Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
743 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 743 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Viviene

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
desT έγραψε:
Viviene έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα! Είναι η πρώτη μου δημοσίευση εδώ και θέλω απελπισμένα τα φώτα σας.. Sad
Μόλις επέστρεψα από το γιατρό όπου έκανα ένα υπέρηχο και το πρώτο μου non stress.
Είμαι στην 36η εβδομάδα + 3 μέρες και το βάρος του μπέμπη είναι 3332gr.. Ο γιατρός μου με άγχωσε αρκετά λέγοντάς μου ότι είναι μεγάλο μωρό και ίσως χρειαστεί πρόκληση τοκετού νωρίτερα (Η ΠΗΤ μου είναι 6 Αυγούστου)
Θα ήθελα όσο μπορώ και μου το επιτρέπουν οι συνθήκες να γεννήσω φυσιολογικά αλλά πλέον δεν νομίζω ότι μου αφήνει περιθώρια ο γιατρός μου..  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 31 534787
Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εγώ προκειμένου να εμποδίσω την περαιτέρω αύξηση του βάρους του σπόρου μου? confused
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 31 417472

Καλησπέρα Viviene!
Δεν νομίζω ότι πρέπει να στεναχωριέσαι για την περίπτωση της πρόκλησης. Δε σου πρότεινε καισαρική, πρόκληση σου πρότεινε ο γιατρός σου. Το μωρό σου είναι ήδη αρκετά μεγάλο. Σκέψου ότι υπάρχουν μωρά που κλείνουν τον ένατο και δεν φτάνουν καν το βάρος του δικού σου.
Μη νομίζεις ότι αν τυχόν σπάσουν τα νερά σου γεννάς φυσιολογικά πάντα. Στα προηγούμενα παιδιά μου σπάσανε και τις φορές τα νερά αλλά δεν είχα ούτε πόνους ούτε διαστολή και μου βάλανε φάρμακο (ωκιτοκίνη) για να έρθουν. Δηλαδή στην ουσία έγινε πρόκληση. Σταμάτα να ανησυχείς για το βάρος του μωρού σου. Αν σου πει ο γιατρός σου για πρόκληση θα σου το πει για καλό. Για να μη δυσχεραίνεται άλλο το μωρό στην κοιλιά. Κοίτα να απολαύσεις τις τελευταίες μέρες σου και περπάτα όσο μπορείς. Αν έχεις σκαλοπάτια στο σπίτι ανεβοκατέβαινέ τα. Που ξέρεις μπορεί ο τοκετός να έρθει πριν τη μέρα που λέει ο γιατρός σου.
Wink
Καταρχήν Δέσποινα σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Smile
Ο λόγος για τον οποίο μου ήρθε κάπως όλο αυτό σήμερα είναι γιατί στο μυαλό μου είχα πώς θα γεννήσω αρχές Αυγούστου όντας η πρώτη μου εγκυμοσύνη και ξαφνικά άκουσα τον γιατρό μου να μου λέει πώς μπορεί να γεννήσω και την άλλη εβδομάδα..  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 31 911307
Όλα τα έχουμε προγραμματίσει σύμφωνα με την ΠΗΤ μου και τώρα θα πρέπει να τα επαναπρογραμματίσουμε και να βιαστούμε κιόλας..! affraid
Έχω πελαγώσει και στην σκέψη μόνο..αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει για καλό του μωρού οπότε.. Smile

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!ΓΕΙΑ ΣΟΥ VIVIENE!
ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ!!ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΟΙΚΤΟ!!
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ??ΜΜΜ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ???
ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ..ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ...ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ...ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΜΟΝΟ Ε???ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Viviene καταρχήν με το καλό! Έχει δίκιο η Δέσποινα κοπέλα μου, γιατί αγχώνεσαι; Το να πας με πρόκληση δεν σημαίνει ότι δεν θα γεννήσεις φυσιολογικά! Καταλαβαίνω το άγχος σου αφού πρέπει να τρέξεις λίγο τα πράγματα τώρα αλλά μην αγχώνεσαι, στη φάση που είσαι είναι σημαντικό να είσαι όσο πιο ήρεμη γίνεται! Κοίτα να έχεις έτοιμα τα απολύτως βασικά και μετά όσα προλαβαίνεις μέχρι να γεννήσεις. Όσον αφορά το βάρος του μικρού σου, εμένα μου είπε να κόψω τα γλυκά, αναψυκτικά και ζάχαρη γενικά γιατί απο αυτά παίρνουν πολύ. Περπάτημα χωρίς να ζορίζεσαι εννοείται αλλά με τις σκάλες λίγο προσοχή! Ο δικός μου ο γιατρός δεν με αφήνει να κατεβαίνω σκάλες γιατί πρώτον λεέι δεν βλέπουμε καλά λόγω κοιλιάς tongue και δεύτερον το βάρος επηρεάζει και την ισορροπία μας και μαζί με καμιά ζαλάδα δεν είναι και ο καλύτερος συνδυασμός!

Δέσποινα δεν ήξερα ότι άμα σπάσουν τα νερά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι γεννάς κιόλας και μπορεί να χρειαστεί και 'βοήθεια'!!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άφρο, εμένα τα νερά μου σπάσανε και τις δύο φορές και φεύγανε λίγο λίγο σαν ακράτεια. Όταν πήγαινα στο νοσοκομείο δεν είχα διαστολή και μάλιστα στην κόρη μου (στην πρώτη γέννα δηλ.) έκανε πολλές ώρες να έρθει γιατί ο τράχηλος ήτανε σκληρός. Γέννησα σε 12 ώρες. Στο δεύτερο πάλι φεύγανε τα νερά λίγα λίγα αλλά ο τράχηλος ήταν ήδη μαλακός με αποτέλεσμα μόλις μου έβαλαν ορό ήρθαν οι πόνοι κατευθείαν. Γέννησα σε 2 ώρες.
Να δούμε τώρα πως θα γεννήσω. Θα ρθούνε πρώτα οι πόνοι ή θα σπάσουν πάλι τα νερά;

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
desT έγραψε:Άφρο, εμένα τα νερά μου σπάσανε και τις δύο φορές και φεύγανε λίγο λίγο σαν ακράτεια. Όταν πήγαινα στο νοσοκομείο δεν είχα διαστολή και μάλιστα στην κόρη μου (στην πρώτη γέννα δηλ.) έκανε πολλές ώρες να έρθει γιατί ο τράχηλος ήτανε σκληρός. Γέννησα σε 12 ώρες. Στο δεύτερο πάλι φεύγανε τα νερά λίγα λίγα αλλά ο τράχηλος ήταν ήδη μαλακός με αποτέλεσμα μόλις μου έβαλαν ορό ήρθαν οι πόνοι κατευθείαν. Γέννησα σε 2 ώρες.
Να δούμε τώρα πως θα γεννήσω. Θα ρθούνε πρώτα οι πόνοι ή θα σπάσουν πάλι τα νερά;

Kατάλαβες ότι ήταν τα νερά;;; Επειδή λες ότι έφευγαν λίγα λίγα!

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Viviene !!
Κοριτσια εχω απορια μηπως ξερει καμια να μου πει.

Σε μια βδομαδα δικαιουμαι να ασφαλιστω στο ικα μεσω οαεδ μιας κ θα εχουν περασει 2 μηνες απο τοτε που εκανα εκδοση της καρτας ανεργιας.διαβασα καπου οτι δικαιουμαι το επιδομα (900e νομιζω) που παιρνουν ολες οι ασφαλισμενες αλλα οτι πρεπει να παω σε εναν γιατρο του ικα να μου δωσει ενα χαρτι που βεβαιωνει οτι ειμαι εγκυος!
Δλδ τωρα πρεπει να βιαστω να παω να βρω γιατρο του ικα πριν γεννησω???

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Viviene έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα! Είναι η πρώτη μου δημοσίευση εδώ και θέλω απελπισμένα τα φώτα σας.. Sad
Μόλις επέστρεψα από το γιατρό όπου έκανα ένα υπέρηχο και το πρώτο μου non stress.
Είμαι στην 36η εβδομάδα + 3 μέρες και το βάρος του μπέμπη είναι 3332gr.. Ο γιατρός μου με άγχωσε αρκετά λέγοντάς μου ότι είναι μεγάλο μωρό και ίσως χρειαστεί πρόκληση τοκετού νωρίτερα (Η ΠΗΤ μου είναι 6 Αυγούστου)
Θα ήθελα όσο μπορώ και μου το επιτρέπουν οι συνθήκες να γεννήσω φυσιολογικά αλλά πλέον δεν νομίζω ότι μου αφήνει περιθώρια ο γιατρός μου..  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 31 534787
Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εγώ προκειμένου να εμποδίσω την περαιτέρω αύξηση του βάρους του σπόρου μου? confused
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 31 417472

min anxonese koukla mou kai ego mexri 9 augoustou itan na genniso alla me vlepei mexri tis 23 opos eipe kai i despina i proklisi den einai kati kako fisiologika tha genniseis pali alla me ligo pio entonous ponous, oso kai gia mena elega na mou feroun ta pragmata stis 25 autou tou mina kai tora thelo na tous paro til na mou ta etoimasoun noritera den einai tipota mexri na girisoume apo to maieutirio ola tha einai etoima.

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dorela έγραψε:Γεια σου Viviene !!

Σε μια βδομαδα δικαιουμαι να ασφαλιστω στο ικα μεσω οαεδ μιας κ θα εχουν περασει 2 μηνες απο τοτε που εκανα εκδοση της καρτας ανεργιας.διαβασα καπου οτι δικαιουμαι το επιδομα (900e νομιζω) που παιρνουν ολες οι ασφαλισμενες αλλα οτι πρεπει να παω σε εναν γιατρο του ικα να μου δωσει ενα χαρτι που βεβαιωνει οτι ειμαι εγκυος!

Σε δημόσιο θα γεννήσεις καλό μου ή σε ιδιωτική;

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
korina26 έγραψε:loipon koritsia girisa apo tin giatro mou 3kg o mpempis poli xamila alla akomi o traxilos piso pisteuei oti mexri tis 23 tha geniso, epidi einai poli xamila den tha paro olo ton mina, kata t'alla mou pire kolpika igra kai edosa kai aima gia eksetaseis tha ksana pao tin tetarti.

Κορινακι κοντευεις!!!δεν το πιστευω οτι σιγα σιγα παιρνουμε σειρα μια μια Very Happy  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 31 215994  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 31 215994  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 31 215994

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
afroad έγραψε:

Σε ιδιωτικη...

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dorela έγραψε:
afroad έγραψε:

Σε ιδιωτικη...

Δεν δικαιούσαι επίδομα γιατί εφόσον θα μπεις ως ασφαλισμένη και θα κάνεις χρήση του ΕΟΠΥΥ θα έχεις μια έκπτωση στην τιμή που θα πλήρωνες ως ιδιώτης.

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nai dorela mou konteuo viastikos o mikros den thelei na kourasei tin mama tou mexri to telos an kai tora m'exei piasei anxos, an genniseis se idiotiki kliniki ta dikaiousai ta 900 euro tora den ksero tin diadikasia tou ika giati ego exo vivliario aeroporias, mporeis omos na rotiseis s'ena kep i sto ika.

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
afroad έγραψε:
dorela έγραψε:
afroad έγραψε:

Σε ιδιωτικη...

Δεν δικαιούσαι επίδομα γιατί εφόσον θα μπεις ως ασφαλισμένη και θα κάνεις χρήση του ΕΟΠΥΥ θα έχεις μια έκπτωση στην τιμή που θα πλήρωνες ως ιδιώτης.

Μου ειχε πει κ ο γιατρος μου κατι για επιδομα αλλα εγω επειδη γενικα δεν τα παω καλα με ολα αυτα..ειπα οτι μου αρκει να εχω τουλαχιστον την εκπτωση στην κλινικη..αφου στην ουσια τελευταια στιγμη θα ασφαλιστω!
Απλα το διαβασα καπου σημερα κ ειπα να ρωτησω.
Ευχαριστωωω..
Εσυ που θα γεννησεις αληθεια?

Viviene

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια σας ευχαριστώ!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 31 417472
Με ξεαγχώσατε λιγάκι γιατί γύρισα σπίτι και ήμουν να τρελαθώ...  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 31 911307
Άρχισα να παίρνω τηλ για να μου φέρουν νωρίτερα τα πράγματα του μωρού, θα δοκιμάσω και τη συμβουλή της Άφρο γιατί τελευταία το έχω παρακάνει με τα γλυκά και βλέπουμε ώς την άλλη εβδομάδα..!
Όσον αφορά το επίδομα από τον ΕΟΠΥΥ πρίν από μία εβδομάδα που ρώτησα δεν ισχύει πλέον και σου καλύπτουν μόνο τα νοσήλεια εξ' ολοκλήρου.
Η υπάλληλος βέβαια μου είπε ότι όλα είναι ρευστά και μπορεί κάποια στιγμή να ισχύσει πάλι αλλά το βλέπω χλωμό!
Με το καλό να έρθουν τα μπεμπάκια σας! Smile

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dorela έγραψε:
afroad έγραψε:
dorela έγραψε:
afroad έγραψε:

Σε ιδιωτικη...

Μου ειχε πει κ ο γιατρος μου κατι για επιδομα αλλα εγω επειδη γενικα δεν τα παω καλα με ολα αυτα..ειπα οτι μου αρκει να εχω τουλαχιστον την εκπτωση στην κλινικη..αφου στην ουσια τελευταια στιγμη θα ασφαλιστω!
Απλα το διαβασα καπου σημερα κ ειπα να ρωτησω.
Ευχαριστωωω..
Εσυ που θα γεννησεις αληθεια?

Λέω για Βιοκλινική με το οικονομικό πακέτο των 2 ημερών! Αλλά γενικά απο ότι είδα απο τιμές συμφέρει απο τις άλλες! Εσύ;

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

νομιζω οτι για τις παροχες του ικα σε χρημα πρεπει να εχεις 200 ενσημα σε διαστημα 2 ετων πριν την ΠΗΤ σου.
πηγαινε σε ενα ΙΚΑ στις παροχες ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΣΟΥ!!
εγω ειμαι ανεργη αλλα δεν εχω επιδοτηση απο τον οαεδ,ειχα τα ενσημα ομως και πηρα το επιδομα κυοφοριας 56 μερες πριν την πητ αλλα οχι το επιδομα τοκετου γιατι θα γεννησω σε δημοσιο νοσοκομιο για δες εδω:http://www.ika.gr/gr/infopages/asf/benefits/money/home.cfm
ελπιζω να βοηθησα!!

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Στην γενικη θα γεννησω (euromedica)!
Νικη ευχαριστω ...θα το κοιταξω...αν ειναι απλη διαδικασια κ δεν εχει πολυ τρεξιμο..κ το δικαιουμαι φυσικα..γτ οχι.
Το τρεξιμο απο υπηρεσια σε υπηρεσια δεν αντεχω...ειδικα στην κατασταση που ειμαστε...

emmy20

emmy20
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
koritsia na sas rwtisw.. egw tha gennhsw sto iasw mesa augoustou peripou sto iasw! mou exoun steilei timokatalogo mesw eoppy.. egw exw ika alla me exei asfalismeni i mitera mou kathws egw eimai foititria den pisteuw na mou poun oti den isxuoun autes oi times gia mena epeidi me exei i mama mou asfalismeni kai na mou rthei kanena egkefaliko.. giati egw den exw ensima gia na dikaioume kapoio epidoma!

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
emmy20 έγραψε:koritsia na sas rwtisw.. egw tha gennhsw sto iasw mesa augoustou peripou sto iasw! mou exoun steilei timokatalogo mesw eoppy.. egw exw ika alla me exei asfalismeni i mitera mou kathws egw eimai foititria den pisteuw na mou poun oti den isxuoun autes oi times gia mena epeidi me exei i mama mou asfalismeni kai na mou rthei kanena egkefaliko.. giati egw den exw ensima gia na dikaioume kapoio epidoma!

Emmy μου μην ανησυχείς, είτε είσαι άμμεσα είτε έμμεσα ασφαλισμένη μπορείς να κάνεις χρήση του ΕΟΠΥΥ για να έχεις τις μειωμένες τιμές που είδες μέσω της ασφάλειας

emmy20

emmy20
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
afroad έγραψε:
emmy20 έγραψε:koritsia na sas rwtisw.. egw tha gennhsw sto iasw mesa augoustou peripou sto iasw! mou exoun steilei timokatalogo mesw eoppy.. egw exw ika alla me exei asfalismeni i mitera mou kathws egw eimai foititria den pisteuw na mou poun oti den isxuoun autes oi times gia mena epeidi me exei i mama mou asfalismeni kai na mou rthei kanena egkefaliko.. giati egw den exw ensima gia na dikaioume kapoio epidoma!

Emmy μου μην ανησυχείς, είτε είσαι άμμεσα είτε έμμεσα ασφαλισμένη μπορείς να κάνεις χρήση του ΕΟΠΥΥ για να έχεις τις μειωμένες τιμές που είδες μέσω της ασφάλειας

ax se euxaristw polu gia tin apantisi! mou fuge ena varos! Smile

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ! Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 2200!!!!!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΣΙΜΠΗΣΑ ΤΟ ΚΙΛΑΚΙ!!! ΣΕ 15ΜΕΡΕΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΜΕ! ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 31 215994

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
afroad έγραψε:
Kατάλαβες ότι ήταν τα νερά;;; Επειδή λες ότι έφευγαν λίγα λίγα!

Την πρώτη φορά δεν κατάλαβα ότι σπάσανε τα νερά μου. Ξύπνησα το πρωί, πήγα στην τουαλέτα και βγαίνοντας μετά στην πόρτα αισθάνομαι ακράτεια. Πάω ξανά τουαλέτα να αλλάξω το σερβιετάκι και ήταν κάπως ροζ. Λέω ιδέα μου θα είναι. Βάζω ένα καθαρό και στην πόρτα της τουαλέτας πάλι ακράτεια. Ξανά αλλάζω σερβιετάκι και επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό ξανά. Επ, λέω, αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Πήρα τον γιατρό μου και μου είπε να πάω από εκεί, όπου το επιβεβαίωσαν με κάτι τεστάκια που κάνουν (νομίζω ότι μετράνε με κάτι χαρτάκια το ph των υγρών του κόλπου).
Τη δεύτερη φορά έγινε ακριβώς το ίδιο και το κατάλαβα ότι σπάσανε τα νερά και πήγα κατευθείαν στο νοσοκομείο.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Βάσω!
Και εγώ πήγα για ντόπλερ σήμερα. Όλα καλά μου είπε η γιατρός μου. Μου έγραψε και εξετάσεις. Αύριο θα τρέχω όλη μέρα να τελειώσω τις δουλειές μου.
Πρωί πρωί για εξετάσεις, μετά στο ΙΚΑ για την άδεια, μετά κομμωτήριο για beaute και μετά πρέπει να κάνω την αίτηση για τους παιδικούς (ΕΣΠΑ), ταχυδρομείο και να πάρω τον μικρό από τον παιδικό. Το μεσημέρι ξεκούραση και το βράδυ στην θάλασσα στο εξοχικό μέχρι να βαρεθούμε τα μπάνια.

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα συναγωνίστριες Very Happy . Τι κάνετε σήμερα; Ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση, ήδη νοιώθω καλύτερα που σας μίλησα. Η αλήθεια να λέγεται δεν μπορώ να μιλήσω στον άντρα μου για τα παραπονάκια μου γιατί ο άνθρωπος έχασε τον αδερφό του, δεν θεωρώ σωστό να τον ταλαιπωρώ κι εγώ με τα ορμονικά μου. Γι' αυτό σας πρήζω εσάς Wink .

Κι εγώ με πρόκληση θα γεννήσω γύρω στις 20-22 Αυγούστου για να προγραμματίσω να σταματήσω την ενεσούλα μου την αντιθρομβωτική. Θα δοκιμάσουμε φυσιολογικά, αλλιώς καισαρική, τι να κάνουμε; Ό,τι είναι τυχερό να γίνει. Και στις 2 περιπτώσεις θα κάνω επισκληρίδιο. Δεν ξέρω αν θα μου τα χαλάσει ο μπέμπης με τα κιλάκια του και πάω κατευθείαν για καισαρική. Από τη Δευτέρα που μου είπε να κόψω τα γλυκά τα έκοψα μαχαίρι κι έχω τρομερή έλλειψη! Τραβάει πολύ η όρεξή μου ένα παγωτάκι! Η βαλίτσα του μωρού είναι έτοιμη ήδη, πλυμμένα και σιδερωμένα όλα. Έμεινε η δική μου. Είπα να ακολουθήσω τη συμβουλή, νομίζω της Δέσποινας, και να κάνω 2 βαλίτσες μικρές για να είναι πιο βοηθητικό.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια! Πως είμαστε σήμερα;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις