Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
615 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 615 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MARIA TR έγραψε:
korina26 έγραψε:girisa apo tin giatro ola kala tha ksanapao tin triti, exei parei thesi einai xamila mou eipe den me koitakse apo kato simera tin triti tha me koitaksi eimaste se anamoni tora tha apofasisei o mikros pote thelei na vgei. pira kai ena foremataki makri poli oraio kai ego tin etoimasatin valitsa exo 2 pitzames kai 3 nixtika me mia rompa esorouxa exo kai ego kanonika den pira mias xrisis.

Μπράβο σας!! Άντε με το καλό!!! Έρχεται και η ώρα σας!!! Όλα καλά να πάνε κοπέλα μου!

s'euxaristo poli mia anxonomai kai mia viazomai pote tha erthei.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MARIA TR έγραψε:
joannoua3 έγραψε:Kalimera sas koukles...

Ti kanete???

Egw epses ekana emeto k meta apo kati lepta eixa kaoures...
Eixa paraggilei souvlakia k den mporousa na faw ap tis kaoures...
Prwti fora pathenw etsi...

Eutixws ola kala tora...

Joan m ti kaneis kali m???
Euxarista ta neakia s...

Korinaki m perimenoume ta neakia s simera...

Μήπως θα σου βγει με πολλά μαλάκια; Έτσι δε λένε για τις καούρες;

Κορίτσια μια συμβουλή απο προσωπική εμπειρία, εμένα 2 πυτζαμούλες δεν μου έφτασαν στο μαιευτήριο, είχα πολύ γάλα και όλο λερωνόμουν. Πάρτε καμια ακόμα να υπάρχει.

Les na m vgei me mallakia???
Mpa den nwmizw wmos ase na doume...

Egw stin valitsa evala 2 pitzamoulles k ena nuxtiko...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
danik έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΟΥΡΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!ΧΑΧΑΧΑ!!
ΧΘΕΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΒΑΛΙΤΣΑ!!ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ....ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΛΕΙΠΟΥΝ..ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ!!
ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΑΕΙ Η ΞΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΜΟΥ!!
ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!ΝΕΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!!ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!

ΚΟΡΙΝΑΚΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΑ!!

Na sas zisei agapi m,,,
Ate me to kalo ki esu...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
korina26 έγραψε:girisa apo tin giatro ola kala tha ksanapao tin triti, exei parei thesi einai xamila mou eipe den me koitakse apo kato simera tin triti tha me koitaksi eimaste se anamoni tora tha apofasisei o mikros pote thelei na vgei. pira kai ena foremataki makri poli oraio kai ego tin etoimasatin valitsa exo 2 pitzames kai 3 nixtika me mia rompa esorouxa exo kai ego kanonika den pira mias xrisis.

Korinaki m mpravw t leventi etimos na vgei...

Egw tin paraskeui exw giatro...

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα εγκυούλες και μωράκια πλέον!!!
Ελπίζω να είστε όλες καλά! Μπράβο στα κορίτσια που είδαν τα μωράκια τους και με το καλό και οι υπόλοιπες!
Εμείς χθες πήγαμε ξανά στο γιατρό. Δεν μέτρησε κιλά αυτή τη φορά, την άλλη βδομάδα αλλά στο ντόπλερ φαίνεται ότι τρώει μια χαρά! Συνεχίζω αντιβίωση και γιουτοπάρ γιατί χωρίς αυτά απο ότι είπε ο γιατρός θα σας είχα προλάβει ολες στα γεννητούρια!!! Πολλοί πόνοι όμως βρε κορίτσια! Δεν μπορώ να κάνω καν τις δουλειές του σπιτιού κι επειδή η μικρή μου είναι πολύ χαμηλά δεν μπορώ ούτε να περπατήσω άνετα! Ουφ άντε να έρθει η ώρα και για μας!!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
afroad έγραψε:Καλησπέρα εγκυούλες και μωράκια πλέον!!!
Ελπίζω να είστε όλες καλά! Μπράβο στα κορίτσια που είδαν τα μωράκια τους και με το καλό και οι υπόλοιπες!
Εμείς χθες πήγαμε ξανά στο γιατρό. Δεν μέτρησε κιλά αυτή τη φορά, την άλλη βδομάδα αλλά στο ντόπλερ φαίνεται ότι τρώει μια χαρά! Συνεχίζω αντιβίωση και γιουτοπάρ γιατί χωρίς αυτά απο ότι είπε ο γιατρός θα σας είχα προλάβει ολες στα γεννητούρια!!! Πολλοί πόνοι όμως βρε κορίτσια! Δεν μπορώ να κάνω καν τις δουλειές του σπιτιού κι επειδή η μικρή μου είναι πολύ χαμηλά δεν μπορώ ούτε να περπατήσω άνετα! Ουφ άντε να έρθει η ώρα και για μας!!!

Katse k min kaneis tpt kali m...
Ksekourasou oso mporeis...
K opiou den aresei to spiti leromeno as ta kanei autos hahahahaha...

Kane ypomoni k den minane polles meres... Very Happy

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 έγραψε:
afroad έγραψε:Καλησπέρα εγκυούλες και μωράκια πλέον!!!

Katse k min kaneis tpt kali m...
Ksekourasou oso mporeis...
K opiou den aresei to spiti leromeno as ta kanei autos hahahahaha...

Kane ypomoni k den minane polles meres... Very Happy

Που είσαι εσύ βρε κοριτσάκι μου; Ελπίζω το στομάχι σου να είναι καλύτερα και να μην σε ξαναπιάσει πάλι τίποτα τώρα στο τέλος. Μη χάνεσαι, νομίζουμε ότι γεννάς!!! Καλά αποτελέσματα την Παρασκευή! Εύχομαι να μεγάλωσε το μοντελάκι σου για να μην αγχώνεσαι κι εσύ!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρια γεννησες? Να σου ζησει το κουκλακι σου!!!!!! <3 γερο και καλοτυχο! ευτυχισμενο να ειναι!!!!!!!
καλη λοχεια!!!!!
τι κανετε κοριτσια μου? εγω εχω βαρυνει πολυ...κι αν κουραστω πολυ με πιανει ενας τραγικος πονος απο πισω στην μεση και στανει μεχρι μπροστα στην κοιλια σε σημειο που θελω να κλαψω απο τον πονο.μεσα στα κοκκαλα τον νιωθω...και ενα τρομερο βαρος απο κατω και τσιμπημα! ααα και ενα συνεχες φουσκωμα! που ομως δεν με πτωει να τρωω σαν αρκουδακι!!!!!χιχιχ! 16 κιλακια!!!!!!! Embarassed τι κανετε?!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalimera kalimera sas...

Ti kanete???
Extes den eixen kamia mesa stin paraioulla mas...

Ate ksupniste ligaki den minane polles meres kante ligi ypomoni...

Afroditi m ax poso m aresei o tropos p m milas...  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 34 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 34 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 34 417472

Eirinaki m min xannesai kali m...
Mpes mesa na milisoume ligaki ki ase tis doulitses...
H pes kapias na se voithisei...

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Joannoua μου,να χα και κανεναν να με βοηθησει καλα θα ταν,θα ρθει η μαμα μου σε καμια 15αρια μερες να κανει οτι εγω δεν εχω μπορεσει.αλλα κι αυτη καθαριστρια ειναι ολη μερα κουραζεται.,..την λυπαμαι...!
και που τα κανω...λες και τα διατηρει κανεις! παλι σκατα ειναι! μονο το δωματιο του μπεμπη ειναι οκ! Razz
πως εισαι εσυ? κοντευεις ε??!!!!! πωπω σε 2 εβδομαδες το πολυ θα την κρατας την κουκλιτσα!!!!!! <3

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalimera sas ma p xanneste oles???

Egw mpenw esto g ena kalimera na kserete oti eimai kala...
K den gennisa akomi...

Simera exw giatro wra 4 k 30...

Eirinaki m pragmati krima i mama s vre agapi...

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα!!!
Που να γεννησουμε κιολας ολες βρε κοριτσια,τοτε ειναι που θα εξαφανιστουμε τελειως.ααα δεν θελω να χαλασει η παρεουλα μας..τοσους μηνες τα λεμε..μπαινετε οταν μπορειτε κοριτσακια μου!!!
Εγω παω να παρω τις εξετασεις μ κ το απογευμα γιατρο...θα μπω το βραδακι να σας πω τα νεακια μας.
Τζοαννουα περιμενουμε κ τα δικα σας !ολα θα ειναι τελεια
Φιλακιαα

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dorela έγραψε:Καλημερα!!!
Που να γεννησουμε κιολας ολες βρε κοριτσια,τοτε ειναι που θα εξαφανιστουμε τελειως.ααα δεν θελω να χαλασει η παρεουλα μας..τοσους μηνες τα λεμε..μπαινετε οταν μπορειτε κοριτσακια μου!!!
Εγω παω να παρω τις εξετασεις μ κ το απογευμα γιατρο...θα μπω το βραδακι να σας πω τα νεακια μας.
Τζοαννουα περιμενουμε κ τα δικα σας !ολα θα ειναι τελεια
Φιλακιαα

Kalimera koukla...
tha pas ki esu giatro today???

Tha perimenoume ta neakia s agapi m... cheers

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια μου! Κι εμείς εδώ ακόμη, βαστάμε γερά!!! Παρ'όλη τη γενική που έκανα χθες αισθάνομαι πολύ καλύτερα με τη σκέψη ότι και να τύχει κάτι απρόοπτο και να μπει και κανένας άνθρωπος στο σπίτι,όλα είναι στη θέση τους! Και η βαλιτσούλα μας έτοιμη! Μόνο καρότσι και στρώμα δεν έχουν έρθει ακόμη γιατί είχαμε κάποιες οικονομικές δυσκολίες. Αλλά σε καμιά 10αριά μέρες θα ναι εδώ. Με αγχώνει λίγο αυτό το θέμα αλλά πιστεύω θα προλάβουμε!
Ιωάννα μου όλα καλά να πάνε με τον γιατρό!!! Μη ξεχάσεις να μας πεις νεα!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 34 417472
Μαράκι καλά αποτελέσματα και για σας! Περιμένουμε νέα κι απ σένα! Μεγαλώνουν και πολύ οι δικές μας και όταν δεν πάω στον γιατρό έχω ως σημείο αναφοράς την δικιά σου!!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 34 417472

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Afroditoulla m Kalimerakia s...
Ekanes doulitses exthes???
Siga siga mwro m ok...

Na min se anxwnei to thema ton oikonomikon...
Na eisai xaroumeni k olo energia k me poli agapi p exeis eidi na dwseis...

Nai simera exw giatro,,,k elpizw na evale kanena gr i mikri m...
An thymase prin 2 eudomades itan mono 2,300 Sad

Elpizw na perasen toulaxisto ta 2,500...

Perimenw na dw ti tha m pei o giatros...
Pantos exw akomi 2 eudomades mexri na gennithei i tosodoulla m...

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 έγραψε:Afroditoulla m Kalimerakia s...
Siga siga mwro m ok...

Αχ Ιωάννα μου με ξεαγχώνεις, σ'ευχαριστώ!!! Κι εγώ αυτό λέω, στην τελική αν μας τύχει πιο νωρίς ας πεταχτεί κάποιος να αγοράσει ένα καλαθάκι να την έχουμε μέχρι να έρθουν τα πραγματάκια μας με το καλό!
Μην ανησυχείς καθόλου για την σπορούλα σου! Να δεις που θα έχει βάλει και περισσότερο απο όσο περιμένεις και θα χουμε χαρές!!! Πώς αισθάνεσαι εσύ; Πιστεύεις ότι θα τον πάρεις όλο το χρόνο σου;

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
afroad έγραψε:
joannoua3 έγραψε:Afroditoulla m Kalimerakia s...
Siga siga mwro m ok...

Αχ Ιωάννα μου με ξεαγχώνεις, σ'ευχαριστώ!!! Κι εγώ αυτό λέω, στην τελική αν μας τύχει πιο νωρίς ας πεταχτεί κάποιος να αγοράσει ένα καλαθάκι να την έχουμε μέχρι να έρθουν τα πραγματάκια μας με το καλό!
Μην ανησυχείς καθόλου για την σπορούλα σου! Να δεις που θα έχει βάλει και περισσότερο απο όσο περιμένεις και θα χουμε χαρές!!! Πώς αισθάνεσαι εσύ; Πιστεύεις ότι θα τον πάρεις όλο το χρόνο σου;

Gia ayto eimai edw mwro m g na sas dinw dunami... Very Happy Very Happy Very Happy
K kalathaki na min pareis,,na tin valete dipla sas sto krevati g ligo...

Oso g tin mikri m makari na exei valei gr...

Oso g olo ton xrono m pisteuw pws nai epidi den ponaw pouthena den exw kanena show toketou ktl...
Fantastikes na paw k pano meres akomaaaaaaaaaa...  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 34 534787

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Θα περιμένω μέχρι το απόγευμα για τα νέα σου για να σου ευχηθώ ανάλογα να πάρεις αρκετό χρόνο ακόμη ή όχι! Αν και σου λέω βρε αγάπη μην ανησυχείς, βάζουν αρκετά τώρα τα ζουζούνια! Να δεις που θα ναι μια χαρά κομψή κομψή η κοπελάρα σου κι εσύ θα μας την κάνεις ξαφνικά καμιά μέρα! Μια βδομάδα σου δίνω! Να πέφτουν τα στοιχήματα!!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Euxaristw re agapi m na se kala...
Eilikrina m aresei poli o xaraxtiras s... Very Happy

Oso g mia eudomada akomi den to nwmizw...Wmos makari...
ston gio m piga ws tis 42 eudomades...
Stin kori m 38 eudomades...
E k tora na doume stin mikri tosodoula... Very Happy

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και μένα μ'αρέσεις Τζοαννούα μου αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει και κάποιος που να μην σε συμπαθεί! Wink
Η τοσοδούλα σου θα σου βγει κάπου στη μέση!!!
Όποτε θέλουν να έρθουν αρκεί να είναι καλά τα μωρούλια μας!

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αγαπες τι μου κάνετε; Εγώ δεν έχω κανένα ιδιαίτερο νέο, τη Δευτέρα θα πάω γιατρό. Άρχισα να περπατάω για τα καλά σαν τη βάρκα! Έχω αρκετό πόνο μυικό από κάτω, αλλά τι να κάνουμε! Και μη χειρότερα! Δε θέλω να παραπονιέμαι, ο Θεούλης μου έδωσε μια τέλεια εγκυμοσύνη ευτυχώς, γιατί δεν θα άντεχα αγωνίες μετά απ' όλα αυτά που πέρασα.

Ιωαννούλα περιμένουμε νέα σου. Πολλά φιλάκια και στα υπόλοιπα κορίτσια  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 34 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 34 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 34 417472

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εγώ δουλειές έκανα σήμερα κορίτσια. Σιγά-σιγά, χωρίς βιασύνες και υπερβολές...όλα γίνονται. Εν τω μεταξύ ο μικρός μου με έχει ταράξει στις κλωτσιές στο δεξί πλευρό μου!!!

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ Ε?ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!ΑΧΑΧΑΧ ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΗΣ ΞΑΔΕΛΦΗΣ ΜΟΥ...ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΜΑΥΡΑ!!Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8ΩΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ!!ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ!
ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΩ ΨΗΛΑ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΝST?
ΑΑ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ 12,5Kg!! 2,5Kg σε 1 μηνα!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 34 654316 αυτα ειναι αλλα 2,5 τα εχω σιγουρα μεχρι το τελος!!

μαγνησιο περνετε ακομα?

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
afroad έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου! Κι εμείς εδώ ακόμη, βαστάμε γερά!!! Παρ'όλη τη γενική που έκανα χθες αισθάνομαι πολύ καλύτερα με τη σκέψη ότι και να τύχει κάτι απρόοπτο και να μπει και κανένας άνθρωπος στο σπίτι,όλα είναι στη θέση τους! Και η βαλιτσούλα μας έτοιμη! Μόνο καρότσι και στρώμα δεν έχουν έρθει ακόμη γιατί είχαμε κάποιες οικονομικές δυσκολίες. Αλλά σε καμιά 10αριά μέρες θα ναι εδώ. Με αγχώνει λίγο αυτό το θέμα αλλά πιστεύω θα προλάβουμε!
Ιωάννα μου όλα καλά να πάνε με τον γιατρό!!! Μη ξεχάσεις να μας πεις νεα!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 34 417472
Μαράκι καλά αποτελέσματα και για σας! Περιμένουμε νέα κι απ σένα! Μεγαλώνουν και πολύ οι δικές μας και όταν δεν πάω στον γιατρό έχω ως σημείο αναφοράς την δικιά σου!!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 34 417472

Χαχαχα αφου ειπαμε ειναι κ οι 2 νταρντανουλες Razz
Τελικα μου το ακυρωσε το σημερινο ραντεβου ο γιατρος κ θα παω Δευτερα..οι εξετασεις ομως μου ειπε ο μικροβιολογος ειναι οκ.η μπεμπα μου ζωηροτατη οποτε ολα καλα Very Happy Very Happy Very Happy
εσυ ποτε πας γιατρο παλι κοριτσακι μου?

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kkkk έγραψε:Κι εγώ δουλειές έκανα σήμερα κορίτσια. Σιγά-σιγά, χωρίς βιασύνες και υπερβολές...όλα γίνονται. Εν τω μεταξύ ο μικρός μου με έχει ταράξει στις κλωτσιές στο δεξί πλευρό μου!!!

Μια απο τα ιδια..μου λεει ο γιατρος την προγουμενη φορα οτι τωρα δεν θα νιωθω εντονα τις κινησεις του μωρου επειδη μεγαλωσε αρκετα,θα νιωθω μονο κατι σαν σκιρτημα,τι σκιρτημα του λεω γιατρε με'χει ταραξει στην κλωτσια!!!
Εχει το ποδαρακι της ακριβως στο δεξι μου πλευρο, αφου μεχρι κ ντουκ ακουγεται οταν βρισκει κοκαλο Shocked Shocked Shocked

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις