη που περνει την πανω βολτα ειναι ολα καλα!!!
Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι και ευκολο αλλα ειναι το καλυτερο δυνατο!!!Μια μαια μου ειπε πως μερικες φορες το εξω ειναι καλυτερο απο το μεσα...Ας πουμε στην περιπτωση μου ειχα συσπασεις μηνες!!!Το παιδι γυρισε με το κεφαλι επανω και η μητρα εκανε πιο πολλες γιανα το γυρισει ξανα...ΤΟ πραγμα εγινε δυσκολο!!τωρα το παιδι ειναι πολυ καλυτερα απο οτι αν εμενε μεσα!!!Θετικη σκεψη ....Και στο λεω εγω που εχθες που ειχα και γεννεθλια τσακισα καποια στιγμη ...Ημουν χαλια αλλα οταν πηγα και τον ξαναειδα και μου ειπαν τα ευχαριστα για το βαρος ολα εφυγαν!!!MARIA TR έγραψε:NantiaN έγραψε:
Γεννησα Σαββατο προς Κυριακη το παιδι ξεκινησε να τρωει την τριτη και εκτοτε παρολο που εχασε 200γρ τα εχει ξαναπαρει πισω με το χθεσινο ζυγισμα!!!!Τρωει 25 με 30 ml ακομα!!! βεβαια δεν βγαζουν εντελως τους ορους....δε τον εχουμε παρει ακομα....Αλλα ειμαστε σε πολυ καλο δρομο!!!!ΠΙστευω μεχρι την αλλη εβδομαδα να τον εχουμε!!!Μην ανησυχεις απ την στιγμη που περνει την πανω βολτα ειναι ολα καλα!!!
Μπράβο σας!!! Πολύ γρήγορα τα πήρε! Άντε με το καλο να το πάρετε σπιτάκι σας, να ηρεμήσετε, γιατί φαντάζομαι δεν είναι εύκολο.
Μακάρι να έχουν κάνει λάθος!! Μπορεί να έχει βάλει και λίγο απο την Παρασκευή. Θα δούμε...korina26 έγραψε:maria mou me to kalo se 1,5 mera tha exeis tin prigipisa sou ola kala tha pane episis mporei na einai kai parapano kila kai na min xreiastei kai thermokotida oi giatroi mporei na pesoun kai 300gr ekso.
Μακαρι να συμβει κατι τετοιο και να γλυτωσει απο ολη την ταλαιπωρια!!!!!korina26 έγραψε:maria mou me to kalo se 1,5 mera tha exeis tin prigipisa sou ola kala tha pane episis mporei na einai kai parapano kila kai na min xreiastei kai thermokotida oi giatroi mporei na pesoun kai 300gr ekso.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης