Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
549 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 549 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aman den einai polla pali kala koukla...

Ayrio paw g eksetaseis k paraskeui giatro na dw tin mikri... Very Happy
Ax poso xerwme...

Esu agapi pote exeis ksana rantevou eipe s???

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
joannoua3 έγραψε:Aman den einai polla pali kala koukla...

Ax poso xerwme...

ego tin alli paraskeui 6 iouliou, kai emena mou aresei na ton vlepo ston iperixo, metrao tis meres gia na ton do pali. eutixos den einai polla den mporo me tetoia zesti na psaxno pragmata ta perissotera ta eklisa stin proigoumeni adeia.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
korina26 έγραψε:

Ax poso xerwme...

ego tin alli paraskeui 6 iouliou, kai emena mou aresei na ton vlepo ston iperixo, metrao tis meres gia na ton do pali. eutixos den einai polla den mporo me tetoia zesti na psaxno pragmata ta perissotera ta eklisa stin proigoumeni adeia.

Ki emena mallon tha me valei g 13 t mina...Afou eipen m den tha pigennw kathe eudomada...

Thelw ki egw na tin vlepw suxna....

Oso g ta pragmatakia ti s emeine akrivos na piaseis???

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
joannoua3 έγραψε:
korina26 έγραψε:

Ax poso xerwme...

Ki emena mallon tha me valei g 13 t mina...Afou eipen m den tha pigennw kathe eudomada...

Thelw ki egw na tin vlepw suxna....

Oso g ta pragmatakia ti s emeine akrivos na piaseis???

mia pizama kai mia nixtikia ta rouxa pou tha vgaloume ton mpempi apo tin kliniki, ena sentonaki kai mia pike kouverta, kai merika kormakia gia ton mpempi, den mou erxete kati allo tora. esi ti tha pareis?

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Prepei na piasw korse g mena...
Thermo t nerou...
Tin vallitsa oli tis mustellas...
Antiseptiko gel g to amfaloui t mwrou...
Xtenioues vrethikes...
Thallasonero k apo ekeino p travaei tis miksoulles tis chicco...
Kamia pipilla...
Apo ekeino p katharizei ta pipera...
Etsi mikropragmata p tha xreiastoun...

Den tha thylasw afou den mporw...
Ston gio m prospathisa wmos meta emfanistike to provlima...
K stin kori m den dwkisa kan...
E k tora pali tpt...

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
joannoua3 έγραψε:Prepei na piasw korse g mena...
Thermo t nerou...
Tin vallitsa oli tis mustellas...
Antiseptiko gel g to amfaloui t mwrou...
Xtenioues vrethikes...
Thallasonero k apo ekeino p travaei tis miksoulles tis chicco...
Kamia pipilla...
Apo ekeino p katharizei ta pipera...
Etsi mikropragmata p tha xreiastoun...

Den tha thylasw afou den mporw...
Ston gio m prospathisa wmos meta emfanistike to provlima...
K stin kori m den dwkisa kan...
E k tora pali tpt...

kai ego den ksero an tha ta katafero me ton thilasmo elpizo na ta katafero, to korse ton ksexasa, ti korse tha pareis?

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Oloswmo agapi m,,, p kaliptei kilia k podia...

Ti fwvase me ton thylasmo...

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
joannoua3 έγραψε:Oloswmo agapi m,,, p kaliptei kilia k podia...

Ti fwvase me ton thylasmo...

den einai oti fovamai apla einai i proti fora kai den ksero an exo gala an mou pligosei o mikros tis thiles, an thelei apo to stithos auta skeftomai.

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΟΛΟΣΩΜΟ ΚΟΡΣΕ??ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙΣ?ΙΩΑΝΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΚΟΡΣΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΓΕΝΝΕΣ?ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα!
Εγώ κορίτσια προσπάθησα να βάλω κορσέ στον γιο μου αλλά δεν τον άντεξα με τίποτα. Τελικά μια χαρά μάζεψαν όλα και χωρίς κορσέ.
Για τον θηλασμό στις νέες μητέρες θα ήθελα να πω κάτι: Μην ξεκινάτε από τώρα με αμφιβολίες. Πείτε στον εαυτό σας με σιγουριά, ΝΑΙ ΘΑ ΘΗΛΑΣΩ! Πρώτα πείστε τον εαυτό σας και ξεκινήστε. Γάλα έχουν οι περισσότερες γυναίκες. Πολύ πολύ ελάχιστες γυναίκες δεν έχουν γάλα. Σχετικά, με τον ερεθισμό των θηλών θέλει υπομονή. Ο ερεθισμός δεν είναι για πάντα. Εμφανίζεται στην αρχή και με τη σωστή φροντίδα και όσο προχωράει ο θηλασμός εξαφανίζεται. Και μια συμβουλή, για τις ερεθισμένες θηλές δεν υπάρχει καλύτερο φάρμακο από την κηραλοιφή. Πάρτε την και θα με θυμηθείτε. Συνήθως την φτιάχνουν οι μοναχές στα μοναστήρια αλλά θα βρείτε και στο ιντερνετ σε σαιτ που ασχολούνται με τον θηλασμό. Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι.

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΙ ΤΙ ΔΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΡΤΑΣ COOKIES... pig

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσακια μου! τι κανετε? ψιλοδιαβασα τα νεα σας.. !!!
Πολυ ζεστη εχω λιωσει και γω...και δεν αναβω κλιματιστικο...θελουν καθαρισμο και εχω ευαισθησια σε πνευμονες...
Εγω τελικα μετα απο 3 μερες εντασης με καποια προβληματα... εβγαλα σκουροχρωμα υγρα στο εσωρουχο και συσπασεις... πηγα στο νοσοκομειο..ολα καλα ευτυχως,τραχηλος θεοκλειστος,απλα ειχα εντονες συσπασεις,οι οποιες ομως οφειλονταν στην ενταση που ειχε το σωμα μου.Ειχα και σημερα το πρωι λιγες αλλα τωρα ολα κομπλε..τα χρειαστηκα κανονικα ομως...!
Ελπιζω ολες να ειστε σουπερ!!!!!!και να περνατε τελεια! <3

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!
Αμάν βρε Ρηνιώ... χαλαρά με τις δουλειές. Δεν χρειάζεται να είναι όλα στη τσίτα. Όταν με το καλό επιστρέψεις από τη γέννα στο σπίτι θα έχεις όσο χρόνο θέλεις. Όλα θα γίνουν.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε; Εγώ έλειψα για ένα τετραήμερο (είχε 2 μέρες ρεπό ο αντρούλης μου και το κάναμε τετραήμερο Very Happy ) και πήγαμε στην Ιερισσό Χαλκιδικής (ήταν η αδερφή μου αναπληρώτρια δασκάλα εκεί όλο το χειμώνα και μιας και θα είναι εκεί μέχρι 30 Ιουνίου είπαμε να την επισκεφτούμε...). Όλη τη μέρα παραλία, θάλασσίτσα, βολτίτσες, φαγάκι περιποιημένο από τα χεράκια της αδερφής μου....περάσαμε πολύ όμορφα!!! Κάναμε μίνι διακοπούλες και γεμίσαμε τις μπαταρίες μας!!! Το καταευχαριστηθήκαμε και εγώ και ο αντρούλης μου!!! Τα νέα σας;;;

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kkkk έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε; Εγώ έλειψα για ένα τετραήμερο (είχε 2 μέρες ρεπό ο αντρούλης μου και το κάναμε τετραήμερο Very Happy ) και πήγαμε στην Ιερισσό Χαλκιδικής (ήταν η αδερφή μου αναπληρώτρια δασκάλα εκεί όλο το χειμώνα και μιας και θα είναι εκεί μέχρι 30 Ιουνίου είπαμε να την επισκεφτούμε...). Όλη τη μέρα παραλία, θάλασσίτσα, βολτίτσες, φαγάκι περιποιημένο από τα χεράκια της αδερφής μου....περάσαμε πολύ όμορφα!!! Κάναμε μίνι διακοπούλες και γεμίσαμε τις μπαταρίες μας!!! Το καταευχαριστηθήκαμε και εγώ και ο αντρούλης μου!!! Τα νέα σας;;;

Μετά από αυτά που μας είπε Κατερίνα, νέα δεν έχουμε ...μόνο καθαρή ζήλια Twisted Evil .
Αυτό για μένα είναι άπιαστο όνειρο με δύο παιδιά να περιμένουν πότε θα πάρω άδεια για να πάμε για μπανάκια στη θάλασσα.
Ποιος θα μου μαγειρεύει εμένα μεζέδες και θα μ' αφήσει ήσυχη να λιάζομαι στην παραλία οεο;
Cool

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Very Happy
Ναι το ομολογώ ήταν πολύ ωραίο!!! Cool

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και από μένα τσούπρες, τι μου κάνετε;

Νάντια και Μαρία, υπομονή, όλα καλά θα πάνε, φάγαμε τον γάιδαρο, έμεινε η ουρά. Σύντομα θα κρατάμε όλες στην αγκαλιά τα μωράκια μας και όλα θα αξίζουν τον κόπο Smile . Ναντιάκι είσαι κούκλα με το άσπρο φορεματάκι σου, να ζήσετε!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 18 417472

Βρε Ειρηνούλα, πόση ένταση είχες για να κάνεις τόσο έντονες συσπάσεις; Προσπάθησε να ηρεμήσεις λίγο και είναι κρίμα και για σένα και για το μωράκι σου να στεναχωριέσαι. Όχι ότι είναι κι εύκολο όταν έχεις προβλήματα, ειδικά τώρα που τα προβλήματα μας συνοδεύονται από ορμόνες. Προσπάθησε όμως. Είναι κρίμα που δεν πας και λίγο θάλασσα να ξεδώσεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί δε σ' αφήνει. Εμένα ο γιατρός μου που είναι τελείως χέστης και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα με προτρέπει να πηγαίνω θάλασσα, θεωρεί και το κολύμπι καλή γυμναστική. Φυσικά τώρα που πήρα μαγιό μπικίνι αγόρασα τρία βρακιά για να μη μένω βρεγμένη καθόλου. Και είμαι συνέχεια κάτω από τον ήλιο.

Κατά τα άλλα κι εγώ πέρασα λίγο φάση κατήφειας αυτές τις μέρες χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, μάλλον οι ορμόνες φταίνε. Καθαρίσαμε το δωμάτιο που θα βάλουμε το μωρό και βγήκε η πίστη μου, αλλά άξιζε τον κόπο, κάναμε πολλή δουλειά με τον άντρα μου. Πήραμε και το πάρκο του, τώρα έμειναν λεπτομέρειες να ταχτοποιήσω. Είχα σκοπό να τα κάνω μέσα στον Ιούλη όλα αυτά, αλλά διαβάζοντας τα δικά σας είπα να τα κάνω νωρίς, δε χάνω τίποτα, μην τύχει τίποτα ανάποδο.

Το μπουμπούκι μου κλωτσάει απίστευτα εδώ και μια εβδομάδα. Αν όντως είναι ενδεικτικό για το πόσο θα κοιμάται μετά, τότε μάλλον θα τη βγάζει ξύπνιος τη μέρα. Δεν πειράζει, φτάνει να κοιμάται τη νύχτα!

Φιλάκια πολλά σε όλες  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 18 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 18 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 18 417472

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχθές πήγα αγόρασα καινούργιο μαγιό από H&M.
Τακτοποιήθηκα με 15 Ευρώ και πήρα και ένα βρακάκι από κάτω έξτρα για να αλλάζω με άλλα 10. Σύνολο 25 Ευρώ για 1,5 μαγιό Very Happy . Μια χαρά είναι νομίζω.
Μου την έδωσε όμως που στο μετά το πλύσιμο διαπίστωσα ότι έχει φύγει η κλωστή από ένα γαζί. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να το επιστρέψω ή να το διορθώσω. Μάλλον θα το διορθώσω μόνη μου γιατί έχω κόψει και τις ετικέτες από παντού. Ό,τι πληρώνεις παίρνεις.
Πέρα από αυτό πάντως μ' άρεσε πολύ το καινούργιο μου μαγιό.

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
desT έγραψε:Εχθές πήγα αγόρασα καινούργιο μαγιό από H&M.
Τακτοποιήθηκα με 15 Ευρώ και πήρα και ένα βρακάκι από κάτω έξτρα για να αλλάζω με άλλα 10. Σύνολο 25 Ευρώ για 1,5 μαγιό Very Happy . Μια χαρά είναι νομίζω.
Μου την έδωσε όμως που στο μετά το πλύσιμο διαπίστωσα ότι έχει φύγει η κλωστή από ένα γαζί. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να το επιστρέψω ή να το διορθώσω. Μάλλον θα το διορθώσω μόνη μου γιατί έχω κόψει και τις ετικέτες από παντού. Ό,τι πληρώνεις παίρνεις.
Πέρα από αυτό πάντως μ' άρεσε πολύ το καινούργιο μου μαγιό.

Με γεια σου. Εμείς δυστυχώς δεν έχουμε Η&Μ ούτε κάτι αντίστοιχο αξιόλογο. Αναγκαστικά πάω Calzedonia, έτσι κι αλλιώς εκεί πάω τα τελευταία χρόνια, εφαρμόζουν καλά τα μαγιώ τους. Το σουτιέν μου έκατσε 25 ευρώ και τα βρακιά 15 ευρώ το ένα. Δηλαδή σύνολο 70 ευρώ. Τουλάχιστον ήδη έχω πάει αρκετές φορές θάλασσα και προβλέπεται να πάω πολλές ακόμα, οπότε θα βγάλουν τα λεφτά τους! Άσε που αν δεν χάσω και όλα τα κιλά μου θα τα βάλω και του χρόνου!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Δήμητρα!
Χα, χα.... μέσα στο μυαλό σου ήμουνα όταν έγραφα για το καινούργιο μου μαγιό. Δεν είχα διαβάσει ακόμα το δικό σου μνμ.
Εγώ πάντως όπως σας ανέφερα κι άλλη φορά, δεν ρώτησα καν το γιατρό μου.
Το σίγουρο είναι ότι οι απόψεις διίστανται. Υπάρχουν γιατροί που αφήνουν και γιατροί που δεν αφήνουν να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα. Αφού είναι έτσι δεν θα το αφήσω στην κρίση του γιατρού αλλά παίρνω την απόφαση μόνη μου. Φυσικά, με τις απαραίτητες προφυλάξεις. Αλλάζω κι εγώ μαγιό μόλις βγω από τη θάλασσα, φροντίζω να κάθομαι στην ξαπλώστρα ή στην άμμο πάντα πάνω σε καθαρή πετσέτα, κάθομαι πάντα στον ίσκιο με αντηλιακό και φροντίζω όταν είμαι στη θάλασσα να μην φεύγω στα βαθιά από το φόβο μου μη πάθω καμιά κράμπα. Και φυσικά όταν μπω στο μήνα μου λέω να τα σταματήσω. Ευτυχώς έχω μπροστά μου άλλον 1,5 μήνα μπάνια.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy5_k έγραψε:
Με γεια σου. Εμείς δυστυχώς δεν έχουμε Η&Μ ούτε κάτι αντίστοιχο αξιόλογο. Αναγκαστικά πάω Calzedonia, έτσι κι αλλιώς εκεί πάω τα τελευταία χρόνια, εφαρμόζουν καλά τα μαγιώ τους. Το σουτιέν μου έκατσε 25 ευρώ και τα βρακιά 15 ευρώ το ένα. Δηλαδή σύνολο 70 ευρώ. Τουλάχιστον ήδη έχω πάει αρκετές φορές θάλασσα και προβλέπεται να πάω πολλές ακόμα, οπότε θα βγάλουν τα λεφτά τους! Άσε που αν δεν χάσω και όλα τα κιλά μου θα τα βάλω και του χρόνου!

Και μένα μου αρέσουν τα μαγιό του calzedonia αν και τα τελευταία χρόνια βρήκα ένα μαγαζί που με βολεψε πολύ στην Κομοτηνή και ψωνίζω από εκεί οικονομικά μαγιό (με έχει μάθει η πωλήτρια πλέον και με βοηθάει γιατί ξέρει τι ψάχνω). Φέτος είπα να πάω για κάτι ακόμα πιο οικονομικό αν και εγώ πιστεύω ότι θα μου κάνει και του χρόνου αυτό το μαγιό που πήρα. Απλά κρατάω πισινή για να πάρω κάτι καλύτερο του χρόνου (γεροί να 'μαστε βέβαια).

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημερα αγαπες και γλυκα μωρακια!!!!!!!! <3
demmy μου οπως τα λες ειναι.. οταν υπαρχουν εντονες καταστασεις..πως μπορεις να μεινεις ηρεμη και σε μια τετοια κατασταση.δεν φτανει που εχω πολα μου τα αγχη με τα της εγκυμοσυνης τοκετου μωρου,εχω κι ενα σωρο βλακειες...μακαρι η να με καταλαβαινε λιγο το πολυ στενο μου περιβαλλον,η να ημουν τελειως κουλ ατομο και να τα περναγα ολα στου ντουκου.Οπως και να χει ειμαι σε φαση που προσπαθω να ηρεμησω και να χαλαρωσω...ερχεται το μωρακι μου και θελω να ειναι ολα σουπερ και γω με τελεια ψυχολογια...
Παρασκευη μαλλον παντρευομαι.. και σουκου θα παμε Λουτρακι...λετε να αψηφησω γιατρο και να βουτηξω θαλασσα ????? δεν ξερω...
demmy καλα εκανες και το ετοιμασες το δωματιο!!!!!!!και γω το τελειωνω σιγα σιγα σε 2 βδομαδες θα ειναι ολα κομπλε!!!!!!!
Dest μεγεια το μαγιωω!!!!!!!!!!!!!ζηλευω! Razz

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ αρχικά είπα να πάρω μόνο το πάνω μέρος από το μαγιώ, μιας και τα βρακάκια που έχω από τα παλιά μου μαγιώ μου κάνουν και συνδυάζονται εύκολα γιατί είναι το ένα άσπρο, το άλλο μαύρο και ένα τυρκουάζ (τα από πάνω μέρη από τα παλιά μου μαγιώ δεν με κάνουν με τίποτα γιατί το στήθος μου έχει μεγαλώσει 3 νούμερα τουλάχιστον....πιο πολύ φούσκωσε το στήθος παρά η κοιλιά....χαχα!!!!). Πήγα στα calzedonia αλλά μου φάνηκαν ακριβά και δεν ξέρω αν αυτό το μαγιώ θα μου κάνει και του χρόνου, οπότε κατέληξα στα H&M και με 4,95 πήρα το από πάνω και άλλα 4,95 και το από κάτω (αφού ήταν πάμφθηνο είπα να το κάνω σετ.... Very Happy )! Μου άρεσε πολύ και συνδυάζεται με όλα τα παλιά μου βρακάκια (αφού είναι εμπριμέ με άσπρο, μαύρο, τυρκουάζ, καφέ και άλλα χρωματάκια) για να τα αλλάζω (εννοείται!!!) μόλις βγαίνω από τη θάλασσα! Οπότε μια χαρά βολεύτηκα με λιγότερο από 10 ευρώ!!!

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
desT έγραψε:Γεια σου Δήμητρα!
Χα, χα.... μέσα στο μυαλό σου ήμουνα όταν έγραφα για το καινούργιο μου μαγιό. Δεν είχα διαβάσει ακόμα το δικό σου μνμ.
Εγώ πάντως όπως σας ανέφερα κι άλλη φορά, δεν ρώτησα καν το γιατρό μου.
Το σίγουρο είναι ότι οι απόψεις διίστανται. Υπάρχουν γιατροί που αφήνουν και γιατροί που δεν αφήνουν να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα. Αφού είναι έτσι δεν θα το αφήσω στην κρίση του γιατρού αλλά παίρνω την απόφαση μόνη μου. Φυσικά, με τις απαραίτητες προφυλάξεις. Αλλάζω κι εγώ μαγιό μόλις βγω από τη θάλασσα, φροντίζω να κάθομαι στην ξαπλώστρα ή στην άμμο πάντα πάνω σε καθαρή πετσέτα, κάθομαι πάντα στον ίσκιο με αντηλιακό και φροντίζω όταν είμαι στη θάλασσα να μην φεύγω στα βαθιά από το φόβο μου μη πάθω καμιά κράμπα. Και φυσικά όταν μπω στο μήνα μου λέω να τα σταματήσω. Ευτυχώς έχω μπροστά μου άλλον 1,5 μήνα μπάνια.

Είδες; Τα μεγάλα πνεύματα συναντιώνται Laughing Laughing Laughing . Ούτε εγώ πάω στα βαθιά, και περισσοτερο χαλαρώνω στα ρηχά. Παρόλο που είμαι καλή κολυμβήτρια, ήμουν και ναυαγοσώστρια στα νιάτα μου, τώρα που είμαι έγκυος η αναπνοή μου δε με φτάνει για να κάνω και πολλή γυμναστική! Οπότε απλά επιπλέω σαν σημαδούρα, όπως μου λέει κι ο άντρας μου! Πλησιάζει ο καιρός να σταματήσεις έτσι; Μετά τη γέννα πόσο δικαιούσαι να κάθεσαι με άδεια τοκετού;

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Eirinomama έγραψε:Kαλημερα αγαπες και γλυκα μωρακια!!!!!!!! <3
demmy μου οπως τα λες ειναι.. οταν υπαρχουν εντονες καταστασεις..πως μπορεις να μεινεις ηρεμη και σε μια τετοια κατασταση.δεν φτανει που εχω πολα μου τα αγχη με τα της εγκυμοσυνης τοκετου μωρου,εχω κι ενα σωρο βλακειες...μακαρι η να με καταλαβαινε λιγο το πολυ στενο μου περιβαλλον,η να ημουν τελειως κουλ ατομο και να τα περναγα ολα στου ντουκου.Οπως και να χει ειμαι σε φαση που προσπαθω να ηρεμησω και να χαλαρωσω...ερχεται το μωρακι μου και θελω να ειναι ολα σουπερ και γω με τελεια ψυχολογια...
Παρασκευη μαλλον παντρευομαι.. και σουκου θα παμε Λουτρακι...λετε να αψηφησω γιατρο και να βουτηξω θαλασσα ????? δεν ξερω...
demmy καλα εκανες και το ετοιμασες το δωματιο!!!!!!!και γω το τελειωνω σιγα σιγα σε 2 βδομαδες θα ειναι ολα κομπλε!!!!!!!
Dest μεγεια το μαγιωω!!!!!!!!!!!!!ζηλευω! Razz

Με το καλό να παντρευτείτε κορίτσι μου! Ο γιατρός σου φοβάται για μύκητες; Μέσα στη θάλασσα έχει τόσο πολύ αλάτι που σκοτώνει τα μικρόβια. Και μετά αν αλλάξεις αμέσως μαγιό και δεν μείνεις βρεγμένη τι φόβος υπάρχει; Και φυσικά να μην είσαι στον ήλιο. Πάντα στη σκιά με 50άρι αντηλιακό.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις